WIJ sterker dan IK

4468 views | 170 reacties |
shares


Mijn eerste zakenpartner kon in de toekomst kijken.

Ik bedoel dat ze zo’n inzicht had in de softwaremarkt van dat moment (25 jaar geleden) en zo’n sterke intuïtie – dat ze accuraat kon voorspellen waar de markt heen ging.

Ik had de gemakkelijke taak om de software die zij voor zich zag te ontwikkelen en in de wereld te zetten…

We waren ontzettend succesvol – maar redden het niet, zonder elkaar…

Jaren later, toen ik naar Nederland was verhuisd, heb ik lang geworsteld om het in mijn eentje voor elkaar te krijgen als trainer en coach.

Pas toen ik een groep vrienden bij elkaar kreeg als mijn “adviesraad”, werd Open Circles geboren en werd het pad naar succes steeds duidelijker…

Later, toen Vered aan boord kwam als mijn partner, en gedurende de jaren dat de beste mensen met ons samenwerkten, werd dit potentieel voor succes werkelijkheid.

En weer, als ik terugkijk… ik had het niet voor elkaar gekregen in mijn uppie…

Als er één advies is dat ik je kan geven, na 25 jaar van successen en mislukkingen, dan is het dit…
Je kunt succesvol zijn in je eentje… zeker. Maar slechts tot op zekere hoogte…

Als je echt succesvol wilt zijn… zorg dat je een team hebt.

Nu niet schrikken, ik had het niet over werknemers…
Ik zei “team”.
Mensen die jouw visie ondersteunen.
Mensen die met je brainstormen, die je adviseren om met anderen in contact brengen.

En wat dacht je van mensen die je helpen om je producten en diensten te promoten en in de markt te zetten?
Zou het niet geweldig zijn als je dat niet allemaal zelf hoefde te doen?

Hier volgen een paar voorbeelden van succesvolle Joint Ventures (partnerships) die onze studenten in het afgelopen jaar creëerden:

 • Een 24-jarige student ging samenwerken met een City Tour bedrijf in New York. Hij promoot hun city tours op Nederlandse reiswebsites en hij krijgt commissie voor elke geboekte tour. Momenteel verdient hij ongeveer 4.000 euro aan winst per maand – passief, en is hij op zoek naar andere bedrijven in grote toeristische steden om het model te dupliceren.
 • Een succesvolle alternatieve arts stuurt haar patienten voor vitaminen en voedingssupplementen naar een locale natuurwinkel. De winkel stuurt klanten die op zoek zijn naar persoonlijk gezondheidsadvies door naar haar.
  De praktijk van de arts is vrijwel volledig gebaseerd op doorverwijzingen van de locale natuurwinkel.
 • Een student van ons ontdekte een groot financieel bedrijf in een gebouw zonder kantine. Hij opperde om één van de hallen te gebruiken en een kantine te openen. Hij kreeg de ruimte – zonder huur te hoeven betalen – en met een kleine investering en twee part-time werknemers had hij een winstgevende zaak vanaf dag één.

Hier volgt een prachtige kans die je kunt grijpen om te profiteren van de kracht van partnerschap in jouw business:

Gebruik het commentaarveld hieronder om in contact te komen met mijn netwerk, de duizenden gelijkgestemde ondernemers die deze blog lezen. En zoek naar mogelijkheden om met een aantal van hen samen te werken.

Het enige wat je hoeft te doen is in het commentaarveld te delen wat voor steun of hulp je nodig hebt en wat voor steun of hulp je wilt geven.
En vervolgens de comments van anderen te lezen die interessant voor je kunnen zijn om op te reageren of om contact mee te maken.

Bijvoorbeeld:

 • “Ik ben een webdesigner en ik zoek een tekstschrijver om samen een product te maken (een compleet webpakket voor middelgrote, high-tech bedrijven)”.
 • “Ik heb een klein hoveniersbedrijf in het zuiden van het land en ik zoek naar schoonmaakbedrijven om elkaars diensten te promoten (ik promoot jouw diensten aan mijn klanten en jij promoot mijn diensten aan jouw klanten)”.
 • “Ik ben op zoek naar iemand die me in contact kan brengen met middelgrote bedrijven die in een re-organisatieproces zitten. Als ik een deal sluit voor mijn verandermanagement training, dan deel ik de winst met je”.

Dus, ga je gang en plaats jouw oproep in het commentaarveld hieronder. Kom weer eens terug op dit blog om de berichten van anderen te bekijken en erop te reageren.

En stuur dit artikel door naar al je

 • - Facebook-vrienden
 • - Twitter-volgers
 • - LinkedIn connecties
 • en bloglezers...

Op jouw succes!

Nisandeh

Deel je ervaringen en lees die van anderen.

170 reacties

 1. 5 stars
  Martine Verweij
  466 reacties

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar enthousiaste en serieuze Open Circles – studenten in Zeeland die minimaal de Master Entrepreneur hebben gedaan. Uit deze groep van enthousiaste en bevlogen ondernemers kies ik graag mijn team. Ook om regelmatig samen te komen om meer van elkaar te leren en te brainstormen.

  Groene groetjes,
  Martine

 2. 3 stars
  Yassir van Unen
  249 reacties

  Ik ben kPNI Geneeskundige en ik zoek mensen die via hun product, service of werk in contact staan met chronisch zieke mensen die zij in contact kunnen brengen met mij zodat ik hen kan helpen.

  Dit kunnen bepaalde therapeuten zijn, (web)winkels, GGZ/Wajong medewerkers etc.

  1. 4 stars
   Anita Brinkman
   326 reacties

   Hai Yvonne
   Ik heb prive en zakelijk te maken met (chronische) ziektes
   Zou graag contacten.
   Gr Anita

 3. 0 stars
  Koen Houtappels
  1 reacties

  Hallo,

  Ome Cor ziet dagelijks prachtig vastgoed dat al veel te lang leeg staat. In plaats van heel lang te wachten tot projectontwikkelaars, makelaars, beleggers of gemeenten een invulling voor dit vastgoed bedenken, draait Ome Cor het om.

  Ome Cor daagt de gemeenschap, de mensen die zich betrokken voelen bij een object uit. Iedereen met een goed concept of plan voor een leegstaand pand, verlaten industrieel erfgoed, in de steek gelaten schoolgebouw en dergelijke, kan bij Ome Cor terecht. Ome Cor heeft alles in huis om, samen met de indiener van het concept en andere stakeholders, een idee te realiseren.

  Ome Cor gaat naar verwachting live in december, maar is nu te vinden op facebook/ twitter/ linkedin en onze website.
  Je kunt je alvast inschrijven, dan wordt je op de hoogte gehouden door omeCor.
  Ome Cor is op zoek naar mensen met ideeën! Ome Cor helpt!

  Ome Cor is een initiatief van Jochem en mij (Koen). Twee ondernemers die vroeger samen spijkerbroeken verkochten en die elkaar weer gevonden hebben. De een heeft een internetbedrijf en de ander een vastgoed-bedrijf. Beide zijn het erover eens, dat het anders moet! Leuker toffer, transparanter! Oude gewoontes loslaten en opnieuw beginnen. OmeCor start in Nederland, en gaat straks internationaal.

  Iedereen is welkom!
  Twitter: @OmeCor_knows!

  Groet Ome Cor-team

 4. 1 stars
  Rene van Esch
  29 reacties

  Speciale handjes gevraagd

  Mijn naam is René van Esch. Al geruime tijd volg ik de cursussen van Open Circles. Het pad van Business Bootcamp, Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom via Life Skills University tot Business University heb ik helemaal doorlopen. In het boek ‘Koplopers’ ben ik een van de succesvolle ondernemers die zijn verhaal mag delen. Onlangs stond ik met joint-venture-partner René Borghouts op het podium van een Business Master Class. Door de inzichten die ik hierdoor allemaal kreeg, heb ik mijn bedrijven Renove Service en Latexspuiten.com gerenoveerd en verbouwd tot TOPMuurTotaal. Ingrijpende veranderingen hebben al plaats gevonden en er is nu nog veel ‘in aanbouw’. Bij deze aanbouw blijft noodgedwongen een aantal klussen liggen doordat er bijvoorbeeld andere prioriteiten zijn en doordat er simpelweg geen tijd voor is. Het belangrijkste inzicht echter is dat ik specialistisch werk aan de specialist moet over laten. Omdat ik mijn business snel verder wil uitbouwen vraag ik nu hier je hulp om jouw bouw-gerelateerde handjes, jouw expertise in te mogen zetten op de juiste plek(ken) in mijn groeiende bedrijf.

  Ik vraag hulp bij:
  • administratie
  • klantbeheersysteem voor zowel windows als apple
  • juridische zaken mbt bouwsector (contracten, voorwaarden, correspondentie)
  • telemarketing
  • seo copywriting / tekstbewerking
  • seo vertalingen NL-EN
  • social media planning en monitoring
  • gastblogging (interieur-adviseurs, interieur-stylisten, huisverkoop-stylisten, architecten)
  • video creatie en techniek (registratie, techniek, editing, montage)

  Ik bied aan:
  • mijn kennis en ervaring om jouw business te coachen
  • mijn netwerk-ervaring (met achterliggende waardevolle contacten)
  • mijn persoonlijke begeleiding naar het podium van jouw business
  • communicatiemiddelen en advies hoe jouw business te presenteren

  Kort gezegd bied ik dus mijn hulp, kennis en ervaring aan in ruil voor jouw hulp, kennis en ervaring. Als je geïnteresseerd bent in mogelijke manieren van samenwerking tussen jouw en mijn bedrijf, stuur mij dan een mailtje met een korte beschrijving van jezelf/bedrijf/expertise, je motivatie en wat je mij als tegenprestatie kunt aanbieden. Ik zal proberen mijn expertises hieraan te koppelen zodat we zo snel mogelijk tot een win-win-win-win-situatie komen (jouw bedrijf-mijn bedrijf-jouw klanten-mijn klanten!) en tot concrete afspraken komen.
  Samen met mijn zakenpartner René Borghouts zullen we dan ook aan jouw bedrijf bouwen.

  Natuurlijk heb je vragen; mail me gerust!

  Met warme groet en big(!) hug

  René van Esch
  rene@topmuurtotaal.nl

 5. 0 stars
  Petra Donkers
  6 reacties

  Help mij om gezinnen te helpen op weg naar:

  “MEZELF ZIJN”

  Ik ben op zoek naar ingangen bij basisscholen in heel Nederland om een (gratis) introductie workshop te geven in de avonduren.

  Deze praktische, positieve en toekomstgerichte workshops leren kinderen en ouders: “mezelf zijn”.

  Wat kunnen ze bereiken?
  – de familieband verstevigen
  – steviger in de schoenen te staan
  – pesten tegen gaan
  – voorbereid te zijn op de maatschappij
  – meer ENERGIE krijgen
  – beter CONCENTREREN
  – GEZOND te blijven/worden
  – ADHD/ADD te overwinnen
  – DYSLEXIE te overwinnen
  – OVERGEWICHT te overwinnen
  – AUTISME te overwinnen
  enz.

  maar ook:

  – WENSEN en DROMEN in kaart te brengen en ernaar toe te werken
  – TALENTEN bij jezelf te ontdekken en erkennen
  – Kansen zien om SAMEN te WERKEN.

  Wil jij bereiken wat wij als gezin bereikt hebben?

  Een paar essentiele voorbeelden van onze verbeteringen:

  Meer ENERGIE
  – mijn vriend was binnen enkele weken van een burn-out af, hij heeft nog nooit zoveel energie gehad als nu en kan de hele wereld aan.

  ADHD
  – ik was binnen 6 weken van mijn ADHD klachten en medicijnen af, mijn hoofd is leeg als ik dat wil i.p.v. in volledige chaos. Ik kan me veel beter concentreren, spring niet meer van de hak op de tak. Bovendien ben ik blij met de dingen die ik afrond i.p.v. te veroordelen wat niet lukt.

  HOOFDPIJN
  – mijn regelmatig terugkerende hoofdpijn is verdwenen.

  MEZELF ZIJN
  – bij de musical vereniging kreeg ik het compliment dat ik veel dichter bij mezelf sta en daardoor veel beter acteer.

  ADD
  – mijn zoontje was in dezelfde tijd van zijn ADD medicijnen af, is veel geconcentreerder, veel meer aanwezig en hij is praat veel meer.

  LONGINHOUD
  – een vriendje van hem met Astma had in 6 weken tijd zijn longinhoud 30% vergroot,

  PESTEN
  – een ander jongetje had nog nooit vrienden gehad, werd alleen maar gepest. Hij is op vakantie gegaan en kwam terug met een big smile op zijn gezicht! Hij had 3 vrienden gemaakt. Weer terug op school veranderde zijn hele leven.

  – en zo kan ik nog even doorgaan.

  Kun je mij helpen of ben je zelf geïnteresseerd, dan hoor ik dat graag!

  Groetjes,
  Petra

 6. 0 stars
  Josine van Lith
  8 reacties

  Voor ons advies en coaching bureau ben ik zoek naar enthousiaste, ervaren en zelfstandige verkopers en mensen die de opleidingen, trainingen en workshops via persoonlijke verkoop, en social media weten te vermarkten en verkopen.

  Doelgroep bestaat uit zelfstandige coaches, managers, consultants, en zakelijke markt.

  Voor de eerste opdracht krijg je betaald per verkocht product. Als we een klik hebben dan bestaat zeker de mogelijkheid om meer met en voor ons te doen.

  Geïnteresseerd: stuur een reactie naar Josine van Lith,
  vanlith@mastercoaching.nl. Graag een korte motivatie en je CV.

  Leuk! Ik kijk uit naar je reactie.

  .

 7. 5 stars
  Michaëla Wierdsma
  523 reacties

  Weer een bewijs dat je als team verder komt dan alleen. Inmiddels heb ik een intervisie groep van ondernemers die elkaar support in de business. Heel prettig.

  Ik ZOEK therapeuten die een ruimte per uur of dagdeel willen HUREN in Castricum. In mijn centrum is nog veel mogelijk.

  Fijne zomer, Michaëla

 8. 3 stars
  Willy Valk
  225 reacties

  Hallo,
  Wie kan mij helpen bij het aanmelden van mijn website bij zoekmachines en metatags? Ik werk met Mac met bijbehorende programma’s.

  Ik ben onlangs een organisatiebureau ‘Hands on Events’ begonnen na jaren voor een patiëntenvereniging meetings te hebben georganiseerd.

  Als tegenprestatie zal ik je aanbevelen bij mijn netwerk!
  Alvast dank,
  Willy

 9. 1 stars
  Corry Bos
  54 reacties

  Ben jij die (interim) manager die zijn team op een ontspannen manier met de neuzen dezelfde kant op wil krijgen? Vind jij een ‘veilige’ sfeer net zo belangrijk als ik? Ik wil graag praten over samenwerken.

 10. 0 stars
  Shiwan Arkawazi
  1 reacties

  Hallo,

  Mijn is Shiwan Arkawazi, ik ben een student die elke dag een gat in de markt vind. Vooral op het gebied van applicaties. Zo heb ik meerdere ideeën, die miljoenen potenties hebben.

  Hierom vraag ik of jullie gemotiveerde investeerders of programmeurs kennen, die hier aan mee willen doen.

  Neem contact met mij op: ShiwanArkawazi@gmail.com

 11. 3 stars
  Frank Janssen
  154 reacties

  Ik zou graag met andere Business Blogging Master Class members in Z-Limburg regelmatig in contact willen komen als een soort mastermind groep

  Heb je interesse? graag!

 12. 1 stars
  Mick Laarman
  32 reacties

  Sinds begin dit jaar, geef ik expats (buitenlanders die een periode in Nederland wonen en werken) Nederlands les en coach ze op gebied van culturele verschillen op de werkvloer. Dankzij de Business Bootcamp en de Business Vrouwendag, heb ik contact met een aantal mensen die ook beroepsmatig met expats werken. Maar het is altijd leuk om met meerdere “disciplines” samen te werken. Dus wat je ook doet “met” expats, ik kom graag met je in contact.
  Laat wat van je horen!

 13. 0 stars
  Bert Kuiper
  18 reacties

  Ik ben op zoek naar een trainer van technische medewerkers om samen een training mee te gaan doen. De training moet gaan over persoonlijke groei. Bv. Beter communiceren. Ik ben bereid om te helpen met acquireren, programma ontwikkelen en of gratis de eerste training te verzorgen.

  1. 0 stars
   Josine van Lith
   1 reacties

   Hi Bert,

   Ik heb interesse om met je in contact te komen om een training voor technische mensen op te zetten. Ik ben trainer, coach en programmamaker. Werk vanuit mijn eigen trainingsbureau.

  2. 0 stars

   Hoi Bert,

   Ik wil graag met je praten over je plan om een training te geven. Ik doe regelmatig trainingen over persoonlijke groei en ontwikkeling en vind het vooral leuk om dat in technische omgevingen te doen.
   pulsarpartners.nl/training-en-coaching/

   Bel me gerust voor een afspraak: 0644476865

 14. 1 stars
  Jan van Poll
  25 reacties

  Ik zoek een goedkope ruimte van plus minus 40 vierkante meter in Den Haag Zuid waar ik kan starten met het geven van yogalessen. Beste tip wordt beloond met drie gratis yogalessen.

 15. 3 stars
  Marné van Veenendaal
  175 reacties

  Ik wil de wereld kleurijker maken door middel van mozaïek.

  Mijn doelgroep is kinderen.

  Dat wat er leeft, pesten, saamhorigheid-cohesie, waar de school voor staat, jubileum. A.d.h.v. tekeningen van kinderen ontwerpen maken en deze omzetten in werkbare mozaieken.

  DROOM; grote projecten in Utrecht, Nederland, Europa,

  Ik zoek:creatieve mensen die ook warm draaien voor dit doel, focus houden en prioriteiten kunnen stellen, goed kunnen communiceren.

 16. 0 stars
  Lou Marten
  1 reacties

  Ik doe niks anders dan met alle leeftijden samen te werken, het zegt namelijk helemaal niks, iedereen heeft zijn eigen kennis, ervaring en inzichten die heel goed met elkaar kan delen als je goed kan communiceren met elkaar. Het is maar een nummer die je aan herinnert wanneer je op deze wereld bent geworpen.

 17. 1 stars
  Hugo Janzen
  55 reacties

  Ben een nieuw internetproduct aan het bouwen met een zakenpartner.
  Een gave joint venture tussen een 21 jarige en mijzelf als 52 jarige.
  Super gaaf! En beide generaties vullen elkaar perfect aan op gebied van knowhow en ervaring.

  1. 1 stars
   Lex Linsen
   48 reacties

   Heb zelf ook goede ervaringen met samenwerking met jonge mensen. Je maakt me nieuwsgierig Hugo naar wat jullie doen. Kun je daar al iets over zeggen? En wat ervaar jij als de meerwaarde van de 21-jarige?
   Hartelijke groet,
   Lex

 18. 1 stars
  Lauren Valbert
  34 reacties

  I am a marketing consultant and strategist for start-ups and entrepreneurs. I am always looking for creative people that offer solutions within the marketing field to partner with me on client offerings. If I feel comfortable with your value and the level of your services, I will pitch you as “one of my team” to potential clients.

  I am looking for:
  – website designers (from WordPress to bespoke/custom)
  – graphic designers (logos, PPTs, brochures)
  – photographers/videographers
  – social media experts
  – PR people with a good Dutch journalist network

  1. 1 stars
   Lex Linsen
   48 reacties

   Hello Lauren,
   I produce animations, infographics, datavisualisations and webvideos. It might be interesting to get in touch to see whether we can help each other.
   Hope to hear from you,
   Cheers,
   Lex

   1. 3 stars
    Marné van Veenendaal
    175 reacties

    Hoi Lex,

    Ik zoek iemand mijn boetseerlessen op video zet. Ben jij de aangewezen persoon?
    Aanvang eind maart/april,

    Groet, Marné van Veenendaal

 19. 4 stars
  Krista Steenbergen
  256 reacties

  Wat is het trouwens een FANTASTISCH platform/netwerk wat Nisandeh ons hier biedt..!! Mooi om te zien hoeveel er gebeurt en hoe snel de interactie groeit!

  Wat een gulle gift!!

  DANK!

 20. 4 stars
  Krista Steenbergen
  256 reacties

  Ik ben op zoek naar iemand die mij in contact kan brengen met mijn doelgroep:

  succesvolle, intelligente, hoogopgeleide mannen (directeuren, managers, ondernemers) die intimiteit als bron van inspiratie willen gebruiken voor persoonlijke groei.

  in ruil deel ik mijn winst met je! Zo kun jij gemakkelijk passief inkomen genereren enkel door jouw netwerk te delen.

  Met Muzera help ik succesvolle mannen om weer echte mannen te worden! Dit doe ik door surrogaatdating en intimiteitscoaching.

  Alvast bedankt!

 21. 0 stars
  Kasper de Rijke
  2 reacties

  Mijn vrouw en ik hebben een business Panahifoodconcepts waarbij wij ontbijt, (warme) lunches etc aanbieden aan scholen, kinderen in de leeftijd van 2 t/m 20 en de onderwijzers en leraren. Wij hebben nu 3 jaar 1 grote klant, de internationale Duitse school in Den Haag, hetgeen succesvol is. Wij zijn nu zover dat we aan groeien denken en dat kunnen en willen we niet alleen. Mijn vrouw en haar team koken dagelijkse verse warme maaltijden en kopen slim in. Wie heeft interesse om dit concept verder uit te bouwen, samen met ons?

 22. 4 stars
  Bene Bailleul
  321 reacties

  Ik help leidinggevenden (manager, directors, teamleaders, chefs, bazen, …) samen met hun medewekers betere resultaten behalen.
  Ik ben op zoek naar bedrijven in Vlaanderen:
  – die graag een gratis workshop aanbieden aan hun leidinggevenden (in hun bedrijf),
  – die graag investeren in de ontwikkeling van hun leidinggevenden.
  Alvast dank voor jouw actieve medewerking.

 23. 0 stars
  Erna Ruijne
  1 reacties

  Ik ben 22 jaar grafisch/reklame ontwerper en dtper. Sinds 3 jaar werk ik ook met stoffen en designs voor de babybranche. Graag wil ik voor de modebranche werken, daar stoffendesigns, kleding en creatieve dingen voor bedenken.
  Wie heeft er contactpersonen in zijn netwerk en wil mijn helpen opdrachten te vinden in de mode en stoffenbranche? Het liefst In Flevoland of omgeving. Bij een gezamenlijke opdracht kunnen we de winst delen. Graag werk ik samen met inspirerende mensen!

  Geweldig artikel trouwens, Nisandeh!

 24. 0 stars
  Agnes van der Graaf
  1 reacties

  Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het vinden en ‘krijgen’ van klanten voor mijn creatieve wandelcoachings, stiltewandelingen en workshops.

  1. 3 stars
   Frank Janssen
   154 reacties

   Agnes,

   als online marketing expert help ik bedrijven om enerzijds gevonden te worden in Google en anderzijds middels goede teksten en een call to action aan een hoge conversie

   laten we contact leggen als je wilt, dan kunnen we over je biz brainstormen

   Frank

 25. 1 stars

  Ik zou graag met anderen in contact komen over het verwezelijken van kunst relatie geschenken voor bedrijven en de aanpak van grote kunstprojecten voor bedrijven. Als beeldend kunstenaar NataschaVanderlinden.nl vele activiteiten ondernomen en vele lessen en workshops verzorgd waarbij creativiteit en mindfullness ontwikkeld worden evenals kennis van kunstgeschiedenis, natuur enz als inpiratiebron dienenen. Voor mijn webwinkel Heartsz.nl ben ik opzoek naar interieur fotografen en mgazines die mij kunnen ondersteunen.

 26. 3 stars
  Helmy Kleinlugtenbeld
  193 reacties

  Helemaal mee eens Nisandeh!

  En voor onze MasterMind groep heb jij de aanzet gegeven in de Master Entrepreneur. Wij komen elke maand bij elkaar om samen te ontbijten en er zijn al diverse samenwerkingverbanden ontstaan in onze groep.

  Zelf ben ik op zoek naar horecaondernemers in zuid-oost Nederland die hulp nodig hebben bij specifieke projecten of veranderingen in hun bedrijf. Kun jij mij in contact brengen met die horecaondernemer, dan ga ik graag met jou in gespek over wat ik voor jou kan betekenen.

  1. 3 stars
   Frank Janssen
   154 reacties

   Helmy,

   ik ken iemand die een horeca groothandel heeft in Brunssum.

   Wil je met hem contact leggen?

   Frank

 27. 1 stars
  Kees van der Stel
  41 reacties

  Na het Business Bootcamp in januari 2012 ben ik direct begonnen met het bouwen van mijn ‘team’. De eerste gesprekken ben ik al aan het voeren. Op dit moment gaan de gesprekken over de herpositionering van mijn programma Innerlijk Leiderschap. Het is een zestien-daags programma dat handelt over bewustzijnsontwikkeling, zeg maar doorgezette persoonlijke groei. Alles staat voor mij open op dit moment: naam, doelgroep, prijs, must have of nice to have, de promotie, de teksten, waar te promoten enz. De content ligt er en de introductie heb ik al gedaan in 2010.

  Ik kom er zeker nog op terug op dit blog.
  Kees

 28. 0 stars
  John van Geldere
  1 reacties

  Hallo, ik heb een boekje geschreven met recepten en heb dit aan een bepaald thema gekoppeld. De bedoeling is om hier een serie van te maken. Dit boekje betreft belegde broodjes en na wat research heb ik nog andere grote markten ontdekt, zoals bv desserts. Ik ben alleen totaal onhandig in de technische kant van het verhaal. Ik zie de vormgeving voor me en weet op welke site’s ik moet zijn om te verkopen maar kan dit dus niet zelf. Ben daarom op zoek naar iemand die dit beheerst en net als ik de wil heeft om een leuk en mooi product te maken en dit samen tot een succes te brengen.

  1. 3 stars
   Helmy Kleinlugtenbeld
   193 reacties

   Dag John,

   Leuk idee! Waar haal je de recepten vandaan?
   Ik ben actief in de horeca, wellicht kan ik je nog aan connecties helpen?
   Succes ermee.

   Warme groet, Helmy

 29. 0 stars
  Joy Claessens
  3 reacties

  Hallo, ik ben Zeilmaakster op het gebied van kamperen. Ik maak voortenten op maat en alles wat daar bij hoort, ook de nodige reparaties.

  Zelf ben ik al een aantal jaren plannen aan het maken om er voor te zorgen dat de jeugd meer en meer geïnteresseerd raakt in alle soorten “ambachtelijke beroepen” die er zijn. Heb hele mooie plannen om een Ambachtscentrum op te zetten waar iedereen jong en oud bij elkaar komt om van elkaar te leren.

  Ik ben van mening, en ben zeker niet de enige, dat de jeugd zich te veel focust op de technologische mogelijkheden en daardoor vergeet waar de producten écht vandaan komen.

  Ik zou graag in contact komen met mensen, die ook ambachtelijk werken en graag mee willen denken naar de mogelijkheden.

  Mijn email: info@zeilmakerijclaessens.nl

  1. 2 stars
   Dorien Ketel
   91 reacties

   Dag Joyce,

   Er zijn meerdere mensen bezig met het opstarten van ambachtsscholen. Breed begrip. Kijk eens op Linkedin profiel van Piet Fieret, wellicht kunnen jullie wat voor elkaar betekenen.

 30. 0 stars
  Lieke Fortuin
  6 reacties

  Maar ik ben ook op zoek naar mensen om mee samen te werken:

  ik ben fotograaf en maak ‘persoonlijke zakelijke portretten’ en organiseer daarvoor zakelijkportretdagen waar mensen zich kunnen laten fotograferen. Hiervoor ben ik op zoek naar imagocoaches, stylistes en visagists. Op dit moment organiseer ik deze dagen alleen nog in Rotterdam, maar ik wil graag vanaf januari 2012 overal in de Benelux deze dagen gaan fotograferen, dus heb je één van bovenstaande beroepen of iets aanverwandts en woon je op een hele andere plek: ik hoor graag van je.

 31. 0 stars
  Lieke Fortuin
  6 reacties

  Sinds de laatste Business Bootcamp heb ik samen met twee vrouwelijke ondernemers een denktank opgericht en iedere woensdagmorgen om 9 uur hebben we een skype-afspraak. Tijdens dat uurtje bespreken we waar we allen staan, wat we nodig hebben en wat voor akties we dekomende week gaan doen. erg inspirerend en het resultaat is nu al zichtbaar na een week of 4/5. We hebben trouwens ook een hele goede naam: the club of genious business minds. kan niet beter toch?

  1. 2 stars
   Margaret Rekers
   96 reacties

   Dag Lieke,

   Wat een goed idee om elkaar zo te steunen en echt de stappen te nemen naar een succesvolle onderneming.

   Hopelijk vind je het goed als ik bij de volgende Business Bootcamp je voorbeeld ga volgen.

   Succes met jullie groeiproces!

 32. 0 stars
  Stephan Abbes
  1 reacties

  Ik ben een student Small Business en Retail management, en ben opzoek naar een originele manier om een Student Company op de kaart te zetten. Ik zit aan een leuke stunt of actie te denken.

  Iemand een leuk idee?

 33. 2 stars
  Leon Romeyn
  123 reacties

  Sinds een klein half jaar bied ik een oplossing voor mensen die – zakelijk en/of persoonlijk – anders verder willen. Veel ondernemers in het midden- en kleinbedrijf merken dat ‘meer van hetzelfde’ niet meer werkt, maar weten niet goed hoe het anders zou kunnen. Door aan mijn workshops en trainingen deel te nemen leren zij op andere wijze te kijken naar wat is en hoe daar mee om te gaan. Het uiteindelijke doel daarbij is natuurlijk betere resultaten, zakelijk en/of privé. Inmiddels heb ik twee partners aan mijn initiatief kunnen verbinden, die graag met mij de inhoud van de uiteenlopende trajecten gaan vullen.

  Maar we zijn niet zulke sterren als het gaat om het in de markt te zetten van ons aanbod. Daarvoor zou ik graag in contact komen met mensen die daar – letterlijk! – brood in zien. Als startende onderneming kunnen we je nog niet direct een topinkomen bieden, maar een percentage van de winst is wel zeker. Spreekt het voorgaande je aan en wil ook jij wel eens kijken hoe het anders kan, laat het mij dan weten. Ik wacht met spanning.

  N.B. Mijn website is zeer binnenkort ín de lucht’.

 34. 0 stars
  Wilem Koopman
  14 reacties

  Ik ben trainer en counsellor. En help graag high potentials aan hun doorbraak. Samenwerken doe ik volop. Wat ik zelf nu nodig heb is een joint venture partner die mijn businessmodel ziet zitten en wil meedoen. Wie ken jij?

  1. 3 stars
   Helmy Kleinlugtenbeld
   193 reacties

   Beste Wilem,

   Graag wil ik meer weten over je businessmodel. Wil je me ook laten weten wat voor soort partner je zoekt?

   Warme groet, Helmy

 35. 0 stars
  Steven de Nie
  18 reacties

  Als psycholoog heb ik jarenlange ervaring in het zichtbaar maken en doorbreken van blokkades. Hiervoor geef ik ook trainingen aan collega’s. Mijn speerpunten zijn relatietherapie, EFT training en doorbreken van Angst. Hiervoor wil ik graag samenwerken om kennis uit te wisselen. Voor EFT cursus wil ik de GGZ benaderen, waarbij degene die mij introduceert 400 euro verdient als ik in die GGZ instelling een cursus EFT kan geven. Voor relatietherapie zoek ik partners om een landelijk programma op te zetten voor partner educatie, omdat je je relatie vaak kunt redden met inzichten en gedrag dat meer voor de hand ligt dan veel mensen denken. Kom vooral een kijkje nemen op mijn website balanstraining.nl en ik praat graag met je verder.

 36. 0 stars
  Yvonne
  6 reacties

  Ik ben o.a. als coach werkzaam in Berkel en Rodenrijs en zoek een samenwerkingsverband waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd kunnen zijn. (bijv. natuurgeneeskunde, massages, kunstzinnige therapie e.d.)
  Wie helpt, heeft belangstelling, contacten, suggesties??

 37. 4 stars
  Robert Rosier
  305 reacties

  Op het ogenblik ben ik me vooral weer aan het ontwikkelen als acteur. Daarnaast ben ik schrijver, filmmaker, muzikant… Affijn, creatief op meer gebieden.

  Wat ik mis in Den Haag is een sterke SAMENWERKING van creatieve geesten. Het bundelen van krachten. Er gebeurt wel een hoop in Den Haag, de stad is rijk aan talent.

  Maar met mijn ruimere achtergrond (o.a. marketing, pr, ondernemen, etcetera) zie ik hoeveel meer er voor iedereen mogelijk is als er wordt samengewerkt.

  Dat kan al gestimuleerd worden als er een leuke horeca ondernemer is die houdt van kunst en muziek en dans en noem maar op. Die een artiestencafé kan opzetten waar van alles gebeurt, maar waar vooral artiesten, decorbouwers, regisseurs, muzikanten, schrijvers, noem maar op gezellig bij elkaar kunnen komen, ideeën uitwisselen…

  Hmmm, ik merk dat ik vooral hardop zit te dromen en eigenlijk nog niet precies weet wat de sleutel is tot meer samenwerking en bundelen van krachten in Den Haag.

  Wie helpt? Wie heeft suggesties, contacten, ideeën?

 38. 2 stars
  Sherina Ghafoerkhan
  79 reacties

  Ik sta altijd open voor samenwerkingsverbanden met mensen die ook iets met spiritualiteit hebben. Dus als je de krachten wil bundelen en je verleent ook diensten die met spiritualiteit te maken hebben dan mag je me altijd mailen.

 39. 0 stars
  Yvonne Schrijver
  6 reacties

  Dag Anna, wat een goed idee!
  Ook ik ben relatiecoach en zou het leuk vinden daar eens van gedachten over te wisselen.
  hartelijke groeten
  Yvonne

 40. 1 stars
  Anna Klijn
  44 reacties

  Ben jij iemand of ken jij iemand die een programma voor vrouwen wil opzetten over verbeteren van hun intieme relatie. Denk hierbij aan huwelijk, daten, samenwonen etc.

  Ben zelf een relaitecoach en zoek een collega met wie ik samen een programma op kan zetten waarin wij elkaar kunnen complementeren in waardigheden die wij kunnen aanbidden.

  1. 3 stars
   Helmy Kleinlugtenbeld
   193 reacties

   Hoi Anna,

   Zoek me even op op LinkedIn, dan kan ik je wellicht verder helpen. Ik heb meerdere contacten op het gebied van relatiecoaching.

   Warme groet, Helmy

  2. 4 stars
   Robert Rosier
   305 reacties

   Hoi Anna,

   Ik ben de bedenker van “MysteryFlirt”, een poging om vrouwen aan te reiken wat een man nodig heeft van een vrouw én wat dat van een vrouw vraagt (naast inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen en wat dat betekent voor taalgebruik ook zelf-inzicht vooral en zelf-beheer en zelf-bestuur en zelf-waardering en zo meer).

   Misschien vullen onze inzichten elkaar aan en kunnen we samenwerken om iets te maken met meerwaarde?

   Hartelijke groet,

   Robert Rosier

    1. 4 stars
     Robert Rosier
     305 reacties

     Hoi Anna,

     Als je op mijn naam klikt bij de “post” kom je op mijn huidige website, maar die bedoel je waarschijnlijk niet.

     Hartelijke groet,

     Robert Rosier

     1. 1 stars
      Anna Klijn
      44 reacties

      Idd ben benieuwd of jij een website hebt voor “MysteryFlirt” heb , want mysteryflirt .nl geeft mij niet echt een idee wat ik van wat jij aanbiedt kan verwachten.
      Neem anders contact met mij op via mijn mail.
      Groetjes,
      Anna

 41. 2 stars
  Leo van Veenendaal
  128 reacties

  Hoi Karin,

  In je reactie op ogen leren weer zien.
  Zelf ben ik vroeger na een optoloog geweest ( is dat jou bekend). Deze man heeft er alles aan gedaan hoe ik mijn ogen beter kan gebruiken. De voedingsadviezen die hij me gaf, was dat ik minder zuur voedsel moest gaan eten: snoep, vlees, diverse koolsoorten, enzovoort.
  Helaas weet ik zijn naam niet meer, hij woonde in Soest.
  Deze man was een van de pioneers waar jij nu mee bezig bent. Misschien dat hij jou kan helpen op weg naar een succesvolle onderneming, aangezien hij de klappen van de zweep zou kunnen weten.
  Succes verder.

 42. 0 stars
  Frank Aarts
  8 reacties

  Ik leid en begeleid verbeter trajecten waarbij ICT beter wordt afgestemd op de behoeften van de business (bedrijfsvoering).
  Besteed daarbij vooral veel aandacht aan de processen en de mensen!! Hoe het te laten werken.
  Inmiddels veel ervaring in o.a. Zorg organisaties. Ik zoek introducties bij potentiële opdrachtgevers en ben bereid om daar een vergoeding voor te betalen of je op een andere wijze te helpen.
  Korte tijd geleden heb ik een netwerk organisatie opgericht waarin gelijkgestemde vakmensen uit de gebieden organisatie, ICT en IT in afstemming met business zich bij aansluiten om met elkaar kennis te delen en samen aan de uitbreiding van ons netwerk te werken.
  Als jij in die vakgebieden werkt of je kent mensen, die hier in geïnteresseerd zijn, laat ze even kijken op twointegrate.nl of neem contact met mij op.

 43. 0 stars
  Saskia Buis
  1 reacties

  Ik ben (nu nog) organisatieadviseur en coach. Mijn grote droom is een therapeutisch trainingscentrum waar klanten enkele dagen aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. In een prachtige natuurlijke omgeving kunnen bezoekers een menu samenstellen uit een scala van lichaamsgerichte behandelwijzen, dans, muziek, alle soorten gesprekstherapie, massages, yoga en meditatie. Voedsel voor de ziel kan er genoten worden in de vorm van inspirerende lezingen en films. Tijdens het verblijf op het centrum wordt een blokkade/probleem dus van verschillende kanten belicht. Zo kan je werkelijk stappen zetten die anders wellicht jaren duren. Ik ben op zoek naar projectontwikkelaars, financieel experts en natuurlijk therapeuten die aan dit idee willen bijdragen.

  1. 1 stars
   Anutosh van Varik
   61 reacties

   Hallo Saskia,
   Zoek niet verder, wij zijn misschien dat centrum (vlierhof.org)?
   Ik zoek partners die ons healing centrum meer vorm kunnen geven, om mensen weer te laten schitteren in hun leven, leider te zijn over hun leven voor een betere wereld.

  2. 2 stars
   Margaret Rekers
   96 reacties

   Hoi Saskia,

   Wat een mooie droom, wat een prachtig idee, zo’n centrum in een mooie omgeving. Als coach en trainer wil ik graag een bijdrage leveren. Ik heb ook allerlei ideeën die misschien op jouw droom aansluiten.

   Wil je eens kennismaken en ideeën opdoen bij een centrum wat lijkt op jouw beschrijving? Dan heb ik een naam voor je van een centrum.

   Interesse? Zoek me op op LinekdIn en we kunnen eens overleggen.

   In ieder geval wens ik je toe dat je droom binnenkort waarheid wordt.

  3. 4 stars
   Karin van Toor
   286 reacties

   Hoi Saskia,

   Ook ik werk met mensen aan hun persoonlijke ontwikkeling met muziek als aanleiding en als middel. Misschien kunnen we wel wat voor elkaar betekenen.

   Met een muzikale groet,
   Karin

  4. 0 stars
   Lenie Kelder
   9 reacties

   Heel top idee Saskia. Projectontwikkelaars ken ik helaas niet, maar een samenwerking zou ik wel aan kunnen gaan.
   Ik begeleid mensen die worstellen met keuzes maken. Werk en studeren is dan vaak aan de orde, maar ook bedrijven die vastlopen en relationele problemen.
   Ik heb altijd een eigen bedrijf gehad en mijn motto is Laten we samen bewegen

 44. 0 stars
  Lou Marten
  2 reacties

  Goed artikel en ik deel ook al jaren de ervaring.

  Ik ben op zoek naar teamleden op gebied van communicatie in combo met techniek, creativiteit en strategie om mijn netwerkorganisatie Two Senses.nl aan de gang te krijgen in samen werking met Thyraxx. Alles word overkoepeld door deMeemakers.nl

  1. 1 stars
   Lex Linsen
   48 reacties

   Dag Lou,
   Ik produceer animaties, infographics, datavisualisaties en webvideo’s., en kom voort uit communicatiemanagement en advies. Ik zou graag meer weten over wat je zoekt. Je kunt me bereiken via linkedin Lex Linsen, of via linsen.nl
   Hoop van je te horen
   hartelijke groet,
   Lex

 45. 0 stars

  Wie kent mensen die graag GRATIS een 8-wekelijkse Training volgen om hun Mindset en Focus te versterken.
  Er zijn nog enkele plaatsen VRIJ in Eindhoven. START 11 mei
  partners.mindworks.eu/uid/impact_17

  Lees nu pas je bericht Pim, daarmee werk ik dus ook graag aan een nieuwe BALANS in iemands leven en ben nieuwsgierig wat ik voor je team zou kunnen betekenen. Heb je gisteren ook al aan mijn netwerk toegevoegd op Linkedin. Ik zal je site eens gaan bekijken wat ik daar voor je kan doen. Je kunt mij bereiken op info@mindimpact.nl Positieve Groetjes Tonnie

  1. 0 stars
   Josine van Lith
   8 reacties

   Hallo Tonnie,

   Ik ben benieuwd naar je trainingen. Draait het nog?
   Hoor graag van je.
   Josine

  2. 3 stars
   Helmy Kleinlugtenbeld
   193 reacties

   Hoi Tonnie,

   Mijn collega zoekt naar jouw dienst. Ik heb op de website gekeken, maar zie Eindhoven er niet bij staan. Neem via LinkedIn ook even contact met je op.

   Warme groet, Helmy

  3. 0 stars

   Hoi Tonnie,

   Ik ben grafisch vormgever, ben mijn eigen bedrijf ME vorm aan het geven en wil graag een creatief netwerk opbouwen om mee te sparren en elkaar te enthousiasmeren. Daarnaast wil ik mijn eigen wensen graag verwezenlijken.

   Kun jij wat meer informatie geven over je aanbod voor een plaats bij de training Mindset en Focus? Ik zag je berichtje op businessbootcamp maar ik kan niet zien hoe oud het berichtje is.

   is het ’s avonds? En waar is het? En is het een training van 8 weken (1xper week) of eens in de 8 weken?

   Ik hoop snel iets van je te horen, 11 mei is al gauw!
   groetjes,
   Marjolein

  4. 2 stars
   Pim de Rooij
   88 reacties

   Hoi Tonnie,

   Bedankt voor je berichtje en connectie via LinkedIn!

   Ik denk dat wij elkaar absoluut kunnen versterken in de toekomst.
   Als je het formulier op mijn website invult, dan hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

   Hartelijke groet,
   Pim de Rooij
   pimderooij.com/

 46. 2 stars
  Sherina Ghafoerkhan
  79 reacties

  Ik heb ook een paar samenwerkingsverbanden.
  Allereerst heb ik een afspraak met een winkel voor alternatieve geneesmiddelen dat zij klanten naar me doorstuurt voor healings en ik haar klanten stuur voor haar producten.
  Verder heb ik op de sportschool een afspraak dat ik mijn flyers, visitekaartjes ed. mag neerleggen zodat clienten mij kunnen vinden. In ruil daarvoor heb ik op een ladiesnight op de sportschool gratis readings gegeven.
  Verder geef ik samen met een compagnon trainingen en workshops. Veel gezelliger dan alleen en je kunt een grotere groep mensen bereiken en meer werk verzetten dan in je eentje. Ik kan het iedereen aanraden!

 47. 2 stars
  Sherina Ghafoerkhan
  79 reacties

  Ik ben Engelen Therapeut en help vrouwen met energetische healings en Readings. Als ze bij me weggaan voelen ze zich ontspannen, hebben ze berusting gevonden en zijn ze stress kwijt. Ze komen in een positiever state. Eigenlijk is iedereen blij na een sessie met Engelen energie.

  Ken je vrouwen die last hebben van stress, gebrek aan zelfvertrouwen of fysieke klachten hebben? Stuur ze dan door: sherina@blijcoaching.nl

  1. 1 stars
   Cynthia Strijbos
   60 reacties

   Dag Sherina,

   Misschien kunnen wij elkaars business versterken? Ik ontwerp en verkoop Edelsteensieraden om mensen te helpen hun geestelijke en lichamelijke gezondheid te ondersteunen. We zouden elkaars klanten kunnen doorverwijzen?

  2. 0 stars
   Sarah Kruit
   4 reacties

   Hoi Sherina,

   Ik zag op je website dat je uit Den Haag komt, daar werd ik helemaal BLIJ van! Heb je mij oproep gezien op het blog? Ik stuur je een mailtje!

 48. 0 stars
  Django Blok
  5 reacties

  Ik ben bezig met het opzetten van een nieuw en uniek sociaal netwerk. Ik heb een business model en een website ontwerp en kan wel wat supporters en ondersteuning gebruiken. Momenteel ben ik op zoek naar mensen die ook geloven in mijn concept (ook al is het hier een beetje vaag omschreven) en er aan willen bijdragen en tijd willen investeren.
  Wat ik zoek:
  – Een PHP ontwikkelaar
  – Mensen die het willen promoten (connecties in de evenementen/uitgaansbranche)

 49. 0 stars
  Yvonne Schrijver
  6 reacties

  Dag Jantina,
  Wat een supergoed idee!
  Zelf begeleid ik al geruime tijd kinderen met specifieke problemen en ik heb zeker interesse.

  hartelijke groeten,
  Yvonne

 50. 0 stars
  Thalien
  8 reacties

  Ik ben kunstenaar ben voor mijn verschillende projecten op zoek naar partners die in hun werk te maken hebben met een of meerdere van de volgende onderwerpen:

  – interieur en meubilair
  – duurzaam wonen
  – PR/marketing (liefst iemand die dit werk doet/wil doen op het gebied van kunst, wonen en entertainment)
  – evenementen/feesten organiseren

  Ik bied: commissie voor elke opdracht die je voor me binnenhaalt 🙂

 51. 0 stars
  Elise Verheul
  24 reacties

  Vanaf september ga ik workshops en weekenden aanbieden aan moeders: ‘Time-Out voor moeders’.
  Inhoud: ontspanning, bewustwording, inzicht. Hoe het moederschap kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling.

  Graag kom ik in contact met moeders!
  Iedereen die veel moeders kent, of tips heeft om mijn netwerk van moeders uit te breiden: laat het me weten!

  Alvast bedankt!

  1. 0 stars
   Sarah Kruit
   4 reacties

   Klinkt leuk. In welke regio geef je de workshops en weekenden?

  2. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   Of via de school van je kinderen (of die van vriendinnen), LinkedIn groep Ondernemende moeder zonder personeel, op mama enzo, 9 maanden beurs, noem maar op.
   Mama’s komen wel veel samen, moet lukken !

  3. 1 stars
   Gerda Brussé
   29 reacties

   Hallo Elise,

   Heb jij een LinkedIn account? Daar kun je je nl bij een aantal groepen aansluiten waar je ook je vraag kan neerzetten.

   Dan denk ik aan: Durftevragen, Mama weet alles of Vrouw en haar netwerk.

   Of ga eens op een schoolplein moeders aanspreken.

   Sussec

 52. 1 stars
  Jantina van der Waal
  67 reacties

  Binnenkort doe ik een (voor mij) grote stap. Ik ga een centrum oprichten (in Rijswijk) voor natuurgeneeskunde. Ik wil me vooral specialiseren in kinderen met problemen: gedragsproblemen, ADHD, autisme, dyslexie, maar uiteraard wijzen we andere aanmeldingen niet af.
  Ik doe zelf natuurgeneeskunde, ik heb er al een osteopaat bij, en er is plaats voor nog wat mensen, geheel of in deeltijd, die zelfstandig een ruimte huren maar ook mee willen doen in een totaalprogramma voor deze kinderen. Ik zit te denken aan een psych. begeleider, een haptonoom, nog meer goeie ideeën??
  Wie heeft er interesse?

  1. 4 stars
   Anita Brinkman
   326 reacties

   Heel veel succes Jantina, het gaat je lukken.

   Wij hebben iets dergelijks opgericht in Wijchen, Life Fullness. Het vergt constant volharding en vertrouwen (en samenwerkingen!) maar dan heb je ook wat:)

   Ik ben bezig met een nieuw onderdeel namelijk postnatale begeleiding. Ik zoek mensen die met mij mee willen werken aan een Postnataal concept om aan te bieden aan div centra in Ned.

   Ik start binnenkort met een maandelijkse ‘postnatale dag’ in het Life Fullness centrum in Wijchen en Centrum Een en Al in Hilversum.

   Wil het graag verder professionaliseren en kan daar de input van div disciplines goed bij gebruiken!

   Groetjes en graag tot horens!
   Anita

   1. 2 stars
    Dorien Ketel
    91 reacties

    Dag Anita,
    Kijk eens bij Ars Vivendi in Gouda, Marianne heeft ook allerlei postnatale activiteiten. Wellicht kunnen jullie wat voor elkaar betekenen. Succes!

    1. 4 stars
     Anita Brinkman
     326 reacties

     Hoi Dorien

     Bedankt voor de tip. Heb inmiddels met haar kennisgemaakt ‘toevallig’.

     Gr Anita

  2. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   Interessant en super spannend, zo’n stap. Hoever ben je al met je plannen Jantina ?
   Ik heb als orthopedagogisch begeleidster wel ervaringen met je doelgroep.

 53. 1 stars
  Indra Radjkoemar
  65 reacties

  Ik ben op zoek naar een apotheek drogist o.i.d. die bereid is om een door mij samengestelde pakket aan te bieden aan mijn clienten. Je moet denken aan een assortiment met Ayurvedische middelen, Westerse Fyto, Chinese kruiden, homeopathie en geavanceerde Japanse Detox produkten.

  Ik heb een heel goed lopende praktijk, maar kan niet zo’n grote voorraad kwijt in de praktijk. Bovendien brengt het een hoop administratie met zich mee.
  Uiteraard is het de bedoeling dat de verkoper in kwestie zijn zoekende clienten naar mij doorverwijst.

  1. 0 stars
   Eveline van Dijk
   19 reacties

   Beste Indra,

   ik kan je hiervoor in contact brengen met de apotheker waar ik mee samenwerk. In 2009 heb ik, eerst voor mijn eigen praktijk en later voor mijn collega mesologen, een samenwerking opgezet tussen mesologen en deze apotheek. Inmiddels werken nu meer dan 40 mesoloog-collega’s en 5 ayurveda-collega’s samen.

   Samenwerking heeft vele voordelen. Allereerst scheelt het je enorme administratie! De apotheek is gecontracteerd met alle verzekeraars. De patient krijgt de door jou voorgeschreven medicatie hierdoor vergoed. (mits patient aanvullend verzekerd is) Dit is niet het geval als de patient de medicatie/alternatieve middelen koopt bij een drogist of groothandel. Daarnaast houdt deze apotheek een database bij waarin de wisselwerking tussen reguliere en alternatieve middelen wordt bijgehouden. Specifiek heb ik samen met deze apotheker, die zeer open staat voor ayurvedische middelen, een aparte database opgezet waardoor voorschrijvers van ayurvedische en orthomoleculaire middelen direct op de hoogte worden gebracht wanneer een ongunstige interactie mogelijk is. Dit is zeer waardevol. Wil ik je meer over toelichten, mocht je interesse hebben.

   Verder is de apotheek optimaal bereikbaar, dit in tegenstelling tot de verzekeraar. Ze hebben alles op voorraad en leveren binnen 48 uur. Jij faxt, mailt, scant het recept naar de apotheek, de patient heeft het binnen 2 dagen in huis.
   Een extra service van jou aan je patient en het scheelt je enorm veel tijd.

   Wil je een samenwerking aangaan neem contact met me op. Ik ben naast mesoloog de contactpersoon om samenwerking met deze apotheek aan te gaan.

   Hartelijke groet,
   Eveline van Dijk,
   mesoloog te De Bilt

   1. 4 stars
    Anita Brinkman
    326 reacties

    Hoi Eveline,

    Dat is een mooie en slimme samenwerking zeg!

    Zou graag met je in contact komen hoe je e.e.a. gedaan hebt.

    Mijn werkgebied, vrouwen na de bevalling, ligt wat dat betreft compleet open en ze kopen vanwege de kosten vaak geen middelen!

    Niet heel slim ook nog eens.

    Er is vast wel iets wat ik ‘in ruil’ voor jou kan betekenen.

    Gr Anita

 54. 0 stars
  Minjon van Zoest
  8 reacties

  Ik help dertigers keuzes te maken die echt bij ze passen. Dit doe ik met workshops en coaching.

  Welke ervaren trainers willen met mij een training ontwikkelen die vanuit verschillende invalshoeken inzicht geeft over het maken van bewuste keuzes?

  1. 2 stars
   Margaret Rekers
   96 reacties

   Hoi Minjon,

   Als je nog steeds iemand zoekt om een training mee op te zetten over bewust keuzes maken, zoek me dan op op LinkedIn. In mijn werk begeleid ik mensen die betere keuzes willen maken en betere besluiten willen nemen om meer effect te bereiken in hun leven en werk. En trainingen ontwikkelen en geven vind ik al jaren geweldig.

  2. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   Wat je omschrijft is nog wel heel erg algemeen. Maar ik merk in mijn eigen werk dat ik het ontwerpen van een trainig ten eerste heel erg leuk vind, maar ook dat ik er goed en snel in ben, als je wil leinken met me of babbelen, zoek me op LinkedIn of skype, I’m in to see…

 55. 0 stars
  Sarah Kruit
  1 reacties

  Ik zoek vrouwen uit de omgeving Den Haag/Delft, die bereid zijn om hun massages bij mensen thuis(vrouwen) te geven. Ook ben ik op zoek naar “coaches”/therapeuten die deze vrouwen iets kunnen bijleren over gezondheid/welzijn/innerlijke rust, in wat voor een vorm dan ook, ook de omgeving van Den Haag/Delft. Graag zou ik met jullie willen samenwerken. Ik zorg voor je klanten, jij voor je dienst!

  1. 4 stars
   Anita Brinkman
   326 reacties

   Hoi Sarah,

   Ik zie dit concept zeker zitten voor (pas) moeders. Weet niet of jij iets hebt met deze doelgroep?

   Krijg wat betreft postnatale issues het meeste verkeer naar mijn site vanuit het westen van het land.

   Heb via je website contact gezocht. Hoop van je te horen.

   Gr Anita

  2. 0 stars
   Nicole van Dijk
   5 reacties

   Hi Sarah,
   Ik ben lifecoach in de regio Rotterdam. Wellicht kan ik iets voor je betekenen op het vlak van begeleiding? Mijn doelgroep=hoger opgeleide vrouwen (ca. 30-50 jaar). Ik geef ook (thema-)wandelingen in de natuur en creatieve workshops.

  3. 0 stars
   Bianca Meijsen
   1 reacties

   Hee Sarah,

   Lukt het al een beetje met de samenwerkingsverbanden? Kijk ook eens op mijn site en kom eens langs tijdens Open Coffee Haaglanden. Daar komen regelmatig collega’s van ons die altijd geinteresseerd zijn in prettige samenwerkingen. Veel succes en wellicht tot IRL!

   Hartverwarmende groet,
   Bianca Meijsen

  4. 1 stars
   Thorsten Meininger
   26 reacties

   Ik geef detox weken in de Ardennen en iedereen die aan gezondheid wil werken en de nodige balans zoekt is welkom. Natuurlijk werk ik met een affiliate system.

   1. 0 stars
    Sarah Kruit
    4 reacties

    Klinkt super leuk. Detox vind ik ook een leuk onderwerp. Ik zie dat je uit Amsterdam komt en aangezien ik bij de mensen aan huis kom, vroeg ik mij af wat voor een manier je precies in gedachten had om samen te werken?

  5. 0 stars
   Yvonne Schrijver
   6 reacties

   Ben woonachtig in de regio Delft/Den Haag en wil graag met je samenwerken waar het gaat over begeleiding.

   1. 0 stars
    Sarah Kruit
    4 reacties

    Hoi Yvonne!

    Leuk als we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Heb je ook een website? Dan kan ik eens bekijken wat je doet en kan ik je een mail sturen met mijn idee.

  6. 0 stars
   Minjon van Zoest
   8 reacties

   Hoi Sarah,

   Ik ken een goede coach in Den Haag op het gebied van voeding en gezondheid. Stuur me gerust een mail als je de contactgegevens wil hebben.

   Hartelijke groet,
   Minjon.

 56. 2 stars
  Leo van Veenendaal
  128 reacties

  Ik ben een specialist in het op gang brengen van ideeën voor een andere loopbaan. Ik begeleid regelmatig in groepsverband en individueel mensen vanuit een uitkering naar werk, of mensen die al werk hebben naar ander werk.
  Ik zoek partners die samen met mij business willen uitbouwen door een nieuw product ( digitaal) te lanceren en deze via internet marketing verspreiden. Zelf ben ik zo’n 2 jaar bezig om het internet marketing vak onder de knie te krijgen. Samen of in teamverband staan we volgens mij sterker.

 57. 0 stars
  Esther van Calkar
  1 reacties

  Mijn naam is Esther en woon nog in Dalfsen-Overijssel.
  Ik ben schoonheidsspecialiste en heb nog 1 jaar opleiding voor de boeg: Rebalancing-lichaamswerk-ontspanningsmassage-bewustZijn.

  Ik zoek een partner/-in die samen met mij onder 1 dak zou willen werken aan een natuursalon met div. behandelingen, ev. workshops, coaching. Ik werk zelf met biologische producten. Ik heb nog geen object op het oog. Wie heeft interesse?

  1. 0 stars
   Bianca Hofman
   5 reacties

   Hoi Esther,

   Ik heb een ruimte in Almelo. Zullen we eens kijken wat de mogelijkheden zijn?

   Warme groet,
   Bianca Hofman

 58. 3 stars

  Momenteel ben ik bezig met de overname en koop van een gezondheidboerderij. Mijn huidige praktijk rondom preventieve gezondheidsbeleving, pijn- en verliesbegeleiding wordt eraan toe gevoegd. Nu ben ik op zoek naar mensen die willen meedenken en werken, ook zoek ik mensen die een kamer, deel inboedel, stukje grond willen adopteren en mensen die aandelen willen in dit bedrijf.

  1. 1 stars
   Anutosh van Varik
   61 reacties

   Hallo Anna,
   Interessant dat je een boerderij aan het kopen bent. Misschien zou je in onze boerderij (healing center) kunnen participeren? zie vlierhof.org.
   Ik zoek partners/aandeelhouders/opvolger waardoor wij onze banklening kunnen aflossen. Gezien de crisis die zich nu ontwikkelt in de monetaire systeem acht ik dit noodzakelijk.

  2. 0 stars
   Bianca Hofman
   5 reacties

   Hoi Anna Sofia,

   Kan je meer vertellen over de locatie, mogelijkheden e.d. van de boerderij?

   Ik heb zeker interesse!

   lieve groet,
   Bianca Hofman

 59. 1 stars
  Hans Peeters
  63 reacties

  Ik zoek mensen die met mij spel in de ruimste zins des woords willen ontwikkelen/aanbieden aan iedereen die iets met spel wil doen met name als activiteit.

  1. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   @Hans,
   Ik zou graag eens met je willen kletsen, ben zeer geïnteresseerd.
   Finn

   1. 1 stars
    Hans Peeters
    63 reacties

    Hallo Finn,

    Kletsen kan altijd.
    Wat ik met name wil is meer klanten voor mijn speldiensten.
    Ik wil dus dat ik meer doelgroepen kan benaderen vanuit een bep. behoefte bij die doelgroepen. Het moet wel met spel te maken hebben.

    Neem gerust contact met mij op per email of telefonisch.

    Groet,

    Hans Peeters

    1. 2 stars
     Finn Sesay
     81 reacties

     We zijn in ieder geval alvast in contact. Laten we snel kijken of we ook iets kunnen afspreken, om te brainstormen.
     Jij zit in het noorden van het land he ?!

    2. 2 stars
     Finn Sesay
     81 reacties

     Of zou je op 10 mei naar Maarssen kunnen komen bij de NWEDInloop ? Dan kunnen we daar praten.

 60. 2 stars
  Finn Sesay
  81 reacties

  Ik zoek mensen die een sterk netwerk cq team willen vormen rondom culturele diversiteit.

  Ik bied daarvoor gelegenheid om te netwerken, joined ventures aan te gaan en te sparren en dergelijke door seminars te verzorgen.

  Klik vooral ook op mijn naam en dan op NET-WERK-EN-DIVERSITEIT voor meer informatie.

  Finn

  1. 1 stars
   Hans Peeters
   63 reacties

   Hallo Finn een raakvlak hebben wij al te pakken.
   Dat bertreft culturele diversiteit.
   Mijn specialiteit zijn wereldspelen,
   Tik-ren, werp,denk- en teamspelen uit landen van de gehele wereld. Hiervoor verzorg ik workshops, sta op multiculturele festivals etc..

   Groet,

   Hans Peeters

   1. 2 stars
    Finn Sesay
    81 reacties

    Jeetje zeg, en dat sprak nog niet eens uit jouw oproep. Maar het sprak me dus al bij voorbaat aan.
    Ik ben de laatste tijd ook over het nadenken om ook diversiteit in media/kunstvormen te betrekken in mijn aanbod.
    Zo had ik het met een musicus over verschillende muziekvormen en dan dans…
    en ik dacht erover om een spel te ontwikkelen mbt diversiteit, maar wat jij doet is ook super ! Heb je dan ook bord en dergelijke spelen ?
    Finn

 61. 0 stars
  Ingrid Schilt
  1 reacties

  Hoi Ted,
  lees net je reactie met de vraag om op projectbasis samen te werken aan filmklussen als promotiemateriaal. Ik heb daar zeker belangstelling voor. Ik ben professioneel voice-over en deed al veel inspreekwerk voor ook grote bedrijven.
  Als je meer wilt weten, dan hoor ik dat graag van je.
  Vriendelijke groet,
  Ingrid Schilt

 62. 0 stars
  Wanda
  13 reacties

  Hallo allemaal,

  Als beginnende zelfstandig ondernemer met mijn eigen coachingpraktijk ben ik er inmiddels ook achter dat het me niet lukt om alles zelf te doen; ik heb er gewoonweg niet genoeg tijd en energie voor. Daarom ben ik op zoek naar een marcom professional en/of tekstschrijver met een idealistisch wereldbeeld die als sparringpartner wil fungeren om samen met mij mijn praktijk verder uit te bouwen. Spreken de website, uitstraling en propositie van Incredible You Coaching jou aan? Dan kom ik graag in contact met je. Stuur me een mailtje via info@incredibleyou.nl dan mail ik je snel terug.

  Groetjes, Wanda

  1. 0 stars

   Hoi Wanda,

   Ik ben tekstschrijver en web designer gespecialiseerd in coaches en trainers. Ik zet jouw passie en expertise om in heldere en commerciële teksten. Neem maar een kijkje op mijn websites.
   eennieuwerichting.nl en tekstschrijvervoorcoaches.wordpress.com

  2. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   Had je nog nagedacht over de ‘mastermind’ groep ? Kan ook in de vorm van af en toe skypen om elkaar te inspireren en verder te helpen.

 63. 0 stars
  Ted Daamen
  10 reacties

  Ik maak filmpjes voor kleinere bedrijven die dit als promotiemateriaal op hun site kunnen plaatsen. Omdat filmmaken veel disciplines kent (van idee tot creatie tot concept tot filmen tot editen) zoek ik mensen in die branche die op projectbasis samen willen werken aan grotere klussen.

  1. 0 stars
   Michiel Steenwinkel
   1 reacties

   Beste Ted,

   Ik ben zelfstandig filmpjesmaker (webfilm, bedrijfsfilm, informatiefilm). Ben vooral van de video’s waarin mensen zelf hun verhaal doen. Ben vooral journalist, werk met sony hdv en monteer in FCP. Leuk om wellicht in de toekomst krachten te bundelen.

  2. 1 stars
   Lex Linsen
   48 reacties

   Dag Ted,
   Interessant. Kom graag met je in contact. Mijn website is in revisie. Kijk vooral naar de infographics en animaties. Zoek samenwerking met goede webvideomaker. Waar zit jij? Ik in Bilthoven.
   groet en hoop van je te hotren.

  3. 0 stars
   Dennis Kneulman
   13 reacties

   Hallo Ted
   Ik ben NLP master en help mensen met allerlei fysieke en emotionele klachten.
   Ik heb echter een achtergrond in de filmindustrie en maak nu voor een bevriende collega dvd,s. Ik doe hierbij alles van a tot z.
   Ik vind de diversiteit van alles wat ik doe heel belangrijk en het houd mij creatief en scherp.
   Ik wil je graag helpen en met je samenwerken bij grotere projecten.
   Ik werk met Final cut express en beheers alle disciplines van geluid en camerawerk.

   1. 0 stars
    Ted Daamen
    10 reacties

    Hallo Dennis,
    dank voor je reactie! Ben jij toevallig ook van plan naar de jointventure dag te gaan 7 mei? Dan zouden we daar evt kunnen kennismaken…
    Hartelijke groet
    Ted

 64. 1 stars
  Marco C. de Bruin
  70 reacties

  Goeie morgen allemaal,

  Ik zoek een documentaire makers die originele muziek willen toevoegen aan hun films. Ik ben een componist die zeer open staat voor samenwerking.
  Veel componisten verklaren hun muziek als heilig waar niet aan gesleuteld mag worden. Ik sta daar anders in en beschouw de film als de baas van het project.
  Ik werk graag samen. Mijn netwerk is groot en samen kunnen we de boer op.

 65. 0 stars
  Robert Witlox
  1 reacties

  Ik zoek een Social Media Expert die ´mijn team´ versterkt waardoor ik een nieuw product sneller in de markt kan zetten. Op termijn is een aandelenbelang in de nieuw op te zetten BV een mogelijkheid om passief inkomen hiermee te genereren.

  1. 1 stars
   Gerda Brussé
   29 reacties

   Hallo Robert,
   ik ken verschillende Social Media Experts. Ik breng je graag met hen in contact.
   Helaas komen deze mensen niet uit de omgeving ’s Hertogenbosch. Is het voor jou belangrijk om mensen uit je eigen omgeving te hebben?

 66. 0 stars
  Marijke Twisk
  1 reacties

  My name is Marijke Twisk, 58 years old and living in Alkmaar. I have my own company since 1-1-2000 and give chairmassages and advise in companies and organisations.
  The places where I work hire me for 4 hours a day and that means 12 people. In some places I come every 14 days and in others one time in a month.
  At this moment I am looking for more work. I would like to meet people who can bring me in contact with companies and organisations who might be interested in my product.
  My working area is Alkmaar and surrounding till Amsterdam, Haarlem, Hoorn and Den Helder.
  Hope to hear from you!
  Have a nice day and greeting from Marijke Twisk

  1. 0 stars
   Bob Schutter
   1 reacties

   HI Marijke.

   Alles goed?
   Dit is Bob van Canada

   Groetjes

 67. 0 stars
  José Dolstra
  8 reacties

  1. Ik zoek een kapster en schoonheidsspecialist/huidspecialist die samen met mij een pand wil huren in Drachten.
  2. Ik zoek naar bedrijven in de uiterlijke verzorging om elkaars diensten te promoten.
  (Denk ook aan apotheek, dokters, fitness centra enzovoort.)

 68. 0 stars
  Sonja Schaap
  16 reacties

  Door op de juiste manier te communiceren, adviseren, organiseren en structueren, zorg ik er als communicatiecoördinator voor dat het gewenste karakter van een bedrijf zichtbaar wordt. Hierdoor kan een bedrijf zich op de juiste manier profileren bij haar doelgroepen.
  Mijn primaire doelgroep: MKB bedrijven tot circa 50 man personeel zonder communictieprofessional in dienst, bij voorkeur in Zuidwest-Nederland. Mocht je bij zo’n bedrijf binnenkomen of een bedrijf kennen waar je constateert dat er op dit gebied werk aan de winkel is, dan zou ik het erg fijn vinden als je mij in contact brengt met de juiste persoon binnen dit bedrijf. Mocht hier een opdracht uit komen, dan maak ik graag afspraken over een deel van de winst met jou. Of wellicht heb je zelf profileringvraagstukken voor je eigen bedrijf waar ik je mee kan helpen. Je kunt dan zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. Help jij mij? Dan help ik jou!

 69. 1 stars
  Lidy van Oord
  38 reacties

  Ik ben op zoek naar beleggers of pensioenfondsen die woningen willen aankopen t.b.v de hogere huurvraag in het middensegment.

 70. 5 stars
  Esther Molenaar
  984 reacties

  Ik ben een tekstschrijver en zou graag in contact komen met webdesigners om samen een pakket te kunnen aanbieden.

  Dit pakket bevat het hele webdesign en de teksten voor de website.

  1. 4 stars
   Bene Bailleul
   321 reacties

   Dag Esther, een tekstschrijver, waow da’s interessant. Zelf worstel ik soms om mijn ideeën vanuit mijn hoofd op papier te krijgen. Welke tips kan je hieromtrent geven? (info@IKIA.cc)

 71. 1 stars
  Karin Hogenboom
  65 reacties

  Ik geef cursussen om weer te leren zien zonder bril of lenzen. Tijdens mijn eigen ontdekkingstocht om goed te leren zien heb ik ontdekt dat veel dingen hierbij van invloed zijn. Bijvoorbeeld spierspanning in de ogen maar ook rug, emoties, voeding, energieblokkades. Ik heb zelf al diverse contacten gelegd met cranio sacraal therapeuten, energietherapeuten, atlas profilax therapeut.
  Ik zoek meerdere contacten om mee samen te werken en denk bijvoorbeeld ook aan iemand die gezichtsmassages geeft, voedingsadvies enzovoort.

  1. 1 stars
   Poul van Hooijdonk
   73 reacties

   Beste Karin
   Kan jij me een second opinion geven mbt lenzen?
   Misschien is er Eselsweisheit voor nodig (leuk boek btw) om ogen efficiënter te gebruiken..

   Met vriendelijke groet
   Poul

  2. 0 stars
   Wil Meijer-Kal
   6 reacties

   Hallo Karin,.

   Super interessant wat jij doet en ik ga er zeker naar kijken.

   Je hebt het over voedingsadviezen.
   Ik heb waarschijnlijk wel een interessante aanvulling voor jouw cliënten op voedingsgebied.
   Binnen mijn praktijk werk ik er al vijf jaar mee met zeer goede resultaten!
   Ook financieel kan het je zeer veel opleveren.

   Ik hoor wel van je als je meer wilt weten.

   Hartelijke groeten van Wil Meijer-Kal

  3. 0 stars
   Dennis Kneulman
   13 reacties

   Hallo Karin
   Ik ben Coach met diverse disciplines.
   Ik gebruik NLP(ben NLP master) PMA en hypnose om klachten op te lossen bij mensen.
   Ik heb al diverse mensen geholpen met allerlei klachten zoals een arts verlost van pijn van z’n hernia, allergieen opgelost, migraine, en rugklachten, epileptische aanvallen, hooggevoeligheid voor licht.
   Zoals je inderdaad aangeeft zijn al die problemen gerelateerd aan onjuist verwerkte emoties en spanningen. Het gaat heel ver om dit hier uit te diepen, maar ik heb een methode die altijd werkt en het heeft ook geholpen bij het weer zien zonder bril. Met mijn methode los ik definitief de laatste splintertjes aan info op.
   Ik zoek echter ook samenwerking met verschillende mensen.

  4. 2 stars
   Finn Sesay
   81 reacties

   Hoi Karin ik ken wel iemand die daar ook in bezig is/wil, zal ik je voorstellen ??
   Finn

    1. 2 stars
     Finn Sesay
     81 reacties

     Gedaan.
     Mooie site trouwens, heel helder en helemaal in stijl van wat je vertelt.

  5. 3 stars

   Hallo Karin,

   Ik heb al diverse mensen naar jullie oogopstellingworkshops doorverwezen. Van 1 persoon weet ik dat ze spoedig meedoet! Ik kom regelmatig mensen tegen in mijn praktijk met oogproblemen en met blokkades rond zicht en inzicht. Soms werk ik met opstellingen individueel, maar soms stuur ik mensen door voor opstellingen met meerdere deelnemers, daar dit zeer effectief kan zijn. Graag wil ik naar blijven doorsturen.

   1. 1 stars
    Karin Hogenboom
    65 reacties

    Dank je wel Anna, voor het doorsturen. Ik geef trouwens zelf geen oogopstellingen, dat doet mijn collega. Ik geef wel cursussen waarin ik mensen leer hoe ze hun ogen weer kunnen ontspannen en hoe ze op een ontspannen manier kijken

 72. 2 stars
  Maja van der Zijden
  148 reacties

  ik ben opzoek naar organisaties die verdwaald zijn in besturings of organisatie modellen omdat hun business model is veranderd . Als ik een lead krijg zal ik zeker jouw business promoten bij iedere gelegeneheid promoten

 73. 0 stars
  Doron Oogjen
  14 reacties

  Bedankt voor de raad. Ook Napoleon Hill benadrukt het belang van een ‘denktank’.
  Ik heb wel wat vrienden die ik af en toe eens kan ‘lastigvallen’ met mijn plannen en ideeën maar krijg niet echt de feedback die ik nodig heb.

  De stap wagen naar een groter platform met gelijkgestemden schrikt mij af. Het is me vaker voorgesteld maar ik durf de stap niet zetten.
  Waarom?

  Het heeft me ongelooflijk veel tijd, geld en energie gekost om een uniek concept uit te werken. Alleen.
  Om nu al mijn werk op tafel uit te spreiden om anderen’s inzicht te verkrijgen is gelijk aan..euhm.. het lijkt me gewoon niet slim

  Ik ben niet eng behuisd en begrijp dat je op een bepaalde hoogte niet anders kunt dan delen. Ik start vanuit creativitiet, niet competitie. Maar niet iedereen denkt er zo over.

  Eerder heb ik de beste professionals in mijn vakgebied opgezocht om hun ideeën te horen. Toch heb ik achteraf telkens een akelig gevoel. “Stel dat… “

 74. 2 stars
  Pim de Rooij
  88 reacties

  Ik ben momenteel bezig met marktonderzoek voor mijn nieuwe product/business. Daarvoor heb ik nodig:

  1. Mensen die hun leven wijden aan het IN BALANS BRENGEN VAN ANDEREN.

  2. Een websitebouwer die bekend is met Buddypress en voor een deel van mijn winst bereid is mijn website volledig te bouwen

  **help mij door (boven) op mijn naam te klikken**

  1. 0 stars
   Esther Morren
   21 reacties

   Hallo Pim, voor het bouwen van je website kan je contact opnemen met Leopold Pleijsier, bedrijf Inoxa. Met buddypress en met jouw voorstel is hij bekend. tel: 06-55805790.
   Ik wens jullie veel plezier!

  2. 4 stars
   Karin van Toor
   286 reacties

   Hoi Pim,
   Als pianodocente breng ik balans aan bij mensen om in hun drukbezette leven even exclusieve tijd voor zichzelf te nemen.

   Met een muzikale groet,
   Karin

  3. 1 stars

   Hoi Pim, Vanaf september ga ik samen met mijn Compagnon een work life balance programm draaien. Maar je website doet het niet.

  4. 5 stars
   Dave de Lange
   419 reacties

   Ik help anderen in balans te komen door middel van Tai Chi en Chi Kung les, Chi Touch workshops en massages. Het is mijn bedoeling om mijn activiteiten eind dit jaar verder uit te breiden.
   Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen, Pim ?

   Op je website staat nog niets. Kun je wat meer vertellen over jouw initiatief ?

   Groetjes,

   Dave.

  5. 4 stars
   Robert Rosier
   305 reacties

   Hoi Pim,

   Naar de verhalen en ervaringen te oordelen van hun klanten zijn Dave en Fenny van chi-world.nl bijzonder gedreven én bedreven in het in balans brengen van mensen.

   Bovendien is degene die hun website heeft gebouwd misschien ook wel de juiste persoon om jou te helpen met de jouwe.

   Met vriendelijke groet,

   Robert Rosier

  6. 0 stars
   Bianca Hofman
   5 reacties

   Hoi Pim,

   Ik ben zelf bezig met het opzetten van een landelijk netwerk van massaeurs, coaches & natuurkundig genezers onder de naam Productiviteitscoach (zakelijk) en Ontspanningsplaats (particulier). Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

   Mijn eigen praktijk vind je op indigostar.nl

   Warme groet,
   Bianca Hofman

   1. 1 stars
    Elise Ledderhof
    53 reacties

    Hallo Bianca!

    Dat klinkt als een interessant idee, dat landelijk netwerk van massaeurs, coaches & natuurkundig genezers, Wat wil je er precies mee bereiken?

    Zijn de namen overeenkomstig met wat je wil bereiken voor de beide partijen. Want ik kan me voorstellen dat in onze beroepsgroep (ik val onder alle 3) er meer kan dan of de productviteit verhogen of alleen ontspannen. Ik ben erg benieuwd naar je reactie en ook of ik je hier eventueel bij kan ondersteunen.

    Groetjes, Elise

  7. 1 stars
   Joyce Boerkoel
   45 reacties

   Hallo Pim,
   Veel mensen zijn eenzaam, hebben niemand om hun belevenissen van de dag mee te bespreken, missen iemand om mee te knuffelen, samen erop te kunnen gaan, etc. Ik breng singles die veel overeenkomen bij elkaar door persoonlijke relatiebemiddeling. Hierdoor draag ik bij aan de balans van velen.

   1. 0 stars
    Grietje Veninga
    2 reacties

    Hallo Joyce,

    Ik vind dat je gelijk hebt dat de meeste dingen makkelijker gaan als je niet alleen bent. Alleen al voor het runnen van een eigen zaak is het heel fijn als je feedback krijgt en dat er iemand is die je steunt.

    In mijn kennissenkring merk ik dat de meeste mensen die alleen zijn toch een partner of een maatje zoeken, natuurlijk hoeft dit niet voor iedereen zo te zijn.

  8. 5 stars
   Anouk Plantinga
   573 reacties

   Pim, ik geef BodyBalance. Ik kan wel zeggen dat dat iets met balans te maken heeft. 🙂 Letterlijk dus.
   En met onze ´de kracht van keuze´ helpen mijn partner en ik vrouwen om uit hun ´generatiegroeven´ te stappen, zodat ze betere keuzes kunnen maken, dus gebalanceerder kunnen leven.

   1. 2 stars
    Pim de Rooij
    88 reacties

    Hoi Anouk,

    Geweldig!
    Jij bent precies de expert waar ik naar op zoek ben!

    Zou je zo vriendelijk willen zijn om mij verder te helpen op pimderooij.com?
    Ik weet zeker dat, als mijn product afgerond is, ik iets voor jou en je partner kan betekenen.

    Ontzettend bedankt!