Sta je met 1-0 voor of… achter?

3775 views | 76 reacties |
shares

Sinds de laatste Business Bootcamp ooit en artikelen in Het Financieel Dagblad en de Financiële Telegraaf, krijg ik nog steeds vragen als:

Was het echt zo groots en impactvol als je beweert?

Was dit ECHT de laatste Business Bootcamp Nisandeh?” en…

Wat nu?2016-07-12 Business Bootcamp InfoGraphic

Voor het antwoord op de eerste vraag hoef je maar de comments bij ons blogartikel van de dinsdag na de laatste Business Bootcamp te lezen.

En klik hier en ontdek de ENORME impact van de Business Bootcamp met cijfers waar je van gaat duizelen.

De twee laatste vragen heb ik beantwoord in de video die ik vlak voor de laatste Business Bootcamp heb opgenomen.

Ik besef dat heel veel mensen in eerste instantie teleurgesteld zijn als ze op onze website komen en ontdekken dat de Business Bootcamp nooit meer plaatsvindt.

Maar…

The Best is Yet to COME was niet voor niets de uitsmijter van de laatste Business Bootcamp.

Voor Business Bootcamp Graduates (en helemaal voor Master Entrepreneur Graduates) hebben wij een schat aan gevorderde programma’s in petto…

MAAR… als je de Business Bootcamp nooit hebt gevolgd, dan sta je 1-0 achter.

Zonder de cruciale basiskennis, -vaardigheden en mindset die wij je bijbrengen in de Business Bootcamp is het heel lastig om te groeien in de nieuwe economie.

Ontmoedigd?2016-07-12 blogartikel flipchart Nisandeh

Als het goed is niet, want een succesvolle ondernemer laat zich niet zomaar kisten.

En ik zou Nisandeh niet zijn als ik je geen kans zou geven om toch snel een voorsprong te behalen.

Je krijgt de kans om een inhaalslag te maken, want…

Deze week leggen we de laatste hand aan de…

Business Bootcamp – The Ultimate Collection

Inderdaad, voor degenen die gecommitteerd zijn om het materiaal van de Business Bootcamp te implementeren, maken wij unieke – nog nooit vertoonde – opnamen onbeperkt beschikbaar (overal toegankelijk met een internetverbinding).

Volgende week dinsdag lanceren we officieel de Business Bootcamp Ultimate Collection en als je jezelf op de Early Bird lijst zet, krijg je als eerste de kans om te bestellen met extra voordeel.

Ook als je Business Bootcamp Graduate bent (en met 1-0 vóór staat), is dit materiaal van onschatbare waarde, omdat – zoals je weet – regelmatige herhaling van deze materie jouw capaciteit om te groeien als ondernemer blijvend vergroot.

Dus, als je het nog niet hebt gedaan…

Ga naar het formulier hieronder en schrijf je in als Early Bird voor Business Bootcamp – The Ultimate Collection


Ik verzeker je dat het jouw investering meer dan waard is wanneer je serieus wilt werken aan het groeien van jouw klandizie en de veerkracht bezit om een achterstand om buigen naar een voorsprong.

Tot slot

Als je ooit hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp, wil je dan met ons delen wat de Business Bootcamp voor jouw ondernemerschap heeft betekend en welk verschil het in jouw leven heeft gemaakt?

(En als je nog nooit aan de Business Bootcamp hebt deelgenomen, ben ik benieuwd welk verschil ons online educatieve materiaal (online cursussen, PDFs, video’s, blog, etc.) heeft gemaakt.

Deel jouw verhaal alsjeblieft in het commentaarveld onderaan deze paginagrunge-1341500_1280

We gaan volgende week 3 verhalen selecteren en als we jouw verhaal kiezen, krijg je de 3-daagse Ultimate Business Machine training (t.w.v. €4000) CADEAU!

Deel jouw verhaal alsjeblieft vóór het einde van zondag 18 juli 2016 als je een kans wilt maken.

En dat is nog niet alles. Zodra jouw comment is geplaatst krijg je sowieso een GRATIS ticket voor het krachtige Elements of Success seminar (t.w.v. €997) dat begin september plaatsvindt.

Ik geef je dit seminar graag, omdat het jou de bagage geeft om jouw gewenste doelen te halen en het jouw veerkracht zal versterken waardoor het gemakkelijker wordt om een nadeel om te buigen naar een voordeel.

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

UPDATE 19 juli 2016: De winnaars zijn bekend!

Gefeliciteerd Izak van Eijk, André Gruisen en Mark ten Seldam!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel VANDAAG nog via de social share knoppen hieronder, zodat ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal kunnen profiteren.

76
Leave a Reply

avatar
71 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
Nicole NagelgastRomy SchneiderMarit EldersIzak van EijkKarine Weterings Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Esther Molenaar
Lid

In April 2010 volgde ik de Business Bootcamp en dat heeft zeker weten mijn leven veranderd. Ik hoorde ineens van passief inkomen en bloggen. Vooral dat laatste heeft mij zo getriggerd dat ik er een boek over schreef en de Blog Universiteit oprichtte.

Sinds de Business Bootcamp werk ik niet meer adhoc, maar alles gaat volgens een plan met doelen. Daar pluk ik nu de vruchten van.

If you snooze you loose! Absoluut waar. Neem de kans nu het nog kan. Maar alleen als je een verandering aan kunt….want die verandering is onvermijdelijk wanneer je naar de Business Bootcamp gaat.

Arnoud Kas
Gast

Het Business Bootcamp heeft voor mijn bedrijf Poptroubadour ervoor gezorgd dat ik simpele en uitvoerbare systemen heb kunnen implementeren en verankeren in mijn bedrijf, waardoor mijn klanten mij weer nieuwe klanten aanbrengen.

Dit is een continu groeiend proces, waardoor ik inmiddels zoveel aanvragen heb dat ik zeker de helft moet doorspelen naar collega’s vanwege een volle agenda. Dit laatste levert dan weer passief inkomen op.

Elske van de Fliert
Gast

Sinds de eerste Business Bootcamp die ik deed heb ik een plan, structuur, een doel, houvast, focus. Kortom: alles wat ik daarvoor te kort kwam, want ik was niet tevreden over al dat ad-hoc projectenwerk dat ik deed.

Ellen van der Hall
Gast

Op het moment dat ik na terugkeer uit het buitenland niet duidelijk wist hoe ik mijn praktijk in Chinese Geneeskunde weer op zou bouwen, kwam de Business Bootcamp. En het gaf mij tools en inzicht om op een zakelijker ondernemingsgerichte manier mijn liefde voor energetisch werken met mensen weer vorm te geven.

Mijn website kaimai.info werd gebouwd volgens de inzichten van Open Circles en mijn boek over self care met stemvorken is in de maak. Iets waar ik zonder Open Circles zeer waarschijnlijk niet aan was begonnen. Ik kan iedereen aanraden om de Business Bootcamp te volgen.

Marjolein Kamstra
Gast

Ik zegde in 2007 mijn baan op en besloot voor mezelf te beginnen. Ik wist wat ik wilde en wat ik kon. Komt goed dacht ik. Maar het kwam niet goed. Ik heb jaren aan zitten modderen tot ik bij de Business Bootcamp kwam. Daar leerde ik over het maken van producten, over marketing en viel vooral het kwartje dat ik een andere mindset nodig had. In de vervolgtrainingen leerde ik nog veel meer. Had ik ze maar eerder ontdekt! Het loopt nu goed. Ik ben nog niet waar ik wil zijn – misschien omdat mijn lat nu ook hoger… Lees verder »

Marielle Kolster
Gast
Marielle Kolster

De Business Bootcamp veranderde mijn mindset over ondernemen. Ik verplaats mij nu in mijn ideale klant, ik deel mijn waarde en het concept “overdeliver” heeft mijn hart geraakt. Na 13 jaar ondernemen door gewoon maar te doen, bouw ik nu aan een solide basis voor mijn bedrijf en werk aan een systeem, dat mij houvast geeft om steeds weer stappen te blijven zetten. Dankzij de Business Bootcamp weet ik dat mijn manier van ondernemen om moet én dat SUCCES altijd buiten mijn comfortzone ligt als ik mezelf uit blijf dagen om door te gaan en steeds opnieuw inzet om mijn… Lees verder »

José Hoeflaken
Gast

Ik ben een twijfelaar en een fladderaar. Ik kan moeilijk beslissingen nemen en ik spring van de hak op de tak want ik vind alles leuk. Maar in 2015 nam ik één van de beste beslissingen ooit door mee te doen met de Business Bootcamp. En … het heeft mijn leven veranderd. Dat klinkt dramatisch maar toch is het zo. Het belangrijkste inzicht dat daar als een soort komeet insloeg is dat ik met mijn bedrijf kan bijdragen aan een betere wereld. Tot die tijd had ik mijn bedrijf eigenlijk meer gezien als een manier om geld te verdienen. Als… Lees verder »

Lieve Snellings
Gast

Met spijt in het hart moet ik van jullie afscheid nemen. Ik woon op ’t moment in Quebec? Dus dat zal moeilijk zijn om af te komen om het Business Bootcamp te kunnen volgen.
In alle geval HEEL HARTELIJK DANK VOOR ALLE TIPS EN STEUN EN ADVIEZEN DIE IK VAN JOU ONLINE KREEG!

Ik wens je het allerbeste bij je volgende succes buisness.
Vriendelijke groeten en dank je wel!

Jacques van Bragt
Gast

Bij ons in de familie was niemand ondernemer. Behalve mijn Opa. Die was schoenmaker in een tijd dat elk dorpje nog zijn eigen schoenmaker had. Als werknemer ben ik op aanraden van een vriendin naar de Business Bootcamp gegaan en het was echt mindblowing. My God, Such a Powerful Idea: dat heb ik er van meegenomen, nog elke dag ;-). Maar het belangrijkste vind ik dat ik mijn kids kan laten zien dat er ook iets anders is dan werknemer zijn, dat ze een keus hebben, dat ze kansen en voordelen zien, dat ze als ondernemer bij kunnen dragen aan… Lees verder »

Mark ten Seldam
Gast

De Business Bootcamp heeft niet alleen bijgedragen aan mijn kennis over marketing, maar stond ook aan de wortel van mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik veranderde geleidelijk van een introverte en teruggetrokken man naar een open en spontaan persoon, brekend met de ‘normality line’. De eerste les die ik op de Business Bootcamp leerde is: • alles is energie! • De tweede les: je bent zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van je energie! Oh jee, dat riep vragen op als: wat is mijn motivatie eigenlijk – en ben ik bereid alles te doen wat nodig is om succesvol… Lees verder »

André Gruisen
Gast
André Gruisen

Heel herkenbaar Mark, ook ik ben mezelf, of liever mijn hart en geest gaan openstellen voor het ‘sweeferighe’ , het esotherische. Ik verzettte me tegen religie en spiritualiteit, terwijl ik nu helemaal in rust ben met wat er met me gebreurd. Er zijn geen tegenslagen meer, alleen onverwachtse gebeurtenissen. Dingen overkomen me niet meer, het zijn gewoon voorvallen die ik wel of niet verwachtte. Daar kan ik me tegen verzetten, maar ik kan ze ook accepteren voor wat ze zijn en er iets psoitiefs uithalen. ombuigen oof benutten op een manier die voor mij positief is. Als ik mijn teen… Lees verder »

Bert Hogenes
Gast
Bert Hogenes

Zo’n drieënhalf jaar geleden bezocht ik samen met mijn vrouw de Business Bootcamp. Superenthousiast waren we! De omstandigheden waren echter niet rooskleurig. Een zakelijk faillissement was op dat moment al onafwendbaar. Zo is het ook gegaan. Over drie maanden zijn we echter uit de schuldsanering. Vorig jaar heb ik besloten om in mijn eentje voor de tweede keer de Business Bootcamp te bezoeken. Ik had het nodig. Geld gespaard en het was opnieuw een feest! Geweldige Business Bootcamp gehad, fijne contacten opgedaan en opnieuw met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Over drie maanden ga ik opnieuw naar de Kamer van… Lees verder »

Hellen van Knippenberg
Gast

I already had s business, a physical therapie Praxis for20 years . Since my first Business Bootcamp I followed Business University. My Praxis grew 40%, but most important I I grew as a person to help other people. My Mindset changed 180* instead of wanting I started to give. For me this was all Lifechanging as a person . My econonomie changed 1000% and I make a difference in many peoples lifes. Im happy to contribute to a better world.

Marjolein Kalter
Gast

Door de Business Bootcamp heb ik handvatten en ingangen gevonden om mensen met werkgerelateerde vragen te helpen op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. 2 jaar gleden had ik niet kunnen bedenken dat ik sta waar ik nu sta en doe wat ik nu doe. En na een zoektocht die al in 1996 begon: wat wil ik later doen als ik groot ben komt nu alles in mij samen wat ik vanaf mijn 17e levensjaar gedaan en geleerd heb. Ik ben thuisgekomen in doen wat in mij uitgekristalliseerd is tot mijn unieke mix voor de mensheid onder… Lees verder »

Donna Hoogstraaten
Gast

Ik weet niet meer hoe ik terecht ben gekomen op de site van Open Circles, maar het was kort voor de Business Bootcamp afgelopen januari. Ik las de informatie erover en voelde hier moet ik zijn! En inderdaad toen het eenmaal zo ver was en de Business Bootcamp ging van start kon ik mijn ogen en oren niet geloven, dit was wat ik en mijn zaak nodig hadden. Ik was al een jaar of 8 aan het worstelen met een zaak opbouwen en dat was voor mij erg frustrerend. Hoe is het toch mogelijk dacht ik vaak, dat er maar… Lees verder »

Jacoline Steegstra
Gast

Hi Nisandeh & Vered & team. Business Bootcamp has opened my eyes to a whole new world. In 2009 I came back to Holland after having lived in Curaçao for 20 years. The same year I started my business as mediator /coach in marriage training, helping couples to have an inspirational and fulfilling relationship. Life has not been easy on me since I live in Holland especially after I got a neurological disease and now have to make use of a wheelchair and other aids to stay mobile. Maybe I did not immediately double my income or had a mega… Lees verder »

Linda Hiemstra
Gast
Linda Hiemstra

Hallo Jacoline,

Leuk om hier te lezen dat jij ook bent geweest en wat het je heeft opgeleverd! Wij gaan naar de laatste Business Bootcamp ever dus we kunnen er nog wel een keertje over napraten.!

Groetjes Linda & Carolien
De Binnenstudio

Veron Goemans
Gast

You are an awesome example of ‘never give up’ Jacoline. You go girl!

Heidi Nollé
Gast

One of the many take outs I had after attending the Business Bootcamp is the big difference between ‘having a hobby or doing business’. I started my business 11/2 ago. At the end of 2014 I took over a small Dogwalk (old bus and 7 existing customers). At the moment my Dogwalk is completely booked (customer base of app 50 customers), having plans of buying a second Dogwalk bus and setting the first steps to build a Dog Training Centre. The Business Bootcamp gave me easy and simple tools to work with and by using these tools. I’m now proud… Lees verder »

Jan de Blaeij
Gast

Business Bootcamp heeft me geholpen om eindelijk de stap te zetten die ik al jaren eerder had moeten doen. Maar ik denk nu maar beter laat dan nooit. Het reikt mij een doe plan aan en je hoeft maar net in actie te komen. Om het werkelijkheid te laten worden.

Bene Bailleul
Gast

The BEST is Yet to Come … what a news Nisandeh and team.
All the best with the preparation and … I’m curious about the result. 😉

Jacqueline Overdevest
Gast

Ik zat volkomen vast in mijn denken. Op de hele wereld maar 2 producenten die het product kunnen maken zoals ik het wil. Energie geld en kennis gestoken in het zelf produceren.Wat door de kleine aantallen en hoge productie prijs niet ging werken.

Na de Business Bootcamp de huidige leverancier voor de keuze gesteld, als je met ons door wilt, ga je het doen zoals wij het willen. Heeft al € 30.000,- bespaard. En dit moet ik verder uitbouwen.

Groetjes Jacqueline.

André Gruisen
Gast
André Gruisen

Hoi Jacqeline, dat maakt mij in elk geval heel nieuwsgierig naar wat je doet, als maar twee producenten kunnen/willen maken wat jij vraagt ? Zou je dat met ons willen delen ?

Iris Maier
Gast

Door de Business Bootcamp die ik volgde (vorig jaar april), besefte ik in ene dat het blog dat ik in 2009 als hobby was gestart en tot een bedrijf had willen maken (in 2014), feitelijk nog steeds niet meer dan een hobby is, ondanks mijn inschrijving bij de KvK, ik een btw nr. heb en ik er wel degelijk een bescheiden bedrag mee verdien… Dat was pijnlijk om te ontdekken, maar enorm leerzaam! Om eerlijk te zijn, ben ik sindsdien door allerlei omstandigheden (m.n. in de privé sfeer) niet veel verder, maar inmiddels lijkt het erop dat ik de meeste… Lees verder »

Donna Hoogstraaten
Gast

Dag Iris,
mooi dat je herkent wat Nisandeh zegt op de Business Bootcamp: het verschil tussen een hobby en een business!

Ik heb op je site gekeken en vind er erg veel informatie, super!

We zitten in de zelfde branche, als je graag eens van gedachte wisselt of kijkt wat we we voor elkaar kunnen betekenen neem gerust contact met me op:
donna.hoogstraaten@hotmail.com

Veel succes bij de stappen die je zet!

Groetjes, Donna

Erwin Meijboom
Gast

Ik kijk uit naar de allerlaatste Busisness Bootcamp! Een voorrecht daar nog bij te zijn. Eerder kon ik niet maar alleen het idee al en de filmpjes hebben mij aangespoord om werk te maken van mijn business en om ook een keer daar te staan met mijn succesverhaal! En ik kijk nog veel meer uit naar van Zero naar Millionair omdat ik al weer toe ben aan de Next Step!

Sigrid van Marel
Gast

Mooie video weer Nisandeh! Ik was niet bij de laatste Business Bootcamp maar wel in 2013 2 x en in 2015. Daarna heb ik de Master Enterpreneur en Financial Freedom en Breakthrough to Success gevolgd en nog diverse workshops en seminars. En YES! De Business Bootcamp heeft mij veel gegeven en gebracht. Van een onzekere ondernemer die klein dacht naar een ondernemer die groot is en vooral groot denkt en zeker ruim een dubbele omzet heeft vergeleken met de 1e bootcamp! I hou van Open Circles met heel mijn hart en heel mijn leven en ik blijf Open Circles volgen… Lees verder »

Sterre Mense
Gast
Sterre Mense

De Business Bootcamp is voor mij een enorme katalysator geweest! Voornamelijk doordat er een compleet raamwerk word gegeven wat kan worden ingevuld. Voor mij is een groot struikelblok dat het bij een startende onderneming niet compleet duidelijk is welke stappen er moeten worden gezet.

Op het Business Bootcamp worden op dit gebied heel veel handvatten gegeven, en komt uitgebreid aan bod welke onderdelen een succesvolle ondernemen zou moeten hebben en welke mindset daarbij komt kijken.

Frank Verberne
Gast

Vorige keer was de business bootcamp een groot avontuur vol met waardevolle tips en informatie. De manier waarop deze training is vormgegeven en uitgevoerd was top. Ik kon het dus niet laten om bij de laatste business bootcamp ooit aanwezig te zijn! Met simpele voorbeelden worden er erg krachtige ideeën overgebracht die bij je blijven! Echte succes ligt buiten je comfort-zone, get in line & stay in line, en dezelfde excuses die voorkomen dat je opstaat en datgene grijpt wat je wil, houden je ook tegen om succes te hebben in je hele leven. Hoe meer waarde je geeft, hoe… Lees verder »

Gerald de Woot
Gast
Gerald de Woot

Hello Nisandeh,

I just took the time to listen to the video and once again, you are impressive with the new bold project you have in mind.

I understand and respect totally your decision process to stop with the Business Bootcamp and I am positively curious to hear more about the new project you have in mind.
I am convinced you will be successful and I wish to be part of the adventure.

Enjoy your summer in your new house.
Kind egards,
Gerald

André Gruisen
Gast
André Gruisen

Twee weken geleden heb ik mijn baan opgezegd. Een paar dagen voor de 3e Business Bootcamp sinds vorig jaar juni. Met de trainingen op zak over Financial Freedom en Breakthrough to Success en die van de Master Entrepreneur in het vooruitzicht, heb ik er mega- zin in! Ik heb gisteren een unit gekocht, omdat kantoor in/aan huis niet meer voldoet. Ik moet me kunnen concentreren, ik moet me kunnen focussen en natuurlijk ook wat ruimte hebben. Ik heb nu 5 jaar in huis gewerkt, in een ruimte van 3x4m, gedeeld met mijn vrouw en gedeeld met privé-werk. Het is nu… Lees verder »

Jacoline Steegstra
Gast

Door het Business Bootcamp ben ik voor het eerst gaan denken als ondernemer. Daarvoor rekende ik uurtarieven en zou ik nooit genoeg kunnen verdienen om mezelf te betalen, te sparen en te investeren in mijn bedrijf. Ook zou mijn bedrijf nooit een waarde gaan vertegenwoordigen, zodat ik het later kan verkopen. Mijn struggle is nog steeds het implementeren van alle dingen die ik van Nisandeh, Vered en het team heb geleerd, maar ik ga iedere dag stapjes voorwaarts omdat ik weet welke richting ik kies. Van nature bubbel ik van de ideeën en bedenk ik elke dag wat nieuws, maar… Lees verder »

Frans Hendrikx
Gast
Frans Hendrikx

Het is al een aantal jaren geleden dat ik de Business Bootcamp voor het eerst heb bezocht. Ik herinner me nog de scepsis die ik had bij deze vorm van seminar. Die scepsis was snel over door het enthousiasme voor het event en heb vele mede-ondernemers de stap naar de Business Bootcamp laten zetten. Ik heb er veel van opgestoken en die kennis en vaardigheden regelmatig in de praktijk van alle dag toegepast. Zelf na Write your book in 28 days een onderdeel daarvan in een boek vastgelegd.
Benieuwd naar het vervolg! Fan For ever.

Jorge Ober
Gast

Sinds het volgen van 3 Business Bootcamps is mijn gehele leven eigenlijk verandert. Dit klinkt uiteraard erg cliché en een beetje als Tell-Sell, maar hier is waarom; * Ik heb ingezien dat alles mogelijk is, zolang je de kennis maar benut die ervoor nodig is. * Door het bieden van een kennismakingsproduct is mijn naamsbekendheid en reputatie sterk verbeterd-men weet zonder mij te kennen dat ik hoogwaardige trainingen en commerciële begeleiding aan ZZP’ers biedt * Mijn omzet uit 2015 is binnen de eerste 2 maanden van 2016 al geëvenaard * Mijn focus en doelgroep zijn veel specifieker en daardoor ook… Lees verder »

Niek Sjaardema
Gast
Niek Sjaardema

Lieve lezer, Het boek The Enlightened Millionaire dat we bij de Business Bootcamp kregen stuurde ik op naar een hele goede vriendin in India, die me, zonder dat ze wist dt ik dit gedaan had, vertelde dat ze naar de Colombia Business School in de USA gaat. Alumni van die school is Warren Buffett. Ik had haar geen groter plezier kunnen doen. Reden voor haar om de studie te beginnen: Ze wil met heel haar hart iets betekenen voor de wereld en zij vind dat ze dat niet kan als werknemer. Precies de zin die me uit de Business Bootcamp… Lees verder »

Robert de Muralt
Gast

Ik heb VOL voor het ondernemerschap gekozen dankzij de Business Bootcamp.

Ik denk nu als ondernemer i.p.v. een ZZP’er en heb de mindset van een ondernemer. Ik heb mijn oude (niet goed meer draaiende) adviespraktijk gesloten en heb mijn levensstijl veranderd. Ik ben anders gaan eten, drink minder alcohol en ben 7 kg afgevallen. Ik voel mij fit, ik ben weer enthousiast en nieuwsgierig naar wat komen gaat.

Vanaf nu stort ik mij vol op mijn BASc methode en mijn ‘drive’ om de (organisatie) wereld beter te maken.

David Muskens
Gast

De Business Bootcamp, dat lijkt al weer zover weg voor mij. Ik ben nu ondertussen 30 jaar ”oud”. Eigenaar van een podotherapiepraktijk met 2 locaties en landelijke bekendheid als de podotherapeut welke turners pijnvrij maakt met zijn eigen ontworpen therapie. Dit alles was lang niet zo snel gelukt zonder het volgen van alle Open Circles-weekenden. Met als geweldige opwarmer de Business Bootcamp. In mijn kamer staat vanaf 1 januari een grote poster met allerlei afbeeldingen van doelen die ik dit jaar wil bereiken. Visualiseren + implementeren! Ook hier zitten weer gave uitdagingen tussen. Want de doelen zijn nog zeker niet… Lees verder »

Han Buwalda
Gast

De Business Bootcamp in de kern samengevat:
– ga met ondernemingsgezinde mensen om, bereid tot failing their way up met energie en een doel
– werk samen waar mogelijk
– geef eerst
– het ontmoeten is debasis zo ontdenk je pas echt de verlangens (‘NEEDS’) van je contacten
– wat ik het leuke vind in mijn werk is vrienden worden.
Dank jullie ALLEMAAL

Elske van de Fliert
Gast

Sinds de Business Bootcamp doel ik alles met een doel. Ik laat me niet afleiden en ik weet wat ik wil of ik zorg dat ik weet wat ik wil.

Verder heeft het me gesterkt in mijn marketing activiteiten en weet ik nu precies wat mij te doen staat op dat vlak. Toegegeven, dat heb ik niet allemaal in de Business Bootcamp meegekregen, maar ook zeker in de trainingen die ik er na heb gevolgd!

Ruud Wildschut
Gast

Ik heb 2x de Business Bootcamp gevolgd, de eerste keer wist ik nog niet of ik voor mijzelf wilde beginnen. De 2x met het besluit dat ik voor mijzelf ging beginnen.

Het heeft mij vooral richting gegeven en als mens meer bewustzijn en innerlijke rust gegeven. Niet alleen de Business Bootcamp maar ook de Master Entrepreneur en de Life Skills University hebben enorm bijgedragen aan mijn ontwikkeling als ondernemer maar vooral ook als mens.

Ik ben enorm dankbaar dat ik dit allemaal heb mogen ervaren.

Ruud

Eva Maria De Belder
Gast
Eva Maria De Belder

I did 4 Business Bootcamp’s almost in a row. It completely changed my life. Maybe not so much in an economical way, but certainly in a personal way. Open Circles Academy was a positive support in the background to overcome divorce, narcisistic abuse and to start getting out of a very negative situation. Improvement maybe has not gone as quickly as it should have, but I am confident that it will come even here in Spain where crisis is worse than anywhere and my business (vacational renting) is one of the first to drop. Now, I am preparing to go… Lees verder »

Tsafi Nelken
Gast

For me the last Business Bootcamp was my first one and I find out that I don’t have vision and passion in my business ( I just do it because that what I do for many years and with this I can pay my bill ) but for many years I have hobby and this is my passion and there I find my mission in life and I know that this will can help many people. I can’t (financial) stop and start new business so I decided to move 1 day every week from my old business to the new… Lees verder »

Leo Steijn
Gast

Ik ben in 2012 fietsenzaak gestart. 1e jaar €20 000 verlies 2e jaar €20 000 verlies 3e jaar €20 000 verlies. Ik deed de Busienss Bootcamp in 1e half jaar en na half jaar stonden de cijfers op €20 000 verlies. Ik ging voor mijn 2e Business Bootcamp. Waarin ik zag dat het een leuke training is en die er veel zijn. Zo lang ik niet implementeer het bij een leuke ervaring blijft. Nisandeh heeft me in Business Bootcamp geïnspireerd de systemen te implementeren. Na 2e half jaar stonden we op €10.000 winst. In half jaar dus mega knal gemaakt.… Lees verder »

Loris Ciresa
Gast

The Business Bootcamp opened many door in my mind related to business and contribution. I became a wider picture from myself working in a bigger “system” and how relevant is to develop and sharpen my talents, in order to help others to grow and make a difference in the world.

I’m very grateful I could participate and I’m curious to see what comes next. Thanks Nisandeh and Open Circles Team!

Jamal Malik
Gast

Business was not what I thought it was when I saw the first time advertisement about Business so I neglected ! I got email from Nisandeh spoke in the video about what Business Bootcamp and still did not changed my idea about Business Bootcamp. To make history short , I decided to change my life and in very moment I saw the Ad on the facebook and I registered . In two days my mind and heart changed from looking for job to making my success through my own company. The inspirations of Nisandeh was great because I am from… Lees verder »

Mirjam de Boer
Gast

Ik heb geluk gehad! Ik ga nu starten met mijn bedrijf en toen kwam de allerlaatste Business Bootcamp langs. Ik heb zoveel tools en inzichten gehad om te starten. Het was ook zo inspirerend om samen te zijn met zoveel ondernemers. Om mee te doen met alle gekte tijdens die twee magische dagen. En ik ben dankbaar dat dit mij een lange periode van aanmodderen, frustraties en hobby-en scheelt. Ik weet nu dat ik focus blijf houden. Ik start nu en denk veel groter dan ik ooit dacht. Ik dacht ik ga een kleine dienst leveren en door de Business… Lees verder »

Danielle van der Ark
Gast

Ik heb niet 1 maar 3x de Business Bootcamp gedaan. Het hele eerste jaar en verschillende losse inspirerende dagen, en leef lekker. Allemaal getriggerd door die eerste Business Bootcamp begin 2014. Ook al ben ik er nog niet, het heeft mijn blik op ondernemen, mijzelf en mijn mogelijkheden in een totaal ander daglicht gezet. Mijn relatie met geld, mijn overtuigingen en hoe ik tegenslag verwerk zijn veranderd. We zijn nog niet door de branding maar nu wel met 100% vertrouwen dat we komen waar we zijn willen. Het heeft ervoor gezorgd dat we ondanks dat het eigenlijk niet kon toch… Lees verder »

Marion de Bruijn
Gast

Tijdens de Business Bootcamp besefte ik dat ik in de door Nisandeh getekende 8 rondliep en daarom mijn doel nooit bereiken zou. Ik heb mijn valkuil mijn angst in de Oostenrijkse Alpen ontmoet en omarmd. Dat ik qua Leven qua liefde en werk te lang met kruimels genoegen heb genomen. Goed voor anderen gezorgd en mezelf vergeten! Ik heb besloten om hier op de gletsjer voor alles te gaan! In de liefde en met mijn onderneming Zoom to You! Op naar de top! Ik ga de uitdaging aan!

Peter Clausman
Gast

You have changed my life profoundly, and came at precisely the right moment. There are no words to thank you. I can try to sum up what it means for me. Two years ago I attended the Business Bootcamp (or a version of it, the Starter Bootcamp). I had just quit my job, realised there weren’t a lot of other jobs that I would fit in, because I had a drive to make impact. But I did not (yet) have the guts to start for myself, I didn’t have the know-how, the smarts. I didn’t have a product or a… Lees verder »

Jos van Velzen
Gast

De Business Bootcamp: de basis voor het echte werk! In 2013 werd ik werkzoekend en in 2014 heb ik de 1e Business Bootcamp gevolgd. Dat heeft mij geïnspireerd om de stichting WerkVinden2.0 op te zetten waarin werkzoekenden worden uitgedaagd om met hun kennis en kunde aan de slag te blijven en hun talenten waar mogelijk verder te ontwikkelen. Die stichting draait goed maar blijft steken op het niveau van vrijwilligers werk. In termen van de Business Bootcamp: het blijft Charity & Hobby. Daarom heb ik de Business Bootcamp in 2016 nog een keer gevolgd en nu voel ik mij werkelijk… Lees verder »

Esther van Vondel
Gast

Hoi Nisandeh, Business Bootcamp heeft mij ver gebracht. Ik heb deelgenomen in de tijd dat je er nog voor betalen moest. Ik verdiende in die tijd een paar honderd euro per maand en dat kon niet langer: ik ben alleenstaande ouder. Je gaf ons de opdracht om het bedrag dat wij voor de training betaald hadden zo snel mogelijk in tienvoud terug te verdienen. Die opdracht heb ik met beide handen aangepakt: binnen 3 maanden had ik € 10.000 aan omzet. Daarna heb ik verschillende andere trainingen bij Open Circles gevolgd, allemaal waardevol en ze brachten mij elke keer een… Lees verder »

Marné van Veenendaal
Gast

Op het laatste moment was het niet mogelijk bij de aller laatste Business Bootcamp te zijn. Ik ben er in andere jaren geweest en volgde ook meerdere malen de trainingen zoals de Financial Freedom, Master Entrepreneur en Breakthrough to Success. Ook in het E-team mee te doen was een hele ervaring. Lessen uit de trainingen zijn ook in het dagelijks leven toepasbaar. Zoals het werken aan persoonlijke groei, zodat mijn bedrijf zo groot kan worden al ik zelf. Ik heb nog steeds een parttime business, maar nu zonder stress. Daarnaast zorg in nu voor een eigen inkomen uit werk hetgeen… Lees verder »

Ingrid van Dam
Gast

Business Bootcamp heeft mij op zoveel ideeen gebracht dat het me duizelden. Ik heb stap voor stap al mijn nieuwe ideeen en goals geïmplementeerd. Ook liggen er nog veel plannen waar ik nog mee bezig ben zoals een boek schrijven. Deze is bijna klaar om in augustus uit te geven. Alle plannen zijn al klaar. Verder ben ik gaan bloggen. Nieuwsbrieven schrijf ik nu maandelijks. Website helemaal opnieuw gebouwd. Nieuwe kaartjes laten drukken. Rij in een eyecatcher van een bus. Echt rijdende reclame. Nu hopen dat het ook allemaal goed gaat lopen en het goed gaat uitpakken. Want in de… Lees verder »

Hugo Bakker
Gast

Ik heb in 2010 voor het eerst meegedaan aan de Business Bootcamp en ik was onder de indruk van het evenement, zo professioneel en zoveel deelnemers, dat wilde ik ook! Toch vertrouwde ik Nisandeh niet helemaal en ben ik voortijdig naar huis gegaan. Ik bleef wel zijn emails ontvangen. Een jaar later ging ik nog een keer en toen heb ik het hele weekend uitgezeten. Ik implementeerde heel veel van wat ik daar leerde. Toch had ik er nog een Business Bootcamp voor nodig om te besluiten dat ik Nisandeh vertrouwde. Immers, die zaal zat elke keer vol en die… Lees verder »

Nataschja Hijkoop
Gast
Nataschja Hijkoop

The Business Bootcamp was extremely helpful for me. Besides the good tips and mega positive energy, I made a self discovery. I discovered why I am not moving forward. I found I just do not feel challenged on a level that gets my interest. I think with a lot of my ideas, like yeah and it al seems so easy to target that it does not bring me that fire to take on action. My life was not easy, I do not believe in easy solutions. I believe in simple longterm solutions that make peoples life better. So I learned… Lees verder »