Verdubbel je business inkomen

5227 views | 65 reacties |
shares


Het is een nieuw jaar en je bent klaar om de grote stap naar een hoger niveau te maken, nietwaar?

Je wilt een groot doel bereiken; je wilt meer geld verdienen, meer vrije tijd hebben; je wilt een doorbraak die je leven transformeert – niet dat alles maar een klein beetje beter wordt, toch?

De grote vraag is dan: hoe?

Je hebt de boeken gelezen. Je hebt de doelen gesteld.

Waarschijnlijk heb je dit al eens eerder gehoord.

Er is momentum nodig om een doel te bereiken.
En hoe meer momentum je hebt, hoe gemakkelijker en sneller het bereikt wordt.

Nou weet ik niet meer zo heel veel van de natuurkundelessen op de middelbare school.
Maar één definitie is in mijn brein blijven hangen: Momentum is gelijk aan Massa keer Snelheid.

Massa is hoe groot je doel is.
Hoe groter het doel, hoe groter de massa.

Dat is waarom het moeilijk aanvoelt om te beginnen met een groot doel. Maar als het eenmaal gaat, dan is het weer lastig om het af te remmen.

En snelheid is hoe snel je naar je doel toe beweegt.

Onthoud, wij willen VEEL momentum.

Dus, laten we een GROOT doel stellen.

Wat dacht je van – VERDUBBEL je zakelijk inkomen in het komende jaar?

Als dat te klein is voor je, zet dan een getal neer dat je uitdaagt.
Als dat doel te groot voor je lijkt, stel het toch (je kunt het bereiken – beloofd).

Hier volgen zeven eenvoudige dingen die je kunt doen om je momentum op te bouwen:

 1. Opruimen en afmaken
  Een rommelig kantoor, een project dat je ooit bent begonnen, maar nooit hebt afgemaakt, een zakelijke relatie die niet meer zuiver is – elk van deze vreet energie en verlaagt je zelfvertrouwen.
  Om je inkomen te verdubbelen: zet elke maand een stap in het wegruimen van de chaos (ruim je bureau op, maak dat rapport af dat je vorig jaar bent begonnen, of schoon je email inbox op).
 2. Ontwikkel succes gewoonten
  De rijken worden rijker en de armen worden armer, omdat ze beiden de dingen blijven doen die ze altijd al deden.
  Oftewel – het grote verschil tussen meester ondernemers en diegenen die worstelen is dat meester ondernemers betere gewoonten hebben dan diegenen die worstelen.
  Teneinde je inkomen te verdubbelen, kies elke maand EEN ondersteunende gewoonte om te ontwikkelen en doe de Succes in 30 Dagen formula
 3. Uit je dankbaarheid
  Om de wet van aantrekking te activeren en je inkomen te verdubbelen, stop met klagen over het verleden en stop met je zorgen te maken over de toekomst. Wees dankbaar voor je leven op dit moment – want dit moment is alles wat je werkelijk hebt.
  Meer over dankbaarheid op 10.000 dingen om dankbaar voor te zijn
 4. Beheer je geld
  Om financieel onafhankelijk te worden, moet je leren minder uit te geven dan dat je verdient.
  Als je onze Financial Freedom Intensive hebt gevolgd – dan heb je een effectief geldbeheersysteem geleerd dat je in staat stelt om financieel vrij te worden binnen een paar jaar.
  Als je de Financial Freedom Intensive nog niet hebt gedaan, focus je er dan simpelweg op om elke maand een percentage van je inkomen opzij te zetten.
  Hoeveel is minder belangrijk dan de gewoonte.
 5. Doe iets nieuws
  Probeer een nieuw restaurant. Ontmoet nieuwe mensen. Ontwikkel een nieuw product. Maak een website.
  Nieuwe dingen dagen je uit om uit je comfortzone te stappen, nieuwe resultaten te creëren en nieuwe leerervaringen op te doen.
 6. Leer iets nieuws
  Hoe word je succesvol?
  Het beste advies dat ik ooit heb gekregen naar aanleiding van deze vraag, kwam van een oude en zeer succesvolle mentor, en was: “Als je ergens niet succesvol in bent, dan komt dat doordat je iets (nog) niet weet”.
  Er zijn allerlei dingen die je kunt leren die je kunnen helpen om je inkomen te verdubbelen – hoe een opmerkelijk product te ontwikkelen, hoe effectieve marketing te doen, hoe succesvol te netwerken, hoe te vragen om wat je wilt, en meer…
  Als jij er klaar voor bent om de antwoorden op deze vragen te vinden, meld je dan vandaag aan voor de aankomende Business Bootcamp (en later de vervolgtraining Master Entrepreneur)
 7. Doe iets voor jezelf
  Dit is het gemakkelijkste om te vergeten. En heeft vaak grote impact. Dus, doe jezelf een plezier! Het is tijd om plezier te maken

Neem deze zeven tips en doe ze gedurende een maand, en check hoe je je voelt.
Je stapt zo uit een één-dimensionaal leven in een leven van overvloed en plezier.
Dit is een van de belangrijkste sleutels tot het verdubbelen van je inkomen.

In de Business Bootcamp deel ik het concept van de Geometrische Groei met je, die je de praktische strategiën geeft die je nodig hebt om je inkomen te verdubbelen.
Dus als je dit tweedaagse evenement nog niet hebt bijgewoond – doe dan mee!

En nu is de beurt aan jou.

Wat moet JIJ DOEN om je inkomen dit jaar te verdubbelen?

Waaraan ben JIJ bereid je te committeren om te DOEN wat je gaat helpen om momentum op te bouwen.

Ik kijk ernaar uit je ideeën, tips en gedachten hierover te lezen. Type ze simpelweg in het commentaarveld hieronder.

En neem dan een moment om de comments van anderen te lezen en een duimpje te geven aan diegenen die je inspireren.

En vergeet niet om je contacten te laten weten over dit blogartikel via Twitter, Facebook, Linkedin of via je eigen blog of nieuwsbrief.

Droom grote doelen en neem grote acties.
Je KUNT het allemaal hebben en sneller dan je denkt.

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
65 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kees van der Stel
10 years ago

De dank die Willy hierboven richting Nisandeh uitspreekt onderstreep ik van harte. Zijn inspirerende lessen en zijn liefdevolle houding stimuleren mij iedere dag weer om initiatieven te nemen die mij zeker en vast tot zakelijk succes brengen met mijn huidige activiteiten in executive- en transformatiecoaching. Op de een of andere manier heeft Nisandeh mij in mijn kern geraakt. Ik vind het ook heerlijk dat ik dat toe kan laten en er van geniet, wat er uiteindelijk ook qua succes gaat uitrollen.

Naast de punten die Nisandeh noemt wil ik vertrouwen toevoegen en dan gaat het mij zowel om zelfvertrouwen als om vertrouwen in het algemeen. Mijns inziens is vertrouwen cruciaal voor je mindset. Het maakt dat je het succes eigenlijk al hebt in het hier en nu en het zorgt ervoor dat je precies die dingen gaat ondernemen die dit succes tot volle bloei laten komen.

Be the change you want to be. Kees

Anja Leinders
10 years ago

De grootste kracht om je doel te behalen is de kracht van de implementatie.
Als je druk bezig bent, wil dat nog niet zeggen dat je succesvol je doel zal bereiken. Het zijn enkel maar de acties die in het teken staan van je doel, die ervoor zullen zorgen dat je succesvol je doel zal bereiken.

Robert van der Wulp
9 years ago

Doe iets voor jezelf. in 2011 had ik het hele jaar gewerkt. Normaal gingen we 1 of hooguit twee keer per jaar op vakantie maar dat was het. In 2011 zijn “slechts” een weekje geweest en zelfs op vakantie zat ik nog met mijn labtop voor mijn neus. Te schelden dat mobiel internet het niet deed .
Ik ben sinds 2009 ondernemer en sinds 2011 zonder vast salaris naast mijn bedrijf. Ik had het hele jaar gewerkt, mijn zoon werd geboren, mijn oma overleed en aan het eind van het jaar zat ik er helemaal doorheen. Ik begon het nieuwe jaar met stress en een schimmelinfectie. Niet zo best voor een gezondheidscoach.
In 2012 heb k het daarom anders aangepakt. Ieder kwartaal ga ik er een weekje (of midweek) tussenuit. Gewoon dom nietsdoen. Dat kan ik namelijk erg goed. Het mooie van dat niets doen is dat ik na een dag of twee, drie ideeën krijg. Echt goede ideeën die inspiratie geven en een vrijwel onbeheersbare drang om weer aan het werk te gaan. Dat zorgt ervoor dat ik lol in mijn werk hou en mijn klanten telkens weer kan verrassen.

Marijke Faling
Marijke Faling
11 years ago

Mijn valkuil is dat ik vooral focus op wat ànderen graag willen of nodig (lijken te) hebben. Dat gaat me relatief makkelijk af. Is op zich natuurlijk ook niet verkeerd… Alleen laat ik me dan vaak zozeer meeslepen door wat voor anderen belangrijk is dat ik niet meer aan mijn eigen doelen en wensen toekom.

Wat ik dus ga DOEN is: me eerst volledig concentreren op wat IK wil bereiken. En daarna pas kijken hoe ik dat kan combineren met de wensen van iedereen om me heen.

Tip 4 breng ik al lang in de praktijk. Het gaat me niet zozeer om het geld zelf, maar om het principe. Voor mij komt dat neer: op alleen geld uitgeven voor dingen die ik écht wil en belangrijk vind. Op die manier kan ik zonder afgunst naar allerlei dure spullen kijken die mensen kopen, omdat ik tegen mezelf zeg: als ik écht wil, kan ik dat ook kopen. Waar ik dan meestal gelijk bij denk: maar ik ben niet zo dom dat ik het doe, want eigenlijk heb je er niks aan…

Margaret Rekers
9 years ago
Reply to  Marijke Faling

Dag Marijke,

Wat herkenbaar: focus op wat anderen graag willen en nodig hebben. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en help hen graag om het beter te krijgen.

Hoor jij jezelf ook vaak “Ja” zeggen als anderen je iets vragen. En denk je achteraf wel eens: “Waarom zei ik nu weer ja? Zo bereik ik mijn eigen doelen nooit.” Ik in ieder geval wel.

Bij mij iis “Ja”-zeggen tegen anderen de belangrijkste reden om te lijden aan Focus Deficit Disorder in mijn eigen bedrijf.

Ik wens jou alle focus toe die je nodig hebt om jouw eigen doelen te bereiken. Daar zullen anderen vervolgens volop van mee genieten.

Warme groet, Margaret

Jacoline Steegstra
11 years ago

Om eerst de vraag van Baukje te beantwoorden. Ik wil mijn inkomen verdubbelen om financieel vrij te zijn, zodat ik tijd heb om mijn kennis en ervaring te delen met vrouwen van andere culturen, zodat ik op die manier bijdraag aan een betere inkomensverdeling op deze wereld.

Om dat te verwezenlijken heb ik samen met mijn man de volgende radicalte stappen genomen:
1. We hebben ons huis in het buitenland verkocht en de overwaarde geïnvesteerd (schuldenvrij + passief inkomen)
2. We wonen nu in een compact, comfortabel en overzichtelijk huurhuis dat ons per maand veel minder kost dan een hypotheek voor welk huis dan ook.
3. Ik heb mezelf uitdagende doelen/intenties gesteld voor de omzet van mijn bedrijf.
4. Ik geniet van mijn werk en het ondernemen.
5. En om met Esther’s advies af te sluiten: DOEN!

Machteld Mager
11 years ago

‘Waarom zou je meer willen verdienen?’
Een belangrijke vraag, Baukje

Te lang heb ik gedacht dat wereld verbeteren los stond van geld verdienen. Dat het er niets mee te maken had.

Het geld kan niet het doel zijn, maar je kan er vele doelen mee bereiken.
Door een percentage van de winst van mijn yoga-shiatsu opleiding te koppelen aan mijn goede doel raak ik meer gemotiveerd om er meer geld mee te verdienen.

Jos
Jos
11 years ago
Reply to  Machteld Mager

Zolang geld een (neutraal) middel en geen doel op zich is, zou ik zeggen: Laat maar stromen en zie er geen probleem in.
Zelfs schenkingen aan een goed doel zouden een vorm van schoning van je geweten kunnen zijn, zoals: ik verdien veel, maar ik geef wel.
Vroeger in de kerk moest ik tienden betalen. Dus afstaan zónder zelf te kunnen bepalen waarvoor. Ik denk dat daar de kern van de zaak zit. Het leren beseffen dat geld niet alles bepalend is en dat er waarden zijn die altijd blijven ongeacht geld zoals: vrijgevigheid, vertrouwen, etc.
Moge er bij jou veel geld stromen!
groetjes,
Jos

Rickert Pos
11 years ago

Mooi wat de kunstenaar zegt; maak het laagdrempelig en maak het begerenswaardig. Voeg daar prettig contact en service toe en je hebt het recept voor blije klanten.

Daar hebben wij serieus werk van gemaakt in de laatste twee jaar en wij kennen onze mogelijkheden nu heel goed en passen de 1% regel (meer lol/schoner proces/meer communicatie) per week toe. Het duurt even, maar dan wordt het sneller, leuker en inspirerender en wordt het een 2e natuur en cultuur.

Wij gaan elkaar en nieuwe mensen in het team daarom helpen om dat bij elke nieuwe klant net zo goed doen en laten zien dat we steeds effectiever worden bij onze bestaande klanten. Zo kan onze klantenkring groeien, en met meer service aan hen, meer omzet. Wie wil weten of het lukt volgt via twitter @featuretalent

Bedankt voor alle gave tips in de comments en alle succes! met jouw manier om het te bereiken, hartelijke groet, Rickert

Hans Peeters
11 years ago

Ik heb mij op de vorige Business Bootcamp beloofd mijn inkomen dit jaar te verdubbelen. dat is alweer 2 maanden geleden. Ik geloof zeker dat ik dat dit jaar ook ga bereiken.

Ik focus mij nu geheel op een produkt dat ik 10 jaar geleden ontwikkelt heb en nu helemaal in is. Alleen nu bel ik mijn doelgroep op geen emails, geen brochures maar persoonlijk contact naar mijn potentiële klanten. Ik besteed nu veel meer tijd aan mijn marketing tov mijn producten. Die zijn goed maar mijn marketing niet.

Mijn 2e focus is mijn website, iedere dag verbeter ik deze een beetje. Nu meer inhoudelijke teksten, meer interactie met de lezers en straks ook meer video’opnames. Tenslotte maak ik meer gebruik van sociale media.

Dit zijn mijn 3 hoofdplannen hier geloof ik in en voor deze zaken zet ik mij hoofdzakelijk in. Ik ben op de goede weg en ik zit vol zelfvertrouwen voor 2011

Koen Snoek
7 years ago
Reply to  Hans Peeters

Beste Hans,

Het bellen wil ik ook meer gaan doen.
Je reactie stamt alweer van een paar jaar geleden.

Hoe vergaat het je nu? En wat is je website.
@nieuwsgierig!

Een muzikale groet,
Koen

Esther Molenaar
11 years ago

Je doelen omzetten in acties die weer gericht zijn op implementatie.

DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN! DOEN!

Tania Keijer
11 years ago

Juist, dat is duidelijke taal, daar hou ik van !
Kort én krachtig ! Thumbs up.

Margaret Rekers
9 years ago

Dag Esther,

Twee duimpjes voor jou. dit klinkt als doen met focus en volhouden tot je je doel hebt bereikt.

Klinkt zo makkelijk en het is vaak zo moeilijk.

Succes met DOEN!

Margaret

Lieke du Bois
11 years ago

Doe vooral dat wat je leuk vindt om te doen. Daar ben je nl. goed in, daar liggen je kwaliteiten. Dan ineens blijken de zaken die je in eerste instantie niet zo leuk vond wel mee te vallen en eigenijk heel uitdagend te zijn . Iets dat uitdagend is, is per definitie leuk. Dus zo blijf je jezelf ontwikkelen en verbreden op een zeer prettige eigen manier.

Monique
11 years ago

Wat ik doe om mijn inkomen te verdubbelen:
de beperkende gedachte loslaten dat ik geen ondernemer kan zijn in slechts 2.5 dag per week

deze 2.5 dag reserveren en beschouwen als een werkdag

kansen voor mijzelf creëren door de 30 dagen strategie toe te passen

mijn dromen visueel te maken in een moodboard

concreet maken hoe mijn leven eruit ziet als ik inkomen uit mijn eigen onderneming haal

geven aan mijzelf en anderen

staan voor mijzelf, mijn persoonlijke groei en ontwikkeling

staan voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van mijn cliënten

doen wat ik mijzelf en anderen beloof

Karin Schluter
9 years ago

Ik ben vandaag begonnen met opruimen van buiten naar binnen. Ben met mijn tuin begonnen en zo ga ik iedere dag verder tot ik bij mij binnen ben. Het voelt goed, alles een plek gegeven, morgen de keuken overmorgen mijn bureau. In de virtuele wereld heb ik mijn oude website met dankbaarheid vaarwel gezegd en ben met een ‘bold’ design bezig èn een èchte computerman die mijn nieuwe website maakt. Een brood-nodige investering in mijzelf. Ik heb een advertentie-sabbatical genomen de afgelopen maanden maar vanaf juni ga ik weer een (Engels) blad in. Ik woon en werk in Glastonbury. Alle sociale media zijn weer geactiveerd, en ik heb twee nieuwe clienten gehad vorige week! Ook heb ik besloten om in twee landen actief te zijn. Ik wil nog 20 jaar werken, met plezier en met een super goede start, zodat ik op mijn 79ste kan zeggen: ik zou best nog een paar jaar door willen gaan 😉

Leon Romeyn
Leon Romeyn
10 years ago

De afgelopen tijd vooral ook meer tijd en aandacht besteed aan de invulling van de punten 6 en 7. Zijn verfrissende ervaringen, mag ik zeggen en ik kan ze iedereen aanraden. Vooral ook omdat ik er nogal grensverleggend in werd en dus echt nieuwe ervaringen heb gekregen. Ik heb mijzelf nu ook een nieuw uitdagend doel gesteld waarover binnenkort meer 🙂

Carola van Bemmelen
11 years ago

Wat zou er gebeuren als we eens niets zouden DOEN en niets zouden WILLEN?? Geen doelen zouden stellen en gewoon hier zouden ZIJN?? In plaats van bezig te zijn met het najagen van iets in de toekomst, gewoon dat wat hier en nu is leven en beleven. Zouden die doelen dan nog nodig en belangrijk zijn??

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
9 years ago

Dag Carola,

Dat is een interessante vraag en overweging:

Een diepgaand onderwerp zoals dit vraagt volgens mij wel wat tijd en ruimte, en een respectvolle setting om daar goed over te communiceren tot in de diepgang. Ik hoop en denk dat dit laatste hier wel is.

Bij diepgaande converstaties zijn wat richtlijnen nuttig om ervoor te zorgen dat men respect heeft voor verschillende meningen, zodat niemand zich gekwetst voelt. Zoals zich ervoor engageren en ervan uitgaan dat iedereen communiceert vanuit goed wil, levenswijsheid en gelijke respectwaardigheid.

Om hier diepgaand heen-en-weer over te communiceren is hier volgens mij geen plaats voor. We/Ik kunnen/kan wel zo samengevat mogelijk onze eigen mening erover vertellen, in de wetenschap dat dit een deel van het verhaal is en gebaseerd op onze eigen ervaring:

Ik herken jouw vraag voor een deel bij mezelf. Ik vind het een goede overweging. Ik vraag me af of het mogelijk is om ‘niets’ te doen en ‘niets’ te willen.

Op dit moment denk ik dat de mens zowel een kern heeft van rust en tevredenheid en tegelijkertijd een drang naar beweging en verandering. Volgens mij kan het zijn dat net deze combinatie ons gelukkig en vreugdevol maakt. Deze natuurlijke behoefte tot beweging & evolutie kan zich ‘uiten’ in de vorm van ‘toekomstige doelen’ en ‘verlangens’.

Kort gezegd denk ik dat een evenwicht tussen rust en beweging ideaal is. Dit is een balans tussen tevredenheid en verlangen naar meer. Ook voor de verandering en de verlangens kan je dankbaarheid voelen. Dan beleef je jouw verlangen ook in het hier-en-nu.

Hoe deze balans zich manifesteert en verhoudt kan sterk van persoon tot persoon verschillen of van moment tot moment. Op het ene moment kan iemand meer behoefte hebben aan rust en op een ander moment meer aan veranderingen. Het kunnen cycli zijn.

Ik denk dat het voordeel hiervan is dat je dat deel van jezelf dan (ook) omhelst.

Zo denk ik erover

Warme groet,
Rozelinde

Jeannette Bal
11 years ago

Hi Carola,

Ik was, ik genoot en ik leefde. Ik deed wat ik altijd deed en er veranderde niets. Nu heb ik een doel gezet!
Ik leef nog steeds in het NU en geniet van het ZIJN ..
Elke dag richt ik mij op mijn doel en laat weer los en kijk er verandert van alles, het geld is een resultaat dat mooi meegenomen is en waar ik zoveel goede en mooie dingen mee kan doen.
Geld nastreven om het geld (materie).. dat is niet waar de Business Bootcamp of financial freedom om draait of ik moet me heel erg vergissen.

Anja Leinders
10 years ago

Boeiende vraag, Carola. We hadden het er vorige week in onze mastermind groep ook nog over. Het was een heel boeiende discussie.
Wat is beter; leven in het nu of doelen stellen en hierop focussen? Volgens mij hoeft het geen of/of te zijn, maar kunnen beide.
Je kan je doelen stellen, je strategie en plan richting je doelen uitwerken en vervolgens toch in het nu leven.

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago

Opruiming in je werk, je huis en in je hoofd.
Stap 1 is gezet, m’n email opschonen. Daar stonden ruim 7000 berichten in. Yes, alles beantwoord, in mappen gestopt of definitief verwijderd. Zo nu de rest nog.
Ik ga deze 7 tips een maand toepassen en aan het eind van de maand laat ik weten wat de geweldige resultaten zijn.

Met een vriendelijke, muzikale groet,
Karin

Jeremine Holt
10 years ago
Reply to  Karin van Toor

Ha Karin,
Goed van je!
Ik ben zo hard bezig, gewoon geen tijd voor opruimen.
Van m’n huis dan welteverstaan. Afstrepen van de to-do lijst is natuurlijk ook een vorm van opruimen en dat gaat goed.

Karin van Toor
Karin van Toor
9 years ago

Deze week de grote stap gezet en mijn prijs verhoogd en dit alle leerlingen medegedeeld. Wel heb ik de ‘oude’ klanten/leerlingen 15% korting gegeven. De reacties waren verdeeld van ‘ach die korting hoef ik niet, we zijn al die jaren gewoon verwend’ tot ‘als ik het niet meer kan betalen, dan zal ik moeten stoppen’.
Het voelde goed om uit te spreken waarom de prijs omhoog ging, gewoon omdat ik goed ben ik wat ik doe en lever.
Elke ochtend ga ik nu niet meer terug naar bed om 6.30 uur, maar ga ik AAN DE SLAG. Om 8.30 uur heb ik dan een heel wat werk verzet wat geweldig voelt.
Nisandeh en team, mijn hartelijke dank voor deze geweldige boost die jullie mij hebben gegeven.

Met een hartelijke, muzikale groet,
Karin

Pim de Rooij
11 years ago

Na mijn deelname aan de FINANCIAL FREEDOM INTENSIVE ben ik direct begonnen met het beheren van mijn geld.

Elke dag sta ik op en volg als eerst het 90-DAGEN RIJKDOM CONDITIONERING PROGRAMMA wat ik gratis kreeg tijdens het seminar!

Ik merk dat ik sindsdien HEEL VEEL aantrek wat mij helpt bij mijn doel dit jaar: FINANCIEEL VRIJ RAKEN

1 Januari kreeg ik van mijn broer een geweldig cadeau; een stappenplan voor internet marketing! (thank you thank you thank you!!)

Per 1 januari heb ik mijn BAAN OPGEZEGD en nu spendeer ik zo’n 12 uur per dag(!!) aan het creeeren van passieve inkomensstromen!!

Ik voel me gezegend dat ik dit allemaal mag doen.
Ook ben ik het helemaal met Nisandeh eens:

Je KUNT het allemaal hebben en sneller dan je denkt.

Koen Snoek
7 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hoi Pim,

Wat een mooi verhaal!
Hoe gaat het nu met je?

Een muzikale groet,
Koen Snoek

Tom Zoethout
11 years ago

Ook een hoop dingen niet meer doen… Dus van bepaalde activiteiten of klanten afscheid nemen, vaker nee zeggen, als dit niet op het pad naar je doelen ligt.

Groet,
Tom

Anja Leinders
10 years ago
Reply to  Tom Zoethout

Waw Tom, dit is zo krachtig en zo nodig om succes te bereiken!
Klinkt heel tegenstrijdig, maar het is vaak belangrijker om los te laten dan om vast te houden.

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
9 years ago

Ik start dit jaar een nieuwe zaak, dus het zou heel mooi zijn als ik mijn huidige inkomen zou kunnen verdubbeld zien tegen het eind van dit jaar. Nieuwe dingen doen daar ben ik dus al mee bezig.

Ik ben heel dankbaar dat ik in deze Westerse wereld leef, waar het mogelijk is om zoveel aan onze eigen persoonlijke, intellectuele, zakelijke,… ontwikkeling te werken. Ik ben zo dankbaar dat ik in een financieel goede situatie leef in vergelijking met zoveel andere landen. Ik ben heel dankbaar dat ik in een wereld leef waar ik -tamelijk- vrij kan zijn over mijn meningen en ideeën. Mag persoonlijk voor mij wel nog wat meer, maar dat is mijn eigen uitdaging om aan te gaan 🙂 Ik ben enorm dankbaar dat ik gezond ben, dat ik het werk mag uitbouwen dat ik wil en dat ik eigenlijk alles mag en kan doen waar ik naar streef! Ik ben ook heel dankbaar voor al de toffe & lieve mensen om me heen!

Ik moet erop letten een goed financieel, marketing en businessplan te maken en uit te voeren, en me niet teveel te laten afleiden.

Succesvolle groeten aan iedereen!

Jeremine Holt
9 years ago

Mooi dat jij zo goed kunt verwoorden waar je dankbaar voor bent. Vaak voelt het nep, maar uit jouw mond geloof ik het.

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
9 years ago
Reply to  Jeremine Holt

Hoi Jeremine,
Dat doet deugd om te horen en dat komt heel goed aan!
Dank je wel!

Het is ook zo; ik vind het al ongelofelijk mooi dat ik hier kan wonen, en ik wil er ook samen met andere mensen toe bijdragen dat het mooi blijft en nog mooier wordt.

Warme groet!

Koen Snoek
7 years ago

Zeker mooi verwoord!
Houd ons op de hoogte van je vorderingen .

Een muzikale groet,
Koen

Boukje Barbara
11 years ago

Mijn doel voor 2011 is dat ik ‘uit de kast kom’ met dat we echt een levend lichaam hebben (levend organisme) dat een natuurlijk vermogen heeft om een nieuwe inzichten en nieuwe stappen te creëren voor onze ontwikkelingsweg. Luisteren hiernaar brengt vrede, in jezelf, in je geldstroom, je creativiteit en met elkaar.
De eerste stappen zijn gezet door mijnwebsite te venieuwen, workshops en schilderijen aante bieden.

Dinjens
11 years ago

Deel je succes!
Succes is besmettelijk en trekt andere succesvolle en energieke mensen aan.

Leo van Veenendaal
11 years ago

Om mijn inkomen dit jaar te verdubbelen, ga ik mijn lijst met prospects enorm uitbreiden via Blogging, Linkedin en Twitter.
Ik zal dus eerst een betere optinpagina moet maken met gratis “gifts”om weg te geven.
Mijn webdesigner heb ik net ingelicht. Ik ga dit jaar een “remarkable product creëren naast mijn coaching om wat meer passief inkomen te generen.
Ik zal daarnaast mijn dankbaarheid meer gaan uiten in wat ik nu al bereikt heb om alles wat meer vlekkeloos te laten stromen.

Rick van Elmpt
Rick van Elmpt
11 years ago

Dit is ook bruikbaar voor particulieren die in een sleur zijn terechtgekomen.
Met meer geld zou ik ook andere gaan motiveren om vooruitgang te boeken, al dan niet volgens je eigen mening.

Jeannette Bal
11 years ago

Mijn droom .. is om heel nederland kennis te laten maken met magneet massages. Vele mensen hebben klachten en kunnen niet verder met hun leven omdat ze letterlijk en figuurlijk vast zitten. Als ze los komen kan er weer van alles gebeuren in hun leven.
Dit kan ik niet alleen dus mijn doel van 2011 is om in elke provincie een geweldige gemotiveerde enthousiaste masseur/trainer te vinden die me daarbij wil helpen.
… en het geld is mooi meegenomen
ALS DEZE SNEEUWBAL GAAT ROLLEN wordt mijn inkomen meer dan verdubbeld.

Jeremine Holt
10 years ago

Zo aan het eind van een enerverend jaar heb ik vooral een enorme behoefte aan opschonen en ruimte krijgen. In m’n huis, in m’n werk en in m’n hoofd.

Eigenlijk zou je naast potjes voor geld, ook potjes voor je energie moeten aanleggen. En eentje daarvan is opruimen.
Regelmatig iets voor jezelf doen is ook belangrijk.
En social media tijd beperken blijft ook een goeie.
En ontspannen in het leven staan.

Allemaal nog geen garantie voor financieel succes. Maar in ieder geval wel voor persoonlijk succes.

Marco te Kloeze
11 years ago

Weer een mooie inspirerende stukje. This article kicks ass again.

Joost Bongers
Joost Bongers
11 years ago

Zelf geef ik het roer nog te vaak uit handen; dus zelf de kapitein zijn de reis bepalen en GAAN!

Jan Tervoort
11 years ago

Als kunstenaar heb ik mijn bakens verzet met een nieuw, handzaam (50 x 5 x 5 cm), makkelijk mee te nemen en te versturen, voor iedereen betaalbaar, product waarmee je, door er meer dan 1 te kopen ook een groter kunstwerk kunt maken (en een verhaal).

Ten opzichte van mijn vroegere werk is dit werk:
– nog steeds een perfect afgewerkt unica
– betaalbaar (vanaf 70 euro p/st)
– verzamelobject, hebbeding
– een cadeau mogelijkheid
– geschikt voor webwinkel(s) en winkels
– een vorm waarmee ik inspeel op bijv. Valentijnsdag, moederdag, vaderdag, relatiegeschenk etc.
– iets met thema’s voor bijv. motorliefhebbers, zeilers etc.
– op maat te maken. etc.

Ik heb een klant die er honderd besteld heeft en ik verkocht er reeds 50 stuks van. Ik ben nu bezig met het maken van een collectie waarmee ik in de media aandacht wil krijgen. Op m’n webstie staan al enkele foto’s. Ook ga ik met enkele exemplaren naar winkels. Dat kunnen kledingwinkels zijn of cadeauwinkels. Met een duurdere versie wil ik mijn galeries benaderen.

Ik wil m’n omzet voor 2011 vertienvoudigen..

Margaret Rekers
9 years ago
Reply to  Jan Tervoort

Dag Jan,

Wat een geweldig idee om kunst voor iedere portemonnee haalbaar te maken.
Ik kan me voorstellen dat echte liefhebbers van jouw kunst zo graag een verzameling aanleggen.

Maak je ook foto´s van deze kunstwerken? Dan kun je daarmee een mooie dagkalender maken of een boek met per kunstwerk een inzicht op stukje poëzie.
De verzamelaars van jouw werk zullen ook deze producten graag afnemen. En voor jou een mooie kans om passief budget op te bouwen.

Ik ben nieuwsgierig om je je financiële doel voor 2011 heb gehaald en wat je nieuwe doel voor 2012 is.

Groet, Margaret

Karin
11 years ago

Ik ga mij inzetten om mijn klanten nóg beter van dienst te zijn.
Vragen dus; vragen wat zij nodig hebben.
Vervolgens kan ik hun mogelijk direct van dienst zijn, of een aanbeveling doen aan iemand uit mijn netwerk.
Veel geven, echt geven, dan ontvang ik vanzelf!

Marie-José Pas
11 years ago

Energie krijg je door energie te maken. Even een rondje of telefoontje “om de blok” en je energie gaat stromen. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Enjoy!

Barry Wentzel
11 years ago

Slim investeren kan ook zijn : Out of the box meer investeren dan je voor jezelf nodig hebt en die extra investering met een ander delen zodat je beiden goedkoper uit bent. Ik deed het zo:
In plaats van een etage te huren voor 750 euro huurde ik er twee voor samen 850 euro. Ik bied er nu een aan, op een prachtlocatie in Maarssen met 2 kamers, douche, toilet en keuken voor maar 400 euro per maand. Er is veel vraag naar werkruimte, maar voor een startende ZZP’er is de huur van een ruimte meestal een forse besteding. Zo bespaar ik 300 euro per maand op m’n oorspronkelijke huur. Zoek je nog werkruimte?

Ook een manier van geld besparen is stoppen met roken.Het heeft mij al heel veel geld bespaard en ik voel me er goed bij. Met mij bedrijf help ik anderen daarmee, zodat ze hun geld aan iets leukers en gezonders kunnen besteden, zoals een extra campagne op Google of geld opzij te zetten voor later .Voor wie aan een Open Circles activiteit heeft meegedaan geef ik een leuke korting.

Ik wil graag m’n business inkomen verdubbelen om nog meer mensen van het roken en suikerverslaving te kunnen afhelpen door iemand in dienst te nemen voor het onderhouden van een deel van de marketing en de administratie en voor een deel van het verdiende geld wil ik meer geld vrijmaken voor een project van Feminenza om jonge vrouwen in Kenia die gevlucht zijn voor een gedwongen huwelijk of besnijdenis te steunen en onderdak en onderwijs te geven.
Geven kan veel opleveren. Vooral geluk ! Je kunt er je dankbaarheid mee tonen.

Marijke Willems
8 years ago

Ik heb nav een eerder topic een stapel besteld en de meeste gaan over geld verdienen. Mijn eerste doel is mijn mindset over geld te veranderen en dat probeer ik op deze manier te bewerkstelligen. Ik ben nu bezig in gedachten worden dingen en ik herken veel van de Business Bootcamp.

Ik ga de betekenis van: ‘als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan zul je krijgen wat je altijd kreeg’ steeds meer bevatten. Stap 1 is leren hoe ik me anders moet gedragen om met geld te genereren. Stap twee is me gedragen alsof ik dat doel al heb behaald. Als het goed is volgt het doel dan vanzelf.

Martine Verweij
8 years ago

Ik heb vorige week op 1 m2 papier een groot overzicht gemaakt van de volledige structuur van mijn toekomstige business. Hierdoor heb ik alles wat ik moet doen overzichtelijk gemaakt. Ik heb markers gebruikt om aspecten met elkaar te verbinden die een relatie met elkaar hebben en ik heb de aspecten die prioriteit hebben omcirkeld.

Wat ik moet doen om mijn inkomen explosief te laten groeien is alle acties uitvoeren die op dit schema staan en dan is succes onvermijdelijk :D.

Koen Snoek
7 years ago

He Martine,

Dat klinkt erg goed zeg.
Uitwerken op papier, inlijsten en naast je bureau zetten. Als reminder 🙂

Gr,
Koen

Tania Keijer
11 years ago

Wat ik nog altijd het beste idee vond wat ik tijdens de Business Bootcamp heb geleerd, is om een passief inkomen op te bouwen. Ik verleen een dienst en ik had daar nog nooit bij stil gestaan. Dus heb ik wat bedacht, en ben ik hiermee aan de slag gegaan en heb ik inmiddels 2 producten ontwikkeld die ik nu verkoop. Met nummer 3 ben ik bezig, en er liggen er daarna nog twee in het vooruitzicht, die wil ik dit jaar af hebben. DOEN dus.
Een passief inkomen opzetten kost even tijd, maar daarna heb je écht iets waarmee je je inkomen meer dan verdubbelt.

Pascale
11 years ago
Reply to  Tania Keijer

Hai Tania, wat goed dat je met je passive income bezig bent gegaan. je maakt me erg nieuwschierig wat je produkten zijn. Misschien een idee om ze te noemen, dat verkoopt beter ;0).
Laat je het me weten? Ik ben oprecht geinteresseerd.

Tania Keijer
11 years ago
Reply to  Pascale

Hoi Pascale, wat leuk dat je geïnteresseerd bent. Het zijn als het ware een soort ontdekkingsreizen op het gebied van persoonlijke groei. Speur-trajecten die je als pakket opgestuurd krijgt en die je thuis kan doorlopen, met allerlei vragen, puzzels, opdrachten, raadsels en verrassingen erin verwerkt. Twee maanden lang elke dag een nieuwe verrassing, op weg naar je potentieel. Op m’n website staat alles uitgelegd, als je op m’n naam klikt, dan kom je er vanzelf.
Je hebt een mooie website. Is de datum van de workshop toevallig al bekend die je aanbiedt?

Corrianne Fieret
Corrianne Fieret
11 years ago
Reply to  Pascale

Ik lees dat u zeer geïnteresseerd bent hoe een passief inkomen op te bouwen. Naast mijn bedrijf ben ik onlangs een nieuw project gestart om een onafhankelijk/passief inkomen op te bouwen.
Graag wil ik met u een afspraak maken dit te laten zien. Staat u open voor een gesprek van een half uur op een nader af te spreken tijdstip?

Vriendelijke groet,
Corrianne

Jose Dolstra
11 years ago

Ik heb mijn bureau rommel proof gemaakt. Alles heeft een vaste plaats en wordt direct opgeruimd. Papieren gaan direct de mappen in en alles ziet er overzichtelijk uit. Dat geeft veel rust in je hoofd zodat je brein tijd heeft voor creatieve dingen. Ook ga ik regelmatig op cursus om meer nieuwe dingen te leren.

Willy Triest
10 years ago

Teksten, lessen zoals hierboven zijn van onschatbare waarde. Het leert je breder kijken en anderzijds toch heel gericht met je weg naar succes bezig te zijn.

Voor mijn lieve echtgenote en ik is het geweldig om eindelijk op deze manier te kunnen implementeren en werken.

Thanks you so much, Nisandeh.

Michael
11 years ago

Hoi,

Leuke berichten allemaal! Ik ben ook al een tijdje bezig met online zaken doen. Voornamelijk affiliate marketing.

Ik wil ook beginnen met een eigen (digitaal) product. Kan iemand mij vertellen hoeveel tijd ik daar in moet stoppen? Ik ben namelijk erg druk met van alles en nog wat, studie, werk, affiliate marketing, websites beheren, straks stage….

Ik wil gewoon een indicatie hoeveel uur ik er voor nodig heb, dan kan ik inschatten wanneer ik mijn product af kan krijgen.

Carola van Bemmelen
11 years ago

Hey Jeannette!

Veel mensen verwarren niets DOEN met niksen… Waar het in mijn beleving om gaat, is dat we vanuit volledige overgave aan het nu creëren. Alleen dan is de creatie onvoorwaardelijk en verbinden we er geen resultaten aan.

Het is dus wel degelijk mogelijk en OK om een doel te stellen, alleen niet meer vanuit een weg willen van of toe willen naar omdat je niet tevreden bent met de huidige situatie. Op dat moment kan ook de geldstroom op gang komen. Die komt namelijk alleen maar (moeiteloos) als je onvoorwaardelijk creëert. Uiteraard kun je ‘m ook ‘afdwingen’ door heel hard te werken, maar de kans is groot dat je er dan behoorlijke offers voor moet brengen of dat je het zo weer kwijt bent…

Succes met de magneten (ze zijn goed, ik weet het uit ervaring!).

XXXX

Koen Snoek
7 years ago

Ik heb de laatste tijd heel veel blogs op deze site gelezen.
Een groot aantal hebben indruk op mij gemaakt en die ben ik nu aan het uitrollen op mijn business.

Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en heb ik een heel scherp idee over de toekomst.

Mijn committent heb ik al op de Business Bootcamp afgelopen maart gedaan. There is no way back!

Wanda Klomp
11 years ago

Met een kersvers diploma tot life coach, de nodige levenslessen en een flinke portie idealisme op zak ben ik er klaar voor om de wereld te veroveren (bij wijze van spreken) met mijn coachingpraktijk. En poeh, wat vind ik dat ongelooflijk spannend en leuk, maar ook eng. Mijn natuurlijke reactie daarop is controle houden. Zo ben ik een boek over online marketing aan het lezen, voer ik alle inzichten van de Business Bootcamp van vorig jaar zoveel mogelijk uit, zit ik me suf te maken over wat ik allemaal kan DOEN om aan klanten te komen, zodat ik van mijn passie en bezieling kan leven en mijn Business Bootcamp doelstelling (verdubbeling van inkomen van vorig jaar) kan behalen.

Mijn belangrijkste leerpunt is om op een gegeven moment ook te kunnen LOSLATEN en te VERTROUWEN dat het wel goed komt. Als je dat kunt is succes verzekerd.

Succes iedereen!

Wanda Klomp

Baukje Westerlaken
11 years ago

Ik wil deze vraag bijdragen aan de discussie:

Waarom wil jij je inkomen in het komende jaar verdubbelen?

Wil je meer vrijheid? Om wat te doen?

Wil je vaker op vakantie? Krijg je nu nog niet voldoende rust?

Wil je een grotere bijdrage aan een betere wereld leveren? Hoe ga je nu met je buren en vrienden om?

Voor mezelf geldt:
Ik wil dit jaar een verdubbeling in het aantal cliënten dat ik nu heb. Ik droom van jongs af aan van een betere wereld, een vreedzame wereld waarin alle mensen geluk en voldoening vinden. Dat zijn grote woorden, maar ik heb zelf ondervonden dat mezelf ontwikkelen daartoe geleid heeft. En ondertussen weet ik uit ervaring dat mijn cliënten dat net zo ervaren. Ik wil het komende jaar 2x zo veel mensen begeleiden in het vinden van hun geluk, omdat die bijdrage mij ook weer gelukkiger maakt.

Waarom wil jij je inkomen verdubbelen?

Vrolijke groet,

Baukje Westerlaken
mental-coach-amsterdam.nu

Margaret Rekers
9 years ago

In mijn enthousiasme zou ik heel veel willen doen, maar uit ervaring weet ik dat ik als nieuwsgierig en leergierig mens dan mijn focus niet houd om mijn doelen.

Daarom kies ik drie punten uit om extra aandacht aan te besteden in de komende maand:

1. Opruimen en afmaken: daar heb ik al een goede start mee gemaakt.

2. Mijn succesgewoonten ga ik ontwikkelen door me te houden aan mijn commitment binnen het 30-dagenprogramma. Hiermee werk ik aan mijn relatie, aan mijn gezondheid en breid ik mijn vriendenkring snel uit.

3. Dankbaarheid uiten over het leven: sinds de seminar Elements of Success ben ik hiermee gestart met verrassende effecten. Dus goed om mee door te gaan.

Volgende maand voeg ik er een volgend punt uit de lijst van Nisandeh aan toe.

Belangrijkste bij alles wat ik vanaf nu doe is focus houden op mijn doelen.