Niets te verliezen en alles te winnen

2737 views | 214 reacties |
shares

De woorden in de titel heb ik vaker gebruikt voor de promotie van trainingen (t.w.v. €997, €1.495 en €1.997) waar jij GRATIS aan kon deelnemen.

Want als jij een gratis training krijgt waarmee je jouw leven met een factor 2, 4, 10 of meer verbetert, dan heb je inderdaad niets te verliezen en alles te winnen.

En onder het mom van The Best is Yet to Come (motto van de laatste Business Bootcamp), ga ik nog een MEGA stap verder.

Businessman putting last block to the towerIk ga iets doen wat nog NOOIT eerder is gedaan, nergens in de wereld…

Ik ga een NIEUWE BUSINESS opstarten VANAF NUL

…en binnen 12 maanden zal de jaaromzet van mijn business minimaal EEN MILJOEN bedragen.

Ja, je leest het goed.

Mijn commitment is niet voor de poes!

En met ‘vanaf nul’ bedoel ik… een nieuwe doelgroep, een nieuw product, een mailinglijst met nul abonnees, een lege klantendatabase, etc.

Ik doe dit niet (alleen) omdat ik niets liever doe, of omdat ik geloof in GROOTSE doelen, of omdat ik gedij bij de spanning die deze uitdaging met zich meebrengt (100% garantie op succes heb ik nooit)…

… ik doe het hoofdzakelijk VOOR JOU en… MET JOU

Ja, jij kunt continu over mijn schouder meekijken hoe ik een nieuwe business vanaf de grond opbouw. Ik laat je zien hoe ik beslissingen neem, welke acties ik neem (en welke niet), hoe ik (tussentijdse) successen boek en hoe ik leer van mijn fouten.

Want één ding is zeker. Fouten zal ik óók maken.

Ik zal niets voor je verborgen houden. Ik deel niet alleen mijn twijfels, angsten en mentale afwegingen, ik geef je ook inzicht in de gemaakte kosten en opbrengsten, gebruikte software tools, leveranciers en andere resources die ik inschakel, etc.

Maak je op voor een ongeëvenaarde REALITY programma over succesvol ondernemen!

En als je besluit me te volgen tijdens het hele proces, dan kun je me ELKE brandende vraag stellen die je maar hebt. Over mijn aanpak, maar óók over hoe JIJ soortgelijke acties en toegepaste strategieën moet implementeren in JOUW business.

Dit ga je nergens anders in de wereld vinden.

Ik zet mijn reputatie op het spel en ik leg de lat hoog met een MILJOEN omzet in een jaar.

Daarom noem ik dit NIEUWE, UNIEKE programma…

From Zero to A Million

Als jij serieus bent over het groeien van jouw klandizie en inkomen, wil je dit niet missen. De kans is groot dat we dingen ontdekken of creëren die jij ALS EERSTE kunt implementeren, omdat je concurrenten nog geen idee hebben over wat mogelijk blijkt te zijn.

Creëer een mega voorsprong voor jouw business en zorg dat je er met je neus bovenop staat wanneer ik in 2017 met From Zero to A Million van start ga.

Dit is ondernemen pur sang en ik durf te beweren dat we HISTORIE gaan schrijven met From Zero to A Million.Human man silhouette jumping at sunset

En… je hebt niets te verliezen en alles te winnen

Tijdens het eendaagse Elements of Success seminar van 7 september 2016 zal ik meer vertellen over het From Zero to A Million programma EN daar en dan krijg je ook de kans om een prominente plek in dit jaarprogramma te reserveren.

En ik heb heel goed nieuws, jij komt in aanmerking voor een GRATIS ticket voor het Elements of Success seminar, mits je op tijd jouw plek reserveert.

Het is geen toeval dat From Zero to A Million aan bod komt tijdens het Elements of Success seminar.

Want met het materiaal van Elements of Success kun je voorgoed afrekenen met de zaken die nu een obstakel vormen voor het behalen van jouw gewenste doelen (faalangst, angst voor succes, gebrek aan zelfvertrouwen, ondermijnend gedrag etc).

Ondernemen is een spannende sport, maar je kunt alleen winnen als je met de juiste winnaarsmentaliteit deelneemt.

Let op! Ik heb het niet over het soort winnen waarbij alleen Olympisch Goud telt. Nee, bij de “Ondernemer Spelen” wint iedereen die bereid is zich 100% in te zetten en te doen wat er nodig is om zijn gewenste resultaten te bereiken.

Tijdens het Elements of Success seminar ontdek je hoe je jouw persoonlijke gouden doelen kunt stellen en krijg je het trainingsprogramma om deze ook daadwerkelijk te bereiken.

Hoe zou dat voor jou zijn?

Met het materiaal van Elements of Success heb je de bagage die je nodig hebt om het From Zero to A Million programma van begin tot eind te volbrengen..

Dus ben ik eens benieuwd…

Hoe kan jij profiteren van het programma waarbij ik jou PRECIES – vlak onder jouw neus – laat zien hoe ik met een nieuw idee binnen 12 maanden een miljoen omzet per jaar genereer?

Laat mij jouw antwoord weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je jouw gratis ticket voor het Elements of Success seminar (t.w.v. €997) van 7 september aanstaande.
(we vragen slechts €27 voor lunch, koffie/thee en trainingsmaterialen)

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel met jouw netwerk via de social share knoppen hieronder, want op die manier kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
214 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
5 years ago

Over jouw schouder meekijken?
Precies zien wat je doet?

Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn en toch geloof ik je. Ik geloof dat jij dat kunt doen, Nisandeh.
Als ik nu denk dat het te mooi is waar te zijn is dat mijn eigen belemmering en missing ‘R’.

Hoe zou ik daarvan kunnen profiteren?
Ik maak mee wat wel en wat niet werkt en wat je kunt doen om een ‘fout’ op te lossen en een succes te herhalen. Ik zou weten welke stappen te zetten, op welk moment en met wie.

Bjorn Schram
5 years ago

Wow dit is gaaf Nisandeh, een bedrijf opbouwen van nul tot een miljoen. Ben echt benieuwd welke strategieën er langs komen!

Petra Duijzer
5 years ago

Je bent een voorbeeld voor ondernemerschap. Ik doe graag mee!

Johan van der Linde
5 years ago

Meekijken met een business-goeroe is helemaal top. Ik weet zeker dat ik veel ga leren als ik mag meekijken en dat mijn bedrijf gaat groeien!

Jennifer Gomperts
5 years ago

Ik lees het en vind het geweldig.

Met zo’n grote community dat je hebt opgebouwd gaat het zeker lukken.

Ik vraag me af of het zal lukken als je nog onbekend en geen community achter je had.
Wat als ik bijvoorbeeld precies hetzelfde deed? Zou het dan zo snel gaan?

Jur Houtman
Jur Houtman
5 years ago

Klinkt goed, spannend, uitdagend. Als je er al eens geweest bent kun je de weg misschien al voor een groot deel bewandelen, waar een ander van kan leren. Ben benieuwd.
Voor Elements of succes sta ik al ingeschreven.

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
5 years ago

De titel is geweldig en is me nog nooit zo opgevallen als vandaag. Grappig hoe het werkt! dit zou te mooi voor woorden zijn. Dit is wat ik gemist heb de afgelopen twee jaar. Natuurlijk heb ik ontzettend veel geleerd in alles trainingen, maar als een ‘old marketeer’ was er ook genoeg herhaling. Met alle veranderingen was ik mijn doelgroep en zeker ook mijn diensten pakket kwijt. Na veel gezoek ben ik er bijna dit zou zeker het laatste zetje kunnen zijn.

Maarten Hessels
Maarten Hessels
5 years ago

Lijkt me erg interessant om in de praktijk mee te kunnen kijken.

Joyce Beckker
5 years ago

Ik zou ervan kunnen profiteren door gefocust met je mee te kijken en mijn eigen keuzes te spiegelen aan die van jou. Ik ben reuze benieuwd!

Elvira Zwanikken
5 years ago

Super goed idee Nisandeh! Dank voor je openheid! Ik wil van je leren!

Anita van Arem
5 years ago

Prikkelende stelling van nul naar een miljoen en met iets nieuws. Wil graag meedoen en meekijken om iets nieuws op te zetten.

Fons Huijgens
5 years ago

Hiervan kan ik wel wat leren. Zelf begin ik in 2017 iets nieuws en ik vond mijn doelstelling € 1 miljoen in drie jaar al heel wat. Ben ik te bescheiden? Ik ga het meemaken. Ben benieuwd.

Paul Westeneng
5 years ago

Dit geeft het gevoel van een Meester Gezel relatie zoals die gebruikelijk was bij historische ambachtslieden en kunstenaars . Afkijken bij de meester en zelf nadoen,

Frank Uit de Weerd
Frank Uit de Weerd
5 years ago

Wat een mooi initiatief. Wat me aanspreekt dat het hier om het echie gaat ipv van mooie woorden op een training

Ilse de Graaf
5 years ago

Hoe kan ik profiteren? Hoe kan ik NIET profiteren!? Super interessant… Learn from the master!

Greet Hoedeman
5 years ago

Het zal me de inzichten geven die ik nodig heb.

Yvonne Thuijs
5 years ago

Als internationaal gecertificeerd NLP trainer heb ik al veel tools. Maar ik wil van de beste leren! Jouw strategie.. Jouw enthousiasme en passie zijn aanstekelijk. Ik wil er bij zijn!!

Lidy van Oord
5 years ago

Ik doe graag mee. Ben zelf ook bezig iets nieuws op te zetten. Zou geweldig zijn om direct te kunnen implementeren. Dank je Nisandeh

Ingeborg Mooiweer
5 years ago

Leren van de meester en die alles laat zien, samen op naar iets nieuws … Dat is te gek.

Pascal Luttger
Pascal Luttger
5 years ago

Meehelpen en meteen zien hoe de daden leiden tot resultaten?
I’m In!

Saskia Vermeulen
5 years ago

Ik wil graag leren hoe je financieel vrij kunt worden en zo de wereld een betere plek kan maken, dus ik ben zeker geïnteresseerd hoe je van 0 naar een miljoen gaat!

Berna Mulder
5 years ago

Het lijkt me uitermate interessant om mee te kijken bij het opzetten van een bedrijf. Ik denk dat ik er veel van kan leren en dat het er ook voor kan zorgen, dat als het in mijn bedrijf even tegen zit of ik even niet weet welke acties ik zou kunnen uitzetten, ik toch enthousiast en gemotiveerd blijf, doordat je ziet wat een ander tegen komt en hoe die er mee omgaat. In grote lijnen komen we tenslotte allemaal hetzelfde tegen. Het gaat er echter vooral om hoe je er dan mee omgaat en dat maakt het verschil.

Mark Coppelmans
5 years ago

Een nieuwe business voor een nieuwe doelgroep. Ik ben benieuwd hoe je dit aanpakt, Nisandeh. Learning all the time, so count me in!

Mark Coppelmans

Laurien van der Vaart
5 years ago

Ik denk dat ik veel zou kunnen hebben aan het programma, omdat ik dan van dichtbij zie en kan ervaren dat succes (en een miljoen omzet) gewoon mensenwerk is, van consequent stappen zetten en doen.

Ik weet dit rationeel wel, maar heb telkens toch zoiets van: Zo’n groot succes is niet voor mij weggelegd, dat is alleen voor andere, succesvolle, mensen. Ja, ik ben Nisandeh niet……, etc.

Dat laatste klopt natuurlijk, ik ben iemand anders, maar ik weet ook dat angst voor succes me onnodig klein houdt (dus het zou al supermooi zijn dit laatste aan te pakken met het Elements of Success seminar).

Caroline Buve
Caroline Buve
5 years ago

Ik ben heel benieuwd, wij zitten in dezelfde fase met onze nieuwe onderneming. Kan heel groot worden, maar wij zijn nog aan het zoeken hoe. Investeerders en klanten hebben we nodig.
Het idee is er, de producten zijn uitgedacht.
Wij gaan er voor!
Caroline Buve

Wayne Featherstone
5 years ago

Spannend om in zo’n kort tijdsbestek zo een enorm doel na te streven. Ben heel benieuwd naar het ‘les’programma en de kosten. De waarde klinkt onbetaalbaar! 🙂

Hauw Kwee
5 years ago

Ik wil graag leren hoe je een bedrijf zo groot maakt in een jaar vanuit niets! Een stoer doel!

Arnoud Wientjes
5 years ago

Ik ben net gestart met een nieuw concept en vond 100.000 Euro in het eerste jaar een uitdagende doelstelling. Om nu live te kunnen meemaken dat ook een miljoen moet gaan lukken, wil ik er graag in levende lijve bij zijn.

Yvon van der Laan
Yvon van der Laan
5 years ago

Dag Nisandeh en anderen,

Graag doe ik mee. Vooral omdat ik een business gekozen heb waarin ik nog klanten moet werven en nog in de opstartfase zit. En… ik een business heb gekozen waarin volgens mij sowieso niet veel te verdienen is, maar waar wel mijn hart ligt. Learning on the job met jou en vele anderen lijkt me heel waardevol.

Jantie van der Laan
Jantie van der Laan
5 years ago

Ik ben bezig een nieuwe activiteit op te starten en kan alle inspiratie, tips en tricks heel goed gebruiken en natuurlijk zeker ook leren van de fouten die gemaakt gaan worden.

Robert Rosier
5 years ago

Hoe stel de prijs vast van je product of dienst en hoe zorg je dat mensen dat graag betalen?

Kenneth Post
5 years ago

Ik ben heeeel benieuwd!!!

Janne Schuijn
5 years ago

Ik ben erg benieuwd! Van zero tot een miljoen is ook mijn doel, echter ben ik nu 1,5 jaar bezig en nog niet helemaal in de buurt daarvan ? Hoe iemand daarvan zou kunnen profiteren.. tja, hoe niet?

Irene Koel
5 years ago

Je leert het snelst als je goede ‘voorapers’ hebt! En blijven leren, ontwikkelen is cruciaal en veels te leuk. Dus ik doe graag mee!

Andre Gruisen
5 years ago

I already signed in for Elements of Success a few moths ago, so i’m not commenting for the free gift. I’m commenting because i really would like to benefit from the decisions and arguments you implement in building a business form zero. How to present the build-up, so that it’s clear, compact, interesting and maybe even entertaining ? That is your question I’m reading between the lines. The known(even obvious?) path is by producing/directing a movie or series. The other way is to document every moment, the options at that moment and the arguments and decisions at that moment. In an appealing way… Maybe somewhat like the 6 sigma method, with a scheme and yellow notes on a wallpaper ? just my 2 cts.

The real question, ‘how can i benefit?’ is for me not just to learn what decision to make in a specific situation, but how to see the possibilities en how to choose the right option in ANY situation. I mean, modelling is not the same as copying. I could do exactly the same thing as you, but without understanding the essential principles, values and procedures, I wil never be able to build a business on my own.

So what I hope to learn is when is finance the main argument to decide, when is customer service most important, when is the best moment for marketing(-improvement). How often do you evaluate your profit and turn-over, do I team-up with partners or do i hire personel ? And also, in a clean start-up as you are about to start, where to begin ? Marketing, product/service development, location, investments/loans/crowd-funding, ….
I’m very looking forward to “what is yet to come” !!

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
5 years ago
Reply to  Andre Gruisen

You’re spot on, Andre.

What I hope to achieve by taking this adventure (and major risk for my reputation…) – is to get people to learn how to THINK like a master entrepreneur.

It’s not about doing what I’m doing, as much as learning to think like I think, and from there the sky is NOT the limit…

Thanks for sharing your ideas, Nisandeh

Leo van Veenendaal
5 years ago

“Repetition is the mother of alle learning” Toch!

Veel heb ik geleerd, maar een aantal zaken nog niet effectief toegepast.
Vandaar dat ik toch maar ga inschrijven voor de Elements of Success.

Eva Maria De Belder
Eva Maria De Belder
5 years ago

Ik heb van alle cursussen van Nisandeh en Vered genoten en de theorie in de cursussen was altijd duidelijk en goed. Maar het ontbrak altijd aan : hoe begin je hier nu aan in de praktijk. Ik kijjk vol spanning uit naar deze nieuwe formule en naar wat het voor mij kan brengen.

Tineke Stuifzand
5 years ago

Ik ben heel benieuwd naar deze inspirerende dag!

Marian Oort
5 years ago

Because I am going to start a new business too (one more sales related) it could be very nice to see how you do it and learn from that

Carsten Friedrich
Carsten Friedrich
5 years ago

Dit programma lijkt mij de missing link. Alles wat wij hebben geleerd tijdens de business bootcamp en andere cursussen toegepast te zien in de praktijk.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
5 years ago

Exactly my thought, Carsten.

There is great value in live, intensive, content-rich events like Business Bootcamp, Master Entrepreneur, etc…

BUT… there is nothing like watching over the shoulder of someone who knows what he’s doing, ACTUALLY doing it.

It’s as close as possible to learning by doing (the best learning there is…)

Make it a great day, Nisandeh

Henk (HKE) van Dijk
5 years ago

Als Open Circles graduate, waarin ik Nisandeh al enige jaren volg, ben ik overtuigd van de kwaliteit van zijn programma.
Ik doe mee

Lucienne van der Werf
5 years ago

Mijn grootste uitdaging blijft het vinden van de juiste klanten en daar kan ik alle tips heel goed gebruiken, wellicht komen er ook onderwerpen voorbij waar ik nog niet aan gedacht heb en heel bruikbaar kunnen zijn voor mijn business

Rina de Vries
5 years ago

Uit pure nieuwsgierigheid kijk ik graag met je mee hoe je dit gaat fixen.

Jasmine Maduro
Jasmine Maduro
5 years ago

Ik woon niet in Nederland ik kan er niet van meeprofiteren want het is niet online.

Nisandeh Neta
Nisandeh Neta
5 years ago
Reply to  Jasmine Maduro

Hi Jasmine,

The Elements of Success seminar is not online, but the Zero to a Million IS an ONLINE course (well, it’s a lot more than that – but it is delivered through the internet – and not in physical location)…

More details will be revealed in the coming months…

Keep an eye on our communication, Nisandeh

Marjolijn Gischler
5 years ago

Ik kan van alle tips en tricks maar ook van de voorafgaande overpeinzingen of fouten veel leren. Zie er naar uit daar onderdeel van te zijn.

Jeroen van der Heide
5 years ago

I signed up to the Elements of Succes seminar a few months ago, this is quit funny because I have on my inspiration board, as an intention that I’m able to work together with you Nisandeh, and this is probably for now the best way I can afford it to have you sort of on my Tshared Team! But it’s just perfect for me because I’m also launching my business from Zero, although my launch will be on the 11th of September with my Crowdfunding campaign as a kickstart for my company my baby to see the day light.

What I would like to learn and see by having a look over your schoulder is how you set up the marketing, how do you finance your new project without borrowing money from your excisting company or banks or a sugar daddy / uncle, cousin or what ever? How does it work if you sell a fisical product instead of selling knowledge and coaching, looking fwd see you at the Elemenst of Succes on the 7th of September. Enjoy your day Jeroen

Robert Dijkstra
Robert Dijkstra
5 years ago

Nisandeh’s boek ‘Leef Lekker’, de Nederlandse uitgave van zijn boek ‘Elements of Success’ ben ik nu aan het lezen. Dit is dan ook een prachtige gelegenheid om mij extra te laten inspireren op het ‘Elements of Success Seminar’ .

Elisabeth de Charon
Elisabeth de Charon
5 years ago

Bijzondere uitdaging en fascinerend concept wat voor de volgers van dit project/programma voor veel ‘aha’ ervaringen zal gaan zorgen vermoed ik.

Leonard Hollander
5 years ago

Inhoud is het punt niet, gezaghebbendheid wel. Ik ben dan ook erg benieuwd!

Gerardina Keijzer
Gerardina Keijzer
5 years ago

Wat een ontzettend mooi plan. Ik ben heel benieuwd en neem graag deel aan de Elements of Success seminar.