GRATIS marketing training t.w.v. €1.997

3257 views | 12 reacties |
shares

Ik val vandaag direct met de deur in huis.

Je krijgt in dit artikel een unieke kans die gepaard gaat met een van de belangrijkste marketing lessen die je kunt leren.

Ten eerste: JOUW UNIEKE KANS

Wanneer je de Business Bootcamp ooit hebt gevolgd (m.a.w. als je Business Bootcamp Graduate bent), kun je GRATIS* deelnemen aan de 2-daagse LIVE PROfit Marketing training (t.w.v. €1.997)
(*we vragen slechts €47 voor lunches, koffie/thee en trainingsmaterialen)

De PROfit marketing training is een gevorderde training voor zelfstandige ondernemers die hun marketing resultaten met een factor 2, 4, 10 of meer willen vermenigvuldigen.

Dus, als je je nog niet hebt ingeschreven…

Klik hier en grijp jouw UNIEKE kans (alléén voor Business Bootcamp Graduates)

Maar… als je de Business Bootcamp nog nooit LIVE hebt gevolgd, krijg je ook een unieke kans om deel te nemen aan de PROfit Marketing training, onder één voorwaarde

Je volgt eerst de ONLINE Business Bootcamp (training t.w.v. €1.495) omdat je parate kennis moet hebben van het materiaal van de Business Bootcamp om te profiteren van de PROfit Marketing training. blogpost

En zolang de voorraad PROfit Marketing tickets strekt, kun aan de voorwaarde voldoen door de Online Business Bootcamp Ultimate Collection SAMEN met de LIVE PROfit Marketing training te bestellen voor slechts €3.492 €147

Klik hier en grijp jouw unieke kans vóór het te laat is

Er is beperkt plaatst in de PROfit Marketing training en we raken snel volgeboekt.

——– Tot zover alles wat je moet weten over jouw unieke kans ——-

Wat gaat er nu door je heen na het lezen van jouw unieke kans?

Dit is het soort reacties dat we krijgen:

“Geweldige kans, dankjewel!”

“Dit komt precies op het juiste moment!”

maar ook…

“Ik heb er het geld niet voor” of “Hmm… waar zit het addertje onder het gras?”

In de Business Bootcamp vertelde ik over de oppotunities die je als ondernemer moet kunnen herkennen en grijpen op het moment dat ze zich voordoen.

En ook hoe je jouw prospects en klanten oppotunities moet bieden.

Maar heel veel mensen zien dan alleen dat ik het woord ‘opportunity’ verkeerd heb gespeld.

Ik doe het omdat een kans (opportunity) altijd komt met een MAA. – de ‘ontbrekende R’ noem ik dat.

Wanneer jij focust op de ontbrekende R in jouw unieke en éénmalige kans om de PROFIT marketing training te volgen, kun je bijvoorbeeld denken:

  • maaR… “Ik kan niet op 10 en 11 september.” (terwijl succesvolle ondernemers afspraken verzetten wanneer een buitenkans zich aandient)
  • maaR… “Ik ben vorig jaar al geweest.” (terwijl je dit jaar nieuw materiaal en inzichten krijgt en met slechts één actie van 5 minuten jouw inschrijfgeld terugverdient)
  • maaR… “€47 is helemaal niet GRATIS” (terwijl iemand met inzicht in de waarde en normale prijzen van dit soort trainingen de investering ‘een lachertje’ vindt)
  • maaR… “Ik kan het me echt niet veroorloven” (terwijl Boele Ytsma het inschrijfgeld voor de Business Bootcamp leende en van nul klanten en geen omzet naar 1.000 klanten en €100.000 omzet ging in één jaar…)
  • maaR… “Ik ben wars van commercie.” (terwijl – zelfs de meest filantropische – ondernemers succesvol zijn DANKZIJ de commerciële aanpak die je leert in de PROfit Marketing training)
  • maaR… “Het zal best werken voor anderen, maar niet voor mij…” (terwijl de talloze verklaringen van studenten NET ZOALS JIJ, BEWIJZEN dat de Open Circles aanpak écht werkt als je het implementeert…)
  • maaR… “Ik wil geen €100 méér betalen omdat ik nooit de kans heb gehad om de Business Bootcamp LIVE te volgen; dit is niet eerlijk” (terwijl succesvolle ondernemers nóóit zullen klagen over gemiste kansen uit het verleden en zien dat het best mogelijke ALTIJD vóór hen ligt)

NEWSFLASH! – de beste kansen liggen altijd vlak vóór je neus!

Dus, als je je nog niet hebt ingeschreven, hier komt jouw kans nog één keer…

Ben je Business Bootcamp Graduate?
Klik hier en claim jouw GRATIS plek in de PROfit Marketing training

Heb je nog nooit de Business Bootcamp gevolgd?
Klik hier en claim jouw plek in de PROfit Marketing training

Ja leuk Nisandeh, maar wat ben je hier nu aan het doen in dat artikel?

Ik geef een krachtig voorbeeld met een échte kans.

Als jij commercieel succes wilt hebben (en dat moet je per definitie willen als ondernemer) ben je het aan jouw klanten en prospects verplicht om hen kansen te bieden.

Dus maak nu eens vertaalslag naar jouw eigen bedrijf.

Denk na… wat kun jij jouw klanten nu bieden met het grootste mogelijke voordeel?

Is het een gratis workshop, een sample, een consult, een proefrit, een niet-goed-geld-terug garantie, 70% korting, een tegoedbon, etc…?

En wees niet bang dat mensen afhaken vanwege ‘de ontbrekende R’. De afhakers zijn niet jouw beste klanten.

Het geheim van kansen bieden is dat de juiste mensen met de juiste motivatie jouw kansen zullen grijpen en daarmee de grootste kans hebben om hun gewenste resultaten te behalen met jouw product of dienst.

Herhaal die laatste zin nog maar eens voor jezelf, want hij is MEGA belangrijk voor jouw succes en in feite de commerciële MORAAL van mijn VERHAAL…

Zo werkt het voor ons en zo werkt het voor jou. Business Strategie

Verouderde en ineffectieve marketing is DE hoofdreden waarom zelfstandige professionals blijvend worstelen met het werven en van (terugkerende) klanten.

Ben je bereid om de slimste investering te doen voor de groei van jouw klandizie en inkomen?

Als je nog nooit de Business Bootcamp hebt gedaan… klik hier en meld je aan voor PROfit Marketing training en online Business Bootcamp Ultimate Collection

Als je Business Bootcamp Graduate bent… klik hier en meld je aan voor de PROfit Marketing training.

Doe het snel, voordat de laatste plekken in de PROfit Marketing training zijn uitverkocht en jouw kans voorgoed voorbij is.

Tot slot

Nadat je dit artikel hebt gelezen, ben ik eens heel benieuwd..

Welke kansen zou jij jouw prospects en klanten kunnen bieden?

Laat het ons alsjeblieft weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Vermeld ook je voornaam en achternaam bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel via de social share knoppen hieronder, zodat ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal kunnen profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Het gaat hier ook meer om de missing R. Waar let je op en waar ‘zeur’ je over…?

Met mijn blog trainingen bied ik heel veel kansen aan mijn klanten. Ze leren hoe ze een geweldig artikel schrijven in 30 minuten, ze leren hoe ze een artikel indelen en het belangrijkste hoe ze met bloggen hun bereik en zichtbaarheid vergroten (de belangrijkste ingrediënten om expertstatus te bereiken).

Een mooie kans Nisandeh dank je wel.
Vorig jaar ben ik bij de PROfit marketing geweest en het was dé training die er voor zorgde dat alle marketing kwartjes vielen.

Marjolein Kalter
6 years ago

Eerst voelde ik wat irritatie bij het begin van de mail.
Jahaaaaaaaaaaa ik ben al ingeschreven voor 10/11 september bij de eerste uitnodiging. Dit is de 10e keer.

Toch las ik door.
Bij de maaR´s begon mijn vertaalmachine al te werken.
Welke verklaringen hoor ik regelmatig waarom mensen zonder baan niet zeggen te kunnen investeren in hun toekomst?
En een glimlach verscheen op mijn gezicht bij je vraag.

Welke kansen zou jij jouw prospects en klanten kunnen bieden?
Nou, door online mogelijk te maken dat ze ook online, in hun eigen tempo werk kunnen creëren met de Baan Als Business methode, waardoor ze zich nooit meer zorgen hoeven te maken over het verlies van hun baan. Je vaste baan ben jij….. 😀
Grootse groet, Marjolein

Mariëtte Verlaan
6 years ago

Ik kom naar de Profit Marketing, that’s for sure, omdat ik het nog steeds moeilijk vind om de juiste triggers en uitdaging in mijn blogs te formuleren. Soms lukt het ineens wel om veel likes en inschrijvingen te krijgen en dan weer niet. Dat mechanisme wil ik graag beter begrijpen en effectiever toepassen.

Ik geef gratis Mijn Tuindagboek weg en die lijst groeit goed. De e-mails die erop volgen leiden echter niet tot boekbestelling of inschrijving. Geduld?

Leon van de Werve
6 years ago

Ik heb als interim manager door de jaren heen veel ervaring opgedaan in verschillende industriële bedrijven. Hoewel het wel mijn ervaring is dat deze kennis en ervaring het beste tot zijn recht komt als deze wordt toegepast door mijzelf of iemand van gelijk signatuur is ze natuurlijk sowieso erg nuttig en goed deelbaar.

Wat ik zou kunnen doen is deze kennis omzetten in een soort tabel waarmee de ondernemer die geholpen wil worden zelf eerst eens een scoring kan maken op al die verschillende aspecten.

Daniel Jansen
6 years ago

Welke kansen zou jij jouw prospects en klanten kunnen bieden? Inzichtelijk maken waar ze zijn en definiëren van eerstvolgende stap. Luisteren wat nodig is en dan mensen in mijn netwerk aan elkaar verbinden.

Gonny de WIt
6 years ago

Deze PROfit marketing training heb ik al eerder gedaan en was mega waardevol echt een aanrader. De werksessies waren briljant. Ook het netwerken met de medestudenten is altijd magisch bij Open Circles events. Helaas is mijn weekend al vol gepland. Effe kijken of omplannen lukt.

Heel herkenbaar die maaRs: Veel ondernemers kijken naar de kosten en niet naar de waarde, wat een dienst ze oplevert voor hun bedrijf en voor zichzelf. Investeren in jezelf en je bedrijf en delegeren of outsourcen is niet de gemakkelijkste beslissing voor een ondernemer.

Welke kansen zou jij jouw prospects en klanten kunnen bieden?

Het volgen van een training is niet zo moeilijk, maar de implementatie van het geleerde is vaak moeilijker. Mijn klanten en prospects kunnen door het outsourcen (telefonie / secretariële en back-office taken) meer tijd besteden aan de core business en door samen te werken hebben ze een sparring partner, die dezelfde trainingen heeft gevolgd en iedere stap in de implementie kan helpen begeleiden.
Door online producten die het antwoord geven op: Hoe doe je dat dan.

Elske van de Fliert
6 years ago

De kans die ik aan mijn klanten kan bieden is dat ze in slechts vijf sessies met enorm gecomprimeerde kennis helemaal zelf aan de slag kunnen om hun wagenpark en mobiliteit CO2 neutraal te maken!

Yvonne Hofland
Yvonne Hofland
6 years ago

Ik heb een winkel en mijn doel is om zo snel mogelijk meerdere winkels op te zetten in het hele land. Het doel binnen dit jaar nog één winkel erbij. Ik wil eind 2017, 2 miljoen verdiend hebben en op mijn bankrekening hebben staan. Ik wil daarom heel graag
7 september meedoen. Ik heb me ook opgegeven voor 10 en 11 september en ga nu Bussiness- Bootcamp- Ultimate Collection+ Profit Marketing doorwerken. Heb er heel veel zin in.

Greet Bunnens
6 years ago

Mooi aanbod. Aan de twijfelaars zeg is: DOEN!

Donna Hoogstraaten
6 years ago

Ik bied mijn klanten en prospects de kans om te ontdekken waarom zij voor slechte voeding kiezen en waar hun energielek vandaan komt. En hoe zij verbeteringen kunnen aanbrengen.

Wanneer zij deze inzichten hebben gekregen, gaan zij grote stappen zetten in hun persoonlijke groei doordat hun mindset over zichzelf verandert en de verantwoording die zij opnemen voor hun eigen leven.

Op die manier kunnen zij, net als ik, hun passie en talenten gebruiken om iets moois de wereld in te zetten.

Shirley-Jane Jasper
6 years ago

Ik heb helemaal geen verstand van marketing, dus yes, kom maar op. Ik ben klaar voor dit weekend! (En voor de master entrepeneur en voor de elements of success).

Jan de Blaeij
6 years ago

Aangezien ik nog moet beginnen. Kan ik er vast veel leren om het te gaan gebruiken.