BREAKING NEWS!

9020 views | 101 reacties |
shares

Zet je schrap, want ik heb werkelijk SPECTACULAIR en FANTASTISCH nieuws voor jou.

Maar ik zou Nisandeh niet zijn, als ik het niet eerst even inleidde…

In de afgelopen 7 jaar hebben we met het team van Open Circles Academy de meest uitzinnige en waardevolle trainingen gegeven, de Business Bootcamp (die meer dan 250 miljoen euro in de Nederlandse economie bracht) en de vele gevorderde trainingen die voor tienduizenden zelfstandige professionals een ware transformatie van hun ondernemerschap betekende.

Dankzij de implementatie van ons lesmateriaal creëren ze de lifestyle waar ze ooit alleen van konden dromen.

En Vered (mijn vrouw) en ik genieten ook van onze gekozen en gecreëerde leven terwijl we wonen en werken op Tenerife. Je zou kunnen zeggen dat we dit mogelijk hebben gemaakt met behulp van ons eigen lesmateriaal.

Het zogenoemde ‘talk the walk’ principe (we onderwijzen wat we doen) ligt aan de basis van dit (zakelijke, persoonlijke en financiële) succes. Door consistente toepassing van het talk-the-walk principe zijn we de snelstgroeiende onderneming in onze branche geworden en is 2016 ons beste jaar ooit.

Maar… bij het vormgeven het soort leven en werken dat je wenst, hoort ook het maken van moeilijke (en bevrijdende) keuzes.

En ik moet je zeggen dat het heen en weer vliegen tussen Tenerife en Nederland en het geven van intensieve live trainingen niet (meer) past bij de keuzes die we hebben gemaakt.

Dus… je voelt hem denk ik wel aankomen…

Open Circles Academy Amsterdam– ons bedrijf dat LIVE trainingen voor ZZP-ers organiseert in Nederland, gaat per 31 december 2016 zijn deuren sluiten.

Nisandeh, ben je gek worden?

Ja, die zin hoor ik wel vaker… maar met name van Vered 🙂

Natuurlijk ben ik niet gek geworden, want dit is HET MEEST FANTASTISCHE NIEUWS voor jou!

Je moet begrijpen dat mijn drive om ZZP-ers te helpen onverminderd is. Sterker nog, vanaf Tenerife kan ik jou nog veel BETER en met meer energie voorzien van wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien in de nieuwe economie.

We gaan in 2017 een nieuwe fase in, waarin ik met mijn nieuwe revolutionaire programma Zero to Million met 2 dagen werken per week en ‘gewapend’ met een iPad en Wifi… een bedrijf in 12 maanden laat groeien van niets (geen klanten, geen product, geen mailing database, etc. en slechts $100 budget per maand) tot een miljoen dollar omzet.img_0620-2

En ik laat jou in Zero to Million precies zien wat ik doe, zodat jij de strategieën, acties en tools kunt inzetten voor het groeien van jouw klandizie en inkomen.

Het is echt een vernieuwend educatief programma voor ondernemers en hoe meer erover bekend wordt, hoe meer mensen er enthousiast over raken, inclusief de minister-president.

Maar voordat het zover is… heb ik iets heel speciaals voor jou.

Want ik heb het ALLERBESTE tot het laatst bewaard.

Eind november 2016 kun jij namelijk deelnemen aan de…

BUSINESS BREAKTHROUGH

Earn More, Work Less… Soon!

In dit 1-daagse seminar ga ik nog één keer LIVE voor jou knallen. Ik ga je helpen om (een of meer van) de 9 obstakels die je ervan weerhouden om jouw volledige ondernemerspotentieel waar te maken, voorgoed te doorbreken.

Je ontdekt hoe je een VIP ticket (de VIP bonus is GIGANTISCH) voor dit laatste Open Circles evenement kunt bemachtigen als je een inzichtgevende enquête over jouw business invult.

Dus, als je het nog niet hebt gedaan…

Klik hier en beantwoord de vragen voor jouw beste jaar ooit

Tot slot

Ik besef en verwacht dat liefhebbers van onze live evenementen teleurgesteld zullen zijn dat aan onze unieke, krachtige en hoog-energieke live trainingen in Nederland definitief een einde komt.

(En een enkeling zal er misschien blij om zijn – “Tjonge, jonge Nisandeh, kan het niet een tandje minder met al dat Amerikaanse gedoe van je…“)

Nou, ik kan je vast beloven dat we er tijdens de Business Breakthrough een tandje bovenop gooien!

Grijp dus deze laatste kans. Ik doe er alles aan om jou te helpen een doorbraak te bereiken in het komende jaar door jouw obstakels uit de weg te ruimen.

En daarbij is het heel belangrijk dat je weet waar je naartoe wilt doorbreken…

Dus, laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronder:

Wat is jouw ideale lifestyle? / Wat is jouw persoonlijke visie op leven en werken in de nieuwe economie?

ZZP-ers die hun dromen waarmaakten begonnen ook met het opschrijven en delen van hun wensen, ambities en visie. Doe het alsjeblieft, zelfs al zijn het een paar regels.

Ik ben heel benieuwd.

En als je het nog niet hebt gedaan, beantwoord de vragen die het begin markeren van jouw persoonlijke Business Breakthrough.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel met jouw netwerk, door op de Facebook, LinkedIn of Google+ knoppen te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk kunnen profiteren van deze laatste kans

101
Leave a Reply

avatar
88 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
87 Comment authors
Kishan StrooValeria CabiYvonne NieuwpoortManny MoermanSin Declerc Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Ina van de Hoef
Gast

Mijn ideale lifestyle is: wonen en werken waar ik wil en hoeveel ik wil, balans en voldoende rust in mijn leven door samen te werken met mensen die mijn missie delen zodat we met elkaar grote impact kunnen hebben op het leven van onze doelgroep.

Shirley-Jane Jasper
Gast

Mooi omschreven Ina! Kan ik me er helemaal bij aansluiten (maar dan voor mijn doelgroep en gelijkgestemde experts op het gebied).

Stacey Hardjosemito
Gast
Stacey Hardjosemito

Freedom to live wherever we want and to do whatever we want, when we want. Creating a lifestyle where we can travel the world and open our mind, hearts and eyes to people and places all over the world <3

Shirley-Jane Jasper
Gast

Leef de juiste lifestyle voor aan je kids! Na de Financial Freedom is dat eigenlijk het eerste wat in me opkomt. Want welke lifestyle het ook wordt, als we die willen moeten we het voorleven. Ik deel graag dit leuke momentje met jullie: Toen ik terugkwam van het weekend bij Open Circles waren er niet genoeg boodschappen gehaald voor de week en het budget was bijna op. Ipv boos worden en proberen het ene gat met het andere te vullen (oude patroon, levend vanuit schaarste) heb ik nu alle gezinsleden gevraagd wat er nog ontbrak. Vervolgens legde ik 6,25 en… Lees verder »

Jeannette Bal
Gast

Wat een goed idee om samen te kijken naar wat is er en wat is er nodig.

Ashirda Oosterlee
Gast
Ashirda Oosterlee

Oh dank je voor het delen👌
Dat is nog eens een transfer die hier is gemaakt!
Top top top!
Dit is een parel van een transfer

Fenneke Wortelboer
Gast

Super! Dat is een wijze les geweest en een super oplossing!
Wat zou het mooi zijn als we onze kinderen niet op zadelen met onze oude mindset over geld!

Donna Hoogstraaten
Gast

Prachtig Shirley Jane! Komend weekend zijn mijn kinderen bij mij en gaan we het over de lessen hebben die ik bij de Financieel Freedom heb geleerd. Mij overkwam ook iets moois na de fin. fr. Nog op zondag kwam iemand naar mij toe om 30 euro te geven die ze over had van het geldspel op vrijdag. Op dinsdag had ik met haar een meeting en gaf ze mij nog eens 100 euro 🙂 Die dag deed ik boodschappen en zag de cassiere zelf dat er iets niet goed geprijsd was en gaf ze mij 81 cent terug. En mijn… Lees verder »

Doret Schulkes
Gast

Ik verheug me op de seminar! Zal zeker weer een dag worden waar je energie van krijgt! Mijn ideale lifestyle is enkele dagen per week werken voor mij en voor mijn man. De overige dagen sportief bezig zijn. Lekker in ons huidige huis blijven wonen. Onze 4 kinderen af en toe helpen. En enkele keren per jaar een actieve vakantie om mooie ervaringen op te doen!! Met mijn bedrijf wil ik aan nog meer mensen een bijdrage leveren aan hun levensgeluk door hen te helpen een Heerlijk Huis te maken. Met name mensen waarvan de kinderen de deur uit zijn… Lees verder »

Ingrid van Ophem
Gast
Ingrid van Ophem

Mijn ideale leefstijl is om overal te kunnen werken waar ik wil en op het moment dat ik het wil. Dat ik mijn bedrijf voor mij laat werken en niet andersom. Dat ik heel veel anderen help in hun ontwikkeling, zowel zakelijk als privé.

Brigitte van der Loo
Gast

Wow that’s some news. I remember talking to you in the Vondelpark when you were starting Open Circles. Time flies! Thanks for all the years of inspiration. And some more to come in a different set up, I see 🙂 Big hug!

Adri Munier
Gast

Freedom to live wherever I want and to do whatever I want, when I want. Creating a lifestyle where I can travel the world and open my mind, heart and eyes to people and places all over the world <3

Saskia van de Riet
Gast

Hartelijk gefeliciteerd met deze moedige en inspirerende keuze! Mijn visie is dat ik kan werken waar ik wil, kan wonen waar ik wil, kan reizen waarheen ik wil en tijd kan doorbrengen met de mensen waarmee ik dat wil. Elke dag. Zodat ik ’s ochtends vroeg (!) uit bed spring met de motivatie om vandaag mijn beste dag ooit te maken.
Namasté

Jantie van der Laan
Gast
Jantie van der Laan

Ik wil alleen nog maar werken vanuit mijn passie en dat is om de retail duurzamer te maken. Het moet én kan anders en ik ga ze daarbij helpen. Wat mij soms belemmert is het gevoel dat ik nog niet goed genoeg ben om de ‘expert status’ te claimen. Ik ga het gewoon doen! ‘Fake it till you become it’!

Anja Eggens
Gast

2016 heb ik mijn omzet met 50 % verhoogd ten opzichte van 2015. Voor 2017 wil ik dit minstens nog een keer doen. Ik ga me anders profileren, niet meer uurtje factuurtje (uurprijs ook maar eens omhoog en inzetten op een hoger niveau), maar per project. Verder mijn boek afmaken en presentaties geven. In november start ik met een opleiding mediation en daar wil ik mee verder. Plannen genoeg.

Marian Oort
Gast

Interessante beslissing Nisandeh, ik denk dat jij en Vered een interessante beslissing hebben genomen en wens jullie dan ook veel succes.

Marij Clex
Gast

Mijn ideale lifestyle is: werken vanuit mijn woonomgeving met meer ruimte voor privé zaken / ontspanning / rust en goed luisterend naar wat mijn lijf aan kan. Mijn visie: 5 dagen 8 a 10 uur weg zijn om voor een baas op een plek te werken is niet gezond voor een mens en ik moet en wil het met minder doen. Privé en werk zullen steeds meer afwisselend samen moeten kunnen gaan vanuit je eigen werkplek waar je je thuis voelt. Iedereen zal steeds meer zelf ondernemer worden. Ambitie: ondernemers op weg helpen en op weg houden met een breed… Lees verder »

Amir Rahimzadeh
Gast

Wow, this is news. But, I think many have seen it coming. And I believe and I am sure that your dedication to serve and help small business owners has not diminished a bit but that in this new way you are able to serve even more people and contribute on an even larger scale. To me it simply seems like the next big step you had to take. Congratulations Nisandeh and Vered to this bold move.

Rob Nisters
Gast
Rob Nisters

De manier waarop ik leven wil, is geïnspireerd door mijn passie (onder andere fotografie) en gedreven door mijn nieuwsgierigheid.

En de richting die ik in de.laatste Master Entrepreneur heb gekozen, geeft me dat allemaal.
Morgen de eerste shoot nieuwe stijl!

Ik ben er hartstikke enthousiast en opgewonden over!
Kan nauwelijks slapen.

Geja Heinen
Gast

Mijn ideale lifestyleplanner laat me wonen in een land dichter bij de evenaar waarbij ik kan doen waar mijn hart ligt (ik leef als ik kan leren en voor een groep sta) in balans met genieten van dierbare mensen, de wereld ontdekken en de natuur

Gerda Warris
Gast

Mijn ideaal is om een unieke opzet te maken voor mijn vakgebied.
Nog meer mensen kunnen helpen en te zorgen dat het resultaat zichtbaar is. Op dit moment lukt dat nog niet dus daar ligt een uitdaging.

Ingrid Wells
Gast
Ingrid Wells

Mijn ideale lifestyle is werken vanuit mijn hart, werk verrichten dat niet als werk voelt. Werk waarmee je waarde toevoegt aan het leven van anderen. Werk dan niet plaatsgebonden is. Een goede balans vinden tussen werk en privé en ook tijd en ruimte hebben om iets terug te doen voor de samenleving.

Wonen in een omgeving dat goed voelt en waar ik energie van krijg. Steeds blijven werken aan mijn persoonlijke groei.

Wendy Mulder
Gast
Wendy Mulder

Hoi Ingrid,

Wat een mooie visie, die deel ik geheel met je. Werk doen waarmee ik anderen een dienst bewijs, maar waar ik ook heel blij van word. En werken zonder dat dat als werken voelt. Ikzelf heb nog geen eigen bedrijf, maar ik heb dit jaar als break through mijn allereerste visitekaartjes laten maken. Verder wil ik iets gaan betekenen voor mensen op het gebied van rouwverwerking/life coaching.

Met vriendelijke groet,

Wendy Mulder

Robert Benninga
Gast

Dear Nisandeh & Vered, First and foremost: Shana Tova, dear Buddies!!! When thinking of the many break-throughs I had the privilege to experience in my precious life, I am very grateful for the great times we spend together. For me I have seen and partially went through these 4 ways of break-throughs that I love to take the time now and share here with the wonderful Open Circles community: 1. Break-down: a very impactful, complex and costly way in terms of time, effort, health, energy and resources. Better to avoid as much as possible pro-actively. Rough Road! 2. Break-apart: breaking… Lees verder »

Martina Schneider
Gast

Aloha Robert, I’m walking the talk and talking my walk. 🙂 Love to meet you in november at this last Live Event 🙂

Rosa Gerlach
Gast

Thanks for this valuable information! Shalom, chaver.

Judith Porcelijn
Gast

Alle leraren in Nederland leer ik met een paar tips betere leraren te zijn. Leraren die het verschil maken.

Donna Hoogstraaten
Gast

Wat een mooi doel.
Leraren vormen zo veel kinderen/volwassenen en dat kan ten goed of ten kwade zijn.

Ben benieuwd wele tips je ze wil geven.

Francisco de Stoet
Gast

Al reizend mijn geld kunnen verdienen lijkt mij ideaal.
Bijvoorbeeld voor 25 tot 50% van mijn tijd.

Dan ook meer van andere culturen kunnen leren.

Martina Schneider
Gast

I like the way you’re walking 🙂 ….dipdipdip……I just got this song in my head 🙂 Looking forward to meet you guys. My business just take a major loop since I’ve done the Business Bootcamp and all following courses from Open Circles Academy. My last 2 years were the best ever years in my business due to more focus and implementation of all I’ve learned untill now. There is much more to come, as I know there is more in live and more to me. My breakthroughs are incredible and such a smooth change into felkling happy and succesful. Just… Lees verder »

Valeria Cabi
Gast

Ik had me al hiervoor opgegeven. Wat jammer dat jullie nu stoppen hier, dit wordt dus mijn eerste en laatste live workshop bij jullie :(.

Maar ik zou graag 25/30 uur per week willen werken en de rest aan mijn vele hobby’s besteden. En 2-3x per jaar een leuke reis van een week-10 dagen maken naar een mooie plek op deze aarde. Er is nog zo veel wat ik zou willen zien.

Ben wel heel benieuwd naar de Zero to a Million gebeuren.
MVG

Bart Jansen
Gast

Ik zou graag in een situatie terecht komen waarin ik m.b.v. mijn talenten, én binnen mijn vakgebied (grafisch en illustratief ontwerp), genoeg inkomsten heb om prettig te leven – en dat hoeven m.i. écht geen miljoenen te zijn – én waarin ik mijn werk of een belangrijk deel ervan minder, of liever nog: ‘niet meer’, als werk ervaar. Verder zouden mijn inkomsten me meer ruimte moeten geven om wat te doen voor de maatschappij (jeugd- en jongerenwerk, natuur en milieu, mantelzorg etc.).

Femke de Caluwé
Gast

Mijn ideale lifestyle… Een verschil maken in een omgeving die ertoe doet. Be the reason someone smiles today is mijn motto! Ik zou willen dat mijn leven er als volgt uitziet:
* ik uit mijn passie en energie met rust in mijn werk om anderen te helpen
* ik sport 3x per week
* ik ga 1x per week naar de masseur
* heb wekelijks heerlijke diners en uitjes met mijn lief en vrienden
* run een B&B waarbij we regelmatig buitenlandse gasten ontvangen
* heb mijn 2 programma’s helemaal uitgewerkt en living the full potential… En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan!

Nathie Perez
Gast

Back to the simple life. Quality time with my family and no worries about money because I manage my working and passive income very well and we can cover our lifestyle cost for more than a year. The company is growing every year amazingly and I am able to help others. Travel a lot, enjoy life and make the world a better place.

Mo Reker
Gast

Ideale lifestyle is gevuld met reizen, inspirerende mensen en evenementen, kunst, goede geneeskunde en veel werken vanuit passie en het leven leven waarin mijn spirit de plek heeft om te stralen. In deze nieuwe economie doe ik graag dingen om dier, mens en natuur ook tot hun positieve kracht te brengen – dit zou ook onderdeel zijn van het reizen, de inspiratie en mijn onderneming.

Rosa Gerlach
Gast

Mijn ideale lifestyle: Leven als een digital nomad, gaan waar mijn voeten me brengen, waar de zon wil schijnen. Mensen inspireren, bevrijden van hun beperkende overtuigingen, laten zien dat we de wereld mooier kunnen maken, dat wij onze wereld creëren, dat we al onze dromen waar kunnen maken, dat de wereld a friendly place is, waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Neem verantwoordelijkheid en begin vandaag met een leven vol vreugde, vrede en vrijheid <3

Jannie van den Boogaard
Gast

To reach a breakthrough, my dreams are clear and my mindset points in the right direction. But there are sabotaging believes that hold me back. I am the one who is responsible for either succes or failing. And that scares me the most. The things happening at the Financial Freedom were very helpful and I expect more of that in the Breakthrough. Despite the fact I discovered how strong believes are, now I am aware and determined to reach my goals. For me. But most of all for my kids, to show and prove to them this is possible for… Lees verder »

Sonja Nossent
Gast

Mijn ideale lifestyle: moeiteloos werken, zorgeloos leven en van betekenis zijn voor anderen. Dat betekent o.a. Goed Geld verdienen met wat ik het liefste doe. Goed Geld verdienen is voor mij: veelal samen met anderen Goede, zinvolle dingen doen, die het welzijn van anderen / de (lokale) wereld ten goede komen + daar fatsoenlijk voor betaald worden, naar wat het waard is. Concreet: 3 dagen per week actief met Sociale Innovatie in Zeeland + 1 dag per week opstellingenwerk voor organisaties en personen, aanwakkeren van leiderschap bij vrouwen, en andere initiatieven. De overige 3 dagen per week is voor ontspannen,… Lees verder »

Maja van der Zijden
Gast
Maja van der Zijden

Mijn ideale leven is mensen te leren af te leren. Bijvoorbeeld af te leren te verklaren , af te leren te denken dat ze klein zijn, eigenlijk al die dingen af te leren die ze hebben geleerd omdat ze dachten dat het erbij hoorde.

Ik wil laten ervaren wat de wonderen (oplossingen die je gewoon niet kunt bedenken) zijn die ontstaan als ze vanuit hun hart gaan opereren en ze laten eervaren dat ze groter zijn dan ze denken

Wendy Mulder
Gast
Wendy Mulder

Hoi Maja,

Ik ben het helemaal met je eens. Nog niet zo lang weet ik dat ik indigo (nieuwetijdskind, nu volwassene) ben. Vanaf het moment dat ik kon praten werd er gezegd goh jij bent een oude ziel. Ik kan me mateloos irriteren aan het feit dat we moeten voldoen aan een volmaakt beeld dat de wereld van ons verlangt. In mijn beleving zijn we allemaal goed zoals we zijn en het wordt tijd dat dit weer de boventoon gaat voeren.

Mijn complimenten over je geschreven stukje.

Groetjes,

Wendy Mulder

Mariëtte Verlaan
Gast

Walk your talk… wandel zelf het pad waar je over praat. Ervaring is voor mij van waaruit ik leef en werk. Elke dag genieten van mijn omgeving, leven in een mooie bloeiende en boeiende tuin, inspiratie opdoen en creëren vanachter mijn laptop. En straks… een zonnig en vrij leven in Italië waarbij ik blijf ontwerpen en schrijven voor mensen met tuinwensen. Mijn droom… de wereld, via de tuin en mijn kennis van Feng Shui, stap voor stap mooier maken voor anderen. Voor mezelf/ons weer een spectaculaire nieuwe plek vormgeven waar rust, inspiratie en plezier mijn/onze passie weerspiegelen. Open voor anderen… Lees verder »

Tineke van den Tillaart
Gast

Het is mijn ideaal te leven zonder me zorgen te hoeven maken over de financiën. Mijn inkomen wil ik verdienen met het werk wat ik het leukste vind om te doen, en dat is anderen te leren hoe ze hun financiën op orde kunnen brengen en houden en ze inzicht te geven in het inkomsten- en uitgavenpatroon. Met dat inzicht kunnen andere keuzes gemaakt worden, zodat ze op termijn meer geld overhouden voor reserveringen en persoonlijke spaardoelen!

Ik zou er graag bij zijn op 23 november maar door andere verplichtingen (opleiding) kan ik deze dag helaas niet vrijmaken.

Martina Capousel
Gast

Mijn ideale leefstijl
18 uur per week werken met mijn ideale cliënten, die mijn hoge tarief willen en kunnen betalen.

Fenneke Wortelboer
Gast

Doen waar mijn passie ligt op mijn manier! Dit jaar heb ik een enorme doorbraak gemaakt. Ik heb een unieke interieuropleiding ontwikkeld die energetisch een laagje dieper gaat. Het gaat om voelen, wat eventuele onbewuste effecten zijn van de keuzes die je maakt op gebied van wonen. Omdat de omgeving invloed kan hebben op je welbevinden is het enorm belangrijk dat degene die jou adviseert zelf bewust is van de effecten van hun advies. We gaan dan ook ontwerpen van binnenuit naar buiten! Zelf ben ik inmiddels meer dan 15 jaar gespecialiseerd in wat ruimte en oa kleur met je… Lees verder »

Nicolet Meenderink
Gast

Graag zou ik een verschil maken in een omgeving die ertoe doet. Een reden van bestaan hebben waar niet alleen ikzelf en mijn naasten blij van worden maar ook anderen.

Sandra Kong A Sam
Gast
Sandra Kong A Sam

Mijn ideale lifestyle is zelfvoorzienend en ecologisch wonen en werken te midden van de natuur en te gaan en staan met mijn gezin waar we willen.

Daarnaast leer ik andere mensen met veel enthousiasme wat veerkracht is en wat energiemanagement daar mee te maken heeft om zo je volledig potentieel te kunnen benutten.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan goede doelen die werken aan zelfvoorzienende en ecologisch projecten.

André Gruisen
Gast

Geef -> ontvang -> geef meer -> ontvang meer. Ik wil mijn clienten de waarde van waarde duidelijk maken. Dat doe ik nu al door hen advies te GARANDEREN waar ze op één of andere manier beter van worden en die verbetering een waarde toe te kennen. Dat is, of daarop baseer ik mijn tarief. Lifestyle; ontspannen, vanuit een dienstbaarheid voor wie daar open voor staat. Wie luistert naar een deskundige (zoals ik) kan alsnog zijn eigen keuzes maken. En een groot deel van mijn ambitie is/wordt bewustworden van alle overvloed in de wereld. Ik moet het boek nog lezen,… Lees verder »

Johan Koenders
Gast

Mijn missie is mensen blij te maken, blij zoals ze zich voelen en blij met wat ze doen. Dit bereik ik door mensen energieker en fitter te laten worden middels de voeding en beweegadviezen/begeleiding die ik geef. Daar word ik zelf ook blij van!

Sandra Jacobs
Gast

To be able to do my work from wherever on this beautiful planet with a continious Passive Income flow which allows me to work with people who needs the most of my empowerment knowledge, without they have to bother how to pay me.

My freedom is my life’s greatest treasure. That’s what I want to live.

See you at the end of November. Wouldn’t miss to see you rock this last time, Nisandeh!

Big hug!
Sandra

Kristien Detailleur
Gast
Kristien Detailleur

De grootste versie van mezelf worden.
Positief overbodig zijn in mijn bedrijf.
Veel passief inkomen.
Veel plezier beleven en veel innerlijke stilte momenten.
Met gelijkgestemden een hoger level bereiken.
Wil nog van betekenis zijn op deze wereld, een meerwaarde creëren op planet earth. niet om mijn ego te strelen maar om het collectief bewustzijn te verhogen.

Hartegroet aan Nisandeh, Vered en het ganse team.
Kristien

Petra Janssen-Daemen
Gast
Petra Janssen-Daemen

Wat is jouw ideale lifestyle? Mijn ideale leefstijl is een goede energiebalans te hebben tussen werk en privé. Dit ondanks het feit dat het onderwerp waar ik bevlogen over ben, namelijk duurzame inzetbaarheid, heel dicht bij mijn eigen persoonlijkheid, privé leven staat. Ik wil werken vanuit mijn bron: mijn kerntalenten en levenservaring. Hiermee wil ik anderen van dienst zijn. Mijn visie over het leven is dat ik denk dat ieder mens in staat is zijn potentieel te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je dit weet in te zetten, je aan je leven en aan dat van anderen meer… Lees verder »

Ria Knol
Gast

Mooi Petra! Heb Wubbo Ockels ooit geïnterviewd voor een kindertijdschrift. Hij was zó aardig, hij bracht me na het interview naar huis in een hele rode oude cabrio die alleen in bezit was geweest van andere astronauten, en als eerste was dat Neil Armstrong., incl. koperen naamplaatjes.

Ik was het helemaal vergeten, dankzij Financial Freedom en jouw bericht over voertuigen herinner ik het me weer! Tx!

Marc Bijnens
Gast

45+-ers die moeilijkheden hebben met de nieuwe economie helpen met online marketing en zo hun passie terug te vinden.

Ron Scheerder
Gast
Ron Scheerder

Mijn ideale leven is een leven van een digital nomad. Kunnen werken vanaf elke plek in de wereld, zolang er internet is. Uiteraard ben ik dan financieel vrij zodat ik mij 100% kan richten op het helpen van mijn ideale klanten en het vervullen van mijn potentieel om op die manier een zo groot mogelijke impact te realiseren.

Daarnaast leef ik een gezonde levenstijl en zijn we zoveel mogelijk zelfvoorzienend (eigen groenten/kruiden, zonne-energie).

Ashirda Oosterlee
Gast
Ashirda Oosterlee

Onderdeel uitmaken van dit grotere plan doet leven👌 Ik wens Nisandeh en Vered alle succes met deze ontwikkelingen😊 Aan het plan verandert niets, het is enkel meer ruimte maken en beter voorbereid zijn op wat komen gaat. Maar toch…. afscheid nemen en met iets nog mooiers verder gaan dat is de clou. In de unieke nieuwe economie waar ruimte is om te bouwen aan goede concerten van onze levens waarbij een passief inkomen gewoon is. Stel je voor Stel je voor we zijn er niet zo ver meer van af. Stel je toch eens voor Na afgelopen weekend Financial Freedom… Lees verder »

Ria Knol
Gast

Een ideale lifestyle! ’s Morgens vroeg lekker leerzaam lezen, manlief die de kinderen naar school&voetbal brengt en het huishouden en alle administratie regelt… Ikzelf die naar het nabij gelegen voormalig Station ga om samen met mijn p.a. (ex-collega Marlous) een gast-kindercoach en wat jonge videotalenten te werken aan onze gezamenlijke missie: jongeren analoger, ouderen digitaler. We laten ouderen en jongeren van elkaar leren en wij bezitten een enorm handige trukendoos om dat voor elkaar te krijgen. Het gaat echt goed, onze e-learning programma’s zijn niet aan te slepen. De kranten schrijven over het succes van ons bedrijf: steeds meer jongeren… Lees verder »

Boukje Canaan
Gast

Wat een voorbeeldrol je hier neerzet is ook belangrijk! Dank Nisandeh en Vered alvast voor al de kansen, ideeen, kennis en wat al niet meer. Graag volg ik dit voorbeeld-pad en ga ik met mijn man op een plek wonen en doen wat we graag doen; genieten van het leven en mensen verder helpen. Deze combinatie is zo krachtig dat iedereen dit kan wanneer men dit werkelijk wil. Dat het pad vol kronkels ligt is om van te leren en te mogen groeien, maar op het pad blijven en geloven dat we er gaan komen, was de belangrijkste les. Ieder… Lees verder »

Veronika Rutten
Gast

Een niet verrassend besluit, een logisch gevolg! Mooi om te zien! Maar nu de antwoorden op de vragen! 1. Mijn ideale lifestyle: Werken waar en wanneer ik wil, in buitenland, overal waar een internet verbinding is. 2. Persoonlijke visie: Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de staat van ons zijn. Mijn missie is een gezondheidsbewustzijn te creëren – Health Awareness 3. Het is, denk ik nog nooit zo makkelijk geweest om te ondernemen, met de mogelijkheden die er nu zijn online, en die kennis die er ter beschikking is online! Alleen zijn wij nog te bang en hebben het vertrouwen nog… Lees verder »

Tonnis van Dam
Gast

Hi Nisandeh and Vered,

Congrats with your decision to focus on your desires and lifestyle and to focus on new in stead of old. (I must say I’d already expected that when you moved to Tenerife :-))

My ideal lifestyle is doing what I want, when I want. Based on inner commitment. Taking 100% responsibility. Be in the positive and creative side of life.

Robert Rosier
Gast
Robert Rosier

Warm en zonnig klimaat, niet of nauwelijks hoeven werken voor de inkomsten, reizen, diepzeeduiken, films maken, onderwijs wereldwijd veranderen en verbeteren en meer.

Dat is in een grove schets m’n droomleven.

Marjan vd Wel
Gast
Marjan vd Wel

Mijn ideale leefstijl is gefocust werken. Dit betekent aandacht voor wat er nodig is en afleiding zoveel mogelijk uitschakelen. Zelf keuzes maken ipv dat ze mij overkomen. En er zijn voor mijn geliefden! Kort maar krachtig!