Vlog: 10 vragen die je jezelf MOET stellen

2472 views | 28 reacties |
shares

Nadat je de video hebt bekeken, ben ik eens benieuwd…

Welke van de 10 vragen vind jij het meest confronterend en… waarom?

Laat het me alsjeblieft weten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

Als ik weet waar je mee worstelt, kan ik je hopelijk in een van mijn volgende vlogs helpen om jouw vraag op de meest krachtige manier te beantwoorden.

En als je het komende jaar écht een doorbraak wilt bereiken in jouw groei als ondernemer…

Kom dan naar de 1-daagse Business Breakthrough die eind november plaatsvindt in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

In dit allerlaatste, allerbeste 1-daagse seminar ontdek je hoe je de 9 meest voorkomende obstakels voor succesvol ondernemen overwint, zodat niets je meer kan tegenhouden van het bereiken van de resultaten die jij wenst.

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden krijg je via een inzichtgevende enquête over jouw business.

Er zijn nog slechts enkele plekken in de Business Breakthrough beschikbaar, dus als je het nog niet hebt gedaan…

Klik hier en beantwoord de vragen die leiden tot jouw doorbraak

En vergeet niet in het commentaarveld hieronder te delen welke van de 10 vragen voor jou het meest confronterend is en waarom…

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL DEZE VLOG alsjeblieft met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen mensen in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

28
Leave a Reply

avatar
25 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
Katleen Van LandschootSandra FalkenaValeria CabiIetsen BakkerLex Jupijn Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Peter van Minnen
Gast
Peter van Minnen

Confronterend ? Target Audience bepalen is 1, hen bereiken is 2.

Esther Molenaar
Gast

Meest confronterende vraag: Hoeveel uren per week wil je werken? Ik heb kleine kinderen. Ze gaan naar school, maar hun schooluren, zijn mijn werk uren (en daarnaast nog een klein beetje meer). dat betekent dat ik me nu enorm beperkt voel om mijn business op te bouwen. De omzet is er nog niet naar om ze naar de BSO te doen, ze hebben maar 1 oma en die woont te ver weg. En eerlijk gezegd, weet ik niet of ik BSO en oma oppas structureel zou willen. Het betekent in ieder geval wel dat ik heel spaarzaam moet zijn met… Lees verder »

Ashirda Oosterlee
Gast
Ashirda Oosterlee

Thanks for 10 questions.
Most confrontating question is: Will old habbits die?

Step into the new day with this concept “I believe in myself first”is the way we have to go to teach. As you do.

I have a plan but I stil hope life is changing by itselve.
Allthough I know it is not.
Therefore I come to Business Breakthrough.

I look foreward to: and eat an Apple.
Apple a day keeps the dokter away.
Ashirda

Jan de Blaeij
Gast

Mijn grootste uitdaging is om Financieel vrij te worden via boek video’s en dit gaat lukken.

Eveline Nelissen
Gast

most confronting question is; what difference do you want to create in the world?
I want professionals to get the best out off them selfs, but that is not the whole answer.

I am still breeding on the right answer…

Stijn Bijnens
Gast

“what will be at the end?”

First time I asked myself this question…

Selling my business could be an oportunity or maybe even necessary if want to start with another social project. Or, if possible, keeping it alive but for me in a passively way.

Find it very hard to answer, because there are several possibilities or events that suddenly can happen in life.

But thanks for this head crusher, it will take some time 😉

Stijn Bijnens
Gast

Altough this was the most confronting question what I wasn’t expecting…

my most important struggle is question 10:

I know who I want to/can help, but HOW I can reach them or they can find me… I hope Open Circles and the Breaktrough event can bring me forward with this major obstacle.

Greets,
Stijn

Rita Meertens
Gast

Mijn grootste uitdaging is om mijzelf in de markt te zetten, zodat mensen weten dat ik er ben. Ik heb alles klaar liggen , maar nu de eerste stap zetten. Zo lastig!

Sattva Chandra
Gast

Meest confronterend : How do you want to end it .

Mijn werk is mijn passie, mensen van dienst zijn om hen dichterbij henzelf te brengen en hun levens te transformeren door hypnotherapie en spirituele workshops..

Het liefst zou ik dat willen doen totdat mijn tijd is gekomen 🙂 en aan de andere kant is het een overweging waard om te zien welke andere mogelijkheden te zijn. 🙂

Dank voor de heldere vragen! en voor alles wat je geeft.

Laurien van der Vaart
Gast

Confronterend? Percentage passief inkomen. Ik heb er wel ideeën voor (en ook al een website met dat doel) maar het lukt nog voor geen meter (ong. 10 euro inkomsten per jaar). Ik heb wel ideeën om het te verbeteren, maar zo hard bezig met actief inkomen (100% van mijn tijd), dat ik me geen tijd gun om aan het passief inkomen te werken. En dat is ook nog hard trekken om mijn actief omzetdoel te halen, maar wel meer binnen handbereik dan het passieve. Dus vandaar dat mijn focus daar naar toe gaat. Maar de wens om passief inkomen blijft… Lees verder »

Yvonne Uleman
Gast

I’m almost 5 years in business now. It’s growing, but not as fast as I would like to.

The most inspiring question for me was: How long do you want to work on your business. Never thought about it.

Answering this question helped me to fame my activities in a period of time.

Jaap Nauta
Gast
Jaap Nauta

Voor mij was de vraag: How do you want to exit your business? Een echte eye-opener.

Ik heb nog nooit over een exit strategy nagedacht maar ga dat nu dus doen. Tnx Nisandeh!

Veronika Rutten
Gast

Vraag 10 hoe lang wil jij het doen… ik wil hier niet mee ophouden… maar eigenlijk zeg ik ik kan niet mee ophouden, omdat ik anders niet genoeg inkomen heb…. Ik hou van werken, dat voorop. Maar ik besef nu ook, als ik genoeg passief inkomen realiseer, dat ik veel meer tijd en geld over heb om al mijn nieuwe ideeën te realiseren.

Jaap Nauta
Gast
Jaap Nauta

How my business contributes to a better world is ook een lastige vraag voor me. Wij ontwerpen en verkopen flipperkasten (met name in de USA). Hoe ik daar een betere wereld mee maak is me nog een raadsel… Iemand ideeën?

Sandra Falkena
Gast

Flipperkast als manier om mensen te helpen hun agressie of spanning te ontladen?

Yvonne van Beurden
Gast

Het bereiken van je target audience vind ik de moeilijkste….
niet automatisch komen mensen met klachten ook op de juiste plek. Ik vraag wel referrals, en regelmatig krijg ik die ook, maar ik zou er graag veel meer hebben….

Katleen Van Landschoot
Gast

Ben je actief op social media, Yvonne? Daar kun je mensen ook advies geven en als ze aangeven dat ze ermee geholpen zijn kun je die reacties ook gebruiken als referrals.

Tineke de Bunje
Gast

Het meest confronterend vind ik de vraag hoeveel van die ideale klanten ik heb. En dat dan met ‘geen’ moeten beantwoorden. Dit confronteert me met de pogingen om materiaal en gastlessen te verkopen, wat niet lukte, meestal door financiele blokkades.

Sandra Falkena
Gast

De vraag die mij het meest bezig houdt is “what will be at the end?” Ik zit daar midden in met mijn guesthouse, moet stoppen, wil graag goed beheer, maar dat moet rendabel zijn: zij moeten er van leven en ik ook. Vragen die komen: – en wat als het niet rendabel zou worden? – en wat als de visie helemaal verandert, waar heb ik het dan voor gedaan? – hoe kan ik garanderen dat het nieuw beheer blijft en ik geen risico loop weer aan het werk te moeten – wat zijn andere mogelijkheden als het toch mislukt –… Lees verder »

Anja Eggens
Gast

Passive income, door het schrijven van mijn boek. Hoe ga ik dat uitgeven etc. Ook zichtbaarheid is voor mij een punt, ook al wordt dat niet genoemd in de vlog. Op de voorgrond treden. Hoe kom ik over de bescheidenheid heen…..

Karin de Kremer
Gast

Meest confronterend: how do you want to end, what is your exit strategy. Iets waar je zoveel energie in steekt, zoveel passie en warmte voor voelt, en wat voor mijn gevoel eigenlijk nog in de kinderschoenen staat en wat nog veel meer kan groeien, op een gegeven moment moeten overdragen.

Dat is wel even een dingetje. Een loslaat dingetje. Goed om bewust van te worden en om daar over na te denken.

Marja Davids
Gast

De meest confronterende vraag is ” what is your exit strategy’. Hele goeie vraag, omdat je met het antwoord richting geeft aan een hoger doel in je leven.

In mijn geval lijkt het er op dat ik door wil gaan tot ik niet meer kan, maar dat voelt als niet voldoende.

Mariëtte Verlaan
Gast

The biggest question is about the impact of my business in the lives of people and the beauty it can create in the world. It’s very clear to me but are people interested to give themselves what I have to offer. I experience that it is awfully hard to get clients moving in the direction of even considering their dream garden. I feel that creating a nurturing garden is what is most needed in a busy lifestyle but don’t (yet) get the result of all the inspiration and encouragement that I am writing, sharing and distributing. Am I too impatient?… Lees verder »

Ellen Everts
Gast
Ellen Everts

I really liked question nr. 6, the exit strategy! And what really helped me a lot was question nr. 10 who do you want to help.

I was always thinking in terms of what solution do you want to offer or what problem do you want to solve. I was struggling with which target group to choose.

Thinking about who I want to help brings things in a different perspective! I can’t believe I haven’t thought about that myself! I guess I was stuck… Thanks a lot!

Manny Moerman
Gast

De meest confronterend vraag voor mij was nr. 9 “What impact will this business create in the world”. Omdat ik daardoor mijn eigen twijfel ervaar: kan ik dit wel en mag ik dit wel doen?
Mijn bedrijf zorgt ervoor dat mensen de angst voorbij hun volle potentieel benutten en samen aan een prachtige wereld bouwen.

Lex Jupijn
Gast
Lex Jupijn

De meest confronterende vraag is de eerste vraag, wat wil je verdienen, ik heb meer het idee van no cure no pay. Waarom, omdat ik de waarde pas zie als er resultaat is geboekt.

Ietsen Bakker
Gast

De meest confronterende vraag is de negende vraag.
9. What impact will this business create in the world?
Door antwoord te geven op deze vraag krijg ik inzicht naar welke richting mijn bedrijf op moet gaan. Op dit moment zou ik dat niet weten.

Valeria Cabi
Gast

Exit strategy? Heb ik inderdaad nog nooit aan gedacht.
Rest heb ik best wel op orde, sort of. 😀