Waarom je jouw boek MOET schrijven

4444 views | 141 reacties |
shares

Waarom zou je een boek schrijven?

Waarom is het doel #2 van velen in onze maatschappij (alleen overtroffen door gewicht verliezen)?
En wat kan het voor jou betekenen, en voor je familie, je toekomst en je ambities voor je leven?

De antwoorden zijn: succes, erkenning, beroemdheid, rijkdom, status, comfort en prestatie, die meestal zijn voorbehouden aan een geselecteerd gezelschap.

Laten we eerlijk zijn. Jouw boek zou een winstgenerator, de fundering voor je business, een basis voor je carriere, een levenslang doel en nog veel meer… allemaal tegelijk.

Geen wonder dat succesvolle mensen, als je hun vraagt wat ze anders zouden doen als ze overnieuw zouden beginnen, ze steevast zeggen “Ik zou mijn boek eerder hebben geschreven”.

De meeste mensen, en dit kan jij zijn, willen al jaren een boek schrijven maar gingen er nooit voor zitten om het boek werkelijkheid te laten worden. De meesten weten dat het een geweldig boek wordt, het is al een geweldig idee, en zijn alleen nog maar op zoek naar de juiste manier om wat in hun hoofd zit op papier te krijgen en vervolgens op de plank in de boekenwinkel.

Anderen hebben specifieke kennis. Ze zijn heel, heel goed in iets. En deze informatie, of je het nu beseft of niet, is veelgevraagd op dit moment. Misschien ben je heel goed in ouderschap, of in time management, of in werken met mensen vanuit je hart, of hoe je gewicht kunt verliezen, een spel spelen, verlegenheid overwinnen of bouwmaterialen verkopen. Dat boek ligt te wachten om geschreven te worden en jij bent die ene persoon die dat kan laten gebeuren.

Het kan een hele nieuwe business voor je worden, of jou de belangrijkste expert in je vakgebied maken.

Misschien ben je wat ouder en heb je advies, inzicht en levenservaring die je kunt bieden aan mensen die dat willen, echt willen, om zo te profiteren van jouw jaren van succes (en falen).
Om eerlijk te zijn, kun jij een beter cadeau bedenken om aan de generatie van je kinderen te geven dan een gedetailleerde beschrijving van je leven en hoe het leven jouw gevormd heeft? Zou jij het niet geweldig vinden om naar de boekenwinkel te gaan en daar op een plank het boek te vinden over het leven van jouw grootouders, een boek speciaal voor jou geschreven? Al die belangrijke informatie verdwijnt als jij je boek niet schrijft.

Aan de andere kant, laten we eens een beetje egoistisch zijn.
Hoe denk je dat je familie, vrienden, collega’s, buren en iedereen met wie je in contact komt, reageren als ze ontdekken dat je een boek hebt geschreven? Zullen ze onder de indruk zijn, trots, geïnspireerd? Zullen ze je feliciteren met je succes en je met bewondering bekijken? Natuurlijk doen ze dat.

Wat je ook doet, wat je doel ook is, je bent in staat om je gevoel van persoonlijke bevrediging enorm te vergroten als je jouw boek schrijft. Je bent in staat om meer mensen te bereiken, je winst te verhogen, meer beslissers te beïnvloeden en meer mensen te helpen dan je ooit voor mogelijk hield.
En dat niet alleen vandaag, maar in de jaren die nog komen.

Dus, wat houd je tegen?

Twijfel je aan jezelf? Onzekerheid? Misschien denk je dat je het talent niet hebt, of de vaardigheden of de ervaring om het voor elkaar te krijgen.

Ik kan je vertellen: dat is niet zo.

We hebben zoveel mensen, net als jij, gehad in de ‘Write Your Book in 28 Days’ training en ik kan je niet vertellen hoeveel mensen tegen me zeiden “Nisandeh, zonder deze training, je begeleiding, je coaching en je geloof in mij, zou ik nooit in staat zijn geweest om mijn boek te schrijven.”

Daarom mag je ons gratis, 3 uur durende ”Write Your Book’ informatieseminar niet missen op 6 november aanstaande. In dit seminar reken je af met dat wat je tot nog toe tegenhield om je boek te schrijven, je leert de basis van snelschrijven, en krijgt een aantal creatieve ideeën voor onderwerpen aangereikt – zodat je meteen aan de slag kan.

Het is ook een goeie gelegenheid om mij te ontmoeten en alle informatie over de tweedaagse training “Write Your Book in 28 Days” te krijgen – daar begint het echte werk.

Hoe je je kunt aanmelden? Klik op deze link

Herinner je je mijn aanbieding van een paar weken geleden nog?

… Ik had besloten om DRIE plaatsen in de Write Your Book training in januari weg te geven!

En dat niet alleen, ik geef aan de winnaars ook nog het Announcement Package ter waarde van 7.500 euro. Oftewel, als je een van de drie plaatsen wint, dan wordt je boek aangekondigd naar onze mailinglijst zodra je boek uitgegeven is.

Dat is een totale waarde van bijna 10.000 euro per winnaar – GRATIS voor de gelukkige winnaars!

Onze eerste winnaar is… Pauline van Huijstee

En jij kunt de tweede winnaar zijn.

Dit is wat je te doen staat:

  1. Meld je aan voor en wees aanwezig in het Write Your Book informatieseminar op 6 november
  2. Plaats een comment hieronder waarin je beschrijft waarom jij een boek MOET schrijven
  3. Verzamel zoveel mogelijk duimpjes bij je comment.

We kiezen de winnaar onder de deelnemers aan het Write Your Book informatieseminar op 6 november – we houden een loterij onder de aanwezigen bij het informatieseminar, waarbij je meer kans maakt naarmate je meer duimpjes hebt bij je comment.


Hoe sta jij te boek?
Ontdek het WAAROM en HOE van je eigen boek publiceren.
Download nu de gratis video cursus!

 

Pauline van Huijstee

141
Leave a Reply

avatar
47 Comment threads
94 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
88 Comment authors
Anne RaaymakersCarel WeijandLydia VerblacktStella WebberMarijke Willems Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Katrien
Gast
Katrien

Ik kan niet op het seminar zijn, maar ben wel benieuwd naar reakties over uitgeverijen en dergelijke. Ik ben bezig (met iemand) een boek te schrijven, maar we weten niet zo goed hoe het straks met drukken zit… zelf investeren en verkopen? of laten uitgeven? Als iemand hier ervaring mee heeft, hoor ik het graag! (oplage 1000 stuks, potentiële afnemers is door het onderwerp niet zo heel hoog, tenzij het ook vertaald wordt / kan worden en internationaal zou kunnen) Streefdatum: juni 2011 HELP!

Robert Rosier
Gast
Robert Rosier

Heb je de mogelijkheid van “printing on demand” al onderzocht? Dan wordt een boek pas voor je gedrukt als je bestelt. Zodra iemand bij jou het boek heeft besteld, dus.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Dagblad trouw heeft een bijlage trouw.nl/schrijf/voorpagina/, waar je veel uit kunt halen en ook zelf input kan geven. Zelf heb ik een beginnend uitgever gevraagd om m’n boek uit te geven.
Succes!
Fokkelien Dam.

Sabila
Gast
Sabila

Hoi Fokkelien

Een boek uitgeven is vast heel moeilijk. Maar als jij je boek uit wil laten geven is het heel verstandig daar nu al grondig navraag over te doen.
Heb je nog maar bij 1 uitgever geïnformeerd of ben je al bij meerdere uitgevers gaan informeren?

gr

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Hoi Sabila,

Dank voor je zorg! Dat ga ik doen.

Groetjes,
Fokkelien.

Astrid Flamand
Gast

He Fokkelien,

Ik krijg door dat je OOK hebt gewonnen!!

Super, geweldig, MEGA LEUK voor je!

Ik zie je dan in ieder geval op de training!

kijk er nu al naar uit!

Groet,
Astrid Flamand

Finn Sesay
Gast

GEFELICITEERD FOKKELIEN !!

heida
Gast
heida

succes

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Geen probleem! Die voor jou signeer ik in één moeite door, ook natuurlijk met knuffel.

Groet,
Fokkelien.

Astrid Flamand
Gast

Hallo Fokkelien,

Je stuurde mij een verrassende email en ik ben dan ook direct voor je gaan stemmen. Als geen ander weet ik zelf hoe hectisch deze stemtijd is en ik ga mijn best voor je doen.
Uiteraard hoop ik dat je net als ik gaat winnen en wij elkaar in Januari zullen treffen.

Heel veel succes !

Groet,
Astrid Flamand

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Hoi Wilma,

Natuurlijk krijg jij een gesigneerd exemplaar met knuffel van me + high five!

Fokkelien.

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

hoi Fokkelien,

Natuurlijk ben ik hartstikke jaloers als je boeken gaat signeren hoor. ik wil ook zo’n exemplaar, je bent hartstikke goed bezig.
Ik weet zeker dat het je gaat lukken.
Succes hoor. Heb vertrouwen in jezelf.
groetjes

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Hoi Astrid,

Dank voor je steun en we gaan elkaar vast zien.

Groet,
Fokkelien

Margôt
Gast
Margôt

Hallo Fokkelien
ik vind het echt super hoe je aan de weg werkt!!
Heel knap dat jij de uitdaging aangaat om een boek te schrijven in 28 dagen! ik vind het leuk dat ik je heb leren kennen, ik hoop je nog vaak te zien. heel veel succes groetjes Margôt

Helma
Gast
Helma

Hoi Fokkelien,

ik hoop dat je heel veel duimen verzamelt, zo’n creatief mens moet die kans krijgen!
groetjes, Helma

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Ha Helma,

Dankzij mensen als jij gaat het vast lukken!

Groet, Fokkelien.

Joke Doornenbal
Gast
Joke Doornenbal

Nice book

Isabelle
Gast
Isabelle

Kijk eens op freemusketeers.nl voor een laagdrempelige manier van uitgeven. Veelal in paperback gebonden, zij het wel heel netjes. Oplages kunnen variabel zijn. Hopelijk heb je er iets aan.

Jeroen van Baardwijk
Gast

Ik ben naar het vorige “Write Your Book” informatieseminar geweest en kan het iedereen aanraden die een boek wil schrijven. Zelf heb ik ideeën voor minstens drie non-fictie boeken dus zou ik maar wat graag naar de eigenlijke training willen, maar dat staat m’n bankrekening helaas niet toe. Dus ben ik nu op zoek naar iemand die me wil sponsoren in ruil voor een gesigneerd exemplaar van mijn boeken en eeuwige roem middels vermelding in het dankwoord. Wie durft?

Leo van Veenendaal
Gast

Grote droom zo’n boek, ben er al wel mee bezig, maar niet in 28 dagen.
Je moet zo’n boek toch in je eigen tempo schrijven. Het gaat erom dat JIJ vooral tevreden bent en dan pas de rest.
Dus.. ben nog wel even bezig. Perfectionisme? Misschien wel.
Bij een gedrukt boek is dat volgens mij niet erg.

Marijke Faling
Gast
Marijke Faling

Hm… anderen laten profiteren van mijn jaren van succes (en falen), dat vind ik een geweldig argument… Moet eerlijk bekennen dat ik lang gedacht heb: ik begin pas met schrijven als ik alleen over mijn successen kan berichten. En de laaste tijd steeds vaker denk dat je van dingen waarvan je duidelijk beseft dat je ze steeds fout deed, of misschien nog geregeld fout doet, veel meer leert…

Monique Appels
Gast

Ik MOET een boek schrijven omdat mijn hoofd vol zit met zaken die ik graag met anderen wil delen. Mede door de diverse seminars die ik bij jou – Nisandeh – gevolgd heb, is mijn business enorm gestegen. Door mijn enthousiasme en de wil om succesvol te zijn en na het lezen van jouw boek ben ik er helemaal van overtuigd geraakt dat ik een boek moet gaan schrijven. Ik weet veel van hondengedrag en zit soms tenenkrommend adviezen te lezen die af en toe ronduit gevaarlijk zijn om uit te voeren. Ik kan zoveel bijdragen aan een beter begrip… Lees verder »

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Met een puberende hond onder m’n hoede, een gecancelde postpuppy cursus, tips op het internet die elkaar tegenspreken, lijkt een vernieuwend boek me een goed idee!
Ben benieuwd!
Groet, Fokkelien Dam.

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Hoi Fokkelien,

Die lieve hond van jou, die kun je toch zeker met je bachdruppels
wel onder controle krijgen. Want wat goed is voor mens is toch ook goed voor dier.
gr

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Jazeker kun je dieren heel goed met bachdruppels behandelen! Maar in dit geval gaat het toch meer om de opvoeding en helaas net als bij kinderen…. dat kost gewoon inspanning en goede tips kunnen daarbij ook helpen.

Groet,
Fokkelien

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Ha Sabila,

Dat zal een volgend boek moeten worden, want in dit boek:
Bach & Bach….Het licht heelt het donker
staat het niet.

Gr.
Fokkelien.

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Ga je daar dan ook een apart boek over maken, of zit dat allemaal in een boek verweven?

gr

Ron de Joode
Gast

Waarom zou ik een boek moeten schrijven? Als schrijfcoach krijg ik die vraag ook vaak voorgelegd. Dan antwoord ik meestal dat ik – maar wie ben ik? – van mening ben dat je alle kennis, inzichten en ervaring met anderen moet delen, opdat we een betere wereld krijgen. 1. Red het leven van iemand door je kennis te delen Neem nou het voorbeeld dat Nisandeh Neta zelf gaf bij zijn Leef Lekker Dag. Een zwaarverslaafde junk had zijn leven te danken aan het lezen van een boek. Stel nou dat iemand gedacht had: ‘och, mijn boek is toch niet goed… Lees verder »

Mariette Verlaan
Gast

Mooi verwoord! Ik ben gisteren begonnen met het schrijven van mijn boek vanuit mijn passie voor tuinen. Ik wil de tuingebruikers een handreiking geven om een mooie sfeervolle tuin te maken. Dus: de eerste 3000 woorden zijn geschreven en de rest volgt.
Met de tips van Nisandeh uit de intro-workshop ben ik gestart. Dat neemt niet weg dat ik nog steeds de Write your book workshop wil winnen!
Met een tuingroet, Mariette

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Heel herkenbaar! Hoewel het bij mij altijd meer de angst nooit genoeg kennis te kunnen vergaren was. Gelukkig is iedereen uniek en daardoor een eigen benaderwijze!

Groet,
Fokkelien Dam.

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Hoi Fokkelien,

Ben is wat meer overtuigd van jezelf, en niet zo bescheiden.
Je hoeft geen angst te hebben, want je moet maar zo denken, je weet een heleboel meer over bachbloesem dan menig mens.
En je kunt er anderen mee helpen.
gr

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Ha Lydia,

Ik heb ook al een bachbloesem genomen voor deze angst. En je hebt gelijk ik weet al veel en krijg ook heel veel kennis erbij op de bijzondere bachbloesemcursus van Pantarei.

Groetjes,
Fokkelien

Sabila
Gast
Sabila

Hoi Fokkelien

Ik heb nog nooit gehoord van Bachbloesem cursus van Pantarei, wat houd dat eigenlijk in. Is die anders dan de gewone Bachbloesemtherapie?
gr

Indra Radjkoemar
Gast

Dankjewel Ron voor de extra setje. Ik ben al begonnen.

Sylvie van den Meerendonk
Gast

Ik heb al een vergevorderd idee voor een boek: over allemaal methodieken voor persoonlijke ontwikkeling in roman-vorm. Geweldig idee vind ik zelf, een boek dat er gewoon MOET komen. Ben ook als begonnen met de 1e drie pagina’s. Het is een hele klus, zo’n boek schrijven. Ik zet dus graag in op het winnen van deze cursus, want 28 dagen, dat moet lukken! Graag roep ik dus je hulp in om te zorgen dat mij boek er snel komt.

J. van Eerd
Gast
J. van Eerd

Ik weet dat je het kunt.
Ik zou het geweldig vinden als je dit project tot een goed einde kunt brengen, je bent zo helemaal bezig met zoals ik het heel populair uitdruk: andere mensen gelukkig maken in hun persoonlijk leven of in hun werk. Ik gun je dit van harte.
Denk je dan ook aan je eigen geluk…..

sueXass
Gast
sueXass

Mijn is qua tekst al helemaal klaar. Ik heb een versie uitgeprint en laten het is heerlijk om er zo nu en dan doorheen te bladeren. Natuurlijk heb ik ook een digitale versie. Hoewel ik veel goede feedback krijg vanuit diverse hoeken is het uitgeven minder simpel dan men doet voorkomen. Het onderwerp is goed, de schrijfstijl bijna perfect, (lees heerlijk weg hoor ik van veel kanten!), mijn opmaak is verfrissend en toch happen de uitgevers niet. Hoe kan dat? Er zitten wat addertjes onder het gras, maar welke? Veelvoudig hoor ik dat ik een goede schrijver ben en menig… Lees verder »

Sandy Korver
Gast

For years now, I have been thinking about writing my own book. During this summer I started to realize that I actually could. All my life I have been struggling with my weight and I had many self esteem issues. Numerous diets, nutritionists, gaining weight, losing it again, and “naturally” gaining it again. Eventually a gastric band was placed about 6 years ago. I did lose weight, although it was not as much as I wanted. Problems occurred with the band after 3 years… it was removed and placed back again half a year later. It took me until this… Lees verder »

Pauline
Gast
Pauline

Lieve Sandy,

Super dat je deze stap zet!!! Ik ben er van overtuigd dat het heel veel mensen zal aanspreken en dat ze er zichzelf mee kunnen helpen zoals jij jezelf op het goede pad gezet hebt.
Liefs,
Pauline

Els
Gast
Els

Ik gun het Sandy, omdat ze na haar training NLP onwijs mooie blogs schrijft!

En ook heel sociaal is op Twitter!

> > >Go, go go Sandy!

;-)) Els

Suzan Jong
Gast

Beste Sandy,

Je hebt een heel duidelijk verhaal met een heel duidelijke boodschap voor anderen. Ik hoop dat jouw boek er snel komt. Mijn duimpje heb je.

Liefs,
Suzan

Mar
Gast
Mar

keep on going girl!!! veel succes van Mar!!

Kira Verweij
Gast

Hoi Sandy,

Er kunnen niet genoeg boeken en overige geluiden zijn over dit onderwerp, dus schrijven dat boek!

Wanneer je ‘research’ gaat doen, heb je misschien wat aan bestaande inititatieven rond dit onderwerp.

Google maar eens op:
– Weg met de weegschaal (initiatief van Meijke van Herwijnen)
– Nooit meer op dieet (inititatief van Angèle Bakker)
– Een leven lang slank zonder dieet (boek van Sonja Kimpen)

Veel succes ermee!

Groetjes,
Kira

Betty Schouten
Gast

Als iemand een boek MOET schrijven is het Sandy. Jouw verhaal is echt belangrijk voor iedereen die aan zichzelf wil werken. En dat zijn we allemaal. Bovendien zal het een leuk boel worden en geen tranendal. Want zo is Sandy ook nog.

Veel succes, Betty Schouten.

Sandy Korver
Gast

Wat veel lieve reacties, zowel hier als op Twitter en via de mail! Dank jullie wel allemaal en blijf aub stemmen! Ik kan niet genoeg duimpjes hebben!
Lieve groet,
Sandy

Suzanne
Gast
Suzanne

Ha die San,

Schrijverstalent hadden we volgens mij nog niet in de familie. Dus zet hem op! Leesfanaten trouwens wel genoeg, dus aan de verkoopcijfers zal het niet gaan liggen.
Kiss from your niece.

Eugène van den hemel
Gast

Passie, wilskracht en pure schoonheid; drie ingrediënten die jou, Sandy, zullen ondersteunen in het schrijven en publiceren van jouw boek. De columns van jouw hand heb ik met veel plezier gelezen en hebben mij weten te raken. Wat kijk ik uit naar jouw boek. Go for it, beautifull lady!

George
Gast
George

Goed bezig Sandy!

George
Gast
George

Goed bezig Sandy!

Elly
Gast
Elly

Lieve Sandy, van harte gegund!

Tante Elly

Chantal
Gast
Chantal

Lieve Sandy, Je bent met ongelooflijk veel wilskracht, powerrrr, discipline en doorzettingsvermogen keihard aan het werk om er eindelijk uit te zien en je te voelen als jezelf! Een prachtige vrouw die niet voortdurend aan haar shirtje loopt te sjorren omdat… Je hebt mij in elk geval geïnspireerd om ook de stap te zetten! Ik ben ervan overtuigd dat jij niet alleen op een goede manier je verhaal op papier gaat zetten, maar bovenal op een leuke manier!!! Je maakt het herkenbaar en toegankelijk. Meer mensen zullen zich herkennen en aangesproken voelen en geïnspireerd raken. Dik zijn gaat niet over… Lees verder »

Sandy Korver
Gast

Lieve mensen,
wat ben ik toch ongelooflijk geroerd door al jullie lieve reacties. De comments hier zijn nog maar een fractie van al het commentaar dat ik gekregen heb de laatste maanden, en dit commentaar alleen maar in positieve zin!
Ook mijn inbox staat vol met lieve e-mails met aansporingen om sowieso door te gaan met mijn plannen, direct messages op Twitter van “onbekenden”.
Ik ben jullie zo dankbaar voor jullie steun… jullie hebben geen idee!
Dank jullie wel!
Lieve groet,
Sandy

Marlies Vonk
Gast
Marlies Vonk

Dit moet wel een inspirerend boek worden! Toppie Sandy!
Mijn stem heb je!
Groetjes,
Marlies

Sandy Korver
Gast

Lieve mensen,

Morgen is het zo ver! Het “Write-your-book” seminar! Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle mooie reacties. Ongelooflijk, wat voel ik mij gesteund!

Dit boek komt er sowieso… ik ben al druk bezig met schrijven.
Tussen de bedrijven door heb ik ook weer tijd gemaakt om een blog te schrijven. Tja, een mens moet toch wat! 😉
Je kunt mijn blog(s) lezen door op mijn naam te klikken, of door simpelweg naar sandykorver.blogspot.com te gaan!

Nogmaals bedankt voor jullie support!

Lieve groet,
Sandy

Jacoba
Gast
Jacoba

Alle succes voor Sandy=lief

Maikel Korver
Gast
Maikel Korver

Sandy was vroeger nou niet bepaald mijn droomzus. En ik niet haar droombroer trouwens…. Ze was kortaf,vaak “moody”, niet echt ondernemend en vooral niet op haar bekkie gevallen. Het muurtje wat ze in de loop der jaren heeft opgebouwd is met een rotvaart naar beneden aan het gaan. Ze is toegankelijk(er) geworden,geniet van kleine dingen, relativeert beter, heeft niet op alles een weerwoord. Ze staat zo goed als altijd voor je klaar,ze is ondernemend,leergierig,oprecht en echt een heel ander mens aan het worden. Dus steeds steeds meer mijn droomzus aan het worden….

Kira Verweij
Gast

Hoi Maikel,

Toeval? Ik heb op de lagere school bij een Maikel Korver in de klas gezeten. Of jij bent dat, of het is een kwestie van meerdere hondjes die fikkie heten… Ben benieuwd, laat je van je horen?

Groetjes,
Kira

Hermien Redmond
Gast
Hermien Redmond

Bedankt voor de titels.

Robbert Paul de Vries
Gast
Robbert Paul de Vries

Sandy! GoGoGo!

Susanne Heemskerk
Gast
Susanne Heemskerk

Sandy verdiend een nieuwe start!!!! Wauw wat heeft zij hard aan zichzelf gewerkt de laatste tijd met echt een super resultaat!!
Heb er een nieuw vriendinnetje bij!!!!

Anna Klijn
Gast
Anna Klijn

Wat wij in het leven ook hebben bereik, de echte vervulling kunnen wij maar in een aantal dingen vinden en één daar van is, zonder meer, de kwaliteit van ons intieme relaties. Helaas nemen wij vaak met minder genoegen dan ons diepste verlangen is, en vullen wij ons leven met vrienden, hobby’s en werk etc. op een manier dat buiten de rijkdom van ultieme intimiteit en passivole liefde gaat. Ik ga een boek schrijven over hoe wij intieme relatie, liefde en intimiteit met ander dingen in ons leven zoals werk, gezin etc. kunnen combinier, op een manier waar liefde en… Lees verder »

Mirjam Stoffels
Gast
Mirjam Stoffels

‘Pay It Forward’, de prachtige film met Kevin Spacey, Helen Hunt en Haley Joel Osment. Het is deze film die de basis vormt voor ons concept ‘A Book For A Friend’: een mooi bladerboek over vriendschap. Niet te koop voor jezelf, alleen voor een ander [pay it forward]. Want “A gift is as much for you as it is for the recepient” – Seth Godin [Linchpin]. Ik schrijf zondagmiddag 18 april 2010. Business Bootcamp. De vraag die ik stelde in het bijenkorfspel: ‘Ben jij of ken jij schrijvers, fotografen, drukkers, boekbinders, uitgevers, organisatietalenten die willen meewerken aan boek over vriendschap?’… Lees verder »

Hans van der Meer
Gast

Ik inmiddels het schrijven en uitgeven van mijn eerste boek mogen ervaren. Iets wat ik nooit zou willen hebben missen! Het was een leerzame tocht door een onontgonnen gebied waarbij de ene verrassing de andere zich afwisselde. Een aanrader voor iedereen, zo’n avontuur. Ik heb er alleen geen 28 dagen over gedaan, maar 2 jaar en dan ook nog eens nachten, weekenden en vakanties doorgewerkt. Het resultaat: een 300 pagina’s tellende roman met – uiteraard – mooi verpakte boodschappen en maatschappijkritische elementen. En officieel uitgegeven, maar… veel te weinig verkocht. Door de lezers ervan hooglijk gewaardeerd, maar onbekend bij het… Lees verder »

Rokus
Gast

Ik schrijf al langer dan 10 jaar columns voor het Straatjournaal (daklozenkrant) in Haarlem. Die verhalen gaan altijd over dakloze mensen en mijn fascinatie en bewondering voor mensen die anders durven te zijn. Dat boek wat al jaren in mijn hoofd zit moet er nu maar eens komen, opdat wij in een cultuur kunnen blijven leven waarin je alles kunt zeggen, kunt zijn wie je bent, zelfs met vijf paspoorten. Ik heb de leukste baan van de wereld en ik blijf ondernemen totdat ik ten prooi val aan allerlei ouderdomskwetsuren die mij het werken onmogelijk maken. Ik werk met bijzondere… Lees verder »

Line Raaijen
Gast
Line Raaijen

Iede eikeltje heeft de belofte in zich uit te groeien tot een reusachtige eik. Net zo heeft ieder mens de potentie in zich tot volle wasdom te komen.
Ik heb met mijn spirituele ontwikkelingen meegeschreven en de tijd is nu rijp dat alle prachtige verhalen een geheel gaan vormen.
Dit boek MOET geschreven worden, niet om mezelf in de schijnwerpers te zetten, maar als voorbeeld voor hen die hun volle potentie willen gaan leven.
Steun mij met een duimpje, stuur een email dat je een duimpje hetbt gestuurd en je krijgt mijn boek tegen kostprijs aangeboden als het klaar is. line.raaijen@xs4all.nl
Alvast bedankt, Line

Carel Weijand
Gast

Hallo Line,

Ik ben heel benieuwd naar je boek en betaal dan ook graag de volle prijs als het klaar is. Dus de duim krijg je als steun in de rug zodat ik het boek zo snel mogelijk kan kopen.

groet en succes!

Carel

Peter Passant
Gast
Peter Passant

Dag Jacqueline,
Ik kwam ‘toevallig’ dit bericht van je tegen.
Uiteraard ben ik heel benieuwd en erg geïnteresseerd in je verslag van jouw innerlijke ontwikkeling.
In stille afwachting,
Peter, de passant.

Suzan Jong
Gast

Afgelopen keer ben ik bij de infosessie van “How to Write your book in 28 days” geweest. Ik kan het iedereen die met het idee van het schrijven van een boek rondloopt, aanraden. Je krijgt veel suggesties en tips aangereikt om het schrijven gemakkelijker te maken. Ik ben er nu meer van overtuigd dat mijn eigen boek er ook zal en moet komen. Het idee dat ik anderen met m’n boek kan helpen, geeft me de energie om het ook zo snel mogelijk voor elkaar te maken en anderen niet onnodig te laten wachten. Als er iemand nog tips/ ervaring… Lees verder »

Marijke Faling
Gast
Marijke Faling

Suzan,
ik heb (nog) geen tips die ik je uit eigen ervaring kan geven, maar zag hier op het blog een reactie van Tjarda Dubois, die zelf een blog over het uitgeven van boeken bijhoudt. kan er verder niet veel over zeggen omdat ik nog geen tijd heb gehad om er uitgebreid naar te kijken.

ciao,
Marijke

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Hoi Suzan,

Ik heb nog niet veel ervaring, maar voor mij springt de uitgeverij ‘Free Musketeers’ er uit op al die uitgeverssites. Ze hebben een helder verhaal en op hun site beginnen ze met de introductie dat iedereen er welkom is en dat ze verschillende manieren bieden om je boek uit te geven. Kosteloos, kansrijk en professioneel. Misschien iets voor jou?
Groet, Fokkelien.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Een kleine week voor de seminar van 9 november jl. schreef ik me in voor de seminar ‘How to write a book’….. Ik ben er nooit gekomen, want ik belandde in een lange file op deze prachtige zonnige dag. Het was een hele stap voor me om iets op een blog te schrijven en dan ook nog daar duimen voor te verzamelen. Al een hele les op zich! Maar ik heb zoveel positieve reacties gehad dat ik op 9 oktober ’s avonds dacht: ‘Oké het is niet gelukt, maar de volgende keer ga ik sneller en fanatieker van start en… Lees verder »

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Hoi Fokkelien, ik wens je veel succes, want ik weet dat je er toe in staat bent.
Ik ga voor je duimen.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Hoi Lydia,

Met jouw goede tips en steun…
Dat moet gaan lukken.

Groetjes,
Fokkelien

Annette van der Put
Gast

Lieve Fokkelien,

Mooi dat de kans alweer zo snel kwam kijken. Ik weet dat je dit kan! Je bent een doorzetter en een ongelooflijk bijzonder mens met bijzonder veel creativiteit! Ik visualiseer het al, je belt me op en zegt: het is gelukt!!!!
Ik gun het je van harte meid!
liefs van Annette

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Ik visualiseer mee en zie het helemaal voor me! Met al die hulp gaat dat wel lukken.

Lieve groet,
Fokkelien

Sabila
Gast
Sabila

Fokkelien, ga er voor hoor. Ik wil bij deze vast een boek bij je bestellen. De bach bloesem is een heel interessant onderwerp, waar veel mensen iets aan zullen hebben.
Ik heb je tekeningen al mogen zien tijdens de tentoonstelling met hemelvaart.
De combinatie Bach bloesem en Bach als componist.
Geweldig.
Succes met het schrijven van je boek als het klaar is hoor ik het graag.
gr.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Dankjewel Sabila, met wat ik nu aan bestellingen binnen krijg gaat dat uitgeven vast wel lukken!

Gr. Fokkelien.

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Hoi Fokkelien,

Dat visualiseren dat moet je echt doen, ik weet als geen ander dat het werkt. Zie je zelf alvast maar op die bijeenkomst zitten. En dan ontmoet je daar Astrid Flamand een vreselijk aardig mens en dan heel veel opsteken. Hoe lang duurt je campagne nog.
Ik ga voor je duimen.
gr.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Ha Lydia,

Ja, doe ik! Ik sluit m’n ogen en zie mezelf zitten…..
over drie dagen!

Gr. Fokkelien

Daisy Loonen
Gast

Hoi Fokkelien.

Veel succes met het schrijven van je boek.

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Bedankt allemaal voor de steun en de reacties. Levend in een land met een calvinistisch verleden en zelf protestants opgevoed, merk je dat je eigen schroom om uit je comfortzone te komen en moeite hebt om te vragen (“be my working bee”), ook erg heerst onder de mensen die je in je kennissenkring hebt. Angst om ergens je email in te vullen, angst om naar de site te gaan… Is het geen virus? Wat is dit voor enge actie?
Dat was een prachtige spiegel.
De geleerde lessen waren de moeite meer dan waard!
Maar ik ga voor de winst natuurlijk!
Zonnige groet,
Fokkelien.

Sabila
Gast
Sabila

Hoi Fokkelien,

Echt heel knap dat je uit je comfortzone bent gekomen. Het gaat vast iets opleveren.
Houd vol.
gr

Fokkelien Dam
Gast
Fokkelien Dam

Dat denk ik ook, alleen op het moment dat je er uit stapt is het alsof je in diep water springt, zonder ooit zwemmen geleerd te hebben.

Gr. Fokkelien

Lydia Verblackt
Gast
Lydia Verblackt

Hoi Fokkelien,

Ja de mens is een raar wezen. Maar in deze tijd van hackers, internet fraudes etc is het natuurlijk niet raar dat mensen wat schroom hebben, maar met een beetje goed wil en overtuigingskracht zijn ze echt wel over de streep te krijgen.

gr

Ria Jekautz
Gast

Ik loop al en paar jaar rond met twee boeken willen schrijven, een voor kinderen en een voor volwassenen, over hetzelfde thema, liefst met begeleidende DVD en als dat niet mogelijk is met filmpjes op YouTube. Voordat ik over het seminar write your book hoorde, heb ik er zelfs met niemand over gesproken, want… ik ben geen “goede” prater (rollende RRRRRR, als er passie vrijkomt verval ik van Nederlandse taal snel in Dialect, als ik mijn stem terughoor klinkt die nou ook niet echt mooi enz.enz.) en zeker geen schrijver. Toch zit er veel in mijn hoofd dat op papier… Lees verder »

Robert Rosier
Gast
Robert Rosier

De gedachte “alles is al geschreven” is in elk geval degene die me er het meest van weerhoudt weer eens een boek te schrijven.

Terwijl we waarschijnlijk ALLEMAAL onze eigen bijdrage kunnen leveren als het gaat om nuttige tips, trucs en kennis op een gebied waar we goed in zijn!

Mary Ritsema
Gast

Bovenstaand artikel is van mijn: Mary Ritsema, kennelijk ging er iets verkeerd. Ik waardeer deze site uiteraard met een dikke pluim.

Mary Ritsema
Gast

Wat een inspirerende website is http://www.businessbootcamp.nl. De manier van vertellen in de video boodschappen komt echt goed over. Deze week was ik bij een startersdag van de Kamer van Koophandel en vertelde dat ik een boek heb geschreven en nu zelf digital heb uitgegeven. Zie mijn website ikkoosmijnouders.nl Mensen die hun boek willen uitgeven kunnen daar kijken hoe ik dat heb gedaan. Het was stukken lastiger dan ik vooraf had gedacht, maar ik ben zelf baas gebleven over de tekst en over de inkomsten en uitgaven van het boek. Toch denk ik dat ik nog best een en ander hiervan… Lees verder »

Hermien Redmond
Gast

Ik heb heel praktische ervaring over: 1. hoe ik om ben gegaan met hemodialyse en hoe het gezin en vooral de werkgever daarmee is omgegaan – hoe ik me in mijn werk staande probeerde te houden – hoe het me lukte om er positief mee om te gaan en hoe ik in staat ben geweest om daardoor verschillende cursussen bij Open Circles Academy te volgen – hoe ik die positiviteit nog meer uitstraal nu ik een nieuwe nier heb. 2. hoe ik om ben gegaan met de mededeling dat mijn kind botkanker heeft ( in het eerste jaar van mijn… Lees verder »

FInn Sesay
Gast

Eerder had ik het ook al geprobeerd, alles uit de kast getrokken en zowaar zeker 120 duimpjes ontvangen, maar ik kon onmogelijk aanwezig zijn op het infoseminar…. en weer valt het samen met mijn werk en doe ik(en mijn collega’s !!) er alles aan zodat ik er dit keer wel bij aanwezig kan zijn, last chance eh… Ik heb verschillende ideeen waar ik boeken over zou willen schrijven; * mijn ervairngen in een biculturele relatie en hoe je die interculturele communicatie positief kunt houden * het afmaken van het boekje dat mn broer (onlangs overleden) was begonnen, een kinderboekje dat… Lees verder »

Ayesha
Gast

Succes met je boeken !

Groetjes, Ayesha

Mirjam Stoffels
Gast
Mirjam Stoffels

Thumbs up!! Veel suc6!

Vriendelijke groeten,

Mirjam Stoffels

Finn Sesay
Gast

Dit keer ga ik er weer volledig voor….
Het gaat lukken. EN die boeken komen er. In welke volgorde en hoe weet ik dus nog niet, in 28 geschreven zou al super zijn (dan volgt alleen het uitgeven daarna nog, maar ik ben ervan overtuigd dat dat vast heel creatief kan !)
Thanks for all thumbs up !

John Lieberwerth
Gast

Jouw gedrevenheid siert je!

Stella Webber
Gast

Ik gun het je zo van harte, Finn. Hoop dat je dit keer de kans krijgt!
Aan mij zal ’t niet liggen!
Als iedereen nou ziet dat jij dit MOET winnen, dan lukt het.
Succes en warme groet
Stella

Finn Sesay
Gast

Dank je wel Stella.
Hopleijk zien veel mensen dat hihi.

Dirk van Mourik
Gast
Dirk van Mourik

Hallo Finn,

Succes! Hopelijk win je nu wel!

Groeten,

Dirk

Jenny Hack
Gast

Heel veel suc6, mijn duimpje heb je er bij.
Warme groet, Jenny Hack

Pedro
Gast
Pedro

Ik wens je alle kracht om alles door te pakken wat je kan pakken!
Je oud collega!
Pedro

Karin
Gast
Karin

Ik wil zo graag over al je onderwerpen lezen dus heel veel succes en ik hoop dat het nu wel lukt!

Karin
Gast
Karin

Ik hoop zo dat het lukt want het zijn hele interessante onderwerpen en ik wil graag jouw boeken lezen!
Heel veel succes!!

Peter van Goor
Gast
Peter van Goor

Lieve Finn,

Jouw kracht, jouw warmte en jouw liefde stralen van je af. Dat heb ik het laatste weekend van Train The Trainer ervaren. Ik denk zeker dat je het in je hebt, om je mooie plannen waar te maken. Ga d’r voor, meid! Ik steun je in gedachten.
Peter.
PS: ik houd je op de hoogte van m’n frontend plannen. Je krijgt een uitnodiging. C U soon 🙂

Veron Goemans
Gast

Ha Finn, super dat je er weer voor gaat. Ik heb je een duimpje gegeven en hoop je op de cursus te zien. Daar heb ik mij namelijk al voor opgegeven. Was zo geïnspireerd door de informatiemiddag. Hoop dat jij de winnaar wordt, veel succes!
groetjes,
Veron

Finn Sesay
Gast

Dank voor alle steun, support en lieve woorden.
Ik hoop ook echt te die training te mogen winnen. Ik wilde me er al voor opgeven gewoon maar mn budget staat het gewoon echt niet toe op het moment. Dus ik duim met al jullie duimpjes mee.
En nu kwam ik er pas achter, in de Master Entrpreneur, dat je op de naam kunt klikken (boven het comment) en dan naar de site of blog van diegene geleid wordt, dat dat dus zo werkt….
Finn

Finn Sesay
Gast

Gister is het me dan TOCH gelukt om bij het Write Your Book info seminar te zijn. Eindleijk. Twee collega’s moesten zich drie keer in de rondte werken om dat mogelijk te maken voor me, waar ik ze heel dankbaar voor ben. Heb helemaal zin in de tweedaagse. Ik hoop zo dat ik erheen kan (mn budget laat het eigenlijk niet toe). Heb zelf met die 2,5 uur al gerichtere ideeen wat ik wil met een van de boeken, het eerste boek wellicht. Namelijk een handzaam en handig boek over diversiteitbeleid in de zorg- en hulpverlening, geen ingewikkelde verklaringen maar… Lees verder »

Finn Sesay
Gast

Ik heb nog gerichter ideeen gekregen door het info seminar, in ieder geval voor het eerste boek. Dat wordt echt een heel practisch boek ipv een dikke pil verklaringen en theorie !

Jolein Chapman
Gast
Jolein Chapman

Ben benieuwd naar je boek! Ook ik heb een vader (en een hele familie) die op een ander continent woont. En dat is niet makkelijk!

Succes meid!

Finn Sesay
Gast

Ja dat heeft behoorlijk wat gevolgen he. En toch ook heel anders of het een zeemans- cq truckersbestaan is of echt voor jaren weg (in mijn geval).

Armagan Soganci
Gast
Armagan Soganci

Finn,

Mooie ideeen. Hoop dat je in ieder geval een van deze ideeen op papier gaat zetten, ook als je hier niet als winnaar uit komt!!
Maar ik hoop natuurlijk dat je wint!
Veel succes. Mijn duimpje is voor jou!
Armagan

Finn Sesay
Gast

Dank Armagan en Ayesha en de 18 anderen die zo snel reageerden !

Finn Sesay
Gast

Worden duimpjes in de verschillende posts van me bij elkaar opgeteld ?

Anne Raaymakers
Gast

In september 2010 heb ik mijn eerste (e-) boek geschreven: BLT, Bloggen, LinkedIn en Twitter, de magische combinatie. Het was een zware tijd voor mijzelf maar zeker ook de mensen in mijn omgeving. Ik had nergens tijd voor, was maar met één ding bezig en was erg in mezelf gekeerd. Gelukkig keer ik me weer open en enthousiast naar de wereld nu het boek klaar is. Alleen; in mijn ogen is het nooit klaar. Ik wil er steeds weer dingen aan toe voegen en vind het moeilijk het los te laten. Ook ben ik nog op zoek naar methoden om… Lees verder »

Frans van der Horst
Gast

Goed book

Ingeborg van Meggelen
Gast

Anne,

omdat je zo gretig alle tips die je ergens krijgt weer met ‘ons’deelt gun ik je dit van harte.
mijn boek, daarvoor liggen ideeeeen op een plankje ergens, had zelf ooit een boekenlegger ervoor laten maken, wie weet steek je me genoeg aan met jou tips.

gr ingeborg van meggelen
@colourocoaching

Erna van Poppel
Gast

Beste Anne, Ik gun het je van HARTE. Goodlucktoitoi! Erna

Nadia
Gast
Nadia

Veel succes!!

Groetjes Nadia

Floor Berkers
Gast
Floor Berkers

Jij en schrijven, ik ken je niet anders dan dat je schrijft. Alles, boeken, gedichten en allemaal even goed. Ik gun jou dit zo, dit boek MOET gewoon uitgegeven worden.
Succes.
Floor Berkers

Anne Raaymakers
Gast

Dank je wel Floor!

Annemieke
Gast
Annemieke

Ik gun je de training van harte – mede uit eigenbelang omdat ik erg benieuwd ben naar je boek!
Succes!

Martine Vecht
Gast

Ik heb nu al een paar boeken geschreven, maar het is me nog nooit in 1 maand gelukt. Alleen daarom al verdient Anne een dikke duim!

Hetty van Doesburg-Meijers
Gast

Beste Anne,

In één maand een boek schrijven is erg knap als het ook nog opbrengt wat je ermee voor ogen hebt! Volgens mij is dat jou helemaal gelukt. Het onderwerp is constant in beweging, de interesse is groot…. ik gun jou van harte de ‘Write your book’ training. Succes!

hartelijke groet,
Hetty van Doesburg-Meijers

p.s. Ik heb in mijn netwerk nog wel een interessante uitgever en vormgever voor je als je wilt…

Anne Raaymakers
Gast

Nou graag Hetty, ik neem contact met je op.

Hans Geitenbeek
Gast

Ik ben nog nooit aanschrijven toegekomen, zou het oh zo graag willen maar gewoonweg de rust en ruimte niet. Het Boel van ANNE BLT was heel praktisch en heel goed toepasbaar. Ga zo door
Groet
Hans Geitenbeek

Dionne van der Pol
Gast
Dionne van der Pol

Hoi Anne,

Vanwege jouw enthousiasme en inzet is jou deze kans van harte gegund!
(En…omdat je mijn nichtje bent! ;))

Dionne

Nezahat Yildirim
Gast

The victory is yours!! Het is je van harte gegund!

Groet,
Nezahat

Margo
Gast

Beste Anne,

In 28 dagen een boek schrijven! Als jij dat wilt, gun ik jou van harte de ‘Write your book’ training. Succes!

Graag nog meer BLT.

Margo

Nellie
Gast

Beste Anne,

Ik ben heel tevreden over dit boek. En ik gun je dus best die gratis training.

Nellie

Karin
Gast

Top hoor Anne een boek schrijven in zo’n korte tijd! Mijn duim krijg je.

Groetjes,
Karin

Mario Bosters
Gast
Mario Bosters

Natuurlijk gaat mijn stem naar jou Anne. Ik vind jou koppelingen tussen je blog, Twitter en Linkedin de afgelopen maanden, sinds we via Linkedin in contact kwamen allemaal zeer verzorgd. Sterker door jou heb ik geleerd; beter niks als dat het niet af is of niet werkt of, vooral dat, geen of onduidelijke specialisatie bevat!

Mariana Oud
Gast
Mariana Oud

Het is je van harte gegund. Ik kijk uit naar je boek(en)!

Edith Scholte
Gast

EquinoxTalent gunt jou deze prijs en daarom steun ik je.
Zelf ben ik genomineerd voor Social Media Award 2010 van Zakenvloer.

Succes met je boek. Volg het graag. Groet Edith Scholte, Zeg eens E!

Jiry de Waal
Gast
Jiry de Waal

Geef me een duimpje als je het met mij eens bent. Ik ben namelijk van mening (en daar wil ik best een boek aan wijden) dat er veel minder boeken gemaakt moeten worden. En dan bedoel ik niet de oplage maar het aantal verschillende boeken. Is er een onderwerp in de wereld waar nog geen boek over is? Wat?! Meerdere boeken? Ik ben niet tegen boeken, in tegendeel. Mensen zouden er niet zo lichtzinnig mee om moeten gaan. Laat mensen meer boeken gaan lezen en minder gaan schrijven. Langzaam maar zeker worden we allemaal zenders van (ongewenste) informatie en niemand… Lees verder »

Pedro
Gast
Pedro

Ik hoop dat je echter je gaat lukken, vooral heeeeeeeeeeel erg veeeeeeeeeeel geluk!

Groet,
Pedro

Sandy Korver
Gast

Gefeliciteerd Fokkelien, met het winnen van de workshop! Heel veel succes met het schrijven van je boek!
Met hartelijke groet,
Sandy Korver

Marijke Willems
Gast

Ik weet dat de wedstrijd al voorbij is maar ik wil toch mijn redenen delen, al is het alleen maar om het de kosmos in te sturen. Ik wil mijn eigen boek schrijven om verschillende redenen. Ten eerste is het een mooie gelegenheid om in mijn expertrol te groeien. Als ik een boek schrijf over mijn onderwerp weet ik van binnen en van buiten alle belangrijke aspecten, iets wat ik weer kan gebruiken in mijn trainingen en workshops. Ten tweede is het schrijven van een boek de gelegenheid om je expertpositie te creëren vanuit het oogpunt van mijn prospects. Ten… Lees verder »

Yassir van Unen
Gast

Ik weet heel goed waarom ik mijn boek moet schrijven. Mijn boek zal de levens van mensen veranderen en die van hun kinderen. Het zal een revolutie veroorzaken die nodig is en natuurlijk de positieve effecten opleveren voor mijzelf die bovenin zijn weergegeven.