Jouw kerstcadeau…

8620 views | 63 reacties |
shares

De kerstdagen staan voor de deur, 2014 is bijna ten einde en we hebben wat te vieren.

Meer dan 5 weken voor aanvang is de Business Bootcamp van januari 2015 totaal uitverkocht en de inschrijvingen voor de volgende Business Bootcamp van april 2015 stromen al weer binnen.

En ik heb nog wat moois voor jou in petto… een geweldig kerstcadeau. Meer daarover verderop in dit artikel.

Je kunt wel zeggen dat we het afgelopen jaar veel hebben gedaan. Weet je dat we maar liefst 41 (ja, eenenveertig!) evenementen hebben georganiseerd?

Hoewel Vered en ik in 2015 naar Tenerife verhuizen, gaan we door met onze programma’s in Nederland, de Business Bootcamp en een aantal gevorderde trainingen. Sommige daarvan zijn voor de laatste keer live, zoals de Write Your Book in 28 Days van 16-18 januari 2015.

Op dit moment ben ik met mijn gezin in ons nieuwe thuis in Tenerife. Natuurlijk denk ik dan ook aan jou, want jij bent tenslotte degene voor wie ik het allemaal doe

Zelfs als een artikel lijkt te gaan over mij, Open Circles of de Business Bootcamp, heb ik altijd voor ogen… “What’s in it for you”.

En ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat jij ook zo denkt over jouw klanten en prospects – “What’s in it for THEM”.

Oké, je zult inmiddels wel heel benieuwd zijn naar “What’s in it for ME”, dus hier komt het…

Onze kerstcadeaus voor jou

  1. Op veler verzoek, krijg je het krachtige Vision Planning Webinar. Er is geen betere manier om jouw doelen te stellen voor 2015 dan de stappen te volgen die ik je geef in dit webinar.
  2. De krachtige, life changing Intention of the Day Collection. Maar liefst 52 verschillende online kaarten geven jou een machtig handvat om het beste van iedere dag te maken en het maximale uit jezelf te halen.
  3. Een heel bijzondere verrassing. Ik heb iets voor jou uit een gevorderde training wat nog nooit eerder door ons is uitgebracht. Een tipje van de sluier: Het gaat jou helpen grootse resultaten te bereiken.

Ik hoop dat je beseft dat we dit niet zomaar weggeven. Het zijn cadeaus die aan de basis zullen staan van jouw succes in 2015, MITS je het met de juiste mindset kunt ontvangen.

En de #1 mindset die aan de basis staat van jouw succes in 2015 (en ieder jaar wat daar op volgt) is… giving first.

Dus…

Om jouw kerstcadeaus in ontvangst te nemen, is het enige wat je hoeft te doen:

  1. Deel de link naar dit blogartikel met jouw netwerk via een bericht aan jouw vrienden via Facebook (en/of andere social media kanalen). Het is de link naar het artikel dat je nu leest:

    http://opencircles.nl/blog/kerstkado2014

  2. Geef ons de URL van jouw bericht of Facebook profiel via onderstaand formulier:

Zodra je het hebt verstuurd, ontvang jij de link die jou toegang geeft tot het Vision Planning Webinar, de Intention of the Day Collection en de nooit eerder uitgebrachte verrassing.

Doe de komende dagen (en de weken, maanden daarna) jouw voordeel met ons kerstcadeau, zodat het jou helpt van 2015 jouw beste jaar ooit te maken.

Tot slot

Ik ben eens heel benieuwd…

Welk kerstgeschenk geef jij dit jaar aan jouw klanten en prospects?

Laat het ons weten in het commentaarveld onderaan deze pagina

Lees ook de comments van anderen en wie weet raak je geïnspireerd tot het geven van een geschenk waar jouw klanten en prospects enorm hun voordeel mee kunnen doen.

Heel fijne feestdagen.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel met je Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, Twitter volgers en Google+ circles via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
63 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi Dongelmans
7 years ago

Een blij filmpje met ons team als dansende elfjes, die donderstenen zijn 🙂

Caroline van Wijk
7 years ago

Om niet onderop de stapel aan kerstwensen en -mails te verdwijnen en omdat ik stronteigenwijs ben, heb ik dit jaar een wens verstuurd met Thanksgiving. Niet aan iedereen, maar naar een paar mensen om mij heen die veel voor mij betekenen. Ik heb ze, indachtig het pleidooi dat Nisandeh eens hield, met de hand geschreven waarom speciaal zij zoveel voor mij betekenen. Mijn lief en zoon kregen ook een kaart.

Sascha Meyer
Sascha Meyer
7 years ago

Ik gaf mijn klanten een kerstkransknutseltip met ‘De opvreters’. En ik ben druk met implementeren, implementeren, implementeren. In september 2015 komt het tweede boek van ‘De Opvreters’ uit , een Opvreter-breiboek en ga ik mee een foodmagazine voor kids opzetten.

Content en vlogs maken. Stap voor stap. Vanuit wat ik zelf begonnen ben, ontstaan nu samenwerkingsverbanden. Ik wens jullie een supergezond en lekker 2015!

Inge van Zijl
7 years ago

Ik heb voor mijn klanten een gratis etiketten eerstehulpkit klaar staan op mijn website. Daarmee kunt u nog snel etiketten voor de kerst- en nieuwjaarskaarten maken!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2015!

Marjolijn Ankum
7 years ago

In de maand december ben ik op Facebook de uitdaging Opgeruimd naar 2015 gestart op 1 ding per dag op te ruimen en ons huis uit te doen.

Inmiddels hebben zich al 82 leden aangemeld en zijn we enthousiast aan de slag gegaan in een besloten, inspirerende groep. De groep krijgt een vervolg in 2015, elke seizoen gaan we 1 maand opruimen, zodat we opgeruimd naar de lente, zomer, etc. gaan.

Ik wens iedereen een heel fijn, gezond en opgeruimd 2015 toe.

Saskia van Velzen
7 years ago

Dit jaar ben ik gaan samenwerken met 10 collega’s. Zij staan vermeld op de ‘over ons’ pagina op mijn website. De Lachwinkel is niet meer “ik” maar een echt “wij”. Met een missie en een visie en internationale samenwerking.

Deze leuke collega’s heb ik een chocoladetelegram gestuurd met “Keep on Smiling”. Op het kaartje heb ik vermeld hoe trots ik ben dat we het zo goed gedaan hebben dit jaar en hoe blij ik met ze ben. Op naar een fantastisch 2015.

Ik wens jou ook een bijzonder, vrolijk, boeiend, interessant en groots 2015. The best year ever!

Michel de Beer
7 years ago

Ik ben persoonlijk bij mijn ruim 100 klanten langs gegaan met een prachtige Italiaanse fles rode wijn en hen fijne feestdagen gewenst.

Ellen Westerhout
7 years ago

Ik heb een ontwerp laten maken voor de handtekening in mijn email met mijn kerstwens.

Verder stuur ik grappige afbeeldingen door naar klanten via de app. Deze klanten ken ik erg goed, dus dat kan binnen mijn bedrijfskader. Mensen laten lachen is een groot goed en zo lever ik daar mijn bijdrage aan.

Relativeren en zaken in een ander perspectief zien is mijn doel.

Verdere ben ik nog bezig met een leuke persoonlijke weggever te creeeren.

Michiel van de Watering

Dit jaar is het budget voor kerstgeschenken gegaan naar Stichting Dien je Stad. Een fantastisch initiatief waar hulpzoekenden en degenen die hulp willen bieden elkaar vinden.

Sander Denk
Sander Denk
7 years ago

Ben dol op delen en verbinden en dat is wat ik dan ook graag ‘weggeef’. Actief zijn voor anderen op diverse social media, blogs schrijven om kennis te delen, 2x/week een kopje koffie met iemand uit mijn netwerk, enzovoorts.

“Verandering begint met delen”, zo luidt het motto van Century of Talent. En zo is het. Daarom draag ik ook daar graag bij aan het delen van kennis en ervaring.

Ik wens iedereen hele gezellige dagen en alle goeds voor 2015! Zakelijk, maar bovenal in goede gezondheid.

Sander

Jos van Calsteren
7 years ago

Ik geef mijn klanten en prospects dit jaar een E-book over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en het nieuwe ontslagrecht. Zodat ze volgend jaar veel “verborgen personeelskosten” kunnen voorkomen en tegelijk een menselijker personeelsbeleid gaan voeren. Het wordt op 31-12-2014 verspreid.

AnnaSofia van Hooijdonk

Geweldig!

Voor een ieder bied ik een pro deo workshop de lessen van G.E.L.D. aan. Daarnaast kan men 8 gratis bijeenkomsten volgen met als thema Natuurlijk Gezond.

Marijke Willems
7 years ago

Give first… Ik ben heel benieuwd wat jullie je klanten geven met deze feestdagen! Ik kan wat inspiratie gebruiken 🙂 Zou veel attenter kunnen zijn.

Cor Plones
Cor Plones
7 years ago

Ik heb een paar weken gelede van een klant gehoord over een man die naar Amerika moest om weer te kunnen lopen dat kon niet in Nederland. Het geld dat nodig was heeft hij bijeen gekregen door op een website een collecte te doen.

Dat heeft zoveel opgebracht dat hij ook anderen kon helpen.
Nou die man belt mij voor een beeld (paardenhoofd). Via de klant hoorde ik dat het voor zijn vrouw is, die een paar dagen geleden overleden is.
Ik heb besloten dat hij die van mij krijgt, want mensen die met zoveel leed toch nog aan anderen denkt.
Die verdienen een dank je wel (dat is mij geschenk).

Martine Verweij
7 years ago
Reply to  Cor Plones

Hallo Cor,

Wow! Wat een bijzonder gebaar! Hartverwarmend.

Warme groet,
Martine

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Ik heb een selfiedeo gemaakt, met fijne feestdagen wensing en wat bepaalde mensen speciaal in het daglicht gezet. Denk dat ik volgend jaar wat meer ga doen. Nu even lezen wat andere mensen allemaal geschreven hebben om ideeën op te doen.

Marijke Willems
7 years ago

Ik heb wel besloten dat ik volgend jaar een bepaald percentage van de inkomsten uit de mentale wedstrijdbegeleiding voor ruiters aan stichting paardrijden voor gehandicapten en uit de hondensport aan het kngf doneer 😀 Dat is natuurlijk ook geven.

Caroline van Wijk
7 years ago

Zeker! Heel mooi dat je investeert in de wereld. Vrijwilligerswerk en goede doelen steunen vanuit je business en je hart, versterkt je missie en persoonlijke overtuiging als ondernemer.

Maarten Ruisch
7 years ago

Al Mijn vaste klanten krijgen (ter kennismaking) gratis een complete Fotonen therapie behandeling.

Nisandeh heeft gekozen voor de natuurlijke variant die bv Tenerife heet.

Veel geluk en gezondhied gewenst daar en voor de mensen die hier in Nederland wonen OOK natuurlijk.
Vitale groeten, Maarten Ruisch

Marcel Oerlemans
7 years ago

Goedemorgen,
Mijn cadeau aan mijn klanten en prospects heb ik gisteren verstuurd en is maar liefst 25% korting op een webshop als men deze uiterlijk 31 december aanschaft via mijn website.
Met een webshop kan men zelf online producten verkopen en ik wil mijn klanten en prospects daar graag bij helpen.

Overigens geef ik ook veel weg; een gratis website analyse, veel (waardevolle!) informatie via mijn blog, een PDF als front-end offer, en korting via aanschaffen van ‘strippenkaarten’.

In 2015 ga ik het tweede jaar trainingen volgen en heb er enorm veel zin in! Januari wordt al heel druk met de Business Bootcamp en Write Your Book in 28 Days 🙂

Iedereen fijne dagen en een mooi, gezond en succesvol 2015 gewenst!

Jos van Calsteren
7 years ago

Ik word zo verschrikkelijk chagrijnig van mensen/bedrijven die korting weggeven! Korting op wat? Op een veel te hoge prijs die ze meestal zelf hebben vastgesteld en waar geen enkele controle op is! Geef iets weg of geef niet iets weg maar blijf in elk geval eerlijk. Korting weggeven geeft mensen alleen maar het gevoel dat ze belazerd worden.

Mickey van Gendt
7 years ago

Wauw, wat goed om te lezen. Ik ben het dus eens met je. Wel dapper dat je het ook verwoord in een bericht.
Groet, Mickey

Elske van de Fliert
7 years ago

Ik snap je helemaal Jos. Maar er zijn ook mensen in deze wereld die als ze geen korting krijgen ze iets niet kopen. Die hebben niet het gevoel dat ze belazerd worden.

En ik ook niet altijd als ik korting krijg. Want ik weet dat er ook nog ondernemers zijn die gewoon iets extra’s willen doen (om zo bijv. iets op gang te brengen, lijkt me niet meer dan normaal) en korting geven. En dan zijn er nog winkeliers die iets al vrij lang in de winkel hebben – de prijs die er eerst op stond, was een terechte waarde, maar die waarde is gedaald naarmate de tijd vorderde.

Heb je slechte ervaring met kortingen?

Caroline van Wijk
7 years ago

Gogogo Marcel! En vergeet jezelf als mens niet achter je succesvolle bedrijf 🙂

Elske van de Fliert
7 years ago

Complimenten Marcel aan hoe mooi de mail die je erover stuurde eruit ziet! En ik denk dat je een prachtig aanbod doet. Ik hoop dat het inhoudt dat veel mensen die twijfelden over een webshop, nu de stap nemen.

Ellen van Buiten
7 years ago

Eindelijk mijn zelfgemaakte kerstkaarten waarin ik de geboorte van het Licht zichtbaar heb gemaakt. Trouw gebleven aan mijn voornemens.

Door de videocursus was het makkelijker voor mij om mijn cliënten het zicht op hun innerlijk licht meer te beleven. Hierdoor is het aanstekelijk geworden om gebruik te maken van de uiterlijke duisternis. Zelf ruimte scheppen, deze heb ikzelf ook benut om me op te geven voor de aanstaande Business Bootcamp. Ik gunde me nog geen tijd om mij te verdiepen in sociale media. Er zal een nieuwe wereld voor mij open gaan.

Mijn mond tot mond reclame werkt in die zin dat de vriendenlink, een stevige discussie opleverde. Nisandeh en crew en alle bloggers Merry Christmas, Mooie Kerstdagen en a Happy New Year, een gelukkig nieuw jaar.

Hartelijke groet, Ellen van Buiten

Denn Ritzen
7 years ago

Ik geef 5 vragen weg waardoor je weet waar je tijd blijft en meer energie krijgt door jouw keuzes. Om zo dichter bij jezelf te komen, beter in balans te komen en effectiever met je tijd om te gaan.

Heb de moed om te stoppen met moeten!

Renate Brown-van Dijk
7 years ago

Ik verstuur volgende week (12 januari) een “Bake my wish” caketaart naar mijn relaties. In de cake zit een koker met daarin mijn nieuwjaarswens voor hen. Een gedeelte van het aankoopbedrag van de caketaarten gaat naar “Make-a-Wish”.

Zo kan ik met mijn wens voor mijn relaties ook de wens van een ander in vervulling laten gaan!

It’s all in the giving first!

Marjan Crabtree
Marjan Crabtree
7 years ago

Ik heb mijn vier beste klanten een presentje gestuurd met een handgeschreven brief op groeipapier (met zaadjes van vergeetmenietjes erin) waarin ik ze bedank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar (mijn eerste jaar als zelfstandige).

Werd echt heel leuk ontvangen.

Marjolein Kalter
7 years ago

Een (fysieke) kerstkaart met een zilveren rugzakje (envelopje) met visitekaartjes met daarop een aanbieding om weg te geven of om zelf te gebruiken gestuurd.

Heel leuk om per persoon te bedenken welke aanbieding en welke visitekaartjes ik mee wilde sturen.

Vanaf begin 2015 ga ik mijn verzendlijst mailen met een blog. Dat wil zeggen, eerstkomende maandag 29 december gaat mijn eerste blog eruit naar de inschrijvers op Baan Als Business. Ik help ze om een van hun belangrijkste wensen in vervulling te laten gaan met ´de ideale vacature!´

Caroline van Wijk
7 years ago

Ha Marjolein, bloggen is dé manier om je prospects en klanten aan je te binden. Als je tips zoekt, help ik je graag.

John van der Veer
7 years ago

Ik heb dit jaar geleerd wat een Front-end is. Die heb ik de afgelopen maanden ontwikkeld en is mijn kerstcadeau aan de wereld. Om het iets kleiner te houden. De besturen van 2 netwerkorganisaties waarin ik actief ben, hebben gevraagd of ik bereid ben mijn Front-end tijdens de respectievelijke Nieuwjaarsrecepties aan de leden aan te bieden. Ze behoren allemaal tot mijn Target Audience dus “Ja, alstublieft en een voorspoedig en succesvol 2015 toegewenst”.

Urja van Tongeren
7 years ago

Met kerst geef ik mijn klanten 40% korting op cranio sacral sessies en tarot. Familie en vrienden geef ik mijn gedenkboekje en we zingen met elkaar.

David Vertegaal
7 years ago

Serendipiteit – passie staat nadrukkelijk centraal in 2015. Met het loslaten van het oude stromen kansen en ideeën voor 2015 toe. Nu ik midden in dat proces zit voel ik dat het delen helemaal goed gaat komen.

Volop inspirerende mensen gaan mij voor lees ik hier !

Joost Vellinga
7 years ago

Mijn zelf geschreven boek: “Burengeruchten”, Verhalen uit bijzondere levens, heb ik gestuurd aan al onze circa 200 abonnees en onze circa 30 partners.

Het boek, dat in januari 2015 uitkomt, geeft een inkijkje in levens van bijzondere mensen en het werk dat wij doen.
Ik kon geen persoonlijker cadeau dan dit verzinnen en de eerste reacties zijn erg positief: men had dit totaal niet verwacht.

Merry Christmas!

Erik van Gulik
7 years ago

Hallo allemaal,

Wat ik heel leuk vind om ‘weg te geven’ is dat ik elke maand een Open Koffie netwerk event organiseer.
De visie van deze open koffie is: Versterk je netwerk en groei als ondernemer.
De deelnemers van mijn open koffie zijn inmiddels ook gewend om met name vanuit de relatie te werken, dus niet zo snel iets te willen verkopen.

Met mijn coaching help ik ondernemers zakelijk te groeien doordat ik ze help te groeien als mens.
Deze combi zal in 2015 nog sterker naar voren komen in de Open Koffie.

Regelmatig is het mogelijk om na de Open Koffie een gratis kwartier sessie met mij 1 op 1 te sparren welke stap je als mens te zetten hebt om zakelijk te kunnen groeien.
(Als ondernemer moet je veel ZELF doen maar nooit ALLEEN).

Erik

Caroline van Wijk
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Mooi Erik! Events organiseren vind ik heel knap. Mij is het tot nog toe niet gelukt. Wat is jouw geheim?

Erik van Gulik
7 years ago

Hi Caroline!

Dank je 🙂

Het geheim…of wat mij geholpen heeft:
1. Just do it, datum zetten en go 🙂
2. De eerste keer met meerdere mensen organiseren die ook hun netwerk kunnen uitnodigen voor het event. Daarna zelf doorpakken.
3. Doel stellen m.b.t. aantal deelnemers (voor de eerste keer, uiteindelijke gaat het om de aantallen maar om de waardevolle bijeenkomst).
4. Zorg voor een visie. Die van mijn open koffie is: Versterk je netwerk en groei als ondernemer. En ik wil mijn Open Koffie een intieme en ongedwongen sfeer hebben waar het draait om de relatie. Het uitwisselen van het visite kaartje is een doel op zich.
5. Het gaat niet om jou maar om hun 🙂 Dus bied waarde. Dit doe ik door de Open Koffie af te sluiten met diverse gratis workshops en intervisie bijeenkomsten.
EN door hele goede koffie te bieden 🙂 De Open Koffie organiseer ik in White Label Coffee in Amsterdam West.

Lees hier meer over de Open Koffie:
http://devolgendestap-coaching.nl/open-coffee-amsterdam/

Hoop dat dit helpt, en evt ook voor anderen 🙂

Erik

Sandra van Doorn
7 years ago
Reply to  Erik van Gulik

Hoi Erik,
Hoe leuk te lezen dat je iets vergelijkbaars doet als ik in m’n praktijk!

Ik combineer sinds dit jaar NLP coaching met mijn praktijk voor Huidtherapie en heb dit geïntroduceerd dmv maandelijkse open info dagen. De ene maand drukker bezocht dan de andere en benieuwd naar jouw ervaringen ermee!

Vrg
Sandra

Erik van Gulik
7 years ago

Hi Sandra!

De Open Koffie wordt per keer door zo’n 12 a 15 mensen bezocht met een enkele uitschieter naar boven (20-25) bijvoorbeeld na de zomervakantie.

Ik merk wel dat als ik er meer aandacht aan schenk ik natuurlijk meer mensen bereik die kunnen komen. Het helpt om anderen aan te sporen om het event ook in hun eigen netwerk te delen.

Succes met je open info dagen!

Erik

Yvonne Uleman
7 years ago

Op Facebook heb ik een aantal schoenen geveild. 10% van de omzet heb ik geschonken aan Stichting Het Vergeten Kind.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een liefdevol 2015!

Helen Arnoldus - van der Wal

Sinterklaas geschenk in plaats van kerst…
Om niet in de kerst post en cadeaus te verdwijnen ben ik 2 jaar geleden begonnen met het persoonlijk wegbrengen van een heerlijk strooipakket met persoonlijk gedicht voor het hele bedrijf of gezin.

Dit jaar heb ik daar nog een extraatje boven op gegooid en wel een persoonlijk bezoek van zwarte piet, ja ja de echte!. Echt top reacties gehad en direct weer een hoop opdrachten erna. Het leuke was dat ik veel klanten met kleine kinderen heb en uiteraard was ik bepakt en bezakt met een zak met heerlijk strooigoed combineer dit met een persoonlijk bezoekje van een echte zwarte piet waar ze mee op de foto konden en ook de kinderen praten hier nog lang over. Hoezo persoonlijk? Veel klanten moesten eerst wel even goed kijken welk masker er achter het zwarte gezicht zat. De persoonlijke gedichten kosten veel tijd maar worden super gewaardeerd en daar doe je het toch voor!

Het waren topdagen en wil je iets aparts en opvallends doen dan is dit echt een aanrader!

Janet Kunst
7 years ago

In december heb ik mijn cursusjaar afgesloten met een lichtceremonie. Daarvoor mocht iedereen een gekleurde bolkaars (in glas) uitkiezen, de kleur afgestemd op hun stemming of karakter. Na afloop mochten ze de lichten meenemen. Ze waren blij verrast en dat vond ik heerlijk om te zien.

Verder geef ik korting in december als mensen zich inschrijven voor mijn workshop in januari. Mijn beste klanten ontvangen een handgeschreven kerstwens waarop ik schrijf hoe blij ik met ze ben omdat zij er aan bijdragen om het beste uit mij te halen en hoe dankbaar ik daar voor ben!

Fijne Kerst allemaal!

Mark C Hoogenboom
Mark C Hoogenboom
7 years ago

De uitnodiging is klaar om de MJB-ers in de drie Noordelijje provincies mee te vragen in een traject over “Leer ICT keuzes maken in complexe situaties”. Kost ze niks, doen we voor nop met een paar bedrijven. Voelt helemaal als ‘goed werk’.
Cheers, Mark

Sandra van Doorn
7 years ago

Ik heb mijn trouwe vaste klanten een echte Kerstkaart gestuurd met daarin dé kortingskaart voor Den Bosch gegeven die 1 jaar geldig is. De eigenaar van dit bedrijf geeft zijn trouwste en beste klanten een kadobon voor een anti-stress behandeling van mijn praktijk. Een heel leuk (ontvangen) manier om voor beide bedrijven nieuwe klanten te genereren 🙂 erg leuke reacties op gehad!

Voor iedereen hier ook mooie kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!
Vrg Sandra

Daniël Jansen
7 years ago

Mijn kerstcadeau voor klanten en warme prospects is 20 uur advies voor werkkapitaal optimalisatie. Voor productiebedrijven met een behoorlijke omvang kan de klantwaarde van dit cadeau honderdduizend euro zijn.

Iedereen heel fijne dagen en een bijzonder gelukkig 2015 gewenst!

Rose Marie Van Wijnsberghe

Ik geef aan iedereen die de site bezoek een gratis meditatie van Roy Martina een van zijn allermooiste ‘loslaten’.

Els Verschuren
7 years ago

Ik creëer mogelijkheden dat gasten kunnen voorproeven wat ze op mijn theaterboerderij kunnen verwachten. Theater, schminken, beeldhouwen, dansen, schilderen en broodjes bakken etc.etc.
Ik heb zoveel zin om iedereen te verwennen!

Martine Verweij
7 years ago

Hallo,

Ik heb o.a. mijn 18 beste klanten een zelfontworpen en handgeschreven kerstkaart gestuurd. Het zijn de natuurmandala’s van Hulst, Spar en Maretak. Die ze gratis van mijn website kunnen downloaden om zelf in te kleuren. Ik heb al enthousiaste reacties ontvangen.

Vanaf deze plek wil ik alle lezers van dit blog een heerlijke en liefdevolle kerst wensen!

Warme groet,
Martine

Erika Lunsche
7 years ago

Ik heb mijn klanten laten weten hoe belangrijk ze voor me zijn. En dat ik ze graag wil helpen. Ook in 2015.

Daisy Goddijn
7 years ago

Ik verstuur al een aantal jaar een relatiegeschenk naar mijn klanten.

Dit jaar heb ik het anders gedaan: ik ben buiten mijn comfortzone getreden, ben voor de kestboom gaat zitten en heb een video opgenomen met een persoonlijke kerstboodschap. Hierin heb ik ze verteld dat ze een speciale korting krijgen voor het event “Van Boek tot Boekpromotie – Hét event over boekpromotie” op 5 maart.
Mijn klanten zijn namelijk veel meer gebaat bij een goed boekpromotieplan dan bij een relatiegeschenk.

Ik heb hele leuke reacties ontvangen en de aanmeldingen stromen binnen! 😉

Arnoud Six
7 years ago

Ik deel met mijn klanten de film die ik eerder dit jaar maakte.

Elske van de Fliert
7 years ago

Ik heb besloten dit jaar niet iets met kerst te geven specifiek, maar wel iets gedurende het jaar. Ik wilde dat al heel lang en eindelijk heb ik een goed cadeau gevonden! Dat ga ik dus sturen als ik een project afrond, of iemand wil bedanken.

Zo ben ik gedurende het jaar aan het geven, volgens mij een stuk leuker.

Barbara van de Putte
7 years ago

Lieve Open Circles en alle mooie mensen die ik via jullie heb ontmoet,

Allereerst fijne feestdagen en de mooiste wensen voor 2015!

Dankzij jullie ‘Master Entrepreneur’ heb ik inmiddels mijn eigen front end product ontwikkeld: een gratis weggever waarin de ZZP’er heel gemakkelijk alle klanten, acties, uren, km’s en uitgaven (BTW) kan bijhouden en terug vinden.
Weg met het gedoe met al die losse excel files!

En door een joint venture – alweer zo’n fijn advies van jullie! – met ZZP agenda, vliegt deze weggever nu al als warme broodjes over de (digitale) toonbank!

Dit belooft veel goeds voor 2015!
Dank jullie wel voor deze vliegende start van mijn onderneming.

Een Ondernemende groet,
Barbara

Stef de Beurs
7 years ago

Instead of giving first, the article above is asking first and then giving. 🙂

I’m giving free ePapers, free eBook, free live training.

I wish you all happy holidays and an inspiring 2015.

Cheers,
Stef

Sandra van Doorn
7 years ago
Reply to  Stef de Beurs

Eens!

Patricia Budding
7 years ago

Voor mij bestaat GEVEN niet alleen uit geld, korting, producten of proberen extra producten te laten kopen.
Kerstfeest betekent voor mij vooral samen zijn, met vrienden, familie, kennissen, zij die het nodig hebben. Deze gedachte wil ik graag doorgeven.

Daarom heb ik gistermiddag met mijn klanten en hun kinderen samen kerstfeest gevierd bij mij thuis.
Tevens heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om een ieder beter te leren kennen en dus te werken aan een goede vertrouwensband.

Een liefdevol Kerstfeest en een leerrijk 2015!

Martine Verweij
7 years ago

Hallo Patricia,

Wat een mooi idee. Dat inspireert me voor volgend jaar! Bedankt.

Warme groet,
Martine

Caroline van Wijk
7 years ago

Mooi, Patricia, daar gaat het om: samen vieren!

Marjan van den Brink
Marjan van den Brink
7 years ago

Het geef-principe heb ik in heel 2014 toegepast. Heb allerlei coachingssessies weggeven aan mensen die het wel kunnen gebruiken, maar niet kunnen betalen. Zodoende heb ik met mijn assistent-paarden diverse mensen de kracht van het ‘toelaten van kwetsbaarheid’ laten ervaren. Met succes en veel mooie ontwikkelingsmomenten.

Nu wensen we iedereen alle goeds en we kijken uit naar een waardevol en vruchtbaar 2015!

Elvira Noot
7 years ago

Wij versturen een persoonlijk nieuwjaars pakketje om onze favoriete klanten aan te moedigen hun doelen voor 2015 te gaan bereiken!

Ook zijn we nog bezig een leuke Facebook actie op te zetten samen met onze studenten om wat meer bekendheid aan de paardvriendelijke manieren van trainen te geven in de wereld.

Ook onze viervoeters verdienen het kerstcadeau van een vriendelijke ruiter!

Klaas van Oosterhout
7 years ago

Afgelopen kerst waren we net begonnen en het enige waar budget voor was was een filmpje maken. Moet wel inderdaad in 2015 nog meer werken aan what´s in it for them!?