Ben jij klaar om passief inkomen te genereren?

9628 views | 1.316 reacties |
shares


Toen wij 7 of 8 jaar geleden het concept van passief inkomen in onze programma’s introduceerden, had nog niemand in onze doelgroep hiervan gehoord.

Het voelde alsof we een vreemde buitenlandse taal of mafia jargon spraken (“Passief inkomen? Van wie moet ik dan geld gaan stelen?”).

En ondanks dat tegenwoordig meer mensen bekend zijn met het concept van passief inkomen, krijg ik nog steeds vaak de vraag “Waarom passief inkomen?”.

In andere woorden, wat maakt passief inkomen zo speciaal, vergeleken met een goed betaalde baan of een winstgevende eenmanszaak?

Zoals ik het zie, is er een enorm verschil tussen verdiend inkomen en passief inkomen.

Enerzijds gaat het dan om je verdienpotentieel en anderzijds – veel belangrijker – om het vermogen om financieel vrij te worden.

Verdiend inkomen

We zijn allemaal wel bekend met dit soort inkomen. Dit is het inkomen dat je je hebt aangeleerd om te verdienen sinds je een tiener was en je iets groots wilde kopen en je ouders zeiden “Ga maar een baantje zoeken”.

Verdiend inkomen is meestal een salaris of inkomsten waarbij je in principe wordt betaald voor de uren die je werkt. Als jij werkt, word je betaald voor je tijd. Zo niet, dan word je niet betaald.

Het maakt eigenlijk niet uit of je nu hamburgers bakt voor 5 euro per uur of je factureert 500 euro per uur als topadvocaat… in beide gevallen ruil je je tijd in voor geld. En als je meer geld wilt verdienen, zul je naar alle waarschijnlijkheid meer uren moeten gaan werken.

Passief inkomen

Diegenen die werken voor passief inkomen hebben een compleet andere mindset dan diegenen die werken voor verdiend inkomen. Verdieners van passief inkomen zijn bereid om vandaag voor niks te werken, omdat er een kans bestaat dat ze een constante stroom van inkomen zullen genereren in de toekomst.

In andere woorden, zij worden gedurende de rest van hun leven betaald voor iets dat ze jaren eerder deden en waarnaar zij sindsdien niet meer om hebben gekeken.

Passief inkomen is typisch iets wat heel langzaam begint en als tijdsverspilling aanvoelt.

Bijvoorbeeld, in de Passive Inkomen training (in juni van dit jaar) leren we je hoe je een online membershipsite creëert gebaseerd op jouw kennis en expertise.

Misschien start je de maand na de cursus wel met één lid en verdien je 47 euro per maand, maar werkt een vriend van je als ZZP’er en verdient 3.000 euro per maand.

Als je de euro’s met de euro’s vergelijkt, lijkt het passieve inkomen een grap, nietwaar?

Maar laat ik je vertellen dat 47 euro een geweldige start is en die gemakkelijk tot duizenden euro’s door kan groeien.

Een groeiende geldstroom met passief inkomen

Die 47 euro is slechts het begin als het gaat om passief inkomen. Als je dan je membership site online hebt, kun je het gaan promoten (wij vertellen je hoe) en er 4 leden bij krijgen. Ineens genereer je 235 euro per maand (5 leden die elk 47 euro betalen).

Herhaal dit proces gedurende een paar maanden en wanneer je tot de 100 leden komt, genereer je 4.700 euro.

En als de kosten voor jouw levensstijl minder zijn dan 4.700 euro (in dit voorbeeld),word je financieel vrij.

Als je besluit om een jaar op het strand te gaan zitten, genereer je nog steeds 4.700 euro door vrijwel niet te werken.

Ondertussen werkt jouw vriend zich 5 dagen in de week 3 keer in de rondte om zijn 3.000 euro per maand te verdienen.

Zie je hoe krachtig passief inkomen kan zijn?

Door strategisch te focussen op een deel van jouw business dat passief inkomen kan genereren, kun je binnen een paar jaar welvarend zijn. Maar veel belangrijker, je kunt binnen één of twee jaar financieel vrij zijn. Wat mij betreft is dat vele malen belangrijker dan rijk te worden.

Het is echter niet gemakkelijk om een geweldige bron van passief inkomen te ontwikkelen, die niet alleen de rekeningen betaalt met minimale tijd en moeite, maar ook synergetisch is met jouw business.

Oftewel, des te meer passief inkomen je genereert, des te meer autoriteit je wint, des te meer klanten je aantrekt en des te hogere prijzen je kunt vragen.

Maar goed, het gegeven dat het niet gemakkelijk is betekent niet dat je het niet moet doen.

Ben jij bereid om de eerste stap te zetten?

Dan heb ik een speciaal cadeau voor jou…

Ik heb een vierdelige videocursus opgenomen om jou op gang te helpen met het genereren van passief inkomen in jouw business.

Als jij bereid en gecommitteerd bent om deze 4 video’s te bekijken en de lessen te implementeren – dan geef ik ze jou graag als cadeau.

Het enige wat je hoeft te doen is in het commentaarveld hieronder te plaatsen waarom het belangrijk is voor jou om passief inkomen te genereren en dan stuur ik je de link naar de GRATIS  videocursus: ‘Passive Income 101.’

Tot die tijd – op jouw succes, Nisandeh

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier links te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

1316
Leave a Reply

avatar
1267 Comment threads
49 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1235 Comment authors
WesleyRenske HolwerdaGerdy HeekkevinBarbara Nennie Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Saskia Steur
Gast

Ik wil heel graag meer passief inkomen, omdat:
– onze kinderen dan naar een geschikte school kunnen
– ik meer tijd kan besteden aan mijn passie
– meer van mijn aandacht dan kan gaan naar de bijdrage die ik wil leveren aan de wereld
– ik dan meer kan geven

Frank Janssen
Gast

Passief inkomen betekent voor mij vrijheid.

Niet zo zeer vrijheid dat ik kan doen en laten wat ik wil,

maar vrijheid om me verder te ontwikkelen.

Vrijheid om verder te leren, naar seminars te gaan, te reizen en de persoon te worden die ik potentieel in me heb.

Ik heb al eerder aan passief inkomen geproefd en ben klaar om het wederom op te bouwen.

Ik loop al jaren rond met het idee om informatie producten te creëren en passief inkomen te genereren.

Het lijkt erop dat Nisandeh me ook hiermee gaat helpen!

Tim Vanderelst
Gast
Tim Vanderelst

Een passief inkomen genereren is belangrijk voor mij om meer vrijheid te ervaren in mijn leven.

Patricia Bender
Gast

Ik wil graag wat meer de handen vrij hebben om te ontwikkelen en een (vrijwillige) maatschappelijke bijdrage te leveren aan kwetsbare burgers.

Nicola Romme
Gast

Passief inkomen genereren is voor mij belangrijk voor twee redenen: – het betekent dat meer mensen van mijn diensten gebruik kunnen maken – het zou fijn zijn meer inkomen te genereren dan ik op het moment heb

Daniël Denneboom
Gast
Daniël Denneboom

Ik wil meer tijd met m’n gezin doorbrengen.

Debbie van Boven
Gast

Er zitten maar zoveel uren in een dag, om financieel vrij te worden moet ik zeker aan de slag gaan met passief inkomen.

Marihuela Belt
Gast
Marihuela Belt

Ik wil graag passief inkomen omdat dat de financiële vrijheid van mijn gezin ondersteunt. Dat geeft mij vrijheid in keuze waar ik welke bijdrage kan brengen.

Mathijs Maliepaard
Gast
Mathijs Maliepaard

Passief inkomen biedt een manier om op andere terreinen te excelleren. Omdat je door dat inkomen een “vangnet” hebt kun je meer risico’s nemen en je onderneming sneller laten groeien!

Coen Koert
Gast
Coen Koert

Wie wil dat niet, genieten van vrijheid?

Liesbeth Jongkind
Gast

Passief inkomen is veel meer dan geld, het betekent ook dat je nog steeds mensen blij maakt met dingen die je al een poos geleden gemaakt hebt. Dat je waarde blijft toevoegen aan de wereld. En ja, het is natuurlijk heel erg prettig als er daardoor geld op je bankrekening komt. Zodat je door kunt gaan met het maken van dingen die waarde hebben voor anderen.

Birgit Kruys
Gast
Birgit Kruys

Passive income would get me, next to my working income that extra bit of “energy” to make more of my dreams come true.

Han Plaatsman
Gast

Passief inkomen, een kans pensioen te verzamelen.

Mieke Thijssen
Gast

Het is voor mij belangrijk om meer te leren over passief inkomen te genereren omdat ik heel graag wil leren om financieel vrij te zijn. Ik heb ook behoefte aan n nieuwe mindset en sta open om nieuwe kennis en vaardigheden te leren.

Jan Volkers
Gast

In de laboratorium “wereld” wordt vaak klant specifiek iets gevraagd, maar uiteindelijk blijkt dat meerdere klanten er vraag naar hebben en er hun voordeel mee kunnen doen, dus investeren in 1 klant is soms info voor 5 of zelfs 10. Dus we investeren graag in onze eerste klant, zodat we de anderen makkelijk kunnen bedienen op termijn.

Jeannette van der Linde
Gast
Jeannette van der Linde

om meer vrijheid te kunnen ervaren

Joyce Beckker
Gast

Wij mensen hebben fysieke beperkingen terwijl we in wezen in staat zijn alles te bereiken wat het fysieke overstijgt. Dat komt omdat alles energie is. Als je met dat bewustzijn in het leven staat, trek je ‘je stoutste dromen’ aan.
Passief inkomen staat torenhoog op mijn wensenlijst. Waarom? Omdat ik dan meer tijd overhoudt om mijn bijdrage te leveren aan een mooiere wereld voor meer mensen.

Anja Gielen
Gast
Anja Gielen

Wel handig zo’n cursus. Dan weet je tenminste waar je moet beginnen.
Anders is het net alsof je in het zwembad springt zonder dat je kunt zwemmen. 🙂

Joselino Oliveira
Gast

Als eigen ondernemer in de kappersbranche ben ik de hardste werker en moet ik na het betalen van de loon van mijn personeel pas mijn loon opnemen. Ik wil meer tijd generen met een passief inkomen zo kan ik meer van mijn salon genieten door wat anders te doen in de ondersteuning. Ook kan ik meer tijd met me zoontjes doorbrengen.

Julian Groenendijk
Gast

Passieve inkomsten zijn je pensioen-inkomsten voor later. Door nu al te werken aan deze vorm van inkomsten krijg je steeds meer ruimte om de dingen te doen waar je misschien nu nog van droomt. Suc6 !

Eveline Bosselaar
Gast

Passief inkomen geeft mij mogelijkheden om een andere leefstijl te hebben. Het zal mij zeker rust en ruimte geven om op andere gebieden mezelf te ontwikkelen. Daarnaast zal ik een nieuw soort vrijheid ervaren die mij tot een hoger niveau in werk en privé gaat brengen.

Barbara Veldt
Gast

Door het generen van passief inkomen kan ik mijn energie nog meer richten op wat ik het liefst doe; bezig zijn met mijn vak en de ontwikkelingen hier omheen. Nu gaat er weleens nodeloze energie uit naar zorgen om inkomen. Als deze zorg wegvalt, voel ik mij vrijer en creatiever om de dingen te doen waar ik goed in ben.

Grietje Rademakers
Gast

Passief inkomen is voor mij belangrijk omdat het vrijheid betekend. Mijn eigen tijd indelen en meer tijd hebben voor mijn gezin en vrienden.

Ben Peeters
Gast
Ben Peeters

op deze manier hoop ik eens een “sabbatical” te kunnen inlassen.

Peter D'hont
Gast

Een passief inkomen in voor mij interessant om tijd vrij te maken om de zaak nog meer uit te breiden en aan bijscholing te kunnen doen.

Conrad van Pruijssen
Gast
Conrad van Pruijssen

Passief inkomen geeft mij nog meer vrijheid om zaken te doen in t gebied waar mijn passie ligt.

Gesuino Poddighe
Gast

Passief inkomen genereren zal mij in staat stellen om over twee jaar te emigreren en mijn (basis)inkomen te behouden.

Marijke Slieker
Gast

Naast hard werken en dus veel investeren is passief inkomen een must om meer balans in het leven te krijgen.
Langzaam beginnen dingen wat concreter te worden…..

Clemens Staal
Gast
Clemens Staal

Om het leven te leiden wat je wil is het belangrijk dat je financieel niet afhankelijk bent.

Gerhard Radstake
Gast

Om financieel vrijheid te hebben en bij voldoende passief inkomen ook een stuk terug te geven aan de wereld.

Emile van den Hoorn
Gast

Het is van mij van groot belang om passief inkomen te vergaren omdat dit de eerste stap op weg is naar financiele vrijheid en conscious millionairschap.

Harry de Lange
Gast

Passief inkomen geeft een constante onderstroom van geld in jouw bedrijf en dat geeft rust en een bepaalde zekerheid

Giovanni Vriens
Gast

De wereld verandert in een abonnements model (subscription) en dit sluit helemaal aan bij het passive income model.

ik ben er al een lange tijd met bezig (onderzoeken welke methode ik kan gebruiken en gebruik, maar ik kan altijd veel meer leren. dus Nisandeh en team ga door met alle goede dingen.

Rietje de Boer
Gast
Rietje de Boer

Passief inkomen geeft me meer vrijheid om nog meer dingen te doen die er toe doen

Huub Stammes
Gast

Passief inkomen zal voor mij tijd betekenen, dat ik kan besteden aan mijn hobbies / passies en kan ik mij in andere facetten ontwikkelen

Astrid Bruyn
Gast

Passief inkomen zou n prettige doorlopende basis vormen, bijv in rustige tijden, als andere vormen van inkomen afnemen of wegvallen, zoals tijdens vakanties of in de zomermaanden. Ook t perspectief financieel vrij te zijn, doordat je voor je kosten voor je levensonderhoud sowieso al elke maand binnenkomen, los van de uren die je werkt, spreekt me aan!

Pieter van Dijk
Gast

Een groeiend passief inkomen zou voor mii betekenen: minder terugkerende stress (heb ik over een half jaar nog wel werk en dus geld?).

En ook: als inkomen wordt verdiend door iets van waarde te bieden aan mijn klanten, dan betekent een hoog passief inkomen, dat ik veel mensen iets waardevols heb kunnen bieden. M.a.w. Meer impact!

Victor Macrae
Gast

Ik zie het voordeel van passief inkomen in de schaalbaarheid. Extra inkomsten leiden niet of nauwelijks tot extra kosten. Daarnaast is schaalbaarheid via het internet tegenwoordig goed te doen zonder al te hoge uitgaven.

Marjan van der Beek
Gast

Ik zou graag passief inkomen willen genereren om nog meer bij te kunnen dragen aan een betere wereld.

Sylvie van den Meerendonk
Gast

Voor mij is het belangrijk om tijd aan mijn toekomstige kinderen te kunnen besteden.

Een ding wil ik hier wel toevoegen. Die membership site moet gevuld worden. Er zijn ieder jaar ook mensen die op zullen zeggen. Dus ook marketing inspanningen moeten doorlopen. De kans dat je daadwerkelijk een jaar op het strand kan gaan zitten met een membership site is in mijn optiek klein. Of mis ik iets?

Jan Philipsen
Gast
Jan Philipsen

Lijkt mij zo, al is het maar regelmatig uw rekening controleren en kijken of je geld doorgestort wordt…
En zo een website, vraagt dat je regelmatig bijwerkt, dus marketinginspanningen zie ik niet verdwijnen…

succes!

Jelmer Dijkhuizen
Gast

Passief inkomen zorgt ervoor dat minimaal mijn vaste lasten worden afgedekt zodat ik vrij kan ondernemen. Ik hoef dan niet op alles wat ik doe marge meer te maken en ik kan dan pro-deo mensen helpen die een eigen bedrijf willen starten of hun bestaande bedrijf willen reorganiseren. Het haalt bij mij de druk weg iedere maand een minimum bedrag te moeten genereren. Dat is pas vrijheid!

Martin Heller
Gast

Passief inkomen betekend voor mij meer tijd om andrre zaken uit te werken!

Giel Zijl
Gast

Graag wil ik financiële vrijheid om meerdere mensen te kunnen helpen met een laagdrempelig bedrag. Door dit proces naar financiële vrijheid zal ik zo ontwikkelen, dat ook weer anderen kan helpen naar een bepaalde vrijheid te kunnen gaan.

Dali Lutz
Gast

Omdat ik heb gevoel dat te veel tijd en energie op dit moment gaat naar geld verdienen. Als ik financieel vrij ben dan gaat 150% van tijd, energie en creativiteit aan hoe kan ik bijdragen aan dit wereld een (nog) mooier plek te maken.

Theo Veldkamp
Gast
Theo Veldkamp

Financieel onafhankelijk zou betekenen dat ik zonder me zorgen te maken over mijn bestaan, kan richten op die dingen in het leven waarvoor ik me geroepen voel, me inzetten waarvoor ik een passie heb en dat zal meer mensen goed doen dan die ik nu bereik omwille van die baan.

Jenny Protzman
Gast
Jenny Protzman

Het lijkt me heerlijk om te kunnen doen en laten wat je wilt en financieel onafhankelijk te zijn . Zodat ik mijn diensten en vaardigheden ook eindelijk eens gratis kan inzetten, want het licht is al betaald. Bovendien kan ik dan gaan en staan waar ik maar wil.

Alvast mijn grote dank Nisandeh, dat je deze kennis wilt delen.

Groet,

Jenny

Liesbet Muijlwijk
Gast

Het is voor mij belangrijk om een passief inkomen te genereren, omdat ik dan mijn droom en passie kan uitvoeren en zonder stress heel waardevol kan zijn voor veel mensen.

Jack Bastiaansen
Gast

Passief inkomen geeft onafhankelijkheid en vrijheid

Roy Siks
Gast

Passief inkomen is niet alleen heerlijk maar ook een noodzaak als je met je schaarse kostbare uren graag een actief inkomen wil generen dat misschien niet genoeg is om van te leven maar waar je wel heel gelukkig van wordt!!!!!

Bas Genemans
Gast

Het is voor mij een must om passief inkomen te genereren omdat ik dat de vrijheid heb om nog meer te ondernemen. Ik heb dan namelijk de rust om het goed op te zetten in plaats van gehaast, omdat er geld moet komen. Daar naast ben ik 2 maanden per jaar op vakantie en is het fijn dat er ook dan geld binnenkomt.