Jouw succesverhaal

2779 views | 37 reacties |
shares


Elke dag lees ik emails, LinkedIn en Facebook berichten en blog comments van Business Bootcamp deelnemers die hun succesverhaal delen – een paar maanden nadat zij hebben deelgenomen aan de Business Bootcamp.

Elke keer dat ik zo’n verhaal lees, herinner ik me het “WAAROM”…

Weet je, mensen vragen me vaak WAAROM we ons focussen op ZZP’ers en kleine ondernemers.
Zakelijk gezien zouden we het veel beter doen als we grote bedrijven zouden helpen, met hogere opleidingsbudgetten en hogere budgetten voor implementatie.

Maar elke keer dat ik één van deze succesverhalen lees, herinner ik me de werkelijke impact die we kunnen maken. Want wanneer JIJ je mindset verandert, uitdagende doelen stelt, betere strategiën gebruikt, een aktieplan opstelt en… het belangrijkst… je plan uitvoert – dan is je success gegarandeerd.

En jouw success maakt het verschil.
In jouw leven, in de levens van je naasten, in de levens van je klanten… en uiteindelijk maak je een werkelijk verschil in deze wereld.

En toch, hoe hartverwarmend het ook voor mij is om jouw succesverhaal te horen, ik denk dat de hele wereld het zou moeten horen.

Waarom zou jij de wereld vertellen over jouw success?
Ik bedoel, het is zo on-Nederlands…

Nou, twee redenen eigenlijk:

  1. Wanneer je je eigen succes erkent, eigen je je succes toe.
    Je vertelt je onbewust geest “Ik ben een schepper. Ik had het plan succes te creëren en het is gelukt! “Dit is een sterke boodschap die je eigenwaarde en zelfvertrouwen verhogen en die je helpt meer succes te creëren met minder moeite.
  2. Wanneer je je eigen succes erkent, bekrachtig je anderen.
    Je wordt een rolmodel voor anderen die nog niet geloven dat ze dat succes kunnen creëren. Je communiceert eigenlijk “als ik het kan – dan kun jij het ook”.

Dus, wat is jouw succesverhaal?

Je hebt de Business Bootcamp gedaan.
Je hebt wat tijd gehad om te implementeren wat je hebt geleerd.

Als je de strategiën, tools en inzichten die je hebt opgedaan hebt gebruikt – en een verschil hebt gecreëerd in je business – dan hoor ik heel graag je verhaal.

Ik hoor graag actuele, kwantificeerbare resultaten (bijvoorbeeld het aantal nieuwe klanten of nieuwe deals, of hoeveel meer inkomen je hebt in euro’s of in percentage, etc…)

En ik vind het ook leuk om te horen welke strategiën, tools of ideeën uit de Business Bootcamp (of uit onze vervolgtrainingen) je hebt gebruikt om tot jouw succes te komen.

Het is tijd om jezelf te erkennen.

Dus… neem een moment, nu meteen, en vertel me jouw succesverhaal

Vul het commentaarveld hieronder met jouw verhaal – welke resultaten je hebt bereikt door de Business Bootcamp en welke strategiën je hebt gebruikt om deze resultaten te bereiken.

En uiteraard: deel deze pagina met al je Facebook, LinkedIn, Twitter en emailcontacten… het is tijd om ook hen een hart onder de riem te steken… “als ik het kan – dan kun jij het ook!”

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tonnis van Dam
10 years ago

Ik heb in september 2011 de Business Bootcamp gevolgd. Eerst nog even onwennig, maar me er daarna volledig ingestort.

Direct na de Business Bootcamp heb ik mijn social media aangepast. Eerst mijn Linkedin pagina, vervolgens Facebook en tot slot Twitter. Meer focus op ‘What’s in it for me’, de klant centraal stellen.
Ook heb ik op mijn webite Compare to Compete een blog opgenomen en ben begonnen met bloggen. De website heb ik ook voorzien van koppelingen met de social media.
Vervolgens een autoresponder op de website gezet en in onze benchmarkapplicatie, om relevante e-mailadressen te verzamelen.

Ik ben op Linkedin gaan linken met mensen in mijn doelgroep. Van 200 relaties toen naar bijna 500 nu. En dan heb ik het niet over andere Business bootcamp gangers, maar over mijn relevante doelgroep. Ik heb me aangesloten bij voor mij interessante discussiegroepen, waar ook mijn klanten deel van uitmaken. Die heb ik ook gebruikt voor mijn onderzoek naar benchmarken door brancheorganisaties en dat had verbluffende respons resultaten.

Ik ben begonnen met het maken van een weekplanning zoals Nisandeh voorstelde, echter wel in een aangepaste (volgens mij verbeterde) vorm. Daar heb ik een model voor gemaakt in Excel die ik gemakkelijk kan printen en invullen. Ik hou aan de linkerkant bij wat ik nog moet doen en bepaal per dag de 6 belangrijkste taken. Ook bepaal ik aan het begin van de dag mijn intentie. Dat werkt echt keigoed.
Ik ben gestart met het uitzetten van telefoon en e-mail en werken met focus. Het is voor sommige klanten wel lastig dat ze mij niet meer direct kunnen benaderen, maar geeft wel erg veel rust. Ik kan daardoor veel meer doen op een dag. Ook maak ik eerst af waar ik mee bezig ben om vervolgens met iets anders door te gaan. Dat scheelt echt veel tijd.

Daarna aan de slag gegaan met mijn product. Om dit nog meer ‘remarkable’ te maken. Het er nog beter uit laten zien en zeer duidelijk maken wat ondernemers eraan hebben. En daar ook mijn website op aangepast.

Ik heb de 10-7-24 oefening vaak gedaan om de opgedane kennis tot me te nemen en te onthouden. Elke dag 10 minuutjes herhalen, gedurende 7 dagen. Dat op elk aspect toegepast dat ik wilde onthouden, dus niet alleen de Business Bootcamp, maar ook boeken die ik las en waarvan ik delen wilde onthouden.
Tot slot heb ik me direct aangemeld voor vervolgtrainingen van Open Circles. Ik ben op een trein gesprongen die mij meesleurt en mij ver buiten mijn comfort zone laat werken. Heerlijk.

Wat zie ik als resultaat van deze acties?
– meer bezoek op mijn website
– drie leads van toen voor mij onbekende bedrijven die een benchmarkoplossing zochten, gevonden dankzij Google
– 2 verwijzingen van bestaande klanten
– bijna 300 nieuwe relaties in LinkedIn
– samenwerking gezocht met een partner om benchmarks te onderhouden en nieuwe markten te ontdekken

Lisette Doesburg
9 years ago

Ik kom net terug van de TenT in het bos. Er is daar een zomerkamp voor jongeren.
Door wat ik geleerd heb 10 dagen geleden bij mijn eerst Business Bootcamp heb ik deze jongeren kunnen enthousiasmeren om zich in te zetten voor het goede doel. Zij werven klanten, een deel van de opbrengst mogen ze sparen voor een activiteit bij de TenT. Zelf stelde ze voor dat ze als groep voor nieuw gereedschap kunnen sparen. We hebben gesproken hoe je tegen geld aan kunt kijken. Iemand zei:” van geld wordt je hebberig”. Een ander:”ik heb niet zoveel met geld ik geef het makkelijk weg.”
Deze mensen gaan over een paar jaar geld verdienen wie weet hebben ze dan onthouden dat je kunt kiezen hoe je mindset is ten opzichte van geld.

Lisette

Samyra van Roy
11 years ago

Mijn succesverhaal is nog pril, ik deed de Business Bootcamp nog maar 2 weken geleden in februari 2011. Het effect is nu al opmerkelijk. Ik heb een enorme energiepush gekregen. Ik ben mijn website zelf aan het bouwen, er komt natuurlijk ook een blog op! (vóór de Bootcamp moest ik er niet aan dénken!) Mijn Relatiecoaching praktijk komt ineens van de grond, cliënten komen vanzelf naar me toe, zelfs nog voordat mijn site af is!

Tijdens de Business Bootcamp heb ik besloten dat het afgelopen is met het ‘hobbyisme’, ik heb een grote waarde te brengen en heb een goede expertise op mijn gebied. Naast het helpen van paren met problemen heb ik een mooie missie om Relatiecursussen te gaan geven, om iedereen die dat wil, meer vreugde en kwaliteit in zijn relatie te laten hebben, dit kan een hoop ellende en gebroken gezinnen helpen voorkomen. Waar wachtte ik toch op? Ik gá ervoor!

De Master Entrepreneur in April zal mij zeker de nodige tools en nog meer energie verschaffen. Financial Freedom Intensive zal dat nog eens versterken. Biinenkort ga ik mijn licht opsteken bij de Expert-informatiebijeenkomst.

2011 is nog maar het begin van mijn succes, de Business Bootcamp heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn enhousiasme en energie erin gooi, daar zie ik nu al de effecten van!

Ik wens iedereen een enorm succes en veel voldoening!

Carmen Snip
11 years ago

De meer dan 100 gratis behandelingen die ik heb weggegeven, hebben gezorgd voor een doorbraak die ik totaal niet verwacht had. Hals-over-kop was ik genoodzaakt een praktijkruimte te huren, mij aan te melden bij de KvK, te kwalificeren voor de beroepsvereniging, een website te maken en het Medische Basiskennis diploma te halen. Begin november 2010 hadden van de ruim 30 proefpersonen na 2 weken 3 mensen zich aangemeld als betalend cliënt. Voor mij was het een try-out en serieuze cliënten had ik niet eens verwacht.
Hoe zo bedrijfsplan, strategieën uitstippelen en een actieplan maken? Ik had niet eens de tijd daarover na te denken. Als je ziet waar de kansen liggen en weet wat er moet gebeuren, dan doe je dat!
Gedreven door passie, de overtuiging van een geweldig ‘product’ en gewapend met de inzichten van de Business Bootcamp, de Financial Freedom Intensive en de Master Entrepreneur van Open Circles Academy, had ik alles in huis om de juiste dingen te doen, om mijn bedrijf op te zetten en te laten draaien. Wat is daarvan het concrete resultaat?
In de 1e maand 5 cliënten en een omzet van 450 euro.
In de 2e maand 10 cliënten en een omzet van 650 euro.
In de 3e maand 16 cliënten, omzet 1150 euro.
In de 4e maand 20, cliënten, omzet 1650 euro. Dat is van de afgelopen maand februari 2011.
Voor veel ondernemers zal 1650 euro een laag bedrag lijken, maar dan moet je weten dat mijn inkomen al 4 jaar lang 0,00 was. Ik leefde de afgelopen 4 jaar van het inkomen van mijn partner. (Lang verhaal, wil je niet weten). Een bedrijf starten en in 4 maanden van 0,0 naar 1650,- gaan. Geloof me, dat voelt goed.

In de korte tijd dat ik gestart ben heb ik overhaaste beslissingen genomen, tegenslag ervaren en vaak onzekerheid gevoeld over de juiste weg en de gevolgen van mijn keuzes. Maar mijn enorme drive en de toestromende cliënten gaven mij niet de kans mij door wat dan ook tegen te laten houden.

Mijn Tips zijn eigenlijk de tips van Nisandeh:
-Wees enthousiast en overtuigd van wat je te geven hebt.
-Geef je kennismakingsproducten overvloedig en gratis weg.
-Wat je weggeeft moet van hoge kwaliteit zijn: over-deliver!
-Mond op mond reclame werkt nog altijd het beste, ook via internet.
-Laat je nergens door tegenhouden, blijf denken in oneindige mogelijkheden.
-Bedenk dingen die het aantrekkelijk maken voor cliënten om terug te komen en bij jou te blijven.
-En alsjeblieft, alsjeblieft, maak de Klant weer Koning (een vergeten filosofie in Nederland).

Een maand geleden toen mijn omzet nog op 1150 stond heb ik tijdens een Business Elite coachingavond een mooie bos bloemen meegebracht. Voor Nisandeh en Vered. Dat voelde ook heel goed. Mijn persoonlijke tip: vraag jezelf eens af wat jij bereikt wil hebben dat zo de moeite waard is dat je Nisandeh een bos bloemen wil brengen. Stel dat doel vast en ga ervoor!

Yassir van Unen
8 years ago

Sinds de Business Bootcamp ben ik mijn nieuwsbrief beter gaan implementeren en verzorgen. Ik zit inmiddels op meer dan 100 volgers in een maand tijd. Daar ben ik erg blij mee.

Het aantal groeit ook gestaag.

Daarnaast lekker bezig in mijn boek en ben ik begonnen met vloggen op youtube over gezondheid.
O.a. cholesterol in 2 minuten en chronisch zieke mindset.

Roland Scholten
9 years ago

Mijn eerste Business Bootcamp was in september 2011. Daar leerde ik te focussen. En dat heb ik gedaan! Ik heb een keuze gemaakt voor mijn doelgroep, de naam van mijn bedrijf aangepast, een nieuwe website en huisstijl gemaakt en het werkte. Wauw, dat voelde goed.

Ik verdrievoudigde mijn inkomen uit de relevante doelgroep. Maar ik wilde meer. Ik wilde meer klanten, meer vrije tijd. Dus ik heb in januari 2012 nog een keer de Business Bootcamp gevolgd. Weer ontzettend veel waardevolle inzichten gekregen en… me ingeschreven voor de Master Entrepreneur en de Financial Freedom Intensive.

Bij de Master Entrepreneur (ik had mijn inkomen sinds de Business Bootcamp van januari 2012 al weer bijna verdubbeld) ging het licht volledig aan. Ik zag de mogelijkheden van mijn business haarscherp en die wilde ik verder uitwerken. De mogelijkheden van een system, passief inkomen met mijn business. Ik wil meer leren en implementeren.

In 2013 ga ik de Business University volgen. Niet uitsmeren over 2 jaar, maar alles in 1 jaar. En alle plannen waar ik nu aan werk om tot stand te brengen, het voelt heerlijk. Ondertussen komen er steeds meer spontane opdrachten en werk ik om dit jaar uitbreiding van mijn bedrijf te realiseren.

Door de Financial Freedom Intensive is mijn begrip van geld vergroot. Dit heeft me enorm geholpen in het opzetten van money management en het op een verantwoorde manier omgaan met geld.

Dit allemaal dankzij de waardevolle lessen van Open Circles en Nisandeh in het bijzonder. Maar vergeet Vered, Rani het e-team en mijn MasterMindgroep (we komen maandelijks bij elkaar) niet. Stuk voor stuk kanjers.

Maar ik besef goed, dat het niet alleen de lessen zijn. Ook mijn inzet en het nemen van actie maken het resultaat.

Esther-Marieke Dekens
11 years ago

Wat ik geleerd heb is dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kennis en dat mijn zelfstudie mijn gebrek aan officiële diploma’s al lang gecompenseerd heeft.
Wat de seminars mij vooral brengen is de stok achter de deur om nou ook echt iets te gaan doen, waarom investeer je anders zoveel cursusgeld 😉 en het contact met anderen, samen met dezelfde dingen bezig zijn.

Wilbert Vane
11 years ago

Ik herken het verhaal van Esther Molenaar.
Super dat enthousiasme. Wat me aan dit verhaal opvalt is dat BusinessBootcamp al het ware het toefje op de taart is. Ik bedoel daarmee dat als je al van alles hebt ervaren, gedaan op welk gebied dan ook, zoals workshops, spiritueel, NLP, BusinessBootcamp het compleet maakt! Daarmee komen dan alle dingen die je in het verleden gedaan hebt samen.
Door je focus, meditatie en energie die je er in steekt gaan de dingen gebeuren die je wilt manifesteren.
Het is een wetmatigheid.
Fijn zo’n resultaat.

Loving your potential.

Gerard Verhoef
Gerard Verhoef
11 years ago

Naast de enorme energyboost en een ontzettend goed gevoel tussen zoveel geïnspireerde en inspirerende mensen te zijn, heeft de Business Bootcamp mij de stappen laten zetten tot het genereren van passief inkomen.

Ik richt mij daarbij op affiliate marketing.

Dit heb ik de afgelopen tijd met zoveel succes gedaan dat de directeur / eigenaar van één van de bedrijven mij persoonlijk benaderd heeft met de vraag hoe ik zo’n hoge conversion rate voor elkaar krijg.
Zonder in detail te treden is één van de door mij toegepaste strategieën ‘stepping out of my comfort zone’.

The time to change is NOW and I’ve only just begun.

Monique te Giffel
Monique te Giffel
11 years ago

Wat ik heb geleerd tijdens BOOTCAMP ? Als je ZZP-er bent, je verantwoordelijkheid neemt en je waarde aan een bedrijf wordt betaald en niet de uren die je werkt , geloof in jezelf en je kunnen en blijf zo dicht mogelijk bij jezelf want alleen dan kun je jezelf blijven. Oh ja en geld is fantastisch!

Chris Kloosterman
11 years ago

Allereerst dank voor de twee enerverende dagen!
De Business Bootcamp was voor mij een eye-opener. Met name de mindset van hobbyist omturnen naar professional heeft mij goed gedaan!
Daarnaast wordt je op een leuke wijze uit je eigen comfort zone gesleept!

Ik heb na de Business Bootcamp de volgende stappen gezet:
Marketing campagne bedacht om meer potentieel te bereiken.
Mijn website klaar te maken om live te gaan
Niet alles zelf te willen doen, maar mensen in mijn netwerk te vragen om hulp
Mijn perfectionisme los te laten en te gaan!

En iedere week I try to double my score, en het werkt!

Business Bootcamp, een aanrader voor iedere ondernemer!

Hans van der Meer
11 years ago

Tijdens de twee mooiste dagen van 2010, op 4 en 5 september, heb ik mijn eerste Business Bootcamp gevolgd. Ik heb er geen spijt van gehad dat ik deze twee sporadisch zonnige dagen heb ‘opgeofferd’.

Uit de vele lessen die ik er heb opgestoken heb ik er een paar direct in praktijk gebracht. Ze vielen samen in mijn beslissing om me vanaf die datum voornamelijk te focussen op de realisatie van een passief inkomen. Mijn per uur betaalde coaching- en tekstschrijveractiviteiten heb ik als hobbies achter me gelaten. Hierdoor ontstond er ruimte om meer tijd aan mijn softwarehuis te besteden en aan het op de markt zetten van een door mijzelf bedacht gadget.

Na half jaar is de status: de omzet voor dit jaar vwb mijn softwarehuis is verreweg meer dan verdubbeld en mijn gadget heb ik daadwerkelijk op de markt gezet. De extreme groei van het softwarehuis heeft zeker deels te maken met het uiteindelijk loskomen van de opdrachten bij een aantal prospects na een bewerkingsperiode van bijna twee jaar en niet direct met de lessen uit de Business Bootcamp. Wellicht..

Het op de markt zetten van mijn gadget is een ander verhaal: in jezelf geloven, een plan trekken, de juiste mensen involveren en er gewoon voor gaan. Dat heb ik inderdaad gedaan en het resultaat was dat het mij is gelukt – ik zal je de details van het realisatietraject besparen – om Nisandeh tijdens de laatste Business Bootcamp in februari 2011 het eerste exemplaar te overhandigen. Het was voor mij een emotioneel moment omdat ik die overhandiging zag als een dank aan Nisandeh voor de wijze lessen die ik van hem heb ontvangen en het feit dat mijn gadget staat waar hij ook voor staat: geloof in jezelf, gebruik je potentieel, denk in partnerships en deel met anderen. Treffender had het die dag niet kunnen zijn.

Carmen Snip
11 years ago

Wat een heerlijk inspirerend succesverhaal, Hans. Gefeliciteerd met jouw successen. Mijn duimpje heb je!

En wat is die gadget nou? Waar kunnen we die bekijken?

Hans van der Meer
11 years ago
Reply to  Carmen Snip

Dank voor jouw leuke reactie, Carmen. En ook voor je duimpje! Je kunt meer over mijn gadget vinden op positenna.com.

Barry Wentzel
11 years ago

“If thou wantest to keep a precious jewel thou must give it away”. Deze uitspraak van de Perzische dichter Omar Khayyam schiet te binnen wanneer ik hierboven lees hoe belangrijk het is je successen te erkennen en met jezelf en anderen te delen. Pas wanneer je werkelijk iets weg kunt geven dat je geleerd hebt, weet je dat je het hebt. In de Bootcamp en in de Master Entrepreneur seminars ben ik gestimuleerd om out of the box te denken en verder te gaan waar anderen stoppen.

Mijn succesverhaal:
Ik was op zoek naar een geschikte praktijkruimte voor mijn rook- en suikerontwenningspraktijk. Een prachtige etage vlakbij m’n huis leek de juiste optie, maar hij was aan de de prijzige kant. Ik besloot hem toch te gaan huren maar toen ik er voor de tweede keer werd rondgeleid zei de makelaar: Ik verhuur deze ruimte alleen als U de andere ruimte erbij neemt. Dat leek onbetaalbaar, maar ik zweeg en liet hem de prijs eerst noemen zodat ik de beste uitgangspositie zou hebben om te onderhandelen.

Dat heb ik in de Master Entrepreneurshipsdagen van Nisandeh geleerd. Tot mijn verbazing was de prijs maar iets hoger dan voor één etage. Om een lang verhaal kort te maken : Ik heb de beide etages gehuurd en heb de bovenste etage onderverhuurd, zodat ik uiteindelijk een paar duizend euro op de etage die ik nu betrokken heb met het AOT Instituut, mijn bedrijf, bespaar. Door meer te investeren in de huur en onder te verhuren zijn mijn huurkosten dus veel lager geworden dan ze oorspronkelijk zouden zijn geweest voor één etage.

In de ruimte die ik nu gebruik staat nu een mooie tussenwand, zodat er een wachtkamer en een behandelkamer zijn ontstaan.De verbouwing, die ik toch al doen moest, kon ik met één maand terugverdiende onderhuur voldoen. Vrijdag is alles mooi geschilderd en kunnen er vijf klanten plaatsnemen die door een aantal erg tevreden klanten die ik een paar dagen en daarna een paar weken na hun behandeling heb gebeld voor feedback (iets wat me in het bootcampseminar werd geadviseerd) zijn doorgestuurd voor een informatiegesprek en een behandeling van ieder een half uur waardoor zij van hun verslaving af zijn.

Laat ik niet alles verklappen waar ik wat aan gehad heb, maar ik kan iedereen aaanbevelen om naar de seminars toe te gaan maar nog meer dan dat de aangeboden inzichten zelf toe te passen ! Veel succes er mee!

Giovanca Hooi
11 years ago

Mijn succes verhaal……hmmmm waar zal ik beginnen

Ik ben nog steeds een pad aan het bewandelen.
Het pad is af en toe hobbelig en met veel tranen en zweten met vallen en opstaan blijf ik aan mezelf werken.
Iets bereiken in het leven betekent bewust elke dag kijken naar waar je gisteren stond, waar je nu staat en waar je morgen wilt zijn!!!
Het is een proces!!!!!
De sleutel ligt in het blijven ontwikkelen en kijken naar jezelf met liefde.
We hebben zoveel mensen die op ons pad komen die elke dag boodschappen overbrengen naar ons…..mensen die als spiegel functioneren voor ons….zij laten ons zien waar we nog aan kunnen werken in ons leven om het anders te doen.
De vraag is ….HOE Open staan we om deze boodschappen binnen te laten!!!!

Omdat ik open stond ….heb ik de boodschap van mijn vriendin kunnen ontvangen en de stap genomen om mee te doen aan de Business Bootcamp…..en het was low Budget.

Als alleenstaand moeder met 1 kind met een bijzondere gave (handen) en een sterke intuïtieve ontwikkeld vermogen was ik jaren aan het kruipen.
Ik kwam bijna niet vooruit op zakelijk gebied, omdat ik gewoon niet wist hoe je het moest doen.
Je kan wel heel spiritueel onderlegd zijn….en de rekeningen moeten wel betaald worden…dat is de realiteit waar we in leven. (ben ik met pijn en moeite achter moeten komen)

Omdat ik al veel op persoonlijk ontwikkeling heb gedaan weet ik dat de kracht in het implementeren zit mocht je veranderingen in je leven toe willen brengen.

Er zijn weinig dingen of mensen die me aan het huilen kunnen brengen….en toen ik na de Business Bootcamp als een klein kind stond te huilen…..dacht ik ……die man die daar staat moet gewoon goed zijn…..want als hij mij weet te raken tussen al die 900 mensen die in de zaal zitten is hij gewoon goed.!!!!

Er is toch een gezegde dat “de leraar de leerling vind” Nou dit was het gewoon!!! Hij heeft mij gevonden!!!

Na de eerste Business Bootcamp ben ik gaan implementeren!!!
Ik zag binnen 2 weken mijn inkomsten verdubbelen en de zaken begonnen goed te lopen.
Ik dacht ik wil meer weten…ik heb de 2de en de 3de Business Bootcamp bijgewoond.

Waarom? Omdat Repetition the Mother of Skills is!!!!
Ik dacht als ik de informatie nogmaals hoor, krijg ik andere informatie binnen waar mijn onderbewuste misschien de vorige keer niet klaar voor was.

Na de 2de Business Bootcamp zag ik mijn inkomsten nogmaals verdubbelen en na de 3de Business Bootcamp is het verdrievoudigd!!!

Omdat ik verslaafd ben geraakt aan de Open Circles energie…. heb ik besloten om een stapje verder te gaan met mijn leraar.
Ik heb de Master Entrepreneur gedaan, de Financial Freedom Intensive (die was echt intensive) de Break through to succes en nu ben ik bezig met de Business Elite Coaching.
Ook heb ik in het fantastische E-Team geassisteerd met veel plezier met een open mind waardoor ik ook veel heb geleerd.

Ik ben nog steeds aan het groeien….het boek leef lekker heeft me geleerd om de kerstboom elke keer, keer op keer te versieren en te kijken naar de successen die ik heb behaald.
Ik behaal dagelijks kleine tot grote successen op elke gebied in mijn leven.
Zo heb ik als laatste succes eindelijk de “moed schoentjes” aangetrokken de studio ingedoken en mijn eigen Meditatie Demo opgenomen!!!
Dit was zo fantastisch en gigantisch voor me, omdat ik zo sterk ben en toch zo onzeker als de pest.
Ik heb namelijk een keer meegedaan aan een groot evenement ….ik dacht een meditatie aan een groep van 500 mensen te kunnen geven. 1 van die personen begon te lachen en de hele zaal heeft voor 1 uur lang een slappe lach gehad.

Door de Breakthrough to Success en Financial Freedom Intensive heb ik van Vered en Rani een mooi manier geleerd om deze pijn los te laten en te transformeren…. dat heb ik gedaan…ik doe het dagelijks!!! Het V.A.K.S-en gaat me goed af….ik V.A.K.S me suf…..ik sta open en de resultaten komen vanzelf. 1 van de resultaten is…..dat ik de moed heb gehad om de meditatie op te nemen en ook nog aan anderen te laten horen en het komt binnenkort in de verkoop van mijn eigen ontwikkeld product. (maak er 1 en verkoop het keer op keer op keer) van de Master Entrepreneur geleerd

Het water waar je de steen in gooit en dat de kringen verder openen is echt een mooi symbool dat als je aan 1 aspect in je leven werkt dat je veranderingen op elk ander gebied weer kan ervaren.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik een baby was op het zakelijk gebied toen ik mijn
1ste Business Bootcamp heb gedaan.
Bij de 2de ging ik al opstaan en vasthouden
Bij de 3de stond ik hield ik vast en ik liep
Nu kan ik zeggen dat na alles wat ik tussen door heb gedaan aan trainingen mezelf een tiener kan noemen en na de Business Elite Coaching kan ik mezelf als een volwassene beschouwen.

Dank je wel Nisandeh, Vered en Open Circles

Veel liefs van een grooooootttttteeeee fan

Giovanca

Poul van Hooijdonk
Poul van Hooijdonk
11 years ago

Succes kan zich op veel manieren voordoen… ehm bereikt worden. Want dat is waar m’n aandacht naar uitgaat.

Jaren geleden al gestopt met uitdrukkingen als: “ik ben ook maar een mens…” en “ik zal m’n best doen..” dit werd btw recentelijk bij de Business Bootcamp feb2011 nog eens duidelijk bevestigd (waarvoor m’n dank 🙂

Een tip die ik kreeg van een project manager die zich moest presenteren bij een nieuwe klant: “ik denk dit project op die en die manier te doen en verdien m’n salaris ruimschoots terug om die en die redenen…ik werk dus gratis maar niet voor niets…” dit was goed onderbouwd met een simpele berekening over staal en kostprijs etc en zodoende leverde de tarief onderhandeling een heel goed resultaat.

Enfin, wat hij kan kan ik ook (leren) en daardoor geinspireert heb ik zelf, tijdens een kort project, alle geldzaken nog eens op een rij gezet en gemeten en ja, ik heb daar m’n salaris tenminste 3 maal terug verdiend, met als resultaat: tevreden klant, goede referenties en later nog eens terug komen.
de verdere implementatie wordt aan gewerkt.

Oke, volgend daarop: de comfortzone waarin gewerkt wordt is mij steeds duidelijker, dus is daar uit stappen een uitdaging van soms even om de hoek kijken en snel “koekoek” zeggen, en dan weer eens een luid en duidelijk roepen “hier ben ik!” en vooral blijven staan. de impact wordt steeds duidelijker en zoals ik het wil.

Nu weet ik inmiddels ook de veiligheid op te zoeken, en ook dan is het mogelijk door te gaan met ontwikkelen, hoe? door te vragen en ook daarin valt er nog voldoende te oefenen en te trainen.
Net zo lang tot ook dat bij de dagelijkse gewoontes gaat horen. Iedere poging levert zo z’n bijdrage aan verdere ontwikkelingen.

🙂

Finn Sesay
11 years ago

Yes, mijn blog heeft ‘spontane’ reacties gekregen (zonder dat ik om copy-paste vroeg) YES YES YES !

Hetty Hanekamp
11 years ago

EINDELIJK. Het kwartje is gevallen.

Mijn missie ‘zoveel mogelijk mensen inspireren het talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen’ + mijn passie ‘werken met groepen mensen’ =
donderdag aanstaande de eerste try out workshop Personeelsmarketing

29 maart de eerste echte workshop
9 mei start van de eerste Intensive Personeelsmarketing

En wat nog veel beter is:
al die mensen die willen helpen, meedenken, meedoen en die allemaal op het goede moment op mijn pad komen. Synchoniciteit heet dat geloof ik.

Mijn eerste stap op weg naar dit succes was deelname aan de voorlopers van Business Bootcamp. Ik ben me toen gaan realiseren dat alles begint in je gedachten, in je geest. Daar creeër je. De volgende stap is vooral gewoon DOEN en uitproberen, net zolang tot je je creatie hebt gerealiseerd. Met de praktische tips van Open Circles heb ik een geweldig marketingprogramma dat zorgt voor de deelnemers. Hoe succesvol wil je zijn? Succes is een keuze.

Wendy Koopman
11 years ago

Dank je wel Open Circles voor jullie geweldige inzet om mij een onvergetelijke Business Bootcamp te geven. Het heeft mij vleugels gegeven en ik ben zeer geinspireerd aan de slag gegaan met zoveel dingen die ik in slechts 2 dagen geleerd heb.
Wat ik heb gedaan om mijn voetreflex-praktijk meer leven in te blazen is de behandelingen voor een weggeefprijs aanbieden. En dat werkt! Iedereen vindt korting leuk! De meeste mensen zijn nieuwsgierig naar voetreflexologie! Zo heb ik uit mijn kortingsactie die slechts in de maand Maart geldig is, nu al 3 nieuwe betalende klanten gegenereerd, en de maand is net begonnen!!
Daar heb ik dus vertrouwen in. Een andere tool die ik heb gebruikt is de kennismaking voor mij met de social media. Ik moet zeggen: ik vind het leuk om te leren hoe dat werkt en ik sta ermee nog in de kinderschoenen … Maar dat geeft niet. Via LinkedIn heb ik een interieur architect gevonden die de praktijk een mooie “look” gaat geven. Jippie! Een goed nieuw begin en zo “fun” om te doen.
Bovendien ben ik mezelf aan het rekken en strekken, c.q. groter maken, om zoveel mogelijk zzp-ers een kortingskaartje te geven voor de Business Bootcamp. Ik heb er al meer dan 25 met veel zorg uitgedeeld!! En nu maar blijven vertrouwen dat ik met Nisandeh naar een kasteel ga in Belgie!

Marianne Bijster
11 years ago

Mijn succes begon op het moment dat ik voor me zag wat ik wilde en voor ik het wist, was het er al! Eigenlijk zo simpel, je moet er alleen echt op vertrouwen.
In de workshops die ik geef werk ik daarom ook aan de mindset, ik geef ze op zo een manier dat mensen na de workshop met een goed en blij gevoel naar huis gaan en ze de week daarop weer zin hebben om opnieuw de workshops te doen.
Leren communiseren, leren adviseren, product kennis en bedrijfskennis maar vooral, persoonlijke ontwikkeling. Hen laten praten, iedereen gelijk te laten voelen, angsten weg te nemen door ervaringen uit te wisselen en te laten zien dat “fouten” belangrijk zijn, er samen om te kunnen lachen dus ook vergissingen te delen maar vooral succes verhalen!
Door iedereen evenveel aan het woord te laten leren we hierdoor van elkaar. Door me niet op te stellen als “juf”, worden de beginners veel sneller zekerder van zichzelf.” Hoge flow workshops” zou je het kunnen noemen waarin we allemaal leren maar vooral lol hebben.
Het kost niets, en je verdient hier een hoop energie mee. Geld, kracht en liefde, de stroom gaat goed. Ik heb lol in mijn werk, ik leidt de groep maar…we zijn allemaal onze eigen leiders. De mensen uit mijn groep doen dit straks weer met hun mensen en we groeien en groeien, het bedrijf wordt groter en groter en samen zijn we nog sterker.
De mensen trekken vanzelf naar me toe ………zooooooooo gaaf om dit te doen, te voelen en over te brengen. Dit is MIJN succes en wie dit ook wilt……..???……..Welkom in Haarlem of op Skype,

Dank je wel Nisandeh, dankzij jou heb ik en een heleboel andere mensen een hoop opgestoken.
Werk eerst aan jezelf, gun de ander en de rest gaat vanzelf.

Liefs Marianne

Karin Hogenboom
11 years ago

Mijn succesverhaal is dat de business bootcamp in april meteen de start was van mijn eigen bedrijf, namelijk cursussen geven om weer te leren zien zonder bril, lenzen of laseren. Eigenlijk moest ik alles nog doen, had alleen een visitekaartje, dus zover was ik al. Door de Business Bootcamp heb ik veel dingen geleerd om meteen goed te beginnen. De Business Bootcamp is nog geen jaar geleden en ik heb de basis van mijn bedrijf klaar. Door de Business Bootcamp heb ik ook mensen gevonden die me verder hebben geholpen en mede daardoor heb ik nu ook een tweede website gemaakt (goed-zien.com) om meer mensen naar me toe te trekken.
Ik kan nog niet zeggen dat mijn bedrijf een succes is doordat ik er geld mee verdien, want dat is nog niet zo. Maar ook heb ik geleerd op een ander seminar van Open Circles Academy dat de weg naar succes een horizontale lijn is die als je alle goede stappen neemt, opeens schuin naar boven zal gaan richting succes.

Kees van der Stel
10 years ago

Voor mij komt deze vraag nog te vroeg, maar ik heb er het volgende tussenantwoord op.

Ik ben nog volop bezig met de uitwerking van de inzichten van de Business Bootcamp en de uitwerking van de gesprekken met ‘team’ leden. Terwijl de verbouwing bezig is, houd ik mijn winkel open.

Tussen het normale werk en de verbouwing door werk ik voortdurend aan de innerlijke verankering van de veranderde mindset. Dat doe ik onder andere door hier comments te schrijven op dit blog. Door dat te doen blijf ik voortdurend in connextie met het geleerde en de sfeer van het bootcamp en daarmee veranker ik ook waar ik uiteindelijk naar toe wil met mijn inspanningen.

Het voornaamste is dat ik het absolute vertrouwen heb in de voor mij goede uitkomst. Dat laatste schept in het hier en nu zoveel positieve energie dat ik het succes nu al ervaar.
En tijd bestaat niet dus…..

Be the change you want to be. Kees

Liesbeth Pak
11 years ago

Business bootcamp heeft mij de bevestiging en inzichten gegeven dat ik een succesvol ondernemer kan worden, zijn en blijven.

Na de Business Bootcamp ben ik mij helemaal bewust geworden van diep verborgen kwaliteiten.
Als dochter van een ondernemer heb ik eigenlijk nooit goed beseft wat voor ondernemerseigenschappen ik automatisch van huis uit meegekregen heb. Het zijn zaken die ik eigenlijk altijd voor vanzelfsprekend nam.

Al een tijdje besef ik me dat ik in de jaren als werknemer in loondienst een bepaald ontevreden gevoel had. Wat dat was, kwam langzaam maar gestaag bovendrijven.
Ik ben goed gaan luisteren naar mijn gevoel. Hoorde op de achtergrond in gedachten mijn vader praten. Dacht terug aan alles wat hij al die jaren had gedaan. Zo vanzelfsprekend voor ons maar altijd was het een gevecht wat hij sterk, krachtig doelgericht en gedreven deed en volhield. Het heeft ons veel gebracht.

Nu, na de Business Bootcamp en de inzichten in MG-SPI , is het mij helemaal duidelijk. Alles wat ik van huis uit mee kreeg was niet vanzelfsprekend. Dat was waardevolle kennis. de Business Bootcamp en de inspirerende manier waarop Nisandeh Neta het programma en de inzichten tot leven deed komen hebben mij doen beseffen dat ik een ondernemer ben, wil zijn en zal zijn. Mijn loondienstverband beeindig ik formeel per 1 april (geen grapje). Eindelijk voel ik een doorlopende tevredenheid en prettige spanning wat komen gaat. Vanaf die datum ben ik volledig verantwoordelijk voor alles wat ik doe. Geen vast inkomen meer, geen 8 tot 5 verplichting en geen dingen doen omdat de baas het zegt. Maar enkel en alleen op mij zelf vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen succes.

Meetbare resultaten na Business Bootcamp:
De onderneming ehbodoos.nl een nieuwe impuls gegeven door:
– Het twitteraccount twitter.com/ehbodoos van 0 naar ruim 135 volgers in een kleine 3 weken.
– Mijn zakelijke netwerk uitgebreid met meer dan 20 ondernemers in 2 weken tijd.
– Een compleet vernieuwde website te laten maken die op 23 maart a.s. gelanceerd zal worden

In de 3 weken na de Business Bootcamp heb ik meer bereikt dan ooit in loondienst. Ik ben nu partner in de onderneming ehbodoos.nl en ben enthousiaster en heb meer energie dan ooit.

Mijn succesverhaal? Het succes als ondernemer zal nog moeten komen.
Het succesverhaal n.a.v. de Business Bootcamp is dat mijn vermoeden werkelijkheid geworden is en ik nu definitief weet welke kant ik mijn leven op ga sturen, te weten: een leven als Zelfstandig Ondernemer! Mijn bedrijf: ehbodoos.nl

Mijn dank gaat uit naar Nisandeh Neta en het hele Business Bootcamp team en alle enthousiaste mededeelnemers.

Monica Vandenbergh
Monica Vandenbergh
11 years ago
Reply to  Liesbeth Pak

Hallo Liesbeth,
je hebt een inspirerend verhaal geschreven.
Ik wens je veel succes en heb er alle vertrouwen in.
Monica.

Patrick
11 years ago

Sinds Business Bootcamp heb ik veel meer focus gekregen. Daarvoor was ik nogal naief wat betreft marketing en netwerken. Business Bootcamp heeft wat dat betreft mijn ogen geopend. Het resultaat liegt er niet om:

Voor februari weer een nieuw record voor mijn site: 3000 bezoekers, 8000 bekeken pagina’s en steeds meer klanten die mij op deze manier als coach weten te vinden. Ik hoef ze nier meer te overtuigen, dit doen de blog artikelen op mijn site al!

Mijn site is centraal in mijn marketing komen te staan met daaraan gekoppeld een nieuwsbrief en zelfs de visitekaartjes die (6 verschillend met elk een apart thema) weer naar de site terugkoppelen.

Esther Molenaar
11 years ago

Na de eerste Business Bootcamp in februari 2010 is vooral mijn mindset veranderd. Met ons bedrijf, ik heb samen met Corinne 2 Type, hadden wij al heel wat problemen achter de rug. Het was tijd voor verandering. Ik kan eerlijk gezegd niet zeggen dat ik zaken uit de Business Bootcamp direct heb toegepast. Ik was zo enthousiast en had weer zo veel nieuwe ideeën, dat ik daarmee vol vooruit ben gegaan. Corinne en ik hadden ons allebei opgegeven voor de Master Entrepeneur in oktober en daar hadden wij ook ontzettend veel zin in. Door ons enthousiasme zijn wij in september 2010 weer naar de Business Bootcamp geweest. Veel van wat ik hoorde kende ik al, maar nu had ik het gevoel dat het echt binnen kwam. Daarna ben ik samen met Corinne aan de slag gegaan om dingen uit de Business Bootcamp toe te passen binnen ons bedrijf.

Ik wilde meer gaan schrijven en meer klanten aantrekken die hun teksten door mij wilden laten schrijven. Daar ben ik veel actiever mee aan de slag gegaan en heb mezelf veel meer geprofileerd als tekstschrijver. Resultaat: meer schrijfopdrachten dan ooit. Ik schrijf teksten voor websites, artikelen, persberichten en folders. Geweldig. Ik was helemaal verbaasd dat die opdrachten naar mij toe leken te komen.

Gaandeweg merkte ik dat ik helemaal klaar was met mijn verleden. Heel veel heb ik achter me gelaten en vooral losgelaten. Niet allen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak. In oktober ben ik bij Elements of Succes geweest en in november bij Breakthrough to Success. Allebei geweldige ervaringen waarin ik veel heb geleerd over mezelf. Dit neem ik ook mee in mij bedrijf. Ik laat niet alles maar zomaar over me heen komen, om achteraf te zeggen: ’Had ik maar…’ of ‘Ja, maar het is zijn schuld’. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen acties, ik neem het heft in eigen handen.

De Master Entrepeneur heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer in mijn bedrijf ben gedoken. Het schrijven gaat geweldig. De opdrachten blijven ‘zomaar’ binnenkomen. Met een beetje aandacht en focus, kan ik dat verdubbelen. Sinds januari 2011 zijn Corinne en ik aan het bloggen geslagen en hebben ons helemaal gestort op Social Media. Ik ben bezig mijn eerste boek te schrijven. Daarvoor heb ik een fantastische werkwijze gekregen van Nisandeh. Ik kan niet meer stoppen met schrijven!

Al met al heeft het afgelopen jaar mij heel veel gebracht en de Business Bootcamp en alle andere trainingen hebben mij op die weg geholpen.

Ik heb heel veel ideeën (echt heel veel, ongelooflijk veel).
Ik breng de ideeën in de praktijk.
Ik laat me niet meer van de wijs brengen door belemmerende gedachten.
Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen acties.
Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.

Als IK iets wil, moet IK het doen.

Dit alles zie ik terug in mijn bedrijf. Het draait beter, de inkomsten groeien en de opdrachtgevers komen als vanzelf naar mij toe. Ik ben succesvol, ik straal het uit en mensen willen nu eenmaal bij succesvolle mensen in de buurt zijn. In dit geval ben ik dat. WOW! Wat een fantastisch gevoel.

Hermien Redmond
11 years ago

Ik ben mijn cateringbedrijf “onofficieel” een aantal jaren begonnen om mijn dochter een duwtje in de positieve richting te geven. Ze heeft botkanker en na de eerste beenmergtransplantatie werd haar contract niet verlengd. Er volgde nog meer ellende, MAAR in 2010 begon de catering langzaam op gang te komen. EN in 2011 begon het pas ECHT!
Ik had eind januari een info kookworkshop met 12 personen, waarvan 5 zich voor meerdere workshops hebben ingeschreven. 3 weken geleden kreeg ik een cateringopdracht voor een salsafeest op een zaterdag in april en tegelijkertijd werd gevraagd of ik de catering wilde doen op de salsafeesten van zondagmiddag.

Afgelopen zondag werd gevraagd of ik ook
op de single’s party van deze maand wilde cateren. Ik vind het een hele uitdaging omdat ik elke keer ook een nieuw gerecht uitprobeer, of iets laat proeven. De reacties zijn tot nu toe positief, en ik weet zeker dat het zo blijft want ik kom er op deze manier achter wat de meeste gasten lekker vinden.

De eigenaar van het restaurant heeft tussen neus en lippen aangegeven dat hij de gasten van het restaurant ook Surinaamse gerechten wil aanbieden. Hij heeft nog geen concreet voorstel gedaan, maar ik zorg ervoor dat hij de mensen met aantrekkelijke maaltijden ziet langskomen!

Het heeft me na 3 zondagen al € 900,00 opgeleverd.
Het is hard werken, maar ik doe het met plezier.
En mijn dochter die geniet er ook met volle teugen van!

Het verhaal is voor nu nog niet af. Ik ben ook gevraagd om workshops te geven samen met de organisator van de salsafeesten, die een een heel grote database heeft, omdat hij op verschillende plaatsen salsalessen geeft.

Bedankt Nisandeh en Vered voor de vele tips die ik van jullie heb gekregen!!!!!!!

Gadisha Snip
11 years ago

Door de Business Bootcamp is voor mij een hoop veranderd.
Tijdens het seminar kwam ik erachter wat voor mij nu echt belangrijk is en wat niet.
Ik heb dingen die mij niet verder hielpen en eigenlijk niet belangrijk voor mij waren, laten vallen.
Hierdoor heb ik mij volledig kunnen focussen op de dingen die mij wel verder hielpen om mijn doelen en dromen te bereiken.
Dankzij de tips van Nisandeh en tools die we hebben geleerd, heb ik een snelle succesvolle start kunnen maken met mijn bedrijf.

De Business Bootcamp heeft mij zeker veranderd, ik ga alleen nog maar met een volle vaart recht vooruit richting mijn doel, mijn droom.

Nisandeh, bedankt!

Helmy Kleinlugtenbeld
11 years ago

Mijn succes tot nu toe… want ik ben nog lang niet uit-ge-succesed…

– Ik heb een beslissing genomen voor mijn toekomst. Toen ik naar de Business Bootcamp ging was mijn doel: tools aangereikt krijgen voor het combineren van coaching met horeca. Dat is gelukt! Ik ben een nieuw concept aan het ontwikkelen, heb contacten opgedaan op de Business Bootcamp met een aantal goede ondernemers die in het plaatje passen en ben concrete plannen aan het maken. Ook heb ik op de Business Bootcamp gevraagd wie mij in contact kon brengen met Henny van der Most. Via het Bee Hyve spel heb ik een 1e lijns contact gekregen, dus nu mijn plan bijna klaar is kan ik een afspraak gaan maken. Echt helemaal SUPER!!

– Ik deel mijn tijd effectief in door gericht een half uur in de ochtend en namiddag mail te behandelen, een uur aan eenzelfde taak te werken zonder gestoord te worden etc. Eerder had ik vaak het idee dat ik niks gedaan kreeg. Dat behoort tot het verleden. Ook neem ik hierdoor echte pauzes… dat ‘vergat’ ik eerder nogal eens.

– Ik zie dat ik in het verleden heel veel dingen goed en effectief deed, alleen was ik me daar niet van bewust. Die dingen kan ik nu gewoon weer toepassen.

– Ik VOEL dat business echt leuk is.

– Ik heb al een aardig netwerk opgebouwd en nu ik weet hoe het NET voor mij WERKT vind ik ook dat leuk om te doen.

– En last but not least… ik heb gezien hoe ik zelf mensen kan inspireren. Door de manier waarop Nisandeh dit neerzet en ook zegt dat hij geen nieuwe ‘stof’ aanreikt, alleen dat wat er is op een simpele en praktisch toepasbare manier doorvertelt. Gewoon op het podium zijn ding doet, terwijl hij in de zaal het liefst aan de kant of in een hoekje zou willen staan… dat is voor mij het voorbeeld van ‘in het licht gaan staan’. Ik heb me vaak afgevraagd hoe ik mijn opdracht in dit leven gestalte kan geven. Door Nisandeh heb ik het gezien… ‘in het licht gaan staan’ en ‘mijn licht laten schijnen’.
Nisandeh dankjewel, vanuit de grond van mijn hart!

Big Hug
Helmy Kleinlugtenbeld.

Wanda Klomp
11 years ago

Misschien een beetje een dooddoener, maar dan wel eentje recht vanuit mijn hart. Mijn grootste succes tot nu toe is dat ik eindelijk gevonden heb wat ik wil doen in mijn leven. Mijn succesverhaal is dus eigenlijk pas begonnen 🙂

Merijn Kegel
11 years ago

Tijdens mijn eerste Business Bootcamp in September had ik flinke zakelijke en prive schulden en mijn grootste klant was net failliet gegaan (uiteindelijk een strop van bijna EUR 30.000,-).
Precies de reden dat ik dat weekend ook ben gegaan: ik was toe aan een flinke dosis advies/recap en een flinke mangel om mijn ego even met de voeten op de aarde te zetten na 6 jaar ondernemen/ploeteren.
Nu (een half jaar later) ben ik zakelijk en prive volledig uit de schulden (terwijl ik nog twee jaar had om af te lossen), heb ik mijn omzet verdubbeld, mijn hypotheek overgesloten op 3,9% (na een stevige onderhandeling “Master Entrepeneur Style” met een plaatselijke Rabobank Directeur).
Tevens heb ik een fantastische business partner gevonden waar ik een uniek en remarkable initiatief mee aan het ontwikkelen ben. De relatie met mijn vrouw is een factor 1000 verbeterd en ik heb 4x zoveel vrije tijd voor mijn gezin, vrienden en kennissen en er is altijd genoeg geld voor vakanties, opleidingen, onverwachte uitgaven, goede doelen en om ‘zomaar weg te blazen’.
Dat is mij in 15 jaar niet gelukt en nu in een half jaar dus wel!
Daarnaast heb ik veel waardevolle en dierbare vriendschappen opgedaan tijdens de Business Bootcamp en de vervolgtrainingen.
De lijn stijgt alleen maar, dit is nu al mijn beste jaar ooit!
Dank Nisandeh en Vered, jullie hebben mijn leven weer kleur gegeven.

Ina Wessels
11 years ago
Reply to  Merijn Kegel

Hallo Merijn
Ik bevind me in soortgelijke situatie, en ben erg benieuwd naar jouw aanpak. Wil je dat met me delen?

Sonja Schaap
Sonja Schaap
11 years ago

Ik heb in september 2010 de Business Bootcamp gevolgd. En wat een inzichten heeft het mij opgeleverd. Ik ben er nog niet, maar ik heb al heel wat stappen gezet! Uit de Business Bootcamp kwam een aantal belangrijke zaken naar voren voor mij:

1. Meer focus (“Als je alles voor iedereen bent, ben je voor niemand speciaal”)
2. Marktniche bepalen (wie is mijn doelgroep en waar vind ik die)
3. Uit mijn comfortzone (die handbreaks… zucht)
4. Ondernemerskwaliteiten verder ontwikkelen

Ik ben aan de slag gegaan. Heb een heleboel mensen gesproken uit mijn netwerk (sommigen vanuit de Business Bootcamp) en input gevraagd. Mijn verhaal gedaan, aangegeven waar ik tegenaan liep, dat ik het blijkbaar zelf niet kon ombuigen en input gevraagd hoe zij daar tegenaan keken. Ik heb daar hele waardevolle input uit gehaald en ben daarmee aan de slag gegaan.

Ik heb een toekomstplan voor mezelf geschreven, die ik heb gedeeld met mijn ‘circle of trust’, een groep relaties en vrienden die mij goed kennen – zowel zakelijk als privé – en graag hun input wilden geven. Na een paar maanden heb ik nu een plan waar ik mee aan de slag kan. Wat klopt en waarin ik mezelf herken. Heerlijk…

Verder heb ik mijn bedrijfsopzet gewijzigd, mijn website gewijzigd zodat deze bedrijfsopzet goed naar voren komt en mijn focus duidelijker is. Tevens ben ik gestart met mijn blog (heel spannend, maar ook leuk!). Zowel mijn nieuwe website (reflectit.nl)als mijn blog (sonjaschaap.nl) zijn gisteren online gegaan en ik ben heel trots op het resultaat!

Tot slot heb ik diverse seminars gevolgd en ga ik begin april de training Master Entrepeneur volgen bij Open Circles Academy. Ik hoop dat ik dan mijn skills voorlopig weer even voldoende op orde heb.

Mijn business is hierdoor nog niet verbeterd, maar hopelijk gaat dat nu wel gebeuren nu ik al deze stappen heb gezet. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in, mijn energie is terug en ik heb echt het gevoel dat ik weer uit mijn neerwaartse spiraal ben gekomen!

Rob Verbeek
11 years ago

Mijn succes was dat ik binnen 4 dagen na Business Bootcamp een nieuwe opdracht had. Het was pas mijn 2e opdracht als zelfstandig ondernemer en het was mijn grootste uitdaging om een nieuwe opdracht te vinden.
De strategie die ik gebruikte was het definiëren van mijn NICHE MARKT.
Door die vast te stellen belde ik de woensdag na Business Bootcamp een contactpersoon bij een bureau die contacten had binnen mijn nieuw gedefinieerde niche markt.
Die was verrast dat ik belde. Hij vertelde dat hij op dinsdag een klant had gesproken die op zoek was naar een ICT projectleider en dat hij aan mij moest denken. En nu belde ik hem!
De andere dag, op donderdagmiddag hadden we een afspraak bij de klant en diezelfde dag was ik aangenomen. Later vroeg ik aan de klant waarom mij? Op welk moment wist je dat je voor mij koos?
Hij zei: “direct toen ik je een hand gaf”. De opdracht was eigenlijk in 1 seconde een feit. Met dank aan Business Bootcamp waardoor ik niet langer voor iedereen wilde werken maar opzoek ging naar mijn niche markt.

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
11 years ago

Wat is nou eigenlijk een succes verhaal? Gaat het dan om een zakelijk succes of een persoonlijk succes? Door de Business Bootcamp maar nog meer door de Financial Freedom training ben ik me bewust geworden van zaken die ik heb toegestaan los te laten terwijl ze goed waren en andere heb laten praten, terwijl het onzin is op het gebied van mijn business model. Dus dat was niet moeilijk wat ik had heb ik weer opgepakt en kan het met het grootste gemak uitbreiden. Ik zie daarom uit naar de Master Entrepreneur training begin april. Maar mijn grootste succes is een persoonlijke. Het lijkt tegenstrijdig met geld ging het altijd goed, sinds de training valt alles tegen, maar toch heb ik in de training contact gemaakt met geld en de relatie die ik heb gelegd met mannen, daar zitten twee hele diepe verstopte angsten. Toen ik ze zag heb ik ze opgepakt en omarmd. Het wonder is, (geen geld, maar) vrije relatie met klanten, met collega’s en andere mensen die ik ineens tegenkom. het is net of ik minder energie verbruik dank dank dank, misschien ben ik een energie magneet geworden

Evelien Bos
6 years ago

Het klinkt heel cliché, maar nu ik eindelijk begonnen ben met dingen te implementeren, stapje voor stapje, één ding te gelijk is mijn bedrijf gaan groeien. Duidelijke keuze gemaakt voor mijn product en niet op de laatste plaats mijn doelgroep.