Wij zijn op zoek naar experts! Ben jij die ene?

3064 views | 117 reacties |
shares


Een paar weken geleden, in onze 20.000-comment viering, vroeg ik je waarover jij wilt dat ik de komende maanden schrijf.

We kregen overweldigend veel reacties…

Meer dan 430 lezers reageerden en vroegen om in totaal meer dan 1.000 onderwerpen…

Het kostte me wat tijd om alle verzoeken te lezen en ze onder te verdelen in 3 categorieën:

 • Onderwerpen die ik al eens heb behandeld
 • Onderwerpen die ik niet ga behandelen (omdat ik de expertise niet heb of omdat het voor de meeste lezers niet zo relevant is)
 • Onderwerpen die ik de komende maanden ga behandelen.

Dus, houd ons blog in de gaten… al je wensen komen uit…

In de tussentijd vind je hieronder de artikelen die ik al heb geschreven over een aantal van de meest gevraagde onderwerpen:

 1. Balans tussen je zakelijke en persoonlijke leven
 2. Bloggen op een manier die echt resultaat biedt
 3. Financiële vrijheid
 4. Focus en prioriteiten die je helpen je doelen te bereiken
 5. Joint venture – samenwerken voor succes
 6. Klanten (meer en betere…)
 7. Marketing (inclusief branding, expert worden…)
 8. De juiste Mindset voor succes – als ondernemer en als mens
 9. Netwerken als marketinginstrument
 10. Opmerkelijke producten – hoe jouw product of dienst zichzelf verkoopt
 11. Social Media (inclusief LinkedIn, Twitter, Facebook…)
 12. Websites en online aanwezigheid – onontbeerlijk in deze tijd

Wanneer je een artikel leest, lees dan vooral ook de comments die erbij zijn geplaatst. De comments geven een hoop extra informatie en verheldering die ik niet in het originele artikel heb opgenomen.

EN… aangezien jouw kennis, ervaring en inzichten onbetaalbaar zijn, geef SVP jouw bijdrage in de vorm van comments.

Zoals je kunt zien heb ik, door de uitdagingen, vragen en wensen van mijn lezers te beantwoorden, mezelf in korte tijd als expert kunnen profileren in een overvolle markt vol business coaches, consultants, adviseurs, goeroes en charlatans.

Niets werkt zo goed om vertrouwen en betrouwbaarheid te creëren, dan er te zijn voor je prospects en klanten – met het juiste antwoord op het juiste moment.

En ik wil jou een vergelijkbare kans bieden.

We onderzoeken momenteel een nieuwe GRATIS dienst voor onze lezers en abonnees.

Het betreft een online community waarin leden succes-gerelateerde vragen kunnen stellen (zakelijk, financieel en persoonlijk) die beantwoord worden door ander leden en experts in hun gebied.

Als jij een expert bent betreffende business groei, marketing, branding, social media, netwerken, belastingen, recht, administratie, financiën, time management, persoonlijke ontwikkeling, etc. en je bent bereid om regelmatig vragen te beantwoorden in jouw vakgebied, zo de community te ondersteunen EN jouw brand en expertpositie te versterken… dan horen we graag van jou.

Plaats dan in het commentaarveld hieronder de onderwerpen van jouw expertise, een korte uitleg waarom jij een expert bent met betrekking tot deze onderwerpen EN, als je een Open Circles Academy training hebt gedaan, welke dat is (zijn).

Zodra we jouw onderwerpen en uitleg hebben ontvangen, nemen we contact met je op met meer informatie.

Ik kijk ernaar uit te leren over jouw expertise.

En geef dit artikel door aan

 • - Facebook-vrienden
 • - Twitter-volgers
 • - LinkedIn connecties
 • en bloglezers...

Op jouw succes, Nisandeh

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
117 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca de Wit
9 years ago

Ik ben een expert! En wel op het gebied van evenement- en bedrijfsfotografie. Ik help namelijk evenementorganisatoren hun unieke momenten vast te leggen en te herbeleven.

Mijn specialisatie is het vastleggen van alles wat met jouw bedrijf, personeel of evenement te maken heeft. Dus elk denkbaar evenement zoals congressen, modeshows, bedrijfsfeesten, presentaties, dansvoorstelling en beurzen. Maar ook een portret van uw personeel voor de website, mooie foto’s van het bedrijfsgebouw en nog veel meer.

Ik houd van interacties tussen mensen en van de mooie momenten die dan ontstaan, en wat is er dan nog mooier dit te kunnen vastleggen om mensen deze momenten opnieuw te kunnen laten beleven. Fotografie is oprecht mijn passie! Aangezien ik sensitief ben signaleer ik deze interacties tussen mensen snel en mijn introvertheid geeft me de kans om me onzichtbaar op een evenement te begeven, om deze mooie momenten vast te leggen.

De foto’s zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals: internet, relatiegeschenk, publicaties, drukwerk en persberichten.
Ik ben een bedrijfsfotograaf die zorgt voor professionele foto’s met uitstraling, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Ik brengt de mensen, projecten en USP’s scherp in beeld en altijd een combinatie van overzichten, details en mensen. Op deze manier maken we een prachtige sfeer impressie van uw bedrijf of evenement. De foto’s hebben impact door hun compositie en kleur.

Daarnaast is mijn product remarkable door het feit dat je bij mij maar een klein bedrag per opdracht betaalt en de foto’s dan zowel in hoge als in lage resolutie ontvangt en deze vrij mag gebruiken. Bij andere bedrijven betaal je hier soms wel tot 100 EUR per foto voor.

Tenslotte nog de trainingen die ik bij Open Circels heb gevolgd:
– Business Bootcamp
– The Utimate Marketing System
– Secret Blogging Seminar
– The Elements of Succes
– Master Entrepeneur.

Succes Open Circles en bedankt weer voor dit leuke initiatief.

Groet,
Bianca

Monique Wakelkamp
9 years ago

Expert in conflictmanagement, ik help organisaties en leidinggevenden team- en arbeidsconflicten te voorkomen, beheersen en oplossen. Ik heb zelf jarenlang als middle manager leiding gegeven in organisaties in onrust, waarbij potentiële conflicten op de loer lagen. Inmiddels NMI Registermediator met specialisatie in arbeidsconflicten en zakelijke geschillen.
Bij Open Circles volgde ik de Business Bootcamp, Elements of Success, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Passive Income in 28 days, Breakthrough to Success en daarnaast ben ik lid van het e-Team.

Louise Jenei
9 years ago

Ik help dertigers en veertigers met traumatische ervaringen om zelf de macht over hun leven terug te nemen, bij
– school- en gezinsproblematiek tijdens jeugd (gebroken gezin, verslavingen of verzorging van opvoeders, huiselijk geweld, miskenning, pesten door leerlingen en leraren)
– huiselijk geweld in (liefdes)relaties
– burnout en verlangen tot zelfdoding
– zware verkeersongevallen
– calamiteiten, zoals natuurrampen, brand, overvallen
– chronische en terminale ziektes (voor patiënten en begeleiders)

Ik ben een expert, omdat ik de onderwerpen zelf heb doorleefd, weet hoe ik hier met en zonder hulp uit kan komen ÉN hoe ik deze ervaringen nu in mijn voordeel kan inzetten. Ik ben wie ik ben DANKZIJ mijn vroegere trauma’s. Nu kan ik jou helpen om ook weer het beste uit je leven te halen. Zo wil ik bijdragen aan het creëren van een gelukkigere en veiligere wereld, want WIJ zijn het waard!

De trainingen die ik bij Open Circles heb gevolgd zijn:
Breakthrough to Success
Elements of Success
Master Entrepreneur
Business Bootcamp

Sonja Schaap
Sonja Schaap
9 years ago

Ik ben specialist in profilering:

Ik help ondernemers met het correct invullen van de totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf. Hierdoor worden zij op een goede manier zichtbaar als specialist, trekken ze de juiste klanten aan en worden ze succesvoller!

Mijn loopbaan bij de Open Circles Academy:
– Business Bootcamp
– Master Entrepeneur
– Elements of Success
– Breaktrough to Success
– Financial Freedom

Nog op mijn verlanglijstje:
– Write your book in 28 days

Ron van der Vlist
9 years ago

Ik ben expert op het gebied van VITALITEIT.

Ik ondersteun mensen in het krijgen van wat ze graag willen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Ik doe dat met de 2BE (Eng: to be) AANPAK.
– Bewust worden,
– Ervaren (wat je wilt) en dat dan gaan
– Belichamen en
– Evalueren (kijken of dit lukt)

Geen drama-verhalen van “toen” en “daar”, maar in het NU voelen wat ECHT & WAAR is: en dan heel snel je JUICE voelen, de bron van je VITALITEIT.

Mijn eigen JUICE was zichtbaar op de: Business Bootcamp, Breakthrough to Succes, Master Entrepeneur en Write your book en….in het E team.

Suzan Jong
9 years ago

Beste Nisandeh en team van Open Circles,

Ik help mensen hun vitaliteit en energie binnen 4 weken naar een hoger niveau te tillen waardoor zij méér uit het leven kunnen halen.

Vage klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en verteringsklachten – die een goede vitaliteit en hoge energie vaak in de weg staan – worden met elkaar in verband gebracht en verholpen.

Uiteraard hebben mensen liever een pil waarbij deze klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Echter, het resultaat is dan altijd een korte termijn resultaat. Als de klachten niet bij de wortel worden aangepakt, dan zullen klachten immer terugkomen of in de loop van de tijd zelfs verergeren. Om nog maar te zwijgen over de bijwerkingen van de pillen…

Mijn expertise is om mensen zich bewust te laten worden van de signalen die het lichaam aangeeft en hen te begeleiden in het interpreteren van die signalen. Dát is waar werkelijk herstel gaat plaatsvinden.

Mijn methode is een combinatie van Oosterse en Westerse reflexzonetechnieken aangevuld met essentiele leefstijlaanpassingen – op maat gemaakt.

De trainingen die ik bij Open Circles heb gedaan zijn Business Bootcamp, Master Entrepreneur, 2x Finanacial Freedom, 2x Breakthrough to Success, Life SKills University, Networking Bootcamp en Ultimate Markting System. Verder ben ik een gelukkig en dankbaar lid van het E-team :).

Ruud Overstegen
9 years ago

Als enige in Nederland en België ben ik expert met betrekking tot het weghalen van belemmerende emoties via de vingers. Als Vingerreflexoloog ga ik ervan uit dat ziektes, lichamelijke en geestelijke ongemakken ontstaan zijn tussen de 7e en 15e levensjaar.

Waarom de vingers? Omdat de vingers een zeer grote verbinding hebben met het emotioneel deel van het brein. Door de vingers te masseren, kneden en acupressuur is de ervaren emotie weg voordat je het weet.

Dankzij de Business Bootcamp eind 2011, de Elements To Success, de Breakthrough to Success en de duidelijke gratis informatie op de site werd mij pas duidelijk hoe ik echt succesvol kan worden. De mogelijkheid om de ervaringen met anderen te delen en feedback te krijgen gaf mij de kracht die ik nodig had. Het versterkte mijn groei.
Dank daarvoor Nisandeh.

Barbara Rijskamp
9 years ago

Wat een goed initiatief! Tijdens het Business Bootcamp van mei die ik tot nu toe als enige training heb gevolgd, vond ik het Bee Hives Game een geweldige ontdekking! Leuk de contacten die je na afloop hiervan ook op doet. Soms doe ik er niet direct wat mee, maar ik onthou het wel.

En nu dit initiatief waar ik graag mijn bijdrage voor lever. Ik ben expert in BELASTINGEN. Dit is al jaren mijn vak en ik richt mij met name op adviestrajecten. Ik zou belastingadvies graag wat laagdrempeliger willen maken. Mensen besteden graag hun boekhouding en belastingzaken uit aan dezelfde persoon/kantoor. Dat dit niet altijd voordelig is, kan ik melden uit ervaring of dit nu een groot of klein kantoor is. Ik zou graag mensen meer willen betrekken bij hun belastingzaken, zodat zij bewust zijn van de financiële gevolgen van het een en ander. En waarom zou je teveel belasting betalen als dit niet hoeft? Mijn uitdaging is mensen te begeleiden door het fiscale doolhof. De regeltjes veranderen voortdurend, dus begeleiding op fiscaal terrein is eigenlijk een ‘must’.

Barbara Rijskamp
Geelkamp Advies

Bert Plat
9 years ago

Hallo Open Circles Team,

Geweldig initiatief, weer. Mijn expertise ligt op het gebied van Timemanagement. Of eigenlijk: FOCUSmanagement.

Want we hebben natuurlijk allemaal even veel tijd — een leven lang — en het gaat er nou net om wat je met en in die tijd doet.

Dat is een kwestie van keuzes maken, en daar zijn veel mensen, ondernemers incluis, niet zo vreselijk goed in, want: “Kiezen is verliezen!”

Maar kiezen is juist FOCUS WINNEN.

Het gaat er om dat je op een systematische manier je werk:
1 – inventariseert
2 – organiseert en vervolgens
3 – realiseert

waarbij je aan stappen 1 & 2 meer tijd & aandacht dient te besteden dan je nu doet, maar minder dan waar je bang voor bent. Het is heel praktisch, no nonsense en actiegericht (“Wat doe ik nu met dit mailtje?”) , en tegelijkertijd raakt het je diepste drijfveren (“Als je het niet leuk vindt, waarom staat het dan op je actielijstje?”)

Van nature ben ik niet een vreselijk georganiseerd of geordend persoon, noch een goede planner — vraag mijn familie maar: ik heb het ook allemaal moeten leren. Dat maakt mij tot uitstek expert voor dit gebied, want ik ken de pijn, ik voel de weerstand, en ik weet ook wat het overwinnen daarvan uiteindelijk kan opleveren.

Ik heb nog geen prioriteit gegeven aan het bijwonen van een OCA training, maar dat genoegen hoop ik dit jaar zeker te mogen smaken.

Wouter Parent
9 years ago

Ik ben expert als het gaat om productiever ondernemen door ict.

Soms is dat een server, soms is dat juist het inrichten van flexplekken met bijvoorbeeld office365 en VOIP bedrijfstelefonie.

Door mijn jarenlange ervaring en een management mindset kijk ik niet eerst naar de ict middelen, maar naar de klant. Wat is het bedrijfsproces, wat zijn de doelstellingen voor nu en over een jaar? Hoe veilig moet het zijn?
Daarna pas ga ik kijken welke ict middelen daar bij passen.

Kort gezegd: Ik help ondernemers het beste uit hun onderneming te halen door toepassing van de juiste ict middelen.

Ik doe dat het liefst voor professioneel zakelijke dienstverleners. Denk bijvoorbeeld aan accountants, juridische dienstverleners, consultants.

Ik kan voor bedrijven en verenigingen/stichtingen met meerdere vestigingen veel voordeel behalen met VOIP bedrijfstelefonie. De slogan van deze dienst is dan ook: Voordeliger bellen en productiever ondernemen!

Ik heb na de Business Bootcamp de Financial Freedom en de Master Entrepreneur gevolgd.

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
9 years ago

Okee, waar ben ik expert in?

Je kunt mij inschakelen voor het verbeteren van teksten (taalfouten eruit halen, opbouw, inhoud). Dit doe ik mijn hele leven al voor heel veel mensen. Taal was altijd al mijn sterke punt. Het is zo gewoon voor me dat ik me niet realiseerde dat het een kwaliteit is. Daarom ben ik er nu pas een onderneming in aan het opbouwen (Copy en co).

Ook voor het brainstormen met taal ben je bij mij aan het goede adres. Voor bedrijfsnamen, ondertitels, elevator pitches, webteksten etc. Ik help je jouw eigen woorden te vinden zodat we jouw boodschap kunnen omzetten in heldere bedrijfstaal. Ik ben er goed in te luisteren naar wat jouw drijfveren en waarden zijn. Met jouw woorden en mijn creativiteit creëren we pakkende taal.

Verder ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van lotusgeboorte (waarbij je de navelstreng niet doorknipt). Ik heb dit zelf gedaan, heb een informatiesite (lotusbevalling.nl) hierover gemaakt en schrijf er een boek over.

Gevolgd bij Open Circles:

-Business Bootcamp (ook als e-teamlid)
-Financial Freedom 2x
-Write Your book in 28 Days
-Master Entrepeneur
-Passive Income in 28 Days
-Networking Bootcamp
-Elements of Success
-Breakthrough to Success
-Ultimate Marketing System
-Biz Kaizen

Angelique Slob
8 years ago

Ik help organisaties met innovatieve kenniswerkers om productiever te zijn en hun innovatief vermogen te vergroten. Ik werk vanuit het perspectief van management en organisatie. Je krijgt heel heel praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn in je organisatie. Geen langdurige, dure cultuur veranderingstrajecten!

onderwerpen zijn:
de toegepaste managementstijl
de meest efficiënte organisatiestructuur
vaststellen van lange termijn doelen
het behalen van de gezamenlijke doelstellingen
creativiteit en verander vermogen vergroten

Ik ben Organisatiesocioloog en HRM Project / Business en Consultant en natuurlijk ondernemer.

Ja, ik beantwoord heel graag vragen op dit gebied!

Groeten
Angelique Slob

Maria Simons
9 years ago

Ik help ouders meer duidelijkehdeid en samenwerking te creëren in hun gezin.
Doe dat door ouders te ondersteunen bij vragen die ze hebben en het geven van traiingen.
k Doe dit al vele jaren en heb daarbij drie kinderen gekregen waarvan de jongste nu 15 jaar is.
Met vallen en opstaan heb ik ervaren wat er nodig is om kinderen op te voeden.
Heb een kind begeleid bij het loslaten van zijn computerverslaving.
Heb een ander kind met concentratie problemen door huiswerk en school heen begeleid.

Mijn kinderen zijn zoals alle andere kinderen, met uitdagingen die daarbij horen, wat het verschil maakt is de manier waarop we er in het gezin mee om zijn gegaan. Dit kan ik doorgeven aan andere ouders.

Binnen Open Circles deed id de Business Bootcamp, Financial Freedom en nu zit ik in de University. Hierdoor wordt ik me met name bewust van alle manieren om open te zijn over hetgeen ik kan bieden aan anderen.

Maria Simons

Maria Simons
9 years ago

Hoi Laura,
waar kan ik zien wat jij doet?
Hoe bereik ik je?
Groet Maria

Anna Sofia van Hooijdonk

Ik help mensen met het bewustwordingsproces rond hun gezondheidsbeleving tijdens intensieve levensveranderingen, ziekte, pijn, sterven en rouw.
Ik doe dit d.m.v. mijn kwaliteiten als gespecialiseerd verpleegkundige, lifecoach en medium, aangevuld door het gebruik van het I-health meetsysteem, de unieke techniek van Infrasone frequentietherapie en een muziektherapie waterbed.

Daarnaast geef ik diverse workshops, trainingen en begeleid ik startende zorgverleners en therapeuten bij het opzetten van een eigen praktijk. Vooral blijkt voor hen vaak een moeilijkheid in het vinden van een balans tussen inhoud, zakelijkheid en financiële aspecten.

Naast enkele keren de Business Bootcamp te hebben bezocht heb ik nog de volgende seminars en trainingen gevolgd:
– Elements of Success
– Master Entrepreneur
– Financial Freedom
– Breakthrough to Success
– Social media Secrets Seminar
– Write your book in 28 days
– Expert Information Seminar
– Business Acelaration
– Passive Income in 28 days
– Networking Bootcamp
– Life Skills University
– Business Elite coaching
Mensen helpen bij het ontplooien van hun geboorterecht “succesvol en gelukkig te zijn” is fantastisch en via Open Circles krijg je daar een enorme hoeveelheid middelen toe aangereikt!!

Frans Hendrikx
9 years ago

Mijn missie en expertise: Joepie’s creëren!

Meer dan ooit heb ik tijdens een Business Bootcamp de kracht van de Joepie ervaren. Vanaf dat moment is het leidraad voor mijn activiteiten.

Mensen (tenslotte zijn we allemaal consumenten) een goed gevoel te geven bij en na het maken van keuzen. Bedrijven, organisaties en instellingen aansporen, helpen, hun talent, kennis en vaardigheden om te zetten in verbeterd ondernemerschap. Starters, ondernemers, organisaties en instellingen stimuleren, andere, nieuwe communicatieve wegen te bewandelen in een sterk veranderende omgeving waarin de mens zijn eigen keuzes maakt en bepaald wie daarbij betrokken wordt.
In de kern komt het er bij marketing communicatie op aan dat consumenten een prettige gevoel overhouden. Een positieve beleving ervaren bij een merk, product of dienst. Joepie’s zijn het wisselgeld die graag worden gedeeld met anderen. Cruciaal in de wereld van word-of-mouth en sociale netwerken. Joepie’s zijn daarom meer dan goud waard.

Paul van Aarle
9 years ago

Ik ben expert op het gebied van creativiteit.
Ik ben jarenlang domino ontwerper geweest van het TV programma Domino Day (tot 80 miljoen LIVE kijkers in Europa)

Ik kan je helpen met vragen als: Hoe kom ik tot betere ideeën? Hoe kom ik makkelijker tot meer ideeën? Hoe werkt een goed brainstormsessie? Hoe vergroot je je eigen creativiteit?

Ik gebruik daarvoor mijn eigen ontwikkelde FORCE-concept wat staat voor:

F ocus
O verview
R elax
C oncentrate
E xperiment

Trainingen die ik heb gevolgd zijn:
Business Bootcamp (2x)
Elements of Succes
Business Acceleration
Financial Freedom
Breakthrough to Succes
Ultimate Marketing System

Corinne Tibben
Corinne Tibben
9 years ago

Onze expertise (Esther Molenaar en mijzelf) ligt op de gebieden van tekstschrijven en Social Media.
Het laatste jaar hebben wij enorm de focus gelegd om onze expertise op het gebied van Social Media in de markt zetten.

Wij geven niet alleen de strategie aan de ondernemer hoe hij/zij het beste Social Media voor de onderneming kan inzetten, wij leveren ook de ondersteuning. Veel ondernemers zien het belang om Social Media in te zetten, echter hebben ofwel niet de kennis ofwel niet de tijd om dit succesvol uit te voeren. Wij helpen deze ondernemers om Social Media tot een volwaardige marketingpilaar van het marketingplan op te zetten.

In de loop der jaren hebben wij verschillende trainingen gedaan bij Open Circles. Uiteraard als start vis Saskia Steur terecht gekomen bij de Business Bootcamp (2x). Daarna nog de volgende trainingen gevolgd: Master Entrepreneur, Elements of Success, Write your book in 28 days (Esther), Social Media Secrets en Breakthrough to Success.
Allemaal even waardevol en leerzaam geweest!

Kayleigh Vlassak
Kayleigh Vlassak
9 years ago

Ik ben een expert in wording. Ik ben voor het bedrijf waar ik werk een social media plan / strategie aan het ontwikkelen. Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam, maar ook vreselijk moeilijk. Dus als er toevallig experts zijn die me een duwtje in de goede richting kunnen geven, ben ik jullie ontzettend dankbaar.

Roger Rutten
9 years ago

Ik begeleid en adviseer ondernemers/belanghebbende bij financiële problemen en/of (dreigend) faillissement, met als uitgangspunt sociaal, juridisch, financieel, operationeel de schade beperken. Dat vraagt creativiteit, geduld, kennis, ervaring en vasthoudendheid.

Waarom doe ik dit werk?
Ik heb binnen diverse bedrijven/branches vanaf de vloer tot en met de top alle relevante functies vervuld. Uiteindelijk werd ik ondernemer in de medische industrie, begin 2004.
Door een aantal gebeurtenissen ben ik in die negatieve rollercoaster terecht gekomen met bank, curator, oude eigenaar, borgstellingen, beslagleggingen, doorstarten met alle grappen en grollen die je maar kunt verzinnen. Ik weet daarom als geen ander wat de impact is van die rollercoaster op sociaal, emotioneel, zakelijk en privé gebied.
Daarnaast is iedere probleemstelling stof tot nadenken, het is nooit standaard.

Wat maakt mij tot expert?
Als Technisch Bedrijfskundig opgeleid Ingenieur heb ik mij verder verdiept in de fiscale, economische, juridische aspecten (inclusief relevante jurisprudentie) en kijk vanuit die brede bril naar het geheel der dingen in relatie tot de probleemstelling. Echter ook naar de processen die er spelen tussen belanghebbende, het runnen cq. doorstarten van een bedrijf etc. Uiteindelijk gaat het allemaal om mensen.
Ook ik weet niet alles en kan terugvallen op een betrouwbaar netwerk van goede experts.

Dus?
Simpel!
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!

Ik heb de Business Bootcamp gevolgd

Henk-Jan de Meer
9 years ago

Ik ben een expert in het verbinden…, op het gebied van communicatie.

Het verbinden van letters tot woorden en woorden tot zinnen, waarbij ik het geheel componeer tot een leesbare tekst.

Het verbinden van zenders met ontvangers door jouw boodschap via het juiste kanaal te sturen met als doel: to connect.

Denk dus aan het schrijven van teksten en het verspreiden ervan via social media, nieuwsbrieven en persberichten en websites.

——
Tot nu toe heb ik de Business Bootcamp begin dit jaar gevolgd en de Master Entrepreneur halverwege dit jaar. Ook heb ik een eendaagse training gevolgd over het Ultimate Marketing System. Er staan nog 2 trainingen van 3 dagen op de planning, en daarna volgen er ongetwijfeld meer

Else van der Sloot
9 years ago

Jeetje, het is een goed en leuk initiatief!
Ik heb alleen een expertisegebied voor een redelijk selecte groep mensen.
Mijn expertises zijn:
– begeleiden van mensen tussen de 12 en 80+ in hun artistieke ontwikkeling op gebeid van teken- en schildertechnieken
– het portretteren van mensen en dieren, zowel levenden als overledenen. Vooral voor de laatste groep zijn er weinig alternatieven “op de markt” en gek genoeg willen de uitvaartmaatschappijen niet mee in een soort van samenwerking. Soms komen mensen bij mij die al vele jaren op zoek zijn naar iemand die hun dierbare overledene(n) op het papier of doek kan zetten.
– het geven van workshops in een specifiek van te voren te bepalen thema of techniek.

Enne, ik heb enorm zin in a.s. weekend!
Tot ziens!

Marijke Minten
9 years ago

Ja, ik ben die ene.

Mijn passie is slim organiseren van jezelf, je gezin en huishouden. Als ex-chaoot ken ik de valkuilen en weet ik dat het anders kan.

Mijn expertise ligt dus op privé gebied. Grip krijgen op je spullen, je administratie, planning en je leven . Ook als je de puntjes op de i wilt. Weer gaan leven i.p.v. overleven.
Heel concreet en praktisch. Een sterke basis creëren waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Dus kom maar op met vragen. Ik heb er zin in.

Warme groet,
Marijke

Bianca van der Zwet
9 years ago
Reply to  Marijke Minten

Hoi Marijke,

Leuk om jouw eerlijkheid te lezen.
Voor mijn bedrijf BTW Café VOF zijn wij bezig om een aantal producten te ontwikkelen en op basis van jouw nuchtere bericht lijkt het me leuk om elkaar een keer te ontmoeten en te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Helaas kom ik dit weekend niet naar het Business Bootcamp, maar misschien dat wij buitenom een keer kunnen afspreken.

Groetjes!

Mariken van de Loo
9 years ago

Ik ben expert in AUTHENTICITEIT/ IKKOLOGIE: ik leer managers en professionals in bedrijven meer zelfsturing me persoonlijk leiderschap nemen.

Ik heb mijn expertise opgebouwd op basis van 10 jaar trainerservaring bij grote trainingsbureaus in nederland.

En hoe ben ik in dit vak terecht gekomen? Doordat ik in mijn 1e baan zelf veel trainingen persoonlijke ontwikkeling mocht volgen, kreeg ik een dikke vette spiegel voorgehouden over hoe ik overkwam. Deze spiegel was totaal anders dan mijn eigen perceptie. Dit was een openbaring voor me, hoe anders dingen kunnen worden geinterpreteerd. Dit was voor mij de aanleiding anderen ook de mogelijkheid te geven die spiegel te ervaren en zo veel meer over zichzelf te leren. Hierdoor kwam ik veel dichter bij mezelf en dat gun ik iedereen.

Na jaren dus voor andere trainingsbureaus het vak te hebben geleerd, maar me beperkt voelde in de modellen en trainingswijze, ben ik voor mezelf gestart.

Mijn expertise is AUTHENTICITEIT – IKKOLOGIE en daarvoor heb ik een model ontwikkeld waarin ik alle kennis die ik heb, heb gebundeld. Afhankelijk van de vraag en behoefte van de klant belicht ik aspecten van wat je authentiek maakt!

Ik heb bij Open Circles de volgende trainingen gevolgd:
Business Bootcamp (mei 2012)
Elements of Success (juni 2012)
Master Entrepreneur (juni 2012)
BIZ202 (vanaf juni 2012)
Vele online trainingen: linkedin – 4 steps to grow your business
Wekelijkse blogs

Nog op de planning:
Financial Freedom (november 2012)
Breaktrough to Success (2013)
Business University: Write a Book in 28 days – Master Presenter – Passive Income – Master Influencer – Selfempoyed tot Businessowner (2013)
Business Makeover (2013)

Jacqueline Moleman
9 years ago

Dankjewel Nisandeh en team,

Ik help mensen een volgende stap te zetten in hun woonsituatie, door te bemiddelen in de optie tot (ver) koop van hun huis.

Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een abonnements-site Negotiation4Women.

De expertise die ik daarvoor inzet is mijn 25 jaar ervaring in WIN-WIN ONDERHANDELINGEN en VROUWELIJK LEIDERSCHAP, vaardigheden die ik ook volop in mijn leven inzet om mijn potentieel te vervullen.

Mijn expertise, gecombineerd met mijn authenticiteit en innerlijke kracht, stel ik graag ter beschikking aan met name vrouwen die deze vaardigheid tot nu toe in hun leven onvoldoende hebben ingezet bij bijvoorbeeld grote aankopen, verkopen, hun ondernemerschap, salarisonderhandeling en (last but not least) echtscheiding.

Daarnaast door middel van het uitrollen van mijn huizenlease concept voor mensen die zich nu in een lastige woon(lasten) situatie bevinden en een volgende stap in hun leven willen zetten.

Ik volg de Master Degree van Open Circles, dat betekent dat ik 3 jaar lang alle trainingen volg die mij helpen mijn potentieel te vervullen en daarmee conscious millionnaire te worden.

Richard Peters
9 years ago

Ik faciliteer de ontwikkeling van leiderschap en teamwork in organisaties. Ik werk teamgewijs en coach aanvullend teamleiders en managers.

Wat mij tot expert maakt? In de afgelopen elf jaar ben ik gegroeid tot specialist in het ontwikkelen van leiderschap en teamwork binnen organisaties. Ik ben trots op de veranderingen die ik teams en leiders help realiseren en de hoge klanttevredenheid van gemiddeld een 9,1. Ik ben vakinhoudelijk goed opgeleid en breed ingelezen. Ik weet dat er niet één allesomvattende groeiformule voor leiderschap en teamwork bestaat, maar dat succes onvermijdelijk is als leiders en teams hun eigen groeipad kiezen en daarin inspirerend en uitdagend begeleid worden.

Trainingen die ik heb gevolgd bij Open Circles: Elements of Success en Master Entrepreneur.

Daan Putman Cramer
Daan Putman Cramer
9 years ago

Interessante vraag. Laat ik maar beginnen.

Ik ben expert in het toekomstgericht denken. Hoe breng je relevante externe ontwikkelingen van een organisatie in kaart? Hoe ontwikkel je – op basis van mogelijke externe ontwikkelingsrichtingen – verschillende denkbare scenario’s. En als je die scenario’s hebt, hoe maak je dan per scenario een potentieel business plan op hoofdlijnen om de consequenties door te denken. Het Business Model Generatie van Osterwalder biedt hiervoor goede aanknopingspunten.

Voor het ontwikkelen van de scenario’s heb ik mijn volgende expertise nodig: het creatieve ofwel ‘out of the box’ denken. Ik kan ideeën en ontwikkelingen koppelen in een verhaal, dat ook plausibel klinkt en een forse stap verder gaat dan ‘meer van hetzelfde’ bedenken. Dit zelfde denken zet ik ook graag in als er een vraag voorligt op het gebied van innoveren. Voor het oplossen van een probleem is creatief denken ook een goed hulpmiddel. Ik bekijk de vraagstukken die ik onder ogen krijg altijd ook ‘van de andere kant’.

Als ik, als adviseur, een verhaal hoor bij een klant en dat gaat, zoals vaak, over een zekere wanorde of verwarring, dan kan ik uitstekend bijdragen aan het aanbrengen van orde in het denken.
Hier dicht tegenaan ligt mijn conceptueel denken: het zien van de grote lijn, de essentie.
Ik luister goed en help de klant om het werk in een overzichtelijke vorm vast te leggen in een schema of model. Een minstens zo effectief hulpmiddel hierbij is het inzetten van metaforen, waarin ik me zelf ook een expert wil noemen. Met modellen of metaforen kunnen discussies over problemen of knelpunten meestal helder worden aangewezen en heeft iedereen het bij het oplossen over hetzelfde en dat scheelt heel veel tijd en ergernis.

Naast de inhoudelijke kant van vraagstukken is er natuurlijk ook de gedragskant. In mijn leven heb ik me ruimschoots bekwaamd in het begeleiden van mensen en treed ik voortdurend coachend op zowel bij leeftijdgenoten als bij jongeren. Soms betreft het enkele gesprekken, dan weer een coaching traject van ruim een jaar. Mijn opleidingen, o.a. ITIP, hebben me hier goed op voorbereid.

Esther Morren
9 years ago

Ik ben de expert op het gebied van Leren leren en Talentontwikkeling bij kinderen/jongeren

Vanuit deze 7 principes bieden wij voor de klant (ouders, leerkrachten en kinderen) diverse (maatwerk)diensten aan

1. Toename van passie en bevlogenheid
2. Kansvergrotend zijn in de samenleving
3. Zelflerend vermogen versterken
4. Toename van de congruentie tussen zijn en doen
5. Toegevoegde waarde voor de samenleving
6. De weg weten te vinden (wat is wezenlijk?)
7. Communicatie bevorderend

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen ben ik een ervarings deskundige.Ik weet waar ik het over heb. En als ik iets niet weet, dan kan ik vanuit mijn netwerk de juiste expertise inschakelen.

De Business Bootcamp en de Master entrepreneur heb ik gevolgd.

Django Blok
9 years ago

Mijn specialisme is het optimaliseren van je klantbeleving.
Ik vertaal jouw business naar waardevolle diensten met onderscheidende klantervaring.
Door verbetering van je product, service en communicatie zal de verwachting van je klant worden overtroffen, wat weer zal resulteren in een hoger rendement. Een win-win situatie dus!

Denk o.a. aan (website optimalisatie, concept ontwikkeling, dienstverlening vertalen naar mobiele Apps etc)

Ron Scheerder
9 years ago

Wat een leuk initiatief weer. Ik geloof heilig in synergie en elkaar helpen en daardoor samen groot te worden.

Ik draag dan ook graag mijn steentje bij als Vitaliteitsverbeteraar, waarbij ik mij met name richt op Stoppen met Roken en Afvallen zonder dieet, waarbij de patronen en overtuigingen aangepakt worden en de verandering duurzaam is.

Ik heb de volgende trainingen gevolgd:
2x Business Bootcamp
Master Entrepeneur
Financial Freedom
Write Your Book in 28 Days
Master Presenter
Passive Business Income

In de loop van 2012 volgen er nog 3 trainingen.

Groetjes,
Ron

Anita Langeveld
9 years ago

Als arbeids- en organisatiepsycholoog ben ik expert in het creëren en vasthouden (!) van de juiste mindset.

Ingrid van Lith
Ingrid van Lith
9 years ago

Hallo Anita,

Ik ben wel benieuwd waarom jij de expert bent op het gebied van creëren en vasthouden van de juiste mindset.
Misschien kun je een korte uitleg geven.

Hartelijke groeten,

Ingrid van Lith
Open Circles Academy

Koos Overbeeke
9 years ago

Expert in: De belofte van Outsourcing waarmaken

Ik worstelde tien jaar terug als interim manager bij KPN fors met de teleurstellende prestaties van een outsourcing leverancier. Ik haatte die moeizame discussies over contracten en SLA’s, niet weten waar je de oplossing kunt vinden en niemand die je echt kan helpen.

Na stevig zoeken vond ik oplossing bij de London School of Economics. Samen met mijn team begon ik deze methoden toe te passen en de resultaten gingen met sprongen omhoog.

Sindsdien heb ik samen met collega’s van Slagkracht Management de methoden verfijnd en verder uitgewerkt. Ik help nu organisaties een succes maken van hun outsourcing praktijk. Het is mijn drive en mijn ambitie om deze kennis te delen en organisaties de voordelen te laten genieten van de verworven expertise.

Bij Open Circles heb ik diverse trainingen gevolgd waaronder: Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Financial Freedom, Write your Book in 28 days, Breakthrough to Success, Passive Income Online.

Dennis Aalbers
9 years ago

Ik ben expert op het gebied van ICT.
Vanuit het verhaal van de partijen waar ik mee samenwerk kan ik vanuit mijn netwerk, kennis en ervaring een op maat gemaakte oplossing bieden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en mijn nuchtere benadering van de problematiek kom ik tot de meest creatieve oplossingen.

ICT is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven geworden, maar de complexiteit en de samenwerking wordt vergeten. Door het geheel onder de motorkap goed te regelen en regelmatig te (laten) controleren is ICT een stuk grijpbaarder geworden.

Ik kan zowel de oplossing bieden als de adviseur. Ik weet zeker dat ik door mijn adviseursfunctie de geschikte kandidaat ben voor het zijn van de expert op ICT gebied.

Ik heb inmiddels de volgende trainingen gedaan:
– Business Bootcamp
– Elements of Succes

en heb me voor het komende jaar ingeschreven voor:
– Breakthrough to Success
– Financial Freedom
– Master Entrepreneur

Ik ben helemaal into the Open Circles familie.

Met een hartelijke groet,

Dennis Aalbers
VDN ICT

Josselien Janssens
9 years ago

Beste Nisandeh en team,

Ik help leiders en teams alle “verborgen paardenkracht” uit hun team te halen die erin zit. Samen met teams werk ik aan het optimaliseren van de interne communicatie en de ‘nonverbale magie’ in de relaties binnen het team, en in de wisselwerking van van het team met de buitenwereld.

Het resultaat: een teamsynergie die meer oplevert dan de som van de individuele delen.

Vragen op het gebied van teamleiderschap en teamdynamiek van kleine en middelgrote teams zijn bij mij dus aan het juiste adres.

Bianca Dardenne
Bianca Dardenne
9 years ago

Dag Nisandeh,

Ik ben expert naar Single Moms toe. Mijn opstart is nu januari en ik ben hiermee ook de eerste Single Mom Coach van Vlaanderen en Nederland.

Thea van Dijk
9 years ago

Mijn expertise is het helpen bij persoonlijke ontwikkeling, ik help mensen bij veranderingsprocessen/bewustwording, zodat ze weer met plezier in het leven staan.
Dit doe ik voornamelijk door het geven van cursussen. Daarnaast blog ik, waar je tips kan lezen die makkelijk toe te passen zijn om meer energie te hebben.

Dit is een mooie kans voor mij om uit mijn comfortzone te komen.

Ik heb de Business Bootcamp gedaan, Elements of Success en de Breakthrough to Success.

Margaret Rekers
9 years ago

Dag Open Circles Team,

Wat een prachtig idee om op deze manier echt open circles te creëren. Samen weten we meer als één alleen.
Door het delen van onze expertises worden we allemaal beter en sterker. Dus ik doe graag mee.

Mijn expertises zijn:
– persoonlijke ontwikkeling binnen verschillende contexten en systemen;
– teamontwikkeling en organisatieverandering
– keuzes maken en besluiten nemen met hoofd, hart en lichaam (en ziel) voor individuele mensen, teams en organisaties
– verbinden van mensen en organisaties, van informatiestromen en van denken, voelen en doen.

Open Circles Academy trainingen die ik met veel enthousiasme heb gevolgd:
– Business Bootcamp
– Elements of Success Seminar
– Business Blogging Seminar

Plezierige dag,
Margaret

Helmy Kleinlugtenbeld
9 years ago

Persoonlijke ontwikkeling is mijn expertise.

Luisteren (lezen), vragen stellen, spiegelen, het analyseren van gedrag & acties en het ontdekken van praktische handvaten in het dagelijks handelen… zijn een aantal voorbeelden van mijn werk- (en leef-)stijl. Door het brengen van bewustwording, help ik de ondernemer naar een blijvend resultaat.

In 2004 leerde ik een andere kant van mezelf kennen in een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze kennismaking had veel gevolgen… beslissing verkoop (familie)bedrijf, mezelf genezen van reuma, opleiding tot coach en trainer en veel, heel veel eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ervaringsdeskundige ben ik in:
Ondernemen met kinderen (in het bedrijf), (familie) relaties binnen het ondernemerschap, leren omgaan met (privé) tegenslag in het ondernemerschap, oplossen van tegenslag door zelfinzicht, leren van schulden (faillissement) / ook m.b.t. financiële blauwdruk.

De trainingen die ik gedaan heb zijn:
Business Bootcamp 2x
Master Entrepreneur
Financial Freedom
Blogging Secrets Seminar
Elements of Success

Erik Schimmel
9 years ago

Hallo allen,

Mijn expertise is visuele communicatie.

Beeld is emotie.
Beeld is het eerste wat een bezoeker ziet. Beeld is helaas vaak ondergewaardeerd. Dit is vaak zeer evident zichtbaar bij de profielfoto’s van mensen op de diverse social media sites.

Met 30 jaar ervaring als fotograaf ben ik in staat een concept, product of een persoon de juiste uitstraling te geven.

Een foto wordt gemaakt en niet genomen( Ansel Adams, ook een expert)

Mijn expertise heeft zich de laatste jaren verbreed met grafisch ontwerp en web design. Alle aspecten van een heldere en consistente visuele communicatie zijn bij mij in vertrouwde handen.

Met vriendelijke groeten,

Erik Schimmel

Saskia Steur
9 years ago

Ook ik vind dit een bijzonder en waardevol initiatief.

Ik ben expert in succesvol zakendoen in Europa.

Dankzij mijn unieke combinatie aan vaardigheden, kennis en ervaring in binnen- en buitenland kan ik Nederlandse bedrijven helpen aan meer cont(r)acten uit het buitenland.

Ik geef graag antwoord op vragen over doelgroepbepaling, doelgroepbenadering, toepassing van sociale media, netwerken, cultuurverschillen, promotie, webcontent, correspondentie, zakelijke ethos, gewoontes, tradities, feestdagen, marketing, communicatie met betrekking tot Europese landen buiten Nederland.

Internationale groeten,
Saskia Steur

Franklin Tuinebreijer
Franklin Tuinebreijer
8 years ago

Completerend aan het comment van mijn zojuist toegelichte expertise “Acquistie” (een comment welke staande dit comment nog door de ballotageCie. moet… 😉 ):

Ik heb het volgdende gevolgd bij Open Circles:
– jan. 2013: Business Bootcamp
– febr. ’13: Master Blogging
– medio juni(?): Master Entrepreneur
– eind september (?): Breakthrough to Success
– binnen paar weken geleden: Business Acceleration
– a.s. weekend (vanaf 06 dec.’13): Financial Freedom

Hartelijke groet, heb het goed,
Franklin

Jan Meutzner
Jan Meutzner
9 years ago

Als lichtarchitect en woonbioloog is mijn professie erop gebaseerd bouwwerken te voorzien van fraaie en vooral gezonde verlichting.
Mijn specialismes zijn o.a.: daglicht toetreding in de bebouwde omgeving, kunstmatige verlichting in de woon- en werkomgeving, lichtmetingen, voorkomen van lichthinder, analyse van werkplekken met betrekking tot verblinding en ARBO zaken.
Mijn werkgebied strekt zich uit vanaf lichtadviezen voor particuliere op stijl in te richten woningen, het aanlichten van architectonisch fraaie gebouwen toe en met het adviseren van complete utilitaire gebouwen zoals kantoren, bankgebouwen, bioscopen, winkels, onderwijsinstellingen en gezondheidszorgsinstellingen.

Nicky Koopmans
9 years ago
Reply to  Jan Meutzner

Hoi Jan,
Als geomant ben ik expert in het beoordelen van vitaal-energetische kwaliteiten van een omgeving. Woonbiologie en licht zijn een logisch verlengstuk hierin.
Misschien kunnen we onze krachten bundelen? Ik zoek je op op Linkedin.
groet,
Nicky

Henri Stelder
9 years ago

Ik ontzorg ondernemers van hun administratieve taken zodat meer tijd overhouden om te doen waar ze goed in zijn (namelijk ondernemen) en dat ze gebruik gaan maken van alle (fiscale) regelingen waardoor ze zo min mogelijk belasting betalen.

Ik heb de volgende trainingen bij Open Circles gevolgd:
– Business Bootcamp
– Elements of Success seminar
– Business Blogging Secrets seminar
– Client Appreciation Day

Ik kan jullie deze trainingen aanraden, voor nieuwe inzichten en nieuwe contacten.

Rob Floris
9 years ago

Mijn expertise op het gebied van lichaamsbeweging en vitaliteit kan gebruikt worden om drukke ondernemers toch de mogelijkheid te bieden aan het verbeteren of onderhouden van hun fitheid, ondanks weinig tijd.

How can you manage your business, if you can’t manage your self !

Franklin Tuinebreijer
Franklin Tuinebreijer
8 years ago

Beste Open Circlesteam, mede Open Circles-student, lezer,

De focus van mijn huidige ondernemen ligt grotendeels op één van mijn specialismen en dat is Acquisitie. Nu is “acquisitie” een breed begrip. Van Dale online geeft heel simpel één toelichting gevat in twee woorden: het werven.

Ik richt me vooral op die vormen van acquisitie voortkomend vanuit -en combinatie zijnd van, ‘mijn coach/counselor’ zijn enerzijds en mijn koude (veelal telefonische) acquisitie achtergrond anderzijds. En waarmee vele professionals moeite hebben. N.l. het netwerken, de telefonische acquisitie, het pitchen etc. Kortom: de omstandigheden waar ze denken geen controle op te hebben, het springen in het ongewisse, ‘in the picture te staan en je professioneel moeten profileren’.

Ik heb er mijn vak van gemaakt om je terug te brengen naar je passie, bezieling en expertise en van daaruit te performen. Daarmee blijf je dicht bij jezelf, ben je het krachtigst, zien prospects wie je bent, gaan je vertrouwen en uiteindelijk gunnen. En gunnen rendeert. Gunnen brengt direct of indirect inkomsten.

Hartelijke groet,
Franklin
Coaching Frankly

Hein de Vries Robles
9 years ago

Complex multidisciplinary industrial projects ….

Need I say more?

😉

Hannie Mommers
9 years ago

Ik help mensen hun leven te verrijken door goede vormgeving en intrigerende kunst. Hiervoor zet ik al jaren mijn blogs en websites in, en de verschillende social media.
Als grafisch vormgever heb ik 27 jaar ervaring, kunstenaar ben ik sinds mijn 12e en beoefen ik de laatste 9 jaar professioneel. En door mijn 11 jaar onderwijs aan middelbare scholen heb ik ook ervaring opgebouwd in het uitleggen en overbrengen.
De trainingen die ik bij Open Circles heb gevolgd:
-Business Bootcamp;
-Elements of Success;
-Business Blogging Secrets seminar;
-Master Entrepeneur.

Elfriede Krauth
9 years ago

Hoi hoi Open Circles team,

Ik zou jullie graag willen helpen op het gebied van time management.

Ik ben expert in gebruiksvriendelijke productiviteit.

Waarom ik expert ben? Nou, Saskia Steur heeft het het mooist verwoord:
“Elfriede has a natural charm when teaching people new skills, the simple and effective way. I highly recommend her for her positive energy, her extremely motivating way of sharing knowledge and her capacity to make something potentially boring into an adventure you cannot resist to jump into. If there is anything you wish to know about Effective Time Management, then please do contact Elfriede!”

Voor verdere testimonials kun je terecht op mijn LinkedIn profiel of mijn website: ridingtheinformationwave.nl/index.php/testimonials

Open Circles Academy trainingen die ik gevolgd heb: Business Bootcamp (3x), Master Entrepreneur, Elements of Success, Breakthrough to Success, Financial Freedom, Networking Bootcamp en the Ultimate Marketing System. En sindskort ben ik een blij lid van het eTeam.

Nancy Wiltink
9 years ago

Mijn expertise is jouw verhaal. Ik ben expert op het gebied van storytelling en ik combineer dat met dialoog procesbegeleiding.
Questions & stories. Waardoor beslissingen gevoed kunnen worden door de verhalen die leven onder de medewerkers, onder de stakeholders of onder de klanten. Waarom in het duister tasten als je licht in de duisternis kunt scheppen door de verhalen te delen?

Merlijn Smeele
9 years ago

Ik help solo ondernemers hun visie zichtbaar te maken. Ik doe dit door middel van een stappenplan en visuele tools waardoor jouw visie voor jou en je doelgroep helder wordt.

Ik heb bij Open Circles met veel plezier de trainingen Business Bootcamp, Elements of Succes, Master Entrepeneur en Blogging Secrets gevolgd.