Vier je successen!

2391 views | 132 reacties |
shares


We naderen het einde van het jaar en het is tijd om even stil te staan en terug te kijken op de reis die je dit jaar met je business hebt gemaakt, en om…

Jouw successen te erkennen en te vieren.

Neem even een moment de tijd om te beseffen… heb je…

  • Meer omzet gegenereerd dit jaar?
  • Meer winst gemaakt?
  • Nieuwe klanten gekregen? Grotere klanten? Speciale klanten?
  • Een start gemaakt met je blog?

 • Een boek geschreven?
 • Nieuwe producten of diensten ontwikkeld?
 • Minder uren gewerkt en toch meer geld verdiend?
 • Nieuwe joint venture afspraken gemaakt?
 • Je website verbeterd?
 • Of… heb je de sprong gewaagd en ben je dit jaar met je business begonnen

Ik wil van jouw successen horen!

Het is goed voor jou om in het openbaar je successen te erkennen, het is inspirerend voor alle onze lezers om over jouw successen te lezen, en ik ben hartstikke nieuwsgierig of wij iets te maken hebben gehad met jouw succes…

Dus! Neem even de tijd en plaats jouw lijst (zo kort of zo lang als je wilt) van business successen in 2012 in het commentaarveld hieronder.

En… als één van jouw successen het resultaat is van een inzicht, een tool, een strategie of een systeem dat je in één van onze programma’s hebt geleerd, laat me dat dan weten…

Ik ben op zoek naar geweldige verhalen om te delen met onze community, ofwel op Facebook voor tienduizenden mensen, zoals:

Of op het Business Bootcamp podium voor 1.000 potentiële klanten en partners, zoals:

Dit zijn allemaal Business Bootcamp deelnemers die hun mindset en strategieën hebben ge-upgrade en die actie hebben ondernomen naar hun doelen, met als resultaat meer success, geluk en bijdrage.

Neem even de tijd en plaats jouw lijst van business successen in 2012 in het commentaarveld hieronder.

En vergeet niet om ons te laten weten of deze successen gerelateerd zijn aan jouw deelname aan onze programma’s – zodat we je kunnen belonen met wat geweldige GRATIS publiciteit…

O ja, voordat ik het vergeet… De komende Business Bootcamp wordt met het uur voller…

Als jij er klaar voor bent om van 2013 jouw beste jaar ooit te maken… meld je dan NU aan voordat het volgeboekt is.

De Business Bootcamp is nog steeds GRATIS… dus mis deze kans niet!

Op jouw succes, Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
132 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alex Jonkers
Alex Jonkers
9 years ago

Het afgelopen jaar heb ik een aantal trainingen gevolgd, Breakthrough to Success en Financial Freedom, hoewel ik geen ondernemer ben. Het ging er mij om dat ik mijn persoonlijke ontwikkeling doorzette en dat ik mee kon met de ontwikkeling van mijn partner, die wel ondernemer is en daarom ook naar Open Circles is gekomen.
ECHTER doet een zaal met zo’n 600 ondernemers iets met je. Ik ben namelijk enigszins besmet geraakt en ben bezig met het opzetten van enkele ideeën om passief inkomen te genereren. Alleen in loondienst ga ik het niet redden om mijn doelen te bereiken. Deze omschakeling EN start vind ik een enorm succes en het vieren waard.

Sijtje Princen
9 years ago
Reply to  Alex Jonkers

Wauw, nooit gedacht dat het hier toe zou leiden toen ik met de Business Bootcamp in mei naast een vervolgtraject voor mij, ook 2 kaartjes voor jou kocht! Ben super trots op je!

Petra van Noord
9 years ago

Goed om stil te staan bij het erkennen van je sucessen, het is iets waar ik te weinig bij stil sta. En ik heb zeker wat te vieren! In het afgelopen jaar heb ik mijn boek gepubliceerd, de deugdenhanger op de markt gebracht, ben ik gestart met twitter en linkedin, ik ben een blog gestart, ik heb een nieuwe website gemaakt en mijn eerste passieve inkomen gegenereerd. Na het afgelopen Financial Freedom weekend ben ik gisteren gestart met het managen van mijn geld, op weg naar financiële vrijheid! Van mijn ‘nice to have’ potje ga ik dit samen met mijn partner eens lekker vieren in de sauna! En heeft Open Circles Academy hier iets mee te maken, wat denk je….een dikke 10 voor Nisandeh en Vered en hun team!

Hugo Janzen
9 years ago

Mooie reminder om successen te vieren: met de hele crew dan wel!

Douwe Bethlehem
9 years ago

Ik help mensen en bedrijven hun bouwplannen te realiseren die buiten het bestemmingsplan vallen.
Dankzij deelname aan de Master Enterpreneur, Breakthrough Success en natuurlijk de Business Bootcamp heb ik veel meer klanten gekregen. Doordat ik heb geleerd om meer te geven dan zij verwachten geven zij mijn naam door aan andere potentiele klanten en daardoor krijg je weer nieuwe klanten.
Nisandeh en team hartelijk dank en alle goeds in 2013.

Caroline Hoogerwerf
9 years ago

Dit jaar ben ik echt op zoek geweest naar mijn focus en wat ik wil bereiken met mijn eigen bedrijf. En ik heb het gevonden:

Ik ga blessurepreventie en sportmassage introduceren in de danswereld. Daar is het nog niet aanwezig, maar het is hard nodig. Zeker als dans (ballroom en latin) een olympische sport gaan worden.

En na een half jaar revalideren heb ik het gered om een half uur hard te lopen. Klinkt misschien raar, maar voor mij is dat een hele prestatie. Twee weken lang ging het geweldig. Vervolgens is het helaas weer mis gegaan met mijn rug. Maar vol goede moed ga ik weer verder. Ik kan alweer een half uur wandelen. Ik ga in januari weer te beginnen met de hardlooptraining.

Ondanks het feit dat mijn bedrijf nog niet helemaal loopt zoals ik wens heb ik wel het inkomen gehaald dat ik vorig jaar op mijn contract heb gezet! Dat is helemaal geweldig!!!

Een ander doel was succesvolle ondernemers als vrienden krijgen. Ook dat is gelukt, met dank aan jullie allemaal. Lees de prachtige bovenstaande verhalen maar.

Henk-jan de Meer
9 years ago

Ik kan vieren dat mijn omzet dik verdubbeld is dit jaar.

En ik kan vieren dat ik voor 2013 een aantal concrete doelen heb gesteld, waaronder een verdubbeling van het aantal opdrachtgevers dat regelmatig met opdrachten terugkomt.

Hugo Janzen
9 years ago

In december 2011 gestart met het opzetten van een nieuw bedrijf, een community website.
Intussen een heel team samengesteld.
Nu een jaar later aan het programmeren.
Planning: eind maart 2013 online met een prachtig businessmodel en verdienmodel!

Wilko van der Ploeg
9 years ago
Reply to  Hugo Janzen

@Hugo: Je maakt mij nieuwsgierig. Voeg me toe aan je mailinglijst, ik hoor graag wanneer je live gaat!

Vriendelijke Groet
Wilko

Dirk Huyers
9 years ago

Ik heb eerlijk gezegd sinds het Business Bootcamp nog niet veel nieuws gehoord en gelezen over marketing en communicatie en mindset enz.

MAAR ik moet wel toegeven dat al deze info nu een overweldigend gevoel geeft . Het lijkt alsof die vele losse puzzelstukjes eindelijk een samenhangend geheel gaan vormen.

Dit nieuwe inzicht heeft mij wel gestimuleerd om -ondanks de informatie overvloed- er terug werk van te maken om mijn bedrijfscommunicatie een oppoetsbeurt te geven en een versnelling hoger te schakelen.

Belangrijkste focus is nu een meer concrete doelgroep afbakening en value offering definiëren.

Wilko van der Ploeg
9 years ago

En waarschijnlijk het laatste vier-momentje van het jaar was vorige week mijn 100e blogpost… waarbij ik ‘Way out of my comfortzone’ ging… en goede commentaren op heb ontvangen…

Pieter van der Kaaij
9 years ago

Wow, mijn successen dit jaar. Ja, ik heb wat te vieren:
* meer omzet
* meer winst waardoor ik de drie cursussen bij Open Circles kan volgen
* nieuwe ideeën voor samenwerking met een collega
* ik schrijf nieuwsbrieven
* ik schrijf een blog
* ik heb een nieuwe service voor mijn klanten ontwikkeld: het ontzorg-pakket

Al deze succes zijn direct of indirect gerelateerd aan de Business Bootcamp en aan de Breakthrough to Success. Op het gebied van financial freedom hebben we gisteren de eerste stappen gezet voor financiële controle in onze toch wel dramatische situatie-de eerste stappen naar Financial Freedom!

En dit alles terwijl ik nog naar de Master Entrepeneur mag in mei 2013! The sky is NO limit!!!

Thnx Nisandeh, thnx Vered, thnx Rani, thnx Open Circles team!!!
Pieter

Sonja Edelaar
9 years ago

Ik heb al een tijdje het gevoel dat mijn energie stagneert. Dat resulteert in vermoeidheid en ook in hardwerken zonder resultaat. Na de bootcamp voelde ik weer energie stromen en wat gebeurde er, nog voor ik iets had kunnen implementeren? een interview aanvraag van Libelle.

Muriël Versluis
Muriël Versluis
9 years ago
Reply to  Sonja Edelaar

Gaaf. Goed verhaal!

Mariska van Gennep
9 years ago

Al jaren wil ik een andere baan, dan mijn huidige (secretaresse). Met een vriendin besluit ik, nadat mijn man Sjonny van der Tuin dolenthousiast terugkwam, naar de Business Bootcamp van oktober 2012 te gaan. Ergens komt een kink in de kabel en kan vriendin niet mee, we besluiten in januari te gaan. Onvrede en een email over de Financial Independance for Women’s day. In één dag besluit ik te gaan en regel ik een lift. Ver, heel ver buiten mijn comfortzone. De volgende dag ga ik er nog wel een keer of 5 uit. Ik heb Vered al een paar keer uitgebreid bedankt en ik blijf haar oprecht dankbaar. Ze heeft me het “licht”doen zien, qua financiën. Daarna ging het snel. Een collega vertelde me over netwerkmarketing, ik heb eerst de juice getest en ben sinds een maand of twee de meest enthousiaste gebruiker. Uiteraard ben ik distributeur geworden. Tijd voor een feestje, voor de start in 2012. In 2013 volgen er meer!

Virginia Roosendaal
Virginia Roosendaal
9 years ago

Mijn viermomenten van dit afgelopen jaar zijn o.a.

Mezelf echt durven laten zien
Mijn comfortzone verlaten
maar ook: het komt zoals het komt, het is zoals het

Op de fanpage stond ooit een regeltje wat mij bij bleef, en zoals het vaker gaat dat er uitspraken en gelezen regels bij mij blijven hangen, zo ook deze. Inmiddels heb ik uitgevonden dat IK mijn remarkable produkt ben van waar het in mijn coachingspraktijk over gaat. Met de creativiteit van eigen innerlijk kind problemen in je volwassen leven oplossen.

Mijn “probleem” (zoals velen) nog steeds financieel afhankelijk…
“opgelost” (oké oké bijna dan) met mijn eigen kinderlijke creativiteit, en inmiddels maak ik mijn 3D tot leven komende schilderijen in opdracht, en heb ik binnen een week, na plaatsing 3 opdrachten binnen wat meer oplevert, dan mijn normale inkomen van mijn werk.

Vooruitzichten: Zonnig!!!!!

Dankzij de Business Bootcamp van dit jaar, ben ik mijn comfortzone uitgestapt (wat heb ik mezelf toch weer aangedaan).

Ik moest reizen, naar Nieuwegein (ik heb zo de pest aan reizen)

Ik laat mezelf nu echt zien (wat verschuilde ik me graag) en wat ben ik toch een mooi mens.

Ben echt in aktie gekomen (doe nu wat ik ECHT leuk vind).

Heb mijn zakelijk DNA uit de kast getrokken en maak nu op een charmante, rechtvaardige manier, mooie deals waar iedereen blij mee is. Ofwel, mijn mindset verandert over “zakelijk” (associatie: no mercy, hard zijn, over lijken gaan)

Ga ik mijn boekje met Mijn Groene Stoel verhalen afmaken en laten uitkomen (verhalen over voor iedereen herkenbare situaties en eventuele oplossingen daarvoor).

Als volleerd “gever” nog meer gaan geven, wat mij nog meer opleverde, zakelijk als privé.

Kortom: Een prachtig jaar, en 2013 ga ik met plezier en zakelijk vertrouwen tegemoet.

Suzanne Trieling
8 years ago

Mooi verhaal! Hoe is 2013 voor je verlopen?

Wilko van der Ploeg
9 years ago

En vandaag weer een waanzinnig ‘viermoment’…. Toen ik een klant het een en ander uit wilde leggen over google analytics naar aanleiding van mijn eigen statistieken ontdekte ik dat ik een bouncerate van 0.96% heb… dat wil zeggen, dat van de 100 bezoekers aan mijn site minder dan 1 bezoeker NIET geinteresseerd is in wat ik te vertellen heb… Google geeft zelf aan, dat een bouncerate van minder dan 20% (1 op de 5 mensen vind niet leuk wat je schrijft) ‘very good’ is… De laatste keer dat ik keek was het al extreem laag met 1.6%… nu nog lager…

Hoe kun je het jaar beter eindigen dan te weten dat mensen WAARDEREN wat je schrijft ?????????

YIPPPPPIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yassir van Unen
8 years ago

Vergis je niet, de bouncerate heeft hier direct niets te maken met of je site interessant is of niet. Als zij maar 1 pagina nodig hebben en daar staat alles op is je bouncerate 100% maar kun je net zo goed 100 klanten hebben als ze daar overtuigd raken en zich inschrijven.

Monique Egberts
Monique Egberts
9 years ago

Waar de training bij Open Circles Academy beslist aan bijgedragen heeft is het feit dat ik besloten heb de stap te nemen naar een inschrijving bij KvK en een bedrijf op poten te zetten. Mijn doel is Business Owner te zijn met een franchise. Ik ben door Open Circles Academy zo geinspireerd, dat ik me heb ingeschreven voor de Business University, en er helemaal voor wil gaan.
Met een boek was ik al bezig, maar ik ga het nu anders aanpakken, en ik vertrouw erop dat ik bij Write your Book ga leren hoe het beter kan.
Mijn droom is een plan geworden!

Helmy Kleinlugtenbeld
9 years ago

Ja, er valt heel veel te vieren!!

Sinds mijn eerste Business Bootcamp is er heel veel veranderd in mijn leven. Grappig, want ik dacht dat voor mij alleen op persoonlijk vlak veel gebeurd was. Alleen nu ik over mijn lijst na ga denken, heb ik ook zakelijk heel veel resultaten geboekt.

– Mijn gezin opnieuw leren kennen doordat ik het mezelf nu gun om overal van te genieten én af en toe niks te doen! Echt pauze nemen, tijd nemen om te wandelen en samen met mijn dochter op de bank te zitten.
– De stap gezet om te stoppen met het doen van de dingen die ik deed en die niet werkten… o.a. 2 samenwerkingsverbanden.
– Mijn eigen WordPress website gemaakt én geleerd hem zelf helemaal te onderhouden.
– Gastvrijheidstraining ontwikkeld en in de markt gezet.
– Nieuw concept voor de horeca uitgewerkt… bijna klaar voor de testfase.
– Blog gestart… 2-wekelijks een nieuw artikel om mijn kennis en ervaring met ondernemers te delen.
– Gestart met het opschrijven van mijn levenservaring.
– Twitter, Facebook en LinkedIn netwerken gebouwd.
– Nieuwe contacten gelegd op live netwerkbijeenkomsten.
– Nieuwe Mastermind-maatjes ontmoet… wekelijkse live-bijeenkomst voor het gezamenlijk lezen en bespreken van ‘Think & Grow Rich’ en het spelen van de Cashflow Game.
– 3 Boeken bestudeerd voor het verhogen van mijn financiële IQ… en een aantal andere non-fictie boeken.
– Uren geluisterd naar de Programming-CD’s van Vered
– Nog veel meer uren geluisterd naar andere CD’s voor persoonlijke ontwikkeling.
– Nieuw samenwerkingsverband aangegaan waarbij ik mijn capaciteiten nog beter heb leren kennen.
– Voor uitbreiding van mijn dienstenpakket een nieuwe uitdaging aangenomen die deze maand van start gaat.
– Mede dankzij de Breakthrough to Success afscheid genomen van heel veel beperkende gedachten én van twijfel.
– Gezonder gaan leven… elke dag yoga-oefeningen, meer wandelen, meer water/kruidenthee/sappen, minder vlees, minder snoepen.
– Beter gaan luisteren naar mijn ingevingen en die ook direct opvolgen. En dat heeft me al veel gemoedsrust opgeleverd!!
– Omzet verdubbeld.

Ik besef me net dat ik meer dan 75% van mijn ambitieuze doelen die ik op 13 januari had opgeschreven [en niet meer naar gekeken heb sindsdien] ook daadwerkelijk behaald heb.

Kippenvel!!

Anouk Brouwer
9 years ago

Voor mij zit het in ‘durven doen’ en ‘vertrouwen’. Als ik de verhalen hierboven lees, en dit combineer met de gedachten aan het kopen van een eiland (SMILE APPEARS) plus de inzichten van het afgelopen fantastische weekend bij Financial Freedom om zoiets als dat te bereiken, kan ik niet anders concluderen dan dat ik er gewoon voor mag gaan, en erop mag vertrouwen dat het goed komt. Hoe eng, moeilijk en gewaagd ik dit ook vind. Het is tijd om op te stijgen… Wie stijgt er mee?

Dominique van de Wijgaart

Sinds de Busines Bootcamp in 2012 is er veel veranderd.
Ik heb mijn bedrijf professioneler gemaakt door: Mijn website te verbeteren, serieus te gaan bloggen, mijn social media netwerk op te bouwen en bij te houden, samen te werken met interessante mensen en…mij te specialiseren in het gebruik van NLP technieken in WebsiteTeksten.
Het was een half jaar van zaaien. Nu verzorg ik het gewas optimaal en oogst regelmatig.

Rit Willaert
9 years ago

Ik wil graag al mijn successen vieren van 2012!
Om te beginnen schuif ik minder het werk af naar mijn lieftallige echtgenoot, waar hij zeer dankbaar voor is.
Ik heb ontdekt dat ik eigenlijk best “creatief” kan schrijven en dat daar veel reacties op komen, dat is fijn en dat mag ook gevierd worden! Ik heb de laatste Chronicles of Avalon (de naam van onze nieuwbrief) helemaal zelf geschreven en afgewerkt, daar ben ik trots op!
Er is heel veel reactie gekomen op mijn laatste blog over mijn ervaring met 1 van de Aura-Soma flesjes.Allemaal erg positief!
Daardoor zijn anderen mensen hetzelfde gaan doen en hebben zij ook een mooie transformatie doorgemaakt.
Ik heb een simpele techniek “ontworpen” om op korte tijd een echte diepgaande verandering te ervaren, weer een reden om erg blij te zijn en te vieren.
En door de cursussen die we gevolgd hebben leer ik me beter focussen op datgene dat moet gedaan worden.
Er zijn vast nog redenen maar ik zal het houden bij deze 🙂
Neem es een kijkje op http://www.avalonbelgium.be

Monique Egberts
Monique Egberts
9 years ago

Mijn successen van 2012 zijn o.a. dat ik:

– Veel mooie inzichten heb opgedaan tijdens de trainingen bij Open Circles Academy
– De stappen neem die nodig zijn om een business owner te worden, waardoor ik…
– Mijn dromen tot plannen gemaakt heb.

Maarten Ruisch
9 years ago

De Business BooStcamp heeft mij het belang laten in zien van Twitter, een Facebook account en een goedwerkende Site (met socialemedia en een nieuwsbrief).

Daarnaast heb ik de beslissing genomen (door anders te zijn dan m’n conculega’s heb ik ook andere resultaten) om het eerste consult (om kennis te meken met me en m’n methodes) gratis te maken en zo de drempel om naar me toe te komen te verlagen / weg te halen.
Dit resulteert in wekelijks minimaal één nieuwe cliënt. Daarnaast laat ik mensen ook kennis maken met m’n werk door een info consult te doen met een scan. Iedere keer als ze een werk methodeervaren hebben doe ik weer de scan, waardoor de mensen het resultaat van de werkmethode in getallen uitgedrukt zien (voor dit consult vraag ik een kleine vergoeding).

Passieve inkomens word aan gewerkt, dropshipping toegepast (ik ben op ganzen jacht zeg maar)

Ik kan zeker zeggen dat ik door de Business BooStcamp veel geleerd heb en het andere ondernemers (in spé) zeker aanraad.

Maarten

Andrea Cusinello
Andrea Cusinello
9 years ago

Ik ben altijd slecht geweest om mijn succes te vieren: ik vind nooit dat ik iets bizonder heeft gedaan tenzij alle mensen rondom mij vinden heel knap wat ik bereikt hebt, ik denk altijd: ze menen niet, ze willen alleen aardig met mij zijn…

Kortom heb ik vandaag mijn eerste blog gepubbliceerd: aacusinello.wordpress.com/,we hebben oppas geregeld en ik ga dat vieren morgen avond met mijn vrouw bij een leuke restaurant.

Wij zullen vieren het begin van onze succes!

Muriël Versluis
Muriël Versluis
9 years ago

Heel erg herkenbaar Andrea. Ik ben ook veel te bescheiden. Het siert de mens zeggen ze, maar als ondernemer is het toch echt onhandig.

Francia Agterhof
9 years ago

Antwoord gevend op de vraag wat heb jij dit jaar te vieren? Realiseerde ik me dat het begonnen is met het kado op mijn verjaardag: de Business Bootcamp in januari.
Op dat moment hadden we (ons gezin) net een verhuizing achter de rug en nog een verhuizing voor de boeg. Ik begon weer met mijn eigen business. En nu bijna een jaar later ben ik blij dat het klantenaantal iedere keer weer verdubbelt. Van 1 naar 2 van 2 naar 4 etc. Daarnaast heb ik ook mijn tarief verhoogd. Dus als ik naar de omzet kijk dan is die wel verhoogd dit jaar!
En eindelijk mijn niche gevonden. Gestart met sociale media, website in de maak, blogs liggen klaar. Dus gewoon doorgaan. Ondertussen aan het nadenken om te werken met groepen, hoe passief inkomen te genereren, financien te managen. O ja en dit allemaal in halve werkweken…
Dus ja het is zeker tijd om dit succes te vieren!

En ik wil Nisandeh en Vered en het hele team bedanken. Want jullie hebben mij dit jaar dingen laten zien die ik lang gezocht heb. En nu heb ik zoooooveeeeel liggen ik hoef alleen maar te implementeren…Thanx!

Jantina van der Waal
9 years ago

Dit jaar weer meer klanten, een trent die een jaar eerder al is begonnen, mede dank zij de Business Bootcamp en aanverwante cursussen bij Open Circles.
Nog steeds genieten van mijn eigen groepspraktijk, ook al van vorig jaar, maar ook dankzij de Business Bootcamp etc.
Dat boek/videogebeuren is nog niet gerealiseerd, en vrije tijd blijft ook een heikel punt. Meer klanten is voor mij meer werk, want nog altijd werk ik 1 op 1. Maar dat is ook leuk, ik zie dat mensen beter worden, bij kinderen de gedragsproblemen, ADHD, autisme, verminderen, en ik zie niet hoe dat op groepsniveau zou moeten.
En natuurlijk vieren we ook sinterklaas, het leukste feest van het jaar. Voor alle andere sinterklazen: heel veel plezier.

Yassir van Unen
8 years ago

Afgelopen jaar ben ik aan de gang gegaan met tips van Open Circles. Sindsdien is mijn mailinglijst beter gegroeid. Ik ben begonnen met meer bloggen, meer mailen en een youtube kanaal begonnen. Dit gaat lekker en voor 2014 staat er nog veel meer te wachten.

Margreet Noordanus
9 years ago

After the Business Bootcamp I doubled my low prices and finally started to take my business real serious, as it’s time now to really help as much people and horses with my MARG-Method and with the training and coaching with horses.

The Financial Freedom was absolutely GREAT!

Lots of insights and already a lot of implementation done last week: private finances were good I thougth ….. untill I did the fact check! That helped a lot to improve for the furture.
Businsse financials………… were taken care of as ‘a hobby’! Oeps! Yes, indeed. So now I have made a financial planning and my goals and the implementation I need to do are very clearly visible now.

Much more work to do, but first imporaant steps are taken, the high energy is still there and I cannot wait for 2013!

Philip Daenens
9 years ago

Ik ben nu 4.5 zelfstandig business coach en interim directeur… en heb er geen spijt van. Het is niet altijd vlot gegaan. Als je van het mooie “corporate life” komt en plots alles zelf lijkt te moeten doen. Ik rond nu een mooie opdracht af en heb voor mijn volgende de keuze gehad tussen 4 totaal verschillende uitdagingen… “Netwerk starten en onderhouden”, “geef en je krijgt terug”, “een neen krijgen is niet erg..”. Thanks Nisandeh voor de goede tips in de Business Bootcamp 2010!

Dorien Ketel
9 years ago

Goedemorgen allemaal,

Wat fantastisch om al jullie successen te lezen, ik word er helemaal blij van 🙂
Uiteraard barst ik ook van de successen: zonder Open Circles was ik als starter nooit zo snel gekomen tot mijn huidige MS-GPI
Ook het afgelopen weekend was wederom zeer verhelderend: als mijn doel duidelijk waarom ik hoeveel geld wil verdienen ben ik up and running.
Een rijtje successen:
* meerdere websites actief met blog/ nieuwsbrief etc
* heeel veel enthousiaste strangers die langzaam friends en volgend jaar clients gaan worden
* een doelgroepversmalling van iedereen tussen de 19-79 naar teams met hoofdzakelijk vrouwen (kan nog scherper I know)
* ik ask-ask-ask en maak zo gebruik van OPM/ OPK/ OPT
* most important: een rich mindset! mezelf ‘her-programmeren’ vergt veel inspanning maar alleen boven dat maaiveld schijnt de zon!
* mijn grootste succes van 2012 is dat het een zeer goede voorbereiding is (geweest) voor 2013. Dat wordt een topjaar!

To our succes!!

Liesbeth Pak
9 years ago

Wow, er is zoveel dit jaar om trots op te zijn, mijn succesboek staat er vol mee. In het kort:

Voor de tweede keer op een rij Netwerkster van het jaar geworden
Een boek geschreven
Open Coffee IJsselstein overgenomen en er een succes van gemaakt
Succesvolle marketingacties bedacht
Meerdere keren als spreekster op het podium gestaan
Weer gestart met sporten
Geklust
Mijn LinkedIn tot over de 2000 connecties
Echt luisteren nar mensen zonder meteen een mening te geven
Voor mezelf gekozen
Etc. etc. etc.

Dit ga ik zeker allemaal nogmaals vieren aan het eind van het jaar!

Sijtje Princen
9 years ago
Reply to  Liesbeth Pak

Beste Liesbeth,

Waarom wachten tot het einde van het jaar met vieren?! Klinkt voor mij dat je dit NU al mag vieren…. Wat een indrukwekkende lijst van resultaten! Hartstikke goed, gefeliciteerd!

Gwen Geerinck
9 years ago

Geweldig, ik vier ook mijn succes elke dag. Ik hou mijn geldzakje met rinkelende munten, die ik verdiende dit WK, in mijn computer zak en zing de liedjes van het seminarie om in de stemming en de sfeer te blijven van de Financial Freedom. Mijn succes dit weekend is onmeetbaar. Over 3 mnd heb ik mijn financiële vrijheid!!! Na de Business Bootcamp is mijn leven compleet 180° gekeerd. Geweldig!!! Nieuw team, nieuwe strategie, nieuwe klanten, huis in de verkoop gezet en opbouw passief inkomen. Wauw! So cool. We hebben elkaar niet gepsproken maar ik heb je wel zien stralen!!! Succes! Gwen

Marianne van den Heuvel

Wat de Business Bootcamp mij heeft doen laten inzien is dat ik van hobby naar bedrijf in mijn mindset ben gegaan. En niet alleen in mijn mindset maar ook ook in mijn alledaagse handelingen.
Het bloggen deed ik al maar de Business Bootcamp bracht me op het idee om dit in te sturen naar ons plaatselijke blad wat 5 gemeentes bestrijkt. Dit werd en wordt leuk gevonden. Dit geeft me een “gezicht” en een plek om mijn geloofwaardigheid op te bouwen. Hierdoor heb ik een leuk interview gekregen in het blad en veel meer klanten.
Ik heb voor mezelf als doel dat ik naar de 100 klanten per week wil. Dit zijn klanten die langere tijd bij mij blijven.
Ik ben mijn focus helemaal op 1 kwaliteit gaan leggen, heb hier een aparte website voor gemaakt, pilateshetgooi.nl. Ben mijn doelgroep gaan bepalen en heb mijn passieve inkomen in de vorm van de audioles te downloaden van mijn site, gemaakt. Nu bij de Financial Freedom van afgelopen weekend heb ik weer een nieuw idee erbij om met de product specifieker mensen te benaderen. Kortom, de structuur door focus maakt het overzichtelijk voor me wat ik moet doen en hoe de weg naar mijn succes er uit ziet.
Ik ben blij en raad mensen in mijn omgeving allemaal aan om naar de Business Bootcamp te gaan.

Yvette Hendriks
9 years ago

Afgelopen jaar heb ik eigenlijk niets te klagen gehad. Wederom de door mij gestelde omzetgroei gehaald en geen enkele ontevreden klant.
De nieuwe website is ook al aardig klaar en kan volgend jaar de lucht in.
Ook heb ik dit jaar beslot om meer aan persoonlijke ontwikkeling te doen en daarom de stap genomen om mij in te schrijven voor de Business Bootcamp in januari. Ik ben er erg benieuwd naar.

Kortom ik heb ook weer veel zin in 2013

Monique van der Schans

Tijdens het Financial IQ seminar wist ik hoe ik passief inkomen van EIGEN producten en diensten kan genereren in plaats van ze voor andere bedrijven te verkopen (mlm en zo).

Ik heb vervolgens mijn aantekeningen van de Business Bootcamp van 2 jaar geleden erbij gezocht en ben begonnen. Resultaat: een duidelijk doel, een plan van aanpak en EINDELIJK GESTART….want praten over wat ik allemaal zou gaan doen, dat kan ik wel, maar nu heb ik ècht de stap genomen naar dat doel.

Omdat ik nog wat kennis wil bijspijkeren ga ik – samen met mijn vriend – in januari 2013 wederom naar de Business Bootcamp. Weer een succesje, want mijn vriend wilde eerst niet gaan!

Verder heb ik ook wat zogenaamde DOE-dingen geschrapt, eigenlijk alles wat niet bijdraagt aan mijn doel, wat voor een veelzijdig bijtje als ik ben, heel moeilijk was.

In 2013 ga ik zeker meer successen boeken. Ik ben er klaar voor!

Pieter van der Kaaij
9 years ago

Bij mijn vorige bericht kennelijk een verkeerd mailadres gezet!

Wow, mijn successen dit jaar. Ja, ik heb wat te vieren:
* meer omzet
* meer winst waardoor ik de drie cursussen bij Open Circles kan volgen
* nieuwe ideeën voor samenwerking met een collega
* ik schrijf nieuwsbrieven
* ik schrijf een blog
* ik heb een nieuwe service voor mijn klanten ontwikkeld: het ontzorg-pakket

Al deze succes zijn direct of indirect gerelateerd aan de Business Bootcamp en aan de Breakthrough to Success. Op het gebied van financial freedom hebben we gisteren de eerste stappen gezet voor financiële controle in onze toch wel dramatische situatie-de eerste stappen naar Financial Freedom!

En dit alles terwijl ik nog naar de Master Entrepeneur mag in mei 2013! The sky is NO limit!!!

Thnx Nisandeh, thnx Vered, thnx Rani, thnx Open Circles team!!!
Pieter

Dieuwertje Zijlmans
Dieuwertje Zijlmans
9 years ago

In augustus kreeg ik van mijn voormalig werkgever te horen dat mijn functie verviel, kortom ik was mijn baan kwijt. Daarop besloot ik mijn oude hobby/beroep weer op te pakken, gewichtsconsulente. Hier had ik al eerder een praktijk in gehad, maar dat was toen echt hobby matig. Nu wilde ik het goed doen. Ik ging daarom in oktober naar de Business Bootcamp, daar leerde ik ook dat ik mijn vorige praktijk hobby matig deed. Tijdens de Business Bootcamp werd ik zeer geïnspireerd, deze keer wil ik het goed doen.

15 oktober gestart met mijn praktijk en nu mijn target voor dit jaar bereikt. Maar wat ik tijdens de Business Bootcamp heb geleerd is groot te denken en kansen zien als die je aangeboden worden. Er is mij nu een kans geboden, waarmee ik een gezins inkomen kan behalen. Behalve met voeding ga ik ook mensen aan het bewegen zetten bij mijn eigen vrouwen beweegclub. Ik ben nu heel druk bezig met de voorbereidingen, onder andere een pand zoeken en lening regelen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Maar in het boek ‘Leef Lekker’ leerde ik dat je niet moet denken; dat kan ik niet, maar juist denken dat je iets wel kan. Nu zit ik echt in een stroom versnelling. Een heel groot deel heb te danken aan de Business Bootcamp, daar heb ik de voorzet gekregen en ben daarop verder gegaan, het gedeelte mindsetting. Dank je wel Nisandeh!

Jennifer Gomperts
9 years ago

Ik ben me mentaal aan het voorbereiden op een stap die ik nooit heb durven te nemen. Dit dankzij OCA. Ik ga het erop wagen. Alles of niets. Maar ik weet zeker dat het alles wordt.
Ondanks alle adviezen van de “authoriteiten” ga ik het doen!

Manuela van Prooijen
9 years ago

Waar ik dit jaar met vreugde aan terug denk:
– dat ik eindelijk zzp-er geworden ben (naast een betaalde baan weliswaar), hybride zzp-er dus….
– dat ik zonder acquisitie toch een vast klantenbestand heb gekregen (allemaal via-via)
– dat ik zoveel inspiratie heb opgedaan bij de Open Circles trainingen en Business Bootcamp en leuke contacten heb gelegd.
– dat deze trainingen me direct aan het werk gezet hebben om een (video)blog en nieuwsbrief te starten, content te gaan hergebruiken.
– dat ik volhard in het geloof dat niets meer onmogelijkheid is…..

Manuela van Prooijen
9 years ago

Wat ik vergeten was te vermelden is dat ik het geweldig vind dat er nu al klanten zijn die voor volgend jaar uren hebben ingekocht om zeker te zijn van service.

Elfriede Krauth
9 years ago

Wat ik in 2012 bereikt heb:
– de Algemene Rekenkamer als klant. Een van de deelnemers is door mijn training van meer dan 2000 emails naar een helemaal lege inbox gekomen. Dat was al een heel erg mooie ervaring, en dat heeft ze een LinkedIn testimonial ook nog over geschreven.
– ik heb de 10 testimonials voor een geweldige LinkedIn profiel
– ik stuur geautomatiseerd (dat is zo lekker) ieder dag 2 berichten op LinkedIn, 2 op Facebook en 2 op Twitter.
– 6 weken geleden ben ik begonnen mijn blogs op relevante LinkedIn groepen te posten, en ik krijg nu regelmatig zonder er verder voor te werken nieuwe mensen op mijn lijst.
– mijn blog heeft zijn eerste verjaardag gevierd :-), en ik kan nu een blogpost inclusieve bijhordende email in een uur schrijven.
– ik heb 2 een-dag trainingen, en een derde is al in de ontwikkeling.
– ik heb een 2 uren kennismakingstraining al een aantal keer gegeven, en ben nu bezig het op basis van de feedback te verbeteren.
– ik heb een eBook.
– ik heb een absolut geweldige mastermind, we zien elkaar eens per maand, en zij doen mij zo goed! Lex, Annelies, Peter en Emile, dank jullie wel.

Saskia Steur
9 years ago

Wow, Elfriede, ik vind jou zo’n power woman! Terecht dat je iets te vieren hebt. Kun je die rekenkamer niet een prachtig continuiteitsprogramma aanbieden? Ik vind het echt inspirerend wat je doet!

Linda Hagenaars
9 years ago

Vanwege de kinderen heb ik lange tijd aan huis gewerkt. Sinds ruim een jaar een pand gehuurd en de groei is behoorlijk. Na de Business Bootcamp vertrouw ik erop dat het nóg mooier wordt! Steeds meer mensen willen natuurlijke zorg. De kik is vooral dat ik uitgedokterde mensen weer een betere kwaliteit van leven kan bieden. Reguliere kennis verweven met complementair werkt!

Dit is ontstaan na zelf uitgedokterd te zijn geweest. Ik kon weer studeren, zelfs HBO medisch behaald en nu mag ik anderen helpen. Het wordt steeds mooier!

John Verbruggen
9 years ago

Ik wil 1 recent succes met jullie delen. In juli heb ik het vullen van mijn blog op Tumblr stevig aan gepakt. 3-4 keer per week zet ik er nieuwe content op johnverbruggenfotografie.tumblr.com/

Ik had tot voor kort een stuk of 25 volgers. Twee weken geleden kreeg ik een mail van de Nederlandse editors van Tumblr. Mijn blog was opgevallen en kreeg een plek in de “Spotlight”. Nu krijg ik per uur (!) gemiddeld 10 nieuwe volgers. Als dit in dit tempo doorgaat, ga ik dit jaar nog over de 10.000 heen! 🙂 Ik reken erop dat dit ook voor meneer Google niet onopgemerkt blijft!

Saskia Steur
9 years ago

John, wat een geweldig succes met tumblr! Van harte gefeliciteerd, dit is echt inspirerend! Kun je de link hier plaatsen? Ik ben wel nieuwsgierig!

John Verbruggen
9 years ago
Reply to  Saskia Steur

Ik ben vanmorgen over de 5000 heen gegaan. Mijn tumblr vind je hier: johnverbruggenfotografie.tumblr.com

Niels Kaan
9 years ago

Sinds de Financial Freedom vorig jaar ben ik vrij, het gevoel dat het, nee de wetenschap dat het allemaal gaat lukken wat ik overgehouden heb aan die training maakt dat ik me sinds een jaar opgewassen voel tegen alle tegenslagen en strubbelingen. Het meest frapante is dat van af dat moment eigenlijk de tegenslagen er niet meer zijn. Tuurlijk zijn er zaken, ook onverwachte, die een oplossing behoeven. Deze zou ik voor de Financial Freedom betiteld hebben als een tegenslag, nu zijn ze opgelost. Inmiddels een jaar verder ben ik nagenoeg financieel vrij en gaat donderdag 6 dec. de site kb4u.nl uit de test fase. Dit geeft ongetwijfeld het laatste zetje naar ook de financiele vrijheid. Deze is voor mij net zo belangrijk als de emotionele vrijheid overigens.
mvg Niels

Willy Triest
9 years ago

Eerst en vooral mijn felicitaties aan alle bovenstaande successen!

Tijdens de afgelopen Financial Freedom seminar herinnerde Annette me aan -waarvoor hartelijk dank- het vieren van onze successen. In uitgesteld relais hebben mijn echtgenote en ik dan een ‘niet herkend’ succes gevierd.

Sinds de Business Bootcamp in januari 2012 hebben we een alleenstaande moeder -met 3 mindervalide kinderen- die door externe omstandigheden in de sociale armoede terechtgekomen is een training tot Aura-Soma therapeute aangeboden.

Financieel was dit voor haar volkomen onmogelijk, en van gratis wou zij absoluut niet weten. We hebben haar dan in ruil wat huishoudelijk werk laten doen, zo voelde het ook voor haar OK.

Ondertussen begint deze dame wat geld te verdienen door wat ze leerde in de opleiding. Vooral het nieuwe perspectief heeft haar geholpen om opnieuw hoop te krijgen en een aantal knelpunten te gaan aanpakken.

Momenteel is ze haar leven opnieuw op de rails aan het zetten, en de vooruitzichten worden steeds beter.

Ik geloof best dat ‘andere mensen’, lees niet-Open-Circles-mensen, meewarig zouden reageren, want wij verdienen in eerste instantie meer dan € 1000 minder. Maar weet je, we hebben nooit een betere ambassadrice gehad voor ons bedrijf!

Het is vooral bijzonder fijn om op deze manier te kunnen leven en werken. Hartelijk dank voor de eye-opener Nisandeh!

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
9 years ago

Ik heb het al honderd keer gemeld: zonder Open Circles Academy zou ik niet zijn waar ik nu ben en geen onderneming hebben.

Mijn successen van het afgelopen jaar zijn: de start van mijn eigen onderneming, een aantal opdrachten van droomklanten. Precies weten wat mijn bedrijf inhoudt en iedere keer weer YES voelen als ik ermee bezig ben.
En dat ik het besluit genomen heb om met wat ik het allerliefste doe en altijd graag gedaan heb (zonder erbij stil te staan dat ik er mijn werk van kon maken), mijn bedrijf op te zetten.

Het allerbelangrijkste blijft toch de mindset, dat ik een succesvol ondernemer kan zijn, dat had ik never nooit gedacht. Die overtuiging speelt me nog maar nauwelijks parten, zo fijn! Dat heb ik echt aan Open Circles Academy te danken.

Jeannette Bal
9 years ago

Hi Anouk,

Was altijd weer leuk je te zien tijdens de diverse trainingen van Open Circles en zo mooi te zien hoe je gegroeid bent in het hele proces.

Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer, want het mooie van Open Circles is dat je er elke keer weer anders in staat en dus weer andere dingen leert om verder te groeien als persoon en met je bedrijf.

Veel succes in 2013 !

Lieve Leysen
9 years ago

Het voorbije jaar, en vooral de laatste zes maanden heb ik het ene succes na het andere geboekt 🙂

– Ik creëerde voor het eerst mijn eigen website in WordPress 🙂

– Ik creëerde voor het eerst mijn eigen Facebook fanpage 🙂

– Ik leerde met formulieren op websites en Facebook werken 🙂

– Ik leerde Twitter gebruiken 🙂

– Ik maakte voor het eerst in mijn leven Win/Win deals en met 90% van de partners 🙂

– Ik organiseerde voor het eerst in mijn leven een/mijn eigen event 🙂

– Ik gaf en organiseerde volledig, voor het eerst in mijn leven een volledige dag training aan een eigen team 🙂

– Ik hield in oktober mijn allereerste event ooit:)

– Ik had bijna 40 deelnemers 🙂

– Ik gaf voor het eerst in mijn leven een presentatie aan een groep mensen van deze grootte 🙂

– Ik hield voor het eerst ooit een verkoopspraatje (book shop) tijdens een (mijn) event en verkocht 6 LEEF LEKKER sets 🙂

– Ik werd gevraagd één van de LEEF LEKKER boeken te “signeren” (!) 🙂

– Ik heb een gratis video-opname van mijn event 🙂

– Ik heb een hoop gratis foto’s van mijn event 🙂

– Ik heb een fantastische getuigenis van het event op mijn website 🙂

– Ik kreeg, van 50% van de aanwezigen, antwoorden op mijn kleine enquête 🙂

– Al de bezoekers van mjn FEEL GOOD 2!-dag gingen naar huis met een blij en goed gevoel en gaven erg positieve reacties ;); zelfs de enkelingen die vroeger moesten vertrekken 🙂

– Alle gratis sprekers waren tevreden en heel blij op het einde van de dag 🙂

– De enige betaalde spreekster, een BV (=zoals een BN), was tevreden het aantal aanwezigen in acht genomen en verkocht 5 boeken van zichzelf 🙂

– Met elk van de gastsprekers (ook de BV) heb ik nog steeds een heel goed contact en heb ik er verschillende goede vriendinnen bij:) .

– De BV vroeg mij om foto’s van het FEEL GOOD 2! event voor haar website, waar zij het verder wil promoten 🙂

– Ik kreeg mijn eigen, moedige E-team bij elkaar 🙂 , dat mij vertrouwde, mij volgde en alles deed wat in hun macht lag om er een succesvolle dag van te maken 🙂

– Al mijn teamleden waren aan het eind heel blij en voldaan en wij zijn vrienden geworden 🙂

– Ik leerde mijn financiën nog beter te beheren 🙂

– Ik leerde meer creatieve mogelijkheden kennen om geld te verdienen 🙂

– Ik vond een passief inkomen 🙂

– Ik kreeg mijn allereerste coachopdracht! 🙂

– Ik heb de eerste inschrijvingen (betalend!) voor mijn volgende event, op zondag 28 april 2013, ontvangen 🙂

– Ik barst van de ideeën voor de toekomst. Ik zie onbeperkte mogelijkheden 🙂

– Ik overwin stilaan alle grote uitdagingen in mijn leven 🙂

– Ik heb meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren! 🙂

– Iedere dag voelde en voel ik mij gelukkiger worden :),

– Ik zie langzaamaan positieve wendingen in het leven van mijn kinderen, dankzij mijn voorbeeld en aanpak die voortkomen van de OPEN CIRCLES ACADEMY trainingen 🙂

– Ik leerde op een betere/effectievere manier actie nemen. Iedere dag zie ik mezelf groeien 🙂

– Ik trek steeds meer de voor mij juiste mensen aan (vrienden en klanten) 🙂

– Met elk OPEN CIRCLES event dat ik bijwoonde groeide ik persoonlijk, leerde ik steeds meer mooie mensen kennen en kreeg er veel vrienden bij. 🙂

Al deze zaken heb ik gerealiseerd dankzij het LEEF LEKKER concept van Nisandeh en de verschillende trainingen die ik bij OPEN CIRCLES volgde:

BUSINESS BOOTCAMPS – MASTER ENTREPRENEUR – FINANCIAL FREEDOM – BREAKTHROUGH TO SUCCESS – BUSINESS ELITE COACHING – PASSIVE INCOME – JOINT VENTURES SECRETS – ELEMENTS OF SUCCESS 🙂

Sonja Edelaar
9 years ago
Reply to  Lieve Leysen

Hallo Lieve,

Tjonge wat een lange lijst met successen. Echt super.
Mij raakte vooral: leef gelukkiger.
niet dat ik niet gelukkig ben. maar het is wel passen en meten steeds. Daar zou ik zo graag van af willen. En het is goed te lezen dat ik dat in het komdende jaar (ik sta aan het begin van mijn Open Circles Academy traject) ga leren.

groetjes
sonja

Alex van Dam
9 years ago

Op “een boek” schrijven en “minder uren werken” na, heb ik het hele rijtje afgewerkt.
2012 stond voor het eerste halfjaar voor meer omzet genereren en de tweede helft voor het consolideren.
Omdat de service die mijn bedrijf levert een hoge kwaliteit garandeert, is het ook de zaak deze te kunnen waarborgen.
Dus intern zijn er twee mensen aangetrokken, wordt de administratie verder ontwikkeld en gaan we in 2013 pas echt feestvieren.

Mick Laarman
9 years ago

Na mijn eerste Business Bootcamp in oktober, zag ik eindelijk mogelijkheden om los te komen van mijn werkgever. En dus heb ik , de ochtend van de eerste dag van Financial Freedom training, vanuit de lobby van het NBC mijn baan opgezegd. Sindsdien heb ik veel behulpzame mensen ontmoet, mijn website in werking gesteld, een LinkedIn profiel gemaakt (dank je, Suzanne) en ben ik met veel enthousiasme aan ‘t schrijven voor mijn blog. Genoeg successen dus. Ik kan niet wachten op de rest van 2013!

Yassir van Unen
8 years ago
Reply to  Mick Laarman

Vanuit de lobby al je baan opgezegd. Dat is interessant.
En ooit spijt van gehad?
Ben bnieuwd wat je als reden op hebt gegeven.

Esther Ketelaar
9 years ago

Ik ben al 9 jaar geleden gestart als healthcoach. In al die tijd heb ik veel mensen geholpen met het bereiken van een gezond lichaam d.m.v. de juiste voeding.
Dit jaar ben ik bij de Business Bootcamp geweest en sindsdien gaan het een stuk beter met mijn eigen bedrijf!
Ik ben daarna een blog gestart en ben veel actiever op alle social media.
Sindsien ook al meer betalende klanten en het gaat erg goed!

Els Dekkers
9 years ago

De Business Bootcamp in januari heeft voor mij en mijn loopbaanpraktijk een volledige nieuwe manier van werken en denken in gang gezet. Ik ben een echte ondernemer geworden met een ondernemersmindset en een andere aanpak.

De Master Entrepeneur, de Breakthrough to Success en het Financial Freedomweekend hebben enorm veel voor me betekend en ik merk dat ik vol vertrouwen en energie zit als het gaat om het verder op- en uitbouwen van mijn eigen mogelijkheden en het potentieel van mijn praktijk. In het eerste half jaar bleef mijn omzet gelijk aan dat van vorig jaar, maar in de tweede helft verdubbelde het t.o.v. van 2011.

Misschien wel de belangrijkste verandering was de beslissing om mijzelf meer kenbaar te maken, nieuwe contacten aan te gaan en mijzelf op een persoonlijke manier te laten kennen iva mijn vernieuwde website. Ik heb het professioneel aangepakt en hij trekt veel bezoekers, ik heb een front-end, een gratis proefsessie, waar graag gebruik van wordt gemaakt. Vaak leidt dat tot een nieuwe opdracht. Sinds september schrijf ik elke maand een nieuwsbrief en blog. Ik ben in gesprek met cliënten gegaan om meer te ontdekken over wat hen bezighoudt en waarmee ik hen meer waarde kan bieden. Een gelukkig heb ik nu ook een goed systeem om mijn financiën te beheren.

Al met al ben ik superblij en enorm tevreden dat ik in deze opleiding heb geïnvesteerd.

Jeannette Bal
9 years ago

Meer omzet gegenereerd dit jaar? YES !!!
Meer winst gemaakt? YES !!!
Nieuwe klanten gekregen? Grotere klanten? Speciale klanten? YES !!! YES !!! YES !!!
Een start gemaakt met je blog? YES !!! (kan beter)
Een boek geschreven? (nog niet, maar is niet meer zo vreemd, komt in 2013)
Nieuwe producten of diensten ontwikkeld? YES !!!
Minder uren gewerkt en toch meer geld verdiend? (denk het niet, maar wel genoten dat ik zomaar vrij kon nemen om met mijn ouders ziekenhuizen te bezoeken).
Nieuwe joint venture afspraken gemaakt? YES !!!
Je website verbeterd? YES !!! (is on-going process)
Of… heb je de sprong gewaagd en ben je dit jaar met je business begonnen… (in 2012 alles omgegooid dankzij Open Circles)

Ook nog:
1. Schrijf ik nu 1x in de 2 maanden in de Message (een vakblad voor masseurs).
2. Heb ik een geweldige ruimte voor mijn massage workshops gevonden.
3. Ben ik ingehuurd als gastdocent.
4. Ben ik bezig met internetmarketing
5. Heb ik een heleboel positieve vrienden gemaakt die allemaal motiverend en inspirerend zijn.

Jeetje als je het zo leest is er echt veel gebeurd. Door het stappenplan van Master Entrepeneur is het geleidelijk gegaan en heeft het toch goede resultaten opgeleverd.
De Breakthrough to Success heeft me geleerd patronen te doorbreken en er echt voor te gaan (zakelijk en privé).

2013 gaan we knallen !!!

Marjolein Kalter
9 years ago

Mijn business resultaten van 2012?
Door de Business Bootcamp heb ik me de oren laten wassen. 🙂
Dit weekend in Financial Freedom Intensive een waslijst aan acties meegenomen en ik ben begonnen om deze te implementeren.
Het belangrijkste resultaat is dat ik een product gevonden heb wat ik het leukste vindt om te delen: ik kano, ik coach en ik coach in de kano.
Dat resulteerde in een website binnen een week (in weebly)
Dat resulteerde in een hele serie kanotochten in Utrecht dit jaar die ik in 2013 ga uitbreiden.
ik heb meerdere ideeën om passief inkomen te gaan verdienen. Nu niet hals over kop erin duiken om te implementeren (wat zo´n verleidielijke valkuil is), maar ook eens goed uitzoeken.
En ik skype 3 tot 4x per week om 08:00 uur om dagelijkse implementatiedoelen aan te scherpen. Dat helpt me enorm bij mijn focus.