Ben je serieus en committed… dan is dit voor jou

1048 views | 47 reacties |
shares


Je hebt waarschijnlijk al begrepen dat we onze focus aan het verplaatsen zijn van IEDERE ZZP’er en kleine zelfstandige naar die ZZP’ers en entrepreneurs die echt gecommitteerd zijn om hun business te laten groeien, financieel vrij te worden en uiteindelijk… een Bewuste Miljonair (Conscious Millionaire) te worden.

Dit pad neemt een aantal jaren in beslag en vereist dat je bereid bent te leren en implementeren, leren en implementeren, leren en implementeren…

En als je er klaar voor bent, gecommitteerd aan dit pad en jouw hoogste doel, dan zijn wij er om je te ondersteunen en de weg te wijzen, helemaal tot aan het einde.

FYI – vanaf nu gebruiken we de Business Bootcamp als eerste filter. En de Master Entrepreneur is onze tweede filter voor het bepalen van de juiste kandidaten.

We hebben ons hele curriculum zo ontwikkeld, dat wanneer je aan de Master Entrepreneur hebt deelgenomen EN begonnen bent met het implementeren van de inzichten en lessen die je daar hebt geleerd – je belangrijke stappen maakt op het pad naar financiele vrijheid en de status van Conscious Millionaire.

Maar… begrijp me alsjeblieft niet verkeerd en staar je niet blind op het woord ‘Millionaire’.

Ja, de kans is behoorlijk groot dat je miljonair wordt als je voortgang blijft maken op het pad. Maar dat is niet het doel. Ik gebruik de term Conscious Millionaire als anker voor het waarmaken van je volle potentieel.

Want met het waarmaken van jouw volle potentieel heb jij maximale impact in de wereld met jouw business.

En je hoeft van mij echt geen miljonair te worden om volledig te slagen, maar als je DENKT:

“Ach, miljonair zijn is niet voor mij weggelegd.”

STOP IT! Het is geen helpende gedachte.

Het is mijn MISSIE is om jouw business tot volle wasdom te laten komen… dus doe ik er alles aan om de beperkingen in jouw overtuigingen te overstijgen.

Om het volle potentieel van je business waar te maken hebben we een zorgvuldig pad (ons 3-jarig curriculum) voor je uitgezet, MAAR… sinds VANDAAG hebben we je nog VEEL meer te bieden onderweg. Het is onze intentie om alles te doen wat nodig is om jou te ondersteunen in het groeien van je business en het bereiken van jouw hoogste doel.

En als je er zo naar kijkt – en ik hoop dat je dit doet – dan zul je de laatste maanden misschien hebben gedacht bij ‘alles doen wat nodig is’:

“Nou Nisandeh, je maakt hierbij wel interessante sprongen!”

Je hebt gelijk – en ik hoop dat je onze bewegingen nauwkeurig volgt, want in beweging blijven is precies wat jij ook nodig hebt om te slagen; om te ontdekken wat werkt en wat niet werkt. En dat is best spannend, kan ik je zeggen.

En ik ben erg blij dat we het hebben gedaan, want… we weten NU beter wat er nodig is om jou te laten slagen. En dus hebben we een NIEUW aanbod…

En om te kunnen profiteren van dit nieuwe aanbod, moet je wel een gevorderde student zijn bij Open Circles (wat wil zeggen dat je MINIMAAL de Master Entrepreneur heb voltooid).

Ben je benieuwd naar dit nieuwe aanbod?

Goed, hieronder volgt een speciale PREVIEW (teaser) van wat je mag verwachten als gevorderde Open Circles student.

Je krijgt de komende weken, maanden meer informatie per e-mail naarmate de volgende EXCLUSIEVE programma’s naderen…

 • Het seminar: The Secret Formula for Success (7 mei)
  Dit is GRATIS voor jou wanneer je jouw profiel voor de Business Connector hebt ingevuld.
  (je hebt hier al een e-mail voor ontvangen – zo niet, neem dan contact met ons op).
 • Een EXCLUSIEF webinar met Brian Tracy en ondergetekende over de 10 succesfactoren van excellerende ondernemingen.
  (Let op! Dit is een ander webinar met Brian Tracy dan het webinar waar lezers van ‘GOED nieuws, GEWELDIG nieuws’ artikel kunnen deelnemen als ze een comment plaatsen).
  Houd je inbox dus goed in de gaten, want jij krijgt van ons meer informatie hierover per e-mail.
 • Total Business Mastery – (2-Day MBA) – een EXCLUSIEF 2-daags programma met Brian Tracy
  Deze krachtige cursus vindt plaats op 3 en 4 juli 2014.
  Markeer deze datums nu al in je agenda (voorafgaand aan de Business Bootcamp).
  Ook hier ontvang je binnen een paar weken meer informatie over per e-mail.
 • Een exclusieve implementatie faciliteit in Amsterdam
  Wij toveren onze CoWorking ruimte en -programma ‘s tot een ‘implementation powerhouse’, exclusief voor gevorderde Open Circles studenten.
  We sturen je meer informatie, zodra het voor je beschikbaar is.

Al deze programma’s zijn ALLEEN voor gevorderde studenten, dus:

 • Het aantal deelnemers is kleiner
 • Het kaliber van de deelnemers is hoger
 • De persoonlijke aandacht voor jouw specifieke behoeften en wensen is maximaal

Daar gaat je hart toch sneller van kloppen, nietwaar?

En dit is nog maar voor de komende 2 maanden…

Na de zomer, mag je nog meer verwachten, de top…

Sommige programma’s zullen weer EXCLUSIEF voor jou zijn als gevorderde student (bijvoorbeeld een cursus met Jay Abraham – de absolute nummer 1 marketing goeroe in de wereld).

Andere programma’s zullen open zijn voor het grote publiek, terwijl jij dan in aanmerking komt voor een voorkeursbehandeling en een speciale prijs…
(Denk nu bijvoorbeeld eens aan jouw favoriete Conscious Billionaire en visualiseer dat je hem in levende lijve ontmoet tijdens een van onze evenementen… als je hard genoeg visualiseert… zou het zomaar kunnen gebeuren…)

En nu houd ik op met ‘teasen’.

Je hebt genoeg previews gekregen om de topexperts, het materiaal en de faciliteiten die de komende tijd op je af gaan komen – wanneer je het pad van de Conscious Millionaire volgt – op waarde in te kunnen schatten.

En als je de Master Entrepreneur hebt voltooid – dan ben je er klaar voor…

Maar mocht je nog niet zover zijn… dan zijn dit jouw volgende stappen:

 1. Ga naar de Business Bootcamp (meld je hier aan voor de aankomende Bootcamp)
 2. Volg de aankomende Master Entrepreneur.
  Klik hier voor een speciale aanbieding voor de Master Entrepreneur (doe het snel, want de aanbieding is beperkte tijd geldig)

Als je de Master Entrepreneur hebt voltooid EN je bent gecomitteerd aan het groeien van je business, financieel vrij te worden en uiteindelijk een Conscious Millionaire… introduceer jezelf en je business in het commentaarveld hieronder.

En kom nog eens terug op dit artikel om te zien wie zich hebben voorgesteld. We zullen elkaar nog veel vaker tegenkomen!

Op jouw succes,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anneke Panella-Drijver

Goedemorgen, ik ben Anneke Panella-Drijver van Aretusa ~ Passie voor taal ~, nog wel want ik sta op het punt mijn bedrijfsnaam te wijzigen in IMPROVE YOUR BUSINESS ENGLISH, naar aanleiding van het boek dat ik aan het schrijven ben en de target audience die ik na lang zoeken heb gekozen.

Ik help professionals met een internationale functie om in het Engels op hetzelfde niveau te communiceren en functioneren als in het Nederlands.

En gecommitteerd dat ben ik!

Maurice Leentvaar
8 years ago

Ik heb vorig jaar in mei de Business Bootcamp gedaan en daarna de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom trio gedaan.

Ruim een jaar geleden klopte er een opportunity aan waar ik zonder goed nadenken in ben gesprongen. Bedoeling was samen met een partner een activiteitenwebsite op te zetten. Mijn taak lag bij het bouwen en uitbreiden van de website, die van haar bij het vullen van de website met teksten, deals en leden. Toen de website zo goed als klaar was (eind december) had mijn partner haar deel echter nog steeds niet gerealiseerd. Na meerdere aansporingen van mijn kant besloot zij plotseling dat mijn inzet niet meer nodig was en heeft alles gekopieerd en onder dezelfde naam online gezet. Afgelopen jaar is al mijn inzet dus voor niets geweest.

Een groot deel van de implementatie-energie die ik heb opgedaan bij de Open Circles trainingen is in dit project gaan zitten.

Na heroverwegingen en opnieuw bepalen van mijn doelen heb ik een plan opgezet om mijn webwinkel in handgereedschap uit te breiden en te verbeteren. Deze webwinkel is in 2005 als ‘hobby’ ontstaan. Sinds een aantal jaren haal ik daar mijn inkomen uit. Ik kan er van rondkomen maar dat is volgens de Open Circles maatstaven natuurlijk zwaar onvoldoende 🙂

Dit jaar staat in het teken van opnieuw energie opdoen (meedoen aan Open Circles trainingen helpt!) en verder gaan waar ik een jaar geleden gestopt ben. Maar nu met de waardevolle kennis die ik heb opgedaan bij Open Circles.

Tjitske de Boer
8 years ago

Hallo Maurice,

Wat een schrijnend verhaal! Dat is wel een vreselijke vorm van oplichting.

Wat goed van je dat je de kop in de wind gooit en gewoon je op iets nieuws/ouds werpt! Ik wens je enorm veel succes met je on line bedrijf en dat dat dan je ev. nog aanwezige teleurstelling of frustratie voorgoed mag laten wegsmelten.

Op je succes!
Hartelijke groet, Tjitske

Arwin Baauw
8 years ago

Wij helpen MKB in (oost) Nederland meer te verdienen met minder inspanning en (veel) meer plezier. “Geen stagnatie in je organisatie” is onze belofte en die maken we waar!

Ik kijk uit naar The Secret Formula for Success (7 mei) en de verdere programma’s.

Inspirerend om te zien hoe OCA zich blijft ontwikkelen en er echt alles aan doet om ons (haar klanten) te blijven boeien en waarde toe te voegen.

Richard Hempelman
8 years ago

Ik ben al naar een aantal bijeenkomsten geweest en help bedrijven met een werkende ICT omgeving zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen core business.

Bonnie Allart
8 years ago

Ik help met Bonstaete Opleidingen vastgoedstylisten en interieurstylisten om bij iedere woning die een makelaar te koop zet omzet te maken.

Daarnaast ontzorg ik woningkopers, door ze exact te vertellen wat de bouwkundige staat is van hun droomhuis. Het is ook zeer lucratief als je voor de onderhandeling een bouwkundig inspecteur meeneemt. De directe kosten die wij opmerken, kun je dan inzetten bij de onderhandeling. Die paar honderd euro die wij kosten, zetten wij om in duizenden voor jou.

Diana Lo-A-Njoe
8 years ago
Reply to  Bonnie Allart

Mooie statement, Bonnie!

Simon Droog
Simon Droog
8 years ago

Je bent op zoek naar een geweldige grafisch vormgever… maar waar begin je dan? Er schieten allerlei vragen door je hoofd:

Hoe vind je een vormgever die bij je past? Een vormgever die je bedrijf goed kan belichten. Een vormgever die weet hoe je jouw doelgroep aanspreekt. Maar ook een vormgever die dezelfde duurzame idealen nastreeft als jij.

Daarnaast vraag je je af of alles het wel waard is. En wil je weten of je vormgever wel naar je ideeën luistert. Je wilt ook iets briljants te zien krijgen; je eigen visie vertaald naar een geweldig beeld.

Kortom, je bent op zoek naar dé uitstraling die jouw duurzame onderneming op de kaart zet.

VERANDER DE WERELD MET VORMGEVING •

Alles wat ik met Atelier Pan doe, doe ik vanuit mijn geloof dat vormgeving de wereld kan veranderen. Bedenk maar eens dat 70% van de ecologische impact van een product wordt bepaald tijdens de vormgeving. Hier kan ik samen met jou het verschil maken; samen duurzaam.

De manier waarop Atelier Pan de wereld verandert is door vormgeving die naadloos aansluit op jouw bedrijf, consistent je doelgroep bereikt en zo min mogelijk het milieu belast.

En toevallig ziet het er ook nog geweldig uit.

Caroline van Wijk
8 years ago

Ik help jouw medewerkers hun ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen. Om dat te bereiken beginnen we om het functioneringsgesprek het leukste moment van het jaar te maken, voor jou én je medewerker. Van daaruit werken we verder met een geheel custom-made traject. Het nieuwe werken? Ik ga voor het betere werken, waarbij iedereen met plezier waarde bijdraagt aan de afdeling, het project, het bedrijf en vooral aan de samenleving.

Ik doe dit vanuit mijn achtergrond als leidinggevende, projectleider en organisatieadviseur, maar niet in de laatste plaats mijn persoonlijke transformatie van medewerker tot ondernemer. Eigenlijk vertel ik mijn verhaal aan mijn oude zelf…

Mariska de Wild-Scholten

Hoi! Mijn naam is Mariska de Wild-Scholten. Ik heb een Engelstalig boek geschreven over HISTAMINE INTOLERANTIE dat te koop is via mijn website en Amazon. Hiermee help ik onder andere chronische MIGRAINE patiënten van hun pijn af te komen. Inmiddels al meer dan 700 exemplaren verkocht.

Marielle Meijer
8 years ago

Hi,

Ik ben Marielle Meijer en ik ben eigenaar van de IMPLEMENTATIE UNIVERSITEIT. Vanuit mijn Implementatie Universiteit help ondernemers die trainingen doen bij Open Circles met implementeren en systematiseren.

I am READY to GO!

Big hug!
Marielle

Josine van Nobelen
8 years ago

Groei groeit groeiende! Absoluut!
Mijn hele business mind (wist echt niet dat ik m had) is aan het groeien. Ik verbaas mezelf 😉 en mijn omgeving.

Welke business ik doe, dat kun je strax lezen in (of op de achterkant van) mijn boek: Scoren met je website. In 6 stappen naar meer business en meer klanten.

Master Enterpreneur staat in het verschiet voor as. 27-29 juni.
#zinin!

Ready steady… GO

Bea Blauwendraat
8 years ago

Mijn professionele fotostudio heet Bea Blauwendraat Artography. Artography staat voor artistieke portretfotografie. Ik maak opvallende en spraakmakende portretten. Ik ………

– geef ondernemers in dienstverlenende beroepen DIE uitstraling die nodig is om vertrouwen uit te stralen om de juiste klanten aan te trekken en doe dat op een manier dat men niet om jou heen kan en graag kennis met je wil maken. Als je wilt kan uit de foto al blijken wat de dienst is die jij aanbiedt.

– leg het moment vast dat jij jezelf bent!

– schiet altijd het juiste moment (vaak het onverwachte)!

– werk onder het motto: ‘Als je iets doet, maak er gelijk iets leuks van’.

– fotografeer jou mooier, leuker en kleurrijker dan jij jezelf vindt!

Anne Buiskool
8 years ago

Ja, je maakt inderdaad spraakmakende foto’s!
De headers van mijn website zijn door jou gemaakt! en daar ben ik heel erg blij mee. goedgescheidenouders.nl en samenwijzer.net ik zeg het hiermee voort…..

Anne Buiskool
8 years ago

Hallo mede entrepreneurs,

Mijn naam is Anne Buiskool en mijn bedrijf heet Samen Wijzer.

De afgelopen jaren hebben vanaf december 2011 verschillende Business Bootcamps, Master Entrepreneur, Fiancial Freedom, Breaktrough to Success, Business University en een aantal dagprogramma’s er voor gezorgd dat ik op het puntje van mijn ondernemersstoel ben komen te zitten. Ik heb mijn niche markt (doelgroep) gevonden en zie mijn inkomen stijgen.

Ik help ouders die met een scheiding te maken hebben om bewust te scheiden, in dienst van de kinderen en van hen zelf. Op GOEDGESCHEIDENOUDER.NL staan 100 gratis tips die vóór, tijdens en ver na de scheiding belangrijk kunnen zijn.

De scheidings-ceremonie is het toetje. Een waardevolle afronding van een liefdesrelatie, de overstap naar een ouderschapsrelatie.

Mijn Mediator-schap, gezinsbegeleiding, therapeutenopleiding en ervaringsdeskundige (goed gescheiden:-) maken dat ik dit vak met een gerust hart en vertrouwen uitvoer.

Mijn andere belangrijke activiteit, die binnenkort ook vertaald wordt naar ouders, is het geven van Dialoog dag-bijeenkomsten.
Een eeuwenoude Zen Dialoog vertaald naar de 21e eeuw, die ons doet realiseren wie we in wezen zijn en die help om in het concrete dagelijkse leven de stap van reactiepatronen naar volwassen, wijze antwoorden te maken. Vele open circelaars deden al mee: samenwijzer.net/trainingen
Na 30 jaar persoonlijke en spirituele ontwikkeling mag ik me een expert noemen in dit gebied. Ik houd er van om zo concreet en dagelijks mogelijk te werken.

De speed of implementation laat nog te wensen over (ik heb moeite met de technische aspecten van het ondernemerschap) en laat me daar heel graag bij helpen, het liefste handje vasthouden en naast me zitten. Ha ha!

Tot ziens Anne en …o ja Kom ook naar de CoWorking op Zuidpark! Ik heb er veel aan om daar 2x per maand te werken. Brainstorm, helpen, geholpen worden en meer!

Nathan Veenstra
Nathan Veenstra
8 years ago

Hallo entrepeneurs,

Ik ben Nathan Veenstra, ooit gestart met het idee als tekstschrijver met commerciële ervaring iets toe te voegen aan het tekstschrijverslandschap in Nederland. Totdat bleek dat er vele tekstschrijvers zijn met meer ervaring en opleiding dan ik. Mede door Nisandeh en de Master Entrepeneur heb ik mijn business gefocust op teksten voor internet. Ik ben gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en conversie, iets wat weinig andere tekstschrijvers bieden. Degene die dat wel doen, ken ik allemaal.

Door mij te specialiseren en de focus te leggen op resultaat halen uit je website, doe ik wat anders dan de meeste tekstschrijvers doen. En tijdens ‘The Secret Formula for Success’ ga ik mijn propositie en assets verfijnen en verbeteren.

Waar ik vooral benieuwd naar ben: aan welke diensten of producten heb jij als ondernemer behoefte voor het verbeteren van de vindbaarheid en het resultaat van jouw website?

Lidy van Oord
8 years ago

Sinds 2002 mijn makelaarskantoor geopend. De crisis doorstaan en nu bezig met een nieuwe website en nieuwe ideeën en meer transparantie op zoek naar mensen die een probleem hebben met wonen!
Het kan zijn dat zij nog niet het juiste huis gevonden hebben. Of dat er omstandigheden zijn die maken dat ze willen verhuizen. Wij helpen mensen om weer door te gaan met hun leven en kunnen wonen op de manier die ze willen!
Open Circles heeft bijgedragen aan het veranderen van onze mindset. Maar we willen ook graag onze klanten hierin meenemen. Want het is zo mooi om anders bezig te zijn.

Johanna Glas
8 years ago

Sinds een jaar werk ik heel consequent en hard aan het online platform DuizendDoDo’s, als gids voor kunstenaars en creatieve profs in ondernemersland.

Het idee ontstond april 2013 na een training van Open Circles met Rich Schefren. Een echte eye opener.

Op dit moment ben ik bezig mezelf in de rol van online coach te profileren, door heel veel te bloggen en systematisch gebruik te maken van de sociale media. Op dit moment heb ik bijna duizend volgers op Twitter (@DuizendDoDos) en ongeveer evenveel contacten op LinkedIn. De Facebook pagina (facebook.com/duizenddodos) begint ook traffic te genereren. Er staan ruim 800 mensen op mijn mailinglijst. Recent heb ik een specialistische online cursus gevolgd voor het ontwikkelen van online cursussen voor mijn doelgroep, bij Megan Auman in de US. Ik leer elke dag bij, lees en luister me scheel op mijn vakgebied en bereid me voor om mijn eerste online training te gaan lanceren, rond eind mei van dit jaar. Dat wordt mijn freebee voor het bouwen van de mailinglijst en het versterken van mijn expertstatus. De cursus zal gaan over de specifieke onderdelen van een goede converterende website, speciaal voor creatieven.

Het is de bedoeling om in het najaar de eerste reeks DoDo ‘vlieglessen’ te lanceren, een serie van 10 live trainingen voor een selecte pilotgroep van ongeveer 20 personen. Deze geef ik samen met mijn team van gespecialiseerde professionals op verschillende onderdelen van ondernemerschap (motivatie, personal branding, marketing, webbouw, fotografie, video, crowdfunding, sales, social media, accounting, recht, storytelling e.d.).

In de loop van volgend jaar ga ik op basis van de ervaring in de live trainingen een online training ontwikkelen voor mijn doelgroep, die behalve voor iedereen die er zelf voor kiest, ook verplichte lesstof zal worden bij elke creatieve opleiding in Nederland.

Als ik niet met de trainingen van Open Circles in contact zou zijn gekomen, had ik dit echt nooit kunnen bedenken, laat staan initiëren en doen.

Wish me luck, wish me perseverance!

Paul van Oers
8 years ago

Ik help ZZP-ers en mkb-ers bij het invorderen van hun vervallen debiteuren.

Helpen omdat de hardwerkende ZZP-er het moelijk vindt en er tegenop ziet op de klanten ook op een zakelijke maar directe manier aan te spreken.

Ik help ze met plezier en met succes, maar vooral met een lach !

Pieter van der Kaaij
8 years ago

Vanderkaaijaccounting helpt de kleine ondernemer het ondernemen simpel te maken.

Vanderkaaijaccounting neemt jou werk uit handen door jouw boekhouding te voeren. We doen dat maandelijks, zodat je elke maand weet waar je financieel staat.

Vanderkaaijaccounting helpt jou met je target stellen en budgetteren. Jij krijgt via maandelijkse rapportage inzicht in de financiële consequenties van jouw acties.

Vanderkaaijaccounting helpt jou met het verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden. Dat doen we onder de noemer ‘Business Value Support’. Wij zijn Gertie Boleij en Pieter van der Kaaij. Gertie is beroepskeuzeadviseur en ik ben 25 jaar ondernemer. Beiden studeren we bij Open Circles Acedemy.

Ben je nieuwsgierig ons te leren kennen? Wij zijn er nieuwsgierig naar hoe we jou kunnen helpen!

Arineke Elsenaar
8 years ago

De conflictmakelaar:

Ik help teamleiders een praktische methode aan om knelpunten boven tafel te krijgen, te onderzoeken en deze weg te werken.

Esther Molenaar
8 years ago

Ik help coaches met het productief en efficient bloggen voor hun business. Oh ja, en met meer plezier! 😉

1 september is mijn boek gepubliceerd en as we speak ben ik me een JV partner bezig om een online programma op te zetten dat je helpt beter en meer effcicient te boggen.

Sinds 1 januari implementeer ik like crazy. Dat heeft geresulteerd in een training, opnames voor mijn online programma en een deadline voor mijn boek (waarvoor ik de uitgever al heb geregeld).

Mijn doel: DE expert worden op het gebied van bloggen, zodat JIJ daarvan kun profiteren en JOUW BLOG met SUCCES kunt inzetten voor je business.

Marcel Adema
8 years ago

Ik help vrijgezellen om een gelukkige relatie MET ZICHZELF op te bouwen. Ongeacht hoe het verder met hun liefdesleven gaat.

Dankzij de Master Entrepreneur ontdekte ik dat ik graag iets wil betekenen voor medevrijgezellen.
Ik heb toen een eerste versie van mijn website en Facebook-pagina gemaakt. Die gebruik ik sindsdien om mijn doelgroep beter te leren kennen. En om te ontdekken wat voor zowel vrijgezellen als voor mij een geschikte FrontEnd en BackEnd is.

Mijn expertise ben ik verder aan het uitbouwen door een coachvervolgopleiding af te ronden, en door een extra stukje persoonlijke ontwikkeling te doen.
De Business University die ik nu volg gaat mij helpen om mijn website te professionaliseren. En om mijn coachpraktijk verder uit te bouwen met een eigen boek waar ik mee bezig ben.

Saskia van Velzen
8 years ago

Lachen! Een van de belangrijkste dingen die een mens kan doen. Ik zet me in met mijn bedrijf De Lachwinkel om de lach op zoveel mogelijk plekken te laten klinken.

Sinds de Business Bootcamp in september 2011 is de boel als een gek gaan groeien. Mijn doelgroep heb ik een aantal keren opnieuw vastgesteld door de veranderende inzichten in de Master Entrepeneur en de Business University.

Ik help collega lachcoaches om de lach nog meer te verspreiden en hun bedrijf te laten groeien. Samen zorgen we dat lachyoga in Nederland een professionaliseringsslag maakt. Daarnaast zet ik me in om in bedrijven de teamspirit weer op te krikken.

Mijn boek is vorige week verschenen, weer een stapje dichter bij het serieus bekend maken van dit mooie vak. De Lachwinkel is gegroeid en werkt nu samen met een aantal leuke lachwinkeliers die de Lachwinkel nog bekender maken. Samen bestrijken we Nederland en Vlaanderen.

Toen ik ooit begon dacht ik, dat is leuk, lachworkshopjes geven. Een blik van een echte hobbyist. Nu kijk ik verder. Naar het grotere geheel, toekomstgericht en zicht op groei. Dankzij Open Circles.

Colijn Buis
8 years ago

Mijn naam is Colijn Buis

Ik help muziekliefhebbers met fantastische nieuwe muziek, door mij geschreven en gespeeld – op concerten wereldwijd, op mijn prijswinnende CD ‘Horizon’, en op ons nieuwe Online Music Magazine
LUISTER op colijnbuis.com

Daarnaast help ik mensen die hun muzikale vaardigheden willen vergroten via lessen, workshops, en mijn online cursus Your Own Style – The Complete Method.

Marie-Astrid Zeinstra
8 years ago

Onder de naam Concert Service run ik een pianoles- en koordirectiepraktijk. Maar we willen en doen meer!

In mijn pianoles- en koorpraktijk richt ik me op hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen (kinderen en volwassenen), die pianospelen en (koor)zingen als een manier zien om meer mens te worden. Concreet bedoel ik daarmee: ik help ze om beide hersenhelften (of verstand en gevoel, zo je wilt) beter in balans te krijgen. Uit eigen ervaring weet ik, hoeveel verschil dat in je leven kan maken! Alleen al het “uit je hoofd en in je lichaam komen” is voor veel van mijn klanten een verademing.

Een nieuwe activiteit die hieraan gerelateerd is, zijn de workshops die we voor organisaties en bedrijven willen gaan organiseren. Samen zingen, naar elkaar luisteren, op elkaar afstemmen en bovendien jezelf durven laten horen en zien is een uitstekend middel bij teambuilding. Daarnaast is het ook gewoon leuk en laagdrempelig.

José van Gijn
8 years ago

Hallo mede entrepreneurs,

het is ruim 2 jaar geleden dat ik mijn eerst Business Bootcamp deed bij Open Circles. Ik had toen een hobby praktijkje als gewichtsconsulent naast mijn baan in loondienst (waar ik zeer ongelukkig in was).

De eerste Business Bootcamp was een eye opener. Ik kwam thuis met een totaal andere mindset en had het gevoel dat er nu een mogelijkheid was om van dat gevoel af te komen dat er meer in me zit dan ik laat zien. Ik had me gelijk ingeschreven voor de 3 vervolgtrainingen. De Breakthrough was echt de topper voor mij. Ik ben nog steeds alles aan het implementeren. Dat zal nog jaren door gaan,
want ik implementeer op het moment dat ik voel dat ik aan dat stukje toe ben.

Op dit moment heb ik een zorgonderneming. Ik sta op het punt om 4 huizen aan te kopen, doordat ik kansen zie als ze voorbij komen en ze grijp. Deze huizen zijn over 12 jaar afbetaald, mooi op tijd voor mijn pensioen. De huur die de huizen dan gaan opleveren is een mooie aanvulling van mijn AOW. In die 12 jaar worden de huizen betaald uit de inkomsten van de zorg die ik in deze huizen ga leveren.

Van een hobby naar een business en passief inkomen dus.
Ik leer nog steeds veel bij Open Circles, door trainingen maar ook door het assisteren in het e-team.
Geen twijfel mogelijk, ik ben zeer gecommiteerd, want met die huizen en de onderneming ben ik er nog niet. Het moet nog worden omgebouwd naar een business system!

Een mens is nooit te oud om te leren!

Tien procent van mijn omzet gaan naar mijn stichting Maat je Op Pad. Daar bieden we mensen met een zorgvraag die geen financiële middelen hebben een gratis vakantie of dagje uit. Met als tegenprestatie dat ze iets voor iemand anders doen. Paying forward dus. Ik hoop dus veel omzet te genereren zodat ik veel goed kan doen!

Marie-Astrid Zeinstra
8 years ago
Reply to  José van Gijn

Wow, José, respect voor het traject dat je bent ingegaan!
Ik herken me in je opmerking dat je jaren nodig hebt om alles te implementeren, bij mij is dat net zo. Wat voor zorg bied je en waar doe je dat?

Mariëlle Jansen
8 years ago

Mijn naam is Mariëlle Jansen en mijn bedrijf heet Core-Coaching.

Als psycholoog begeleid ik mensen die vastlopen in hun leven … of dat nu tot uitdrukking komt in hun werk, relatie of gezin …

De meeste problemen rond het persoonlijk functioneren komen tot uitdrukking rond de 40 … vandaar dat ik me als 40+coachgespecialiseerd heb voor het opruimen van de persoonlijke thema’s. Het zijn altijd boeiende trajecten en het werk levert zoveel opluchting, blijdschap en dankbare eigenwaarde op bij de klanten.

Daarnaast ben ik werkzaam als CSR stress- en burnoutcoach en als relatietherapeut ben ik verbonden met Relatiebalans.

tot slot blijft mijn oude professie van orthopedagoog mijn specialisme ADHD/ADD coaching ook nog voeden.

Elsje Visser
8 years ago

Mijn naam is Elsje Visser van Gouden Appels en als interieuradviseur help ik succesvolle, zelfbewuste vrouwen met het realiseren van hun droomhuis.

Ik help iedereen graag aan een ideaal interieur, maar waarom richt ik me dan extra op deze groep?!

Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is dat succesvolle, zelfbewuste vrouwen gesterkt en gesteund naar buiten kunnen treden om hun visie in de wereld te zetten.
Hoe vitaler ik mijn visie leef, des te meer raak ik anderen en inspireer hen hetzelfde te doen.

Reynold Chandansingh
8 years ago

Hoe maak je met je team een doorbraak naar effectiever, efficiënter en prettiger samenwerken? Om daardoor succesrijker te zijn?
De Wagenmenner helpt je een duurzame doorbraak te maken. Om daardoor uitzonderlijke teamprestaties neer te zetten.

Monique de Neef
Monique de Neef
8 years ago

Ik help vrouwelijke managers en haar team(s) om veranderingen in de organisatie en de cultuur meer ontspannen en succesvol tot stand te brengen.

Ik leer hen om te gaan met de frustraties, spanningen en dilemma’s die een verandering altijd oproept. En sterker nog, ik leer hen die krachten om te buigen, zodat het ook productief wordt en tot hogere klantwaarde leidt.

Binnen 1 dag weet het team welke ‘puzzelstukjes’ in het verandertraject ontbreken, welke te zwak zijn of juist te sterk aanwezig zijn. Aan de hand van mijn ‘VALUE-methode’ weten manager en teamleden hoe het grotere geheel van hun werk er uit ziet, wat ieders bijdrage daarin is en welke stappen ze kunnen zetten om hun werk naar een hoger plan te tillen.

Vrouwen beleven het leven en hun werk net weer anders dan mannen. Bewust zijn van onbewuste denk- en gedragspatronen bij vrouwen helpt vrouwelijke managers om veranderingen meer ontspannen te kunnen leiden.

Mijn klanten waarderen het zeer, dat ik hen veel tijd bespaar door het bieden van kant-en-klare sjablonen, templates en checklists die zij snel en makkelijk kunnen implementeren.

Richard Hempelman
8 years ago

Ik ben al enkele jaren bezig en help kleine bedrijven met de gehele ict omgeving. Voor een vaste bijdrage per maand zijn zij geheel ontzorgd en kunnen ze zich weer focussen op hun eigen core- business.

Ik heb al de Business Bootcamp gevolgd en de vervolgtrainingen.

Marco C. de Bruin
8 years ago

Mijn bedrijf LerenComponeren helpt muzikale mensen in het creëren van nieuwe muziek: in dance, pop, jazz, klassiek, rock en pop.

Mijn bedrijf explodeert aan alle kanten, de volgende stappen zijn nodig om te groeien tot een nieuw niveau:
– verbetering van de communicatie
– marketing: de wereld laten weten dat LerenComponeren bestaat.
– samenwerken met andere experts

Het is 2 jaar geleden dat ik de Business Elite Coaching volgde. Nu is het tijd om te groeien naar het volgende level.

Marco

Astrid Sneekes
8 years ago

Ik ben uiterst gecommitteerd aan mijn business waarin ik jou help. Enige voorwaarde is dat je open staat om te groeien. Je lichaam is daarbij jouw en mijn gereedschap 🙂
Laat je even ondersteunen en voel (weer) de onvoorwaardeljke liefde voor jezelf!

Marijke Eggink
8 years ago

Alweer enige jaren geleden deed ik de Business Bootcamp 2 x, en daarna de Master Entrepreneur. Ik waardeer het dat je mee persoonlijke aandacht wilt geven Nisandeh!

Ik help coaches, trainers, healers en andere ambitieuze zelfstandig professionals met te weinig omzet en klanten om te groeien naar een BLAKEND bedrijf.

Ik ontwikkeld online programma’s (binnenkort de lancering van mijn Webinar Summer Academy) jaarprogramma’s. webinars en events om mijn klanten optimaal te helpen. en ik wil heel graag verder groeien!

Bianca de Wit
8 years ago

➥ Ik help evenementorganisatoren om hun mooie momenten vast te leggen en opnieuw te beleven. Dit doe ik door goede en sfeervolle foto’s te maken welke helpen om meer bezoekers voor het evenement te realiseren.

➥ Mijn specialisatie is het vastleggen van alles wat met jouw bedrijf, personeel of evenement te maken heeft. Dus elk denkbaar evenement zoals congressen, modeshows, bedrijfsfeesten, presentaties, dansvoorstelling en beurzen. Maar ook een portret van uw personeel voor de website, mooie foto’s van het bedrijfsgebouw en nog veel meer.

➥ Ik houd van interacties tussen mensen en van de mooie momenten die dan ontstaan, en wat is er dan nog mooier dit te kunnen vastleggen om mensen deze momenten opnieuw te laten beleven. Fotografie is oprecht mijn passie! Aangezien ik sensitief ben signaleer ik deze interacties tussen mensen snel en doordat ik daarnaast ook introvert ben, beweeg ik me graag op de achtergrond en val ik niet op waardoor ik die bijzondere contacten tussen mensen op een spontane en pure manier kan vastleggen.

John van der Veer
8 years ago

Heb je er wel eens bij stil gestaan wat er gebeurt met je bedrijf als jij plotseling wegvalt? Niet door een neusverkoudheid maar wegvalt, komt te overlijden. Wat gebeurt er dan met je gezin, familie en personeel? De harde waarheid is dat 80% van de Nederlandse ondernemers hier niet bij stilstaat.

Met mijn 2continue concept help ik ondernemers om de continuïteit te waarborgen in die situaties waarin hij/zij plotseling komt te overlijden. De waarde van de onderneming blijft in stand en de toekomst voor gezin, familie en personeel is gewaarborgd. Welke professionele ondernemer kan het zich permitteren om dit niet goed te regelen?

Mijn missie is het om de Nederlandse DGA’s bewust te maken van het gevaar dat hun nabestaanden lopen en hen een heldere en concrete oplossing te bieden.

Martine Verweij
8 years ago

Ik ben Martine Verweij en ik ben de oprichter van het bedrijf Plantenliefde en de bedenker en ontwerper van het Mandala-systeem. Ik help vrouwen, die grote hoeveelheden informatie niet kunnen onthouden, met het leren gebruiken van planten. De mandala’s, die ze zelf inkleuren, zijn de geheugensteuntjes.

Thierri Vanbrabant
Thierri Vanbrabant
8 years ago

Ik help vastgoedmakelaars en notarissen hun omzet met residentieel vastgoed te verdubbelen door het uitzoeken van de beste financiering. Ik onderscheid mij daarin door creatief om te gaan met alternatieve financieringstechnieken buiten het traditionele bank circuit.

Ik help gezinnen en kleine ondernemers vermogen te bouwen met vastgoed, FOREX en levenslange financiële planning van wieg tot voorbij de dood.

Mijn passie ligt in het step-by-step coachen van gezinnen en ondernemers.
Dat is zo helder geworden tijdens mijn processen van het “Nothing is Impossible” Master Degree weekend.
Dankjewel, Michel. Dankjewel mede Master Degree-ers. Dankjewel, mede Open Circles studenten.

Dankjewel aan al mijn mentors van de laatste 4 jaar.

Johnmar noemde mij onlangs een ander mens ten opzichte van 2 jaar geleden, toen hij nog een hekel aan mij had.

Mijn mindset is totaal veranderd.

Dankjewel, Nisandeh.
Dankjewel, Vered.

Karin van Toor
Karin van Toor
8 years ago

– Heb jij kinderen of begeleidt jij kinderen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken?
– Zou het niet fantastisch zijn wanneer jouw kinderen de persoon kunnen worden die ze willen en kunnen zijn?

Mijn naam is Karin van Toor van Musica EduArta waar muziek, onderwijs en kunst elkaar begroeten en alle intelligenties elkaar ontmoeten!

Ik help ouders en leerkrachten om hun (hoog) begaafde kinderen beter te begeleiden zodat ook deze kinderen hun potentie kunnen vervullen. Als extra middel zet ik hierbij het bespelen van de piano in om de grenzen te verkennen en te verleggen.

Lucia Sandaal
8 years ago

Ik ben 200% gecommiteerd aan het behalen van mijn doelen en na bijna een jaar als Open Circles student ben ik goed op weg. Vorig jaar april voor het eerst een training bij Open Circles meegemaakt en ik was meteen hooked. Zoveel positieve energie en waardevolle lessen…ik was niet meer te stuiten.

Nu, een jaar later…heb ik de Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough to Succes, Financial Freedom en nog meer trainingen (in totaal 12 geloof ik) gevolgd en ben ik nog druk bezig met implementeren. Want hoe verslaafd ik ook ben aan al die waardevolle content, ik realiseer me dat educatie alleen niet genoeg is. Als je niets implementeert, ben je alleen bezig met ‘shelf development’ -alle waardevolle lessen verzameld op je boekenplank- in plaats van selff development.

Dit jaar staat voor mij dus in het teken van IMPLEMENTATIE!!! Ik ben dan ook heel benieuwd naar het aanbod op dat gebied…

Natascha van der Linden

In mei 2013 ben ik begonnen bij de Business Bootcamp en heb vervolgens alle trainingen gevolgd.
Het heeft heel veel groei in gang gezet zowel persoonlijk als zakelijk.

Met mijn bedrijf Heartsz begeleid en ondersteun ik ondernemers en bedrijven met stress gerelateerde klachten door te werken aan preventie van uitval of aan herstel zodat zij in balans hun potentie kunnen waarmaken.

‘Mindful Meetings@Work’ is o.a. een van de trainingen die ik verzorg. De kracht hiervan is verbinding met je zelf, vervolgens de ander en de wereld. De training draagt bij aan: zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid, geweldloze communicatie, innerlijke rust, leiderschap, energie en grip op je leven.

Het is een geschenk om in het leven bij te kunnen dragen aan de innerlijke rust, het succes en het geluk van anderen.

x warme groet,
Natascha van der Linden

Helmy Kleinlugtenbeld
8 years ago

Dit klinkt geweldig!! Super mooi voorbeeld van het kiezen van een specifieke doelgroep, blijven groeien en iedere keer weer hetzelfde systeem gebruiken.

Uiteraard stel ik me graag kort voor… met mijn bedrijf Positief Zakendoen help ik ondernemers [en hun klanten] te implementeren en succes-gewoontes te creeëren. Voordelen zijn dat je het van huis uit doet, geen reiskosten, geen reistijd hebt en je krijgt een stok-achter-de-deur, dus uitstellen is geen optie meer. Je implementeert in de volgorde die voor jouw bedrijf belangrijk is, want ieder bedrijf [en iedere ondernemer] is anders.

Wat ik gaaf blijf vinden is de groei van Open Circles als voorbeeld te hebben… dat we daarvan mogen leren is een groot kado!!
Dankjewel daarvoor Nisandeh!!

Marjolijn de Rooy
8 years ago

I’m looking forward to the special webinar with Brain Tracey and Nisandeh. Have been listening tot Brain Tracey in the car a lot lately. Inspiring information!

Stef de Beurs
8 years ago

Hallo collega-ondernemers,

Ik help professionals met succes aan vrijheid bij “spreken in het openbaar” en meer impact op het podium.

Daarnaast help ik zzp’ers aan gemak bij hun administratie en fiscale aangelegenheden.

Succes en hartelijke groet,
Stef

Marcel Adema
8 years ago
Reply to  Stef de Beurs

Beste Stef,

Mijn workshops bij jou zijn me destijds goed bevallen.
Leuk om je nu ook hier bij Open Circles te zien!

Succes,
Marcel.