JOUW pad naar succes

6597 views | 155 reacties |
shares


De essentie van ondernemen is simpel…

 • Jouw taak als ondernemer is het oplossen van de problemen van jouw klanten.
 • Het is de taak van jouw klanten om jou dankbaar te betalen voor het oplossen van hun problemen.

Dit betekent – in de meeste gevallen – dat klanten naar jou toekomen met hun probleem, en wanneer ze erop vertrouwen dat jij dit probleem oplost binnen hun budget… dan heb je een deal.

Als je deze logica volgt, dan scheiden jullie wegen – soms voorgoed – zodra je de problemen hebt opgelost en de klanten hebben betaald.

En hier ligt één van de grootste uitdagingen voor het groeien van jouw business en tegelijk – één van jouw grootste kansen.

Weet je, wanneer personen of bedrijven naar jou toe komen met een probleem, dan voelen ze al pijn. Ze willen een oplossing, zodat ze die specifieke pijn niet meer hoeven te voelen.

Bijvoorbeeld, een klant neemt de diensten af van een personal trainer of een diëtist – op zoek naar een oplossing voor overgewicht.

Zodra je die persoon helpt zijn/haar doel – het ideale gewicht – te bereiken, is het antwoord meestal ‘dankjewel’ en ‘tot ziens’.

Maar… als je goed bent in wat je doet… dat weet je dat jouw klant veel meer kan bereiken, ontwikkelen of ervaren op dat gebied.

Terug naar het voorbeeld van de personal trainer of diëtist – JIJ weet als expert dat zelfs nadat jouw klanten hun ideale gewicht en strakke buik hebben behaald na jouw straffe trainingsregime en effectieve dieetadvies, hiermee het einde van hun weg nog niet is bereikt.

Jij weet dat hun volgende stap… het ontwikkelen van duurzame, gezonde eet- en beweeggewoontes is.

En wanneer ze dit hebben gedaan… dat weet je ook dat ze nog moeten leren hoe ze hun kinderen deze gezonde gewoontes kunnen bijbrengen, etc.

Maar de meeste experts communiceren zelden het hele traject dat hun klanten – voor hun eigen gezondheid en bestwil – nog moeten/kunnen afleggen. In plaats daarvan richten ze zich op het actuele probleem of de plek waar de meeste pijn zit en ‘vergeten’ ze de klant te wijzen op de rest van de route.

Dit is een lose-lose situatie

JIJ verliest, want tegen de tijd dat je klanten erachter komen dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om hun leven te verbeteren – weten ze niet dat jij hen daarbij kunt helpen, en zoeken ze naar iemand anders die hen verder begeleidt.

ZIJ verliezen, want tegen de tijd dat ze erachter komen dat ze hun leven nog verder kunnen verbeteren – hebben ze geen idee bij wie ze daarvoor terecht kunnen. En dat betekent dat ze een zoektocht starten naar een nieuwe expert, wat een risico met zich meebrengt – een risico dat ze vermijden als ze met jou blijven werken, een professional die ze al kennen, aardig vinden en vertrouwen. (Know, like and trust.)

Zoals ik al zei – het is een grote uitdaging… en tegelijk een geweldige kans – als jij het anders aanpakt.

Zó doen we het met Open Circles Academy (aan jou de taak om ons voorbeeld te vertalen naar jouw business):

Al tijdens de eerste keer dat we elkaar ontmoeten – in de Business Bootcamp – vertel ik je over het pad dat jij als ondernemer en persoon kunt bewandelen.
Zie hieronder mijn ongelooflijk sophisticated uitbeelding van dit pad… 🙂

Veel mensen komen naar de Business Bootcamp wanneer het niet zo goed gaat met hun business. Of ze weten dat er veel méér in zit, maar het lukt ze (nog) niet dat eruit te halen.

Als jij in die positie bent, dan bevindt je business zich onder de zogenoemde ‘Normality Line’.

Het is mijn taak om jou eerst te helpen jouw business naar ‘normaal’ te krijgen.

Wanneer je de lessen uit de Business Bootcamp (ons introductie seminar) en de Master Entrepreneur (onze geavanceerde marketing training) volgt en implementeert – dan groeit je business. Je bereikt meer in minder tijd en dus neemt je vrije tijd ook toe – het gevolg is dat jouw business en je leven in een gezonde balans/positie komt – dat is wat ik ‘normaal’ noem.

Maar hier houden we niet op…

Ik geloof niet dat we op deze aarde zijn gekomen om ‘normaal’ te doen of te zijn!

Ieder van ons heeft een uitzonderlijk potentieel en het is ons doel om dit tijdens ons leven waar te maken.

En als jij, om welke reden dan ook, het niet-zo-gemakkelijke pad van het ontwikkelen van je eigen bedrijf hebt gekozen – dan kun je maar beter weten wat je volgende (groei) stappen zijn op dit pad.

Dus beschrijf ik de stap die volgt op het groeien van je business, na meer verdienen en meer vrije tijd – en dat is financieel vrij worden. Wanneer jij genoeg passief inkomen genereert om je gewenste levensstijl te bekostigen – dan ben je financieel vrij.

En als je dat hebt bereikt – als je niet meer voor geld hoeft te werken – dan werk je alleen nog voor je plezier/passie en om bij te dragen aan de maatschappij (contribution).

En hoewel dit een geweldig station is om te verkeren – stel je eens voor: nul zorgen over geld… is het nog niet het einde van het traject…

De volgende bestemming en ons doel voor jou is het worden van een Conscious Millionaire.

Wanneer je een Conscious Millionaire bent (Bewuste Miljonair), dan wordt jouw levensstijl bekostigd door je passieve inkomen, maar intussen blijf je werken (bijdragen met passie) en daarmee stroomt er nog meer geld binnen, en met zoveel extra… heb jij de mogelijkheid en het voorrecht om een deel van dit extra geld weg te geven… aan doelen die voor jou belangrijk zijn… doelen die een verschil maken in deze wereld.

Voor mij is dit het ultieme pad voor bewuste ondernemers op welk vakgebied dan ook.

Nu… als ik je hier niet over zou vertellen… en ik zou stoppen bij het helpen groeien van jouw business… dan zou ik jou beroven van het waarmaken van je volle potentieel, ik zou mezelf beroven van de kans om jou onderweg te ondersteunen en ik zou de wereld beroven van de waardevolle bijdragen die jij en je business  kunnen leveren.

Daarom vertel ik je over het pad vanaf het allereerste begin – over het pad dat jij kunt en zou moeten bewandelen, zelfs al duurt het jaren en zelfs als je het zonder onze hulp aflegt.

Maar nu ik je het pad heb laten zien, kun je bewust je kompas richten op het einde van dit pad en… van de avontuurlijke reis genieten.

En ik geloof dat als jij weet wat de volgende stations op het traject van JOUW klanten zijn en als JIJ ze daarnaartoe kunt brengen – dan is het je morele plicht om ze die stations te laten zien en ze te laten weten dat JIJ ze daarheen wilt brengen.

Dan kunnen ze daarna hun eigen keuze maken óf, hoe en met wie ze hun pad willen vervolgen.

Nu lezen duizenden ondernemers dit artikel. Ieder op hun eigen plek op het pad.

En als jij gecommitteerd bent om te groeien en de positie te bereiken waarmee je de maximale impact kunt hebben met jouw business en expertise, dan willen wij je ondersteunen – in welke fase je nu ook zit.

Dus…

 • Als je al een lopende business hebt, en je wilt die een enorme boost geven, naar het volgende niveau tillen… dan is jouw volgende stap de NIEUWE Business Bootcamp.
  Je moet snel je plek reserveren als je gebruik wilt maken van onze aanbieding met 50% vroegboekkorting. Deze loopt zéér binnenkort af.
 • Als jij er klaar voor bent om je inkomen én je vrije tijd te verdubbelen… dan is jouw volgende stap de 3-daagse Master Entrepreneur training.
  Voor de eerste keer online, hebben we voor jou een speciale aanbieding voor de Master Entrepreneur van juni in het NBC Congrescentrum.
  Het aanbod is beperkt geldig in zowel tijd als aantal plaatsen en dus alleen voor degenen die snel genoeg zijn om deze kans te grijpen.
 • En… als jij er klaar voor bent om passief inkomen te genereren met jouw business… dan is er voor jou de 3-daagse cursus Passive Business Income.
  En ook voor jou geldt, slechts voor een zeer beperkte tijd geldig en voor maximaal 20 deelnemers – een speciale deal en een geweldig promotiepakket…

Als jij geïnteresseerd bent in 1 van deze aanbiedingen, beantwoord dan de volgende vraag in het commentaarveld onder aan deze pagina:

In welke fase bevind jij je nu met jouw business (ready for a boost, ready to grow, ready to generate passive income) EN wat zijn volgens jou de belangrijkste dingen die je moet leren om het volgende station op jouw traject te bereiken?

Zodra jouw comment met jouw antwoord is geplaatst, sturen we je de links naar de pagina’s met de speciale aanbiedingen…

Tot snel ziens!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

155 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arny van der Plas
Arny van der Plas
8 years ago

Mijn bedrijf zit na 10 jaar nog in de ready to grow fase. Ik moet hard gaan werken aan minder tijd in mijn bedrijf en meer vrije tijd voor mezelf.

Ron Scheerder
Ron Scheerder
8 years ago

Ik ben op alle vlakken bezig, Maar mijn Passive Income is nu een belangrijke tak.

Ik ben van plan om een continuiteitsprogramma te maken voor Tai Chi en Qigong lessen online. Naast de video lessen krijgt men ook achtergrond van de Chinese natuurfilosofie en mp3’s met daarop de uitleg van de oefeningen, zodat men ook zonder PC kan oefenen.

De doelgroep zijn mensen die geen zin hebben om wekelijks de tai chi lessen te volgen in een groep of mensen die niet in staat zijn om wekelijks tai chi lessen te volgen (bijv. omdat men onregelmatige diensten werkt).

Mijn doel is om 1 juni het programma te kunnen aanbieden.

Het is ook mogelijk om voor early adapters al een voorinschrijving te doen. De kosten zijn dan een stuk lager (gedurende het 1e jaar).

Marian Oort
8 years ago

Ready to grow is op dit moment het meest aan de orde.
Ben samen met enkele andere ondernemers druk bezig iets heel nieuws op te zetten of beter toe te voegen aan het reeds bestaande.

Samen gaan we een ondernemersloket opzetten waar we alle diensten voor ondernemers onder 1 dak samenbrengen.

Zoals het er nu uit ziet zal dat in de loop van volgende maand zijn beslag krijgen en geloof maar dat het spannend is.

Verder daardoor weinig tijd voor andere zaken maar dat komt wel weer …

Judith Valk
Judith Valk
8 years ago

Ik ben nog steeds aan het nasidderen van de laatste Business Bootcamp oude stijl en de Business IQ. Zoveel info, zoveel inspiratie, zoveel “ik wil meer” weten en leren.

Voor alles is een tijd. Ik ben starter en hard bezig met de Business Bootcamp, MG SPI, getting started en eerst moet er wat verdiend worden om de volgende stap te kunnen zetten. Zo dat is mijn pad, get in line and stay in line.

Love my new mindset. Focus, targets, implement, plan, do etc.

Marjon Sarneel
8 years ago

Ik ben klaar voor de boost. Wat ik nodig heb? Know how om online lespakketten te maken.

Wilma Franke
8 years ago

Voor mij wordt passief inkomen de volgende stap.
Dus nu al volop bezig met de vragen.
De why is beantwoord, nu nog what en how?

Karin van der Valk
8 years ago

De Business Bootcamp oude stijl heeft mij heel veel info en veel inspiratie gegeven. Met mijn 2 buddies zijn we het uit aan het werken.

Ik ga op mijn pad, stap voor stap en get in line and stay in line.

Succes allemaal!

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
7 years ago

Helemaal eens Karin, ik herken dit en ben ook op dat pad!

Kelly de Geus
8 years ago

Mijn bedrijf is klaar om passief inkomen te gaan genereren, echter ben ik nog zoekende hoe ik hier concrete invulling aan kan geven.

Elske van de Fliert
8 years ago

Dit is inderdaad een mindset waar ik de afgelopen jaren last van heb gehad: advies gegeven, klus geklaard. Maar er is inderdaad zoveel meer!

Voor mijn eigen klanten maak ik dit in de komende tijd vele malen duidelijker. Voor mijzelf ben ik blij dat ik als ondernemer de eerste stap heb gezet door de Master Entrepreneur/Financial Freedom/Breakthrough to Success te gaan volgen. En dan te implementeren.

Marijke Slieker
8 years ago

op dit moment volop in de boost en werkend aan extra mensen in het bedrijf om de boost ook uitvoerbaar te maken.
Krijg boost na boost. Fantastisch!
heb de Master Entrepreneur vorig jaar gedaan en kijk uit naar de passive income die in de University valt die ik dit jaar volg.

Nu druk met implementeren en het schrijven van mijn boek. Alles loopt volgens plan.
Vorige Bootcamp te gast geweest om mijn verhaal te vertellen over mijn bedrijf. Wat een energie als je daar staat en je je een koploper voelt……
Superleuke gesprekken daarna gevoerd met de deelnemers van de bootcamp en ze hopelijk kunnen motiveren om een volgende stap te zetten!
Focussen het lukt steeds beter!

Succes iedereen

Marijke Slieker

Simone Swinkels
8 years ago

Ik zit nu, bijna een jaar na de Business Bootcamp van mei 2013, op de normaal lijn and I am reday to grow!! Vandaar dat ik me heb ingeschreven voor de Master Entrepreneur en de Financial Freedom, dus dat gaat helemaal goed komen!

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
8 years ago

Wat een lang blog artikel en wat goed om dit weer eens te lezen!

Ik zit tussen oranje en groen in en dat is best een lange weg, but we are getting there. Dit is het jaar van ALLES implementeren van 20 OCA trainingen in twee jaar. Nieuwe website, membership site en boek zijn in de maak. Het is wel veel voor deze periode ….maar het doel voor ogen, met een OCA buddy, veel delen en hele leuke klanten krijg en behoud ik mijn energie.

Als business en loopbaancoach en counsellor is het lastig om een vervolg product te bedenken nadat een traject is afgelopen. Ik stond voorheen op het standpunt, je gaat je client daarna niet meer benaderen, tenzij ze zelf op je af komen. Dat is ook min of meer in mijn coach opleiding op het hart gedrukt.

Ik ben daar nu door OCA anders over gaan denken. Ten eerste geef ik al veel meer dan waar ze eigenlijk voor komen. Vaak nog een extra sessie over social media, ik stel mijn netwerk open. Ik blijf vacatures sturen en als het eindresultaat niet is bereikt in de afgesproken periode, krijgen ze een paar extra gratis sessies totdat het doel wel bereikt is. Dat wordt enorm gewaardeerd en leidt tot doorverwijzingen.

Als cliënten een bedrijf zijn gestart, stuur ik er potentiële klanten naar toe. Dit gebeurt allemaal random en ad hoc. Ik wil daar nog een systeem voor bedenken (bedenk ik nu).

Leo van Veenendaal
8 years ago

Mijn bedrijf is dit moment klaar voor een boost!
En zelf bereid om weer een volgende stap te doen.
Dankzij the Business Bootcamp, onder andere, heb ik nu een bedrijf met verschilllende klanten.

Nu nog de stap naar klanten die ik graag echt wil bereiken!

Aiyanna Leenheer
Aiyanna Leenheer
8 years ago

Ready to grow and ready to generate passive income. Mijn volgende stap is beter leren omgaan met de technische kanten: social media, mailing list, blog, etc.

Karin Kagenaar
8 years ago

Herkenbaar Aiyanna, ook mee bezig. De dvd social media en blogs en de Social Media Master Class heeft mij geholpen (alhoewel nog opbouwend).

Marcel Oerlemans
8 years ago

Hallo,

Ik ben met mijn business “Ready to grow”.
Ik heb in Januari mijn eerste Business Bootcamp gevolgd, direct razend enthousiast geworden, de 3 trainingen aangeschaft, en volop met Open Circles bezig.

Ook ben ik bezig met het contact houden met klanten, mijn bedrijf serieuzer te nemen, en mijn business te veranderen (door het aanbieden van trainingen).

Als webdesigner kan ik contact houden met klanten door ze onderhoudscontracten aan te bieden. Niet alleen het website maken is belangrijk, maar ook het onderhouden en bijwerken van de website is erg belangrijk. Dit bied ik aan middels flexibele contracten.

Ook zie ik het als taak om mijn klanten te (blijven) adviseren. Ik ben tenslotte expert in mijn gebied en ik vind het mijn plicht mijn kennis zo goed mogelijk in te zetten om het beste resultaat voor mijn klanten te behalen.

Groei is altijd goed denk ik, en daarom denk ik ook dat ik me nu in de fase klaar om te groeien bevind. Klaar om mijn diensten en contacten nog meer te verbeteren en daarmee mijn klanten en mijn bedrijf nog meer serieus te nemen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Oerlemans
Compass Creations webdesign Gouda

Angelique Slatius
8 years ago

Mijn bedrijf is ready for a boost, ready to grow and ready to generate passive income. Alle fases door elkaar.
Maar waar ik eigenlijk aan toe ben is een doorstart.

Leni Minderhoud
Leni Minderhoud
8 years ago

Dag Angelique, kort en krachtig jouw reactie. Wat is het verschil voor jou tussen een boost/passive income en een doorstart? Wat heb je nodig voor die doorstart?

Doke Melman
8 years ago

Er is een beroep en er is een roeping.
Het is mooi als deze zaken met elkaar in harmonie zijn. Vaak echter is een beroep iets wat zorgt voor een goede boterham en heeft roeping meer te maken met een spirituele inhoud.

Wat ik jou, Nisandeh, hoor zeggen is dat een beroep dat samen gaat met goed zakenman-schap een roeping wordt en werkelijk de mogelijkheid geeft tot groei en tot verandering ten goede in de wereld.

Blijft er die slogan: geld geeft macht. Deze duidt op ongelijkheid.

Leren omgaan met macht is misschien meer wezenlijk, dan je richten op groei?

Marie-Astrid Zeinstra
8 years ago
Reply to  Doke Melman

Je roert een heel intrigerend punt aan, Doke, waar ik me door aangesproken voel. Voor mij gaan (als docent musicus) beroep en roeping heel goed samen, net als voor veel (ook bekende) musici. In jouw bewoording lees ik een bepaalde tegenstelling, die er mijns inziens niet hoeft te zijn. Tenslotte stammen beide woorden af van dezelfde wortel, namelijk roep. Een roep die je moet willen horen, daar vraagt het om. En macht, tja… wat weegt zwaarder: macht of invloed?

Ik ben het met je eens, macht duidt op ongelijkheid, maar op welke manier? Ongelijkheid in de zin van uniekheid of van ongelijkwaardigheid? En welke macht is uiteindelijk het meest effectief? Als ik mag kiezen, kies ik voor invloed. Het woord zegt het al: het komt binnen, kan je overspoelen, meenemen, enthousiasmeren. Mijn spiritualiteit is er een van dienende macht en ik ervaar dat juist als een grote groeifactor.

Karin Bargeman
8 years ago

Klaar om te groeien en passief inkomen te genereren . In juni weer een stap in de goede richting.

Guus Peeters
8 years ago

Eigenlijk ben ik klaar voor alle drie, want een enorme boost lijkt me nog steeds fantastisch, mijn inkomen verdubbelen en mijn vrije tijd berdubbelen kan niet vaak genoeg, maar als ik moet kiezen ga ik voor financial freedom. Daar ben ik nu echt aan toe en wil ik graag meer over leren. Ben benieuwd naar de aanbieding!

Hanneke de Boer
8 years ago

Ready to grow!

Ik zou een Master Entrepeneur ook wel kunnen gebruiken al loop ik al jaren mee als ondernemer in de thuiszorg. Nu ik het roer heb omgegooid en alleen nog ondersteunende diensten en oplossingen voor zorgondernemers biedt, is het tijd voor extra verdieping. En net als sommige voorgangers worstel ik ook vooral met alle systemen en hoe je het dan ook nog visueel een beete leuk maakt. Mochten er mensen veel verstand hebben van social media in de zorg, copywriting, contentmarketing, trainingen in de zorg etc, dan hoor ik dat graag! Alleen is maar alleen!
Hartelike groet en veel succes allemaal!

Paul van Oers
8 years ago

Mijn probleem is: dat bedrijven een probleem hebben met het innen van hun openstaande en vervallen debiteuren, maar hiervoor niet uit durven te komen.

Zij hebben een probleem, waar ik ze bij kan helpen.

Wat willen ze nog meer? Verlost worden van een schaamtegevoel?

Nelleke van der Palen
8 years ago

De Business Bootcamp en de Master Entrepreneur training heb ik al gedaan en heb hier heel veel van geleerd. Maar de cursus Passive Income heb ik nog niet gevolgd. Ik ben er klaar voor om passief inkomen te genereren, zodat ik mijn in mijn business de volgende stap kan zetten !

Marie-Astrid Zeinstra
8 years ago

Al heeft het zijn tijd nodig gehad, ik ben nu in de fase van ready to grow! Na een intensief jaar van Business Bootcamp in januari, Master Entrepreneur in juni, Breakthrough to Succes in september, tweede Business Bootcamp in oktober en Financial Freedom in december (en tussendoor ook nog het een en ander), wordt het me steeds duidelijker waar ik mijn focus op moet richten: mijn pianolespraktijk voor hoog-sensitieve en hoogbegaafde kinderen en volwassenen.

Ik ben me ervan bewust dat ik mijn niche nog kleiner kan maken, maar voorlopig richt ik me op jonge kinderen (basisschool) en gepensioneerden. De hoogbegaafden kunnen bij mij terecht om te leren doorzetten als het moeilijk wordt, de hoog-sensitieven om ontspannen te spelen bij het moeten presteren onder druk.

De belangrijkste dingen die ik nog moet leren:
1. Durven kiezen en gaan voor de gemaakte keuze
2. Handiger worden met WordPress en Social Media
3. Effectiever mijn doelgroep aanspreken (door mijn eigen verhaal te integreren in website?)

Volgende station: Passive Income door middel van een boek!

Marieke Adrichem
8 years ago

Ik kijk uit naar de Master Entrepreneur in juni.

Ik heb jarenlang een goed lopend bedrijf gehad, en ben nog niet zo lang begonnen als zelfstandig reisagent ZEN reizen. Na de Business Bootcamp in februari voel ik dat ik veel meer kan en wil halen uit mijn bedrijf. De grote vraag voor mij is vooral hoe.

De laatste maanden heb ik met veel spirit van alles opgezet, nu doorgaan. Ik ga ervan uit dat mij in de Master Entrepreneur weer nieuwe tools worden aangereikt om mijn business en daarmee mijzelf verder te ontwikkelen. Ben ook heel benieuwd naar de speciale aanbieding.

Hannie Mommers
8 years ago

Ruim 2 jaar geleden heb ik mijn eerste Business Bootcamp gevolgd. Ik vermoed dat ik op dat moment nog ver onder het gele kruisje zat in de grafiek! Inmiddels ben ik bij het oranje kruisje aanbeland. Welke fase is dat? Ready to boost? Of een van die andere? Ik heb geen idee, wat mij betreft alle drie. 🙂

Het is zo leuk om van mensen als Esther en Michaëla, die ik de afgelopen jaren regelmatig tegen het lijf gelopen ben, te lezen dat het hen ook goed gaat.

Ik ben me momenteel aan het scholen in Internet Marketing, druk bezig met mijn ontwerppraktijk en gastlessen aan het geven op een hogeschool.

Life couldn’t be better 😀

Ina Sabanoglu
8 years ago

Ik sta op het punt het roer helemaal om te gooien, en ga me nu eerst richten op het creëren van Passief Inkomen. Welke mogelijkheden vind ik hiervoor en hoe geef ik ze vorm?

Jessica Versluijs
8 years ago

Bedankt voor deze boostblog!
Afgelopen januari de eerste Business Bootcamp ervaren en zit nu in de Ready to grow fase. Ik heb veel gehad aan deze kick in the ass en ben nu aan de slag met een website, een doorlopende blog en heb een target audience bepaald.

Wat ik nu verder te leren heb voor de volgende fase zijn oa.:
– Actiever mijn target audience benaderen;
– Risico’s nemen en fouten maken!
– Meer mensen om me heen verzamelen die al stappen hebben gezet richting Financial Freedom en Conscious millionair.

Hoe bijzonder is het om met zoveel deelgenoten deze stappen met elkaar te gaan maken, heel krachtig!
Jessica

Dick van de Kaa
Dick van de Kaa
8 years ago

Passief inkomen is nooit weg. Ik ben benieuwd?

Naomi Dongelmans
8 years ago

Ready to generate passive income –> ik moet hier vooral tijd voor vrijmaken om te implementeren en dit ook echt doen…

Jan Hobo
8 years ago

Enorme groeifase. Meer uit handen geven is nodig om te kunnen groeien.

Marijke van der Pluijm
Reply to  Jan Hobo

Wat voor dingen zou je uit handen moeten gaan geven Jan?

Astrid Reijmers
8 years ago

Na de Starter Business Bootcamp in februari heb ik al veel stappen gezet. Mijn naamsbekendheid groeit en ik geef presentaties. In juni ga ik naar de Master Entrepeneur, nu wil ik meer weten over Passive Business Income. Ik heb al een idee, maar dat moet ik nog verder ontwikkelen en schrijven. Ben daarom erg benieuwd naar meer tips.

Carlijn Dolmans-Hermans

Na 2x de Business Bootcamp, de Implementation Boost Day, de Business IQ kijk ik uit naar de extra dag op 17 mei, de twee daagse training van Brian Tracy en de Master Entrepreneur.
En….. naar de nieuwe uitdagingen die ons zo vaak worden aangeboden. Ik ben benieuwd!

Liesbet Muijlwijk
8 years ago

Er is al veel geleerd de laatste jaren en ook veel geïmplementeerd. Voor nu is mijn focus belangrijk en het is tijd om nu daadwerkelijk mijn boek af te werken en publiceren.

Thomas Kaslander
Thomas Kaslander
8 years ago

Ready to Grow and ready to generate passive income. De Passive Business Income is de eerst volgende opleiding waar ik al voor sta ingeschreven. Daarna wil ik graag verder met de Master entrepreneur dus ben zeer benieuwd naar de aanbieding.

Coen Tuerlings
8 years ago

Ik wil een bijdrage leveren door mensen centraal te stellen en te inspireren om meer te communiceren vanuit je hart. Laten zien dat passie en gevoel een enorme potentie heeft in onze samenleving.

We brengen onze boodschap over via klankontspanning, een krachtige manier om je hart te ontroeren en wakker te maken in wat je werkelijke voelt.

Onze klanten komen vaak eerst om bij te tanken, te ontstressen en dichter bij zichzelf te staan. In het vervolg willen ze graag dit immens fijne gevoel delen met anderen.

We hebben de Soundfulness methode ontwikkeld die aan deze vraag voldoet.
– Eerst zelf ervaren en dichter bij je gevoel komen.
– Leren een ander te ontroeren en werklijk jezelf durven te zijn.
– Ontwikkelen en professioneel inzetten als een erkende methode in de zorgsector, de educatie branche, voor wellness en ondernemingen.

Er ontstaan nieuwe verbanden, nieuwe fysieke en sociale netwerken. We zijn een netwerk organisatie in wording waarbij de sturing niet top-down gaat, maar bottom -up.

Er liggen heel veel kansen om zelf een essentiële bijdrage te leveren.

We wachten niet af wat de samenleving ons brengt, maar we ondernemen en implementeren de nieuwe mogelijkheden.

Onze volgende stap is niet een boost krijgen, inkomen en vrije tijd te verdubbelen of passief inkomen te genereren.

Onze volgende stap is het creëren van een nieuwe samenleving…

Jaap Nauta
Jaap Nauta
8 years ago

Na drie jaar ondernemen ben ik er nog steeds niet in geslaagd om voldoende inkomen te genereren. Wel heb ik passief inkomen gegenereerd en daar ben ik superblij mee.

Angelique Slatius
8 years ago
Reply to  Jaap Nauta

@ Jaap: knap van het genereren van PI. Hoe heb je dat gedaan? En waarom lukt het niet om voldoende WI te genereren?

Succes!

Angelique Slatius

Marnie Van Dinther
8 years ago

Ik ga de Master Entrepreneur volgen in juni, eigenlijk het liefst voor het opstarten van een nieuwe business.

Voor mijn huidig communicatiebureau ben ik als interimmanager ernstig toe aan het leren how ik passive income kan genereren.

Anneke Crijns
8 years ago

Beste Marnie,

Leuk, we moeten snel samen zitten. Ik heb zin om te brainstormen.
Liefs Anneke

Marjo Engbers
8 years ago

Business Bootcamp: check
Business IQ: check
Remarkable Product: check
Master Entrepeneur: juni 2014: check

Ik kan niet wachten tot de volgende stap!
Groet, Marjo.

Sandra Jacobs
8 years ago
Reply to  Marjo Engbers

Hi Marjo!
All checked here too, so we’re about to meet next Wednesday!?
Make it a nice day today and see you soon. 🙂

Barbara Rijskamp
Barbara Rijskamp
8 years ago

Wow, ik ben net bezig de laatste puntjes op de i te zetten voor mijn training ‘social media voor financials’. Was ik toch bijna vergeten te vermelden wat ik allemaal te bieden heb voor accountantskantoren! Dat is meer dan alleen belasting- en marketingadvies! Dankjewel, Nisandeh, voor dit blog.

Djihi Marianne
8 years ago

Wat ik te zeggen heb ik het volgende:
We hebben het over producten; ik breng mensen terug in hun ware natuur, is dit een product? Ik organiseer regelmatig een stilte retraite, is dit een product.? Voor mij wel. Maar is het verkoopbaar? Voor de meesten is het niet tastbaar genoeg, en lijkt het hen zelfs niets op te leveren.

Mijn ervaring is dat een stilte retraite een springplank is naar authentiek en vrij leven.
Daarom ben ik bezig met een e-book. Passief inkomen te generen. De business bootcamp heeft mij een geweldige duw in de rug gegeven en veel energie opgeleverd. Het heeft mijn passie wakker gemaakt hiermee door te gaan. En kwaliteit te leveren.

Ik blijf geïnteresseerd in jullie aanbiedingen, mits het financieel haalbaar is voor mij.

Kanika Frings
Kanika Frings
8 years ago

I am ready to grow!!!!!!!! I think it is time and necessary to ask and use others help and expertise in the areas where I am still weak and need to learn and get support.

Remco de Bruin Landsman

Since January so many answers came my way, what I could change and do better in my business! Still Implementing and still learning every day!

To my succes! 😉

Siska Kroondijk
8 years ago

Ja, ik wil er voor gaan! Dit is mijn jaar om grootse stappen te gaan maken!

Gwendoline Teske
8 years ago

Werken omdat het kan, niet omdat het moet, heerlijk! Ik ben benieuwd naar de Passive Business Income training.

Ton Verdegaal
8 years ago

Ik bevind mij in een fase dat ik volledig murw ben van 2 jaar lang pogen verbeteringen in omzet en belangstelling te krijgen. Steeds is er geen budget voor een beter interieur, presentatie en bijvoorbeeld trainingen of workshops. Het enige wat wordt bereikt is dat de zaak met kunst en vliegwerk nog bestaat, terwijl er zo veel potentie is. Ik sta volledig achter mijn product, maar er klopt iets niet, er mist iets.

Anneke Crijns
8 years ago

Klaar voor de volgende stap. Na de Business Bootcamp heb ik tijd nodig om alles een plek te geven. Dit gaat sneller en beter dan verwacht dus op naar de volgende stap.

Yassir van Unen
8 years ago

Ik ben blij wanneer mijn kruis op de 1e lijn zit. Dubbel inkomen en meer tijd. Hier moet ik hard voor aan de slag!

Herman Poort
8 years ago

Na de Business Bootcamp ben ik er zeker aan toe om mijn business te laten groeien en afscheid te nemen van het ZZPer-schap.

Ik wil een gezonde business bouwen en alle volgende stappen zetten om een conscious millionaire te worden!

Jacqueline ter Weeme
8 years ago

Mijn bedrijf is dit moment ready for a boost!
En ook ready to grow!
Dankzij the Business Bootcamp, ben ik met het opzetten van een project ‘Mind your Choice’.

Passive Business Income & Master Entrepeneur, erg benieuwd naar.

Sandra Jacobs
8 years ago

This years 3 days Masterentrepreneur I have booked… just like the Financial Freedom in November. Untill now I learned a lot, implemented a lot and developed a lot but… my business needs a big boost, so I’m happy to join the 3 days intensives this year. And………. I so would like to know more about Passive Income!!! I’m ready to go… 🙂