WIN onze nieuwste Thuisstudie Cursus

4592 views | 270 reacties |
shares

We hebben zojuist onze nieuwe Thuisstudie Cursus ‘Make up your mind!’ gelanceerd…

Deze bestaat uit 2 DVD’s en 3 CD’s waarin de 10 stappen voor het ontwikkelen van een mindset voor succes worden behandeld.

We verkopen dit pakket voor € 475, maar…

Deze week geven we 10 pakketten weg en om voor deze pakketten in aanmerking te komen hoef je alleen maar jouw antwoord in het commentaarveld te plaatsen, op een simpele vraag.

De laatste Business Bootcamp van dit jaar vindt aankomend weekend plaats, en aangezien het doel van de Business Bootcamp is om je te laten zien hoe je jouw passie kunt omzetten in winst…

… ben ik benieuwd om van jou te horen… Wat is jouw passie? en Wat moet je nog leren of doen om (meer) geld te verdienen met je passie?

Plaats jouw antwoord in het commentaarveld hieronder en aankomende vrijdag kiezen wij er willekeurig 10 winnaars uit en nemen we contact met de winnaars op om aan hun postadres te komen, zodat we het Make up your mind! Pakket kunnen versturen (ook het verzenden is voor onze rekening).

Ik kijk ernaar uit je dit weekend te zien in de Business Bootcamp.

En de winnaars zijn gekozen!
De gelukkigen zijn: Alec Signer, Alex van Dam, Carla Thierry, Ingrid Engelen, Jolanda Damsma, Mirjam Kuster, Peter Willekens, Pieter van der Kaaij, Robin ter Velde en Suzanne Olde Rikkert.

Gefeliciteerd!

Je Make Up Your Mind thuisstudiecursus wordt je per post toegestuurd!

Ondanks dat de prijzen zijn weggegeven… ben ik nog steeds nieuwsgierig om van jou te horen… Wat is jouw passie? en Wat moet je nog leren of doen om (meer) geld te verdienen met je passie?

Plaats jouw antwoord in het commentaarveld hieronder!

Op jouw succes, Nisandeh

PS. Neem even een moment de tijd om dit artikel te verspreiden in jouw netwerk, door op de buttons links op deze pagina te klikken…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
270 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ciska Gorree
9 years ago

Mijn passie is om mensen te helpen beter in hun vel te zitten. Dat doe ik op een aantal manieren.
* Door de mensen creatief bezig te laten zijn, dan komen ze dichter bij hun innerlijke Zelf. Dit doe ik met Animal Power Coaching.
* Om de gezondheid te verbeteren en eventueel slanker te worden verkoop ik heerlijke pure “raw” chocolade, die doordat het van onverhitte en ongefermenteerde cacao is gemaakt, nog vol zit met antioxidanten, mineralen en vitaminen. Een superfood dus. De chocolade heet Xocai.
* En door met een therapiehond in bejaardenhuizen, verzorgingstehuizen en vergelijkbare plekken te komen. De mensen voelen zich vaak beter in contact met de hond. Wat een positief effect heeft op hun gezondheid.
Wel heb ik nog wat tools nodig om voor meer mensen wat te kunnen betekenen. Ik ben niet zo goed in reclame maken…

Sandra Ahlers
9 years ago

Mijn passie is het ontwikkelen van creatieve en uitnodigende manieren waarmee mensen zichzelf en hun leven kunnen coachen.

Wat ik nog te leren heb is om gefocust te blijven op ‘dat ene’ in plaats van me te verliezen in alles wat ik leuk vind (heel veel!).

Linda van Butselaar
9 years ago

MIjn passie is mensen te helpen bewuster en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Mensen de kracht laten ervaren dat Lichaam en Geest een geheel zijn.
Ik ben werkzaam als docent Yoga, Yin, Mindfulness voor KInderen en Natuurgeneeskundige Therapeut.
Waar ik hulp bij nodig heb is hoe ik mijn diverse diensten in de markt kan brengen.

Nancy Boot
9 years ago

Mijn passie is om vrouwelijke 35+ professionals die vastlopen op hun werk, weer op weg te helpen met hun loopbaan. Hen te laten zien wat hun kwaliteiten zijn waardoor ze weer met veel plezier naar t werk gaan. Dit doe ik dmv High5 loopbaanadvies en zo nodig sollicitatiecoaching.

Pauline Vos - de Tombe

Mijn passie is om kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen zodat ze meer uit zichzelf kunnen halen.

Hoe? Door middel van spelend leren: leren door te doen en… spelletjes zijn leuk!

Koen Snoek
7 years ago

Hoi Pauline,
Heel goed dat je kids al inspireert met het ontwikkelen van zichzelf. Live is a game, let’s play it!

Een muzikale groet,
Koen

Hugo Janzen
9 years ago

Mijn passie is om een nieuw internetbedrijf te starten en een community site te lanceren. We zijn al halverwege!
Over 3 maanden on-line!
Mission & Passion: so related to eachother.

Hannie Mommers
9 years ago

Mijn passie is het om mooie kunst te creëren. Wat ik moet leren is om op het juiste moment mijn kunst als product te zien, zodat ik het verkoopmoment niet voorbij laat gaan.

Heleen van Pelt
Heleen van Pelt
9 years ago

Mijn passie was mijn werk, mijn bedrijf, maar deze passie is momenteel, door omstandigheden, even zoek. Echter met de juiste mindset ga ik er van uit deze weer op te pakken of zelfs nog beter een nieuwe passie te voelen met nieuwe mensen om me heen en met hen iets moois creëeren, waarbij financiële onafhankelijkheid een doel is.

Thea van Dijk
9 years ago

Mijn passie is mensen leren omgaan met subtiele energieën zoals aura’s, gidsen en engelen. Een leuke bijkomstigheid hierbij is dat mensen daarmee ook persoonlijk groeien.

Mijn leren zit vooral in zelfvertrouwen. Ondanks enthousiaste reacties, twijfel ik nog snel. Dankzij Open Circles is dit gelukkig al heel veel minder geworden.

Wieger Bok
9 years ago

Mijn passie bestaat uit het verbeteren van bestaande elektrische en verwarming’s installaties op zo’n manier dat het voor mens en milieu meer rendement en comfort op levert.

Martine Verweij
8 years ago

Mijn passie is het realiseren van een tuin van Plantenliefde in iedere provincie van Nederland en via het Mandala-systeem mensen weer in contact brengen met de waarde van de natuur. Mensen weer zekerheid geven in het oogsten uit het wild.

De weg er naar toe is lang en er zijn heel veel acties die ik moet nemen. Mijn deelname aan de Master Entrepreneur is de eerste grote stap en dan implementeren!

Douwe Bethlehem
9 years ago

Mijn passie is om het beste produkt te leveren dat de klant verwacht en het liefst nog beter. Ik moet nog leren om meer geduld te hebben en niet te verwachten dat alle succes in één dag komt.

Francia Agterhof
Francia Agterhof
9 years ago

Mijn passie is om vrouwen te begeleiden hun doelen en verlangens te vervullen. Daarmee zijn ze een voorbeeld voor (hun) kinderen en voor anderen.

Wat ik wil leren is hoe ik uit alle informatie die op mij afkomt datgene gebruik waarmee ik het grootste effect heb in de tijd die ik heb.

Irmgard Cottaar
9 years ago

Mooi Francia dat je vrouwen begeleidt – ik ben nieuwsgierig naar wat je preceis doet.

Hartelijke groet,

irmgard Cottaar

Hester Hool
9 years ago

Mijn passie is om voor Kynologisch Gedragstherapeuten, die zich onderscheiden door het gebruik van diervriendelijke positieve trainingstechnieken bij de begeleiding van honden in onze maatschappij, een grotere naamsbekendheid te realiseren met als gevolg een hogere omzet en meer winst. Door een hogere omzet realiseren zij niet alleen een beter inkomen voor hen zelf maar is het ook mogelijk blijvend te bliven investeren in diervriendelijke trainingstechnieken en kennis op het gebied van hondengedrag.

Wat ik beter wil leren in de Business Bootcamp is: hoe haal ik het maximale rendement uit mijn inspanningen om mijn doelen te bereiken namelijk een betere wereld voor honden. Vanzelfsprekend wil ik hier ook een goed inkomen uit halen anders kan ook ik mijn passie niet meer realiseren:-))

Silvie van der Zee
9 years ago

Mijn passie is taal en vertalen. Ik wil graag een boodschap goed en helder overbrengen door een duidelijk geschreven tekst. Ook wil ik mensen helpen om teksten in hun moedertaal te lezen (Nederlands of Engels), omdat dat de taal is die men het beste begrijpt.

Wat ik nog moet leren is om beter te focussen en meer te implementeren wat ik in de Business Bootcamp heb geleerd.

An Geuens
An Geuens
9 years ago

Het is, ook na de Business Bootcamp, nog steeds mijn passie om anderen te helpen om hun (professionele) leven weer op het -voor hen- juiste spoor te krijgen!
Wat ik zeker nog te leren heb is om GROOT te denken. Ik dacht dat ‘the sky the limit’ was, maar dat is niet zo.

Af en toe moet ik nog verder weg van mijn comfortzone. Ik kom er wel regelmatig uit, maar ik kan daar nog verder in gaan.
Actie dus!

En… thanks voor de inspirerende Business Bootcamp met zoveel nieuwe insights!

Fenna Janssen
9 years ago

Mijn passie: vrouwen laten ervaren dat ze blijvend 10 kilo lichter, fitter en vrolijker worden als ze 100% eigen verantwoordelijkheid nemen.

Wat heb ik te leren? Mijn nieuwe overtuiging – Succes is een gewoonte – gebruiken om mijn blogs en mijn boek te publiceren.

Lize Bakker
9 years ago

Mijn passie is mooie dingen maken, vooral om me heen,

Ik doe dit wel in samenwerking met mijn man, maar wij kunnen elkaar mooie voorzetten geven en aanvullen.
Wij zijn nu nog bezig om de nieuwe hal nog meer op te pimpen en een goede uitstraling te geven waar wij voor staan.
Maar in de hal vind ik het ook erg leuk om daar mooie dingen te maken. Kunstwerken en Design heeft vooral mijn voorkeur.

Nu nog persoonlijk, daar heb ik nog te leren om daar tijd voor vrij te maken doe ik dit niet dan komt er in elk geval geen product. Het staat op mijn lijstje met doelen.

De mensen om me heen in harmonie brengen vind ik hier ook bij horen, kan soms boeiend zijn, al die verschillende karakters.

Ik was me dit voorheen nog niet zo bewust, maar dit is eigenlijk het goede voorbeeld geven. Ik vind het leuk.

Danielle 't Lam
9 years ago

Mijn passie is masseren! Mensen door aandacht, liefde en twee warme handen los te laten komen van de dagelijkse stress, te laten ontspannen en op te laden.

Ik moet leren om niet zo te twijfelen aan mezelf en de zekerheid los te laten (lees: verschrikkelijke kantoorbaan opzeggen).

En de eerste stap hiervoor is om die enge stemmetjes in mijn hoofd om te vormen naar happy, positief.

Liefs Danielle

Marijke van der Pluijm

Beste Daniëlle,

Lijkt me heel erg moeilijk om zo’n beslissing te moeten maken hoor. Zekerheden opgeven is een van de lastigste dingen die er zijn.

Maar heb vertrouwen in jezelf. Je kan het!

Succes met deze lastige stap.

Groeten Marijke

Danielle 't Lam
9 years ago

Hallo Marijke,

Dank je voor je krachtige woorden!

Ik ben er hard mee aan het werk om de stap te nemen, maar soms voelt het alsof je in een bepaalde cirkel blijft zitten, Zekerheid = meer uren kantoorbaan, maar weinig tijd voor je praktijk. Door die verhouding in tijd is groot van je praktijk weer moeilijker. Probeer het nu met kleinere stapjes te doen!

Ps: wat een leuk dat je VA bent, goed idee, lijkt me leuk om te doen! Ook jij heel veel succes daar mee.

Liefs Danielle

Yassir van Unen
8 years ago

Mijn passie is om mensen gezond te maken en te zorgen dat ze geen slachtoffer zijn van deze maatschappij.

Mijn grootste uitdaging is om mijn kennis en enthousiasme aan heel Nederland kenbaar te maken. Daar is 2014 dan ook voor!

Anne Buiskool
9 years ago

Hallo Open Circles medemensen.

Deze dinsdag blog en ook de afgelopen dinsdag blogs heb ik echt de tijd genomen om te antwoorden en om te reageren op andere mensen. Dat laatste vind ik ook vreselijk leuk en daardoor heb ik al heel wat mensen aan elkaar gekoppeld.

Nu rijst bij mij de vraag… waarom reageert er niemand op mijn eigen stukjes over mijn passie en ook niet op de andere stukken van de afgelopen weken, op mijn schrijven over het helpen van gezinnen in situaties waar het even niet loopt… (Die me overigens voor mijzelf al heel veel opgeleverd hebben)?

Mijn grote vraag is: zou je willen reageren op mijn eerder geschreven stuk(ken).?
Doe ik iets niet goed
Wat kan ik leren van mijn presentatie?
Wie kan me wijze lessen leren?
Wie geeft door wat ik doe?

(klik op mijn naam en je ziet mijn website)
Anne

Wilko van der Ploeg
9 years ago
Reply to  Anne Buiskool

@Anne: Een eerlijke vraag vraagt om een eerlijk antwoord. De reden dat ik niet gereageerd heb op een aantal van jouw stukjes is denk ik tweeledig: Allereerst, ik reageer vaak als er iets niet duidelijk lijkt te zijn, of omdat iemand een expliciete vraag plaatst -zoals jij nu… en zie, ik reageer- en de meeste stukjes die jij schreef waren vrij duidelijk…

De tweede reden is, omdat veel van jouw stukken gewoon heel lang waren… en ik halverwege merkte dat ik de aandacht begon te verliezen, omdat er veel herhaald werd… Een beetje het gevoel van ‘ja, dat heb ik nu wel gelezen hoor…’ Een heel verkeerde reactie, ik weet het (omdat vaak tussen al bekend klinkende dingen nieuwe dingen gezegd kunnen worden), maar zoals ik zei… een eerlijke vraag verdient een eerlijk antwoord.

Vriendelijke Groet
Wilko

Ronald Dingerdis
9 years ago

Mijn werk was mijn hobby en mijn passie, daar is een passie bijgekomen….. Ondernemen. Nu ik van nisandeh leer hoe ondernemen in de nieuwe economie werkt en wat ik daaarbij MOET doen constateer ik dat ik het steeds leuker ga vinden. Het verslavend werkt. Ondernemen is een passie die ontwikkeling nodig heeft, na ieder succes doe ik nu een regendans van plezier. Ik heb nog veel te leren. Als entrepreneur, de juiste mindset is zo belanangrijk. Mag ik aub de set dvd’s aan mindset ontvangen? Ik heb de wereld nog zoveel te bieden en kan hiermee mijzelf en daardoor anderen weer helpen. Bij voorbaat dank. Ronald dingerdis.

Marijke van der Pluijm

Zou je niet beter een zonnedans kunnen doen? Ik haat regen.
Hihi.

Heel veel succes.

Groet,
Marijke

René Borghouts
9 years ago

JOUW passie moet gerealiseerd worden.
Het is daarom mijn passie en tegelijkertijd mijn missie om jou persoonlijk te helpen bij het realiseren van je passie. Ik vind het waanzinnig dat ik mijn kennis, kwaliteiten en ervaring in visuele communicatie met jou mag delen. Dat jij daardoor groeit en betere resultaten behaalt is mij heel veel waard.

Ik realiseer me dat de scheidslijn tussen passie en zakendoen duidelijk aangescherpt moet. De leermeester in mijn passie is nog een leerling in zakendoen. Open Circles Academy is hierom een goede leerschool voor mij!

Tot ziens bij de komende Business Bootcamp

Franka Voortwist
9 years ago

Mijn passie is het werken met jonge kinderen, vanuit creativiteit en vooral met hun beleving van de wereld om hen heen. Door me steeds meer te verbinden ben ik beter zichtbaar.

Karin van Toor
Karin van Toor
9 years ago

Hoi Franka,

Wat een geweldige passie, die ik zeker met je deel.
Ik vraag mij af hoe jij werkt met jonge kinderen, vanuit creativiteit en vooral met hun beleving van de wereld om hen heen?
En wat bedoel je met ‘ Door me steeds meer te verbinden ben ik beter zichtbaar.’

Met een hartelijke groet,
Karin

Marjolein Kalter
9 years ago

Mijn passie is dat mensen met plezier werken en van daaruit blijven groeien. De kern van mijn unieke zelf is dat mensen fris worden en weer verder kunnen.

Ik help veertigers in grote organisaties te vinden WAARVOOR ze echt gemotiveerd zijn. Een antwoord op de vraag WAAROM doe ik wat ik doe? Mensen ontdekken hun unieke zelf en verdiepen verfrist hun loopbaan.

Dat doe ik met mijn bedrijf AndersZINs met het motto: zin in veranderen, zin in je werk.

Waar ik me nog meer in wil bekwamen is het concept vervatten in een een product met een praktisch stappenplan.

Jolanda Damsma
9 years ago

Mijn passie is om datgene te doen waarvan ik denk dat goed is voor mij.
Mijn passie is om mooie mensen te ontmoeten en te luisteren naar hun verhaal.
Mijn passie is effectieve webteksten schrijven waar de ontvanger blij van wordt.
Mijn passie is genoeg geld verdienen dat er naast het betalen van de rekeningen nog geld overblijft voor mijn eerste passie, leuke dingen doen met mijn gezin.

Wat ik moet leren is loslaten en vertrouwen hebben.

Marion Kuipéri
9 years ago

Mijn passie is om mensen bewust stil te laten staan bij belangrijke overgangsmomenten in hun leven en deze te markeren met een ritueel. Door goed afscheid te nemen van een fase maak je ruimte voor de toekomst. Ik organiseer rituele bijeenkomsten (met zang) en geef workshops rond belangrijke momenten, onder andere kind uit huis, omgaan met je eigen sterven.
Wat ik te leren heb is de plekken te vinden waar mijn klanten zitten.

Natascha Dorder
9 years ago

Mijn passies?
Voeding in al haar aspecten! Heerlijk leren smullen van die dingen de het lichaam echt nodig heeft. En dan gaat het dus niet alleen om etenswaar, maar ook om geestelijke en lichamelijke voeding.
Bewustwording vormt het andere deel van mijn passie. Stel dat je precies weet wat jij als mens nodig hebt om optimaal wel te zijn? Stel dat je precies weet wat giftig is voor jou als uniek wezen? Stel dat je dat ook weer voelt? Dan kan je bewust de keuze maken om het al dan niet te doen of eten.

Bij het weer weten en voelen wat je nodig hebt, help ik graag.
Deze wetenschap pas ik ook steeds beter toe voor mijzelf en mijn gezin, want ik wil graag in grote vitaliteit op mijn 100ste met pensioen en dan nog 6 heerlijke jaren van ontspanning.

wat wil ik nu graag leren? Naast passie heb ik heel veel kennis en ik wil die heel graag delen met die mensen die daar echt op zoek naar zijn en daar ook zelf veel in willen doen. Ik wil leren deze doelgroep beter te bereiken en beter te inspireren.

Nienja Wijsman
Nienja Wijsman
9 years ago

Mijn passie is om generaties met elkaar te laten praten door praktische aanpassingen in het interieur te doen. En de energie hoog te houden.

Wat ik nog moet leren is financiële zaken op orde krijgen!

Groeten,

Nienja Wijsman

Annelies Pieterse
Annelies Pieterse
9 years ago
Reply to  Nienja Wijsman

En je bent al goed op weg Ni

Anita Trinks
Anita Trinks
9 years ago

Mijn passie is ervoor zorgen dat mensen het eigen gezicht worden van hun bedrijf. Naast het leren: hoe doe je acquisitie en hoe bouw je een goed klantenbestand op, houdt dit ook in dat de uitstraling van jou past bij de uitstraling van je bedrijf. We gaan je klerenkast door en shoppen.

Wat ik nog moet leren is dat niet alles perfect klaar hoeft te staan om te starten, maar dat ik gewoon aan de slag kan gaan. De eerste pilot heb ik succesvol afgerond…dus ik ben er klaar voor!

Yvonne Casander
9 years ago

Mijn passie is alles uit mezelf te halen wat er aan potentie aanwezig is! En dat is hééél veel! Iedere dag sta ik weer op met hernieuwde energie. Ik visualiseer, bedenk van alles en nog wat. Aan zelf schilderen kom ik niet meer toe, helaas. Voor dit najaar huur ik in Zwartsluis een lokatie om schilderworkshops te geven. Van mijn redactionele artikel spat de energie en het enthousiasme af. Dan moet het toch lukken om veel cursisten te krijgen! Ik vertrouw erop.

Alexander van Dijl
Alexander van Dijl
9 years ago

Tja… Focus blijft een uitdaging!

Ik run nu eigenlijk 3 websites, waarvan 2 leuk verdienen en de 3e goed potentieel heeft. Door daar de focus op te hebben liggen heb ik toch ook nog wat fouten gemaakt…

Anyway, ik wil beter leren focussen! Dat is voor mij het belangrijkst!

Tatiana van Gaasbeek
9 years ago

Mijn passie is coaching & training en daarmee zoveel mogelijk mensen helpen zich zo vaak als het kan goed te voelen.

Om daar meer geld mee te kunnen verdienen, is het nodig dat ik meer diensten en producten ga aanbieden.

Zo wil ik dit jaar een 8-wekelijkse workshop aanbieden en een oefen-CD maken, welke men kan kopen. Ook wil ik graag een boek schrijven, maar weet niet of dat dit jaar nog lukt.

En mijn grote droom is om uiteindelijk grote groepen mensen positief te kunnen bewegen d.m.v. inspirerende seminars!

Marian Rutten
9 years ago

Mijn passie is om ieder werkend persoon met passie zijn werk te laten doen.

Dianne Janssen
9 years ago

Mijn passie is om 30’ers en 40’ers in contact te brengen met hun verlangens. Mijn vragen inspireren, motiveren en stimuleren om hun verlangens te onderkennen, om soms moeilijke keuzes te maken en ernaar te handelen binnen hun privé- en werkcontext. Passie, plezier en energie komen terug. Doe wat je echt wilt doen en ga ervoor!

Koen Snoek
7 years ago
Reply to  Dianne Janssen

Hoi Dianne,
Ik snap de insteek van je, maar ik vind het nog te globaal..
@goedbedoeld… oftewel… werk het meer uit.. ik heb geen beeld van wat je nu doet (ben zelf ondernemer).. en als ik het al niet heb… hoe zou een potentiële klant het dan hebben.

Een muzikale groet,
Koen

Dieuwertje Zijlmans
Dieuwertje Zijlmans
9 years ago

Ik start net een bedrijfje, ik moet dus nog een heleboel leren. Maar mijn werk is mijn passie en hobby. Ik ben gewichtsconsulente en mijn doel in mijn bedrijf is mensen hun streefgewicht te laten bereiken en ze meer zelfvertrouwen te geven. Het is soms een heel gevecht voor mijn klanten, maar als ze hun doel bereiken heb ik ook mijn doel bereikt, dat gevoel is geweldig, daar doe ik het voor. Maar ik moet echt leren dat ik voor al die inspanning die ik lever ook echt geld mag vragen, dat vind ik soms moeilijk. Ook de marketing kant vind ik pittig. Ik heb heel veel zin in aankomend weekend en denk ook weer een stuk mentaal gegroeid te zijn na het weekend. Tot zaterdag.

Ingrid Engelen
Ingrid Engelen
9 years ago

Mijn passie is reizen, ik ben dan ook al op heel wat plaatsen geweest. Wat ik vaak van (al dan niet single) vrouwen gehoord heb tijdens groepsreizen, dat is dat het dikwijls moeilijk is om een reispartner te vinden. ‘Mijn beste vriendin kan niet, mijn zus wil niet, mijn collega wil wel maar niet naar de bestemming die ik voorstel’. Daarom dat ik graag weekends wil organiseren speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een reispartner. Op die manier kunnen ze op een ongedwongen manier mensen ontmoeten die misschien naar exact hetzelfde (bestemming, periode, cultuur, sport, relaxen,…) op zoek zijn.

Ik moet eerst en vooral zorgen dat ik mijn getuigschrift voor bedrijfsbeheer behaal, anders mag ik geen eigen zaak opzetten (dit is in België verplicht). Daarom dat ik nu 3 keer per week les volg (heel interessante materie trouwens). Bovendien heb ik er moeite mee om voor een groep te spreken, wat toch echt wel noodzakelijk zal zijn. Dus heb ik Nisandeh zijn 3 video-cursussen in verband met ‘Spreken in het openbaar’ al verschillende keren bekeken (zijn tips ga ik echt wel ter harte nemen), maar ook heb ik mij ingeschreven voor 6 avonden ‘Spreken voor een groep’ die volgende donderdag van start gaan.

Ik ben zó goed bezig! 🙂

Anita Sheehan
Anita Sheehan
9 years ago
Reply to  Ingrid Engelen

Ingrid, hebt je ooit van Toastmasters gehoort? Dit is een heel toffe organisatie, een gezellige club waar je op een vriendelijke en ondersteunende manier leert in het openbaar te spreken en feedback te geven en krijgen. Je kan het allemaal googlen onder Toastmasters Belgium, want tips krijgen is goed, maar oefenen is beter 🙂

Ingrid Engelen
Ingrid Engelen
9 years ago
Reply to  Anita Sheehan

Hey Anita,
Nee, ik had nog nooit van Toastmasters gehoord. Bedankt voor de tip! Ik ga er zeker eens naar googlen! 🙂
Grts,
Ingrid

Irmgard Cottaar
9 years ago
Reply to  Ingrid Engelen

Dag Ingrid,

Heel inspirerend om je comment te lezen – wat ben jij goed bezig zeg :-). Fijn dat jij je op vrouwen richt………

Heel veel succes,

Irmgard Cottaar

Ingrid Engelen
Ingrid Engelen
9 years ago

Hey Irmgard,
Dankjewel! Jij ook heel veel succes gewenst met alles wat je in de toekomst nog gaat ondernemen!
Grts,
Ingrid

Irmgard Cottaar
9 years ago

Wat is mijn passie en leef ik die wel?
Beetje bij beetje steeds meer. En het is mijn grote wens mijn passie volledig te leven en er helemaal voor te gaan.
Het is mijn passie om vrouwen te inspireren, om het vrouwelijke en mannelijke in balans te brengen, om dienstbaar ledierschap en vrouwelijk leiderschap te stimuleren, om dichterbij de natuur te zijn, om mijn liefde en wijsheid te delen, om de ander hierin aan te mogen raken.
Dat doe ik op dit moment in de vorm van voetwassings & voetzalvings rituelen en workshops en framedrum lessen, workshops en rituelen.
De rode draad in dit aanbod is het vrouwelijke in de mens!

Wat heb ik hier er voor nodig dit helemaal te kunnen leven en tot haar recht te laten komen?
Op de eerste plaats heel veel moed om de volgende stap te zetten. Moed om oude, ingesleten patronen los te laten en te transformeren – zoals dat het allemaal zo super verantwoord moet zijn en ik ergens nog steeds een soort van missiedrang ervaar die aanzet tot presteren i.p.v. tot zijn – wat mijn grote wens is. Moed om mijn mindsets onder ogen te zien en om te zetten. Moed om mij daadwereklijk te blijven focussen.
Daarnaast vertrouwen – oervertrouwen – en erin geloven dat mijn aanbod daadwereklijk iets toe te voegen heeft.
En vooral de rust om hierin te kunnen ontspannen en het moeiteloos naar mij toe te laten komen.

Tjonge – als ik het zo terug lees………ik ga ervoor en laat het tegelijkertijd bij dezen ook los………..met de wens dat het haar weg mag vinden.

Met een warme groet aan ieder die dit leest,

Irmgard

Erica hooft
9 years ago

Haal het beste uit jezelf!;dat is mijn passie! Niet alleen voor mij maar voor iedereen die dat wil!
Ik draag dit heel gepassioneert over op de mensen die ik behandel en de mensen die mijn seminars bezoeken. De feedback is geweldig na zo’n evenement.
Het universum zorgt voor ons, stel je open en ga doen waar je hiervoor naar aarde bent gekomen! Zie obstakels en moeilijkheden als uitdagingen. Lastig? Ik wil je er graag bij helpen!
Erica

Eva Gundlach
9 years ago

Vrouwen helpen bij het oplossen van huidproblemen en het krijgen en behouden van een gezonde stralende huid, dat is mijn passie!

De laatste jaren heb ik mij op vakgebied ontwikkeld. Nu ben ik vooral bezig mij ook als ondernemer te ontwikkelen.

Hoewel ik al aardig op weg ben, wil ik vooral nog leren om mijn diensten meer remarkable te maken, zodat ik mij nog meer kan onderscheiden.

Marjolein Kalter
9 years ago
Reply to  Eva Gundlach

Hallo Eva,
Misschien heb je al helemaal 100% compleet volgens welk pad je mensen aan een gezondere huid helpt.

Weet je dat er ook chocola bestaat die bij verschillende mensen effect heeft op de zachtheid en zefs verjeugdiging van hun huid? Met plezier vertel ik je er meer over. Ik ben hiermee bezig als een product om mijn passieve inkomen te vergroten. Wellicht dat dit ook iets voor jou is.

Mail me als je meer wilt weten….

Hartelijke groet,
Marjolein Kalter

Wil Hekkers
Wil Hekkers
9 years ago

Mijn passie is het verbinden van vrouwen van vijftig jaar en ouder door middel van een online community. De kracht en ervaring van vrouwen van deze leeftijd vormt samen het vermogen de wereld ten goede te veranderen. Als we maar niet in ons uppie blijven doormodderen. Mijn missie is om deze vrouwen hun kracht te helpen ontdekken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en financiën. Te beginnen bij mezelf…

Anne Buiskool
9 years ago
Reply to  Wil Hekkers

Hallo Wil
I am in!
Wat kan ik doen? I am SSOOO ready to give!
Afgelopen week weer een retraite gedaan en ervaren hoe rijk het is om wijsheid met elkaar te delen. Laat maar weten.
Hartelijke groet Anne

Marijke van der Pluijm

Mijn passie is om mensen te helpen. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen met werkzaamheden die zij niet leuk vinden om te doen. Ik vind secretariële, organisatorische en financiële werkzaamheden namelijk wel leuk om te doen. Ik vind het fantastisch als mensen weer meer tijd over houden om datgene te doen waar ze echt goed in zijn.

Ik werk met een uurtarief. Er wordt door Nisandeh gepromoot om niet tegen een uurtarief te werken. Ik ben er elke keer weer over aan het nadenken hoe ik dit zou kunnen veranderen. Natuurlijk kan ik prijzen maken per project. Maar dit vind ik nog erg lastig om te bepalen. Staat wel op mijn lijst om in de toekomst te gaan doen.

Tevens ben ik ook nog erg aan het zoeken hoe ik kan ‘geven’.
Ik probeer al zoveel mogelijk tips te geven via mn facebookpagina. Maar heb nog niet het gevoel dat dit genoeg is. Ik hoop hier dus ook weer ideeën voor op te doen in het komende weekend.

Verder wil ik in de Business Bootcamp van aankomend weekend leren hoe ik mijn bedrijf goed moet opbouwen.

Tevens hoop ik weer een hoop nieuwe mensen te ontmoeten. Om zo mijn netwerk uit te kunnen bereiden.

Ik heb er weer heel veel zin in.

Tot zaterdag.

Groeten Marijke

Liesbeth Michiels
9 years ago

Mijn passie is mensen leren zelf hun weerstanden te overwinnen. Hierdoor verhoogt hun zelfredzaam heid en hun levenskwaliteit. En dit in slechts 12 uur!

Marianne van Lierop
Marianne van Lierop
9 years ago

Mijn passie is … om mijn passie te delen met anderen. Ik ben eigenlijk altijd bezig met voeding en gezondheid én met culinaire heerlijkheden. Deze 2 (3) belangrijke zaken combineer ik 🙂 Dit maakt me blij en ik wil er altijd over vertellen en delen met anderen …. Daarmee wil ik nu mijn geld gaan verdienen en gelukkig worden met waar ik goed in ben. Heerlijk!

Marian van der Meer
9 years ago

Hé Marianne, dan delen wij niet alleen dezelfde naam (op de -ne na dan), maar ook dezelfde passie!
Ik ben benieuwd hoe jij je gaat onderscheiden. Succes met je onderneming! Ik heb veel geleerd het afgelopen weekend en ik ga ervoor!

Warme groet,
Marian van der Meer
your-lifebalance.nl

Esther Morren
9 years ago

Mijn passie is dat kinderen/jongeren & vrouwen hun unieke gave verder kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen benutten om hun leven te creeëren hoe ze het gelukkigst zijn en dit kunnen delen met anderen. Waar ik tegen aanloop is geld kwestie. Onderwijs heeft geen geld, vanuit de zorg geen recht op vergoeding, Ik neem verschillende acties, telkens weer, financieel gezien is er weinig groei. Op het gebied van geld moet ik nog veel leren.

Mirjam Stoffels
9 years ago

Mijn passie is:
Het opzetten, vermarkten en succesvol maken van mijn nieuwe businessidee ’72success’ [seven to success]. Een inspiratiebron van vrouwen voor vrouwen. En vrouwen bewust maken van de kennis die ze in zich dragen. Met ’72success’ wil ik vrouwen faciliteren deze kennis digitaal uit te dragen en te delen. Om op die manier informatie ter beschikking stellen die voor duizenden vrouwen voor altijd zijn vruchten af zal werpen. In kennis, in succes én in geld.

Wat ik nog moet leren | doen om [meer] geld te verdienen met deze passie? Allereerst mijn mindset over geld bijstellen. Hiervoor was de Financial Independence for Women afgelopen zaterdag heel waardevol. En verder: focus houden [stay in line] en iedere dag consequent en constructief actie ondernemen om stappen te zetten om mijn plan te verwezenlijken. Met de WTF-uitdaging die jullie vorige week hebben uitgezet, lukt dit vooralsnog prima!

Dank jullie daarvoor!

Marijke Minten
9 years ago

Mijn passie is slim opruimen en organiseren, zodat drukke moeders weer rust, ruimte en energie krijgen.

Nu dienen alle moeders in Nederland nog te weten dat je met eenvoudige praktische stappen dit kunt bereiken.

Ik wil leren geven door social media en samenwerken met andere professionals die als doelgroep ook werkende moeders hebben.

Sherina Ghafoerkhan
9 years ago

Mijn passie is Spiritualiteit. Ik begeleid vrouwen om spiritueel te groeien, zodat ze volledig zichzelf kunnen zijn en aan hun levensdoelen kunnen werken. Ik heb al een paar geweldige diensten.

Het enige dat ik nog moet leren is om volume te creëren. Ik kan door hetzelfde te blijven doen, maar voor meer mensen succesvoller zijn in mijn business en veel meer vrouwen verder helpen. Ze moeten alleen op de één of andere manier hun weg naar mij vinden en ik naar hun, zodat de vonk overslaat en we er een ‘succesnummer’ van kunnen maken;-)

Alle gekheid op een stokkie, ik hoop gewoon heel veel meer vrouwen te begeleiden om te doen waarvoor ze op aarde zijn met spiritualiteit.

Anne Buiskool
9 years ago

Hallo Sherina
Misschien kan ik je een beetje helpen, in ieder geval door te sparren en misschien heb ik iets wat voor je van waarde kan zijn….ontmoeten? Ga je naar de Business Bootcamp?
Groet
Anne

Monique Egberts
9 years ago

Mijn passie is mensen door middel van Kundalini Yoga te begeleiden op hun pad. Wat ik daarvoor moet doen is wat -tijdelijke- lichamelijke ongemakken overwinnen, om te kunnen stralen en bruisen van energie. Daar ben ik nu druk mee bezig!

Daarnaast valt er natuurlijk nog veel te leren op het gebied van netwerken, naamsbekendheid verwerven, etc, om mijn “hobby” in een succesvol bedrijf om te zetten.

Marjolein Kalter
9 years ago

Dag Monique,

Kundalini yoga bedrijven klinkt als je passie.
Als je dat inzet bij ´het begeleiden van mensen op hun pad´ wat hebben ze dan? Over welk pad heb je het dan?

Nu lijkt het nog erg op een variatie van paardencoaching, wandelcoaching, andere yoga, kortom op een specifieke techniek zonder dat er helderheid is over waar mensen mee zitten en wat ze hebben nadat ze jouw product hebben afgenomen.

(Als (mede)coach zit ik met precies hetzelfde hoor, dus de vraag aan jou stellen is hem aan mezelf stellen. Hoe maak ik de slag van een proces-aanbod met goede bedoelingen naar een product met een resultaat??)
Hartelijke groet, Marjolein Kalter

Brenda Baart
9 years ago

Mijn passie is de wereld om mij heen een stukje mooier te maken. Ik moet mijn eigen er steeds aan herinneren om mij te focussen.