Wat ze je helaas NOOIT hebben geleerd…

3702 views | 164 reacties |
shares

Ik heb een vraag aan jou, een paar vragen zelfs…

  • Wil je dat ik je laat zien hoe we gemiddeld van meer dan 200 comments krijgen per artikel op ons blog?
  • Wil je dat ik je laat zien hoe we per maand duizenden prospects via opt-in (nieuwe contacten met e-mail adres) verzamelen?
  • Wil je dat ik je laat zien hoe we ervoor zorgen dat seminars als het Elements of Success ruim van tevoren volgeboekt raken?
  • Wil je dat ik je precies uit de doeken doe hoe we de afgelopen 7 jaar meer dan 1000 inschrijvingen per Business Bootcamp kregen?
  • Wil je dat ik je ook laat zien hoe we deze mensen laten opdagen voor de Business Bootcamp?
  • En… wil je dat ik je laat zien hoe ik een massa mensen naar de registratietafels achterin de zaal laat RENNEN om zich in te schrijven voor onze gevorderde trainingen?

Weet je…?

Dit kan IEDEREEN nu al zien!

En toch… bijna niemand neemt de moeite om de beschikbare informatie echt goed in zich op te nemen, te analyseren, te reflecteren over de inhoud en het zelf te proberen om te leren van wat wij doen als Open Circles Academy…

Het is zelfs zo dat sommigen in een kniereflex reactie (fysiek en mentaal) afhaken en niet meer luisteren wanneer ik op het podium vertel over een programma wat hen naar hun gewenste niveau zal brengen…

Sommigen kiezen er liever voor om mijn levendige voorbeeld (hoe verkoop ik in korte tijd aan honderden prospects) te negeren en liever te klagen dat het hen zelf niet lukt om voldoende klanten te werven.

Wat wij met Open Circles onderwijzen, doen we zelf ook.

Er is geen krachtigere manier om te leren en te doceren.

En op onze beurt keken (en kijken) wij naar en leerden wij van degenen die hebben bereikt wat wij wilden bereiken.

Modeling” noem ik dat.

Ik begon al vroeg in het leven met modeling; toen ik leerde lopen, leerde praten, leerde fietsen, etc. – ‘gewoon’ door het ZIEN, HOREN en NADOEN van mijn ouders, buren en oudere kinderen die konden wat ik wilde kunnen of leerden wat ik wilde leren…

Je leert het beste van een goed VOORBEELD.

En hoewel de school en de universiteit hun best hebben gedaan om het ‘al doende leren’ uit mijn systeem te krijgen…

… kreeg ik het gelukkig weer onder de knie toen ik mijn eigen bedrijf had.

Ik probeerde, probeerde en faalde keer op keer. En ik leerde van iedere mislukking (en van een paar successen)…

En toen kreeg ik een belangrijk inzicht…  

Ik hoef het niet allemaal zelf uit te zoeken!

Er waren immers een aantal succesvolle ondernemers waar ik de kunst van kon afkijken!

Dus ging ik heel bewust observeren hoe zij het deden met hun bedrijf. Ik las biografieën om hun gedachten en mentaliteit te doorgronden en wanneer ik de kans had, stelde ik hen zelfs persoonlijk de vragen waarop ik de antwoorden niet zelf kon vinden.

En zó leerde ik de harde en zachte kennis en vaardigheden die mij het succes brachten wat ik wenste (hoe ontwikkel je een onweerstaanbaar product, marketing, verkopen vanaf het podium, onderhandelen, hoe ga je met tegenslagen om, hoe manage je een team, etc.)

Dus, als je bijvoorbeeld wilt weten hoe wij massale reacties bij (bijna) ieder blogartikel krijgen… bestudeer dan 10 van onze artikelen met meer dan 250 comments en ontdek hoe wij het doen.

Dus, als je wilt weten hoe ik honderden mensen laat besluiten om onze gevorderde programma’s te volgen… luister dan goed naar ieder woord en gebaar terwijl ik het programma op het podium presenteer en ontdek de structuur in mijn verhaal.

Maar dit is niet hoe je hebt geleerd te leren…

Je kunt er niets aan doen, want het educatieve systeem waarmee wij zijn opgegroeid, is gebaseerd op theoretisch leren en gedachteloos herhalen. In bijna alle opzichten is dit het tegenovergestelde van effectief leren in de praktijk.

Toch is het niet altijd zo geweest…

In het verleden leerde je een vak door de kunst direct af te kijken van een meester. Je maakte je de aanpak, mentaliteit en gedrag van je meester EIGEN.

Dat ging niet via boeken lezen, theorieën begrijpen, rijtjes stampen en toetsen die slechts bewijzen dat je de woorden van je leraar gedachteloos kunt herhalen…

De “gezel – meester” relatie en het leerproces duurde vaak (jaren) lang. Meesters werden bewonderd en gerespecteerd en als je volledig toegewijd was, werd je als gezel vervolgens zelf een meester omdat je de vaardigheden en kennis van de meester had overgenomen of zelfs had overstegen…

In het huidige onderwijssysteem verdienen studenten een diploma. Lees: een certificaat dat hen na 4-6 jaar studeren, zwoegen en zweten kwalificeert voor een laag beginsalaris. Want wie wil nu veel geld betalen voor iemand met weinig tot geen praktijkervaring?!

De ECHTE opleiding begint pas als je geld wilt gaan verdienen!

Uitzonderingen daargelaten, maar ik vind het heel ironisch dat docenten bedrijfskunde die nog nooit een eigen bedrijf hebben gerund, studenten moeten vertellen hoe je succesvol moet ondernemen.

Studeren voor een MBA is hetzelfde als plaatsnemen in een klaslokaal om te leren zwemmen van een leraar die nog nooit in het diepe is geweest.

En… als je de lessen uit het (verouderde) curriculum toepast op je eigen bedrijf, is het alsof je midden in de oceaan wordt gedropt met als enige uitrusting de lessen die je hebt geleerd in dat klaslokaal!

Als Open Circles hebben wij een visie voor een New Education System. En een van de hoekstenen van die visie is Modeling-Based Learning.

Omdat modeling voor iedere zelfstandige ondernemer de beste manier is om te ontdekken en te DOEN wat er nodig is om zijn of haar bedrijf te laten groeien.

Modeling geldt in de nieuwe economie als DE MANIER om te leren. We leven in een periode waarin nieuwe schoolboeken al zijn verouderd voordat ze naar de drukker gaan.

Maar…

Het vinden en volgen van het juiste rolmodel voor succesvol ondernemen, is nog niet zo’n eenvoudige opgave.

Zelfs als je iemand hebt gevonden wiens succes jij ambieert, hoe krijg je het van hem of haar geleerd?

Daarom biedt ons nieuwe programma ‘Zero to a Million’ jou een unieke kans.

Vanaf januari 2017 zal ik een jaar lang mijn externe processen (alles wat ik doe en niet doe) en interne processen (wat ik denk en voel, hoe ik tot een beslissing kom, hoe ik met allerlei situaties omga…) met je delen, terwijl ik een NIEUW BEDRIJF opstart VANAF NUL om het vervolgens binnen 12 maanden te laten groeien tot een bedrijf dat minimaal een miljoen dollar omzet per jaar genereert.

En jij kunt mij daarbij van begin tot eind op de voet volgen. Je krijgt een continue kijk in mijn keuken. blogpost

Mensen betalen me €25.000 per week om hen te vertellen hoe ik denk…
In Zero to a Million doe ik dat een heel jaar lang, voor een fractie van dit bedrag

Mensen betalen me €4.800 per uur om oplossingen te bedenken voor hun specifieke probleem (analogie: ik geef je een vis).
In Zero to a Million sta ik een heel jaar naast je en leer ik je hoe je moet vissen, voor veel minder dan mijn uurtarief.

I’ve got you under my skin…

Als jij van 2017 jouw beste jaar ooit wilt maken en modeling ziet als DE manier om te leren en de resultaten te bereiken die je wenst…

Kom dan begin oktober naar de Zero to a Million informatie avond.

Het enige wat je hoeft te doen om meer informatie en een uitnodiging te ontvangen, is het volgende…

Vertel me in het commentaarveld hieronder waarom het voor jou zo belangrijk is om een jaar lang over mijn schouder te kunnen meekijken om van 2017 jouw beste jaar ooit te maken.

Zodra jouw comment is geplaatst ontvang je de link naar de pagina waarop jij je kunt inschrijven voor de exclusieve 2,5 uur durende Zero to a Million informatie avond waarin ik je zal vertellen over mijn ‘wilde plannen’ en jouw unieke kans om een plek in dit krachtige programma te reserveren.

Vul ook alsjeblieft je voornaam EN achternaam in bij je comment, anders kunnen we deze niet goedkeuren.

Op jouw beste jaar ooit!

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. Deel dit artikel met jouw netwerk via de social share knoppen hieronder, want op die manier kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
164 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
5 years ago

Een jaar lang over jouw schouder meekijken is zeker weten dat je de juiste stappen zetten op weg naar ondernemerssucces.

Dat is de beste bedrijfsopleidingen in de wereld bij elkaar op één grote hoop geveegd met daarbij alle kennis van mensen als Brian Tracy en Tony Robbins en Rich Schefren er als extraatje bij.

Dat zou betekenen dat ik een geweldige mentor heb van wie ik de kunst kan afkijken en die mij exact verteld wat mijn volgende stap is.

Over bij het handje genomen gesproken…

Petra Wermink-Vos
5 years ago

Prachtige kans om veel, heel veel te leren.

Katrin Van de Water
5 years ago

Dag Nisandeh, ik volg je al jaren en ben wie ik nu ben, mede dank zij wat ik allemaal leerde bij Open Circles Academy. Ik ben toe aan een volgende groeistap en blijf je dus graag volgen en laat me graag door je inspireren!

Mirjam de Nijs
5 years ago

Jij hebt allang laten zien hoe het moet,dus om een jaar lang mee te mogen kijken en te zien hoe je van niets naar een goed bedrijf kunt komen lijkt me super!

Greet Hoedeman
5 years ago

Een jaar lang over jouw schouder meekijken is een geweldige kans omdat ik weet dat jij als een van de weinigen (ik ken niemand anders) dit ook kunt realiseren. Inderdaad, modeling is DE manier. Ik kom graag

Cora K. Hiebinger
5 years ago

In my experience, learning by watching over somebody’s shoulder is a.) much more fun than theoretical studying
b.) allows me to gain a much deeper understanding of the material to be learned since I can already watch it manifested in reality.
c.) makes it easier to see how ideas and rules have to be adapted to reality constantly: e.g. if X does not work, here comes Y….and then Z….
and yes, did I mention that it is much more fun and not as lonesome
🙂

Jean Vercruysse
5 years ago

Waarom ik over Nisandeh’s schouder zou willen meekijken om van 2017 mijn beste jaar ooit te maken?
Wel, omdat hij bewezen heeft een rasechte ondernemer te zijn, en zowel kan – en vooral durft te – spreken over wat hij geleerd heeft uit de zaken die fout gingen en hoe hij zich achteraf herpakt heeft en een voorbeeld is van succesvolle ondernemer. Ik zou er fier op zijn al één 10de te realiseren van wat hij gerealiseerd heeft, weliswaar in mijn vakgebied.

Paul van Aarle
5 years ago

Dat is een mooi inzicht.

Hoe mensen leren is per persoon verschillend. Sommige leren het beste door informatie te horen of te lezen in tekst, anderen door het te zien in beelden en weer anderen door het te ervaren/te doen.

Ik weet van mezelf dat ik veruit het snelste leer door ervaring.

Daarom spreekt deze methodiek me erg aan.

En ik zie dat ik door dit comment te plaatsen in m’n hoofd een soort commitment heb gemaakt en mezelf heb overtuigd van het feit dat ik het eens ben met wat jij schrijft. Wat er voor zorgt dat ik ook naar de info zal komen, omdat mensen nu eenmaal consistent willen zijn in hun gedrag. Dat zit slim in elkaar. Nu al iets geleerd! 🙂

Marieke Schoenmaker
5 years ago

Ik ga een startup opzetten in 2017. De wijze hoe jij het gaat aanpakken Nissandeh, die kunnen me helpen te versnellen. Ik leer graag van je.

Martin Kleijweg
5 years ago

Wat een gaaf, maar gedurft plan. Ik wil je zeker volgen hoe je alles in praktijk zet om een succesvol bedrijf op te bouwen. En daarbij ons de gelegenheid te geven om hetzelfde te doen.

Boukje Canaan
5 years ago

Je hebt het weer voor elkaar! Op veel van je vragen kan ik antwoord geven. Op veel vlakken heb ik je al nagedaan en dingen voor elkaar gekregen. Nooit zonder hulp van anderen, want alleen kun je dit niet.

Kijken en nadoen is wat ik mijn studenten ook vertel. Dat ze me niet nadoen is hun keuze. Ik begrijp je model volledig! Jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Ik ben heel benieuwd toch weer naar wat en hoe nu je nieuwe idee werkt.

Graag kom ik. Kom maar op met je wilde plannen.

Carita Feitz
Carita Feitz
5 years ago

Ha Nisandeh! Ik zit zelf in het onderwijs en heb al lang mijn vraagtekens….. Modeling is een vd dingen die ik onderwijs. Dus raakvlakken genoeg. En ik wil ondernemen. Nu doe ik dat nog als “hobby” zoals je dat treffend zegt, en ik ben er klaar voor om the next step te nemen. Wanneer begin oktober????? Santé!

Marc Muskens
5 years ago

Mijn core-business is vooral gebaseerd op 1 op 1 contact. Maar inmiddels heb ik een dienst ontwikkeld die voor een hele grote groep weggezet kan worden. Voor mijn betekent dit heel anders ondernemen en acquireren dan voorheen. Denk dat jij een mooie ‘model’ bent Nisandeh.

Aafke Dijkstra
5 years ago

Het is altijd interessant om iets nieuws te leren. De gedachte, dat zoals wij leren met ons huidige systeem, dat dat misschien niet zo effectief is is ook interessant.

Bernard Vuijk
5 years ago

Geweldig, delen van ervaring en kennis. Anders leren zien en overnemen van succesvolle ervaring die passen bij mijn bedrijf.

Stance van Heijst
5 years ago

Als ondernemer kun je beter leren van mensen uit de praktijk dan uit theorieboeken. Daar geloof ik sterk in.

Henk Handlogten
5 years ago

Ik wil heel graag over de schouder van Nisandeh meekijken is omdat mijn motto a lifetime learning is. Boeken lezen, van anderen leren, maar naast zijn bijzondere creativiteit en lef bewonder ik zijn actiegerichtheid. Ik blijf nogal eens hangen in mooie ideeën.

Ik sta nu voor een belangrijke fase in mijn leven. Of ik blijf de schijtert met mooie ideeën of ik wordt de man die de Zorg gaat omturnen. Op belangrijke momenten sta ik te vaak mezelf in de weg…Ik wil van hem leren hoe je je doelen waar maakt.

Marjolein Scholtens
5 years ago

Ja ook ik zou heel graag met je mee willen kijken en je nadoen, leren waarom zo en inzien dat het anders en beter kan!

Sacha Simons
5 years ago

Jouw uitdaging roept een enorme nieuwsgierigheid bij me op! Te mogen zien wat je aanpak is, het tempo waarmee je je stappen zetten, hoe je keuzes maakt gedurende die weg. Wanneer je gaat voor de winst en wanneer voor de investering. Het zal mij enorm helpen bij het maken van mijn eigen stappen, beslissingen en het doen van investeringen.
En ‘last but nog least’ hoop ik te kunnen genieten van het plezier dat jij, en iedereen die jou volgt, erin zult hebben.

Dick van de Kaa
Dick van de Kaa
5 years ago

Yes! Eindelijk.

Evelyn Beenders
5 years ago

Ik wil met mijn bedrijf een aantal dingen anders gaan aanpakken, vernieuwen en ook professionaliseren. Hierbij kan ik jou als “leermeester” heel goed gebruiken.
Dus….. ik sta altijd open voor “jouw verhaal”.

Pieter de Waal
Pieter de Waal
5 years ago

Geweldige kans om te leren, af te kijken en na te doen! Ik wil graag deelnemen.

Yvonne van Gennip
5 years ago

Hier word ik heel enthousiast van! Ik geloof in modeling, kinderen doen inderdaad niet anders. Ik had al besloten je te modellen dus dit zie ik als een unieke kans. Het blijkt nog niet zo makkelijk en kost veel tijd om alles zelf uit te zoeken. Die tijd kan ik met dit programma besparen. Ik weet niet of het haalbaar is, ik doe al een en ander nu bij Open Circles maar ja, HET LIJKT ME SUPERGAAF!!!

Yvonne van Gennip
5 years ago

En ik heb nu alweer een nieuw idee dankzij dit artikel!!! Thnx voor alle inspiratie!

Mea Damen
Mea Damen
5 years ago

Het meester-gezel model vind ik ook veel krachtiger dan het leren-uit-boeken model. En bovenal ben ik benieuwd naar hoe je dit gaat aanpakken

Martine Teunissen
5 years ago

Ik ben benieuwd naar de aard van het nieuwe bedrijf. Ik haal veel uit de lessen van Open Circles Academy maar er zijn ook veel dingen die ik minder goed toepasbaar vind in de culturele branche waarin ik werk. Het lijkt me heel interessant om te zien hoe het werkt van 0 tot een miljoen met een nieuwe klantenkring, nieuw product etc. Ik hoor graag meer en bekijk dan of het hele project op dit moment voor mij een goede bijdrage levert.

Adele Schmidt
5 years ago

Klinkt interessant

John van der Veer
5 years ago

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar het programma omdat het parallel gaat lopen met mijn eigen nieuwe onderneming. Een betere steun kan ik me nauwelijks voorstellen .

Henri Leest
Henri Leest
5 years ago

Natuurlijk wil ik graag in de keuken kijken bij iemand die al zo succesvol is. Ik ben benieuwd!

Wim van Loon
Wim van Loon
5 years ago

Heb echt respect voor deze uitdaging.
En wil echt heel graag mee kunnen volgen.
Lijkt mijn de beste leerschool ooit!!!
Ben vooral benieuwd, wat soort van bedrijf je ga oprichten.

Cecil Westerhof
5 years ago

Je bent nooit te oud om te leren.

A fool learns only from his own mistakes. A wise man learns from the mistakes of others.
– Otto von Bismarck

Toine Westen
5 years ago

Je nieuwe plan maakt me nieuwsgierig en het lijkt me interessant te horen hoe je tot bepaalde beslissingen komt.

Michaëla Wierdsma
5 years ago

Over je schouder meekijken is niet genoeg. Je moet ook aan de bak. Net als met alle lessen die je (door)geeft. Meekijken is dus ook meedoen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe project Nisandeh.

Els Hermans
Els Hermans
5 years ago

Een oud spreekwoord: goed voorbeeld doet volgen…..

Alex van Dam
5 years ago

From Zero to a Million…een beter tijdstip is niet denkbaar.

Er is een transitie naar een circulaire economie gaande. Momenteel start ik een nieuw bedrijf met een lease concept. Meer en meer gaan mensen gebruiken in plaats van verbruiken.

Ik kan dus wel hulp gebruiken om van zero naar een million producten/ euro’s te gaan.

Ria Knol
5 years ago
Reply to  Alex van Dam

Jaaa klopt! Mywheels.nl wat een cool bedrijf, I love it!

Alexandra Tempelman-Bobbink

Hello Nisandeh,

This offer sounds great to me, just what I need right now. I want very much learn from you by watching and copying what your doing, since you are successful and I like and thrust you and your team.
You made my day!

Jeroen van Mierlo
5 years ago

Toen ik de eerste keer op de Business Bootcamp kwam, was ik overweldigd door het aantal deelnemers. Nog vóór de eerste lunchpauze wist ik het: van deze man kan ik leren. Wie anders in Nederland heeft zulke volle zalen? En naast alle scepsis, omdat het zo anders was dan wat we gewend zijn, heb ik met plezier en resultaat de overige trainingen doorlopen. Zelfs afgelopen maand deelgenomen aan het 10x programma. Wie had dat gedacht in maart 2014…

Graag kijk ik mee over Nisandeh’s schouder, om nog meer te leren van zijn denkwijzen!

Marjan Mell
Marjan Mell
5 years ago

geweldig om mee te kijken hoe een grootmeester schaakt! ik kan niet wachten!

Django Blok
5 years ago

Omdat zelf doen en uitproberen met een goed voorbeeld me meer aantrekt dan rijtjes stampen!

Rob Schuurman
Rob Schuurman
5 years ago

Erg interessant om in de praktijk mee te kijken. En dan ook naar zaken die niet makkelijk gaan en te zien hoe dit wordt overwonnen.

Ramon de Vries
5 years ago

Om een meester timmerman te worden hebben eeuwen lang aanstaande timmermannen geleerd door bij de beste timmermannen mee te lopen en kijken. Om de betse ondernemen te worden moet je ook kunnen meekijken met wat de beste ondernemes doen en vooral denken. Dit is een ideale manier om te zien hoe een top ondernemer denkt en doet.

Sandra van Beers
Sandra van Beers
5 years ago

Simon and Garfunkel zongen het al in 1973
When I think back , On all the crap I learned in high school ,
It’s a wonder, I can think at all
And though my lack of education, Hasn’t hurt me none
I can read the writing on the wall
Zelf opnieuw het wiel uitvinden is echt onnodig. Daarom trekt Modeling-Based Learning me zo aan. En ik ben onderdeel van een groep vrouwelijke ondernemers, kan ik daar mooi mijn opgedane kennis meteen weer delen.

Astrid stolk
5 years ago

Ik ben toe aan een nieuwe inspiratiebron om vastroesten te voorkomen.

Roy Wenting
5 years ago

Ben benieuwd naar de Zero to a Million challenge & wat ik er van kan leren in toepassing op mijn eigen bedrijf.

Ronald De Waal
5 years ago

Klinkt als een goed voorbeeld, vooral de nieuwe manier van leren. Als je kiest voor een PPP onderneming met een maatschappelijk oogmerk dan doe ik mee!

Marjolein Kalter
5 years ago

Leren door te doen is mijn favoriete leerstijl. En jij bent voor mij de master of modeling Nisandeh 🙂
Vanaf mijn 2e Business Bootcamp ben ik in 2 kolommen gaan notuleren: De inhoud + de gedachten over mijn bedrijf, en het proces (Bijvoorbeeld wat doe je als je de sceptici laat opstaan en hun kritische stemmen laat horen).

De ´spier´ die ik verder wil ontwikkelen is: kijken en vertalen naar mijn business.

De nieuwe manier van solliciteren die ik werkzoekenden aanreik gaat daar ook over. Vooral mensen die goed waren in diploma´s halen en die nu werkloos zijn hebben een grote stap te maken in het op een andere manier in beweging komen om aan het werk te komen.

Ben benieuwd!
Grootse groet,
Marjolein Kalter

Arina Angerman
5 years ago

Mijn visie & leerstijl is leren van goede voorbeelden & leren door te doen sinds ik begon met vrouwengeschiedenis in 1979 😉 Ik leer nu als social entrepreneur door te kijken naar goede voorbeelden van ondernemers die verschillende leeftijden en achtergronden hebben!

Ria Knol
5 years ago

Wat slimme manier Marjolein, die kolommen. Ga ik ook proberen tijdens mijn volgende Open Circles weekend!

Annemieke Steemers
5 years ago

Beste Nisandeh,
Wat een aanbod! Geweldig! Graag kom ik begin oktober naar je informatie avond.

Toen ik mijn visie formuleerde, raakte deze mij in mijn hart. Het is voor mij een peiler geworden waarop ik voortdurend terugval. Zowel bij tegenslagen, als bij successen.
Hoewel mijn visie een heldere steunpilaar is, kan ik enorm twijfelen aan de wijze waarop ik deze het beste invulling kan geven.

Hoe verzamel ik bijvoorbeeld de juiste mensen om mij heen? Voor welk pad kies ik bij conflicterende belangen? Hoe haal ik het beste uit tegenslagen? Etc.. De antwoorden lijken achteraf steeds zo simpel, en toch vind ik de invulling ervan in de praktijk soms erg lastig. Vooral omdat ik er vaak middenin sta.

Je adviezen uit de Business Bootcamp en de handvatten uit je boek ‘The Enlightened Millonaire’ bieden mij veel waardevolle praktische ondersteuning, waardoor ik positieve stappen heb gemaakt. De kans om dit uit te breiden door ervarend leren, spreekt mij geweldig aan.
Het is daarom dat ik nieuwsgierig ben naar je programma.

Elske van de Fliert
5 years ago

Het is belangrijk voor mij om over je schouder mee te kijken omdat ik dan het modellen kan oefenen en niet dezelfde fouten hoef te maken. Ik kan daardoor sneller implementeren en succes behalen!

Nicole de Swart
5 years ago

Lijkt me super leerzaam om precies te zien wat je doet. Ik heb een succesvol bedrijf (o.a. door veel van je lessen toe te passen), maar het lukt nog niet om de volgende grote stap te zetten. Omzet is al 2 jaar stabiel.

Artjan Greving
Artjan Greving
5 years ago

Omdat ik dit perfect, ook qua timing, kan gebruiken bij het helpen opstarten van het bedrijf/concept van een vriend van me, en wellicht ook door kan kopiëren naar nieuwe concepten!

Martin Meijer
5 years ago

Ik heb er zin in om over je schouder mee te kijken (en te leren) hoe een zaak van 0 naar 10 kan floreren.