We geven 3-daagse trainingen cadeau…

2631 views | 282 reacties |
shares

Welke training kies jij?

 

Als onderdeel van onze missie ‘To Create a Better World by Empowering Entrepreneurs to Fulfill Their Greatest Potential’ (en voor het vergroten van onze merkbekendheid) geven we vanaf volgende week IEDERE maand één van onze gevorderde 3-daagse trainingen (t.w.v. €4.000) CADEAU!

Ja, je leest het goed!
… tenzij je niet hebt begrepen dat we gratis trainingen weggeven 🙂 NN (24) blogpost 26-01

Je kunt kiezen uit de volgende gevorderde trainingen van Open Circles Academy:

Uit ons Breakthrough Program

Success in Business, Freedom in Life

Master EntrepreneurDouble Your Income, Double Your Free Time
The Master Entrepreneur is een intensieve 3-daagse training waarin je effectieve systemen, modellen en praktische strategieën leert waarmee je jouw klandizie, omzet en impact spectaculair kunt laten groeien in de nieuwe economie. En je vergroot niet alleen je inkomen, je krijgt – als je het goed doet – ook meer vrije tijd omdat je slimmer in plaats van harder gaat werken.

Datum: 2-4 september 2016
Normale investering €3.960

Financial FreedomYour Path to Financial Success
Droom jij wel eens van een toekomst waarin je financieel vrij bent om te doen en laten wat je wilt? Het hoeft geen droom te blijven als je weet wat je kunt doen om geld voor je te laten werken in plaats van andersom. In deze training ontdek je wat financieel vrij voor jou betekent en welke financiële strategieën je moet implementeren om met jouw business in 2 tot 5 jaar financieel vrij te worden.

Datum: 7-9 oktober 2016
Normale investering €3.960

Breakthrough to SuccessHow to Succeed, In Spite of Anything
Tijdens deze training ga je de confrontatie aan met jezelf. Je doorbreekt letterlijk en figuurlijk jouw persoonlijke obstakels die je er nu van weerhouden jouw gewenste succes te bereiken. Je krijgt tools en technieken om jouw onontgonnen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Het gevolg is dat je voortaan de dingen durft te doen die nodig zijn om van jouw business een succes te maken.BBCblogpost

Datum: 25-27 november 2016
Normale investering: €3.960

Uit de Business University

Take Your Business To The Next Level

Write Your Book
Promoot jouw product of dienst met een bestseller boek waarin je jouw expertise etaleert. Klinkt dit ingewikkeld? Het is relatief eenvoudig als je de stap-voor-stap aanpak volgt van de Write Your Book training. In 3 dagen leer je precies hoe je jouw boek moet schrijven en publiceren. De schellen vallen van je ogen. Stel jouw boek niet langer uit, want als je eenmaal weet hoe je het moet, dan concludeer je gegarandeerd: “Oh, dit had ik veel eerder moeten en kunnen doen!”

Datum: Dit is een online training waar je direct mee kunt beginnen.
Normale investering: €3.960

Master Presenter
In deze training leer je hoe je moet presenteren met power, zelfvertrouwen en uitstraling. Je leert de “geheimen” van onze eigen aanpak. Je ontdekt hoe je je jouw klanten en prospects helder uitleg geeft over wat je voor hen kunt betekenen en je beweegt hen tot het nemen van de juiste acties, zoals de aanschaf van jouw product of dienst.

Datum: 20-22 mei 2016
Normale investering: €3.960

Passive Business Income
Leer de slimste en effectiefste manieren waarop jij jouw expertise kunt ‘verpakken’ in een informatieproduct en hoe je daarmee vervolgens een stroom van inkomen genereert dat onafhankelijk is van jouw persoonlijke inspanning. Passief inkomen geeft je de vrijheid om te doen wat je wilt en bovendien is een voorwaarde voor het bereiken van financiële vrijheid.

Datum: Dit is een online training waar je direct mee kunt beginnen.
Normale investering: €3.960

Master of Influence
Deze training gaat veel verder dan beïnvloeden en is een echte life changer. Je leert hoe je mensen op een win-win manier moet benaderen zodat je dingen gedaan krijgt die voorheen onmogelijk leken. Jouw klanten en prospects hangen straks aan je lippen terwijl jouw stem doorklinkt in iedere “call to action”. Wil je maximale impact in de wereld met jouw business? Dan is deze training een echte must.

Datum: 18-20 maart 2016 – LET OP! Dit is de laatste LIVE Master of Influence
Normale investering: €3.960

Ultimate Business Machine
Wil je graag weten hoe je jouw business voor jou laat werken in plaats van andersom? In deze 3-daagse training leer je hoe je met systemen en geautomatiseerde hulpmiddelen van jouw business een geoliede machine maakt. En je ontdekt hoe je personeel motiveert om jouw bedrijf voor je te runnen. Werken IN jouw business is straks geen must meer, het is een optie. Kies je voor Ultimate Business Machine, dan kies je voor ultieme vrijheid.NN (16) blogpost

Datum: 2-4 december 2016 – LET OP! Dit is de laatste Ultimate Business Machine
Normale investering: €3.960

Nu is mijn vraag aan jou…

Als je slechts aan één van deze trainingen kon deelnemen, WELKE training zou je kiezen en WAAROM?

Antwoord bovenstaande 2-delige vraag in het commentaarveld hieronder en ik laat je weten hoe je deze training kunt winnen… GRATIS dus.

En dan volgt nu een belangrijke WAARSCHUWING:

Als je de komende tijd gaat zitten hopen en afwachten of je een 3-daagse training gaat winnen, kom je bedrogen uit…

ZELFS als je de training wint.

Want een succesvolle ondernemer heeft geen loterijmentaliteit en onderneemt de acties die nodig zijn om zijn gewenste resultaten te bereiken.

Meedoen om een kans te maken is weliswaar een slimme actie, want niet geschoten is altijd mis, maar…

Hopen mag NOOIT in de plaats komen van doen wat je kunt doen.

En over doen gesproken…

DOE jij mee in de aanstaande Business Bootcamp?

Deelnemen is de grootste stap die je kunt zetten om jouw business de boost te geven die je verdient EN het is DE ingang tot deelname aan onze gevorderde trainingen.

Klik hier en reserveer alvast jouw plek in de komende Business Bootcamp

En vergeet niet om ons te laten weten in het commentaarveld welke training je graag wilt volgen en waarom.

Zodra je comment is geplaatst, vertel ik je per e-mail wat je moet doen om – met de juiste instelling – een kans te maken de training van jouw keuze gratis te volgen.

Op jouw succes,

Nisandeh

PS. DEEL dit artikel alsjeblieft met jouw netwerk door op de Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ knoppen te klikken, want zo kunnen bevriende ondernemers in jouw netwerk ook van dit materiaal profiteren.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
282 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esther Molenaar
6 years ago

Ik zou nog graag de Financial Freedom doen.

Master Entrepreneur? Check
Breakthrough to Success? Check
Business University? Check

Ik heb een heel duidelijk beeld van waar ik naartoe wil, ik weet precies wat ik financieel waard ben. En juist daarop wil ik verfijning in mogelijkheden om meerdere inkomensstromen te genereren.

Het is de enige training in het programma van Open Circles die ik nog niet heb gevolgd.

En verder waarom? Nou gewoon DAAROM. 🙂

Ron Scheerder
6 years ago

Esther,

De Financial Freedom hoort zeker in het rijtje thuis. Ik ben benieuwd 🙂

Jan van Kilsdonk
6 years ago

Hoi Nisandeh,
Ik zou kiezen voor “Master of Influence” omdat dat de enige is die ik nog niet gevolgd heb of voor ingeschreven ben (uitzondering op deze regel is “Write Your Book”.
Groet, Jan

Petra Jungblut
6 years ago

Ik ga voor Master Presenter omdat ik het verlangen voel om op een podium te staan en duizenden mensen te bereiken maar nu nog de obstakel voel om aan 1 potentiële klant te vertellen waarom hij of zij van mijn dienst gebruik zou moeten maken. Want ik ben niet perfect denk ik dan:-).

Vick Nieuwenhuis
6 years ago

Beste mensen,

Ik zou heel graag aan de Master Entrepreneur deelnemen. Omdat ik de Business Bootcamp gevolgd heb en succesvol implementeerde het afgelopen jaar. Ik voel en weet dat ik toe ben aan een volgende stap. Om mijn bedrijf nog zichtbaarder te maken en nog efficiënter met mijn tijd om te gaan.

hartelijke groet en fijne dag, Vick

Petra Wermink-Vos
6 years ago

Ik zou dolgraag aan de Master Presenter deelnemen, al was het alleen maar vanwege de kans om dan met Vered te werken. Ik weet dat zij bij mij kan doordringen tot waar ik zelf niet kan komen. Het lijkt me een confrontatie met mezelf en mijn kunnen zodat ik nog weer verder kan groeien. Ik vind het geweldig om voor een groep te staan en mensen mee te nemen met mijn verhaal. Ik zou dat nog veel beter willen kunnen!

Marjolein Kalter
6 years ago

Wat een mooi aanbod!

Ja, ook ik zou graag de Financial Freedom nog een keer doen. Ik heb hem een paar jaar terug als de eerste training na de Business Bootcamp gedaan.

En de schellen vielen me van de ogen. Nu ben ik een paar jaar verder en weet zeker dat de Financial Freedom me verder gaat helpen.

Ik help hoger opgeleide werkzoekende veertigplussers naar het leukste werk dat ze zich kunnen voorstellen. Vanuit het verlies van je baan kom je in een andere financiële positie terecht. Dat betekent vaak dat de mindset ook een stapje terug zet. Je houdt de vinger beter op de knip. Als ik nog beter door ga krijgen hoe mijn financiële mindset me dwars zit en hoe ik daar ruimte aan kan bieden, kan ik deze ook in mijn trainingen verder doorgeven.

Cindy Vos
Cindy Vos
6 years ago

Ik zou graag de Passive Business Income online cursus winnen, omdat ik aan een nieuwe carierre in de reiswereld ben begonnen en ik wil mijn passie op die manier graag over brengen naar anderen.

Ron Scheerder
6 years ago
Reply to  Cindy Vos

Cindy,

Ik betwijfel of de Passive Business Income training de training is die je zou in dit stadium van jouw bedrijf zou moeten volgen. Het is belangrijk om eerst voldoende werkinkomen te krijgen alvorens je overgaat op Passief inkomen. Je hebt dan ook al (ex) klanten aan wie je jou online diensten/producten kunt verkopen.

De Master Entrepreneur od de Financial Freedom is m.i. een betere keus.

Ron

Béatrice Boots
6 years ago
Reply to  Ron Scheerder

Hi Ron, Leuk dat je anderen advies geeft. Kan je dit in iets meer detail uitleggen? Ons business model is gebaseerd op ‘passive income’ en ik vraag me af hoe ik met mijn product werkend inkomen zou kunnen genereren. Misschien wil je linken via LinkedIn? beatricebootsbyrne@gmail.com

Silvie van der Zee
6 years ago

Ik zou graag de Passive Business Income willen doen. Waarom? Omdat dit dé sleutel tot financial freedom is. Je kunt nog zo zuinig leven en verstandig met je geld omgaan, maar als je geen passief inkomen hebt, wordt je nooit financieel vrij. Ik wil dan ook heeeeeel graag leren hoe ik passief inkomen kan opbouwen.

Johanna Glas
6 years ago

Ook ik heb er al een flink aantal gedaan. Voor mij staat de Master Presenter huizenhoog op 1. Sinds een paar weken heb ik een eigen trainingslocatie geopend (de DoDoBroedplaats in Amsterdam Zuid) die ik niet alleen verhuur aan belangstellenden, maar waar ik ook mijn eigen evenementen wil gaan organiseren. Leren hoe de pro’s dat doen, op een authentieke eigen manier, dat wil ik heel graag.

Joyce Beckker
6 years ago

Graag wil ik de Master Entrerpreneur volgen omdat ik liever slim dan hard werk.

Miranda Lourens
Miranda Lourens
6 years ago

Ik kies voor Write Your Book in 28 days. Staat bovenaan mijn ‘to-do list’ maar ik heb een zetje nodig… En omdat het een online training is, weet ik ook zeker dat ik ‘m kan doen.

Joost van Ettekoven
6 years ago

Als geld geen rol zou spelen, dan zou ik voor de training Financial Freedom kiezen. Deze training triggert mij al vanaf dag een dat ik Open Circles leede kennen.

Veronique Van Middelem
Veronique Van Middelem
6 years ago

Wauw, moeilijk te kiezen, maar ultiem: de Breakthrough to Success.

Alles zit tussen de oren, zowel je geloof in jezelf als je twijfels, als ik kan leren om die te controleren en om te buigen tot positieve energie en drive , word ik binnenkort “concullega” van Nisandeh !
AHA !

Baukje Westerlaken
6 years ago

Ik wil de Master Entrepeneur doen, omdat het al 7 jaar geleden is dat ik hem gedaan heb en ik heel graag een opfrisser wil in deze kennis.

Nicole Sies
Nicole Sies
6 years ago

Super nieuwsgierig ben ik naar de training Passive Business Income.
Ik ben net als zelfstandige gestart en dit is precies wat ik zocht om mijn kennis-business model te kunnen opschalen, denk ik…. 🙂

Ron Scheerder
6 years ago
Reply to  Nicole Sies

Nicole,

Ik betwijfel of de Passive Business Income training de training is die je zou in dit stadium van jouw bedrijf zou moeten volgen. Het is belangrijk om eerst voldoende werkinkomen te krijgen alvorens je overgaat op Passief inkomen. Je hebt dan ook al (ex) klanten aan wie je jou online diensten/producten kunt verkopen.

De Master Entrepreneur od de Financial Freedom is m.i. een betere keus.

Ron

Robert Rosier
6 years ago

Master Entrepreneur, omdat mensen daar reuzesprongen mee maken met hun onderneming.

Merel van der Weurf
6 years ago

My VISION is to make make an end of cronical deases. When I think if this I get a BURNING DESIRE to make this happen.
To make this happen I could use the KNOWLEDGE of people of making succus out of a company.
Therefor I thinke the Master Entrepreneur – Double Your Income, Double Your Free Time I THE right training for me.
YES! I am going to make this HAPPEN!
Merel

André Gruisen
6 years ago

hoi merel, heb je het onderzoek van Henk Graafsma al bekeken ? inhoudelijke lezingen op youtube. Voor jou een must-see !

Brigitte Dusseldorp
6 years ago

Master Presenter, ik ben niet onzeker over mijn presenteren maar denk dat er een volgende niveau is van presenteren. Ook nu nog te bescheiden om mijn diensten echt te verkopen. Ik heb de eerste 3
Modules gedaan en er is genoeg verandert nu honger naar meer

Rose Jansen
6 years ago

I’d like to win the Ultimate Business Machine! I already did most of the Business University and I’m implementing like my life depends on it (which is true because I love my business!) But now this little machine called Rose is running out of energy. I’ve been working 70 hrs a week nonstop sinds I started with Open Circles in 2014 and I’ve grown my income from €1500 to €150.000.

I am going to reach €250.000 this year so I can join the 10X program and I like to learn how I can do that without having to do it all myself! I believe good is not good enough cause we are al born to be extraordinary and I can use a little help to achieve my full potential.

André Gruisen
6 years ago
Reply to  Rose Jansen

Wow Rose, I’m really impressed by your results ! Don’t you have an assistant or partners who can help you ?

Mandy Joppen
6 years ago

Financial Freedom uit het Breakthrough Program, omdat ik sinds een jaar mijzelf aan het verdiepen ben (live, online en ook lezen) HOE financieel vrij te kunnen worden. Met de kennis tot op heden en alleen op vreemd vermogen kom ik er nog niet. Dus ik ben driven om meer te leren en te implementeren over HOE met mijn business in 2-5 jaar financieel vrij te worden, om daarna door te kunnen investeren en ook anderen te helpen dit te bereiken!

Vanessa Gevers
6 years ago

Voor mij heel graag de Master of Influence, omdat het de laatste keer is dat hij live wordt gegeven en Nisandeh mij in de laatste bootcamp heeft laten zien dat ik veel groter wil dromen en een veel grotere invloed wil hebben op de wereld, o.a. door een eigen stichting op het gebied van onderwijs.

Rob Slijpen
6 years ago

De Ultimate Business Machine heeft mijn aandacht omdat ik vastloop in de hoeveelheid werk dat telkens op me af komt. Het moet simpeler kunnen. Deze opleiding kan me dasrin verder helpen. Rob

Willy Valk
6 years ago

Alle genoemde trainingen heb ik gevolgd of ga ik dit jaar nog doen. De vraag is dus welke zou ik nóg een keer willen doen?

De keuze is gevallen op de Master Presenter omdat deze training geweldig was en zoveel waardevolle tools bevatte dat ik dat niet in een weekend onder de knie kreeg. Een ‘opfrisser’ is daarom zeer welkom.

Dank voor deze kans!

Anneke van der Schaaf
6 years ago

Master Presenter, because I want to improve my presenting skills, would like to learn from Vered, because I think she is very good, and I am curious about the feedback I will get. My first few seconds are not my best.

I would really like to improve where I can, and find out about my ‘blind spots’. I saw how Nisandeh and Vered present and I just want to learn from them, because I like the way they build the learning process, and I don’t mind an honest kick in the butt where I can use one, because I know they are here to help me forward.

Rob Slijpen
6 years ago

Master of Influence heeft nog meer mijn aandacht. Ik sta op internationale beurzen mijn (eigen ontwikkelde) producten aan te bieden. Ik weet dat ik in de sales nog meer kan groeien. Vandaar mijn intekening hierop. Rob

Nienke Keizer
6 years ago

Master Presenter, omdat ik erg benieuwd ben wat de beste manier is om je te presenteren bij je klant en eigenlijk ook benieuwd hoe ik nu daarin overkom.

Ina van de Hoef
6 years ago

Ik wil heel graag de Master of Influence doen, Ik heb bij een andere training wel leren verkopen, maar de manier waarop Nisandeh dat doet is fenomenaal! Dat wil ik tot in de finesses modelleren!

Ronny Hendrikx
6 years ago

De Master of Influence training staat met stip bovenaan mijn verlanglijstje om verder door te groeien. Het Breakthrough program heeft mijn hele leven overhoop gegooid: ik geef nooit meer op, ben financieel vrij en ben nu hard aan het werken om nieuwe projecten op te zetten. Als daar één ding belangrijk bij is, dan is het wel dat je in staat bent om mensen te begeleiden in hun denkproces, zodat ze ook echt willen meewerken en buiten hun comfort zone durven te gaan. Daar wringt namelijk nogal vaak het schoentje: mensen durven van hun droom geen doel te maken en laten alles daarom maar bij het oude. Dat is zó zonde en ik wil graag bereiken dat mensen met me samenwerken om méér van hun business en leven te maken.
Wat er ook gebeurd: dank je wel vrienden van Open Circles voor alles wat ik al heb mogen meemaken dankzij jullie steun in de rug!

John-Pierre Cornelissen

Master Entrepreneur
Want dat is de eerste cursus die na de Business Bootcamp komt. Ik wil hem zo graag doen dat ik hem zelfs al tijdens de Business Bootcamp heb gekocht 😉

Jur Houtman
Jur Houtman
6 years ago

Master of Influence lijkt mij een fijne cursus. Hoe zeer ik ook geloof in de kwaliteit van onze producten ben, het blijft moeilijk anderen te overtuigen om de producten in een “lastige markt” te zetten tot een win -win situatie voor allen.

Nicole Ohlmn
6 years ago

I want to help and inspire people to live a more conscious, more sustainable and healthier life. One of my biggest dreams is to stand on the stage of TED to spread the idea of living lean. I know that I need to work on my presentation skills.

I love the way you Nisandeh and Vered are able to speak to 1200 people as if you talk to each one directly. I want to learn that. That’s why I’d love to participate at the Master Presenter.

Yvonne van Beurden
6 years ago

Master Presenter, omdat deze mij echt uit mijn comfort zone gaat halen. Ik vind het lastig om heel zakelijk te zijn op het moment supreme en mensen daarmee over de streep te halen, en ik denk dat je dit leert in de Master Presenter omdat je leert dat je alles al weet, alleen nog niet hoe dit exact over te brengen (en de bijkomende angst achterwege te laten om voor een groep te staan).

Mijn eerste neiging was Write your book, want die wil ik ook nog doen, maar die is weer binnen mijn eigen comfort zone, dus Master Presenter is de meest verstandige keuze. Ik ga trouwens over twee weken al een eerste presentatie doen over acupunctuur, en een maand later de tweede, dus de eerste actie is al ondernomen !

Martin Meertens
Martin Meertens
6 years ago

Passive Business Income, voor mij is dit het volgende stuk in mijn bedrijfsplan om invulling aan te geven.

Jelske Hoogervorst
6 years ago

Passive Business Income, omdat ik mijn bedrijf naar een volgend level wil brengen, en dat wil doen door een systeem te bouwen. Ik heb nu 2 van de 3 modules gevolgd.

Tirza van Ollefen
Tirza van Ollefen
6 years ago

Ik kies voor Passive Business Income.
Ik ben in november naar Breakthrough to Success geweest. Wat een doorbraak voor mij persoonlijk! Echt!
Dit najaar ga ik al naar Master Entrepreneur en Financial Freedom.

Passive Business Income vind ik een moeilijk ding voor mij, dus dat is precies waar ik dan graag op korter termijn verder getraind in wil worden.

Ron Scheerder
6 years ago

Hoi Tirza,

Wat vind je er precies moeilijk aan? Is de moeilijkheid om ermee te beginnen? Is het de techniek die erbij komt kijken? Of weet je niet welke mogelijkheden je hebt om Passief inkomen te genereren?

Groet,
Ron

Lily Kentie
6 years ago

Hi Nisandeh,

Ik zou graag de training Financial Freedom doen. Ik ben het laatste jaar hierop al hard aan het studeren en implementeren en ben heel benieuwd naar de informatie die jullie nog kunnen toevoegen.

Hedwig Schipperheijn
6 years ago

Ah, wat is dit weer geweldig!

Ik kies voor de Master of Influence!!!
Bij verschillende projecten heb ik daar mijn eigen spin aan gegeven, ik kom heel ver, maar op het laatste moment mis ik een heel belangrijk ingrediënt waardoor mijn bedoelde effect geen doorslag heeft.

Ik ben klaar om dit te leren van the master nu. Ik wil maximale impact creëeren . Ben nu met een nieuw pioniers project bezig (eerste vrouwelijke drone piloot/gecertificeerd bedrijf gerund door een vrouw in NL) waarbij ik zeker hulp kan gebruiken om dat meest effectief richting te geven.

Een hele grote bonus vind ik ook, is dat dit een LIVE event is. Ik wil graag vragen stellen en delen met anderen!!

Alvast bedankt <3

Ronald Knuit
6 years ago

De Master Entrepreneur, daar heb ik mij al 2x voor opgegeven maar gemist door geboorte van mijn zoon en mijn huwelijk. Hoewel Breaktrough to Success ook een goede voor mij zou zijn ; nu ik het drukker krijg, loop ik tegen dingen aan waardoor ik mijzelf afrem.

Gerdy Heek
6 years ago

I’d love to win the Master of Influence! Influencing people in a positive way (win-win) is so powerful… and for me really hard to do. I am either too polite or too harsh. Neither ways lead to success. I registered for it but decided to switch so my husband and I could follow the full Breakthrough Program together. But this one hurt to give up, especially since this is the last live training… Please please let me win this one:D

Saskia Van der Drift
6 years ago

Ik zou dolgraag de Master of Influence willen winnen. Vorig jaar kon ik door mijn studie geen trainingen extra volgen. Nu zit ik weer volop in mijn bedrijf maar mis ik de omzetting van interesse naar actie. Zowel bij mijn collega’s (die hadden een relaxed jaar maar onvoldoende efficiënt) als bij de doelgroep. Ik denk dat de training mij een ontzettende boost geeft!

Martine Kuijs
Martine Kuijs
6 years ago

I’d like to win Breakthrough to Success. For several years my business is growing but only with small steps. Is something holding me back? Can I do more to help my business grow? Are there other ways to achieve my goals? These questions are very relevant for me and I hope to find answers in this course.

Ron Scheerder
6 years ago
Reply to  Martine Kuijs

Good choice Martine 🙂

This training get you from mini-Me to maxi-Me.

As you might know: “Your business is as big as you are”

Ron

André Gruisen
6 years ago
Reply to  Martine Kuijs

I’ve done the breakthrough and it is AMAZING !
If i could i would do this session 10 times over and over, until al my ‘dead onion peals’ are gone !
Let us know when you finisched this training !

Mav van de Berge
Mav van de Berge
6 years ago

Ha Nisandeh,

Wat een geweldige actie.
Ik zo graag de Master Entrepreneur willen winnen. In de afgelopen jaren heb ik de cursussen gevolgd bij jullie, maar was toen nog geen ondernemer. In augustus wil ik dan echt gaan beginnen als zelfstandig ondernemer! Het is voor mij een enorme stap om mijn paycheck los te laten en als zzp-er te beginnen! Deze cursus zou mij helpen om met meer zelfvertrouwen aan dit avontuur te gaan beginnen.

groetjes,
Max

Marjolijn Gischler
6 years ago

Mijn voorkeur gaat uit naar de Master Presenter. Zoals Nisandeh al goed aangaf gaat goei en ontwikkeling over ‘uit je comfortzone’ komen. Dingen doen die iets van je vragen omdat het je moeite kost.

Ik weet dat wat ik doe bijdraagt aan een betere wereld, aan het toenemen van vertrouwen en de groei van anderen! Ik vraag de hele dag aan de mensen die ik begeleid om in plaats van rechtdoor ook eens linksaf of rechtsaf te gaan waardoor ze nieuwe wegen leren kennen en nieuwe mogelijkheden gaan zien.

Ja, ik sta wel eens voor groepen maar veel te weinig. Misschien wel ‘omdat het niet direct in mijn comfortzone’ ligt 🙂 – maar ja, zo kan ik natuurlijk noooit groeien. Oftewel zou het super vinden hier me verder in te ontwikkelen.

Beata Marton
Beata Marton
6 years ago

Ik zou heel graag de Master Entrepreneur doen. Na de Business Bootcamp heb ik dit nodig om mijn bedrijf verder te laten groeien. Ik heb meer structuur nodig en ik wil graag leren over de verschillende marketinginstrumenten.

Nicky Koopmans
6 years ago

Ik zou kiezen voor Master Presenter. Deze training haalt mij waarschijnlijk het meest uit mijn comfort zone en daar valt dus de meeste (persoonlijke) groei te behalen 🙂

Ron Scheerder
6 years ago

Ik heb alle trainingen al gedaan, maar ik zou de Financial Freedom nog eens willen doen en dan wil ik mijn kinderen meenemen zodat ook hun financieel IQ vergroot wordt.

Ik ben van mening dat dit een van de grootste cadeau’s is die je een kind kunt geven.

Donna Hoogstraaten
6 years ago
Reply to  Ron Scheerder

Super idee Ron om je kinderen mee te nemen en ze zo een echt waardevol cadeau te geven. Ik deed deze maand de Business Bootcamp en kocht het boek Lekker Leven.

Mijn jongste van 13 wil heel graag ondernemer worden en is al in het boek begonnen en de dvd (met highlights van het Business Bootcamp) aan het kijken die we kregen.

Fijn toch dat we onze kinderen zo wat extra’s kunnen geven voor hun levenspad.

Evelien de Visscher
6 years ago

I am going to do the Master Entrepreneur because I see it’s gonna take me and my business to another level. I was SO inspired at the Business Bootcamp but I know there is so much to learn.

De deur is op een kiertje gegaan, ik wil hem graag opengooien! Winning it would be great..

Bastiaan Vercouteren
6 years ago

Tijdens de laatste Business Bootcamp bleek uit mijn Dashboard dat ik vooral nog aan mijn Personal Development mag werken. Niet zo gek, want de training Financial Freedom had ik twee jaar geleden al gedaan, met veel inzichten als resultaat. Ook stond ik al ingeschreven voor de komende Master Entrepreneur in september. Graag voeg ik dus de Breakthough To Succes aan dit trio toe. Dan ben ik volgens mij helemaal compleet om mijn businessdoelen nog verder uit te breiden.

Frans Janssen
6 years ago

My choice will be the Ultimate Business Machine. First of all I want to take my business to the next level and second of all I want to learn more from my mentor Nisandeh. To run a business is more challenging then I thought. Yes I know, the content of my expertise which is still leading, instead of doing business. It is what Nisandeh said: ‘Learn form the best’, and thats what I intent to do. I would be very very gratefull to win this ultimate training.

Monique Ravensberg
6 years ago

Master Entrepreneur is de volgende stap volgens het Dashboard of my success.

Ik leer sowieso heel veel sinds mijn bezoek aan de eerste Business Bootcamp. Ik heb het roer om gegooid en ben een nieuw brand begonnen vanuit de passive income gedachte. Ik heb zeker waarde toe te voegen en als het bij de juiste doelgroep komt dan krijg ik er ook energie van.

Ik ben conscious en wil zeker miljonair worden, zodat mijn project in Senegal – Afrika verder kan groeien.