Een cadeau uit Tenerife…

2349 views | 98 reacties |
shares

Tijdens onze introductie training, de Business Bootcamp, stel ik deelnemers altijd 2 vragen.

WAAROM ben jij ooit voor jezelf begonnen?

WAT wil je (uiteindelijk) bereiken?

Het zijn vragen waarvan de helderheid van de antwoorden heel belangrijk zijn voor jou als ondernemer. En de prijs die je betaalt als je jouw doelen uit het oog verliest of de verkeerde doelen najaagt, is groot (verlies van geld, tijd, vertrouwen, en meer…)

De antwoorden die ik van deelnemers krijg, kan ik altijd verdelen in 4 categorieën.

  1. Geld verdienen
  2. Vrijheid (of onafhankelijkheid)
  3. Zelfontplooiing
  4. Bijdragen (aan een betere wereld)

Afgelopen januari ging ik met Vered (mijn vrouw) zelf door dit proces en zijn we een tweede bedrijf gestart vlakbij ons nieuwe huis op Tenerife:

OPEN CIRCLES TENERIFE

Met een geweldig team zijn we al 4 maanden druk bezig met het ontwikkelen van digitale content waarmee we zelfstandigen wereldwijd kunnen leren hoe je een duurzaam groeiend en winstgevend bedrijf bouwt.

De twee doelstellingen zijn:

  1. Entrepreneur Empowerment: Zo veel mogelijk kleine zelfstandige ondernemers ter wereld in staat stellen om meer succes te hebben op zakelijk, financieel en persoonlijk gebied.
  2. Education Innovation: Creëren van nieuwe manieren van online leren voor zelfstandige ondernemers, die het traditionele onderwijs voorgoed moeten doen verbleken.

Graag stel ik het team aan je voor:

Open Circles Tenerife team

Een aantal van de projecten die we aan het maken zijn voor jou:

  • Een geweldige Implementatie APP die jou praktisch begeleidt bij het groeien van jouw business (alsof je mij als business coach op afroep hebt).
  • Een serie online “praktische colleges” met krachtige, effectieve, makkelijk-te-implementeren strategieën met laserscherpe focus op de doelen die je wilt bereiken.
  • Diepgaande online cursussen, seminars en masterclasses die je altijd en overal kunt bekijken en herhalen voor een fractie van de prijs van live trainingen.
  • En nog veel meer…

Om je alvast een voorproefje te geven van alle waarde die straks voor jou beschikbaar is hebben we een MEGA waardevol welkomstcadeau waar je van gaat watertanden.

SOCIAL MEDIA SECRETS REVEALED

De beste strategieën die ik de afgelopen jaren succesvol heb toegepast op het gebied van social media, veruit het meest populaire onderwerp van de afgelopen jaren.

Door je gegevens achter te laten in onderstaand formulier ontvang je de online training DIRECT op het door jou opgegeven emailadres. Je schrijft je hiermee gelijktijdig in op de emaillijst van Open Circles Tenerife zodat je zeker weet dat je geen waardevolle informatie over nieuwe digitale producten meer hoeft te missen.

FREE: SOCIAL MEDIA SECRETS REVEALED

Get powerful social media strategies

 Learn how to use them to grow your business

 Keep your audience engaged & attract hot leads

You have successfully subscribed! Check your inbox folders and follow the link.


Tot slot

We willen jou vanuit Tenerife ook zo goed mogelijk van dienst zijn met digitale content en online educatie.

Dus, hoe meer wij weten over jouw wensen, voorkeuren en uitdagingen op dit gebied, hoe beter.

Wil je ons alsjeblieft laten weten in het commentaarveld hieronder…

Wat is jouw uitdaging als het aankomt op online leren via digitale content? (in tegenstelling tot live trainingen)

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. De registratie voor de ALLERLAATSTE Business Bootcamp is nu twee weken open en al meer dan 1.000 ondernemers hebben zich ingeschreven. Wil je deze laatste kans niet missen? Meld je dan snel aan voordat we de registratie in recordtijd sluiten.

98
Leave a Reply

avatar
90 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
Valeria CabiIris MaierJessica LutzMax van den BergeSuzanne van Wolf Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Esther Molenaar
Lid

Het verschil tussen een digitale training en live training is natuurlijk de committment van de deelnemers. Het bij de les blijven vooral. Voor een beeldscherm zitten in je eentje is toch anders dan in een zaal met 100 mensen (ja, echt waar.. 😉 ).

Dus hoe blijf ik bij de les, dat het uitdagend blijft om door te gaan.

Klaziena Waerts
Gast

Ik start altijd met vol goede moed, ambitie en inspiratie met een online programma, maar dan komen de dagelijkse werkzaamheden en privé-leven weer langs en dan is het mijn grootste uitdaging om het online programma ‘niet vergeten te doen’ of ‘er tijd voor vrij te maken’.
Hiervoor zou dan een reminder per mail of sms die dan de spreekwoordelijke ‘schop onder de kont geeft’ wel handig zijn 😉

Saskia de Rooy
Gast

Ja, dat willen we allemaal wel af en toe! 😉

Eric Plantema
Gast

Naar een training moet je fysiek toe, waardoor je er niet omheen kan, je moet er wel naar toe om de content te krijgen.

Bij een online training heb je die stok achter de deur niet en wil het nog wel eens opschuiven vanwege alledaagse drukte die voorgaat. Niet goed uiteraard.

Robert Rosier
Gast

Met online leren vind ik de rust vinden om het te doen, om rustig er voor te gaan zitten, te focussen, te concentreren, de grootste uitdaging.

Elske van de Fliert
Gast

Mijn uitdaging met betrekking tot online leren is dat ik het plan om te doen en niet verschuif. De implementation ninja doe ik met iemand anders samen, dat helpt. Anderzijds, de Write Your Book heb ik wel alleen gedaan en dat is gelukt, ook omdat ik het hele weekend vrij had gehouden.

Ik vind het wel echt super makkelijk dat je kunt pauzeren en terugspoelen indien nodig.

Saskia de Rooy
Gast

Opletten en het goede eruit filteren. In een live training is er veel meer sprake van interactie en van de energie van de spreker. Het fysiek aanwezig zijn creëert ook een zekere urgentie, je bent hier, gaat nergens anders heen dus dan kun je maar beter bij de les blijven.

Het is ook minder bijzonder om iets thuis te doen. Dus blijft de input minder goed hangen. Het is waarschijnlijk van belang om alle ruis eruit te halen als je de boodschap goed wilt laten ooverkomen. Succes!

Hanneke Boom
Gast

Online leren vereist discipline. Er echt even voor gaan zitten. Interactie tijdens een online training maakt dat je dat beter volhoudt en afmaakt. Dat kan zijn interactie met docent of medecursisten.

José Hoeflaken
Gast

Ik woon zelf in het buitenland, dat maakt het lastiger om live trainingen te volgen. Daarom ben ik heel blij met digitale trainingen.

Het nadeel van in je uppie een digitale training doen vind ik het gebrek aan feedback. Als ik iets doe, maak, schrijf zou ik het prettig vinden als iemand daar commentaar op geeft. Meestal is er wel een (besloten) fb groep o.i.d. maar die zijn vaak zo groot dat je toch min of meer verdwijnt in de massa.

Caroline Habraken
Gast

Making time and stay focused.

Cora Hiebinger
Gast

My biggest challenge with online courses is to actually do them. With live trainings, there is a specific date and time – with your courses I actually need to book a flight to get there – so once I am there I am definitely there. With online course, I can adjust the time when I sit down and do it. Which is a huge advantage on the one hand, and a big implementation obstacle on the other. Also, I miss the mingling and getting to know other people and the high energy when an event is not live. What works… Lees verder »

Inge Ketels
Gast

De uitdaging bij online leren via digitale content is … er tijd voor maken. Het inplannen.
Graag tips hiervoor!

Ann Derouck
Gast

Online trainingen : ik doe al zoveel alleen en dat dit nog eens. Dat is voor mij een bezwaar. Natuurlijk is het praktisch.
Ik heb af en toe “samen” nodig om energie te tanken.

Jos van Prooijen
Gast

Ik ben een matchmaker voor singles en het inkomen is zeer wisselend per maand. Daarom ga ik daarnaast iets opzetten voor het genereren van passief inkomen.

Ik ga een site opzetten als matchmaker voor leenhonden. Mijn uitdaging is om dit in de markt te krijgen. Bekendheid geven en abonnees te werven.

Maar als eerste heb ik een website nodig.
Dus alle hulp is welkom!

Ron Scheerder
Gast

Hoi Jos,

Voor een Website die voor je werkt kan je contact met Webalist opnemen. We hebben al honderden sites gemaakt voor Ondernemers.

Ron Scheerder
Gast

Ik heb een flink aantal online trainingen gevolgd. Het blijft toch moeilijk om de discipline te houden om alles te bekijken en de planning ook aan te houden.
Daarnaast mist de interactie met andere ondernemers. Je komt gezamenlijk tot nieuwe ideeën en de netwerkmogelijkheden zijn er niet tot weinig.

Marjolein Kalter
Gast

Bij online leren, ligt uitstellen (nog meer) op de loer.

En als ik uitstel, dan maak ik mezelf ´slecht´. Zie je wel ik kan het niet, ben het niet waard, het lukt mij toch nooit, waardoor mijn zelfvertrouwen (en resultaat) bottom-line negatiever in plaats van positiever wordt.

Een tweede punt is dat ik geen afstemming heb over of mijn interpretatie van de online informatie de juiste is. Misschien kijk ik over informatie heen. (Ik had bij de interpretatie van een oproep in een mail om je klanten te mailen al eens een domme fout gemaakt waardoor mijn actie contraproductief was.)

Adrienne Lijs
Gast
Adrienne Lijs

Wat ik fijn vind aan online trainingen is dat ik zelf kan bepalen of ik ze “live” volg (zoals Business Bootcamp) of op een moment dat het mij beter uitkomt.

Verlies van focus is wel een gevaar en het sparren met mijn omgeving zoals je bij live trainingen vaak doet. Met aantal deelnemers afspreken dat je binnen bepaalde tijd training volgt en daarna met elkaar naspreken, is wel een idee. Dat kan je vergelijken met een boekenclub.

Altijd een stok achter de deur…

Marjan Mell
Gast
Marjan Mell

Voor mij is digitaal gaan weer een nieuwe dimensie. dus ik zal mij extra moeten focussen. Maar een mens is nooit te oud om te leren. Ook al is het online!

Sin Declerc
Gast

Top! Ik kijk erg uit naar de implementatie-app… Digitale opleidingen kan je verschuiven in de tijd. Ik lees dat dat voor sommigen een reden tot afstel is. Bij mij werkt dat omgekeerd – als er iets dringends tussenkomt, mis ik de opleiding (of een stuk ervan) en dat kan je niet inhalen. Zeker bij webinars echt een probleem: voor iets van een uur plan ik geen dag vrij. Wel een uitdaging: ik heb een hekel aan drips, omdat ik graag door wil als ik in de flow zit. Ik volg niet graag 8 weken een opleiding van telkens 1u. Dat… Lees verder »

Sin Declerc
Gast

Aanvulling: Voor een HSP als ik zijn de trainingen hel. Dus rustig alleen de zaak doornemen is veel aangenamer. Uitwisseling zou goed zijn, maar dat kan je ook zelf regelen door een sparring partner te regelen.

Carine van Hee
Gast

Great! I am a fan of online training because it gives me to watch these when I want. I adore the fact that I can reverse and watch a section several times again. This way the dificult topic can sink in.

I sometimes postpone watching these trainings for some time but then I start again whenever possble. For me this works since I watch when my mind is really available to grasp things.

Love this!
Carine

Joyce Dompig
Gast
Joyce Dompig

Mijn grootste uitdaging met online trainingen: stay focus
als het niet interessant genoeg is, haak ik snel af.

Erwin Janszen
Gast

Ik kijk ook uit naar de implementatie-app.
Ik ben nu ruim 7 maanden onderweg met mijn bedrijf en ik pas zoveel mogelijk de technieken van Nisandeh toe, maar ik kan best nog wel wat extra hulp gebruiken.

Voor hulp bij het innoveren van uw bedrijf (op bedrijfskundige problemen of uitdagingen) zie mijn website.

Judith Manssen
Gast

Het volgens van online trainingen is voor mij minder aantrekkelijk omdat ik bij online trainingen de dynamiek mis die je krijgt van het sparren met andere ondernemers. Daardoor krijg ik minder energie van online trainingen, dan van live trainingen.

Dit maakt het voor mij minder motiverend om ze te volgen. Wanneer ik op een live training aanwezig ben, dan focus ik me de hele dag volledig op het onderwerp en ga ik volledig geïnspireerd terug naar huis. Deze energie helpt met vervolgens met implementeren.

Marjan vd Brink
Gast
Marjan vd Brink

Online leren is handig, praktisch, flexibel en in het beste geval duurzaam. Maar maatjes-leren en -doen met mensen in persoonlijk contact dichtbij daarnaast is eigenlijk onmisbaar. Is mijn ervaring.

Yvonne Hof
Gast

Ik heb nog nooit online wat geleerd.
Ik ben zelf wel goed in het thuis-leersysteem , mede omdat het ook flexibel is, handig omdat je je eigen tijd indeelt etc. Of dat ook met onlinetrainingen gaat zijn weet ik nog niet maar wil het best wel eens ervaren.

Ronny Hendrikx
Gast

Mijn grootste uitdaging is om de focus te houden bij al het moois wat ik kan implementeren. Als de implementatie app mij daarbij kan helpen zou dat echt super zijn!

Hanne Verbaeten
Gast

Voor mij heel moeilijk wat focus betreft, ik denk vaak, dat zal ik tussendoor wel even doornemen maar dat komt er dan niet van. Ik weet van mezelf wat niet ingepland is gebeurt meestal niet. Dus inplannen is de boodschap voor mij!

Regina Rinia
Gast
Regina Rinia

Bij live trainingen wordt je geënthousiasmeerd, meegetrokken door extraverte cursisten.
Bij online trainingen kan dit ook worden gerealiseerd mits er een besloten Facebook groep aan gekoppeld zit, waar je met je vragen of ideeën terecht kunt.

Peter Clausman
Gast

The challenges: The time to actually follow the whole course. To actually plan to follow and to stick to that planning. To implement. The vibe and mindset. No other people to brainstorm.

Hans van Woerkom
Gast

Natuurlijk zijn live trainingen beter al kun je zeker veel opsteken van online trainingen. Het gemak van in huis en het uitkiezen van zelf gekozen momenten om te studeren vind ik belangrijke voordelen. Maar ik heb, net als anderen, moeite om te blijven focussen op zo’n programma. De uitdaging is om er steeds tijd voor te blijven inplannen zodat het prioriteit blijft houden. Sommige programma’s vind ik ook veel te uitgebreid. Ik heb zelf net een kort en compact programma ontwikkeld vooral voor leraren in het onderwijs ‘Verhaal klaar in 30 minuten’: 5 lessen, 5 weken en een zeer handige… Lees verder »

Jeroen de Raat
Gast

Mijn grootste uitdaging is de vraag of ik voldoende gefocust kan blijven, zoals je dat bijvoorbeeld doet wanneer je een training on-site doet.

Bij een dergelijke training ga ik ook zoveel mogelijk in de buurt van de trainer zitten. Bij de laatste Business Bootcamp merkte ik bijvoorbeeld al een verschil tussen praktisch op het podium zitten of verder in de zaal. Voorin krijg je ook veel meer de energie mee, in dit geval Nisandeh:-)

Aafke Dijkstra
Gast

Je kunt zelf de tijd bepalen. De ene keer wat meer als je veel energie hebt en af en toe gewoon niet. Belangrijk is, dat de inhoud inspirerend is en makkelijk toepasbaar?

Esther Groenewegen-Jonker
Gast

Ik heb geen idee, ik heb nog niet eerder iets online geleerd.
Maar het lijkt mij wel een fijn idee, leren op momenten dat het jou uitkomt.
Live training zijn vaak tijdrovend en hebben consequenties voor mijn hele gezin.
Toch denk ik wel dat live trainingen meer impact hebben op ervaringen die je meemaakt. Dit heb je online thuis in je eentje niet… Is mijn idee nu, maar kan het mis hebben….

Tilly van der Knaap
Gast

To a live training I go and do it, but when I come back it slips away and ‘other’ business gets interfering. I think focus and a ‘stick to your plan’ (plan=date of doing online course) is mosst difficult for me.

EvaMaria de Belder
Gast
EvaMaria de Belder

Online training gives the advantage I do not have to take flights, trains, busses and hostels, but they sure are not so adventurous. Both online and live have pros and cons. In both cases, implementation is difficult when you have nobody around who understands what you are talking about or who can help you with all the doubts that arise. I know the FB groups exists, but I think they are not so easy to use. Every time I have had reactions on something I posted, I realized that the advise given always was from a Dutch-Belgian point of view… Lees verder »

Coen Tuerlings
Gast

Ik heb veel ervaring in live trainingen en online trainingen. Daarbij valt me op dat de echte doorbraken en veranderingen vooral plaats vinden tijdens de live events. Om tot andere inzichten te komen dien je in een andere omgeving te stappen dan je dagelijkse werkplek. Dit stimuleert vernieuwing en biedt openingen in je vaste patronen. Vooral het contact met andere deelnemers zorgt voor een boost met hoge energie die motiveert om met je nieuwe ideeën aan de slag te gaan De context is veel belangrijker dan de content en bij een life event is de context veel geschikter om echt… Lees verder »

Donna Hoogstraaten
Gast

Focus bewaren is de grootste uitdaging.

Jan de Blaeij
Gast
Jan de Blaeij

De uitdaging voor mij is het geloven dat het digitaal ook kan lukken.

Mordechay Krispijn
Gast

The greatest personal challenge for me is to actually block the time to follow online trainings. And I am not talking about speaches such as Ted talks (those I listnen to during cooking or in my car), but true trainings where I actually sit down as if I was there in the room, full focus. Personally I think that is any online trainer greatest challenge! So you will have to come with something strong from the first few seconds onward. Now, knowing Nisandeh I just cannot wait to see what he will be rolling out with his new team. Nisandeh… Lees verder »

Robert van der Wulp
Gast

Dat alles zo snel verandert. De content is eenvoudig maar de digitale verwerking in al die platforms kost echt bakken met tijd. Dat zou eenvoudiger moeten kunnen.
Bijvoorbeeld de addmanager van Facebook: wat een gedrocht.

Rob Meijer
Gast

Helemaal mee eens Robert! Heb je het eindelijk onder de knie, wordt er WEER iets totaal anders en nieuws geïntroduceerd. Zo lukt je idd nooit om goed bij te blijven.

Niña Mooi
Gast

I have a lot of trouble with making a plan and sticking to it, the focus and implementation.

Anton van den Hengel
Gast

Online training is of interest to me when it provides new information , makes new connections, suggests activities that you can address. These new … provides simultaneously focus. Social needs to be done elsewhere.

Yvonne van Beurden
Gast

My biggest challenge is to stick to implementation…. and trust this will have the required effect…

Rob Lenheer
Gast
Rob Lenheer

My worst pitfall is ‘discipline’, ‘continuity’, focus. I often don’t have patience to sit and watch PARTICULARLY if it triggers all sorts of wholesome ideas in me.
It helps to be in a physical space/environment where you can no other then be concentrated on the lectures. At home, watching an online course, I get interrupted, distracted, etc.

Inga van Zalm
Gast

Het vraagt discipline en structuur om een online training te volgen, en dan heb ik het nog niet over de implementatie van het geleerde.
Stiekem vind ik het een opluchting dat veel mensen het ook moeilijk vinden om focus te houden. Ik dacht even dat ik de enige was.

Leni Minderhoud
Lid

Hi Inga, wat leuk dat je dat dacht! Het is the story of the small business owner… Join the club!

En er zijn zoveel technieken.
Zelf pas ik regelmatig, als ik voel dat de focus gaat zwerven, de pommodoro techniek toe. Een timer stellen op bijv 20 min non-stop ergens aan werken. Dit werkt echt!

Peter van Minnen
Gast
Peter van Minnen

Digitaal leren, dan maak ik vaak toch analoog aantekeningen. Met kleur, vet schrijven, pijltjes sterretjes en tekeningetjes. Dat loslaten en 100% overstappen op digitaal leren, dat is mijn probleem.

Nicole Nagelgast
Gast

Bij mij zit het ook in het feit dat het niet op specifiek moment gepland is. Aangezien het online is en ik er er altijd toegang tot heb, dan neem ik soms niet de tijd het in te plannen of ‘dat komt wel een keertje’.

Bij live trainingen moet je op dat moment in the room zijn anders mis je het. Webinars werken voor mij ook goed, gezien daar een deadline/urgentie achter zit.

Tirza Bottema
Gast

Naast de door velen genoemde discipline is bij mij de aandachtsspanne bij digitaal leren veel beperkter dan live. Ik merk dat ik snel mijn aandacht verlies. De lessen moeten dus niet te lang zijn en direct prikkelen tot actie.

Rob Meijer
Gast

Online trainingen zijn de toekomst, maar live trainingen zijn onontbeerlijk! Niet alleen vanwege de sfeer goede sfeer die samenwerking en energie oproept, maar ook vanwege de het groepsgevoel en groepsdynamica. Online trainingen ervaar ik als saai, ondanks dat ik ze eindeloos kan blijven herhalen. Ik kan achter de computer mijn concentratie veel moeilijker vasthouden en wordt sneller afgeleid. Bovendien zit je nu eenmaal meestal in een passievere houding aan je bureau dan bij een live training waarbij je door energizers weer bij de zaak betrokken wordt.

Frans Janssen
Gast
Frans Janssen

Digitaal leren maakt een explosieve groei door. Voordeel is dat het materiaal altijd en overal beschikbaar is. Prachtig als naslag. Het vraagt wel om discipline.

Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat er ook bijeenkomsten zijn, waar deelnemers het geleerde met elkaar bespreken en waar een toelichting op de studiestof verkregen wordt. Ideaal voor mij is dus een combinatie digitaal – bijeenkomst.

Inge Knegt
Gast
Inge Knegt

Voor mij is een online-training ideaal omdat ik er de deur niet voor uit hoef. Wel belangrijk vind ik dat het in kleinere stappen direct toe pasbaar moet zijn. Ook cursussen waarbij je dagelijks een e-mail ontvangt werken voor mij goed. Ik kijk hier naar uit zodat de cursus in mijn aandacht blijft.

Pieter Claus
Gast
Pieter Claus

Ik heb zowel in Nederland als op Curacao een dierenkliniek.
Op Curacao is de kliniek er voor een belangrijk deel om zwerfdieren te helpen. Dat moet bekostigd worden uit de commerciele activiteiten van beide klinieken.
Alles wat ik online kan leren is geweldig om deze doelstellingen te bereiken.