GRATIS ticket voor de Master Entrepreneur

5704 views | 149 reacties |
shares


Ik weet niet wat het is maar… terwijl het buiten 24 graden is en de zomer voor de deur staat, voel ik me als Sinterklaas.

Vorige week gaven we 3 tickets weg voor Brian Tracy’s 2-Day MBA (t.w.v. € 1.995) en de gelukkige winnaars zijn: Floortje Schuttevaer, Tom Serroels en Judith Henstra.

Van harte gefeliciteerd! Deze 2 dagen gaan je leven veranderen!

En deze week zie ik NOG een mogelijkheid om 3 gratis tickets weg te geven. We hebben namelijk nog 3 plekken vrij in de 3-daagse Master Entrepreneur die plaatsvindt van 27 t/m 29 juni.

Liever dan dat 3 stoelen leeg blijven, zie ik jou profiteren van een GRATIS kans om deel te nemen.

Bekijk de onderstaande video waarin ik je uitleg wat er in de Master Entrepreneur aan bod komt:


.
Als jij kans wilt maken op 1 van de 3 gratis tickets (elk t.w.v. € 3.300) voor de Master Entrepreneur, geef dan in het commentaarveld hieronder jouw antwoorden op de volgende 3 vragen:

  • Waarom verdien jij 1 van deze tickets?
  • Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
  • Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?

Je hebt tot vrijdag 13 juni 17:00 uur om jouw antwoorden in het commentaarveld hieronder te geven.

Daarna kiezen we met ons team de beste 3 comments – en daarmee de 3 entrepreneurs die volgens ons het meeste een GRATIS ticket verdienen.

WAARSCHUWING! Je maakt NUL kans met: smeken, zuchten, klagen, arme-ik antwoorden, “ik wil het zo graag, maar kan het niet betalen”, “mijn business ligt op sterven, help! red mij”, etc.

We zijn op zoek naar zelfstandige professionals die weten wat er voor nodig is om te slagen, bereid zijn om te implementeren en hard te werken om het volle potentieel van hun business waar te maken.

Als jij een van deze entrepreneurs bent – geweldig! – we lezen graag over je redenen, je passie, commitment en de resultaten die je verwacht – en vóór de publicatie van de volgende nieuwsbrief (17 juni) hoor je of je een van de 3 gratis tickets voor de Master Entrepreneur hebt verdiend.

Ik kan niet wachten om van je te horen en je te mogen ontvangen op 27 juni, de eerste dag van de aankomende 3-daagse Master Entrepreneur.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

149 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dorien van der Velden
8 years ago

During the Business Bootcamp in January I bought the Master Entrepreneur. On Sunday evening I won the course. Which I gave to my sister. I have listened to DVDs, went to several workshops, since.
But I (not my sister) am lazy. I didn’t do half of what Nisandeh said I had to do.
What I did do, I doubled my price and got the contract anyhow!
It is time to get going and implement the rest. I don’t dare to think about what might happen.
I wish the person who wins the course all the best. Good luck to you!

See you last weekend of June.

Petra Rooker
8 years ago

Ik VERDIEN een ticket! Waarom?

1. Waarom verdien jij 1 van deze tickets?
Ik heb na de de eerste keer Business Bootcamp (december 2012) verschillende workshops/master classes gevolgt en ben FAN! Met de start van onze horecaonderneming in november 2013, hebben wij al zoveel mogelijk van het geleerde geimplementeerd. Verschillende boeken gelezen, cd’s beluisterd. Maar… er is HONGER naar meer.

2. Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Ik ben vastberaden om van onze ondernemen een succes te maken, ondanks alle moeilljkheden . Dat wil ik graag doen op en GOEDE manier, op de OPEN CIRCLES manier, door zoveel mogelijk van het geleerde te implementeren. Elke dag opnieuw.

3. Hoe zal jou business veranderen als jij deze lessen gaat implementeren?
Ons bedrijf zal de hit in onze woonplaats worden als het gaat om uit eten gaan. Wij timmeren onvermoeid aan de weg, onze gasten zijn enthousiast. We zijn op de goede weg, maar het kan beter, sneller, efficienter. Dat moet veranderen en dat gaat ook veranderen na de Master Entrepreneur.

Dus: ik wil HEEL GRAAG een ticket voor de Master Entrepreneur!

Urja van Tongeren
8 years ago

Zou de winnares voor de entrepreneur 3daagse zijnn omdat ik innovatieve pionier openminded concepten tot ’embodhiment’ wil vormgeven tbv.people en planet met products for wellness en 2grow4fun. Als bedrijven pand waarin meer dames hun healingskills leveren voor slimmere zorg en bewustzijn via massage healing meditatie en yoga. ik verdien de gratis deelname.

Omdat meer vrouwen 40+ dan hun ervaring en skills kunnen benutten un de healthclub en entrepreneur course een investering is.

My conmitment ligt in feit van urge for change..in healthcare en via entrepreneur course wil ik mijn innovatieve visie implementeren. Mijn bedrijf zal veranderen door meer focus op de essentie, beter management en leadership, korte lijnen naar de doelgroep tbv.slimmere zorg, health en wealth, wellness en bewudt ‘zijn’ als antwoord op nijpende zorg en zorgvraag een beleid naar keuze en eigen verantwoordelijkheid..preventief en zorg op maat.

Een bedrijvenpand in leeg kantoor met health wealth en Chinese kruiden accupunture ondernemers in samenwerking met elkaar. Het onderscheidt zich als uniek met conmitment en is op de mens gericht. De nieuwe mens zal ontvouwen hier.

Anouk Wijnbergeen
8 years ago

Dag Nisandeh en team,

Waarom verdien jij 1 van deze tickets?
Ik heb al zoveel geleerd , geïmplementeerd en resultaten behaald door de seminar 30% more income in 30 days.
Ik ben toe aan een hoger level van zakendoen.

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
100% gecommitteerd.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?
Mijn business zal nog meer gaan floreren, en ik mag doen wat ik het liefste doe. Ik verhoog mijn energie, en daarmee ook die van anderen. Mijn missie is een licht te laten schijnen op alles wat goed kan gaan met je lichaam en geest en je inspireren je eigen kracht te gebruiken om echt te kunnen floreren! Ik breng balans in lichaam en geest.

Ik wens een ieder een stralende dag toe!

Geraldine Nesbitt
8 years ago

Allereerst, felicitaties aan de gelukkige winnaars. Het zal zeker een geweldige twee dagen zijn!

Dank voor deze fantastische aanbod!

Waarom verdien je 1 van deze tickets?
Sinds mijn eerste Business Bootcamp en alle masterclasses die ik daarna volgde, inclusief het geweldige Breakthrough to Success ben ik nu in staat om van mijn business, Write Away, te leven. Maar, het kan nog beter. Met de Master Entrepreneur wil ik voortbouwen op mijn successen en de transformatie van ZZP naar echte entrepreneur maken. En daarmee bedoel ik: beter marketing strategieen, meer win-win-win partnerships opbouwen en vooral effectief leren onderhandelen. Door vooral mijn time management te optimaliseren kan ik, naast Write Away, ook mijn tweede bedrijf, Your Act Two, waar er nu gewoon te weinig tijd voor is , ontwikkelen.

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Tot nu toe heb ik alle stappen die relevant voor mij zijn, weten te implementeren. Daarom kan ik zeggen dat ik van mijn activiteiten kan leven. Ik heb mijn mindset aangepast, doelen helder gesteld, en met het succes dat ik daarmee boekte is mijn geloof in mijzelf aanzienlijk vergroot. Dus, voor mij is de Master Entrepreneur een manier om hierop voort te bouwen. Maar er is een poort opengegaan. En the sky is the limit. Zo, laat mij maar leren, en laat mij maar implementeren want ik kan nog veel meer groeien.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?
Op dit moment heb ik heel veel opdrachten. Maar dat betekent dat ik ook bijtijds HEEL veel uren maak. Het is voor mij belangrijk om mijn bedrijven anders te structureren. Met de Master Entrepreneur zal ik een stabielere influx aan klanten hebben en kan dan het uitvoerend werk uitbesteden waardoor ik zelf meer tijd kan besteden aan het werven van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe, gerelateerde activiteiten.

Groetjes

Geraldine

Meriam Jansen
8 years ago

Waarom verdien ik 1 van deze tickets?
“Ik verdien het”, een triviale tekst, ik zet hem gewoon om naar: “Mijn klanten en de economie verdient het dat ik deze training ga volgen”.
Want ik zal daar als een terriër zo vasthoudend luisteren, vragen stellen, en de juiste mensen vinden om me te helpen tot ik die verdraaid lastige blinde vlek kan doorgronden waardoor het komt dat ik mijn missie nauwelijks effectief kan manifesteren. Er is een muur maar waar en welke?

Hoe gecommitteerd ben ik om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Wel, sinds ik in 2010 werk en inkomen heb opgegeven om mijn missie te kunnen realiseren heb ik met ‘vrouw en macht’ gewerkt om het inhoud te geven, een netwerk op te bouwen, trainingen te volgen en het zichtbaar te maken. Ik ben 64 jaar en weet dat ik dit werk nog tot op hoge leeftijd zal gaan doen. Ik houd ervan, het is mijn leven, en ik geniet er met hart en ziel van.
Ik ben zo gecommitteerd dat mijn doel is dit jaar nog op TEDX te spreken. De voorbereidingen daarvoor zijn genomen.

Hoe zal mijn business veranderen wanneer ik deze lessen ga implementeren?
Dan geef ik trainingen, ben ik de cocreator van al de klanten die hun persoonlijk en zakelijk leven exclusief willen gaan veranderen. Er komt een move in de cultuur van een bedrijf en in hun visie op zichzelf.
Ikzelf zal veranderen van een onbekende naar een bekende expert op het gebied van evolutionair vrouwelijk leiderschap.

Kelly Meeus
Kelly Meeus
8 years ago

Ik verdien dit ticket van de Master Entrepeneur omdat ik een beginnend ondernemer ben, dus mijn zaak juist ga opstarten. Ik ben al naar een aantal seminars geweest en merk, telkens ik de tools toepas, mijn leven in een stroomversnelling terecht komt. Mijn doel is om binnen drie jaar financieel vrij te zijn. De Master Entrepeneur gaat me hier bij helpen. Hierdoor kan ik recht op mijn doel afgaan in plaats van beginnersfouten te maken.

Ik weet uit ervaring dat , als je een bepaalde zaak wil behalen, je de handelingen van iemand die hier succes heeft behaald kan modelleren. Ik pas alle, maar dan ook alle informatie toe die ik in de Master Entrepeneur leer toe. Als Nisandeh het kan, dan kan ik het ook !!

Mijn business zal niet veranderen, ze zal vanaf de allereerste moment inslagen als een bom..

I deserve this ticket to the Master Entrepeneur because I’m starting a brand new business. I have been to an number of seminars and I notice that every time I implement the new tools my life speeds up and I get a lot of momentum. My goal is to be financially free within three years. The Master Entrepeneur is going to help me here. This way I can rely go on toward my goal instead of making rookie mistakes.

I know from experience, that if you want to achieve a certain thing, you can model acts of someone who already achieved success. I will model all, and I do mean all information I achieve at the Master Entrepeneur. If Nisandeh can do it, so can I.

My business will not change, it will boom from the very first minute. It will strike like a bomb.

Astrid Davidzon
8 years ago

=> 1. Waarom verdien ik een van deze tickets?

In 2006 veranderde mijn leven. Vanaf dat moment besefte ik dat je je dromen niet voor niets hebt. Niet om ze te verstoppen en ze te laten voor wat ze zijn, maar omdat ze een richtingwijzer zijn voor wat je kunt bereiken. Natuurlijk moet je dan wel een manier vinden om je angsten te overwinnen of in ieder geval opzij te zetten. Maar dat heb ik geleerd. En ik leerde mijn eigen gevoel te vertrouwen. En niet (langer) op dat van anderen. Want hoe kunnen die nou weten wat goed is voor jou? Heus, het was eng in het begin, maar het is als met alles: je kunt het gewoon leren door te doen!

In 2006 realiseerde ik mijn droom om een tijd in het buitenland te wonen. En anderhalf jaar later kwam mijn grote wens uit om voor mezelf te beginnen. Eerst parttime, vanaf 2012 fulltime. In het begin nog wel zoekend naar de weg. Af en toe sloeg de twijfel toe. Op de momenten dat ik mijn verstand voorrang gaf boven mijn gevoel. Leerzame momenten, die me steeds weer terugbrachten bij… mijn gevoel. Dat in de loop der jaren uitgroeide in steeds meer vertrouwen winnen. Zoals het vertrouwen dat ik het wel voel wanneer iets bij me past en wanneer de tijd rijp is.

Mijn eerste kennismaking met Open Circles was ook gebaseerd op een goed gevoel en vertrouwen. Ondanks sceptische geluiden om mij heen, ben ik blij dat ik tweemaal de Business Bootcamp heb gedaan en bovendien WYB in 28 days. Want een boek schrijven was ook een droom. Veel Business Bootcamp tips heb ik geïmplementeerd. Als gevolg daarvan kreeg ik het zo druk, dat ik heb geaccepteerd dat ik dat boek niet in 28 dagen kon schrijven. Het boek was voor mij een manier om expertise te krijgen en helemaal zelfstandig te worden. Maar daar bleek ik een boek niet eens voor nodig te hebben. Het gebeurde al. Dus het boek mocht 2 jaar wachten. Want de droom bleef. Inmiddels rolt het uit mijn pen.

=> 2. Hoe gecommitteerd ben ik om de lessen van de ME ook echt te implementeren?

Ik had mijzelf al als doel gesteld om mijn boek voor 1 juli 100% op papier te hebben. Maar afgelopen dinsdag kreeg ik jullie mail en ik wist direct: vrijdagmiddag stuur ik mijn antwoord in. Want de afgelopen weken voelde ik dat er weer ruimte komt voor iets nieuws. De publicatie van mijn eerste boek voelt als een stap verder en vraagt om een nieuwe sprong. Een frisse, vernieuwde aanpak en groei. Groter leren denken. Alleen kan ik daar wel hulp bij gebruiken, want ik heb nog niet alle kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

Ik las jullie mail en het klopte: toe aan iets nieuws en de timing perfect. Ik heb onmiddellijk met mijzelf afgesproken dat ik de deadline voor mijn boek vervroeg van 1 juli naar 26 juni. Immers, dat maakt de weg vrij om de daarop volgende dagen vol energie en ontspannen aanwezig te zijn bij de Master Entrepreneur. Ondernemen gaat om keuzes maken, je volledig inzetten en gefocust blijven. En daar ben ik me heel bewust van. Dus doe ik wat nodig is om die stap te maken.

Afgelopen jaren heb ik verschillende keren momenten gehad dat ik twijfelde over cursussen en opleidingen. Soms klonken ze zo verleidelijk. Maar toch… ik wist het gevoelsmatig als het (nog) niet klopte voor dat moment. De kunst is namelijk niet om een cursus of opleiding te volgen, maar er aansluitend ook echt wat mee te doen. Dus ik doe het alleen maar als ik eraan toe ben om er ook echt mee aan de slag te gaan.

Met mijn boek straks af en de zomervakantie om het ook echt publicatie-klaar te maken, kan ik vanaf half augustus mijn focus helemaal leggen op de lessen, tools en kennis die ik hoop te krijgen in de Master Entrepreneur.

=> 3. Hoe zal mijn business veranderen wanneer ik deze lessen gaat implementeren?

Hoe mijn business zal veranderen? Dat is precies wat nog niet helemaal helder is. Ik merk dat ik wel voel dat ik wil groeien, mezelf nog veel zichtbaarder maken. Want ik kan met mijn bedrijf zoveel betekenen voor de levens van anderen, dat mag ik niet klein houden. Maar omdat er nog wat schakels ontbreken, is mijn droomplaatje nog niet helemaal concreet. Ik zie nu wel de richting (groei, meer kwaliteit), maar nog niet precies op welke manier. En zolang ik dat niet duidelijker zie, kan ik daar ook nog niet komen. Ik moet even loskomen uit mijn eigen gedachtenstroom en ruimte geven aan creativiteit en nieuwe inzichten.

Juist de Master Entrepreneur wil ik gebruiken om mijn ‘blank spots’ te vullen. Als richtingwijzers die me gaan helpen op weg naar dat doel. Zodat wanneer ik die richtingwijzers volg, ik precies weet wat me te doen staat. En dat idee alleen al geeft me nu al een grote energie boost!

Lisette Platjouw
8 years ago

Van zoekende toerist in Ondernemersland, zonder duidelijk doel of enige focus, naar sneltrein met nog onbekende eindbestemming.

In het afgelopen jaar dat ik de trainingen van Open Circlesheb gedaan heb ik alle strategiën en ideeën die ik had overboord gegooid. Een jaar geleden zei iemand nog grappend tegen mij: “jij hebt geen ‘elevator pitch’, maar een ’10 floor staircase talk’.

En dat was ook wel waar. En ik hield me ook bezig met minstens zoveel projecten en ideeën. Ik was naast kunstzinnige therapeut voor beelddenkende kinderen, ook webdesigner, grafisch vormgever en oja, ik deed ook nog wat met illustreren.

Nu ben ik ‘Proces Cartograaf’. Ik breng processen in kaart. Dit kan door het live meetekenen tijdens bijeenkomsten (visual recording) maar ook door “het proces” middels een infographic in kaart te brengen.

Nadat ik mijzelf een titel en dus mijn bedrijf identiteit heb gegeven herkennen mensen mij en snappen ze wat ik doe. Door mij te focussen op 1 (voor mij) duidelijke titel, snap ik zelf wat ik doe en kan ik dit veel helderder communiceren naar de buitenwereld toe. En die buitenwereld lijkt mij op magische wijze massaal te vinden. Alsof ik mijn bedrijf gestalte heb gegeven naar de cosmos en deze het voor mij manifesteert in het materiele. Door spontane aanvragen te krijgen van hele leuke opdrachtgevers en ook nog eens goed betaald te worden.

Zo heb ik tijdens de ME 2013 besloten dat ik graphic recorder wilde zijn. 2 maanden later had ik mijn eerste opdracht binnen. Voor de gemeente. Nu schuif ik regelmatig aan bij raadsvergaderingen en gemeente overleg met externe partijen rondom de transitie in de zorg, ICT bedrijven en ben ik net gevraagd voor een (heel) groot internationaal accountantsbureau voor een groot landelijk event.

Ik zou het super tof vinden om met deze nieuw in werking gezette energie, die ik heb aangeslingerd tijdens de vorige aster Entrepreneur, opnieuw de aster Entrepreneur te ondergaan met mijn totaal nieuwe bedrijfsidentiteit.

Want als ik nu terug kijk naar mijn aantekeningen heb ik alles toegepast op mijn vage plannen van toen. Ik weet zeker dat ik met mijn heldere identiteit van nu, zoveel meer kan halen uit de ME dan dat ik vorig jaar heb gedaan.

En ik heb eindelijk een helder verhaal voor bij de koffie!

Door de Master Entrepreneur opnieuw te volgen zal mijn business veranderen van sneltrein met onbekende bestemming naar een fully self rechargeable, self sufficient space shuttle met spoorboekje en mogelijkheid tot toeristische route.

Elske van de Fliert
8 years ago

Van harte gefeliciteerd Floortje Schuttevaer, Tom Serroels en Judith Henstra met jullie ticket voor de MBA van Brian Tracy!

Wat een feest, wat een feest al deze cadeaus.
Ik ga al naar de Master Entrepreneur en heb daar al heel erg veel zin in.

Gabriela van Gemert
8 years ago

Ik verdien de tickets omdat ik sowieso al ga dus ook bereid ben financieel te investeren in mijn eigen toekomst. Naast tijd. Na 10 jaar ondernemerschap mag het roer wel om. In die 10 jaar, 2 kinderen gekregen en samen met mijn liefdes en zakenpartner keihard gewerkt.

Ook mooie dingen gedaan maar naar 10 jaar is het tijd voor droomklanten en nog meer droomproducten maar ook een betere worklife balance. waar we 10 jaar hebben gebuffeld ben ik nu toe aan een concrete businessstrategie die zorgt voor working income, passive income en financiële vrijheid. Zodat wij de dingen eindelijk kunnen gaan doen die we willen doen maar ook kunnen gaan weggeven.

Of ik hard ga werken? uiteraard. ook als ik niet win, ik zorg dat mijn investering in geld en vooral tijd het waard wordt. en we zijn al begonnen. 17 juni gaat de nieuwe website online!

Ted Daamen
8 years ago

Why me?

Because my business is marketing. Not just the online video’s in which I’m helping other entrepeneurs in several ways. Showing myself with this wonderfull tool and inspire other entrepeneurs to videomarket their business also.

But one day soon, I also want to say: look at this very special big movie I made with this team. Directed by myself. As a result of directing myself from now. And knowing better, for example, how to make or find money to finance these bigger productions. What those bigger movies will be about?: authentic but ordinary people we can learn from to enjoy your live fully. Call it documentaries, it’s just a name.

How committed?

Because spending three full Master Entrepreneur days and only listening is a waste of my precious time. I’m giving you and my time. And spending even more time after the Master Entrepreneur on implementing. You’re giving me your special expertise and time as well. How can I disrespect that? After several Business Bootcamps and one day Open Circles workshops, I know I like the no nonsense approach. Cut the crap.

How does it change my business?

First of all: it changes me. Because I feel I’am not exploring my very full potential right now. Just a bit. Not because of lack of hard working. Not because of lack of passion and drive. Not because of lack of support from friends and family. But because of lack of yet unknown businesspieces that need to be filled. Now! So I can fullfill my dream. So I can make the difference I want to make myself in this live instead of looking back in 20 years and have to ask myself: where did I miss it?

To everybody’s succes! 🙂

Bea van der Mei
8 years ago

Hi Nisandeh,

Wat een mooie kans! In het kader van implementeren grijpen we de kans als hij zich voordoet!

Ik vind de eerste vraag op zich een lastige door mijn calvinistische inslag maar luister ik naar mijn verlangens en gevoel, dat weet ik dat de ticket echt verdien! Op de Business Bootcamp in januari heb ik geleerd dat ik elke klant die ik laat liggen, niet help! Dat strookt niet met mijn missie, om zoveel mogelijk mensen met diabetes, overgewicht, buikklachten of sporters, een betere kwaliteit van leven te bieden. Ik kan het naar hén niet maken om kansen te laten liggen. Ik stretch mij dan ook tot het uiterste om te leren hoe ik mijn doelgroep bepaal, bereik en behoud.

Qua commitment heb ik sinds de Business Bootcamp al heel braaf de stappen uit het werkboek gevolgd en ben in ieder geval flink de expert aan het uithangen; ik plan qualitytime in hoewel dat met mijn chaotische en impulsieve inslag niet meevalt maar hup! Flink zijn! Ik ben al erg uit mijn comfortzone gekropen en wat blijkt: het is nog leuk ook!

Ik heb al bijna 25 jaar mijn diëtistenpraktijk, maar had nog nooit één les ondernemerskunde gehad. Ik school me altijd keurig bij, maar nu is het tijd om het goud dat ik al die tijd in handen had, te gaan verwerkelijken door dit stuk te leren. En te doen.

Wat ik wil bereiken met de Master Entrepreneur is door nog meer focus op mijn doelgroepen, een uniek product neerzetten, mijn website te verbeteren, te zorgen voor een team, en vooral te leren hoe ik dat allemaal voor elkaar moet krijgen, financieel vrij te worden. Ik heb mooie doelen en dromen en zie de Master Entrepreneur als weg er naar toe, en heb er joekels veel zin in!

Herman Fransen
8 years ago

After 15 years of personal development, it’s time to boost my business. I will do anything it needs.

I have my business for 9 years now and in the beginning it was growing so fast. I was financial independent after 1,5 years and then I became lazy. Also I thought I could learn everything myself.

In my personal development, I had a lot of help from all kinds of teachers. I realized this year that I also need help with the development of my business. It feels stupid not seeing this before.

I am looking forward to dive into it. I will bite like a SHARK in the Open Circles Master Entrepreneur AND EAT EVERYTHING VERY FAST………

Saskia van den Toorn
8 years ago

1. Waarom verdien jij 1 van deze tickets?
Ik werk vanuit de missie dat iedere muziekleerling die een instrument bespeelt – jong of oud – zijn muzikale talent optimaal kan ontwikkelen dan wel binnen zijn eigen mogelijkheden kan benutten. Daarbij staat de beleving van muziek en het plezier hebben in muziek maken centraal.

Hiervoor pas ik de Music Learning Theory toe, een wetenschappelijk gefundeerde lesmethode, afkomstig uit de VS. Het gaat om een geïntegreerde methode, waarbij niet alleen de techniek van het instrument en het notenschrift een rol speelt, maar ook de training van het gehoor in combinatie met de ontwikkeling van van een klankvoorstelling zodat de leerling ook zelf liedjes op de piano kan uitzoeken.

Ik wil mijn kennis van deze methode overdragen aan alle muziekdocenten in Nederland. Veel leerlingen haken n.l. af wanneer muziekles te eenzijdig wordt gegegeven, waardoor plezier en beleving verloren gaan. Resultaat is een gefrusteerde docent en een gefrustreerde leerling.

2. Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Ik verwacht dat de Master Entrepeuner me helpt om mijn kennis en ervaring zo optimaal en efficient mogelijk over te dragen aan alle muziekdocenten in Nederland.

3. Hoe zal jou business veranderen als jij deze lessen gaat implementeren?
Ik zal dankzij de master entrepeneur in staat zijn om via kennisdeling op social media het bereik van mijn doelgroep aanzienlijk te vergroten. Nu draag ik de methode slechts over als docent in een 1 op 1 relatie. Dankzij de Master Entrepreneur ben ik niet alleen in staat om muziekdocenten in Nederland gelukkiger te maken, maar ook hun leerlingen, omdat beide meer plezier en voldoening zullen beleven in het musiceren. Daarnaast draag ik bij aan een betere en bredere ontwikkeling van de muzikaliteit van muziekleerlingen in NL.

Harry Wiechers
8 years ago

Mijn bijdrage is ondernemers vrij te maken van management. Ieder bedrijf met meer dan 5 medewerkers blijken ineffectief, omdat de eigenaar ook manager wil of moet zijn. Hierdoor houdt hij zijn eigen groei tegen. Dit kan anders en heb ik in de diverse workshops laten zien.

80% van de tijd is prive tijd!! De motivatie zit voor de meeste mensen niet in hun werk maar in hun zelf. Je wordt niet gemotiveerd van je werk, maar je neemt je motivatie mee naar je werk. In 1 dag lukt het om een bedrijf tot 100 man, deze omslag in mindset te maken. Hierdoor ontstaan geen medewerkers maar ondernemers. De manager wordt weer ondernemer.
Hierdoor komen mensen in hun kracht te staan en besluiten zelfs om voor zich zelf te beginnen. Wie ben ik, wat kan ik en wat is de connectie met mijn dagelijks werk?

Waarom de Business Bootcamp voor mij? Het product is top. De workshops krijgen een score van een 9-10, predicaat Excellent.
Enige is het de wereld te vertellen. Hoe kan het dat een zo goed product niet door ieder bedrijf gevraagd wordt? Waar stagneert de marketing.
Eenmaal op gesprek is de ondernemer verkocht. Eerst moet ik echter deze boodschap op juiste wijze weten te brengen.

Hier zoek ik betere oplossingen voor en daarom zou ik in aanmerking moeten komen voor de 3 daagse. Om zo mee te bouwen aan een gezonder Nederland met medeondernemers in plaats van medewerkers. Een land van ondernemers in plaats van managers. Let’s change the world!!!

Robin van Wees
Robin van Wees
8 years ago

Wow, what a great oppotunity!

Because of this, during my work in the past few days I’ve had visions of my company. Also I could feel again what my contribution is to make the World a better place to live on for everybody. And there were really visions, I could see it.
I wish I’d have the time to make a wonderful video of it. For this moment that is on my to-do-list.

My First Business Bootcamp was in October of 2013. And wow: what an energy it gave me. On Saturday and Sunday evening I had the greatest ideas and inspiration. I wanted more of that, so I joined another Bootcamp, the Social Media Masterclass, Network Intensive, 30 days 30%, watched a lot of videologs and DVD’s, read Koplopers and so on. In the meantime I implemented as many as possible to implement in the time I have.

There are a few things of which I can see that it works. And also I can see that I expected it more results since my first Business Bootcamp. More income AND more free time? It isn’t there yet. What am I doing wrong? Do I fall back in old habits? Am I to afraid to really change things in my company? I probably have an missing “r” or better: more than one. I need the next step and I need it now, is my conclusion.

The Master Entrepreneur starts in 2 weeks. I will be there anyway and anyhow. If I will get it for free or not. Nothing will stop me from going there, because this is what I really want and need. For myself, for my business and for my contribution to the world.

And if I will get it for free, I will immediately invest the money I saved in the next step. Again, but now in the reversed order: first in a contribution to the world, then for my company and – if there’s any left – for my own development.

Until me meet again,
Have a great weekend,
Enjoy the weather,
With love,

Robin

Marijke Ott
8 years ago

Ik verdien de ticket omdat ik de moed heb om als 50 plusser opnieuw te beginnen als ondernemer, nadat ik in 2012 alle ambtenarenschepen achter me heb verbrand.
Omdat ik de kwaliteiten heb, de juiste intentie, een bijzonder opmerkelijk product, maar geen voorbeelden heb in mijn omgeving en nog niet de juiste strategieën toepas. Omdat ik bij Open Circles de visie, de drive en de gemeenschap herken, waar ik bij wil horen. And because I am openminded, I want to fullfill my potential and I am eager to learn and implement whatever it takes to make my business succeed !
Thank you
Marijke

Mieke Hegge
Mieke Hegge
8 years ago

1. Het ticket en dus alles wat ik zal leren op de Master Entrepreneur zal ten goede komen aan het verduurzamen van de mensen en bedrijven in Nederland.

2. Mijn commitment om alles wat ik leer te implementeren is heel groot. Mijn missie is bijdragen aan een gezonde en leefbare planeet voor toekomstige generaties. Ik heb een ebook met 50 tips voor Duurzaam Doen Delen is goed voor je Gezondheid, Geluk en Geld geschreven. Het ebook is onderdeel van een workshop hierover en daarnaast heb ik een checklist gemaakt.

Momenteel ben ik bezig dit ook voor MKB bedrijven te maken.

Ik richt me op het motiveren/inspireren van mensen zowel prive als binnen bedrijven om zich duurzaam te gedragen. En bij bedrijven uiteraard naast een duurzame bedrijfvoering ook hun diensten en produkten te verduurzamen.

3. De de Master Entrepeneur zal ik mijn eigen diestverlening aan mijn klanten kunnen verbeteren en ik verwacht dat ik handvatten krijg om “groter”te denken.

Jessica Drenthen
8 years ago

Ik wil dat zéér gewilde ticket voor de Master Entrepeneur winnen!

Ik VERDIEN het om een ticket te winnen, want ik heb het in mij om een Master Entrepeneur te worden. Mijn onderneming en niche zijn mijn passie, ik leef er voor! Ik ben al een autoriteit, maar wil meer!

Ik doe whatever it takes om deze lessen te implementeren en ben er van overtuigd dat het mijn bedrijf exponentieel zal doen veranderen. Dit is wat ik nodig heb om de volgende stap te zetten!

Angelique Slatius
8 years ago

Vrijdag de 13-e: vandaag is mijn geluksdag!

Vanaf vandaag beslis ik zelf en mogen alle meebeslissers die groei, verdieping en succes in de weg staan iets anders gaan doen.

Op zaterdag 21 juni staat mijn gratis E-book online. Er volgen er meer in het najaar, een reeks. Daar ga ik in de zomer aan werken.
In de zomer ga ik ook alle lessen uit de Master Entrepreneur implementeren en vanaf dan gaat mijn business groeien. En groeien en groeien. Het wordt een groot succes!

Maar dan heb ik wel een ticket nodig…

Foeke van der Zee
8 years ago

Sinds mijn Business Bootcamp (nu bijna twee jaar geleden) ben ik anders tegen mijn bedrijf aan gaan zien. In plaats van kwakkelen van de ene opdracht naar de andere, ben ik het anders aan gaan pakken. In plaats van dat er geld bij moet, heb ik nu een minimaal bestaan.

Maar er zit veel meer in mijn bedrijf. Mijn filosofie op onderzoek en statistiek kan de hele wereld veranderen. Wat zou ik het prachtig vinden als iedereen op deze manier te werk zou gaan. Als je onderzoek goed uitvoert, kun je betere besluiten nemen, en daardoor kan iedereen zijn leefwereld verbeteren. En samen maken we een hele mooie wereld.

De afgelopen twee jaar heb ik hard gewerkt. Alles lijkt wel de goede kant op te gaan, maar kennelijk ontbreekt er nog steeds een basisaspect. Ik weet niet wat dat is. Heeft dat te maken met mijn producten? Heeft dat te maken met mijn communicatie? Heeft dat te maken met mijn marktbenadering? Ik ben nog steeds op zoek naar dat ene punt wat het verschil maakt tussen een slecht/normaal bedrijf en een goedlopend bedrijf. Daarom wil ik graag de Master Entrepreneur volgen. Ik wil graag leren wat ik verkeerd doe zodat ik het kan verbeteren.

Nadja Versin
Nadja Versin
8 years ago

Goede middag,

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik meer bewust geworden ben van wie ik ben en ik enorm geniet van het leven en de mensen om me heen. Ik geloof met hart en ziel dat ik kan bijdragen aan een wereld waar we met z’n allen het gevoel van gelukzaligheid ervaren door mensen te leren mediteren, met reiki te behandelingen en hen met kwantum healing te helpen zodat ze bewust hun pad kiezen, wat elk van hen gelukkig maakt. De zakelijke inzichten van de Master Entrepreneur training zouden waardevol van pas komen in de uitbouw van mijn praktijk.

Ik leef met hart en ziel voor mijn overtuiging en zal alles in het werk zetten om mijn doel te bereiken en datgene dat ik leer in de Master Entrepreneur cursus zal ik implementeren in mijn zaak, ik sta te popelen, zodat ik mijn droom verwezenlijken kan.

Dank zij jullie zakelijke informatie en manier van aanpakken kan ik mijn zaak commercieel uitbouwen en leer ik hoe ik meer mensen kan bereiken en dragen we samen bij aan een vredige samenleving,

Ik wens je van harte een zalig weekend !

Anneke Bakker
8 years ago

Allereerst de felicitaties aan de winnaars van de Brian Tracy!.

Nisandeh, wat een super aanbod weer van je en ik pak deze kans voor de Master Entrepreneur met beide handen aan.

Waarom verdien ik een ticket voor de Master Entrepreneur?
Vorig jaar volgde ik de Business Bootcamp en begin dit jaar de Implementatie dag. Ik leerde zoveel tijdens deze dagen en veel stappen heb ik geïmplementeerd. Maar ik ben er nog lang niet. Met de Master Entrepreneur wil ik mij verder ontwikkelen van een kleine ZZP’er naar een echte Entrepreneur. Een ondernemer die weet hoe zij haar doelgroep kan benaderen, marketing-tools weet in te zetten, die leert onderhandelen en partnerships kan opbouwen. Mijn uitgeverij is groeiende maar wil ik de specialist worden in mijn niche, dan moet ik mij en mijn business daarvoor aanpassen en ontwikkelen. De Master Entrepreneur zal daarom de juiste stap voor mij zijn.

Hoe gecommitteerd ben ik om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Ik zou wel gek zijn als ik het niet zou doen. Ik wil dit heel graag, heb het hard nodig en zal dan daarvoor alles doen wat nodig is. Ik merk dat ik soms in cirkeltjes blijf draaien en mij bezig houdt met de ‘verkeerde’ zaken, en daar wil ik uit. Ik wil leren, ontwikkelen, groeien en verdienen.

Hoe zal mijn business veranderen wanneer ik deze lessen ga implementeren?
Mijn klanten zijn tevreden zoals ik het nu doe maar daarvoor investeer ik ook heel veel uren. Die uren worden vaak niet besteed aan de verdienkant maar aan de kostenkant. Ik heb te weinig omzet. Ik ben teveel bezig met zaken die mij geld kosten ipv dat ze mij geld opleveren. Dat zal na ME wel anders zijn. Dan kan ik mij richten om dé specialist te worden in het uitgeven van boeken en publicaties over zorg en onderwijs. Dan kan ik veranderen in een winstgevende uitgeverij!

Ton van Zeijl
8 years ago

Ik verdien deze plek, omdat ik de crisis heb overleeft en dit het jaar van de omslag is. In de afgelopen 7 jaar heb ik geleerd om te dealen met tegenslag en omzet daling. Ik heb door gezet en ben niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heb actie ondernomen. Veel over mijzelf geleerd en persoonlijke groei doorgemaakt. Nu is er een klein beetje groei.

Door de skills die ik in Master Entrepreneur heb geleerd heb ik bereikt wat ik vooraf in gedachten had. Namelijk een florerend fotografie en coachingbedrijf, dat mensen helpt hun eigen doelen te bereiken in voor en tegenspoed. Ik maak nu prachtig beeld, wat mensen aan de muur hebben om naar te kijken, maar vooral als een ijkpunt voor de toekomst.

Over commitment kan ik alleen maar zeggen; Ik ga er voor omdat het goed is wat ik doe. Voor mijzelf en anderen!

De verandering gaat als volgt
– aan het einde van het jaar zijn alle lessen geimplementeerd en ben ik dankbaar dat het is gelukt.
– eind 2015 is het netwerk van mensen waar ik mee samenwerk gegroeit en is mijn opdrachten stroom naar het nivea waarop ik weer een normaal inkomen heb. Mijn intuitie is verscherpt en ik ben heel dankbaar dat het is gelukt.
– eind 2016 geef ik workshops en wordt ik vaker gevraagd als public speaker. De kennisdeling geeft mij veel vreugde en dankbaarheid

Marjo van Ginderen
8 years ago

Waarom verdien jij ik van deze tickets?
Omdat ik steeds weer tegenslagen zie als een soort springplank om hoger te gaan springen. Ja, ik ben niet groot maar met behulp van deze drie dagen zal het springen naar een hoger niveau met nog meer kracht en zelfvertrouwen gaan.

Omdat ik met veel mensen samen werk en les geef zal deze boost niet alleen een positief gevolg hebben voor mezelf maar ook voor heel veel anderen mensen. En is het niet mooier om een positieve flow steeds verder uit te dragen en als een golf verder te bewegen. Niet voor niets heet mijn bedrijf Flowtime…

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Een ijzeren discipline en steeds weer creatief kijken naar de omstandigheden en naar mezelf is iets wat bij me past. Als ik ergens aan begin en ja tegen zeg dan staat dat als een huwelijk en een gefundeerd huis.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?
Ik sta op het punt om mijn bedrijf uit te breiden en daar meer mensen in mee te nemen die op een wat dood pad uitlopen en steeds geen kansen zien. Ik denk door deze lessen dat het me zal lukken om daadwerkelijk deze stap te maken zodat anderen hier ook van kunnen profiteren maar waarschijnlijk niet naar deze cursus gaan.

Nu ontbreekt het me aan kracht om hen daarin mee te nemen ze te laten snuffelen aan het succes en het geloof dat het kan. Door deze lessen en de verhalen van anderen ben ik ervan overtuigd dat ik net dat zetje krijg om te gaan voor deze uitbreiding en anderen hier ook mee kennis te laten maken.

Het gaat dan om mensen die in de bijstand zitten of al jaren een uitkering hebben. Een negatieve vicieuze cirkel samen doorbreken is voor mij een enorm mooi doel en een uitdaging waar ik ook hun gezinnen in een positieve flow in mee kan nemen. Ik heb er enorm veel zin in om deze stap en reis te gaan maken. Ik hoop dat jullie dit doel willen ondersteunen.

George Pricker
8 years ago

It’s so UN Dutch to say for yourself that you deserve something.
We easily can say this for the next person. And always want others to say this for us.
That’s probably why we’re often prepared to go that extra mile.

I know that I’m prepared to go that extra mile and always try to over deliver.
Also I know that I have to work on my mind-set…

Just step out of my comfort zone and say it: I deserve to attend the Master Entrepreneur curse. Because I believe in making the world a better place. So why not start with yourself?

Judith Henstra
8 years ago

Wow! Wat vreemd maar fantastisch om daar opeens mijn naam te zien staan: een ticket voor Brian Tracy! Daar ben ik heel erg blij mee. Ik vond de (2e) webinar met Brian Tracy heel interessant en wilde nog veel meer informatie van deze grootheid krijgen. En dat kan nu dus.

Iedereen bedankt voor de felicitaties! Succes met het winnen van een Master Entrepreneur ticket.

Als ik één ding van Nisandeh heb geleerd, dan is het elke opportunity aannemen, zelfs met een ‘missing R’. De kans om een Master Entrepreneur ticket te winnen (opportunity) lijkt me miniem, aangezien ik zojuist als winnaar van de 2-day MBA ben getrokken (missing R). Goed, ik probeer het dus toch…

Waarom ik een ticket voor de ME verdien? Omdat Open Circles mij telkens weer een boost in de goede richting geeft. Ik ben pas met mijn bedrijf begonnen na de mei Business Bootcamp vorig jaar, want daar hoorde ik ‘Get in line and stay in line’. Meteen gedaan. Nu gaat het goed en wil ik groeien. Mijn mindset is nog niet goed meegegroeid en ik denk dat als ik de tools heb om groter te groeien mij niets meer in de weg staat om dat ook echt te doen. Ik kan dan zoveel mogelijk AAN mijn business werken en het IN de business werken aan anderen overlaten.

Auke Jongbloed
8 years ago

Ik ga als een speer en blijf maar groeien als persoon en bedrijf. En toch is er voor mij nog zoveel te leren en bij te schaven en te spijkeren. Ik ben klaar voor de volgende sprong.

Ik ben zeer leergiering en gebruik veel bronnen en leraren, coaches die mij helpen niet het wiel zelf te moeten uitvinden. Ik heb zeer veel aan de kennis van andere mensen en volg ze met zeer veel commitment zodat ik er van leer en het me eigen maak.

Ik verwacht met name dat ik vele malen effectiever zal werken met vele malen meer plezier en dat mijn werk een nog groteren impact zal hebben op klanten en personeel.

Ik heb er zin in!

Auke Jongbloed

Krista Steenbergen
8 years ago

Dear Vered, Nisandeh & Open Circles Team,

Please watch my video to learn why I deserve the tickets for the Master Entrepeneur.

youtu.be/RlOJKqZGKw0

It is my mission to create peace on earth, by reconnecting world leaders to their heart. I do this by initiating them into the sacred art of love making and teaching them how to transform sexual energy into personal power to manifest love in the world.

In this video I share why the Master Entrepeneur would help me accomplish this.

Thank you for watching! <3

Jeff Moore
8 years ago

I have been an educator all over the world due to my desire to make a positive impact in the lives of people. Being a super successful entrepreneur will allow me to help transform more people and businesses. I am from NYC and currently live in India where I teach and life coach. I have a growing online following and business. Not only will I implement Brian Tracy’s advice and tips immediately, but I will use them to make a massive impact on my own life and in the lives of others. Some specific reasons why are:
-I will become the first successful entrepreneur in my family
-I will become the first person in my family who is financially independent
-I will help other small business grow, which is the backbone of the American economy
-I will represent the Brian Tracy brand with honor and integrity

Thank you so much!

With love,
Jeff Moore

Esther Vinju
8 years ago

Waarom verdien jij 1 van deze tickets?
Omdat ik bereid ben me vol overgave in deze sessie te storten en alles op te slurpen en te implementeren in mijn bedrijf (aka spongedays).
Vooral omdat ik nog zoekende ben hoe ik mijn bedrijf het beste aan kan pakken, wat mijn strategie wordt, op welke doelgroep ik me ga toespitsen, and so on.

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?
Als ik iets doe, dan doe ik het voor 300% en anders niet. Ik wil deze sessie ten volste benutten dus zal ik het ook voor de volle 300% gaan implementeren, anders kan ik het net zo goed niet doen, want dat zou ik zonde vinden van mijn tijd en energie.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?
Ik verwacht te gaan leren hoe ik wel bij mensen tot de verbeelding spreek en ze naar mij toe willen komen en nieuwsgierig naar mijn “kunsten” worden. Ik verwacht dat ik met vastomlijnde plannen en een strategie ook meer rust krijg in hoe ik de zaken aanpak. En dat ik daarmee een koers kan gaan varen die me in de wateren brengt waar ik wil zijn.

Het uiteindelijke doel is me fulltime bezig te kunnen houden met hetgeen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Iris weesjes
8 years ago

Waarom verdien jij 1 van deze tickets?

Omdat ìk, met Flowéca een nieuwe aanvliegroute heb gekozen om scheiden en alimentatie aan te pakken en goed te regelen voor beide partijen en indien aanwezige kinderen. Mijn zelf ontwikkelde stappenplan is de basis om een gelukkig nieuw leven te starten!

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?

Ik wil graag leren en implementeren om zodoende mijn verhaal aan een ieder die het aangaat te openbaren.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?

Ik zal met mijn business een heel nieuw tijdperk inlijven aangaande scheidings- en alimentatiekwesties.

Linda Graanoogst
8 years ago

Ik wil het gratis ticket voor de Master Entrepreneur héél graag hebben, want:

1. ik ben gedreven en heb het in me! in 2011 heb ik mijn vaste baan opgezegd en ondanks dat iedereen mij voor gek verklaarde, startte ik in crisistijd als freelancer, ghostwriter voor bedrijven en organisaties. Ik had een vliegende start nadat ik een scherp opiniestuk vanuit mijn hart had geschreven. Dit opiniestuk werd trending topic en hielp mij aan twee grote opdrachten.

2. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen zodat ik, mijn gezin én mijn klanten daar de vruchten van plukken! Het ging en gaat me nog steeds voor de wind, maar in 2013 realiseerde ik me dat ik niet mijn hele leven freelancer wil blijven maar een eigen bedrijf wil hebben. Er is geen leverage in freelance, wil ik meer voor de wereld willen doen, dan moet ik het anders aanpakken. En ik wil heel graag wat betekenen voor mijn directe omgeving en mijn contacten in het zakenleven. Vandaar dat ik besloot de Business University te gaan doen. Dit bevalt uitstekend omdat ik in een geweldig stimulerend MasterMindTeam ben gekomen. Ik leef het motto “everything is ENERGY!” en ervaar zelf hoe meer ik erin stop, des te meer ik en mijn omgeving hiervan de vruchten pluk. (Delen is inderdaad vermenigvuldigen).

3. Ik wil andere ondernemers laten zien hoe je op een eerlijke manier vertrouwen met je klanten kan opbouwen door de juiste communicatie in te zetten. Ik ben bezig met mijn eerste boek (ook n.a.v. How to write your book in 28 days) over dit onderwerp en heb – zonder dat het gepubliceerd is – al wat exemplaren verkocht door er alleen maar over te vertellen.

4. Ik droooooom ervan om vrouwelijke gedreven ondernemers in ontwikkelingslanden dit vertrouwen te geven in hoe zij (nog beter) kunnen communiceren en daarmee hun business kunnen versterken. Als ik dit bereiken kan, ga ik tevreden weg van deze wereld, als ik oud en wijs genoeg ben om te gaan. Dit is mijn ‘legacy’. Ik wil de wereld mooier maken door mensen in hun kracht te zetten met vertrouwen in hun (interne en externe) communicatie.

Dat ik gecommitteerd ben, mag duidelijk zijn aan mijn bovenstaande redenen en mijn verhaal als ondernemer. Ik ben bezig om een beter systeem op te zetten zodat ondernemen makkelijker wordt. Ik verwacht dan jullie Master Entrepreneur-training eind juni mij inspireert en handvatten geeft hoe ik mijn bedrijf in wording kan verbeteren. Ik wil aan de slag met het vormen van mijn team.

Dus… *keeping my fingers crossed*

Dank voor de interesse en de moeite die jullie nemen om dit door te lezen! 🙂

Ellen Vaders
8 years ago

Ook ik heb me net als Elske al aangemeld, maar voor gratis doe ik toch een gooi naar deze kans!
Waarom verdien ik het om gratis te gaan? Omdat ik kei hard gewerkt heb aan mijn doelen de afgelopen tijd. Niet rennen voor het geld door het laten betalen van uren, voor welke dienst dan ook maar opbouwen van de business door het definiëren van producten en consults die ik mijn klanten ga leveren. En dus kan ik gratis nu wel gebruiken..

Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren? Als je ziet hoeveel ik van de BusinessBootcamp al omarmd en geïmplementeerd heb… Of het nu om een business plan (MG-SPI) of wordpress website, of het definiëren van goals middels het kwadrant bijdragen leveren/ fulfilment/freedom/money en de bootschap die ik naar buiten uitdraag… Ik krijg niet voor niets heel veel positieve reacties en goede dingen op mijn pad.

Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren? Mijn bedrijf maakt een vliegende start en zal door deze training rendabel en gefundeerd opstijgen.
Ik kijk er naar uit!!

Iris Maier
8 years ago

1) Omdat ik barst van de goede ideeën om op te zetten om deze wereld een klein beetje gezonder te maken, maar ik niet goed weet hoe ik dat nou het beste kan aanpakken. Iemand noemde mij een keer een creatief vat, waar voortdurend allerlei ideeën uit opkomen. Tja, de die ideeën zijn er wel, maar dan hè, hoe verder…?

2) Ik ben bereid heel veel te doen om één of meerdere van deze ideeën eindelijk eens enkele niveaus hoger te tillen. Mijn bedrijf is nu nog maar een bedrijfje, dat amper die naam verdient, maar daar moet verandering in komen, wil ik mijn droom en die van mijn kinderen kunnen verwezelijken. Nu blijft het bij een droom en ik ben nu bijna 44 en het wordt tijd dat dromen werkelijkheid worden! Ik wil ook dat mijn kinderen straks kunnen studeren en dat ze niet opgescheept hoeven worden met een studieschuld en dus wil ik er helemaal voor gaan, als ik maar wist hoe precies!

3) Mijn bedrijf zal van een inimini bedrijfje groeien tot een heus bedrijf waardoor ik financieel onafhankelijk zal zijn. Het bedrijf zal groeien van een webwinkeltje met maar een paar artikelen naar een webwinkel die marktleider is in Europa op het gebied van starter culturen en aanverwante zaken. En daarbij zal het bedrijf ook producent zijn van gefermenteerde groenten die in biologische winkels en op boerenmarkten en online te koop zullen zijn. Ik heb er zin in en zie het al helemaal voor me!

Joyce Beckker
8 years ago

Toen ik dit voorjaar samen met Thea besloot een aanbod te creëren voor professionals in de ‘verliesbranche’, had ik geen idee dat dit thema zo snel zo dichtbij zou komen in mijn persoonlijke leven. Momenteel mag ik afscheid nemen van mijn jongste zus die terminaal ziek is.

Haar leven spiegelt mij als ondernemer: wild, met onvoldoende structuur en vervaagde grenzen. Door een door Thea begeleide Edelsteen(familie)opstelling heb ik een heldere kijk gekregen op mijn familiestructuur. Ik heb zowel levende als overleden familieleden een plek gegeven in het grote plaatje. En naar iedereen kunnen uitspreken wat onze onderlinge relatie is. Pas na 53 jaar heb ik het gevoel dat ik mijn familie nu leer kennen. Dit helpt mij enorm om van mijn jongste zus binnenkort vredig afscheid te kunnen nemen.

Deze methode met Edelsteenfoto’s willen wij onze doelgroep aanbieden. En hen leren dit ook toe te passen in hun eigen bedrijf. Zodat veel meer mensen wereldwijd strakjes in staat zijn op effectieve en speelse wijze vredig afscheid te nemen van een stuk verleden.

Ikzelf ben intuïtief en ik creëer graag en makkelijk. Ik weet dat onze methodes de levens van veel mensen kunnen verbeteren. Wat ik heel graag wens, is professionele ondersteuning in de bedrijfsvoering en marketing. Ik ben volledig gecommitteerd om de lessen van Open Circles te implementeren. Onze mooie methodes verdienen het om levensvatbaar te zijn en zich aan de wereld te tonen!

Tot slot: Super van Open Circles om gepassioneerde ondernemers deze geweldige kans te bieden. Ik ben blij en trots dat ik jullie ken!

Fadiah Achmadi
8 years ago

The main thing I learned from the Business Bootcamp in February 2014 is how important Email Marketing is. And this is the first thing that I implemented. However, I struggled with my mind-set. I’m a shy person, who am I to write news items?, maybe I’d write crap, maybe the people on my list will unsubscribe from my mailing list, etc etc. But I learned from the Business Bootcamp to get out of my comfort zone, to be able to accept rejections, and of course I learned that I am a lot bigger than I think.

And guess what? Just one week after I sent my first newsletter (which contained four news items), I got a call from one of the top clients on my list. He asked me to give a presentation for his company as he wanted to get to know me more and what I can do to help his company!. Before, I would have never dreamed of getting this chance.

It’s unbelievable what one simple strategy from the Business Bootcamp can do for my business. So, I can imagine that after I implement what I have learned from the Master Entrepreneur, I will have more top clients who are happy to pay me and will be my fixed clients. So, I can focus on such clients only.

The bottom line is that I deserve to get one of the tickets as I’m very committed to implement what I learn from the Master Entrepreneur to grow my business.

With kind regards,
Fadiah

Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
8 years ago

Je ziet er nog jong uit voor een Sinterklaas, Nisandeh! 😉

Een beetje jaloers op Floortje, Tom en Judith, feliciteer ik ze ook van harte. Ze hebben het verdiend, dat is zeker. Van harte en grijp deze kans om je bedrijf te verbeteren!

De Master Entrepeneur heb ik in 2013 gedaan en het was voor mij overweldigend. Ik was zo enorm onder de indruk van alle informatie die op me af kwam. Maar eerlijk gezegd was ik er nog niet helemaal klaar voor. Ik was nog een behoorlijk startende ondernemer, dus ik begrijp heel goed waarom de keuze nu is gemaakt voor Starter Bootcamp en Business Bootcamp. Daarom wil ik HEEL ERG GRAAG de Master Entrepeneur opnieuw doen.

Zoals al aangegeven, was de Master Entrepreneur voor mij overweldigend. Ik weet dat ik nog lang niet heb geïmplementeerd wat ik zou kunnen hebben geïmplementeerd. Dat wat ik heb geïmplementeerd heeft tot mooi resultaat geleid, dus ik ben op de goede weg. Het feit dat we nu in een mastermindgroep elkaar ondersteunen is ook een zet verder de goede richting in. Maar wanneer ik deze kans krijg om de Master Entrepreneur nog eens te doen, plan ik de gehele week daarna vrij om alles te verwerken en uit te werken. Dat is ook het advies dat ik iedereen die de Master Entrepeneur doet sowieso zou willen geven. Ik blok nu alvast de hele week na de ME in mijn agenda, en ga die week implementeren, of ik deze kans krijg of niet.

Ik weet dat ik mijn omzet ga verdubbelen. NEE, verdrievoudigen na de Master Entrepreneur. Zeker wanneer ik me de week erna stort op de implementatie. Ik kan een heel weekend Master Entrepreneur heel goed gebruiken als stimulans en ik weet dat ik ook weer extra dingen hoor die ik de eerste keer niet (goed) opgeslagen heb. En dan kan ik uiteindelijk doen wat een van de redenen was om voor mezelf te beginnen: tijd vrijmaken om wat terug te doen voor de maatschappij. Te beginnen met cystinosepatiënten in arme landen, die de noodzakelijke medicatie niet kunnen betalen.

Yassir van Unen
8 years ago

Ik verdien dit ticket omdat ik in het quadrant werk vanuit mijn passie.
Vanuit fullfillment. Ik doe waar ik van hou en draag hierbij toe aan de maatschappij. Ik help mensen om beter te worden, gezond te worden.
Ik help mensen hun leven weer terug te krijgen.
Dit geeft mij enorm veel voldoening terwijl ik bijdraag aan een betere en gezondere wereld.

Echter is de gezondheidszorg lastig qua commercie en jouw tips zouden goed van pas komen om mijn plannen om NOG meer mensen gezond te maken en te helpen goed tot uiting te laten komen.
Zo kan ik dat quadrant dan in de juiste volgorde afmaken tot en met ervan kunnen leven. Dat is mijn droom!
****************
Commitment is voor het leven! 100% ervoor gaan en een revolutie teweegbrengen!
****************

Hoe mijn business zal veranderen?

Mijn doel is natuurlijk om ervan te kunnen leven etc. Passief inkomen en blijven genieten van wat ik doe. Maar nog belangrijker is hoe het mijn leven en die van vele klanten zal veranderen op het gebied van gezondheid en geluk.

Dat is niet in geld uit te drukken. Dat is de echte rijkdom.

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Hoi Yassir,

Wijzig je tekening nog even in een foto. Zonder dat kan ik je niet herkennen.

Succes met ondernemen. 100% inzet en zelfreflectie, dan kom je een heel eind.

Fijne dag,
Michaëla Wierdsma
Verander Gedrag Nu

Yassir van Unen
8 years ago

Bedankt he 🙂

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Gefeliciteerd Floortje, Tom en Judith met jullie bijzonder mooi inspirerend cadeau.

Ik ga naar de Master Entrepreneur, yihaa. Voor allen die nog twijfelen. Ga, de Open Circles trainingen zit vol informatie voor zakelijk ondernemen en ook voor persoonlijke ontwikkeling. Zeker aanbevelenswaardig.

Fijne dag en wie weet tot eind juni.

Michaëla Wierdsma
Verander Gedrag Nu

Floor Schuttevaer
8 years ago

Dank je wel Michaëla (en alle anderen), ik was erg blij verrast.
Veel plezier met de Master Entrepreneur, ik kan het ook iedereen aanbevelen!

Saskia Drift
8 years ago

Goedemiddag allemaal,

Ik verdien een van deze tickets omdat mijn business, sinds ik vorig jaar naar de Business Bootcamp gekomen ben al veel informatie geïmplementeerd heb. Het effect was dat ik sinds 1 januari 150% meer omzet heb dan een jaar terug. En dit is constant! Maarrrr, ik ben er nog niet. Ik wil dit echt naar de 200% hebben.
Ik merk dat ik verdieping zoek in de Business Bootcamp lessen die ik de laatste maanden al flink geïmplementeerd heb en eager ben naar meer verdiepende informatie en adviezen.

De committment die ik ten aanzien van de Master Entrepeneurlessen heb is dan ook groot. Als ik zie hoe de Business Bootcamp lessen mij al geholpen hebben in het uitbreiden van mijn netwerk, het verbreden van mijn kennis en het aanboren van nieuwe mogelijkheden, denk ik dat ik de Master Entrepeneur-lessen ook zal volgen omdat ik de ervaring en het resultaat inmiddels heb dat de Business Bootcamp lessen ook werkten!

Zoals ik boven al aangaf heb ik al een aardige stijging van de omzet (en daling van de kosten) gemaakt maar ik ben van mening dat ik door het implementeren van de Master Entrepeneur-lessen nog meer rendement uit mijn werk kan halen zonder dat ik daar heel veel meer uren voor moet maken en zelfs het aantal uren dat ik werk kan afbouwen.

Daarnaast zie ik mijn bussiness sinds de eerste Business Bootcamp die ik bijwoonde al groeien en ik verwacht dat deze stijgende lijn zich flink doorzet door het volgen van de Master Entrepeneur. Ik wil tenslotte een groter gebied bestrijken dan ik momenteel doe. Zowel in het aantal clienten dat ik zie als in de oppervlakte waarover deze mensen wonen.

Met heel veel groeten,
Saskia

Najat Haddouch
8 years ago

Ik verdien een ticket omdat ik ondanks alle blokkades in mijn leven, zonder enige hulp en eigenlijk zonder de juiste kennis er in geslaagd ben om een succesvol bedrijf neer te zetten. Gewoon door hard te werken en te kijken naar wat anderen deden en dit ook te implementeren.

Mijn bedrijf bestaat nu ruim 4 jaar en ik weet zeker dat ik met de juiste kennis en handvaten nog veel verder en sneller kan groeien. Ik ben er ook van overtuigd dat open circles mij de juiste kennis en handvaten kan aanreiken om dit te bereiken.

Mijn hogere doel is om het leven van anderen te veranderen en een voorbeeld te zijn voor de vrouwen binnen mijn cultuur. En ik ga dit ook bereiken! Ik hoop dat Nisandeh hierin een rol wil spelen.

Baukje Westerlaken
8 years ago

Ik verdien dit ticket omdat mijn dienst mensen gelukkig maakt. Ik ben loopbaancoach en heb de ervaring dat de mensen die ik coach tijdens en na de coaching veel meer gaan bijdragen aan een betere wereld. Dit doordat ze weten waar ze goed in zijn, weten wat ze willen, meer zelfvertrouwen hebben gekregen en geleerd hebben om in actie te komen.

Ik wil de kennis in de Master Entrepeneur gebruiken om mijn business naar het volgende level te tillen. Ik wil trainingen gaan geven en online producten ontwikkelen waardoor ik nog meer mensen kan bereiken, waardoor nog meer mensen zullen gaan bijdragen aan hun eigen welzijn en geluk en dat van anderen.

Ik ben 100% gecommitteerd om de lessen te implementeren. Ik heb al meerdere Open Circles trainingen gedaan en Nisandeh en Vered weten dat ik in actie kan en zal komen. Mijn drive is enorm. Een medeleerling op mijn coachopleiding zei eens: Baukje, met jouw drive ga je wereldberoemd worden! En als ik alleen naar de leerlingen kijk van die coachopleiding behoor ik tot de 25% die daadwerkelijk een succesvolle coachpraktijk hebben opgezet.

Door de lessen en kennis van de Master Entrepeneur te implementeren zullen mijn plannen om een bekende merknaam te worden in Nederland werkelijkheid worden. Ik heb een groots plan, dat ik hier nog niet kan onthullen. De lessen van de ME zullen me enorm helpen om dit plan te verwezenlijken. De resultaten van dit plan zijn voor mijn bedrijf:
– een verduizend-voudiging (minimaal) van het aantal mensen dat ik help
– vele coaches die ik aan werk kan helpen
– een bekende merknaam krijgen
– een enorme groei aan inkomsten waardoor ik vrouwen die gebukt gaan onder de Sharia-wetgeving kan helpen om zeggenschap over hun eigen leven te krijgen

Ik wil heel graag het ticket winnen!

Ellen Doeve
Ellen Doeve
8 years ago

1) I deserve one of these tickets because I am eager to learn quickly how to make our business more successful. Since april this year I am in charge of the company and I am responsible for the employment of 23 employees as well as for the results. I urgently need input and support in managing the company.

2) I am very committed to implement the lessons because it is a necessity to survive now and to become more succesful.in the future.

3) If I’m going to implement the lessons the company continues to exist and will be really successful. Eventually we will be the best on the Dutch market within our branche!

Marijke Kodden
Marijke Kodden
8 years ago

Ik verdien 1 van de tickets: omdat ik overtuigd ben dat ik groot succes van mijn onderneming ga maken!! Mijn nieuwe website gaat volgende week live, dus dat zal de tweede boost geven! De eerste boost kwam van het feit dat ik de Dalai Lama heb mogen portretteren en ontmoeten! Dat heeft me ontzettend veel energie gegeven en drie keer is scheepsrecht: dus deze cursus zal de klap op de vuurpijl zijn, om mijn opdrachten en omzet te gaan verdubbelen! ;-))

COMMITMENT: ik zet doelen in de nabije toekomst en zet de stappen die daarvoor nodig zijn stapsgewijs in mijn agenda en ben 100% gecommiteerd en gedisciplineerd om te doen wat ervoor nodig is!

Mijn business omzet zal aan het einde van dit jaar verdubbeld zijn, no doubt!! ;-))

Lilian Maas
8 years ago

Namaste,

Wat kan ik antwoorden. Alles is al gezegd. Door hier de vragen te beantwoorden voel ik me gecommiteerd met de visie en methode van open circle.
Ik ben 64 jaar en wil mijn bedrijf met het product effortless living neerzetten in termen van mogelijkheden. Leeftijd is geen issue, enkel je mindset kun zelf instellen. Instellen op winnen, op overvloed, op geluk.
Daarmee geef ik aan dat ik graag wil leren van jou en wil participeren in de masterclass, om zo uit te dragen waar ik mijn skills heb opgedaan v.w.b. marketing en thinking. En zo de circle die open is groter en groter te maken.

Ik hoor graag van jou.

Marnie van Dinther
8 years ago

Dag Nisandeh,

Jouw eerste vraag:
Ik zou heel graag dit gratis ticket willen krijgen, niet voor mezelf, maar voor een business bootcamp collega met wie ik graag samen een nieuwe business start volgens jouw filosofie. waar een zeilbedrijf en een communicaitie- en coachingsbedrijf samenkomen in nieuwe extra concepten.
Dus niet alleen maar bootje varen en niet alleen maar interim communicatieklussen.
Nu heb ik al ingetekend voor alle drie de cursussen, maar Anneke nog niet. Ik zou haar zo graag deze kans gunnen zodat we allebei vanaf het eerste moment voor een gezamenlijke businesscase jouw principes en regels kunnen implementeren en samen vertrouwen opbouwen dat we dat kunnen met vereende krachten.

Jouw tweede vrag: wij willen dolgraag samen nieuwe business genereren en hebben individueel al stappen gezet, Anneke met haar business en ik met de mijne. Maar we willen nu meteen kunnen doorpakken in onze nieuwe gezamenlijke business cases en die gaan ontdekken en starten, zo snel mogelijk. Door 3 dagen fulltime samen eraan te werken, met jouw hulp,, hebben we een ijzersterke start.

Jouw derde vraag:
Er gaat veel veranderen. Van een zzp-er in de communicatie en coaching en een zeilbedrijf worden wij samen sterker, genereren we nieuwe concepten en kunnen we veel meer bereiken dan met onze afzonderlijke business.

groet en: ik zie uit naar de ME, dat sowieso!
Marnie

Andrea Cusinello
Andrea Cusinello
8 years ago

1- tot eind mei 2014 heb ik mijn omzet meer dan verdubbeld tov 2013 en vooral mijn winst van 2300 naar 9000€.

2- ik ben erg gemotiveerd, ik heb al veel geïmplementeerd, nu heb ik mijn boek 80% af.

3- ik wil de enige op mijn vakgebied om onafhankelijk zijn van zorgverzekeraar, overheid en uurtje-factuurtje.

Jennifer Ebecilio
Jennifer Ebecilio
8 years ago

1) Waarom verdien jij 1 van deze tickets?

Ik verdien deze tickets omdat ik meer te bieden heb dan ik nu heb laten zien. Ik laat me graag uitdagen om het onderste uit de kan te halen. Elke keer als ik denk dat ik het zie, zie ik het niet…opgeven doe ik niet dus zie ik dit als een kans om tot scherpere inzichten te komen en antwoorden te krijgen op vragen die ik voor mijzelf misschien al beantwoord heb, maar waarvan ik de stap nog niet heb genomen.

Soms word je gedwongen om pas op de plaats te nemen of een stapje achteruit te doen om goed te kunnen overzien waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Ik heb 5 stappen (zakelijk/privé en financieel) moeten doen. Ik denk het te zien, maar kan daarbij heel goed wat duwen de juiste richting op krijgen.

2) Hoe gecommitteerd ben jij om de lessen van de Master Entrepreneur ook echt te implementeren?

Ik ben een meer dan 100% doorzetter en zal de lessen op de letter navolgen. Ik merk dat ik die “sturing” nu even nodig heb. Drive, ideeën en enthousiasme zijn er iig, maar soms is het wel goed om een gedachtegoed te volgen om jezelf te bewijzen dat het anders moet/kan ipv zélf alles te willen ontdekken.

3) Hoe zal jouw business veranderen wanneer jij deze lessen gaat implementeren?

Mijn business, zal professioneler groter en misschien wel internationaal vorm krijgen in een breder netwerk dan ik nu voor mogelijk houd. Ik heb het over MIJN business, maar word er niet alleen zélf beter van, ik zal mijn netwerk op de juiste wijze weten in te zetten zodat dit een groter en breder bestrijk heeft. Ook zal ik een ander netwerk aanspreken, die zich graag zou willen aansluiten. Delen is vermenigvuldigen zal hier op en top gaan gelden.