WIJ sterker dan IK

4772 views | 170 reacties |
shares


Mijn eerste zakenpartner kon in de toekomst kijken.

Ik bedoel dat ze zo’n inzicht had in de softwaremarkt van dat moment (25 jaar geleden) en zo’n sterke intuïtie – dat ze accuraat kon voorspellen waar de markt heen ging.

Ik had de gemakkelijke taak om de software die zij voor zich zag te ontwikkelen en in de wereld te zetten…

We waren ontzettend succesvol – maar redden het niet, zonder elkaar…

Jaren later, toen ik naar Nederland was verhuisd, heb ik lang geworsteld om het in mijn eentje voor elkaar te krijgen als trainer en coach.

Pas toen ik een groep vrienden bij elkaar kreeg als mijn “adviesraad”, werd Open Circles geboren en werd het pad naar succes steeds duidelijker…

Later, toen Vered aan boord kwam als mijn partner, en gedurende de jaren dat de beste mensen met ons samenwerkten, werd dit potentieel voor succes werkelijkheid.

En weer, als ik terugkijk… ik had het niet voor elkaar gekregen in mijn uppie…

Als er één advies is dat ik je kan geven, na 25 jaar van successen en mislukkingen, dan is het dit…
Je kunt succesvol zijn in je eentje… zeker. Maar slechts tot op zekere hoogte…

Als je echt succesvol wilt zijn… zorg dat je een team hebt.

Nu niet schrikken, ik had het niet over werknemers…
Ik zei “team”.
Mensen die jouw visie ondersteunen.
Mensen die met je brainstormen, die je adviseren om met anderen in contact brengen.

En wat dacht je van mensen die je helpen om je producten en diensten te promoten en in de markt te zetten?
Zou het niet geweldig zijn als je dat niet allemaal zelf hoefde te doen?

Hier volgen een paar voorbeelden van succesvolle Joint Ventures (partnerships) die onze studenten in het afgelopen jaar creëerden:

 • Een 24-jarige student ging samenwerken met een City Tour bedrijf in New York. Hij promoot hun city tours op Nederlandse reiswebsites en hij krijgt commissie voor elke geboekte tour. Momenteel verdient hij ongeveer 4.000 euro aan winst per maand – passief, en is hij op zoek naar andere bedrijven in grote toeristische steden om het model te dupliceren.
 • Een succesvolle alternatieve arts stuurt haar patienten voor vitaminen en voedingssupplementen naar een locale natuurwinkel. De winkel stuurt klanten die op zoek zijn naar persoonlijk gezondheidsadvies door naar haar.
  De praktijk van de arts is vrijwel volledig gebaseerd op doorverwijzingen van de locale natuurwinkel.
 • Een student van ons ontdekte een groot financieel bedrijf in een gebouw zonder kantine. Hij opperde om één van de hallen te gebruiken en een kantine te openen. Hij kreeg de ruimte – zonder huur te hoeven betalen – en met een kleine investering en twee part-time werknemers had hij een winstgevende zaak vanaf dag één.

Hier volgt een prachtige kans die je kunt grijpen om te profiteren van de kracht van partnerschap in jouw business:

Gebruik het commentaarveld hieronder om in contact te komen met mijn netwerk, de duizenden gelijkgestemde ondernemers die deze blog lezen. En zoek naar mogelijkheden om met een aantal van hen samen te werken.

Het enige wat je hoeft te doen is in het commentaarveld te delen wat voor steun of hulp je nodig hebt en wat voor steun of hulp je wilt geven.
En vervolgens de comments van anderen te lezen die interessant voor je kunnen zijn om op te reageren of om contact mee te maken.

Bijvoorbeeld:

 • “Ik ben een webdesigner en ik zoek een tekstschrijver om samen een product te maken (een compleet webpakket voor middelgrote, high-tech bedrijven)”.
 • “Ik heb een klein hoveniersbedrijf in het zuiden van het land en ik zoek naar schoonmaakbedrijven om elkaars diensten te promoten (ik promoot jouw diensten aan mijn klanten en jij promoot mijn diensten aan jouw klanten)”.
 • “Ik ben op zoek naar iemand die me in contact kan brengen met middelgrote bedrijven die in een re-organisatieproces zitten. Als ik een deal sluit voor mijn verandermanagement training, dan deel ik de winst met je”.

Dus, ga je gang en plaats jouw oproep in het commentaarveld hieronder. Kom weer eens terug op dit blog om de berichten van anderen te bekijken en erop te reageren.

En stuur dit artikel door naar al je

 • - Facebook-vrienden
 • - Twitter-volgers
 • - LinkedIn connecties
 • en bloglezers...

Op jouw succes!

Nisandeh

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
170 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnes van der Graaf
9 years ago

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het vinden en ‘krijgen’ van klanten voor mijn creatieve wandelcoachings, stiltewandelingen en workshops.

Frank Janssen
9 years ago

Agnes,

als online marketing expert help ik bedrijven om enerzijds gevonden te worden in Google en anderzijds middels goede teksten en een call to action aan een hoge conversie

laten we contact leggen als je wilt, dan kunnen we over je biz brainstormen

Frank

Kees van der Stel
10 years ago

Na het Business Bootcamp in januari 2012 ben ik direct begonnen met het bouwen van mijn ‘team’. De eerste gesprekken ben ik al aan het voeren. Op dit moment gaan de gesprekken over de herpositionering van mijn programma Innerlijk Leiderschap. Het is een zestien-daags programma dat handelt over bewustzijnsontwikkeling, zeg maar doorgezette persoonlijke groei. Alles staat voor mij open op dit moment: naam, doelgroep, prijs, must have of nice to have, de promotie, de teksten, waar te promoten enz. De content ligt er en de introductie heb ik al gedaan in 2010.

Ik kom er zeker nog op terug op dit blog.
Kees

Josine van Lith
Josine van Lith
8 years ago

Voor ons advies en coaching bureau ben ik zoek naar enthousiaste, ervaren en zelfstandige verkopers en mensen die de opleidingen, trainingen en workshops via persoonlijke verkoop, en social media weten te vermarkten en verkopen.

Doelgroep bestaat uit zelfstandige coaches, managers, consultants, en zakelijke markt.

Voor de eerste opdracht krijg je betaald per verkocht product. Als we een klik hebben dan bestaat zeker de mogelijkheid om meer met en voor ons te doen.

Geïnteresseerd: stuur een reactie naar Josine van Lith,
vanlith@mastercoaching.nl. Graag een korte motivatie en je CV.

Leuk! Ik kijk uit naar je reactie.

.

Steven de Nie
11 years ago

Als psycholoog heb ik jarenlange ervaring in het zichtbaar maken en doorbreken van blokkades. Hiervoor geef ik ook trainingen aan collega’s. Mijn speerpunten zijn relatietherapie, EFT training en doorbreken van Angst. Hiervoor wil ik graag samenwerken om kennis uit te wisselen. Voor EFT cursus wil ik de GGZ benaderen, waarbij degene die mij introduceert 400 euro verdient als ik in die GGZ instelling een cursus EFT kan geven. Voor relatietherapie zoek ik partners om een landelijk programma op te zetten voor partner educatie, omdat je je relatie vaak kunt redden met inzichten en gedrag dat meer voor de hand ligt dan veel mensen denken. Kom vooral een kijkje nemen op mijn website balanstraining.nl en ik praat graag met je verder.

Marné van Veenendaal
9 years ago

Ik wil de wereld kleurijker maken door middel van mozaïek.

Mijn doelgroep is kinderen.

Dat wat er leeft, pesten, saamhorigheid-cohesie, waar de school voor staat, jubileum. A.d.h.v. tekeningen van kinderen ontwerpen maken en deze omzetten in werkbare mozaieken.

DROOM; grote projecten in Utrecht, Nederland, Europa,

Ik zoek:creatieve mensen die ook warm draaien voor dit doel, focus houden en prioriteiten kunnen stellen, goed kunnen communiceren.

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik heb ook een paar samenwerkingsverbanden.
Allereerst heb ik een afspraak met een winkel voor alternatieve geneesmiddelen dat zij klanten naar me doorstuurt voor healings en ik haar klanten stuur voor haar producten.
Verder heb ik op de sportschool een afspraak dat ik mijn flyers, visitekaartjes ed. mag neerleggen zodat clienten mij kunnen vinden. In ruil daarvoor heb ik op een ladiesnight op de sportschool gratis readings gegeven.
Verder geef ik samen met een compagnon trainingen en workshops. Veel gezelliger dan alleen en je kunt een grotere groep mensen bereiken en meer werk verzetten dan in je eentje. Ik kan het iedereen aanraden!

Yassir van Unen
8 years ago

Ik ben kPNI Geneeskundige en ik zoek mensen die via hun product, service of werk in contact staan met chronisch zieke mensen die zij in contact kunnen brengen met mij zodat ik hen kan helpen.

Dit kunnen bepaalde therapeuten zijn, (web)winkels, GGZ/Wajong medewerkers etc.

Anita Brinkman
8 years ago

Hai Yvonne
Ik heb prive en zakelijk te maken met (chronische) ziektes
Zou graag contacten.
Gr Anita

Leo van Veenendaal
11 years ago

Hoi Karin,

In je reactie op ogen leren weer zien.
Zelf ben ik vroeger na een optoloog geweest ( is dat jou bekend). Deze man heeft er alles aan gedaan hoe ik mijn ogen beter kan gebruiken. De voedingsadviezen die hij me gaf, was dat ik minder zuur voedsel moest gaan eten: snoep, vlees, diverse koolsoorten, enzovoort.
Helaas weet ik zijn naam niet meer, hij woonde in Soest.
Deze man was een van de pioneers waar jij nu mee bezig bent. Misschien dat hij jou kan helpen op weg naar een succesvolle onderneming, aangezien hij de klappen van de zweep zou kunnen weten.
Succes verder.

Koen Houtappels
8 years ago

Hallo,

Ome Cor ziet dagelijks prachtig vastgoed dat al veel te lang leeg staat. In plaats van heel lang te wachten tot projectontwikkelaars, makelaars, beleggers of gemeenten een invulling voor dit vastgoed bedenken, draait Ome Cor het om.

Ome Cor daagt de gemeenschap, de mensen die zich betrokken voelen bij een object uit. Iedereen met een goed concept of plan voor een leegstaand pand, verlaten industrieel erfgoed, in de steek gelaten schoolgebouw en dergelijke, kan bij Ome Cor terecht. Ome Cor heeft alles in huis om, samen met de indiener van het concept en andere stakeholders, een idee te realiseren.

Ome Cor gaat naar verwachting live in december, maar is nu te vinden op facebook/ twitter/ linkedin en onze website.
Je kunt je alvast inschrijven, dan wordt je op de hoogte gehouden door omeCor.
Ome Cor is op zoek naar mensen met ideeën! Ome Cor helpt!

Ome Cor is een initiatief van Jochem en mij (Koen). Twee ondernemers die vroeger samen spijkerbroeken verkochten en die elkaar weer gevonden hebben. De een heeft een internetbedrijf en de ander een vastgoed-bedrijf. Beide zijn het erover eens, dat het anders moet! Leuker toffer, transparanter! Oude gewoontes loslaten en opnieuw beginnen. OmeCor start in Nederland, en gaat straks internationaal.

Iedereen is welkom!
Twitter: @OmeCor_knows!

Groet Ome Cor-team

Lieke Fortuin
10 years ago

Maar ik ben ook op zoek naar mensen om mee samen te werken:

ik ben fotograaf en maak ‘persoonlijke zakelijke portretten’ en organiseer daarvoor zakelijkportretdagen waar mensen zich kunnen laten fotograferen. Hiervoor ben ik op zoek naar imagocoaches, stylistes en visagists. Op dit moment organiseer ik deze dagen alleen nog in Rotterdam, maar ik wil graag vanaf januari 2012 overal in de Benelux deze dagen gaan fotograferen, dus heb je één van bovenstaande beroepen of iets aanverwandts en woon je op een hele andere plek: ik hoor graag van je.

Anna Sofia van Hooijdonk

Momenteel ben ik bezig met de overname en koop van een gezondheidboerderij. Mijn huidige praktijk rondom preventieve gezondheidsbeleving, pijn- en verliesbegeleiding wordt eraan toe gevoegd. Nu ben ik op zoek naar mensen die willen meedenken en werken, ook zoek ik mensen die een kamer, deel inboedel, stukje grond willen adopteren en mensen die aandelen willen in dit bedrijf.

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
9 years ago

Hallo Anna,
Interessant dat je een boerderij aan het kopen bent. Misschien zou je in onze boerderij (healing center) kunnen participeren? zie vlierhof.org.
Ik zoek partners/aandeelhouders/opvolger waardoor wij onze banklening kunnen aflossen. Gezien de crisis die zich nu ontwikkelt in de monetaire systeem acht ik dit noodzakelijk.

Bianca Hofman
11 years ago

Hoi Anna Sofia,

Kan je meer vertellen over de locatie, mogelijkheden e.d. van de boerderij?

Ik heb zeker interesse!

lieve groet,
Bianca Hofman

Hugo Janzen
9 years ago

Ben een nieuw internetproduct aan het bouwen met een zakenpartner.
Een gave joint venture tussen een 21 jarige en mijzelf als 52 jarige.
Super gaaf! En beide generaties vullen elkaar perfect aan op gebied van knowhow en ervaring.

Lex Linsen
9 years ago
Reply to  Hugo Janzen

Heb zelf ook goede ervaringen met samenwerking met jonge mensen. Je maakt me nieuwsgierig Hugo naar wat jullie doen. Kun je daar al iets over zeggen? En wat ervaar jij als de meerwaarde van de 21-jarige?
Hartelijke groet,
Lex

Lieke Fortuin
10 years ago

Sinds de laatste Business Bootcamp heb ik samen met twee vrouwelijke ondernemers een denktank opgericht en iedere woensdagmorgen om 9 uur hebben we een skype-afspraak. Tijdens dat uurtje bespreken we waar we allen staan, wat we nodig hebben en wat voor akties we dekomende week gaan doen. erg inspirerend en het resultaat is nu al zichtbaar na een week of 4/5. We hebben trouwens ook een hele goede naam: the club of genious business minds. kan niet beter toch?

Margaret Rekers
10 years ago
Reply to  Lieke Fortuin

Dag Lieke,

Wat een goed idee om elkaar zo te steunen en echt de stappen te nemen naar een succesvolle onderneming.

Hopelijk vind je het goed als ik bij de volgende Business Bootcamp je voorbeeld ga volgen.

Succes met jullie groeiproces!

Yvonne
Yvonne
11 years ago

Ik ben o.a. als coach werkzaam in Berkel en Rodenrijs en zoek een samenwerkingsverband waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd kunnen zijn. (bijv. natuurgeneeskunde, massages, kunstzinnige therapie e.d.)
Wie helpt, heeft belangstelling, contacten, suggesties??

Indra Radjkoemar
11 years ago

Ik ben op zoek naar een apotheek drogist o.i.d. die bereid is om een door mij samengestelde pakket aan te bieden aan mijn clienten. Je moet denken aan een assortiment met Ayurvedische middelen, Westerse Fyto, Chinese kruiden, homeopathie en geavanceerde Japanse Detox produkten.

Ik heb een heel goed lopende praktijk, maar kan niet zo’n grote voorraad kwijt in de praktijk. Bovendien brengt het een hoop administratie met zich mee.
Uiteraard is het de bedoeling dat de verkoper in kwestie zijn zoekende clienten naar mij doorverwijst.

Eveline van Dijk
11 years ago

Beste Indra,

ik kan je hiervoor in contact brengen met de apotheker waar ik mee samenwerk. In 2009 heb ik, eerst voor mijn eigen praktijk en later voor mijn collega mesologen, een samenwerking opgezet tussen mesologen en deze apotheek. Inmiddels werken nu meer dan 40 mesoloog-collega’s en 5 ayurveda-collega’s samen.

Samenwerking heeft vele voordelen. Allereerst scheelt het je enorme administratie! De apotheek is gecontracteerd met alle verzekeraars. De patient krijgt de door jou voorgeschreven medicatie hierdoor vergoed. (mits patient aanvullend verzekerd is) Dit is niet het geval als de patient de medicatie/alternatieve middelen koopt bij een drogist of groothandel. Daarnaast houdt deze apotheek een database bij waarin de wisselwerking tussen reguliere en alternatieve middelen wordt bijgehouden. Specifiek heb ik samen met deze apotheker, die zeer open staat voor ayurvedische middelen, een aparte database opgezet waardoor voorschrijvers van ayurvedische en orthomoleculaire middelen direct op de hoogte worden gebracht wanneer een ongunstige interactie mogelijk is. Dit is zeer waardevol. Wil ik je meer over toelichten, mocht je interesse hebben.

Verder is de apotheek optimaal bereikbaar, dit in tegenstelling tot de verzekeraar. Ze hebben alles op voorraad en leveren binnen 48 uur. Jij faxt, mailt, scant het recept naar de apotheek, de patient heeft het binnen 2 dagen in huis.
Een extra service van jou aan je patient en het scheelt je enorm veel tijd.

Wil je een samenwerking aangaan neem contact met me op. Ik ben naast mesoloog de contactpersoon om samenwerking met deze apotheek aan te gaan.

Hartelijke groet,
Eveline van Dijk,
mesoloog te De Bilt

Anita Brinkman
9 years ago

Hoi Eveline,

Dat is een mooie en slimme samenwerking zeg!

Zou graag met je in contact komen hoe je e.e.a. gedaan hebt.

Mijn werkgebied, vrouwen na de bevalling, ligt wat dat betreft compleet open en ze kopen vanwege de kosten vaak geen middelen!

Niet heel slim ook nog eens.

Er is vast wel iets wat ik ‘in ruil’ voor jou kan betekenen.

Gr Anita

Tonnie van der Linden
11 years ago

Wie kent mensen die graag GRATIS een 8-wekelijkse Training volgen om hun Mindset en Focus te versterken.
Er zijn nog enkele plaatsen VRIJ in Eindhoven. START 11 mei
partners.mindworks.eu/uid/impact_17

Lees nu pas je bericht Pim, daarmee werk ik dus ook graag aan een nieuwe BALANS in iemands leven en ben nieuwsgierig wat ik voor je team zou kunnen betekenen. Heb je gisteren ook al aan mijn netwerk toegevoegd op Linkedin. Ik zal je site eens gaan bekijken wat ik daar voor je kan doen. Je kunt mij bereiken op info@mindimpact.nl Positieve Groetjes Tonnie

Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

Hoi Tonnie,

Mijn collega zoekt naar jouw dienst. Ik heb op de website gekeken, maar zie Eindhoven er niet bij staan. Neem via LinkedIn ook even contact met je op.

Warme groet, Helmy

Pim de Rooij
11 years ago

Hoi Tonnie,

Bedankt voor je berichtje en connectie via LinkedIn!

Ik denk dat wij elkaar absoluut kunnen versterken in de toekomst.
Als je het formulier op mijn website invult, dan hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hartelijke groet,
Pim de Rooij
pimderooij.com/

Marjolein van Eijndhoven

Hoi Tonnie,

Ik ben grafisch vormgever, ben mijn eigen bedrijf ME vorm aan het geven en wil graag een creatief netwerk opbouwen om mee te sparren en elkaar te enthousiasmeren. Daarnaast wil ik mijn eigen wensen graag verwezenlijken.

Kun jij wat meer informatie geven over je aanbod voor een plaats bij de training Mindset en Focus? Ik zag je berichtje op businessbootcamp maar ik kan niet zien hoe oud het berichtje is.

is het ‘s avonds? En waar is het? En is het een training van 8 weken (1xper week) of eens in de 8 weken?

Ik hoop snel iets van je te horen, 11 mei is al gauw!
groetjes,
Marjolein

Josine van Lith
Josine van Lith
8 years ago

Hallo Tonnie,

Ik ben benieuwd naar je trainingen. Draait het nog?
Hoor graag van je.
Josine

Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago

Helemaal mee eens Nisandeh!

En voor onze MasterMind groep heb jij de aanzet gegeven in de Master Entrepreneur. Wij komen elke maand bij elkaar om samen te ontbijten en er zijn al diverse samenwerkingverbanden ontstaan in onze groep.

Zelf ben ik op zoek naar horecaondernemers in zuid-oost Nederland die hulp nodig hebben bij specifieke projecten of veranderingen in hun bedrijf. Kun jij mij in contact brengen met die horecaondernemer, dan ga ik graag met jou in gespek over wat ik voor jou kan betekenen.

Frank Janssen
9 years ago

Helmy,

ik ken iemand die een horeca groothandel heeft in Brunssum.

Wil je met hem contact leggen?

Frank

Michaëla Wierdsma
8 years ago

Weer een bewijs dat je als team verder komt dan alleen. Inmiddels heb ik een intervisie groep van ondernemers die elkaar support in de business. Heel prettig.

Ik ZOEK therapeuten die een ruimte per uur of dagdeel willen HUREN in Castricum. In mijn centrum is nog veel mogelijk.

Fijne zomer, Michaëla

Minjon van Zoest
11 years ago

Ik help dertigers keuzes te maken die echt bij ze passen. Dit doe ik met workshops en coaching.

Welke ervaren trainers willen met mij een training ontwikkelen die vanuit verschillende invalshoeken inzicht geeft over het maken van bewuste keuzes?

Finn Sesay
11 years ago

Wat je omschrijft is nog wel heel erg algemeen. Maar ik merk in mijn eigen werk dat ik het ontwerpen van een trainig ten eerste heel erg leuk vind, maar ook dat ik er goed en snel in ben, als je wil leinken met me of babbelen, zoek me op LinkedIn of skype, I’m in to see…

Margaret Rekers
10 years ago

Hoi Minjon,

Als je nog steeds iemand zoekt om een training mee op te zetten over bewust keuzes maken, zoek me dan op op LinkedIn. In mijn werk begeleid ik mensen die betere keuzes willen maken en betere besluiten willen nemen om meer effect te bereiken in hun leven en werk. En trainingen ontwikkelen en geven vind ik al jaren geweldig.

Leo van Veenendaal
11 years ago

Ik ben een specialist in het op gang brengen van ideeën voor een andere loopbaan. Ik begeleid regelmatig in groepsverband en individueel mensen vanuit een uitkering naar werk, of mensen die al werk hebben naar ander werk.
Ik zoek partners die samen met mij business willen uitbouwen door een nieuw product ( digitaal) te lanceren en deze via internet marketing verspreiden. Zelf ben ik zo’n 2 jaar bezig om het internet marketing vak onder de knie te krijgen. Samen of in teamverband staan we volgens mij sterker.

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik sta altijd open voor samenwerkingsverbanden met mensen die ook iets met spiritualiteit hebben. Dus als je de krachten wil bundelen en je verleent ook diensten die met spiritualiteit te maken hebben dan mag je me altijd mailen.

Elise Verheul
11 years ago

Vanaf september ga ik workshops en weekenden aanbieden aan moeders: ‘Time-Out voor moeders’.
Inhoud: ontspanning, bewustwording, inzicht. Hoe het moederschap kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling.

Graag kom ik in contact met moeders!
Iedereen die veel moeders kent, of tips heeft om mijn netwerk van moeders uit te breiden: laat het me weten!

Alvast bedankt!

Sarah Kruit
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Klinkt leuk. In welke regio geef je de workshops en weekenden?

Finn Sesay
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Of via de school van je kinderen (of die van vriendinnen), LinkedIn groep Ondernemende moeder zonder personeel, op mama enzo, 9 maanden beurs, noem maar op.
Mama’s komen wel veel samen, moet lukken !

Gerda Brussé
11 years ago
Reply to  Elise Verheul

Hallo Elise,

Heb jij een LinkedIn account? Daar kun je je nl bij een aantal groepen aansluiten waar je ook je vraag kan neerzetten.

Dan denk ik aan: Durftevragen, Mama weet alles of Vrouw en haar netwerk.

Of ga eens op een schoolplein moeders aanspreken.

Sussec

Joy Claessens
10 years ago

Hallo, ik ben Zeilmaakster op het gebied van kamperen. Ik maak voortenten op maat en alles wat daar bij hoort, ook de nodige reparaties.

Zelf ben ik al een aantal jaren plannen aan het maken om er voor te zorgen dat de jeugd meer en meer geïnteresseerd raakt in alle soorten “ambachtelijke beroepen” die er zijn. Heb hele mooie plannen om een Ambachtscentrum op te zetten waar iedereen jong en oud bij elkaar komt om van elkaar te leren.

Ik ben van mening, en ben zeker niet de enige, dat de jeugd zich te veel focust op de technologische mogelijkheden en daardoor vergeet waar de producten écht vandaan komen.

Ik zou graag in contact komen met mensen, die ook ambachtelijk werken en graag mee willen denken naar de mogelijkheden.

Mijn email: info@zeilmakerijclaessens.nl

Dorien Ketel
9 years ago
Reply to  Joy Claessens

Dag Joyce,

Er zijn meerdere mensen bezig met het opstarten van ambachtsscholen. Breed begrip. Kijk eens op Linkedin profiel van Piet Fieret, wellicht kunnen jullie wat voor elkaar betekenen.

Rene van Esch
8 years ago

Speciale handjes gevraagd

Mijn naam is René van Esch. Al geruime tijd volg ik de cursussen van Open Circles. Het pad van Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom via Life Skills University tot Business University heb ik helemaal doorlopen. In het boek ‘Koplopers’ ben ik een van de succesvolle ondernemers die zijn verhaal mag delen. Onlangs stond ik met joint-venture-partner René Borghouts op het podium van een Business Master Class. Door de inzichten die ik hierdoor allemaal kreeg, heb ik mijn bedrijven Renove Service en Latexspuiten.com gerenoveerd en verbouwd tot TOPMuurTotaal. Ingrijpende veranderingen hebben al plaats gevonden en er is nu nog veel ‘in aanbouw’. Bij deze aanbouw blijft noodgedwongen een aantal klussen liggen doordat er bijvoorbeeld andere prioriteiten zijn en doordat er simpelweg geen tijd voor is. Het belangrijkste inzicht echter is dat ik specialistisch werk aan de specialist moet over laten. Omdat ik mijn business snel verder wil uitbouwen vraag ik nu hier je hulp om jouw bouw-gerelateerde handjes, jouw expertise in te mogen zetten op de juiste plek(ken) in mijn groeiende bedrijf.

Ik vraag hulp bij:
• administratie
• klantbeheersysteem voor zowel windows als apple
• juridische zaken mbt bouwsector (contracten, voorwaarden, correspondentie)
• telemarketing
• seo copywriting / tekstbewerking
• seo vertalingen NL-EN
• social media planning en monitoring
• gastblogging (interieur-adviseurs, interieur-stylisten, huisverkoop-stylisten, architecten)
• video creatie en techniek (registratie, techniek, editing, montage)

Ik bied aan:
• mijn kennis en ervaring om jouw business te coachen
• mijn netwerk-ervaring (met achterliggende waardevolle contacten)
• mijn persoonlijke begeleiding naar het podium van jouw business
• communicatiemiddelen en advies hoe jouw business te presenteren

Kort gezegd bied ik dus mijn hulp, kennis en ervaring aan in ruil voor jouw hulp, kennis en ervaring. Als je geïnteresseerd bent in mogelijke manieren van samenwerking tussen jouw en mijn bedrijf, stuur mij dan een mailtje met een korte beschrijving van jezelf/bedrijf/expertise, je motivatie en wat je mij als tegenprestatie kunt aanbieden. Ik zal proberen mijn expertises hieraan te koppelen zodat we zo snel mogelijk tot een win-win-win-win-situatie komen (jouw bedrijf-mijn bedrijf-jouw klanten-mijn klanten!) en tot concrete afspraken komen.
Samen met mijn zakenpartner René Borghouts zullen we dan ook aan jouw bedrijf bouwen.

Natuurlijk heb je vragen; mail me gerust!

Met warme groet en big(!) hug

René van Esch
rene@topmuurtotaal.nl

Krista Steenbergen
9 years ago

Ik ben op zoek naar iemand die mij in contact kan brengen met mijn doelgroep:

succesvolle, intelligente, hoogopgeleide mannen (directeuren, managers, ondernemers) die intimiteit als bron van inspiratie willen gebruiken voor persoonlijke groei.

in ruil deel ik mijn winst met je! Zo kun jij gemakkelijk passief inkomen genereren enkel door jouw netwerk te delen.

Met Muzera help ik succesvolle mannen om weer echte mannen te worden! Dit doe ik door surrogaatdating en intimiteitscoaching.

Alvast bedankt!

Yvonne Schrijver
Yvonne Schrijver
11 years ago

Dag Anna, wat een goed idee!
Ook ik ben relatiecoach en zou het leuk vinden daar eens van gedachten over te wisselen.
hartelijke groeten
Yvonne

Anna Klijn
Anna Klijn
11 years ago

Yvonne, neem contact met mij op via info@annaklijn.nl aub.

Lidy van Oord
11 years ago

Ik ben op zoek naar beleggers of pensioenfondsen die woningen willen aankopen t.b.v de hogere huurvraag in het middensegment.

Lou Marten
9 years ago

Ik doe niks anders dan met alle leeftijden samen te werken, het zegt namelijk helemaal niks, iedereen heeft zijn eigen kennis, ervaring en inzichten die heel goed met elkaar kan delen als je goed kan communiceren met elkaar. Het is maar een nummer die je aan herinnert wanneer je op deze wereld bent geworpen.

Esther Molenaar
11 years ago

Ik ben een tekstschrijver en zou graag in contact komen met webdesigners om samen een pakket te kunnen aanbieden.

Dit pakket bevat het hele webdesign en de teksten voor de website.

Bene Bailleul
9 years ago

Dag Esther, een tekstschrijver, waow da’s interessant. Zelf worstel ik soms om mijn ideeën vanuit mijn hoofd op papier te krijgen. Welke tips kan je hieromtrent geven? (info@IKIA.cc)

Lauren Valbert
9 years ago

I am a marketing consultant and strategist for start-ups and entrepreneurs. I am always looking for creative people that offer solutions within the marketing field to partner with me on client offerings. If I feel comfortable with your value and the level of your services, I will pitch you as “one of my team” to potential clients.

I am looking for:
– website designers (from WordPress to bespoke/custom)
– graphic designers (logos, PPTs, brochures)
– photographers/videographers
– social media experts
– PR people with a good Dutch journalist network

Lex Linsen
9 years ago
Reply to  Lauren Valbert

Hello Lauren,
I produce animations, infographics, datavisualisations and webvideos. It might be interesting to get in touch to see whether we can help each other.
Hope to hear from you,
Cheers,
Lex

Marné van Veenendaal
9 years ago
Reply to  Lex Linsen

Hoi Lex,

Ik zoek iemand mijn boetseerlessen op video zet. Ben jij de aangewezen persoon?
Aanvang eind maart/april,

Groet, Marné van Veenendaal

Ted Daamen
11 years ago

Ik maak filmpjes voor kleinere bedrijven die dit als promotiemateriaal op hun site kunnen plaatsen. Omdat filmmaken veel disciplines kent (van idee tot creatie tot concept tot filmen tot editen) zoek ik mensen in die branche die op projectbasis samen willen werken aan grotere klussen.

Michiel Steenwinkel
10 years ago
Reply to  Ted Daamen

Beste Ted,

Ik ben zelfstandig filmpjesmaker (webfilm, bedrijfsfilm, informatiefilm). Ben vooral van de video’s waarin mensen zelf hun verhaal doen. Ben vooral journalist, werk met sony hdv en monteer in FCP. Leuk om wellicht in de toekomst krachten te bundelen.

Dennis Kneulman
Dennis Kneulman
11 years ago
Reply to  Ted Daamen

Hallo Ted
Ik ben NLP master en help mensen met allerlei fysieke en emotionele klachten.
Ik heb echter een achtergrond in de filmindustrie en maak nu voor een bevriende collega dvd,s. Ik doe hierbij alles van a tot z.
Ik vind de diversiteit van alles wat ik doe heel belangrijk en het houd mij creatief en scherp.
Ik wil je graag helpen en met je samenwerken bij grotere projecten.
Ik werk met Final cut express en beheers alle disciplines van geluid en camerawerk.

Ted Daamen
11 years ago

Hallo Dennis,
dank voor je reactie! Ben jij toevallig ook van plan naar de jointventure dag te gaan 7 mei? Dan zouden we daar evt kunnen kennismaken…
Hartelijke groet
Ted

Lex Linsen
10 years ago
Reply to  Ted Daamen

Dag Ted,
Interessant. Kom graag met je in contact. Mijn website is in revisie. Kijk vooral naar de infographics en animaties. Zoek samenwerking met goede webvideomaker. Waar zit jij? Ik in Bilthoven.
groet en hoop van je te hotren.

Willy Valk
9 years ago

Hallo,
Wie kan mij helpen bij het aanmelden van mijn website bij zoekmachines en metatags? Ik werk met Mac met bijbehorende programma’s.

Ik ben onlangs een organisatiebureau ‘Hands on Events’ begonnen na jaren voor een patiëntenvereniging meetings te hebben georganiseerd.

Als tegenprestatie zal ik je aanbevelen bij mijn netwerk!
Alvast dank,
Willy

Bene Bailleul
9 years ago

Ik help leidinggevenden (manager, directors, teamleaders, chefs, bazen, …) samen met hun medewekers betere resultaten behalen.
Ik ben op zoek naar bedrijven in Vlaanderen:
– die graag een gratis workshop aanbieden aan hun leidinggevenden (in hun bedrijf),
– die graag investeren in de ontwikkeling van hun leidinggevenden.
Alvast dank voor jouw actieve medewerking.

Jan van Poll
Jan van Poll
9 years ago

Ik zoek een goedkope ruimte van plus minus 40 vierkante meter in Den Haag Zuid waar ik kan starten met het geven van yogalessen. Beste tip wordt beloond met drie gratis yogalessen.

Saskia Buis
11 years ago

Ik ben (nu nog) organisatieadviseur en coach. Mijn grote droom is een therapeutisch trainingscentrum waar klanten enkele dagen aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. In een prachtige natuurlijke omgeving kunnen bezoekers een menu samenstellen uit een scala van lichaamsgerichte behandelwijzen, dans, muziek, alle soorten gesprekstherapie, massages, yoga en meditatie. Voedsel voor de ziel kan er genoten worden in de vorm van inspirerende lezingen en films. Tijdens het verblijf op het centrum wordt een blokkade/probleem dus van verschillende kanten belicht. Zo kan je werkelijk stappen zetten die anders wellicht jaren duren. Ik ben op zoek naar projectontwikkelaars, financieel experts en natuurlijk therapeuten die aan dit idee willen bijdragen.

Lenie Kelder
11 years ago
Reply to  Saskia Buis

Heel top idee Saskia. Projectontwikkelaars ken ik helaas niet, maar een samenwerking zou ik wel aan kunnen gaan.
Ik begeleid mensen die worstellen met keuzes maken. Werk en studeren is dan vaak aan de orde, maar ook bedrijven die vastlopen en relationele problemen.
Ik heb altijd een eigen bedrijf gehad en mijn motto is Laten we samen bewegen

Margaret Rekers
10 years ago
Reply to  Saskia Buis

Hoi Saskia,

Wat een mooie droom, wat een prachtig idee, zo’n centrum in een mooie omgeving. Als coach en trainer wil ik graag een bijdrage leveren. Ik heb ook allerlei ideeën die misschien op jouw droom aansluiten.

Wil je eens kennismaken en ideeën opdoen bij een centrum wat lijkt op jouw beschrijving? Dan heb ik een naam voor je van een centrum.

Interesse? Zoek me op op LinekdIn en we kunnen eens overleggen.

In ieder geval wens ik je toe dat je droom binnenkort waarheid wordt.

Anutosh van Varik
Anutosh van Varik
9 years ago
Reply to  Saskia Buis

Hallo Saskia,
Zoek niet verder, wij zijn misschien dat centrum (vlierhof.org)?
Ik zoek partners die ons healing centrum meer vorm kunnen geven, om mensen weer te laten schitteren in hun leven, leider te zijn over hun leven voor een betere wereld.

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Saskia Buis

Hoi Saskia,

Ook ik werk met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling met muziek als aanleiding en als middel. Misschien kunnen we wel wat voor elkaar betekenen.

Met een muzikale groet,
Karin

Pim de Rooij
11 years ago

Ik ben momenteel bezig met marktonderzoek voor mijn nieuwe product/business. Daarvoor heb ik nodig:

1. Mensen die hun leven wijden aan het IN BALANS BRENGEN VAN ANDEREN.

2. Een websitebouwer die bekend is met Buddypress en voor een deel van mijn winst bereid is mijn website volledig te bouwen

**help mij door (boven) op mijn naam te klikken**

Robert Rosier
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hoi Pim,

Naar de verhalen en ervaringen te oordelen van hun klanten zijn Dave en Fenny van chi-world.nl bijzonder gedreven én bedreven in het in balans brengen van mensen.

Bovendien is degene die hun website heeft gebouwd misschien ook wel de juiste persoon om jou te helpen met de jouwe.

Met vriendelijke groet,

Robert Rosier

Karin van Toor
Karin van Toor
10 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hoi Pim,
Als pianodocente breng ik balans aan bij mensen om in hun drukbezette leven even exclusieve tijd voor zichzelf te nemen.

Met een muzikale groet,
Karin

Anouk Plantinga
Anouk Plantinga
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Pim, ik geef BodyBalance. Ik kan wel zeggen dat dat iets met balans te maken heeft. 🙂 Letterlijk dus.
En met onze ´de kracht van keuze´ helpen mijn partner en ik vrouwen om uit hun ´generatiegroeven´ te stappen, zodat ze betere keuzes kunnen maken, dus gebalanceerder kunnen leven.

Pim de Rooij
11 years ago

Hoi Anouk,

Geweldig!
Jij bent precies de expert waar ik naar op zoek ben!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om mij verder te helpen op pimderooij.com?
Ik weet zeker dat, als mijn product afgerond is, ik iets voor jou en je partner kan betekenen.

Ontzettend bedankt!

Dave de Lange
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Ik help anderen in balans te komen door middel van Tai Chi en Chi Kung les, Chi Touch workshops en massages. Het is mijn bedoeling om mijn activiteiten eind dit jaar verder uit te breiden.
Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen, Pim ?

Op je website staat nog niets. Kun je wat meer vertellen over jouw initiatief ?

Groetjes,

Dave.

Esther Morren
10 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hallo Pim, voor het bouwen van je website kan je contact opnemen met Leopold Pleijsier, bedrijf Inoxa. Met buddypress en met jouw voorstel is hij bekend. tel: 06-55805790.
Ik wens jullie veel plezier!

Bianca Hofman
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hoi Pim,

Ik ben zelf bezig met het opzetten van een landelijk netwerk van massaeurs, coaches & natuurkundig genezers onder de naam Productiviteitscoach (zakelijk) en Ontspanningsplaats (particulier). Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Mijn eigen praktijk vind je op indigostar.nl

Warme groet,
Bianca Hofman

Elise Ledderhof
11 years ago
Reply to  Bianca Hofman

Hallo Bianca!

Dat klinkt als een interessant idee, dat landelijk netwerk van massaeurs, coaches & natuurkundig genezers, Wat wil je er precies mee bereiken?

Zijn de namen overeenkomstig met wat je wil bereiken voor de beide partijen. Want ik kan me voorstellen dat in onze beroepsgroep (ik val onder alle 3) er meer kan dan of de productviteit verhogen of alleen ontspannen. Ik ben erg benieuwd naar je reactie en ook of ik je hier eventueel bij kan ondersteunen.

Groetjes, Elise

Anoeshka van den Brink
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hoi Pim, Vanaf september ga ik samen met mijn Compagnon een work life balance programm draaien. Maar je website doet het niet.

Joyce Boerkoel
11 years ago
Reply to  Pim de Rooij

Hallo Pim,
Veel mensen zijn eenzaam, hebben niemand om hun belevenissen van de dag mee te bespreken, missen iemand om mee te knuffelen, samen erop te kunnen gaan, etc. Ik breng singles die veel overeenkomen bij elkaar door persoonlijke relatiebemiddeling. Hierdoor draag ik bij aan de balans van velen.

Grietje Veninga
11 years ago
Reply to  Joyce Boerkoel

Hallo Joyce,

Ik vind dat je gelijk hebt dat de meeste dingen makkelijker gaan als je niet alleen bent. Alleen al voor het runnen van een eigen zaak is het heel fijn als je feedback krijgt en dat er iemand is die je steunt.

In mijn kennissenkring merk ik dat de meeste mensen die alleen zijn toch een partner of een maatje zoeken, natuurlijk hoeft dit niet voor iedereen zo te zijn.

Lou Marten
11 years ago

Goed artikel en ik deel ook al jaren de ervaring.

Ik ben op zoek naar teamleden op gebied van communicatie in combo met techniek, creativiteit en strategie om mijn netwerkorganisatie Two Senses.nl aan de gang te krijgen in samen werking met Thyraxx. Alles word overkoepeld door deMeemakers.nl

Lex Linsen
9 years ago
Reply to  Lou Marten

Dag Lou,
Ik produceer animaties, infographics, datavisualisaties en webvideo’s., en kom voort uit communicatiemanagement en advies. Ik zou graag meer weten over wat je zoekt. Je kunt me bereiken via linkedin Lex Linsen, of via linsen.nl
Hoop van je te horen
hartelijke groet,
Lex

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik ben Engelen Therapeut en help vrouwen met energetische healings en Readings. Als ze bij me weggaan voelen ze zich ontspannen, hebben ze berusting gevonden en zijn ze stress kwijt. Ze komen in een positiever state. Eigenlijk is iedereen blij na een sessie met Engelen energie.

Ken je vrouwen die last hebben van stress, gebrek aan zelfvertrouwen of fysieke klachten hebben? Stuur ze dan door: sherina@blijcoaching.nl

Sarah Kruit
11 years ago

Hoi Sherina,

Ik zag op je website dat je uit Den Haag komt, daar werd ik helemaal BLIJ van! Heb je mij oproep gezien op het blog? Ik stuur je een mailtje!

Cynthia Strijbos
9 years ago

Dag Sherina,

Misschien kunnen wij elkaars business versterken? Ik ontwerp en verkoop Edelsteensieraden om mensen te helpen hun geestelijke en lichamelijke gezondheid te ondersteunen. We zouden elkaars klanten kunnen doorverwijzen?

Maja van der Zijden
Maja van der Zijden
11 years ago

ik ben opzoek naar organisaties die verdwaald zijn in besturings of organisatie modellen omdat hun business model is veranderd . Als ik een lead krijg zal ik zeker jouw business promoten bij iedere gelegeneheid promoten

Hans Peeters
11 years ago

Ik zoek mensen die met mij spel in de ruimste zins des woords willen ontwikkelen/aanbieden aan iedereen die iets met spel wil doen met name als activiteit.

Finn Sesay
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

@Hans,
Ik zou graag eens met je willen kletsen, ben zeer geïnteresseerd.
Finn

Hans Peeters
11 years ago
Reply to  Finn Sesay

Hallo Finn,

Kletsen kan altijd.
Wat ik met name wil is meer klanten voor mijn speldiensten.
Ik wil dus dat ik meer doelgroepen kan benaderen vanuit een bep. behoefte bij die doelgroepen. Het moet wel met spel te maken hebben.

Neem gerust contact met mij op per email of telefonisch.

Groet,

Hans Peeters

Finn Sesay
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

Of zou je op 10 mei naar Maarssen kunnen komen bij de NWEDInloop ? Dan kunnen we daar praten.

Finn Sesay
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

Helder. En helemaal prima. Heb je ook skype ?

Finn Sesay
11 years ago
Reply to  Hans Peeters

We zijn in ieder geval alvast in contact. Laten we snel kijken of we ook iets kunnen afspreken, om te brainstormen.
Jij zit in het noorden van het land he ?!

Sarah Kruit
11 years ago

Ik zoek vrouwen uit de omgeving Den Haag/Delft, die bereid zijn om hun massages bij mensen thuis(vrouwen) te geven. Ook ben ik op zoek naar “coaches”/therapeuten die deze vrouwen iets kunnen bijleren over gezondheid/welzijn/innerlijke rust, in wat voor een vorm dan ook, ook de omgeving van Den Haag/Delft. Graag zou ik met jullie willen samenwerken. Ik zorg voor je klanten, jij voor je dienst!

Yvonne Schrijver
Yvonne Schrijver
11 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Ben woonachtig in de regio Delft/Den Haag en wil graag met je samenwerken waar het gaat over begeleiding.

Sarah Kruit
11 years ago

Hoi Yvonne!

Leuk als we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Heb je ook een website? Dan kan ik eens bekijken wat je doet en kan ik je een mail sturen met mijn idee.

Thorsten Meininger
11 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Ik geef detox weken in de Ardennen en iedereen die aan gezondheid wil werken en de nodige balans zoekt is welkom. Natuurlijk werk ik met een affiliate system.

Sarah Kruit
11 years ago

Klinkt super leuk. Detox vind ik ook een leuk onderwerp. Ik zie dat je uit Amsterdam komt en aangezien ik bij de mensen aan huis kom, vroeg ik mij af wat voor een manier je precies in gedachten had om samen te werken?

Nicole van Dijk
10 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Hi Sarah,
Ik ben lifecoach in de regio Rotterdam. Wellicht kan ik iets voor je betekenen op het vlak van begeleiding? Mijn doelgroep=hoger opgeleide vrouwen (ca. 30-50 jaar). Ik geef ook (thema-)wandelingen in de natuur en creatieve workshops.

Bianca Meijsen
11 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Hee Sarah,

Lukt het al een beetje met de samenwerkingsverbanden? Kijk ook eens op mijn site en kom eens langs tijdens Open Coffee Haaglanden. Daar komen regelmatig collega’s van ons die altijd geinteresseerd zijn in prettige samenwerkingen. Veel succes en wellicht tot IRL!

Hartverwarmende groet,
Bianca Meijsen

Anita Brinkman
9 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Hoi Sarah,

Ik zie dit concept zeker zitten voor (pas) moeders. Weet niet of jij iets hebt met deze doelgroep?

Krijg wat betreft postnatale issues het meeste verkeer naar mijn site vanuit het westen van het land.

Heb via je website contact gezocht. Hoop van je te horen.

Gr Anita

Minjon van Zoest
11 years ago
Reply to  Sarah Kruit

Hoi Sarah,

Ik ken een goede coach in Den Haag op het gebied van voeding en gezondheid. Stuur me gerust een mail als je de contactgegevens wil hebben.

Hartelijke groet,
Minjon.

Corry Bos
9 years ago

Ben jij die (interim) manager die zijn team op een ontspannen manier met de neuzen dezelfde kant op wil krijgen? Vind jij een ‘veilige’ sfeer net zo belangrijk als ik? Ik wil graag praten over samenwerken.

Wilem Koopman
11 years ago

Ik ben trainer en counsellor. En help graag high potentials aan hun doorbraak. Samenwerken doe ik volop. Wat ik zelf nu nodig heb is een joint venture partner die mijn businessmodel ziet zitten en wil meedoen. Wie ken jij?

Helmy Kleinlugtenbeld
10 years ago
Reply to  Wilem Koopman

Beste Wilem,

Graag wil ik meer weten over je businessmodel. Wil je me ook laten weten wat voor soort partner je zoekt?

Warme groet, Helmy

Ingrid Schilt
Ingrid Schilt
11 years ago

Hoi Ted,
lees net je reactie met de vraag om op projectbasis samen te werken aan filmklussen als promotiemateriaal. Ik heb daar zeker belangstelling voor. Ik ben professioneel voice-over en deed al veel inspreekwerk voor ook grote bedrijven.
Als je meer wilt weten, dan hoor ik dat graag van je.
Vriendelijke groet,
Ingrid Schilt

Pauline Teunissen
11 years ago
Reply to  Ingrid Schilt

Hallo Ingrid,

Ha, ik zoek ook een professionele voice-over. Wil je mij je gegevens sturen? Heel graag. pauline@prezz.org.

Natascha van Der linden

Ik zou graag met anderen in contact komen over het verwezelijken van kunst relatie geschenken voor bedrijven en de aanpak van grote kunstprojecten voor bedrijven. Als beeldend kunstenaar NataschaVanderlinden.nl vele activiteiten ondernomen en vele lessen en workshops verzorgd waarbij creativiteit en mindfullness ontwikkeld worden evenals kennis van kunstgeschiedenis, natuur enz als inpiratiebron dienenen. Voor mijn webwinkel Heartsz.nl ben ik opzoek naar interieur fotografen en mgazines die mij kunnen ondersteunen.

Krista Steenbergen
9 years ago

Wat is het trouwens een FANTASTISCH platform/netwerk wat Nisandeh ons hier biedt..!! Mooi om te zien hoeveel er gebeurt en hoe snel de interactie groeit!

Wat een gulle gift!!

DANK!

Sonja Schaap
Sonja Schaap
11 years ago

Door op de juiste manier te communiceren, adviseren, organiseren en structueren, zorg ik er als communicatiecoördinator voor dat het gewenste karakter van een bedrijf zichtbaar wordt. Hierdoor kan een bedrijf zich op de juiste manier profileren bij haar doelgroepen.
Mijn primaire doelgroep: MKB bedrijven tot circa 50 man personeel zonder communictieprofessional in dienst, bij voorkeur in Zuidwest-Nederland. Mocht je bij zo’n bedrijf binnenkomen of een bedrijf kennen waar je constateert dat er op dit gebied werk aan de winkel is, dan zou ik het erg fijn vinden als je mij in contact brengt met de juiste persoon binnen dit bedrijf. Mocht hier een opdracht uit komen, dan maak ik graag afspraken over een deel van de winst met jou. Of wellicht heb je zelf profileringvraagstukken voor je eigen bedrijf waar ik je mee kan helpen. Je kunt dan zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. Help jij mij? Dan help ik jou!

Frank Janssen
9 years ago

Ik zou graag met andere Business Blogging Master Class members in Z-Limburg regelmatig in contact willen komen als een soort mastermind groep

Heb je interesse? graag!

Django Blok
11 years ago

Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw en uniek sociaal netwerk. Ik heb een business model en een website ontwerp en kan wel wat supporters en ondersteuning gebruiken. Momenteel ben ik op zoek naar mensen die ook geloven in mijn concept (ook al is het hier een beetje vaag omschreven) en er aan willen bijdragen en tijd willen investeren.
Wat ik zoek:
– Een PHP ontwikkelaar
– Mensen die het willen promoten (connecties in de evenementen/uitgaansbranche)

Stephan Abbes
10 years ago

Ik ben een student Small Business en Retail management, en ben opzoek naar een originele manier om een Student Company op de kaart te zetten. Ik zit aan een leuke stunt of actie te denken.

Iemand een leuk idee?