Wat ben je liever – Bijzonder of… Succesvol?

4029 views | 92 reacties |
shares

Je moet als zelfstandig ondernemer heel sterk in je schoenen staan, nietwaar?

Als jouw inkomen afhankelijk is van de mate waarin je succesvol bent in het aantrekken van klanten en de verkoop van jouw product of dienst…

… en jouw resultaten zijn minder dan je had gehoopt en je weet niet hoeveel opdrachten je de komende maanden gaat binnenhalen…

… dan moet je goed met die onzekerheid kunnen omgaan, vind je ook niet?

FOUT!

Je moet juist goed kunnen omgaan met de ZEKERHEDEN die de nieuwe economie je bieden als je op de juiste manier onderneemt.

Veel mensen denken dat ondernemen gaat over risico’s nemen en de sprong in het diepe maken.

Niets is minder waar. De huidige economie lijkt in geen opzicht op het Wilde Westen en je hoeft als ondernemer helemaal geen cowboymentaliteit te hebben.

Integendeel!

In deze tijd slaag je juist met een gedegen aanpak, door het volgen van een formule die jou de hoogst mogelijk zekerheid op succes biedt.

En het goede nieuws is dat ik voor jou een krachtige formule heb die jou de houvast geeft die je nodig hebt om als zelfstandig professional maximale resultaten te halen: blogpost 2

The Profit Formula

Ik geef je graag alle tekst en uitleg over The Profit Formula in een eenmalige, unieke les, een soort online college in de vorm van een GRATIS webinar.

Ik zeg je dit NU, omdat er een heel korte window of opportunity is om deel te nemen, dus lees snel verder

Wanneer je de 6 elementen uit de Profit Formula goed toepast, dan creëer je een voorspelbaar, hoog en duurzaam inkomen met jouw product of dienst.

“Maar zo’n calculerende, gecontroleerde en systematische aanpak is toch geen ondernemen Nisandeh?”

Ik hoor het je denken. En daarop heb ik de volgende vraag aan jou:

Geloof jij werkelijk dat het volgen van een bewezen formule die werkt in de praktijk, jouw succes minder bijzonder maakt?

INDERDAAD!

De voorspelbaarheid van de resultaten die je krijgt door het toepassen van de Profit Formula maakt jouw succes inderdaad minder bijzonder

Daarom verbaas ik me ook nooit wanneer iemand als jij meer klanten, meer inkomen, meer voldoening, vrije tijd, etc. heeft gekregen… dankzij het materiaal waarvan al meer dan 20.000 ondernemers hebben kunnen profiteren door deelname aan de Business Bootcamp en onze gevorderde trainingen.

Dus… sta ik te popelen om jou de Profit Formula te geven in een speciaal en GRATIS webinar.

The Profit Formula (in het Engels)blog 3
Dinsdag 25 augustus 2015
Aanvang 20:30 uur

Klik hier en meld je direct aan

Er is beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit webinar (vol = vol).

Let op, belangrijk:

  • The Profit Formula is geen ‘quick fix’ voor opportunisten. Het geeft je een solide basis, een structuur die je nodig hebt voor het duurzaam en succesvol vormgeven van jouw ondernemersactiviteiten.
  • De Profit Formula legt haarfijn bloot wat JIJ moet doen om JOUW opbrengsten te vergroten (voor iedereen zal het anders zijn).
    Meld je aan
    als jij niet bang bent voor het ontdekken van (en de confrontatie met) jouw specifieke ‘verbeterpunten’.
  • Ik kan je vast verklappen dat PASSIE de cruciale beginvariabele is in de Profit Formula. Dus al jij geen passie hebt voor jouw vak (en het jou alleen maar om het geld gaat), dan gaat de Profit Formula jou niet helpen.

Maar… als jij gedreven bent door de liefde voor jouw vakgebied en voor jouw klanten, gebruik dan de Profit Formule om jouw product of dienst krachtiger en duurzamer in de markt te zetten dan ooit.

Ik wil alleen dat je een plek claimt als je een bestaand bedrijf hebt (het is niet voor starters) en echt serieus bent over het duurzaam groeien van jouw bedrijf.

Klik hier en claim jouw plek vóór het te laat is.

Deze kans wil je niet missen.

Tot slot

Omdat de Profit Formula voor jou altijd begint met jouw PASSIE – laat me alsjeblieft weten in het commentaarveld hieronderBlogpost 4

Waarover ben jij het meest gepassioneerd in jouw business?

Ik ben heel benieuwd.

Tot ziens in… The Profit Formula

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel alsjeblieft dit artikel via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen, want… zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk óók van deze kans profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
92 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Ik ben het meest gepassioneerd over het verhaal van mijn klant.

Voor veel ondernemers is schrijven geen vanzelfsprekendheid. De vaardigheid heeft iedereen, maar hoe zit het met jouw eigen verhaal waar zoveel mensen op zitten te wachten. Een verhaal waar je anderen mee kunt helpen. Jouw verhaal dat in je hart zit.

Over het verhaal van mijn klant ben ik gepassioneerd. Dat help ik eruit halen, zodat ook jouw blog een plek wordt waar je mensen met de eerste stappen helpt.

Monique van Dam
6 years ago

Dag Esther, ik heb al een keer op je website gekeken en dat ziet er interessant uit.

Monique van Dam
6 years ago

Een website maken of upgraden en dan horen van de klant dat het helemaal bij hem/haar en zijn/haar business past. En de klant verrassen met extra aandachtspunten achteraf, zodat ze nooit het gevoel hebben dat het een eenmalig contact was.

Marilyn Burgersdijk
6 years ago

Mensen helpen met het krijgen van de beste baan die bij ze past en hen in te zetten bij mooie bedrijven.

Jan Everts
6 years ago

Ik ben gepassioneerd om klanten te laten omgaan met hun hoogbegaafdheid en het laten ontdekken van hun KernTalenten. Dan zie ik ze stappen vooruit maken en genieten.

Elske van de Fliert
6 years ago

Dat ik door wat ik doe er aan bijdraag dat we nog lang kunnen blijven genieten van auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en bussen.

Dat ik met iets goeds kan bezig zijn en de hele dag ‘omringd’ wordt door coole voertuigen, er is toch niks mooiers?

Natascha Dorder
6 years ago

Mijn passie is gezondheid doorgeven op alle niveau’s. Zowel mentaal, fysiek als financieel! Dan wordt je heel fit en vitaal!

Frans Hendrix
6 years ago

Mijn passie is internet en hoe het op een goede manier kan worden ingezet om communicatie tussen mensen te verbeteren.

Tanja Haarbosch
6 years ago

Mijn passie is het begeleiden en adviseren van vrouwen die geconfronteerd worden met fysieke en psychische klachten die worden veroorzaakt door hormoonschommelingen.

De overgang, maar zeker ook menstruatieproblematiek, anticonceptievragen, borstkanker of PMS, al deze uitdagingen in het leven van de vrouw kunnen in een consult aan bod komen.

Prachtig om vrouwen in hun kracht te zien komen.

Martine van Eijk
Martine van Eijk
6 years ago

Tja, ik geloof dat ik luisteren het leukste vind en dan proberen te vinden wat er achter dat verhaal zit dat mensen vertellen. Daarmee probeer ik dan iets terug te geven.

Coen Tuerlings
6 years ago

Mijn passie is om grote dromen waar te maken,
risico’s te nemen en angst onder ogen te zien.

Ik ga graag op onderzoek naar de onmetelijke kracht
de in me zit zoals passie, levenslust, daadkracht en wilskracht.

Zoals Nelson Mandela eens heeft gezegd;
“Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn,
 onze diepste angst is dat we onmetelijke kracht bezitten.”

Daar ben ik het helemaal mee eens…

Diegene die me kennen weten dat ik een enorme drive heb om het maximale uit het leven te halen en dat ik me niet laat tegenhouden door anderen of door mijn eigen belemmerende gedachtes.

Ik ben op zoek naar het groter doel,
datgene waar ik voor geboren ben.

Ik help intuïtieve ondernemers om ook het maximale uit hun passie en daadkracht te halen, omdat ik geloof dat zij in staat zijn de wereld te veranderen.

Talenten en expertise hebben ruimte nodig om tot ware potentie te komen en dan is het belangrijk dat je goddelijk uit de bocht mag vliegen.

Let’s Go For It…

Doriene van Luttervelt
Reply to  Coen Tuerlings

Hallo Coen, wow wat mooi geschreven en herkenbaar. Zullen we Linken? Ik wil ook graag goddelijk uit de bocht vliegen.. ;-))

Coen Tuerlings
6 years ago

Doen we… 😉

Anette Moerkerken
6 years ago

Mijn passie is dat mensen plezierig samenwerken en elkaars talenten benutten en zo samen succesvol zijn!

Anabella Meijer
6 years ago

Passie, ik heb er zoals veel anderen redelijk wat. De passie die ik uitbuit op dit moment is het visualiseren van goede ideeën van anderen, ze leuk en toegankelijk maken voor velen. Zeker als het belangrijke maar abstracte ideeën zijn, die anders moeilijk door te geven zijn!

Bernadette Teunissen
6 years ago

Ziet er erg mooi uit, Anabella.

Remko Piepers
6 years ago

Het meest gepassioneerd ben ik over het het helpen van klanten met maatwerk. Vaak weten klanten niet wat de mogelijkheden zijn en dan is het traject van ontzorgen super om te doen!

Caroline van Wijk
6 years ago

Jouw verhaal is mijn passie. Ik ben gek op verhalen en het leuke is, ieder mens houdt van verhalen. Waarom? Omdat ze over mensen gaan. Omdat er iets in gebeurt. Iets verandert. Omdat het gaat over hoe het zo gekomen is, achterliggende motivaties, zingeving en realisatie.

En ja, omdat het soms niet lukt – want ook dat maakt een mens menselijk. En ik doe niets liever dan jouw verhaal vangen op schrift. Voor het internet, voor je website en je blog. Zodat jij jouw verhaal kunt overbrengen en je kunt verbinden met anderen.

Esther Molenaar
6 years ago

He Caroline,

Leuk te lezen dat jij net zo’n passie hebt voor Het Verhaal als ik.

Aafke Dijkstra
6 years ago

Mijn passie is om vrouwen en mannen in de overgang, met werkstress of angsten te leren om weer gezond, vitaal en vol levensvreugde in het leven te staan. Leren zelf het heft in handen te nemen om dit te realiseren.
En zoals jij zegt Nisandeh: de voorspelbaarheid van een gedegen aanpak geven zekerheden voor de resultaten.

Liesbeth Raepsaet
6 years ago

Mijn passie: mensen zien groeien. Dit geeft niet enkel een hoop voldoening maar geeft me ook mijn inkomen 😉

Jos van Prooijen
6 years ago

Mijn passie is iets te betekenen voor een medemens waardoor die een stukje gelukkiger wordt.
Ik zoek voor eenzame alleenstaanden naar een nieuwe vriendschap of relatie waardoor er voor die mensen weer geluk kan ontstaan.

Bernadette Teunissen
6 years ago

Mijn passie is als miMakker Teuntje in contact komen met mensen voor wie taal niet (meer) vanzelfsprekend is. Dat zijn mensen met dementie of andere geestelijke beperkingen. Vaak leven zij in een moeilijk toegankelijke, lastig te bevatten wereld, waarin juist de behoefte aan warmte, aandacht en oprecht contact zo belangrijk zijn.

Renée Daniëls
6 years ago

Wat een opvallend(e) mooie passie, Bernadette!

Karin Wezepoel
6 years ago

Mijn allergrootste passie is om alle buitenruimten op een duurzame ecologische manier in te richten waardoor dieren, planten en mensen een gezonde , prettige leefomgeving krijgen waarin we kunnen leven, werken, eten of gewoon zijn op een gezonde manier.

Met mijn opdrachtgever stel ik een totaal pakket samen waarin alle onderdelen van de maatschappij zijn opgenomen; sociaal, financieel, technisch, onderhoud en beheer. Zodat onze kinderen kunnen leven in een mooie gezonde wereld.

Janine Jacobs
6 years ago

Het meest gepassioneerd over mijn werk als coach voor jongeren ben ik over het mogen meemaken van hun groei tijdens het coaching traject. Geweldig hoe ze van bewustwording gaan naar beleving – beweging en uiteindelijk naar hun blijvend gewenste resultaat. Mijn missie is mijn passie rondom de N.A.C. methodiek te delen. Leve de jeugd!
Janine, ja2coaching, omdat je het kunt!

Doriene van Luttervelt

Mijn passie is het coachen van ondernemers. Onderdeel te zijn van hun groeiproces naar een goede balans en een gezond bedrijf. Uitgaan van hun kracht en waar ze goed in zijn !

Folkert van der Meulen Bosma

Mijn passie is om met mijn hersenprikkelende en uitdagende Sudoku variaties er aan bij te dragen dat mensen tot op hoge leeftijd hun brein gezond en fit kunnen houden.

Lex Linsen
6 years ago

Mijn passie is belangrijke maar taaie onderwerpen op een visuele manier zo te verhelderen voor mensen, dat ze er moeiteloos kennis van nemen, en de informatie dan zo snappen dat ze in actie komen.

Yvonne van den Berg
6 years ago

Mijn passie is het vertalen van visie naar concreet resultaat. En andersom: het verbinden van gedrag aan waarden. Mijn missie is om binnen organisaties congruentie te creëren tussen strategie, structuur en cultuur in organisaties.

Nathan Veenstra
6 years ago

Mijn passie is om mijn kennis te delen met iedereen die geïnteresseerd is in online marketing. Ik blog op mijn eigen website, schrijf voor een onlinemarketingblog en geef presentaties en trainingen. Heerlijk om mensen te helpen groeien.

Peter Clausman
6 years ago

Mijn passie is om medewerkers binnen grote organisaties te helpen hun potentieel en daarmee dat van hun organisatie te realiseren. Omdat het lastig is om je authentieke zelf te ontplooien binnen eenwordingsproces, en ook omdat dat hetgeen is wat elke organisatie hard nodig heeft.

De mensen die ergens werken maken de organisatie, de mensen zijn de meest belangrijke factor of een organisatie waardevol is of niet.

Door de passie van de medewerkers aan te spreken, te versterken, te focussen en te kanaliseren, zijn de medewerkers instaat om bevlogen positieve impact te maken en de organisatie naar een nieuw niveau te brengen.

Silvie van der Zee
6 years ago

Mijn grootste passie in mijn werk is enerzijds het werken met taal en het produceren van een tekst die net zo goed of beter is dan het origineel, en anderzijds het helpen van mensen door middel van taal: doordat ik een Nederlandse tekst schrijf, help ik anderen om hun doel te bereiken in hun moedertaal.

Veronique Van Middelem
Veronique Van Middelem
6 years ago

Mijn passie is om het onbegrensde potentieel van mensen te ontketenen zodat zij zelf de weg kunnen vinden en volgen naar het succes zoals zij dat zelf invullen en dit voor de 6 grote domeinen in het leven !!

Anouk Bleekemolen
6 years ago

Mijn passie is om leidinggevende vrouwen te helpen dichtbij zichzelf te komen waardoor ze succesvolle teams aansturen en plezier en energie hebben.

Jaap Nauta
6 years ago

Mijn grootste passie is het vinden van mogelijkheden om een product in de markt te zetten.

Hindrik Jan Tilma
6 years ago
Reply to  Jaap Nauta

Beste Jaap, jij geeft aan dat jou passie is producten in de markt te zetten.
Ben je een innovater en/of creator en/of developer?

Indien ja bij voornoemde talenten zou ik graag met jou in contact komen om af te tasten of we kunnen samenwerken, dan wel elkaar kunnen versterken.
mijn e-mail adres is: h.j.tilma@hccnet.nl.

Ik zie een reactie van jou graag tegemoet.

met vriendelijke groet,
Hindrik Jan Tilma

Johannes Rodenburg
6 years ago

Het is mij te doen om de passie van jou ,in jou leven, tot leven te brengen.

Kim van der Laan
6 years ago

Het is mijn passie om mijn eigen levenservaringen op het gebied van welzijn te delen met anderen: je door gezonde voeding en een gezonde leefstijl lekkerder, gezonder en fitter voelen en alle bijwerkingen die daarbij horen, zoals positiever in het leven staan, vaker en beter naar je lichaam luisteren, jezelf prioriteit geven etc. Supermooi om te zien!

Marjan vd Brink
Marjan vd Brink
6 years ago

Tijdens onze Inspiratie-dag Fijne Vakantie in de eerste week van de zomervakantie zag ik het weer gebeuren: ouders en kinderen houden van elkaar, en toch is het soms moeilijk om leuk en gezellig bezig te zijn samen. Ik ben heel blij als ik dan met mijn collega’s via onze gesprekken, doelgerichte activiteiten en kleine interventies verandering kan brengen.

Dat we tijdens activiteiten af en toe een ”draai aan het wiel” en inzicht kunnen geven, en dat het dan opeens wél leuk wordt samen. Hée, O, O ja, Wow… is de reactie. Heerlijk! Lachende snoetjes stappen na afloop in de auto en mama zwaait ook nog een keer vrolijk voordat ze vertrekt. YES!

Margrit Elmendorp
6 years ago

Mijn passie zijn vrolijke en gelukkige kinderen, door kwaliteit, liefde en inspiratie zet ik kinderen terug in hun kracht en wordt dan heerlijk beloond.

Maria Boere
Maria Boere
6 years ago

Wat bied je hen (de kinderen alleen of ook diegenen om hen heen?) concreet aan dan Margrit, daar ben ik benieuwd naar; hoe bied je hen kwaliteit, liefde en inspiratie? Zit ‘m jouw kracht bv. in primaire verzorging, een Thuis geven?
Zelf vind ik het nl ook heel belangrijk dat kinderen ‘voldoende’ levensvreugde kunnen ervaren. Hg Maria

Karla Mooy
6 years ago

Mijn passie is om ouders te helpen die vastlopen met hun kind. Ik heb zelf zoveel geleerd en het is geweldig om daarmee nu andere ouders te helpen. Voor mij is moederschap altijd de rode draad geweest in mijn leven, ik wilde van jongsaf aan al moeder worden. Wat ik nu doe voelt als mijn missie, mijn bestemming.

Veel ouders willen het wel anders, maar weten niet hoe. Maar het kan echt anders, zonder straffen en belonen en de hele rataplan van pedagogisch bullshit. Die zit je alleen maar in de weg. Ik geloof dat de visie op opvoeden die ik heb het opvoeden van de toekomst is. En het is heerlijk om mensen te helpen en ook om ouders te inspireren, te laten zien hoe het anders kan.

Ik kan hier nog wel uren over doorgaan, maar dat zal ik nu niet doen 🙂

Marjolijn de Rooy
Marjolijn de Rooy
6 years ago

Mijn passie is het helpen van (top)atleten het maximale uit hun carrière te halen met een minimale kans op blessures.

Michel Verheggen
Michel Verheggen
6 years ago

Mijn grootste passie is mensen vertrouwd te maken met de financiële voordelen van vernieuwende (=niet klassieke) beleggingen en investeringen : Investeringen met een groot emo-gehalte !

Karin Bargeman
6 years ago

Hoi Michel, wat bedoel je daarmee, beleggen met een hoog Emo gehalte?

Sandy Schipper
6 years ago

Mijn passie is om mensen na een trauma kansen te bieden om een gelukkig leven te kunnen leiden en hun potentieel eruit te halen.

Judith Luimes
6 years ago

Mijn passie is zingen! Het overbrengen van emotie door de tekst van een song. En dat ook aan anderen leren, zodat zij de stem van hun hart durven laten horen, zonder blokkades en in vrijheid!

Gonny de Wit
6 years ago

Mijn passie is het helpen van ZZP’ers in een stap voor stap vooruithelpen in het traject van tijdsbesparingen door systematisering van hun commerciële binnendienst proces, waardoor ze tijd krijgen om verder te gaan implementeren en te groeien. Doordat ik al veel trainingen gedaan heb bij OpenCircles ben ik ook een soort buddy om elkaar “stay in line” te houden.

Ik ben ervan overtuigd dat als de vele ZZP’ers gaan groeien, dat dit een enorme slinger geeft aan de economie en daardoor meer mensen werk zullen vinden.

Leticia Arrindell
6 years ago

Mijn passie is masseren, Door hun lichaam en ziel op balans brengen. Het zien hoe mensen kunnen veranderd na een ontspanningsmassage of na een bindweefselmassage. Dat ze weer in balans voelen met hun innerlijk rust.

Koen Verzellenberg
6 years ago

Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun trauma, hoe het in het zenuwstelsel is opgeslagen, hoe we er allerlei ideeën op nahouden en hoe het kan genezen met Somatic Experiencing en NARM.

Hendrik Jan Dekker
6 years ago

Mijn passie in mijn werk is het om het beste in mensen naar boven te halen. Mensen hun ‘psychische vrijheid’ terug te laten nemen en zo te ervaren waartoe ze allemaal in staat zijn.

Liesbeth Korteweg
6 years ago

Mijn passie is om vrouwen hun eigen kracht ven vitaliteit te laten herontdekken. Ik maak hier bij gebruik van onder andere shiatsu, chi kung en regenererende (voedende en reinigende) kruidenformules.
Zo mooi om te zien hoe mensen vaak in een korte tijd enorm kunnen opknappen!

Karin Bargeman
6 years ago

Mensen met angst en psychotrauma weer op weg helpen naar een beter leven waarin hun eigen waarde weer centraal staat.

Chris Dijkstra
6 years ago

Het is mijn passie om mensen te helpen om de signalen van hun lichaam te leren (her) kennen door te voelen en er naar te luisteren. Ook al verteld je hoofd andere dingen, de wijsheid van je lichaam is je beste kompas. Durven gaan en staan voor wat voor jou werkelijk van belang is, ongeacht de opvattingen van anderen. Rebalancing en burn-out coaching helpen je om in je eigen waarheid en kracht te komen. Dit werk blijft me fascineren en er komt nog steeds meer diepte in!

Monique Blume
6 years ago

Onze passie is ervoor zorgen dat de ondernemer zorgeloos kan ondernemen. Als het verzorgen van (salaris-) administratie niet je core business is zal dit kostbare tijd in beslag nemen.

Liesbet Muijlwijk
6 years ago

Het is mijn passie om met name ondernemende mannen te begeleiden naar een leven met veel energie en vitaliteit. Om hen het besef te geven dat ze zelf veel in de hand hebben en het is mijn passie om ze daarbij te ondersteunen.

Renée Daniëls
6 years ago

Mijn passie is ZZP’ers de beste uitgangspositie te geven voor maximaal succes. Dat doe ik door ze te leren (beter te) ondernemen.

Marketing en verkoop zijn belangrijk voor de omzet, maar alle andere onderdelen van je bedrijf zijn belangrijk voor de uiteindelijke winst.

Hoe beter je alle onderdelen van je bedrijf op elkaar afstemt, hoe maximaler je succes en hoe maximaler je impact op de wereld om je heen.

José Vreeburg
6 years ago

Mijn passie is om mensen in hun ontwikkeling een stap verder te helpen door de eigen gezondmakende krachten aan te laten spreken.

Dit doe ik vanuit mijn eigen ervaring en kennis dmv kunstzinnige opdrachten, biografisch en lichaamswerk (yoga).

Mijn energie groeit alleen maar als bij de ander nieuwe mogelijkheden en inzichten ontdekt worden. De basis om veranderingen in het leven aan te willen gaan.