Jouw wake-up call

4827 views | 59 reacties |
shares


OK. Economy sucks. Ik hoor wat je zegt!

En weet je wat… ik ben geen econoom, maar zoals ik het zie – zal het niet snel beter worden.

Dus, wat ga JIJ DOEN?

 • Wachten en hopen dat de economie weer bijtrekt?
 • Bezig zijn met wie en wat je de schuld kan geven voor jouw financiële situatie?
 • Smoezen verzinnen om uit te leggen waarom je niet zo succesvol bent als je zou willen?
 • Of simpelweg klagen bij wie het maar wil horen?

De meeste mensen kiezen ervoor om één van de bovengenoemde slachtofferspelletjes te doen.

En toch, hoe bevredigend het emotioneel ook mag zijn, ik denk dat je het er mee eens bent dat het geen nieuwe klanten brengt of euro’s op de bank.

Dan kun je maar beter het pad opgaan dat je naar zakelijk en financieel succes leidt in deze moeilijke tijden.

Het pad dat je naar elk success op elk moment leidt.

Ik noem het het MGSPI pad.

Er zijn 5 stappen die je het zakelijke en financiële success brengen dat je wenst, en als je bereid bent deze 5 stappen te zetten – dan is je succes gegarandeerd.

We leggen deze 5 stappen uit in de Business Bootcamp en de success stories laten steeds weer zien – dat het werkt!

Hier zijn de 5 stappen MGSPI:

M = Mindset

Je hebt de juiste mindset nodig, de juiste houding – vooral als het moeilijk wordt.

Voor je het weet word je pessimistisch, wanhopig of depressief en val je in de schaarstementaliteit.

Maar je MOET je emotionele en mentale spieren oefenen om aan de overkant te komen…

G = Goals

Als je niet weet waar je naar toe gaat – kom je er nooit.

Dus stel doelen die je uitdagen en opwinden. Maak ze helder en specifiek (omzet, winst, cashflow)

Zorg dat je je elke dag aan je doelen commit.

S = Strategies

Nu je weet waar je heen wilt met je business, wordt het tijd om te beslissen hoe je daar wilt komen. De economie is veranderd en als gevolg is zakendoen ook veranderd.

Ondanks dat de economie op een dag weer zal opveren, zal business nooit meer worden wat het was. Je MOET een nieuw business model ontwikkelen, één die werkt, voordat het te laat is.

P = Plan

Wanneer je weet waar je heen gaat en hoe je erheen gaat, is het tijd om je te committen aan een geschreven plan. Welke acties ga je ondernemen elke maand, elke week, zelfs elke dag – om je steeds dichter bij je doel te brengen.

I = Implementation

Je kunt de meest ondersteunende mindset hebben, of de meest opwindende doelen, de beste strategiën en het ultieme actieplan. Maar als je dan niet doorzet met je plan, als je niet implementeert wat je van plan bent – dan word je nooit succesvol.

In de Business Bootcamp van april zet je de eerste 4 stappen:

 • Je zult waarschijnlijk ontdekken dat je als gevolg van je huidige mindset, jezelf elke dag ‘in de voet schiet’.
  En je leert de meest ondersteunende mindset en houdig om je door moeilijke tijden heen te loodsen en hoe deze elke dag kunt onderhouden.
 • Je stelt duidelijke, eenvoudige, krachtige lange termijn en korte termijn doelen. Deze doelen zullen zo opwindend voor je zijn… dat je er moeilijk van in slaap zult vallen…
 • Je leert verschillende business strategiën waar je nog niet aan had gedacht of die je op de verkeerde manier hebt gebruikt. Het word je helemaal duidelijk waarom je worstelt met het aantrekken van klanten en het brengen van continuïteit in je inkomen – en hoe je dit goed doet, en wel meteen.
 • Je krijgt een éénjarig, 14 stappenplan aangereikt om te implementeren in  je business.
  Dit zijn de essentiële stappen die je moet nemen om je business inkomen te verdubbelen binnen 12 maanden.
  De meeste van deze stappen zijn nieuw in je business en zullen al het verschil maken.

En… dat is het dan.

Dan ga je naar huis en… zul je het plan moeten volgen en de actiepunten moeten implementeren.

Maar daarin ben je NIET ALLEEN.

Je gaat naar huis met de support van honderden gelijkgestelde ondernemerszielen en ons online support systeem.

Nu is het moment om de knoop door te hakken.

Ga je zitten wachten, hopen, klagen,
de schuld geven of smoezen bedenken?

OF…

Ben je klaar om je business en je financiën
in eigen hand te nemen?

Als je klaar bent om voor succes te gaan, dan heb ik goed nieuws voor je.

De komende Business Bootcamp vindt plaats in Nieuwegein op zaterdag 16 en zondag 17 april 2011.

Met ingang van 2011 is de prijs van dit tweedaagse intensieve seminar en netwerkevenement 97 euro.

Echter, het goede nieuws is dat als je je NU aanmeldt (voor 31 maart 2011) – dan betaal je alleen voor lunches en koffie/thee – in totaal 47 euro.

Het enige wat je hoeft te doen is je NU aan te melden met de Promotiecode MARCAD – en het kost je slechts 47 euro.

De keuze is aan jou.

Wat kies jij?

Ik kies succes Ik kies middelmatigheid

.
Als je de Business Bootcamp al hebt gedaan en je bent bereid om wat aanmoediging te geven aan diegenen die nog twijfelen, maak dan svp de volgende zin af “Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat…” in het commentaarveld hieronder.

Op jouw succes, Nisandeh
.

Download hier de GRATIS videocursus, die je laat zien hoe jij jouw business laat groeien in de nieuwe economie.
In 'The 4-Step Plan to Grow Your Business Right Now!' leer je:
- waarom je nieuwe marketingstrategieën moet gebruiken
- de enige 3 dingen die je moet weten over jouw doelgroep
- hoe je jezelf optimaal positioneert in jouw markt
- de mindset en doelen die tot succes leiden!

.

59
Leave a Reply

avatar
50 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
Elise LedderhofSharron ClemonsNelleke PieterseDebbie HoutmanPeter Smith Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Alexander van Dijl
Gast

Very cool! I will definitely be there again! I have not missed a Business Bootcamp yet!

Arthur
Gast

mooi, want dan hoop ik dat je er in februari ook weer bent. Wil je nl. graag weer spreken

Peter Smith
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat…
als je wilt dat je bedrijf gaat groeien één van de belangrijkste voorwaarden is dat jezelf als mens moet groeien. En dat is wat ik ervaren heb, dat ik als mens gegroeid ben door de cursussen die Open Circles biedt.

Kitty van Zanten
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat…deze voor je bedrijf even verfrissend is als een nieuwjaarsduik in zee!

Suzan Jong
Gast

Ja, ik ben zeker wakker!! Na een heftig weekend in de Financial Freedom Intensive Training ben ik toch vroeg wakker en alert. Ik voel dat er binnen in mij een aantal belangrijke belemmerende overtuigingen en emoties over geld zijn opgeruimd. Overtuigingen en emoties die mij verhinderden om echt succesvol te zijn. Sinds april 2010 ben ik student bij Open Circles Academy en sinds die tijd kijk ik anders tegen zaken doen en geld verdienen aan. En het is allemaal begonnen bij de Business Bootcamp! Ik kan me nog goed herinneren dat ik er toen ook zoveel energie van kreeg, dat… Lees verder »

Gerard Schuurhof
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat het je meer motivatie, inspiratie, creativiteit en een efficiente doelgerichtheid en persoonlijk en zakelijk succes oplevert.

Anouk Plantinga
Gast
Anouk Plantinga

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat het het begin is van een totaal andere kijk op je business en dus je toekomst.
Als je er goed gebruik van maakt, heb je niet alleen enorm veel aan de informatie, maar ook aan de hoeveelheid andere deelnemers.
Bovendien is het een feest dat maar liefst twee dagen duurt!

Hans Peeters
Gast
Hans Peeters

Business Bootcamp niet denken maar doen.
Een unieke bijeenkomst. De start van je business en het einde van je hobby. Wil je meer weten voordat jij je wilt opgeven bel of email mij gerust. Ik heb de Business Bootcamp onlangs gevolgd en vind het geweldig, De sfeer, het netwerken, de informatie van Nisandeh en de energie die hij aan iedereen geeft. De Business Bootcamp echt doen. Nu opgeven, echt doen !

Karin Hogenboom
Gast

Ik kan iedereen de Business Bootcamp aanraden. Je zal een leuke, inspirerende, boeiende tijd hebben waarin je heelveel leert. Ik ben in maart begonnen met mijn eigen bedrijf en heb de bootcamp in april gedaan. Het heeft me veel steun en informatie gegeven waardoor ik op een hele positieve manier aan de slag kon om mijn bedrijf op te zetten.

Marijke Faling
Gast
Marijke Faling

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen omdat je daar in twee dagen een enorme schat aan inspiratie + concrete stappenplannen krijgt aangereikt.

Het is ook een geweldige kans om gericht op zoek te gaan naar gelijkgezinden om elkaar vervolgens wederzijds te steunen bij het implementeren van die stappen.

Ik kwam heel even in de verleiding om me wéér aan te melden. Maar bedacht dat ik in plaats daarvan eerst mijn aantekeningen van de vorige keer (september) door ga nemen en nog een paar ‘vergeten’ wijze lessen in de praktijk ga brengen :-).

Ada
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen omdat….
Je kunt er alleen beter van worden.
Veel plezier!

Esther Molenaar
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet gaan doen, omdat je als ondernemer altijd door moet leren.

Je moet nooit denken: “Dat weet ik al.” Ook dezelfde kennis kan je nieuwe inzichten verschaffen.

Dus iedereen met een MBA…Geweldig, je hebt veel kennis over ondernemen. MAAR past het nog in deze tijd?

Blijf bij de tijd en ga naar Business Bootcamp.

Jacqueline Niezen
Gast

De Business Bootcamp geeft je nieuwe inzichten, inspiratie en energie! Het Business Bootcamp van eind november heeft mij de vrijheid gegeven om anders tegen mijn onderneming aan te kijken en net het duwtje in de rug te geven om te gaan!
Het is een absolute aanrader als je niet langer hobbymatig bezig wilt zijn. Ik ben er weer bij in februari…. en jij toch ook??

Groeten
Jacqueline

Karin
Gast
Karin

“Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat… dit het gevolg kan zijn………….. http://bit.ly/91yanl

D. Willems
Gast

I Love LOA!!!!!!!

Op zeker dat ik er in februari weer bij ben 🙂 Wat was het een super weekend. Als ik mensen er over vertel of er aan terug ben krijg ik gelijk weer energie. (of ik aan de speed ben hahaha). Al doe je er niets mee, Wat super zonder zou zijn, dan nog heb je een geweldige tijd en krijg je fantastsche inzichten.

Tot dan Allemaal!

Jaco Geense
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat …. deze workshop en de workshops daarna voor mij life changing zijn. Wanneer de oude manier niet meer voldoende voor je werkt en je toe bent aan het vinden van je nieuwe manier van je business doen. Dan is dit een goede workshop. het is vervolgens aan jou of het ook life changing is! Nisandeh wist me te inspireren om een aantal principes die voor mij heel belangrijk waren, opnieuw met een andere bril te bekijken. Ik ontdekte dat met deze principes mijn business niet zou gaan vliegen. De stappen… Lees verder »

Renee van Soest
Gast

Ik denk dat het zeker de moeiete waard is om te gaan en promote dit ook bij anderen. Kan jammer genoeg niet in februari omdat het niet meer in het weekend is. De dagen die week zijn al geboekt voor werkzaamheden bij een klant. Mischien in het najaar een volgende kans.

Karel Wijne
Gast
Karel Wijne

Goh Renee, het is maar een idee. Maar hoe zou je klant het vinden als je hem/haar zou trakteren op de Business Bootcamp. Jij je inspiratie en je klant inspiratie!

Succes met je werkzaamheden

Danielle
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat….
je in een andere mindset en flow komt.

De Business Bootcamp stimuleerde mij nog extra in het willen helpen van andere mensen. En dit lukt! Op helpbijnakerst.nl geef ik gratis kerstpakketten weg aan werkende moeders. Het kerstpakket helpt ze in de drukke decembermaand.

Veel mensen halen het pakket op, en ik krijg er goede reacties op. Dit geeft weer een extra boost om hiermee door te gaan.

Mugen Convalesco
Gast
Mugen Convalesco

Mooi initiatief Danielle. Ik hoop dat deze Kerst weer veel kunt betekenen voor deze mensen.

Ik heb erg veel zin gekregen in de Business Bootcamp in januari 2012. Zeker als ik de comments lees!

Jenny Hack
Gast

Het voelt als een warme deken, dit gevoel moet je ervaren hebben als succesvolle ondernemer.
Gewoon opgeven en laat ook die warme deken over je heen komen.

Liefs, Jenny Hack xxx

Allemaal hele fijne feestdagen toegewenst en een succesvol 2011

Gerard Schuurhof
Gast

Ik denk ….NEE…IK WEET HET ZEKER dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat….deelname je uit je comfort-zone haalt …geen hobby meer…maar business !

Bas van Rensen
Gast
Bas van Rensen

als jij denkt dat je er al bent en dat jou manier van leven en beheren van je geld de juiste manier is dan wordt het hoog tijd om een nieuwe stap te zetten :-). en die stap begint bij The Business Bootcamp 2011. je zal weggaan met een enorme hoge energie en heel veel nieuwe inzichten over geld en de behering van je geld. ook kom je erachter wat je nou weerhoudt om meer geld te willen of te verkrijgen. kortom, je hele visie over geld zal veranderen en je zal erachter komen dat ook jij kan beschikken over… Lees verder »

Monique van der Schans
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat…
je in 4 simpele stappen leert hoe jij jezelf en je bedrijf (beter) in de markt kunt zetten. Dag faalangst, dag onzekerheid, dag negatieve mindset….hallo succes, hallo zelfvertrouwen, hallo Nisandeh!

Patrick de Jonge
Gast

I’m a moneymagnet!! Thank you, thank you, thank you!! Hahaha.
Bedankt voor deze geweldige kans. Ik ben er in februari weer bij!!

Charles
Gast

Dit beloofd een echte BOOSTcamp te worden!

Leo van Veenendaal
Gast

Er na de Business Bootcamp geen weg meer terug is, aangezien er een waterdicht systeem op je wacht:
1. Klagen is dan lachwekkend geworden, want je weet nu wat de vijf stappen inhouden. Je kan niet meer terug.
2.Je weet ook dat de er mensen in de zaal zitten die succesvol zijn geworden die je ter plekke kan ontmoeten.
3.Je weet dat ook dat er kansen genoeg zijn, aangezien er nog maar weinig mensen weten van het systeem.
4.. Je krijgt aanzienlijk kortingen voor de master cursussen.
5. je kan een enorm netwerk creëren, waarmee je business kan uitbreiden.

Josefine Logemann
Gast
Josefine Logemann

Wil je een serieuze UPLIFT in je zakelijke leven dan kan ik je de start met het BUSINESS BOOTCAMP aanraden. Wil je daarna een goede fundering maken voor je bedrijf dan kan ik je vervolgens de MASTER ENTREPRENEUR absoluut aanrade. Wil je jouw mindset werkelijk veranderen zodat je op een gegeven moment niet teruggaat naar het ‘oude’ dan kan ik je zowel BREAKTHROUGH TO SUCCESS als FINANCIAL FREEDOM INTENSIVE aanraden. Je maakt interessante contacten en vrienden, want je komt mensen tegen die hetzelfde pad bewandelen. Allen zijn ze gelijkgezind met motivatie om de hun leven zowel zakelijk als persoonlijk te… Lees verder »

hans
Gast

Ik weet dat je de Business Bootcamp moet doen want het is het beste kado dat je jezelf kan geven.
Ik geef inmiddels mijn vierde wake up call in bakkum.
Over synchroniteit gesproken! Ik vertel even tussendoor, over the decline and the fall of the roman Empire, Dat we wel wakker worden in deze tijd. Fijne dagen allemaal, ik ga weer door… gr Hans

Romeo Haas
Gast
Romeo Haas

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat…
het belangrijk is om regelmatig afstand te nemen en te werken aan je bedrijf ipv in je bedrijf en omdat leren van anderen nog altijd goedkoper is dan het wiel opnieuw uitvinden en omdat het een mooie gelegenheid is voor personal marketing in de zin van personal appearance. So Go – Show Up!

Merijn Kegel
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat… het inspirerend en verhelderend is. Wanneer gebeurt het dat je 2 volle dagen ECHT geconcentreerd bezig bent met je business en netwerk uitbreiding en ook nog eens je mindset kunt anpassen? Ik ben 6 jaar ondernemer, maar deze mate van concentratie had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik kan meer per uur vragen en maak derhalve meer omzet in minder tijd. Ik werk 2x zo efficient en heb strakke, doelgerichte plannen die ik ook echt uitvoer en afmaak. De vervolgtrainingen hebben mij (volgens mijn omgeving) zelfs letterlijk een ander (leuker)… Lees verder »

Debbie Houtman
Gast

O wauw dat opent perspectieven dat we het door de week gaan doen. Ik ben er ook weer bij! Ik maak nog steeds overal reclame, vaak gewoon mondeling waardoor ik mijn aanmeldlinkje niet kan geven, maar ach het gaat om het idee he? Iedereen moet hier toch vanaf weten!

Hella van der Zwan
Gast

Je doet jezelf tekort als je een 2e kans laat schieten. Of misschien wordt het wel je 3e kans. Business vraagt 200% inzet en soms heb je gewoon nog even een extra schop onder je kont nodig. Het is een 2-tal dagen die je zo’n energieboost geven en mogelijkheden om nieuwe tools aan te leren….. ik ga er gewoon weer voor. Net als met een boek, als je het opnieuw leest, kom we weer nieuwe elementen tegen die je eerder niet opmerkte. Zo ga ik ook met nieuwe oren naar Nisandehs verhaal luisteren en zijn tips toepassen. Mijn advies: DOEN!… Lees verder »

Evelien Bos
Gast

Ik raad je ten zeerste af om de Business Bootcamp te doen. Je leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Je gaat anders over dingen denken, je moet uit je comfort zone… eigenlijk gaat dat als je eenmaal bij de Business Bootcamp vanzelf en dat is doodeng… Bovendien kom je er allerlei gelijkgestemden tegen en dat wil je toch helemaal niet? Je moet bovenop stoelen dansen, vreemde mensen masseren, om de haverklap een high five uitdelen… dat is toch helemaal niets voor ons, nuchtere Nederlanders…? Maar als je toch gaat, ondanks mijn wijze woorden, let dan andermaal op… het is… Lees verder »

Gonny de Wit
Gast

Heerlijk Evelien – leuke manier van schrijven. En niet te vergeten al dat netwerken en over je bedrijf praten.

Al die mensen die steeds weer geloven in LaLaland waar je nooit marketing hoeft te doen.

Ja ben er weer bij – de energie is ongeloofwaardig.

Jeannette Bal
Gast

Business bootcamp = BOOSTCAMP
en werkt nog heel lang door 🙂

Jos Dolk
Gast
Jos Dolk

“Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat we met z’n allen meesters zijn in het uitstellen. Ook ikzelf maak(te) me daar aan schuldig. Het is makkelijk om iets te doen en nog makkelijker om niets te doen. Dit is een van de vele inzichten die ik tijdens de Business Bootcamp van het afgelopen jaar heb meegekregen. Het lijkt een open deur, maar vaak zit het horretje er nog voor. Een kans kom je maar één keer in die hoedanigheid tegen. Natuurlijk…..er komen altijd weer andere….. Maar als die kans nou net jou brug naar success zou zijn… Lees verder »

Jan Grijpma
Gast
Jan Grijpma

Als inleiding even wat vooraf. Recent had Nisandeh het over : “van klanten vrienden maken en vrienden van klanten”. Een zeer terechte vraag. Voor mij voelt dat te berekenend en zakelijk aan. Vriendschappen en wederzijdse genegeheid groeien langzaam met als voedingsbodem de waarden integriteit, respect en discipline. Daarover nadenkend drong zich bij mij de vraag op; “Maar ben ik wel de goede(beste) vriend voor mijzelf!?” En daarop de vervolg vraag; “Ben of kan ik dan wel “de goede vriend zijn voor een ander”. Deze vaststelling raakte mij diep in mijn comfortzone en besef dat daar voor mij nog veel valt… Lees verder »

Mike Visser
Gast

Ik denk dat IK de Business Bootcamp moet doen, omdat ik erg nieuwsgierig word van alle positieve reactie van jullie allemaal.

In februari ben ik er zeker bij!

Mike

Sharron Clemons
Gast

Als inleiding even wat vooraf. Recent had Nisandeh het over : “van klanten vrienden maken en vrienden van klanten”. Een zeer terechte vraag. Voor mij voelt dat te berekenend en zakelijk aan. Vriendschappen en wederzijdse genegeheid groeien langzaam met als voedingsbodem de waarden integriteit, respect en discipline. Daarover nadenkend drong zich bij mij de vraag op; “Maar ben ik wel de goede(beste) vriend voor mijzelf!?” En daarop de vervolg vraag; “Ben of kan ik dan wel “de goede vriend zijn voor een ander”. Deze vaststelling raakte mij diep in mijn comfortzone en besef dat daar voor mij nog veel valt… Lees verder »

Carole Hickman
Gast

Ik raad je ten zeerste af om de Business Bootcamp te doen. Je leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Je gaat anders over dingen denken, je moet uit je comfort zone… eigenlijk gaat dat als je eenmaal bij de Business Bootcamp vanzelf en dat is doodeng… Bovendien kom je er allerlei gelijkgestemden tegen en dat wil je toch helemaal niet? Je moet bovenop stoelen dansen, vreemde mensen masseren, om de haverklap een high five uitdelen… dat is toch helemaal niets voor ons, nuchtere Nederlanders…? Maar als je toch gaat, ondanks mijn wijze woorden, let dan andermaal op… het is… Lees verder »

Martine Verweij
Gast

Hoi Carole,

Geweldig hoe je het opschrijft :D. Ik word er blij van.

En je hebt gelijk dat het toch wel een beetje verslavend werkt. Ik heb steeds het gevoel ‘ik wil meer, meer, meer’. Ik heb nu al zoveel geleerd en nog maar zo weinig geld geïnvesteerd. In juni ga ik naar de Master Entrepreneur, mijn eerste grote investering en ik heb er heel veel zin in. Nog meer leren :). En daarna implementeren, kan niet wachten om er mee bezig te gaan.

Groene groetjes,
Martine

Nelleke Pieterse
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen omdat het je enthousiast maakt voor datgene dat je al doet en dat je geinspireerd wordt om nog veel meer uit jezelf en je eigen business te halen.
Verder zou ik de naam willen veranderen in :
Business Boost camp!

Francis Gastmans
Gast

Ik heb ervaren dat de Business Bootcamp me aan het denken zet, me aan het handelen zet en me stimuleert om nog meer te delen met anderen. THANK YOU

Marcel Luntungan
Gast

Dear Nisandeh, The line in the text about the 47 euro if you sign up before the 1st of january for the february Business Bootcamp might be a mistake.
All the best,
Marcel Luntungan

Rani Goederee
Gast
Rani Goederee

Hai Marcel,

Deze blogpost is in december geplaatst, vandaar…

In de blogpost van deze week wordt overigens melding gemaakt van een promotiecode waarmee je je nu ook voor 47 euro kunt inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Rani Goederee
Open Circles Academy

Elise Ledderhof
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat het je de meest fundamentele inzichten geeft omtrent de voorwaarden om succes te kunnen bereiken als ondernemer.

Loekie Robert
Gast

Niet over nadenken. GEWOON DOEN.

Met vriendelijke groet
Loekie Robert

Kees van der Stel
Gast

Als je van je hobby je business wilt maken zijn de inzichten die Nisandeh je middels zijn MG SPI aanreikt in het Business Bootcamp van essentieel belang. Nisandeh laat je ook letterlijk de verantwoordelijkheid voelen om je ondernemerschap een boost te geven. Bovendien is het Business Bootcamp een feest om mee te maken. Het is gewoon hartstikke leuk en nuttig.

Be the change you want to be.
Kees

Leon Romeyn
Gast

Ik denk dat je de Business Bootcamp moet doen, omdat… er nog wel het een en ander valt te leren over ondernemen. Zeker voor diegenen die denken dat ze alles al weten, valt er tijdens het Business Bootcamp nog wel wat te halen. En breng ook gerust iets van jezelf mee.

Natascha van Der linden
Gast

Yes, wanneer is de volgende Business Bootcamp!

Heartsz To You!

Nisandeh Neta
Gast
Nisandeh Neta

Hi Natascha,

Volgende Business Bootcamp – 6&7 oktober 2012 – zie: http://www.businessbootcamp.nl/business-bootcamp/praktische-zaken

Lauren Valbert
Gast

Before I went to my first Business Bootcamp, I was good at goal-setting and planning, but I didn’t achieve success. Once I learned the “My GOD, Such a Powerful Idea!” system, I realized my mindset was to blame. Since I did the Financial Freedom course, I have begun to change my mindset, and the success is now coming! I am attracting success, where before I attracted failure. MG-SPI is where it’s at!

Jan van Poll
Gast
Jan van Poll

Als je dolgraag een eigen onderneming wilt opzetten en je hebt de stimulans nodig om de daad bij het woord te voegen dan grijp je kans en geef je op voor Business Bootcamp!

Hans Groen
Gast
Hans Groen

Wat ik altijd wel zou willen weten van alle ondernemers die hebben meegedaan, hoeveel % daadwerkelijk zijn inkomen heeft verdubbeld? Of krijg ik dan het excuus dat diegene die het niet hebben gerealiseerd, niet de juiste mindset hadden en dus opnieuw naar bootcamp moeten. Dat noemen ze een selffulling prophecy, waarbij de organisator de belangrijkste begunstiger is. Dus als u een 5 stappen plan (alweer een] nodig hebt om uw business te verbeteren, kunt u beter afvragen of u wel ondernemer bent. Vind u dit negatief? Vraagt u zich dan maar eens af waarom de echter entrepreneurs [richard branson etc]… Lees verder »

Nisandeh Neta
Gast
Nisandeh Neta

Hi Hans, It’s a good question, I would love to have this statistics too. But I don’t have an accurate answer for you.
 People don’t report back at the end of the year and let us know how much their business grew. However, it’s not really the point, is it?
 The question is – will YOU double YOUR income AND double YOUR free time?
The 5-step plan is just a tool. You need to have the first step (the right mindset) – otherwise you have no chance to grow your business.
 I believe you’d agree with me on this.
 You mention… Lees verder »

Marijke Willems
Gast

Ik vraag me oprecht af: wat is er mis met het volgen van een systeem? Ik ben benieuwd naar je overwegingen. Wat maakt een entrepreneur een echte entrepreneur?

Marijke Willems
Gast

Kiezen is één maar echt kiezen begint met doen.

Koen Snoek
Gast

Ik ben al bij de Business Bootcamp geweest en kan je zeggen dat alles wat hierboven staat klopt!

Ik zeg doen!
PS.. ik moest wel erg hard lachen toen ik op het knopje “Ik kies middelmatigheid” drukte 🙂

Een muzikale groet,
Koen