Save a girl

3557 views | 203 reacties |
shares

Aanstaand weekend ben ik jarig.

En omdat ik geloof dat ik ben geboren met de missie om de wereld een stukje beter te maken, vier ik mijn verjaardag ieder jaar met een actie die deze missie ondersteunt…

In de afgelopen jaren heb ik wat gekke dingen gedaan om mijn verjaardag te vieren, zoals bijvoorbeeld deze actie 2 jaar geleden:

 

Ja, ieder jaar GEEF ik cadeaus weg, in plaats van dat ik ze krijg.

Maar dit jaar vraag ik WEL een cadeau…

Een HEEL GROOT cadeau zelfs

… maar het is niet voor mezelf.

Op mijn verjaardag lanceer ik via Open Circles Foundation – de filantropische tak van ons bedrijf – een grootse crowdfunding campagne om 1000 Nepalese meisjes te redden van de slavernij – en daar hebben we JOUW hulp hard bij nodig.

Als je het nog niet wist – Vered (mijn vrouw) en ik hebben jaren geleden samen de Open Circles Foundation opgericht omdat wij vinden dat kwaliteitsonderwijs voor IEDER kind op de wereld de sleuteloplossing vormt voor de meest prangende problemen en uitdagingen die we als mensheid en aardbewoners ervaren.

Educatie Opent Deuren

Ieder jaar ondersteunen we met onze Foundation een nieuw charitatief educatief project, ergens in de wereld. Dit doen we met onze tijd, energie, geld, advies, ondernemerschap en door het betrekken van onze community/volgers van bewuste ondernemers (conscious entrepreneurs) bij het ondersteunen van deze projecten.

In het verleden, hebben we een meisjesschool in Uganda geadopteerd, zonne-energie en on-derwijs naar dorpen in Madagaskar gebracht, in samenwerking met Richard Branson in Zuid Afrika een school voor ondernemers opgebouwd en afgelopen jaar hebben we met Pencils of Promise vier basisscholen gebouwd in Laos, een van de armste landen in de wereld.

AND NOW WE INVITE YOU TO JOIN US…

In 2016 is ‘Save a Girl’ de crowdfunding campagne voor de Open Circles Foundation. Met Save a Girl redden we zogenoemde Kamlari meisjes die in Nepal als slavinnen worden verkocht en in erbarmelijke omstandigheden worden blootgesteld aan armoede, geweld en seksuele misbruik.

Duizenden meisjes van 12 jaar (of jonger) worden opgesloten terwijl ze hun ‘meester’ moeten dienen. Ze hebben geen enkele vrijheid, krijgen geen onderwijs en ontberen alles wat wij hier in het westen voor een kind van die leeftijd als vanzelfsprekende rechten zien.

De verhalen zijn echt weerzinwekkend en schrijnend. Zie onderstaande video. Ik kan het niet met droge ogen bekijken, maar we mogen hier onze ogen niet voor sluiten.

SAVE A GIRL

Dit jaar werken we samen met prijswinnende stichting Room to Read met als doel om minimaal 1000 Nepalese Kamlari meisjes te redden. In veel dorpen aan de voet van de Nepalese Himalaya kunnen mensen nauwelijks overleven. Men moet rondkomen van minder dan €2 per dag. De Kamlari meisjes worden daarom door hun ouders ten einde raad als slavin verkocht. In plaats van naar school te gaan, worden ze opgeleid om te dienen en te gehoorzamen in mensonterende omstandigheden.

De enige manier om deze meisjes te redden van een uitzichtloos slavinnenbestaan is hen terug te kopen van hun meesters en hen een (beroeps)opleiding te geven. Op die manier kunnen de meisjes opgroeien tot zelfstandige volwassenen die in staat zijn om voor zichzelf, hun kinderen en kleinkinderen te zorgen.

Laten we samen de vernietigende spiraal van de Kamlari ‘traditie’ doorbreken.

Met een donatie van €250 help je één MEISJE uit de Kamlari keten ontsnappen en geef je haar EEN JAAR lang haar cruciale vrijheid, educatie en de nodige begeleiding.

In de Save a Girl crowdfunding campagne hebben we één maand de tijd om zo veel mogelijk geld in te zamelen om een maximaal aantal meisjes hun enige kans te geven op vrijheid en zelfbeschikking.

En wanneer jij je hart (en je portemonnee) opent voor deze meisjes, geef je mij niet alleen het grootste verjaardagscadeau wat ik me kan wensen…

Je krijgt van mij in ruil voor jouw donatie ook geweldige dankjewel cadeaus (de zogenoemde crowdfunding “PERKS”)

Wanneer jij doneert aan Save a Girl via onze crowdfunding campagne, draag ik graag bij aan jouw ondernemersopleiding met duizenden euro’s aan materiaal uit onze programma’s, met coaching en met een verrassing waarover ik je binnenkort meer ga vertellen. Hint – het is een leidraad voor maximale vrijheid, welvaart en bijdragen aan een betere wereld…

Dus, DOE JE MEE… en redden we samen minimaal 1000 Kamlari meisjes?

Is je antwoord ‘JA’ – dan kun je iets concreets doen om van deze campagne een geweldig succes te maken.

De ervaring leert dat het succes van een crowdfunding campagne grotendeels afhangt van de bijdragen die in de eerste 24-48 uur worden ontvangen. Hoe meer donaties een campagne verzamelt in de eerste dagen, hoe meer donaties ook tegen het einde binnenkomen.

Dus, wil ik je vragen om te doneren zodra de campagne technisch LIVE gaat op zaterdagmorgen, 19 maart – op mijn verjaardag.

Laat ons alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder dat je de Save a Girl campagne wilt ondersteunen, en ik stuur je op zaterdagmorgen per e-mail de link naar de campagne op het moment dat deze live gaat.

EN…

Wanneer jij binnen de eerste 48 uur van de campagne doneert, krijg je een SPECIALE BONUS (als mijn verjaardagscadeau voor jou) – BOVENOP de normale dankjewel cadeaus (PERKS) die horen bij de campagne (waar je op zich al van zult smullen…).thankyou

Als GRATIS bonus krijg jij namelijk de opnamen van mijn favoriete Masterclass – Business IQ

In de Business IQ Masterclass beschrijf ik de 33 lessen die ik leerde van mijn favoriete Conscious Billionaires – Bill Gates, Richard Branson and Oprah Winfrey (normale prijs €495).

Maar let op, de enige manier waarop je deze bonus in bezit kunt krijgen is wanneer je mij vóór vrijdag 18 maart, 20:00 uur in het commentaarveld hieronder laat weten dat je interesse hebt.

Alleen dan kan ik je de link naar de campagne sturen, voordat we de opening een paar dagen later officieel bekend maken aan het grote publiek.

Ik wil er alles aan doen om zo veel mogelijk meisjes te redden met deze campagne en als voor jou hetzelfde geldt…

Laat het ons meteen weten in het commentaarveld hieronder.

En deel alsjeblieft dit artikel met jouw hele netwerk via de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen hieronder, zodat we met behulp van jouw vrienden nog meer meisjes kunnen redden.

En wanneer jouw comment is geplaatst, check dan zaterdagochtend je mailbox voor mijn verjaardag e-mail met onze Early Bird link naar de Save a Girl campagne.

Samen gaan we het doen!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL DIT ARTIKEL alsjeblieft met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want hoe meer mensen bijdragen, hoe meer Kamlari meisjes we kunnen redden van hun ondergang.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
203 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robert Rosier
6 years ago

Ja, natuurlijk wil ik hier aan mee helpen.

Mark Zo
6 years ago
Reply to  Robert Rosier

Heel mooi initiatief dit.

Sjany de Graaf
Sjany de Graaf
6 years ago

Ik draag graag mijn steentje bij.

Arnold Erkendiep
6 years ago

Prachtig iniatief en ik wacht op de link op je verjaardag Nisandeh.

Faye Wessels
6 years ago

Zie de mail zaterdag graag verschijnen

Han van Goeverden
6 years ago

Mooi doel!
Ik doe mee! Met of zonder ‘perks.’

Cor van der Veer
Cor van der Veer
6 years ago

Ik doe mee aan de donatie.

Lucia Sandaal
6 years ago

Hey Nisandeh,

SUPER initiatief weer en UITERAARD heb ik interessen om dit initiatief te steunen.

Cor van der Veer
Cor van der Veer
6 years ago

Ik doe mee aan de donatie

Nynke Roukema
6 years ago

Great initiative, count me in! Let’s beat the target!

Caroline Kooreman
6 years ago

Wat een gave actie. Natuurlijk doe ik mee!!!!

Thomaes Vincent
Thomaes Vincent
6 years ago

Ik vind dit een super doel en wil zeker mijn steentje bijdragen.

Gabriela van Gemert
6 years ago

Zeker ben ik benieuwd en wil ik bijdragen. Maar kijk ik ook uit naar het weekend om op je verjaardag te zijn 😉 tijdens de Master of Influence.

Sibel Lambagts
Sibel Lambagts
6 years ago

Ja, ik doe mee!

Jacqueline Blankenstein

Ja ik steun ook! Super, sterker nog wou dat ik onderdeel was van Open Circles Foundation om altijd mee te helpen met alle super dingen die jullie doen.

Frietjhof Croon
Frietjhof Croon
6 years ago

Mooi initiatief; ik doe mee.

Koen Lucas
6 years ago

Dat lijkt me een uitstekend doel, ik doe mee!

André Handgraaf
André Handgraaf
6 years ago

Wat een mooi initiatief. Ik doe mee.

Rosa Gerlach
6 years ago

Nisandeh, dankjewel dat jij bestaat. Ik weet nu dat het vergroten van vertrouwen en vrijheid (om jezelf te zijn en te creëren) mijn doel is. Ik geef jou het vertrouwen om hen de vrijheid terug te geven.

Johan Warmenbol
6 years ago

Ik doe mee en doneer graag voor dit zinvolle doel.

Roy Sijgers
6 years ago

Ik doe graag mee. Bijzonder om zaterdag ook training te krijgen van de jarige! Hartelijke groet, Roy

Gordana Kierans
Gordana Kierans
6 years ago

Thank you Nisandeh! Will participate.

Jantie van der Laan
Jantie van der Laan
6 years ago

Verschrikkelijk dat dit nog bestaat, maar heel mooi dat je er wat aan wilt doen Nisandeh. Graag wil ik ook een bijdrage leveren.
Zelf ben ik binnenkort ook jarig en vaak vraag ik dan ook een bijdrage voor een goed doel omdat wij al alles hebben wat we maar kunnen wensen.
Het idee om dit als crowdfundingcampagne te doen vind ik wel heel inspirerend. Dan kan je je verjaardagsgasten ook nog een cadeautje geven. Dubbel leuk!

Robert Kok
Robert Kok
6 years ago

JA, ik doe mee.

Sabine Wolters
6 years ago

Mooie actie Nisandeh!

Beata Marton
Beata Marton
6 years ago

Ja. Ik wil graag meedoen.

Bernd Buechele
Bernd Buechele
6 years ago

Super, ga ik zeker ondersteunen!

Lily Venema
Lily Venema
6 years ago

Goed initiatief !
Als we het ontwikkelingsgeld van de Westerse landen inzetten om kinderen die een hele dag naar school gaan een klein bedrag te betalen, zou de wereld er heel anders uitzien. Dan zouden ouders ervoor kiezen om hun kinderen naar school te sturen.

Uitbuiting, kinderarbeid en slavernij zouden veel minder voorkomen.

Dus dit initiatief is een mooi begin. Ik doe mee.

Skandar Frantzen
Skandar Frantzen
6 years ago

Een mooi doel waar ik graag aan bij wil dragen.

Rachel Broeren
Rachel Broeren
6 years ago

Wat een mooi initiatief waar ik je graag bij help! Alvast een fijne verjaardag Nisandeh! X

Erik Poisquet
6 years ago

Hi, geweldige actie !
Hier doe ik graag aan mee !

Dat dit nog bestaat !? Bedankt om het onder de aandacht te brengen, en om er wat aan te doen.
Schitterende inspiratie voor mijn volgende verjaardag. Thanks, Nisandeh en Vered om dit mooie initiatief op te zetten !
Erik

Aramik Garabidian
6 years ago

Yes! Natuurlijk doe ik ook mee! Geweldig om dit weekend jouw verjaardag samen met een volle zaal enthousiaste ondernemers te vieren! 🙂 Ik doe graag mee!

Irene
Irene
6 years ago

Ja ik doe graag mee

Anouk Bleekemolen
6 years ago

Weer een prachtig initiatief! Ik doe mee

Yvonne Bakker
Yvonne Bakker
6 years ago

Ik doe mee!

Ester Oude Nijhuis
6 years ago

Ik doe mee, heel goed doel, concreet en belangrijk.

Anita Kornman
6 years ago

Ja ik doe mee. Dit doel ondersteun ik al jaren omdat ik het verschrikkelijk vindt voor deze meisjes. Dus stuur mij graag de link. Ik doe nu ook weer mee.

En jou wens ik een mooie verjaardag toe. Alvast van harte gefeliciteerd!

Marjolein Koetsier
6 years ago

Super initiatief! Ik doe graag mee en Nisandeh: happy birthday!

Daphne La Haye
Daphne La Haye
6 years ago

Ik doe graag mee, ongeacht of er iets tegenover staat of niet.

Ine Boermans
Ine Boermans
6 years ago

Ja, ik doe mee.

Alenka Bajc
Alenka Bajc
6 years ago

Ja, ik doe mee

Hans van Woerkom
6 years ago

Natuurlijk ondersteun ik dit.

Peter Plaizier
Peter Plaizier
6 years ago

Natuurlijk ondersteun ik deze mooie actie.

Adrienne Lijs
Adrienne Lijs
6 years ago

Yes, I will donate! No doubt about that!

Irma Soetekouw
6 years ago

GEWELDIG! , iemand als jij krijgt alle vertrouwen van mij en vele anderen om dit door te zetten. Ik wacht op de link tijdens jouw verjaardag, wat ook de verjaardag van mijn inmiddels overleden lieve vader is. Dit kan geen toeval zijn! 19 maart een bijzondere dag…..

Hansn van Roon
6 years ago

Het onrecht wat deze meisjes wordt aangedaan uit armoede moet met hulp worden opgelost. Ik doe dus graag mee met deze campagne. Educatie is de beste manier om deze meisjes uit deze ellende te halen en uiteindelijk ook de ouders te helpen.

Ik wens je een enorm kado op je verjaardag.
Hans

Saskia de Munnik
6 years ago

Ik doe graag mee!

Monique van Gennip
Monique van Gennip
6 years ago

Ook ik draag graag hieraan bij.

David Muskens
6 years ago

I’m in!

Floris Brandsma
6 years ago

Een mooi initiatief met een duidelijk en helder doel! Dat kun je alleen maar ondersteunen. Ik heb zeker interesse Nisandeh!

Cindy Vos
Cindy Vos
6 years ago

Hoi Nisandeh, ik wil bij deze aangeven dat ik je initiatief echt geweldig vind en ik zou je graag hierin steunen. Ik ben alleen op dit moment bezig met een carrière switch naar de reiswereld en omdat ik stage moet lopen hiervoor verdien ik dus op het moment geen geld waardoor ik je financieel helaas niet kan helpen op dit moment. Wel wil ik jullie enorm veel succes wensen en ik hoop dat jullie op deze manier heel veel meisjes kunnen helpen.