GRATIS Seminar – Social Media Secrets

6447 views | 143 reacties |
shares

Sociale netwerken en blogs hebben veel veranderd: de manier waarop en de plaats waar mensen hun ervaringen delen, waar mensen producten en diensten vinden, en uiteindelijk, waar mensen hun tijd en geld besteden.

Als je niet op de hoogte bent van de sociale netwerken en er niet aan deelneemt, dan mis je een geweldige kans om je business te laten groeien en als je maar lang genoeg wacht, kun je zomaar…
… out-of-business raken.

Ondanks dat de sociale media elk uur lijken te veranderen – het aantal social media ‘experts’ elke minuut groter wordt – de meesten van hen beweren hetzelfde.

Na te hebben geluisterd naar teveel ‘gurus’ zonder echt resultaat te boeken, heb ik mijn favoriete leraar opgezocht – mijn eigen ervaring in de school van vallen en opstaan.

In het Social Media Secrets seminar deel ik met je wat ik daar heb opgedaan – om je de blauwe plekken van het vallen te besparen.

Als je al weet hoe belangrijk sociale media zijn voor je business – dan is dit seminar er voor jou!

Het is simpel, sociale media kan je business transformeren – bij correct gebruik.

Aangezien het onze visie is om jou te bekrachtigen, heb ik besloten een eenmalig seminar samen te stellen om met je te delen hoe wij de sociale media inzetten om onze business te laten groeien en zo binnen een paar maanden onze niche praktisch voor onszelf hadden.

In het Social Media Secrets Seminar leer je:

 • Hoe je een kwalitatief goed systeem van luisteren en monitoren creëert – teneinde de conversaties te volgen, zowel goed als slecht, over jou, je business en je producten en diensten.
 • Hoe je de basis van een social media marketing campagne opzet – zodat je aandacht besteedt aan de belangrijkse elementen en geen tijd verliest aan onnodige activiteiten.
 • Hoe je je business laat groeien met sociale media, in 1 uur per dag – inclusief:
  12 manieren om Twitter te gebruiken om je business te laten groeien, de werkelijke kracht van LinkedIn, hoe start je je blog in 5 minuten en waar schrijf je precies over in je blog in de komende 12 maanden.
 • Hoe je je sociale netwerken bij de conversatie betrekt – zodat ze jouw fans worden en je helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en zelfs te vermarkten…
 • Hoe je je resultaten meet – zodat je weet wat werkt en wat niet werkt voor jouw specifieke business.
 • En nog meer hele coole dingen

Aan het einde van het seminar ben je in staat om effectief de sociale media in te zetten om je business te laten groeien.

OK… een paar praktische zaken…

Het seminar vindt plaats op zaterdag, 15 januari 2011 (vanaf 10:00)  in Amsterdam.

Ik ben van plan om tot een uur of drie door te gaan, maar als ik in de tussentijd nog iets waardevols erbij leer, dan kan het wat later worden.

Door de strategieën die ik met je deel tijdens het Social Media Secrets seminar te implementeren, kun je je business transformeren en word je een koploper in jouw veld.
En toch…

Ik vraag er NIETS voor. Ja, je leest het goed – het is helemaal GRATIS!

Oh… en ik ga je ook NIETS aanbieden tijdens het seminar.

GEEN vervolgtraining, GEEN producten. Niets!

Alleen maar VEEL waardevolle informatie voor de beste prijs ooit… GRATIS!

Er is 1 maar… dit seminar is niet voor iedereen.

Ten eerste kun je alleen deelnemen als je aan de Business Bootcamp hebt deelgenomen.

Dit is deel van de service die we onze studenten bieden, om je te helpen op jouw pad naar succes.
Als je nog niet hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp, dan kun je nog meedoen.

Ten tweede – vraag ik je om iets te doen
Als je hebt deelgenomen aan de Business Bootcamp, dan vraag ik je een verslag te schrijven over jouw ervaringen in de Business Bootcamp – waarom je ervoor koos mee te doen, wat waren je grootste inzichten, wat heb je geïmplementeerd in je business, en bovenal – welke resultaten heb je gecreëerd als gevolg van je deelname aan de Business Bootcamp.

Je kunt je verslag (minimaal 300 woorden, maximaal… zo lang als je wilt) op je eigen blog plaatsen.

Zodra je jouw Business Bootcamp verslag hebt geplaatst, geef ons dan even een seintje door een comment te plaatsen in het commentaarveld hieronder met de URL van je verslag erin.

Dat is alles!

Dan ontvang je een GRATIS TICKET voor het eenmalige Social Media Secrets seminar.

Dus, nogmaals.

 1. Schrijf een verslag over je Business Bootcamp ervaringen en resultaten
 2. Plaats je verslag op je blog.
 3. Plaats een comment hieronder met de URL van je verslag.

Dat is het! Je ontvangt dan van ons een GRATIS TICKET voor het eenmalige Social Media Secrets seminar.

Ik kijk ernaar uit je in het seminar te ontmoeten,

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
143 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Melinda de Hond
11 years ago

Mijn verhaal over de Business Bootcamp kun je lezen via URL
http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx
Social Media daar wil ik zeker meer over weten!

Diana van Rijn
Diana van Rijn
11 years ago

Wat geweldig dat Nisandeh een gratis social media secrets aanbiedt! ik voel me echt iemand die 2 linker handen heeft en dat er op dit gebied veel te leren is.

Ik heb eerder 1 dag een gratis Business Bootcamp meegemaakt, daarna wilde ik alsnog beide dagen meemaken omdat ik nieuwgierig was geworden (ik had de 1ste dag niet meegemaakt). Ik heb er van genoten! Nisandeh heeft in verstaanbaar engels mij doen inzien dat ik als zzper alles alleen doe en mn produkten die ik lever (beweging, communicatie, non-verbale communicatie, rollenspellen) om deze anders in de markt te zetten. Zo ook wat het betekent om mn bedrijf klein te houden, ipv groot te denken en dat het nodig is om mn comforzone te verleggen. Het principe van social media is me ook duidelijker geworden. Ik zal dit “moeten ” gaan gebruiken, wil ik mee blijven doen met de beweging in de markt. Wat me bijzonder aanspreekt is dat Nisandeh de kwaliteit heeft om in contact te gaan met het publiek (1100 mensen) op een speelse, luchtige en serieuze wijze.

In ieder geval ik voel me door Nisandeh geinspireerd. Dank je wel Nisandeh en graag tot een ander moment.

Als je nog niet eerder een Business Bootcamp hebt meegemaakt kan ik je dit van harte aanbevelen!
Immers… de ervaring leert wat bij je past, of niet.

Hartelijke groet

Diana

Reinier Bloem
11 years ago

Dag allemaal,
Blijkbaar vindt “Hallo” onze posts over de Business Bootcamp een beetje spammy en hebben ze daarom mijn posting verwijderd.

Je kan mijn Business Bootcamp-verhaal nu hier blog vinden: http://wp.me/p1cZx6-3

Han Oei
11 years ago

Business Bootcamp en Master Entrepeneur: waardevolle lessen, nu nog de implementatie!

Afgelopen weekend heb ik, met een open mind, deelgenomen aan een 3-daagse Master Entrepeneur programma van de Open Circles Academy, het vervolg op de Business Bootcamp. Kort samengevat: een ‘high-energizing experience’ met een synthese van business essenties, mindset en netwerken. Mijn conclusie: een waardevolle investering voor zowel mijn onderneming als de ondernemende cliënten van Oei voor Groei.

Lees op http://wp.me/p12hRT-ak mijn bevindingen.

Hans-Peter Evers
11 years ago

Hierbij mijn ervaringen met de Business Bootcamp. Inspirerend! In twee dagen een overzicht van de onderwerpen waar je als ondernemer op zou moeten letten.

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/11/30/50324.aspx?GoToPostID=55606#p55606

Frans Pronk
11 years ago

Ik was dus erg sceptisch, maar ben uiteindelijk tot zondagavond gebleven!

Mijn ervaring over de Business Bootcamp (nov. 2010) is te lezen op: http://franspronk.blogspot.com/2010/12/weekendje-weg.html

Social Media is essentieel. Ik kom daarom heel graag naar de seminar social Media Secrets.

Rachid
11 years ago
Reply to  Frans Pronk

Hallo Frans,
Ik was ook op de Business Bootcamp en had jou tijdens het JA/NEE-spel gesproken over een php-programmeur. Ik wil graag met je in contact komen om e.a. te bespreken hierover.

Alvast bedankt, Rachid.

Evelien Bos
11 years ago

Het was een beetje lastig om mijn ervaringen op het Business Bootcamp te schrijven, omdat ik nog in de energie zit van Financial Freedom Intensive van afgelopen weekend. Ik heb toch een poging gewaagd.

Mijn blog staat hier: http://tinyurl.com/2au6szt

Veel leesplezier en ik vind het altijd leuk om te lezen wat jullie er van vinden!

Luc Lageweg
11 years ago

De ENERGIE en de informatie van het Business Bootcamp ervaar ik nog elke dag. Een tweedaagse bijeenkomst met “simpele” tools om jezelf en je business tot bloei te laten komen.

Zie mijn blog: http://www.techniekrecruitment.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=35

Een echte aanrader voor iedereen!

Succes en breaktrough!

Luc Lageweg

Silvino
11 years ago

Ik heb er nu al zin in! Andere ondernemers ontmoeten en weer inspiratie opdoen!

http://hallo.kvk.nl/hallo/groepen/business_bootcamp/ervaringen/archief/2010/12/08/business-bootcamp.aspx

Tim van Orsouw
11 years ago

ZZP’er opgelet! Verdubbel je inkomen en je vrije tijd in één jaar.

Mijn blogpost van de Master Entrepreneur van 29,30 en 31 Oktober 2010 via http://bit.ly/MasterEntrepreneur

Meer interessante artikelen op mijn blog: http://www.timvanorsouw.com/blog

Yassir van Unen
8 years ago

Nou het duurde even voor ik het eerste verhaal kon lezen… megaveel blogs zijn er niet meer of de pagina´s zijn 404.
Did they get out of the line?

Brigitte
11 years ago

Ik had meteen na de Master Entrepreneur al een blog geschreven, maar niets meer gehoord over de social media seminar, waar ik echt graag heen wil!! Dus bij deze de link, ik heb hem ook op HALLO gezet:
http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/11/11/wat-zal-de-toekomst-brengen.aspx

Suzan Jong
11 years ago

De business bootcamp was voor mij als startende ondernemer 1 groot leermoment op allerlei gebied. M’n ervaring heb ik op hallo gepost; zie de link:

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx

Voor wat betreft de social media: dat gebied is er voor mij nog een groot grijs en mistig geheel en ik zou heel erg graag meer willen leren over LinkedIn, Face Book, Twitter. Hoe een profiel aan te maken, hoe het te gebruiken. Ik heb de sites bekeken, maar weet niet goed waar ik moet beginnen. Daar is dus nog veel eer in te behalen.

Groet,
Suzan

Marcel Luntungan
11 years ago

Mijn blog is te vinden op: http://marsmelody.wordpress.com/2010/12/21/duurzaam-ondernemen/

Hartelijke groet,
Mars

Maartje van Haaren Berens

He Allemaal

Ik vraag me af of we de website van de KVK niet kunnen laten vastlopen met al die berichten over Business Bootcamp, goed idee Nisandeh!!!!!!

Hierbij mij url van de ervaring over het Business Bootcamp

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/12/01/50324.aspx?GoToPostID=55722#p55722

Ik geef me ook graag op voor 15 januari

Maartje

Kirsten Wagenaar
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Natuurlijk vinden we het erg leuk dat je Hallo! noemt en dat we er zo nieuwe leden bij krijgen.

Wel vinden we het belangrijk dat de ervaringen met Business Bootcamp de overige content op Hallo! niet ondersneeuwen.
Daarom hebben we de eerste ervaring laten staan en vragen we de anderen om hun ervaring als reactie te plaatsen.

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx

Groet,
Kirsten Wagenaar
Community Manager Hallo!

Sonja Schaap
Sonja Schaap
11 years ago

Ik heb (nog) geen eigen blog, dus ik heb mijn verslag geplaatst op de Hallo community:
http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/22/50324.aspx?GoToPostID=50793#p50793

Sonja Schaap
reflectit | communicatie & organisatie

Debbie Houtman
11 years ago

Ik had in november al geblogd over de Business Bootcamp omdat ik toen vol inspiratie zat na de Breakthrough to Succes. Ik heb de link toen gemaild, maar ik begrijp nu dat ik het hier neer moet zetten, dus bij deze. Via deze link http://bit.ly/hzIp9z kom je in het juiste artikel van mijn blog terecht.

Tot de 15e allemaal.

Anna Klijn
Anna Klijn
11 years ago

Hier is ook mijn blog http://bit.ly/dGFZAo

Ben al helemaal enthousiast voor 15 januari!!!

Robert Rosier
11 years ago

Goed idee! Mijn blog staat op

http://excalibrain.wordpress.com/links/

Robert Rosier

Maarten Smit
Maarten Smit
11 years ago

Mijn blog over de Busines Bootcamp

http://maartens.posterous.com/mijn-business-bootcamp

Han
Han
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Op http://theconsciousnetwork.wordpress.com/2010/12/17/3/ vind je mijn verslag van de Business Bootcamp in November.
Ik kijk er naar uit je te zien bij het Seminar in Januari.

Ronald Zuidema
11 years ago

N.a.v. de eerste business bootcamp van Open Circles, direct aan de slag gegaan met een blog is WordPress.

http://bit.ly/Business–Bootcamp
http://www.lerend-ervaren.nl/leerspiegel/?p=452

Inmiddels een paar maand later, zijn de eerste opdrachten gerealiseerd voor passive income.

Ronald Zuidema

Hetty Hanekamp
11 years ago

En waar gaat mijn eerste blog over….. juist Business Bootcamp. Een super ervaring die iedere ondernemer minstens 1x in zijn leven moet ondergaan 🙂 Enneh Master Enterpreneur, enneh Breakthrough. Financial Freedom ga ik in december meemaken. Mijn verwachtingen zijn inmiddels hoog gespannen. Voor wie ook gaat: tot de 11e

Met hartelijke groet,
Hetty

http://www.factor-h.nl/weblog/

Marlies Nijland
11 years ago

Met veel plezier heb ik mijn ervaringen over het Business Bootcamp beschreven op:

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-een-geweldige-ervaring.aspx

En ik kijk nu al uit naar het Social Media Secrets Seminar waar ik weer een hele hoop nieuwe dingen hoop te leren!

Corinne Tibben
Corinne Tibben
11 years ago

Hallo doet een beetje moeilijk over de plaatsing van de berichten over Business Bootcamp.

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/19/50324.aspx?GoToPostID=50415#p50415

Mijn ervaring staat als reactie onder de ervaring van Loes van der Veen. De enige manier om op Hallo een ervaring te plaatsen over Business Bootcamp.

Voor de mensen die willen volgen met het plaatsen van een ervaring op Hallo. Plaats je ervaring als reactie op die van Loes, dan komt alles goed.

Corinne Tibben
Corinne Tibben
11 years ago
Reply to  Corinne Tibben
Miriam Bode
11 years ago

http://nl-doelgericht-werken.blogspot.com/

Hallo,
ik heb een stuk geschreven op mijn nieuwe weblog. Ik hoop dat er lekker veel mensen het stuk lezen, ook gemotiveerd raken om naar Nisandeh te willen luistern en dat ze reacties geven. Want er is niets zo leuk om een dialoog aan te gaan!

Zoals ik ook al in mijn weblog vertel wil ik graag alle informatie in mij opnemen die mogelijk is en mijn voordeel hier mee doen.

Tot 15 januari.
Miriam Bode

Peter Heuvelman
11 years ago

Mijn blog over de Business Bootcamp!

http://bit.ly/aRCxzM

Debbie de Jong
Debbie de Jong
11 years ago

Mijn ervaring gepost op Hallo: http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-september-2010.aspx

Ik kijk uit naar nog meer informatie over social media.

Hartelijke groet,
Debbie

Sanne
Sanne
11 years ago

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/12/06/50324.aspx?GoToPostID=56027#p56027

Geen idee hoe lang het er nog zal staan, want de kvk lijkt iedereen na 2 december eraf te gooien… Hier is (of was) mijn entry:

Business Bootcamp – krachtige ervaring

Ik ben ondertussen meerdere keren naar een Business Bootcamp geweest. Er is wel iets voor nodig om de eerste keer te gaan. Ik kreeg de link van Alexander, wist eigenlijk totaal niet waar ik aan begon, behalve dat er wat moest veranderen in mijn leven. Dat is een nobel streven, dus ik heb me aangemeld, heb het geld voor de lunch opgehoest en ben gegaan. Wat ik moest verwachten wist ik niet, dus ik heb me opengesteld en heb me laten verrassen.

En een verrassing was het zeker. Allereerst was het strak georganiseerd. Prachtig om te zien. Gewoon lekker achterover gaan zitten en je bij de hand mee laten nemen naar wat er komen gaat. De werkvormen om iedereen alert te houden zijn, in ieder geval voor Nederlandse begrippen, nieuw en origineel. Met een deel van mijn geschiedenis in het onderwijs was ik heel erg blij, een creatieve manier om je groep erbij te houden en een manier die ikzelf ook zou kunnen gebruiken.

En dan de groep, niks geen clubje met mensen die het allemaal weten, maar in september een groep van 1100 mensen. Als je ooit het gevoel zou hebben gehad dat je de enige bent die zit te ploeteren om meer te maken van je leven en je levenswerk, dan heb je na een weekend bootcamp daar absoluut heel andere gedachten over! Volgens mij had ik ook op dit vlak de herziening en een nieuw inzicht nodig, waarvoor dank Nisandeh en alle anderen van Open Circles!

Ik zou ook nog een heleboel over de inhoud van de bootcamps kunnen vertellen, maar ik kies ervoor om tegen iedereen die zich afvraagt of ze ook eens moeten komen willen zeggen: Waag het er eens op, investeer een weekend, laat je verrassen en kijk gaandeweg met open vizier of je er beter van geworden bent. Mij heeft het een beter mens gemaakt, en al oefenend met de tools die me zijn aangereikt heb ik er nu vertrouwen in dat ik ook beter zal worden als het gaat om mijn werk.

Met vriendelijke groet,

Sanne

Kees Kuijlman
11 years ago

Met veel plezier heb ik mijn verhaal over de Business Bootcamp verteld op mijn nieuwe blog. Ondernemers moeten immers blijven ontwikkelen om succesvol te kunnen zijn? http://www.startersworkitout.nl/2010/12/ondernemers-moeten-blijven-ontwikkelen/

Christel Nolle
11 years ago

Heb ik het even makkelijk 🙂 Heb in februari 2010 al enthousiast geschreven over mijn ervaring met Business Bootcamp. De resultaten staan uiteraard ook op mijn blog. Hier is de link:

http://www.christelnolle.com/2010/02/la-la-land.html

Gerard Buurman
Gerard Buurman
11 years ago

Ik heb mijn ervaring van Bootcamp op Hallo gezet en doe graag mee aan het seminar Social Media.

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx?PageIndex=1

Halbert Karssiens
11 years ago

Zie http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx voor mijn verslag van Business Bootcamp. Goed idee, leuk dat ik nu ook op Hallo! sta. Ik kijk uit naar “Social Media” op za 15 januari 2011!

Leo van Veenendaal
11 years ago

Dit artikel gaat over de businessbootcamp van 27/28 november 2010.
Het was een geweldig ervaring bedankt Nisandeh en natuurlijk je team daarvoor. De organisatie liep als een trein.

Komende businessbootcamp is € 97 voor wat onkosten.
DAT IS ECHT EEN OM TE LACHEN… doen dus.

Om je te overtuigen van de nut en noodzaak van dit seminar moet je mijn artikel even lezen.
Veel succes bij je keuze.

http://bit.ly/fQVlxl

Tim
Tim
11 years ago

Heb mijn ervaring op mijn blog geschreven.
Heb er zin in!

http://tverdouw.wordpress.com/2011/01/11/business-bootcamp-dat-wil-je-niet-missen/

Daisy Loonen
11 years ago

http://daisyloonen.wordpress.com/2010/10/19/business-bootcamp
Hallo.

Bij deze mijn verslag.
Tevens de eerste keer dat ik iets op mijn blog heb geschreven.
Weer een drempel overwonnen.
Dank je wel

Hartelijke groet.

Daisy

Daniëlle Verbeeten
11 years ago

http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx?PageIndex=3

Zie bovenstaande link voor mijn blog op ‘Hallo’.
Als je je blog op Hallo wilt plaatsten moet je dat doen onder reacties. Hierbij dus een tweede poging.

Ik kom graag naar het Social Media Secrets seminar.

Ik vind het ontzettend leuk, hoe je me stimuleert om nog zoveel meer te doen dan ik al deed!
De succes komen nu al binnen. Na 3 dagen!!

Danielle

Patrick de Jonge
11 years ago

“Beste ondernemers,
Alle berichten na mijn eigen reactie zal Team Hallo! uit deze thread verwijderen.

De reden hiervoor is dat er nu 52 reacties staan met dezelfde inhoud. Team Hallo! is van mening dat de toegevoegde waarde van het 53e bericht ontbreekt.
Met vriendelijke groet,
Nanda
Team Hallo!”
Beetje jammer dit!!
Hopelijk is het ook goed als ik het hier plaats, want ik heb nog geen blog.

Via een kennis hoorde ik voor het eerst van de Business Bootcamp en ik was eigenlijk meteen enthousiast. De eerstvolgende Business Bootcamp was in november en ik heb me er ook voor opgegeven.
Onverwacht had ik twee weken voor de Business Bootcamp de training Breaktrough to Success. Dit was mijn eerste kennismaking met Nisandeh. Als ik deze training kort zou moeten samenvatten… De naam is heel goed gekozen!! In dat weekend bereik je enorm veel en behaal je de ene doorbraak naar succes na de andere. Dus ik was al aardig in de stemming voor de Business Bootcamp.
Op het moment dat ik me inschreef had ik al een eigen bedrijf, maar het liep nog voor geen meter. Of zoals Nisandeh is zijn training zegt. Ik had een hobby, geen bedrijf. En het klopte wat hij zei! Vanaf dat moment heb ik de beslissing genomen om echt een bedrijf te starten met alle tools die hij aanreikte dat weekend. En dat zijn er heel veel.
Het weekend barst van de energie. Ongeveer 900 mensen met een gezamenlijk doel in een ruimte. Het was geweldig om te merken hoe iedereen met de minuut enthousiaster werd. Zo hebben we samen deze training tot een enorm succes gemaakt.
Ik heb heel veel inzichten gekregen. Heel veel nieuwe ideeën. En vooral veel vaardigheden om in de praktijk toe te kunnen passen.
Nisandeh houdt je tijdens deze 2 dagen een spiegel voor en regelmatig vraag je jezelf af waar je eigenlijk al die tijd mee bezig was. Wat hij je uitlegt is allemaal zo simpel dat je je afvraagt waarom je het niet eerder toegepast hebt. Juist daarom is deze training zo waardevol. Het dwingt je om je bedrijf vanaf de basis goed op te bouwen en dat is enorm belangrijk. Daarom is deze training geschikt voor iedere ondernemer.
In februari 2011 ga ik weer!!

Josefine Logemann
11 years ago

Business Boo(s)tcamp – voor iedere zzp-er of kleine ondernemer aan te bevelen.

Mijn link naar het blog op Hallo is: http://hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx?PageIndex=2

Je vind me onderaan het blog.

Leon
11 years ago

Hallo Nisandeh,

Hierbij mijn blog over de Business Bootcamp.
Ik heb me al ingeschreven voor de Social Media Secrets seminar en heb een bevestigings e-mail ontvangen

http://ttmcommunicatie.nl/business_bootcamp.html

Groetjes,

Leon
TTM Communicatie

Marieke Schoenmaker
11 years ago

De juiste link naar Happy Business Booming, mijn ervaringen van de Business Bootcamp op HALLO is:

hallo.kvk.nl/hallo/ervaringen/hele_community/archief/2010/10/20/business-bootcamp-april-en-september-2010.aspx?PageIndex=2

Groet, Marieke

Kim Roos
11 years ago

Bij deze mijn blog – http://cutecaramel.babyhive.nl/open-circles-academy/

Ben al helemaal enthousiast voor 15 januari!!!

Agathe Rietveld
11 years ago

Mijn Sociale Media Secret

Wat er aan vooraf ging (in mijn hoofd)

Met een vorm van weerstand, want ik heb het gevoel dat ik iets moet…. ben ik begonnen deze tekst te schrijven. Heb er natuurlijk helemaal geen tijd voor. Minimale aantal woorden is 300! “Weet je wel hoe druk ik het heb?” Heb zojuist al veel te lang op Facebook gezeten, en aan de telefoon gehangen. En er moeten nog een aantal belangrijke e/mails uit, als mijn mailprogramma niet vast loopt… Voor de rest heb ik vandaag nog niet veel nuttigs gedaan, vind ik zelf…jawel de printer werkt weer!

Ik bemerk dat ik meteen een blokkade of liever gezegd een “escape” aan het zoeken ben: ik heb geen blog! Dus waarop moet ik de tekst plaatsen, mocht ik het benodigde aantal woorden (300 minimaal) bereikt hebben?

Heb geen idee hoe je een blog aan moet maken… Wat een gedoe zeg… ik ga wel niet naar dat seminar over Social Media Secrets…
Ben al blij dat ik mijn afspraak met mijn computerdeskundige per sms heb bevestigd,
Die komt een nieuwe versie van Office installeren en al mijn digitale obstakels oplossen!

Het zijn juist al deze obstakels en (on)bewuste houdingen en gevoelens (en dat voelen computers!) ten opzichte van de “digitale wereld” waardoor ik me realiseer dat ik DAAROM JUIST WEL het seminar over Social Media Secrets moet bijwonen!

(Ik heb tenslotte niet voor niets mijn houten plankje doormidden geslagen tijdens de training Breakthough Succes!)

Stapje voor stapje blijkt toch te werken (zo bereikte ook de slak de Ark)! Zo begon ik eerst met het Business Bootcamp van Open Circles, waarover hieronder mijn bevindingen

http://nice2organize.blogspot.com/2011/01/bij-een-cadeau-een-cadeautje-cadeau.html

P.S. Inmiddels zijn er al 3 obstakels geruimd: Office werkt weer, ik heb jullie dit stukje laten lezen en ik heb een eigen blog!Helemaal zelluf aangemaakt! (“Grote meid!”)

Rob Verbeek
11 years ago

Act Now and Grow Tohether !!

Ik ga graag naar het Social Media Seminar zodat ik mijn marketing en sales echt kan volgen.
Mijn bloq is te vinden op http://mlr-it.nl/blog/?p=5
Zie je graag daar