Schrijf jouw boek binnen een maand

14151 views | 555 reacties |
shares

Let op! Deze blogpost is uit 2010, de inhoud is nog actueel, maar de data, tijden en aanbiedingen niet meer…
(Op 31 januari, 1 en 2 februari 2014 is de volgende Write Your Book in 28 Days training)

Je weet al dat een boek schrijven je tot expert in jouw vakgebied kan maken – toch?

De meeste professionals weten dat.

Waarom heb jij jouw boek nog niet geschreven, dan?

Ik hoor het altijd van mijn vrienden en studenten, dat ze zo graag een boek will schrijven, maar…

    1. “Ik heb er geen tijd voor” (“dat duurt jaren en jaren”)

  1. “Ik heb niks unieks te vertellen” (“alles is al geschreven over mijn onderwerp”)
  2. “Ik kan niet schrijven” (“Ik heb er geen talent voor”)

En zo gaat de lijst maar door…

En toch, nadat ik 3 bestsellers heb gepubliceerd en tientallen electronische boeken, heb ik een andere ervaring. Ik schrijf alles (boeken, artikelen, blogs, webpagina’s, cursussen) met gebruik van een eenvoudig systeem dat ik jaren geleden leerde.

Hetzelfde systeem wordt gebruikt door verscheidene zeer succesvolle (en beroemde) auteurs in de wereld.

Ik de afgelopen jaren heb ik dit systeem onderwezen aan kleine groepen van toegewijde professionals, waarvan velen ondertussen auteurs zijn met publicaties op hun naam.

In januari van volgend jaar, anderhalf jaar na de laatste keer, ga ik deze training nogmaals geven. Het is een tweedaagse training die je precies laat zien hoe je een non-fictie boek schrijft, in 28 dagen of minder…

Het is een stap-voor-stap systeem dat je laat zien hoe je JOUW boek schrijft:

  1. In 28 dagen of minder, zelfs al heb je maar een uur per dag beschikbaar (ik heb al mijn boeken in minder dan een maand geschreven, zo ook vele van mijn studenten)
  2. Over jouw onderwerp, jouw expertise, ook is de markt overspoeld met boeken over jouw onderwerp (mijn Leef Lekker boek gaat over elementen van succes – het meest beschreven onderwerp in non-fictie – en toch bevelen topexperts van over de hele wereld mijn boek aan)
  3. Ongeacht je schrijfvaardigheden (ik schrijf zelf in het Engels en dit is niet mijn moedertaal), ook al heb je nog nooit iets geschreven in het formaat van een boek.

Als je serieus bent over het schrijven van jouw boek
en het bereiken van de expert-positie…
dan MOET  je de informatie HEBBEN!

Write Your Book in 28 Days is een 2-daagse training en heeft een zeer beperkt aantal deelnemers. Ik accepteer alleen die mensen in de training die gecommitteerd zijn aan het schrijven van hun boek en die het in het komende jaar willen publiceren.

Om die reden is het NIET mogelijk om simpelweg je aan te melden en te betalen.

Eerst wil ik je ontmoeten en zien dat je serieus bent.

In een kort, gratis seminar introduceer ik de training, laat een paar van de tools zien, en beantwoord al je vragen. Aan het eind bied ik diegenen die serieus zijn over het schrijven en publiceren van hun boek een plek in de training.

Om je aan te melden voor het Write Your Book Informatieseminar, klik hier.

En nu… ik heb nogal eens de neiging om gek te doen… 🙂

Want, weet je, ik geloof sterk in het creëren van goede karma. Aangezien ik zeker weet dat Write Your Book in 28 Days je professionele carriere zal transformeren… en aangezien ik 2011 goed wil beginnen met een flink krediet in mijn “karma account”…

… heb ik besloten om DRIE plaatsen, ja je leest het goed, DRIE, weg te geven in de Write Your Book training in januari!

En dat niet alleen, ik geef bij deze 3 tickets ook nog het Announcement Package weg ter waarde van 7.500 euro.
Oftewel – als jij één van deze 3 plaatsen wint, en je publiceert je boek, dan annonceer ik dat kosteloos aan onze complete mailinglijst.

Dat is een totale waarde van bijna 10.000 euro per winnaar!

En het is heel gemakkelijk:

  1. Meld je aan voor het Write Your Book seminar en kom opdagen
  2. Schrijf een comment hieronder waarin je me vertelt waarom jij een GRATIS plaats verdient in de Write Your Book in 28 Days training!
  3. Verzamel vervolgens zoveel mogelijk mensen die je een duimpje geven bij jouw comment.

Ik geef je zelf een paar hints over wat de winnende comments zullen bevatten…

Waarschijnlijk zijn het geen zeurverhalen. Ik wil niet onhartelijk overkomen, maar echt, het is niet interessant om te blijven piepen over je uitdagingen en obstakels op de weg naar success. Het gaat om dat je daar doorheen komt met een “Niets houdt me tegen” houding en de beste tool (jouw eigen boek) die je succes onvermijdelijk maakt.

In plaats daarval zullen de winnende comments laten zien – zo specifiek mogelijk – hoe een boek schrijven over jouw expertise precies is wat je nodig hebt om jezelf te positioneren als leider in jouw vakgebied… hoe het je veel meer aandacht vanuit de markt geeft dan je nu krijgt… en hoe je van die aandacht een buitengwoon succesvolle business kunt maken met groeipotentieel voor de toekomst.

We kondigen de eerste winnaar aan tijdens het Write Your Book informatieseminar op 9 oktober 2010


Hoe sta jij te boek?
Ontdek het WAAROM en HOE van je eigen boek publiceren.
Download nu de gratis video cursus!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
555 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Meer Fennema
11 years ago

Ik heb inmiddels een boek geschreven (over hoe je schrijven kunt gebruiken om meer helderheid te krijgen over wie je bent en wat je wilt) én ik heb een hele goede uitgever gevonden die graag in 2011 mijn boek uitgeeft. Maar… ik heb er anderhalf jaar over gedaan en worstel nog steeds met mijn eerste blog. Ben dus razend benieuwd naar tools die maken dat ik veel sneller mijn ideeën op het gebied van helder schrijven om kan zetten in nog meer boeken. Zodat ik waarde kan toevoegen aan jou en je netwerk om al schrijvende je je eigen coach te zijn!!

Marianne Vanderveen-Kolkena

Aaahhh… how tempting! But not this time! hahaha
I know… grab the opportunity and so on… I did the last Business Bootcamp.
But what I learned from that is… FOCUS!!
I am already busy publishing a translation of an important book in my field, so no distractions allowed… only finishing the unexpected editing project I am working on right now (with the deadline next week) and then picking up the work for the translation.
I do hope to remain in the mailing chain, though, because this is definitely something I want to do next year or the year after!

Bye,

Marianne

Marc Angenent
10 years ago

Het hele gebied van seksualiteit wordt nauwelijks met kwaliteit besproken. Of er is schaamte om hierover te praten of het is banaal waar vele mensen zich van willen distantiëren. Mijn boek moet een kwalitatieve bijdrage leveren! Als mensen in het boek de kwalitatieve invalshoek herkennen dan heeft dat een positief effect op mijn praktijk van seksuologische hulpverlening.

Boektitel: Gebod of genot!
Inzicht geven in het onstaan van de ‘schaamte cultuur’. Daarnaast geef ik een stappenplan om
los te komen van die schaamte zodat je een meer kwalitatief, creatief en vervullend seksueel
leven kunt ontwikkelen.

Booktitel: Restricted Pleasure
My book will give an in-depth account of how our culture of shame came to be and give the tools to overcome these feelings of shame. The goal is a more qualitative, creative and fulfilling sex life.

Dick Sandbergen
11 years ago

Het lijke me fantastische om een boek te kunnen schrijven, maar alle excuses die Nisandeh aandraagt komen me bekend voor.

Ik zou mijn boek willen schrijven over mijn vakgebied en mijn passie namelijk mensen begeleiden naar een gezond gewicht en willen in laten zien dat dat niet zo moeilijk is als ze denken.

Ik heb al 7 jaar 7 vestigingen van een afslankpraktijk en begeleid mensen 1 op 1 naar een gezond gewicht. Of het nu 3 kilo of 100 kilo is die ze kwijt willen met gezonde voeding is het mogelijk.

Aangezien het probleem van overgewicht steeds groter wordt, wil ik mijn expertise aan een veel grotere groep kunnen overbrengen. Zodat de 7 vestigingen die er nu zijn spoedig uitgebreid moeten worden met 50 franchise vestigingen.

Dus gun me de kans om echt een verschil te maken voor al die mensen die willen afvallen.

Alvast bedankt.

Sjoukje van Laer
11 years ago

Beste Mirjam,

Mijn duim heb je; heel veel succes!

Groetjes Sjoukje

Ben Daenen
11 years ago

Ja, een boek schrijven. Dat is ook mijn droom en net als zovelen verdwijnt het idee door allerlei oorzaken weer naar de achtergrond.

Oorzaken als, ja, kan ik dat wel, wie zit er nu op te wachten, is er een markt voor, wie zal het uiteindelijk lezen en zo kan ik nog wel even door gaan. Allemaal beperkende overtuigingen, maar de droom om zelf een boek te gaan schrijven blijft van tijd tot tijd knagen.

Nu is het ook weer zo’n periode dat de drang om daadwerkelijk iets op papier te gaan zetten en te beginnen heel sterk aanwezig bij mij. En dan toch is er weer dat stemmetje dat zegt, maar hoe dan?

En dat komt ineens Nisandeh Neta en Open Circles team met een email waarin hij een geweldige kans biedt om gratis een training te volgen, hoe je in 28 dagen een boek kan schrijven.
Een geschenk uit de hemel als je hem wint. Eindelijk zou ik dan de tools in handen krijgen om de droom werkelijk te verwezenlijken.

En mijn boek, die gaat over mijzelf en mijn persoonlijk proces. Van politieman naar politiemens, van sterk stoer en dapper, naar iemand die wel degelijk gevoelens heeft, van rationeel naar het hart, kortom mijn weg naar binnen. Dus een boek voor alle hulpverleners, die vanuit hun professie zichzelf nogal eens vergeten, het gevecht, de (innerlijke) strijd, het verlies, de weg naar je hart, de obstakels die je tegen kunt komen, het gevecht met de omgeving en jezelf, de dilemma’s die je tegenkomt, de reacties van de omgeving op je veranderingsproces. Kortom een persoonlijk verhaal waarbij voor de doelgroep en eigenlijk voor iedereen heel veel herkenning zit.

Ook geef ik tips in het boek hoe ik met een en ander ben omgegaan en hoe ik het hele proces heb gedaan.

De titel zal waarschijnlijk luiden “De weg met een afstand van maar 30 centimeter”.

Ik zou het leuk vinden als je op mij zou stemmen. En als ik win zal ik onder de stemmers op mij een lach(yoga)workshop van 1 uur voor 10 personen verloten.

Wat Nisandeh Neta kan, kan ik ook!!

Namasté
Ben Daenen

C. Reedeker
C. Reedeker
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

hoy Ben
,ik heb je mail doorgestuurd aan mijn vrienden ,en ik heb je zelf ook een duim gegeven ,maar ik heb al gezien dat een van mijn vrienden jou een duim heeft gegeven Yvonne v. d. Pol
succes jongen ,ik hoop dat je het aantal duimen kan halen
liefs mama.

Rob
Rob
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Hee Ben!

Ook als je workshop niet wint, zou het heel mooi zijn als je je verhaal deelt! Ik wens je ongelooflijk veel succes en nog veel meer plezier!
Ik weet zeker dat het een succesverhaal is; ik ken je tenslotte een beetje en je bent zelf al een succesverhaal. Dus als mensen met je mee mogen liften; zeker doen!

Veel succes!

Rob Polhuis

Deanne Groenigen
Deanne Groenigen
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Ik zou zeggen ,begin met schrijven en zoek een uitgever. Om een boek te schrijven in 28 dagen lijkt me wat stug. Vaak is het nodig om teksten meerdere malen te herschrijven om een goed produkt te krijgen. Ik ken iemand die net een boek heeft uitgegeven en ze heeft er nu al erg veel succes mee. Het heeft haar met steeds herschrijven en over en weer geven van het boek aan de uitgever , 2 jaar gekost om een succesvol boek te schrijven en uit te geven. Ga gewoon beginnen ,ik heb er alle geloof in dat je het kan. groet Deanne

Peter de Lang
Peter de Lang
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Beste Ben, succes met het schrijven.

Yvonne van de Pol
Yvonne van de Pol
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Hai Ben,
Boeken geschreven vanuit eigen levenservaringen zijn de mooiste boeken om te lezen.
Maak je droom waar, je kunt het!

Ik wens je veel succes.

Groetjes Yvonne

Judith
Judith
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Ben,

Wat zou ik graag jouw boek willen lezen. De weg van stoer, sterk en dapper naar het mooie mens dat je nu bent. Dit wordt een bestseller!

Judith

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

He Ben,
Van de vele verhalen die in mijn inbox komen las ik toevallig jou verhaal. Ik weet niet waarom die van jou wel en sommige even niet.
maar ik zag je achternaam… Deanen heb jij in het korps Rotterdam Rijnmond gewerkt??

Als het zo is dan …..

Ik hoop van je te horen
groet en succes
Linda

Ben Daenen
11 years ago

Hoi Linda,

Bedankt voor je berichtje en ik heb niet bij het korps Rotterdam-Rijnmond gewerkt, wel in Amsterdam-Amstelland.

Helaas dus en dat kost me toch zeker geen duim van jou hé
of heb je me er al één gegeven!

Namasté
Ben Daenen

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Ben Daenen

Nee joh Ben,
die duim had je al hoor, heel goed dat boek van je go for it

Caroline van Veggel
11 years ago

Jaren geleden dacht ik voor het eerst over het schrijven van een boek. Ik werk als actrice en theater maakster in het bedrijfsleven. Steeds vaker wordt ik gevraagd om theater-interventies in te zetten tijdens brainstormsessies e.d. Het grootste probleem in het bedrijfsleven is communicatie en theater-interventies geven lucht creëert ruimte om een nieuwe vorm van communicatie te vinden. Maar wanneer wordt welke vorm ingezet en waarom werkt het wel en wanneer niet. Info die iedereen goed kan gebruiken om de communicatie te bevorderen en vooral om communiceren heel leuk te maken. Waarom zou ik de gratis plek krijgen in deze workshop ? Mijn bijdragen ( in plaats van financieel) zal een positieve en stimulerende zijn voor ieder die de workshop volgt en geeft.

Angelique Akkermans
Angelique Akkermans
11 years ago

Jaaaaaaaaaaa………. ik stem voor! Je weet het Carolientjuh…… ik ben fan van jou schrijven…….. en hoop nu van harte dat je wens zal uitkomen…………..ik ga de serie in ieder geval in een ruk uitlezen…………. Succes Liek……… enne van mijn krijg je er nog 100 duimen bij hoor 🙂

Edwin
11 years ago

Hoi Angelique,
Super zulke positieve replies. Leuke reactie. Erg meelevend.
…maar…uh…
“100 duimpjes erbij” ? Alleen iets beloven wat je waar kan maken. Anders verlies je het geloof in jezelf en anderen in jou.
Carolientje staat nu op 41.. Dus als het goed is zo meteen 100 erbij? Als je wilt dat ze wint zal jij jou netwerk goed moeten gaan gebruiken!

Groeten en…. keep on blogging !

Onno Nieveen
11 years ago

Name: Onno Nieveen
Kinderen en hun (school) problemen.

Daar gaat een groot deel van mijn leven over, als coach/therapeut en als vader van 2 dochters.

Ik zie veel mensen ploeteren en dat is niet nodig.
Veel mensen geloven niet dat jaren van (school) problemen in enkele maanden opgelost kunnen zijn.

Ik weet het zeker, maar veel kennis & wijsheid zit in mijn hoofd.
Echter binnekort!
Een GRaTiS boek(je) vooor alle ouders: geen medicinale en ingewikkelde oplossingen, nee, iets wat simpel, praktisch en eigentijds is, en bovenal: het WERKT.

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Onno Nieveen

Hoi Onno,
Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jouw boek en jouw oplossing/methode. Ik dacht toen ik moeder werd dat de lagere schoolperiode iets leuks zou zijn voor onze kinderen. Niets is minder waar – het is een strijd. En niemand die dit lijkt te (willen) snappen. Succes met je boek; je hebt er denk ik een groot, hongerig publiek voor!

Onno Nieveen
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

vooruit lopend op het boek (….pff, dat wordt nog wat, ik heb die cursus wel nodig…) kun je ff kijken op mijn site, eonadvies.nl, genoeg te lezen bij artikelen en nieuws..gr Onno

Tanja
11 years ago

Als moeder van 4 “puberdochters”in de leeftijd van 21-19-16 en 11 heb je genoeg input om een hele boekenkast te schrijven, zij het mijn meiden hier absoluut niet blij mee zouden zijn.

Als “ervaringsdeskundige” bracht het mij 2 jaar geleden op een idee om de meiden een soort handleiding mee te geven wanneer ze ’t Huis uit zouden gaan (hetzij tijdelijk)
Dat zou ook de titel van mijn boek worden “t HUIS UIT!!”

Door het in en uit huis vliegen van de meiden en de vragen die hierbij naar boven kwamen drijven, heb ik een aantal vragen en daarbij antwoorden opgeschreven die in het dagelijks leven een soort handboek zouden zijn voor als ze er “alleen” voorstaan.
Natuurlijk is het gezellig als de telefoon even rinkelt en wordt gevraagd, “mam ik sta nu in de supermarkt en ik moet vanavond koken, maar wat is er klaar in 10 minuten en ik heb nog maar 4 euro uit te geven” maar zou het niet oh zo fijn zijn als ze een boekje zo voor ‘t grijpen hadden met zowel de recepten en daarbij de financiele trucjes om een maandje door te komen met weinig. Want er moet tenslotte ook nog gefeest worden.
Maar wat als ander problemen aankloppen zoals bijv. vage klachten met de gezondheid, of tijdens een overenthousiaste kooksessie in het nieuwe thuisfront flink (letterlijk) in de vingers wordt gesneden. Wederom ‘t boekje met tips en trucs.

Onderdelen zoals bankzaken,verzekeringen nuttige adressen, gezonde tips, slimme opberg en stylingtips,en natuurlijk een aantal kortingscoupons en besparings en energietips mogen niet ontbreken.

Het zou een handboek worden in 3d, met vooral veel humor, gezellige plaatjes, ruimtes voor de “papa’s en mama’s” (opvoeders) om tips te schrijven en plaatjes te plakken en zelfs een velletje pleisters zal in het boek te vinden zijn

Of de jeugd hierop zit te wachten? Ja ik denk dat met de juiste manier van schrijven, de juiste humor en de juiste tips dit een van de meest belezen “schooltijdboeken”kan worden die later met veel humor en persoonlijke notities kan worden doorgegeven aan de volgende generatie.

Dus waarom zou ik heel graag naar deze cursus willen, omdat ik nog met heel veel vragen zit, met opgeschreven stukken losse tekst en info. Hoe moet het met de volgorde, hoe zit het met een uitgeverij? En nu na 2 jaar op de plank te hebben gelegen vind ik dat het tijd wordt om er echt werk van te maken, anders kan ik het aan mijn kleinkinderen mee geven.

Ik weet het is kort dag, maar als jullie dit boek de moeite waard vinden, geef me dan alstublieft in deze korte tijd nog heel veel duimpjes zodat ik naar het event kan.

Als jullie nog tips, adressen of leuke eigen ervaringen hebben en jullie vinden het leuk deze met mij te delen, ik ben te vinden op twitter onder Tanjadifferent

Iedereen alvast heel veel succes en DUIM voor me!!!;-)

warme groet, Tanja

Leo van Veenendaal
11 years ago

Op dit moment schrijf ik een gratis Ebook om meer klanten op mijn maillijst uit te breiden. Bovendien sta ik er helemaal achter aangezien deze thema’s voor mij in het verleden gewerkt hebben.
Ik heb het via de chop it up methode gedaan. Alle hoofdstukken, subhoofdstukken en sub subhoofstukken uitgeschreven om daarna je kennis te kunnen spuien. Werkt zeer effectief.

Jeannette de Noord
Jeannette de Noord
11 years ago

Hi Nisandeh en forum bezoekers,

Binnenkort ga ik een tijd in Spanje aan de slag. Deze keer voor een locaal bedrijf dat graag de omslag naar moderne, internationale onderneming wil maken. In dit avontuur gaat alles samen komen: prachtig land, landsaard, hoe te internationaliseren vanuit de provincie, Basken vs Spanjaarden, innovatie vooruitgang en conservatisme, eten en werken, de weekenden, het opbouwen van een sociaal leven, de invloed daarvan op de effectiviteit van m’n werk,
alles!
Ik zou willen leren hoe je zo’n proces in boekvorm vat. Dat heb ik niet helder, maar ik vermoed dat het recept van Nisandeh ook bij dit project zou moeten werken. Dat zou ik heel erg graag van Nisandeh leren voordat ik aan het avontuur begin. En dan nog iets: Eerlijk gezegd zit ik te denken aan een Vook: e-book met illustrerende videobeelden.
Nisandeh, heb je daar al ideeën over? Als je dat ook mee neemt in je training, ben ik de koning ter rijk! En als je me bij zou willen staan terwijl ik dit schrijfproject uitvoer , ja dat zou ik helemaal geweldig vinden!

Stem op mij, en jullie krijgen als ‘t klaar is allemaal een exemplaar van mijn Vook

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik heb een heleboel te vertellen. Heb een interessant leven gehad en veel dingen heb ik nog nooit aan iemand verteld. Ik heb altijd de stille wens gehad om ooit een boek te schrijven zodat ik mijn ervaringen met anderen kan delen. Anderen zullen er veel aan hebben. Het enige is dat ik niet weet hoe ik een boek moet schrijven, aan welke regels ik me moeten houden enz. Dat zou ik heel graag van Nisandeh willen leren.

Tania Keijer
11 years ago

Wauw, wat een boel boeken gaan er geschreven worden, geweldig. Mijn boek waar ik mee bezig ben is gericht aan jongeren, het gaat over hun eigenwaarde, waar worstelen zij mee en hoe kunnen zij dat transformeren naar kracht. Hier zit een kleiner boekje bij voor de ouders, een boekje dat inhaakt op de stof die aan hun kinderen gericht is, een boekje dat hen beter doet begrijpen hoe hun kind zich voelt.
Titel wordt: “Stoer van buiten”.
De voornaamste reden dat ik dit boek schrijf, is omdat er heel veel jongeren zijn die zich ellendig voelen, niet begrepen voelen, en met name hier (waar ik woon) in West-Friesland heel veel alcohol genuttigd wordt en al af en toe met fatale afloop hier in de dorpen heb moeten aanschouwen.
Ik ben er helaas niet bij op 9 oktober, maar mijn boek komt er zeker, one way or the other.
Succes allemaal !!

Saskia Steur
11 years ago

Beste Nisandeh,

Eindelijk trek ik de stoute schoenen aan durf ik hardop tegen iedereen te zeggen dat ik een boek ga schrijven. Dat gaat me niet makkelijk af, omdat ik weet dat ik een flink aantal overtuigingen heb die mij hierin al lang hebben beperkt.

Ik wil me niet langer laten beperken door deze overtuigingen, vooral ook om het onderwerp van mijn non-fictie boek. Ik heb een missie, een passie en een gedrevenheid die ik nu van mezelf mag hebben. En omdat ik mezelf die toestemming heb gegeven, kan ik ermee aan de slag. Zo simpel kan het zijn 🙂

Mijn missie is om mensen te helpen bij het verwerken van het verlies van een broer of zus. Mijn eigen zusje Wanda is overleden aan de gevolgen van kanker toen ze dertig was. Dat was in 1999. Iedereen sprak toen over het milleniumprobleem; zij had haar eigen milleniumprobleem.

De jaren daarna is me pas duidelijk geworden hoe ontzettend veel mensen een broer of zus moeten missen, en sommigen zelfs meerdere broers en/of zussen. Het werd me ook duidelijk waarom ik toch me toen zo alleen voelde in mijn situatie: er is ontzettend weinig aandacht voor in onze maatschappij. Voor mij is toen een lange weg van acceptatie, verwerking en groei in gang gezet en het werd me steeds duidelijker dat ik hier veel mensen kan helpen bij hun eigen verwerkingsproces. Ik heb nu een geweldig leven, en dat gun ik anderen ook!

Dat zou voor mij toch de mooiste herinnering aan mijn zusje kunnen worden, een jonge vrouw die, veel meer dan ik durfde te dromen. Nu durf ik ook te dromen, en met die droomkracht wil ik anderen helpen. Een boek schrijven over dit onderwerp is een duurzame manier, een geschenk van haar aan mij en aan iedere broer of zus die ik kan hiermee bereiken.

Voor al die andere broers en zussen die ik kan helpen, geef een duimpje!

Kira Verweij
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Hi Saskia,
Het boek ‘Broederziel alleen’ gaat hier ook over. Wellicht biedt het inspiratie bij het schrijven van JOUW boek? http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/broederziel-alleen/1001004002616929/index.html
Groetjes,
Kira

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Kira Verweij

Dankjewel, Kira. Ja, dat boek ken in, en ook het vervolg. Hele andere insteek, maar zeker inspirerend. Daaruit blijkt ook hoezeer dit een onbesproken onderwerp is.

Marieke Hensel
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Ik heb mijn zusje 4 jaar geleden verloren aan zelfmoord, ze was nog maar 18 jaar, en blijkbaar leken haar problemen groter dan wat ze aankon. Ik heb veel rouwverwerkingsboeken verslonden en boeken gelezen over mensen in dezelfde situatie die gezinsleden verloren en ook mbt zelfmoord. Dat heeft me veel goed gedaan, en die tijd te nemen om een boek te lezen omdat er niet altijd een juist moment of een juiste persoon is om over het verlies te praten. Ik steun je in je visie om een boek hierover te schrijven dat hopelijk veel mensen kan helpen. En ook al zou je niet winnen, hoop ik dat je de juiste mensen om je heen kan vinden om toch dit boek te publiceren.
🙂
Marieke

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Marieke Hensel

Marieke,ik leef met je verdriet mee, en zelfmoord is op zichzelf al een haast onbesproken onderwerp in de sociale omgang. Juist voor mensen zoals jij wil ik dit boek o zo graag schrijven.

Hans
Hans
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Dag Saskia,

Ga lekker schrijven. En als het niet lukt via meneer Neta heb ik mogelijk nog wel een andere route voor je…

Diana Beugel
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Onlangs mijn enige broer verloren. Ook hij streed tegen een ongelijke vijand. Hij moest aan het einde euthanasie plegen teneinde niet te stikken. Zo onmenselijk! Samen met zijn vrouw heb ik dit onmenselijke afscheid van zijn kinderen en ons “mogen” meemaken. Goed van je, Saskia…dat je voornemens bent om dit verdriet van het verliezen te verwoorden. Het helpt altijd om te weten en te lezen dat er lotgenoten zijn. Het geeft zeer zeker steun om te weten dat je niet de enige bent met je verdriet!
Veel succes!

Diana Beugel

Sindy Cremer
Sindy Cremer
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Mijn duimpje heb je, Saskia. Maar ook als het langs deze weg niet lukt hoop ik dat je nog steeds je boek schrijft!

Riemke Visser
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Ook mijn duim heb je!

Wat vreselijk voor je dat je je zus op zo’n jonge leeftijd al mist. Wat geweldig dat je haar eert door een boek te schrijven over het gemis van je zus.

Ik wens je heel veel succes toe. Ik ben ervan overtuigd dat het je goed gaat lukken.

Harteljike groet
Riemke

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Riemke Visser

Dankjewel, Riemke, ik ga er hard mijn best voor doen!

Baukje Westerlaken
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Zet ‘m op Saskia!!! Nog even doorpakken en we gaan samen met Esther naar die training!

Vrolijke groet,

Baukje

Saskia Steur
11 years ago

Dankjewel, Baukje – that’s the plan 😉

Karen Drost
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Saskia, ik heb bewondering voor je “coming out” en gun je deze workshop. Mijn duim heb je. Meer nog dan dat hoop ik dat je het boek schrijft. Je kent vast al uitgevers, maar mocht je in dat opzicht omhoog zitten, dan kan ik je Rozhanitsa in Kampen aanbevelen. De eigenaresse is een goede vriendin van me en het onderwerp van jouw boek past goed in haar thema’s.

Heel veel succes!

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Karen Drost

Dankjewel, Karen, voor je bemoedigende woorden. Ook voor de uitgeverstip – zover ben ik nog niet, maar ik onthou alles 🙂

Kees Schiphouwer
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Mijn duim verdien je. Ik hoop dat je het wint. Mijn jongste broer is overleden toen hij 34 was. Hij heeft 7 jaar gevochten tegen een gezwel in zijn hoofd. Hij heeft deze dappere strijd uiteindelijk toch verloren.
Ik voel met je mee.

Saskia Steur
11 years ago

Jij ook heel erg bedankt, Kees. Wat een aangrijpend verhaal van jouw broer ook, bedankt dat je daar zo vrij over spreekt. Al deze bijzondere opmerkingen motiveren mij meer en meer…

Marcelle
Marcelle
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Goed van je Saskia! Weet zeker dat je dit heel goed kunt en dat veel mensen wat aan je boek zullen hebben. Mijn duim heb je.
Marcelle

Esther Molenaar
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Wauw! Heftig. Ik gun je de training van hart. Mijn duimpje heb je. Als ik er meer kon geven, dan deed ik dat, maar ja….

Saskia Steur
11 years ago

Thanks, Esther. Jouw duimpje is me heel veel waard, meer hoeft niet, dankjewel!

Cesar Blom
Cesar Blom
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Super Saskia.
Van dichtbij maak ik op dit moment een aantal kankersituaties mee en durf bijna niet te denken aan dat het ook wel eens de verkeerde kant op zou kunnen gaan. Ik weet zeker dat jij mensen een hart onder de riem kan steken bij het verwerken van een groot verlies. Als je boek er is zal ik het zeker lezen en hoop dat ik dat zelf niet vanuit het gezichtspunt van het gemis van een familielid zal doen. Ik gun je de cursus van harte. Ga voor je droom!!!

Quiriene
Quiriene
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

mijn zus (54 jaar) is deze zomer voor de gong gered van borstkanker. althans die indruk hebben we. zij heeft een jaar gelden toen ze het nog niet wist haar leven drastich omgegooid alsof ze ‘iets’ aan voelde komen. ze is intensief gaan sporten en heel anders gaan eten om haar imuunsysteem te versterken. lees het boek Antikanker van Dr. David Servan- Schreiber. ik hoop dat je veel inspiratie opdoet. PS mijn moeder is op 46 jarige leeftijd overleden aan borstkanker.

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Quiriene

Quiriene, wat een mooi verhaal over jouw zus. En hartelijk dank voor je leestip – daar ga ik zeker naar kijken. Natuurlijk heel verdrietig van jouw moeder. Een akelige ziekte die ondanks de vele succesverhalen ook nog heel veel slachtoffers maakt.

René Kortman
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Heel veel succes. Mijn duimpje heb je.

René Kortman

Paul Kemper
Paul Kemper
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Hi Saskia,

Je bent al een woordkunstenares. Ik ben ervan overtuigd dat je die schat ook ten goede kunt gebruiken om jou en alle anderen een plezier kunt doen.

Succes,
Paul

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Paul Kemper

Paul, bedankt voor je lovende woorden. Ik ga heel erg mijn best doen!

Ad van Buel
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Twee jaar geleden zijn mijn vrouw Henny en ik onze jongste zoon, Maarten, verloren. Dat was heel plotseling gegaan.

Op de een of andere manier heeft dit verlies de rest van het gezin (Henny, Ad, Sander en Tessy) veel dichter bij elkaar gebracht. We zijn allen trots dat Maarten bij ons is geweest. En we weten zeker dat hij nu ergens anders kattenkwaad aan het uitvreten is. Dat kan niet anders; teveel leven in die jongen!

Saskia, help mensen om hun verdriet te verwerken en weer te zien wat er allemaal goed is in de mensen om je heen. Er is veel goed. Maar, dat zien we alleen als we het zien. Dus, je moet mensen leren kijken. En als ze kijken, dan zien ze het.

Veel succes!

Groetjes,
Ad

Marry Plat
Marry Plat
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Ontroerend en moedig wat jij wilt gaan doen. Het zal goed zijn om dit te mogen doen en je missie spreekt mij enorm aan.
Graag wil ik je een duimpje geven. Ik hoop natuurlijk van harte dat je die training gaat winnen!!!!! Heel veel succes!!

hartelijke groet
Marry Plat

Saskia Steur
11 years ago
Reply to  Marry Plat

Ook jij bedankt, Marry! Je hebt gelijk, het is een voorrecht om zo’n boek te mogen schrijven. Daarom wil ik ook zo graag deze training winnen, dan kan ik NU aan de slag!

Carla Gronheid
11 years ago

ALLES WAT IK MIJ TEN DOEL STEL KOMT NAAR ME TOE. MOEITELOOS.

En dit is mijn doel: ik heb de regie over mijn leven, ik ben gezond en financieel onafhankelijk. Dit bereik ik door andere mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Wat een mooie woorden! Ze zijn voor mij werkelijkheid geworden.

15 jaar heb ik erover gedaan om zover te komen. Het proces werd vorige week afgerond. Mijn verhaal begint op het strand Itoen ik 6 jaar oud was. ik bereikte mijn grote doorbraak 46 jaar later, . Opnieuw aan het strand. Precies op tijd! Dwz net op tijd voor de training “how to write a book in 28 days’.

Nu is me duidelijk waarover mijn eerste boek zal gaan. Ik ga met de wereld delen hoe het werkt om beperkende overtuigingen los te laten

Bart van Ruyven
Bart van Ruyven
11 years ago

Succes dat zou toch weer een overwinning zijn.
Groetjes, Bart

Anoeshka van den Brink
11 years ago

Het lijkt mij echt helemaal gaaf om een boek te schrijven. Is er iemand uit deze groep die al een bestseller of succesvol eiegn boek heeft geschreven. Ik ben erg benieuwd naar jouw proces!

Lisa van de Graaf
Lisa van de Graaf
11 years ago

In dit leven heb ik een voorbeeldfunctie van levensinstelling. Ik ben als meisje van bijna vijf jaar geadopteerd uit Zuid-Korea door een Nederlandse familie, vandaar ook mijn nederlandse naam. Ik was vanaf mijn derde jaar incest-slachtoffer, biologische vader was erg slecht voor mijn moeder en voor zijn kinderen, vooral tegen mij, omdat ik het enige meisje ben van drie. Mijn moeder heeft mij en mijn jongste broer afgestaan ter adoptie.

Na 25 jaar zoeken heb ik mijn biologische moeder, oudste broer en mijn twee nichtjes terug gevonden in 2000, waarmee ik nog steeds close mee in contact sta en ze ieder jaar 1x per jaar bezoek.

Hier in Nederland heb ik bijna alles meegemaakt wat je kunt verzinnen. Van verkrachting, identiteitscrisis, gokverslaafd, verkeerde partnerkeuzes, huiselijk geweld 7 jaar lang, hoe ontsnap je eraan?, bedreiging, armoede, verlies van jonge vrienden en dierbaren, verstoten en vertrapt en ga zo maar door. Geteisterd door negatieve entiniteiten vanwege glaasje gedraaid als tiener, de uitbanning ervan (jarenlang proces)

Ik ben er doorheen gegaan, heb het zelf moeten ervaren, van zelfmoordplannen, tot liefdeloosheid en levensmoeheid en eigenlijk jaaaarenlang als een verschrikkelijk aangereden en verwond dier door het leven gegaan, opgegeven door mijn omgeving, maar desondanks toch beschikken over een groot regenererend vermogen. Hoeveel kan een mens hebben?

Nu ben ik een sprankelende, sterke, stralende en succesvolle schoonheid, in bezit van geestelijke rijkdom, levensinzicht en met mijn kracht en bepaalde gaven, waarmee ik heb leren moeten omgaan, vele armoedige geestelijken, verdwaalden en minder bedeelden geholpen. Zij kwamen en komen nog steeds op mijn weg, ik kies ze niet uit, maar zij kiezen mij uit.
Ik weet dat mijn levenstaak is: messenger zijn, ik ben de boodschapper, aan en voor zovelen….meer niet….

Ik wil graag een boek schrijven, vanuit eigen ervaringen, inzichten en spirituele groei, om boodschappen van hoop, liefde en kracht over te brengen aan de mensen, omdat één ieder van ons vele facetten en processen zal (her)kennen. Ik wil vanuit de persoonlijke ervaring de mens raken, door de boodschap over te brengen, dat niets, maar dan ook niets, onmogelijk is. Dat wonderen de wereld niet uit zijn en dat als ik het kan, jij het ook kunt. En elk mens heeft zijn of haar verhaal. Ik wil graag door het veelzijdige boek te schrijven, ook ervoor zorgen dat mensen beter kunnen nadenken over de totaalprocessen welke ik ondergaan heb, onderwerpen zoals: incest, afgestaan kind, verkrachting, huiselijk geweld, verslaving, uitbanning negatieve entiniteiten, geestelijke en spirituele groei en uiteindelijk de fantastische successen en persoonlijke groei.

Een boek schrijven is voor mij een middel om mijn boodschap aan een groter publiek over te brengen,

Hanneke van den Elzen
Hanneke van den Elzen
11 years ago

This last year I have dedicated to building my expertise as a communication and salestrainer as I am starting my own training company.
I have learned a lot in Nisandeh’s seminars. This summer I finished my bachelors train the trainer. Now I just returned from the USA to where I Took the NLP trainer certification. By the end of this year I will be a certified provocative coach as well.

As you can see I am putting a lot of work in building an expert position. And writing a book would be the topping on all this work.
I have got many new insights and learned approaches from various different angles now.
I have many ideas how to fuse all this into a new way of salestraining, which I would like to share with the world.
Writing a book about it is not only about building my expert position, it has also to do with my desire to let everyone benefit.

Take a minute to think about this;
Selling is not only about commercial selling; it is also about selling your ideas, about believing you are worthwhile, which allows you to establish relationships, about sharing your vision, carrying out your dreams…..
So it is my mission to contribute to all that.

Unfortunately I am not born with a talent for writing…
So I am asking for your thumbs up!
You would enable me to do this one more seminar, and allow me to make a difference in this world.

Thank you!

Hanneke van den Elzen

Hugo Lucas
Hugo Lucas
11 years ago

Goeie actie! Succes!!

Marianne Wimmers
Marianne Wimmers
11 years ago

Ben benieuwd naar je boek. Met zoveel inzet komt het er zeker!

Raimond Massop
11 years ago

Hanneke, veel succes met je boek. Zoals altijd kijk ik uit naar het eerste exemplaar!

suc6 & groet, Raimond

Robert
Robert
11 years ago

Goed initiatief !

Désirée van Golen
11 years ago

Hanneke heel veel succes met alles waar je nu mee bezig bent én met je boek, wat er echt gaat komen!

Hartelijke groet,

Désirée van Golen
MindMoves counselling, coaching en training

Aad Hoek
11 years ago

Het is wel zoeken maar uiteindelijk toch gevonden en “de duim omhoog” geklikt.
Succes.

Groeten van Aad

Jean-Jacques Pirson
Jean-Jacques Pirson
11 years ago

I’m looking forward to your book. Good luck!

Bora Avric
Bora Avric
11 years ago

Leuk initiatief, succes en duim omhoog.

Sylvia Borghols
Sylvia Borghols
11 years ago

Hallo Hanneke,

Wat een fantastisch initiatief! En wat je schrijft in je stukje is helemaal waar, want daar gaat het in ons vak om!

Ik wens je heel veel succes toe!
Sylvia

Eric Bansberg
Eric Bansberg
11 years ago

Hoi Hanneke, ik ben erg benieuwd hoe het eruit gaat zien, veel succes!
Eric Bansberg

Mara
Mara
11 years ago

Als het zover is, koop ik graag een exemplaar van je boek! Heel veel succes!!
Groet, Mara

JacobJ
JacobJ
11 years ago

Ben erg benieuwd naar het boek.
Veel succes.

Jacob

Marjolein L'Ortye
11 years ago

Mooie manier van benaderen is dit. Je vaardigheid om mensen te betrekken is in ieder geval al goed. Succes!!

Cella
Cella
11 years ago

Hanneke
Ik ben benieuwd hoe je al je kennis en vaardigheden vorm gaat geven, en ik ben vol vertrouwen dat het je gaat lukken daarom teken ik bij voorbaat al in op de lijst. Succes

Garbriël Bassant
11 years ago

Heel veel succes. Gabriël
Ik zal voor je duimen.

Patrick
Patrick
11 years ago

Nummertje 500 ! Geweldig zeg. Ik verwacht je binnenkort op de lijst van meest gelezen auteurs! 🙂

Veronique de Ridder
Veronique de Ridder
11 years ago

Hey Hanneke, ik heb geduimd voor jou;-)
maar vond niet de link naar “De vijf meest gemaakte fouten bij acquisitie” . daarom snel even deze mail. veel succes trouwens!
Véronique

Bart Deschodt
Bart Deschodt
11 years ago

Ik vind dit goed
Bart Deschodt

Jaap
11 years ago

goeie actie!

Anne Smit
Anne Smit
11 years ago

Ondanks je niet aangeboren talent, gaat het je niet slecht af bondgenootje!

Son
Son
11 years ago

We are very curious about your book-writings.
Our thumb is up for you.
Good luck!

Son

Herman
11 years ago

Succes de teller staat op 353

Bert Wouters
10 years ago

Door mijn ruim 30-jarige ervaring als PC-reparateur en netwerkbeheerder heb ik een enorme ervaring en expertise opgebouwd. Hierover wil ik een eBook gaan schrijven. Daarvoor wil ik Nisandeh’s cursus gaan volgen. Zodat ik het goed doe en niet moet “aanprutsen” en vastloop. Veel van mijn klanten willen weten/leren maar kunnen eigenlijk nergens terecht. Ik wil ze dus geven wat ze vragen. En misschien later workshops of een cursus gaan organiseren. Maar éérst mijn eBook. Duim alsjebieft voor mij …….

Mirjam Stoffels
11 years ago

Vandaag is het zover!!! Met 223 stemmen ga ik zometeen naar Amsterdam. Ga ik het ticket voor de Write Your Book in 28 Days – training winnen?? Ik hoop het zo!!

Iedereen die op mij gestemd heeft, SUPER DANK!!!

Liefs

Mirjam
A Book For A Friend

@Eddy
abookforafriend.org is bijna in de lucht. Via deze website is A Book For A Friend in het voorjaar van 2011 te bestellen! Dank je voor jou belangstelling en voor jouw duimpje!!

Theo
Theo
11 years ago

Begin dit jaar ben ik ziek geworden, waarvan ik ondertussen zeer goed hersteld ben.
Echter blijft het toch maar allemaal in mijn hoofd zweven van wat er allemaal gebeurd is en wat ik heb moeten doorstaan. Dat ik ben gekomen waar ik nu ben gekomen.

Heb diverse pogingen gedaan om het op schrijven om het met anderen te kunnen delen, maar het is me nog altijd niet gelukt.

Toen ik dit blog aan het lezen was, dacht ik dit is dan mijn kans om dan mijn hoofd leeg te maken. Zodat er weer plek is voor nieuwe ideeën om meer te kunnen schrijven.

Ik blijf proberen totdat ik het geschreven heb tot een boek!

Meer Fennema
11 years ago

Ik heb inmiddels een boek geschreven (over hoe je schrijven kunt gebruiken om meer helderheid te krijgen over wie je bent en wat je wilt in dit leven) én ik heb inmiddels een goede uitgever gevonden die het boek graag in 2011 wil uitgeven. Maar …. ik heb er wel anderhalf jaar over gedaan en ik worstel nog steeds met mijn eerste blog. Wil dus dolgraag de tools leren om veel sneller een boek te schrijven en met gemak e-boeken te publiceren en blogs de lucht in te gooien. Dus stem op mij, zodat ik al mijn ideeën om kan zetten voor lezers die meer uit zichzelf en het leven willen halen!!!

Meer Fennema

Leo Neeleman
Leo Neeleman
11 years ago

Ik ben met een hele vreemde levens geschiedenis bezig en weet niet precies hoe het te vertellen en dat is misschien wel mijn grootste uitdaging.

Door een traumatische ervaring uit mijn jeugd (wurging) ben ik in de hemel beland geraakt en ben daar Jezus tegengekomen en daarna wilde ik weer geboren worden en ik wilde geboren worden bij mijn buurvrouw. Ten eerste omdat ik als kind van vier a vijf jaar oud van haar hield en ten tweede omdat ze van Jezus hield. Maar ze was helaas niet in verwachting en ben ik weer in mijn “oude” lichaam teruggekomen en dat was door de wurging aardig naar de filistijnen. Ik heb daardoor mijn hele leven al moeite met praten en mijn ultieme uitdaging was dan ook om de cursus “train de trainer” te volgen bij Nisandeh.

Sinds 2001/2002 ben ik hard bezig om dit trauma uit mijn jeugd te herstellen en wordt daarbij o.a. gecoacht door Roy Martina (een alternatieve arts) om het praten te herstellen zoals het hoort te zijn en te vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt (het was een reden om uit de hemel terug te keren) en daarnaast wil ik hier zelf een boek over gaan schrijven omdat het iets unieks is wat ik heb meegemaakt en omdat andere mensen daar profijt van kunnen hebben.

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Leo Neeleman

Hallo leo,

Nou .. wauw en dat schrijf je zo effe neer…

wat goed hoor, begin maar gewoon met schrijven schrijven en nog eens schrijven dan komt het er vanzelf van

go for it

veel inzichten tijdens je sessies met Roy en veel succes en mijn duim heb je
Linda

Miranda Kampers
11 years ago

Als jij het verschil wil maken.
Als jij je talent wil laten zien.
Als jij zichtbaar succes wil.
Als jij vindt dat mannen én vrouwen een top-of-mind status moeten kunnen hebben.

Dan is mijn boek van toegevoegde waarde! Ik deel mijn kennis met je en bied je een tool om jezelf beter en duidelijker in de markt te zetten.

Weg met het glazen plafond, de draaideur of de sticky floor. Alles is mogelijk.

Als communicatiespecialist is een boek voor mij hét middel om mij nog duidelijker te positioneren als expert in personal branding.

Naast mijn
blog mirandakampers.wordpress.com,
website m8communicatie.nl,
training en coaching
is mijn boek de boost voor mijn succes.

John
John
11 years ago

Wacht met spanning af

Marianne Brouwers
Marianne Brouwers
11 years ago

Hallo Fokkelien .

ik wens je heel veel succes met het schrijven van je boek.

Je krijgt zeker van mij de duim.

Marianne Brouwers

Esther Molenaar
11 years ago

Mijn boek gaat er komen. Jouw boek ook?

Mijn ‘determination’ heeft ervoor gezorgd dat ik afgelopen zomer een ticket heb gewonnen voor deze training.
Over die determanation wil ik een boek schrijven. Mijn ervaring over het hebben van een doel, alles uit de kast trekken en er helemaal voor gaan, wil ik met iedereen delen.

Je hebt de training al, waarom dan nog een keer meedingen?
Een plausibele vraag, van iedereen die dit leest. Hier mijn antwoord: ik wil graag toegang tot de mailinglist van Open Circles.

Wat zou je doen met het gewonnen ticket, want je hebt er immers al één?
WEGGEVEN! WEGGEVEN!

Ik heb mijn doelen gesteld.
Ik ga mijn doelen bereiken. HOE DAN OOK!

Saskia Steur
11 years ago

Esther, mooi verwoord, vol passie, overtuiging en met een duidelijk doel voor ogen. Mijn stem heb je!

Yvonne
Yvonne
11 years ago
Reply to  Saskia Steur

Mooi streven en ik weet het gaat je lukken, go for it girl
Yvonne

Marijke Faling
Marijke Faling
11 years ago

Hallo Esther,

ik zag je bijdrage.

mijn boek gaat er OOk komen.
waarschijnlijk zonder training in Nederland (ik woon in Italie).

mag ik eventueel nà de training een paar vragen aan jou stellen, voor het geval dat ik er in mijn eentje niet uit kom, terwijl jij dan alle ‘tips and tricks’ kent??

hartelijk dank,

Marijke

Carel Weijand
11 years ago

Hallo Esther,

Determination is één deugd, bescheidenheid een andere. Ik vind dat je overdrijft. Wonderbaarlijk dat je daarin toch zoveel steun krijgt. Het ‘hoe’ is misschien een mooi idee voor een volgend boek?

Zo, dat lucht op.

groetjes,
Carel

Nancy
11 years ago

Hai Esther,

Ik moest zo lachen om je stukje en je overtuiging!
Ik werd er zo vrolijk van dat ik dacht, wat kan mij het schelen!
Ik mail haar!

Als ik niet laat weten dat ik echt heel graag naar de cursus wil, wie ik ben, wat ik doe en wat mijn doelen zijn, dan kan ze mij haar extra ticket nooit geven als ze er één over heeft!

Dus wil ik je bij deze uitnodigen om eens een kijkje te nemen in onze wereld via de site, zodat je weet wie ik ben, wat ik doe en waarom mijn boek naast het jouwe zou moeten staan !

Met vrolijke groetjes Nancy Rook

Linda Futa van Goch
11 years ago

Hallo Esther,

Mag ik een beetje determination van je? in de vorm van tips
1 hoe krijg je jou foto bij je bericht?
2 geef je mij een duimpje
3 op welke wijze benader jij …… terwijl ik deze vraag wilde afmaken had ik het antwoord al hihih

bedankt en heel veel succes met je doelen
Linda

Esther Molenaar
11 years ago

Linda,
Dat doe je als volgt.

Ga naar de website http://www.gravatar.com
Registreer je
Laad een geweldige foto van jezelf
Geef aan bij welk e-mail adres deze foto moet horen
Voila! KLAAR.

Succes! Ik zie je foto tegemoet.

Wil Vis
11 years ago

Als er een cliënt met een probleem bij mij als counsellor komt, kan ik in dat uur maar één cliënt helpen. Deze ene cliënt met dat unieke probleem lijkt het. Maar veel problemen zijn universeel. Door mijn ervaringen op te schrijven kan ik veel meer mensen vooruithelpen. Ook en misschien wel juist die mensen voor wie het een te grote stap is om hulp te zoeken. Uiteindelijk moeten mensen het zelf doen, veranderen. Maar hoe je dat doet is de vraag. Daar wil ik in mijn boek antwoord op geven. Ik heb het dan over problemen als overgewicht als gevolg van stress, weinig zelfvertrouwen en communicatieproblemen.

Wim
Wim
11 years ago

Een nieuwe poging om in ieder geval een groen duimpje te krijgen… 😉
Wat is de beste remedie om je dyslexie te overwinnen? Er een boek over schijven dacht ik zo…
Nu heb ik dat al gedaan met mijn boek ‘dat je een lul bent als je niet kunt lezen’ Het heeft bij elkaar 7 jaar geduurd voordat het zover was dat het uitgegeven was. Dus een boek schrijven in 28 dagen spreekt me wel aan… Nu na 10 jaar is het dus wel weer eens tijd om opnieuw de moed te verzamelen om een boek te schrijven… Dit keer over social design… hoe geef je VORM aan een betere wereld…

ps ik hoop dat het duimpje dit keer wel groen kleurt… 😉

Ingrid Bakker
11 years ago

Je lichaam als prachtig instrument voor jouw staat van zijn, verdient veel meer aandacht, vooral tijdens je dagelijkse bezigheden.
Houding, ontspanning, awareness zijn steekwoorden.
Het boek dat ik al vele malen in mijn hoofd heb geschreven is een praktisch plan, hoe je in 4 stappen en via eenvoudige oefeningen van bewustwording naar bewustzijn gaat.
Een gezonde lichaams- en werkhouding inneemt en daarmee klachten en dus ziekteverzuim voorkomt.
Nee, het is niet nieuw qua inhoud, maar ik denk wel in de manier waarop het wordt aangeboden.

De uitvoering/vormgeving van het boek ondersteunt het stappenplan.

Mijn visioen:
-een digitale versie, met een programma voor reminders voor de (bewustwordings)oefeningen, o.a. te gebruiken tijdens het werk.
-billboards langs het wegennet, met alleen maar de beeldmerken van de 4 stappen erop, ook weer als reminder. omdat het zo’n hype is en zo simpel, weet iedereen wat ermee bedoeld wordt

Mijn doel:
Wanneer je bewust omgaat met je eigen levenshouding, ben je ook verantwoordelijk bezig /aanwezig voor je omgeving en je naasten. (Verbeter de wereld , begin bij je zelf)

Wil je ook bewust en ontspannen aan het werk, ondersteun mij dan in mijn hulp aan jouw gezondheid.
hartelijke groet,
Ingrid

Caroline van westreenen
Caroline van westreenen
11 years ago

Als alleenstaande moeder van drie heerlijke tienermeiden heb ik een fulltime job om ‘t koppie boven water te houden.
Ik ben gezegend met schrijftalent en hunker er al jaren naar om daar eens echt iets mee te doen.
Ik zie deze kans dan ook als DE KANS om mijn talent te gaan gebruiken voor een boek.
Stof tot schrijven heb ik voldoende en een boek van mijn hand is de diepste wens die nu wellicht niet langer gekoesterd wordt maar in daden omgezet wordt!

Esther
Esther
11 years ago

Hai Caroline,

ik gun je deze kans van harte!

Hopelijk komt mijn duimpje nu aan…

lieve groet,
Esther

Annemiek van Doorn
Annemiek van Doorn
11 years ago

Lief Betuws meisje,

Als er aan een hand 5 duimen zaten dan kreeg je ze alle 5.
Je kunt prachtige gedichten schrijven en je bent een kanjer die positief in het leven staat.
Schrijf minstens 10 boeken, je hebt het in je!
Dikke knuffel,
Annemiek

Rita Huibers
Rita Huibers
11 years ago

Hoi lief mens,
Ik weet dat het je gaat lukken, je kunt het. Je prachtige verhalen en gedichten maken indruk. Recht vanuit je hart.
Als je boek uitkomt ben ik de eerste die het gaat aanschaffen, uiteraard gesigneerd.

Ankie
Ankie
11 years ago

Ik sta tussen Nisandeh en Roy Martina in om mijn 1e boek te promoten` Moeder met een Missie`.

Dit dient als anker voor vele andere moeders om de obstakels te omzeilen en/of op te lossen, door te blijven gaan en Focus te blijven houden.
Elke dag ben ik een stap dichter bij mijn DOEL, het behalen van het diploma verzorgende IG om van daaruit, in een andere vorm weer als zelfstandige te gaan werken.

Mijn ego vertelt me dat ik niet kan leren, ongeschikt ben, medisch rekenen pfff, schrijven….een boek, wat een verbeelding!
Sorry, maar ik heb hem op de fluisterstand gezet.

Met behulp van het nieuwe jaarprogramma van Roy en de eerder geleerde tools van beiden gaat dit mij lukken.

Roos, ik lees dat jij het andere ticket wint. Bij deze bied ik je een lift aan.
Nisandeh, tot januari

Zonnige groetjes vanuit het zuiden,
Ankie

Carina Canoy
11 years ago

Ik speel al een tijd met de gedachte een boek te schrijven over hoe je doelmatiger en effectiever met overheidsgeld kunt omgaan met behulp van Publiek Private Samenwerking.
In de zorg valt bijvoorbeeld veel te winnen en ook bij maatschappelijk vastgoed.

De opdrachtgever zit altijd tussen de partijen in, eerst tussen de architect en de aannemer en daarna komen de beheerder en de facilitaire partijen er ook bij. Laten ze het toch lekker onderling regelen en besteed het integraal uit aan de markt! Uiteraard is dit geen garantie dat alles in 1 x goed gaat, maar dat is bij vernieuwende processen nooit zo.
Ik zou zo graag mijn boek schrijven voor de ondernemende mensen in Nederland die openstaan voor vernieuwing in de bouwwereld. Zodat ik mijn ervaringen bij de Rijksgebouwendienst en het ministerie van Fianncien kan overdragen en kan laten zien dat het kan. ik ben niet bang om kennis te delen, integendeel!

Wil je mij die kans geven, geef me dan je duimpje!

Ed Swanborn
11 years ago

Top. Wat moet ik nog meer zeggen.?!

Jolanda Dorenbos
11 years ago

Ik wil dat wat ik te zeggen heb op de juiste wijze en met dezelfde energie en enthousiasme op papier weergeven.
Sinds de Bootcamp van 4-5 september heb ik zoveel ideeën.
In mijn werk als voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut is er nog zoveel kennis en bewustwording over te dragen. Dat wil ik doen vanuit bewustwording en een praktische toepasbaarheid voor iedereen. Volg mijn rode draad en je zult er komen met dat wat voor jou werkt in een gezond en vitaal lichaam en vooral ook van geest. Wat is voor jou de essentie van voeding en jezelf?

Simone Freriksen
Simone Freriksen
11 years ago

helemaal top

Jenny Leijendekker
Jenny Leijendekker
11 years ago

Wat een goed idee!
Ik gun het je van Harte.
Liefs, Jenny

Erna Alexandra Jansen
11 years ago

Ha Jolanda,

Ik ben zondermeer een fan van jou, omdat ik enorm profiteer van je totaal aanpaak in de dieetcoaching die ik van je krijg.
Voor mij is de essentie van voeding voor mijzelf:
De eenheid van lichaam en geest. Daarom te kunnen doen en verwerkelijken wat je bezielt. Ook de wisselwerking tussen mens en omgeving is onmiskenbaar in gezond en natuurlijk leven. Voor mij is belangrijk mijn voedingsinstinct, mijn intuïtie voor wat voedend en inspirerend is voor mij weer te kunnen verstaan. Ook dat mijn lichaam in staat zal zijn mijn geestelijke ontwikkeling te volgen, zodat ik meer vrijheid zal hebben in minder en selectiever te eten. Ik ben benieuwd naar je boek.

Jacoba Siccama
Jacoba Siccama
11 years ago

Ga ervoor zou ik zo zeggen en met heeeel veeeeeeeeeeeeeeeel plezier.

Maria
Maria
11 years ago

Vind ik super!

Maja Miklic
11 years ago

Ik stem op Jolanda 🙂

Ron van der Vlist
11 years ago

Wow! Het is alsof de dingen steeds meer op zijn plaats vallen!

Ik weet heel veel over stress, ontspanning, vitaliteit, negatieve en positieve energie, creativiteit & communicatie (ik heb er in mijn leven allemaal mee te maken gehad, en nog steeds 😉 en……..ik weet heel veel over ONDERWIJS EN KINDEREN. En….ik heb het tot nu toe veel te veel nog voor mijzelf gehouden of in ‘trajectjes’ verkocht.

En wat is nou mooier: het niet meer voor mijzelf te houden maar de wereld in te brengen: een boek over: VITALITEIT VOOR LEERKRACHTEN.

Het is er nog niet en ik denk, ik weet het bijna wel zeker: er is grote behoefte aan!! De werkdruk wordt in het onderwijs steeds groter en mensen moeten langer doorwerken…..en veel leerkachten hebben geen handvatten om daar mee om te gaan! (Hoor ik uit hun verhalen) En: vitale leerkachten kunnen hun ernergie weer doorgeven aan de toekomstige generaties: want leerkachten moeten kunnen doen waar ze goed in zijn: kinderen een inspirerende leeromgeving bieden.
En daar hebben ze genoeg energie voor nodig!!

Ik stel mij mijn boek voor met mooie verhalen uit de praktijk, daarbij praktische tips en veel foto’s met oefeningen om vitaal voor de klas te blijven. Oefeningen voor hoofd, hart, lichaam en ziel. Dus er komt ook een CD bij.

Geef ajb veel duimpjes want de wereld heeft energieke burgers nodig die onderwijs hebben gekregen van VITALE LEERKRACHTEN.

Vitale groetjes, Ron

Linda Futa van Goch
11 years ago

Hoi Ron,

TOP
Ik sta veel voor de klas, als gastdocent voorlichter. Ik zie wat je bedoelt, soms zie ik de leerkracht aanwezig zijn en denk ik: “heeft hij/zij er nog wel zin in?”

Het is ook best een pittige taak maar zeker te doen met tips over vitaliteit

go for it

Inga van Zalm
11 years ago

Volgend jaar word ik 70 en ik werk nog steeds iedere dag de hele dag met veel passie. Over die passie zou ik graag schrijven. 20 jaar geleden kwam ik via het vak communicatie (had ooit een redelijk succesvol PR bureau) terecht bij image consultancy. Een superveelzijdig vak dat zich nog steeds ontwikkelt. Jaarlijks laat ik me in Amerika bijscholen. Ik heb een navenante ervaring en ben nog altijd bezig mezelf en het vak uit te bouwen, aan te vullen, te ontwikkelen. Het heeft alles te maken met communicatie, innerlijk en uiterlijk.

Ik vind het tijd om mijn “legacy” te schrijven. Wil dit al heel lang maar heb nooit het hele spectrum kunnen omvatten. Want ik wil het niet enkel hebben over “kleurtjes en kleertjes”, zoals je die in de meeste boeken over dit onderwerp tegenkomt. Ik wil schrijven over de mens achter “de eerste indruk”, met name de lezer.

Volgens mij gaat het in het leven niet om “jezelf zijn”, maar om “je beste zelf zijn”. Een mens heeft veel versies en als je er maar één kiest om je aan vast te houden, te manifesteren en te profileren, dan doe je jezelf – en de wereld – tekort. Want je hebt zoveel meer te bieden dan die ene zelf waar je je bij op je gemak voelt. “Out of the box” denken en doen betekent dat je je grenzen verlegt en je open stelt voor wat er nog meer te bieden is: je talenten, je ervaringen, je kennis, je wijsheid, je ambities, je diepste drijfveren…. en daardoor het verschil te kunnen maken. Daar zou ik over willen kunnen schrijven.

Jaap
Jaap
11 years ago
Reply to  Inga van Zalm

De unieke kennis waarover Inga beschikt moet bewaard blijven voor het nageslacht. In de afgelopen twintig jaar heeft ze vorm gegeven aan een vakgebied dat voordien niet bestond. Het dient geboekstaafd te worden. Omdat vele anderen er gebruik van kunnen maken.

Jerry Augustin
Jerry Augustin
11 years ago
Reply to  Inga van Zalm

Hoi Inga,
Heel veel succes.

gr.
Jerry Augustin

Sherina Ghafoerkhan
11 years ago

Ik wil ook, net als zoveel mensen graag een boek schrijven. Het is iets wat ik pas sindskort weet. Heb dus niet allang een passie voor schrijven, het is begin dit jaar ontstaan. Omdat ik mijn kennis en ervaring wil delen met anderen.
Ben inmiddels gestart met schrijven, maar het is moeilijk om te blijven volhouden.
Gelukkig heb ik de komende zomer iets meer tijd en hoop ik een heel stuk af te hebben. Nu eerst maar eens de planning maken!

Anoeshka van den Brink
11 years ago

Nou dat gaat helemaal lukken meid, heel veel succes! En ik weet dat je het kan super!!!

Karine
Karine
11 years ago

Mindfulness is zo 2010…
Dat ga ik laten zien met mijn boeken.

Daar sta ik dan, in een lijst vol gepassioneerde mensen.
Elk duimpje een bevestiging van je commitment aan jezelf en aan je lezers. Als auteur ben je immers ‘out there’.

Waarom verdien ik de meeste duimpjes? Omdat jij straks via mijn boeken kunt profiteren van mijn kennis, inzichten en vibe!

Dit jaar is mij duidelijk geworden dat mijn capaciteiten als tekstschrijver en healer een prachtige nieuwe uitdrukkingsvorm krijgen door ze te combineren. Door het via blogs en boeken delen van mijn ideeën rond healing, voeding, de kracht van woorden en mijn visie op ogenschijnlijke conflicten in de maatschappij. Laagdrempelig, vernieuwend, geschikt voor een groot publiek. Zo komt er een boek over het bewust en moeiteloos gebruik maken van ‘onzichtbare lichaamsfuncties’ (zoals de chakra’s), dat zo toegankelijk en uitnodigend is dat zelfs de grootste scepticus het al uit heeft voordat zijn kritische mind zich erin kon mengen. In gedachten zie ik dit boek al in de esoterische boeken-top tien in de winkels liggen, en ook mijn volgende twee boeken zijn bestsellers. Het resultaat/succes is onvermijdelijk. En dat dankzij de combinatie van mijn inzet en de Write Your Book-seminar.

De wens om boeken te schrijven is groter dan mijzelf. Ik voel me er toe geroepen. Boeken schrijven en uitbrengen staat voor meer dan het bevestigen van mijn expertpositie. Het zal een belangrijk deel uitmaken van mijn business én van mijn persoonlijke doelstellingen.

De Write your book-seminar is de katalysator om de mooie ideeën en informatie die ik van ‘bovenaf’ ontvang in aardse vorm te manifesteren, ten gunste van velen. En van mezelf.

Synchroniciteit? Moeiteloos en met veel plezier schrijven? Yes please! Bedankt, Nisandeh!

Lucien de Freitas
Lucien de Freitas
11 years ago
Reply to  Karine

Op verzoek van Claudine Vermunt op u gestemd en de email doorgestuurd.

Succes

Lucien de Freitas

Alix Adams
Alix Adams
11 years ago

Jaaaa,Ik wil.
Ik wil “Het Westerse boek van leven en sterven” schrijven.
Jaaaaa. Ik wil dat in 28 dagen doen.

Wat sterft er en hoe? Wie sterft er en hoe?
De weg van het vlees versus de weg van de ziel.
Ik zoek naar antwoorden op de vraag: wat gebeurt er als je sterft ?
We gaan er vanuit dat we dat niet kunnen weten, maar stel…..
Als je het moment van sterven uit elkaar zou kunnen trekken, als een uitgerekte tijdlijn. Zou je dan in die, aldus ontstane ruimte, kunnen onderzoeken wat de precieze elementen van de ervaring en gebeurtenis zijn.? Welke stappen er te nemen zijn.?

Wat gaat vooraf aan het moment, het precieze moment van overlijden en wat gebeurt daarna?
Kun je je daar op voorbereiden, is er verschil tussen plotseling overlijden of na een ziekbed, hoe ziet het eruit en wat ervaar je?
En hoe kom je daar achter?
Een route beschrijving van het niemandsland tussen leven en dood. Voor de stervende en de levende mens van nu.

De titel verwijst natuurlijk naar “Het Tibetaanse boek van leven en sterven’. gebaseerd op de coherente Tibetaanse filosofie en meditatie praktijk. Voor ons als moderne, westerse mensen is zoiets niet voorhanden. Wij bewegen ons een post moderne wereld, vol ideeën, opvattingen en de vluchtige waan van de dag.
Wij moeten wel op zoek naar een lijn te midden van de veelheid van opvattingen tegenover een mysterie waar we uiteindelijk allemaal mee te maken krijgen.

Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de dood. Niet dat ik zo’n spiritueel kind was. Of morbide. Toen m’n interesse werd gewekt  lag ik met mn gezicht in de modder bij de sloot op zoek naar dode kikkers die ik uit elkaar kon halen. Maar op dat moment viel de ervaring van de geur van modder, een kikker die daar rond sprong maar weldra niet meer, ik die daar lag en alles rook, zag, voelde en dacht en weldra…. er niet meer….Huh? Ik ben er, realiseerde ik me toen en gelijk daarna, ik kan er ook niet zijn. 
En dat rare fenomeen heeft me daarna niet meer losgelaten. 
Later kwam daar de direkte ervaring van het sterven van vrienden, collega’s en familie bij.
De vraag naar wat sterven precies is, werd wel zeer divers maar eigenlijk niet afdoende beantwoord.
Hoe een bewustzijn over sterven te ontwikkelen, zowel praktisch, filosofisch en spiritueel, waar je op het moment supreme iets aan hebt?

Ik heb een voorstelling gemaakt voor ‘de Parade” waarin we het overlijden als het ware gingen karaoken met z’n allen.”Wie is er bang voor de dood?”. Ik wilde op een direkte manier met het publiek hierover communiceren en degenen die er mee te maken hadden, een hart onder de riem steken. Een zeer ontroerende en hilarische voorstelling.

En nu dus het boek.
Als jullie me een duimpje geven dan komt het er lekker snel.

Allix

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Alix Adams

Hallo daar wat leuk jou hier te treffen, ik heb je een duim gegeven hoor.
hoe gaat het met die dode kikker nu hihihihi
Hoe is het met jou Alix en je zoon?? ik maak soms nog je thaise soep
liefs linda

Esther Molenaar
11 years ago
Reply to  Alix Adams

Alix, GO FOR IT!

Alix Adams
Alix Adams
11 years ago

Dank je wel, Esther!
Hartelijke groet,
Alix

Monique Zwetsloot
11 years ago

Kennis populariseren uit de geschiedwetenschap was de titel van mijn doktoraal scriptie in de economische en sociale geschiedenis te Nijmegen. Ma 1 jaar LU Wageningen heb ik in Nijmegen het STUG opgericht en dat was in de nadagen van de linkse idealistische tijd in Nijmegen. Ik ging alleen maar op de rem staan en probeerde dingen concreet te maken, maar daardoor had ik wel een sturende positie in het geheel. Ik heb dagboeken bij gehouden.
Verder heb ik ondertussen al 15 jaar een eigen bureau in milieu en duurzaamheid en juist in die duurzaamheid is er op weg naar een duurzamere samenleving wel iets te doen met kennis uit het verleden. Dus in korte tijd deze werelden verbinden in een boek lijkt me de ultieme uitdaging en een uitstekende start voor een andere opzet van mijn bedrijf. Ik heb daar nu in deze economische crisis ook wel tijd voor.

Linda
11 years ago

Ik weet nu waarom mijn boek nog niet af is!

De afgelopen 3 jaar heeft mijn boek in spe op de plank gelegen.

Eerts dacht ik altijd, waarom Lin? Waarom maak je het niet af.

Ik weet nu Waarom, de meest waardevolle informatie die er in moet komen, heb ik pas gevonden, afgelopen zomer (2010).

Gevonden in de bron, in het diepste van mijn ziel, die weg was zwaar, maar de uitkomst ‘prachtig’

Die informatie WIL ik niet alleen met andere delen, maar MOET ik delen.
Heel veel andere hebben baat bij die informatie. Mijn visie:
Mensen de Ogen Openen.

Titel:
“Door of no return” De heftige dieptes van een slachtoffer van mensenhandel.

Zonder dat Peter R de Vries mijn feiten in twijfel kan trekken
(boek ‘echte mannen eten geen kaas’ van Maria Mosterd ex slachtoffer loverboy) Over dit boek zei hij: ‘het is fictie’

Dat kan hij nooit over mijn boek zeggen, want ik weet nu hoe het mechanisme werkt, hoe leugens waarheid worden in het leven van een onderdrukte!

IK KAN WEL EEN STEUNTJE IN DE RUG GEBRUIKEN.

De training how to write MY book zou een geweldige steun zijn, daar ga ik nu met alle macht naar streven, help je mee aan mijn succes?
Bedank!

Benita Kompanje
Benita Kompanje
11 years ago
Reply to  Linda

Lieve Linda, jou verhaal doet anderen de mond snoeren. Om stil te staan bij hoe levens kunnen lopen, hoe je je eigen levenspad al had uitgestippeld met mooie dromen en hoe dat binnen 5 minuten in een hel kan veranderen. Hartverscheurend, zeer emotioneel, indrukwekkend.
Gisteren de emoties gezien op de gezichten van mijn leerlingen – ik ben heel benieuwd hoe hun reflectie is op jouw verhaal.

Cynthia Holvey
11 years ago
Reply to  Linda

Follow your passion!

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Cynthia Holvey

Hoi Cynthia,
bedankt voor je duim wat inspirerend als iemnand die ik niet kent ook een duim uitdeelt

bedankt voor je comment en duim

harte groet
Linda

Sandra
Sandra
11 years ago
Reply to  Linda

linda
zus
vriendin
mooi-mens

al-jaren-duwtjes-in-je-rug
je-steun-en-toeverlaat

Sandra
xxxxxxx

Angelique
Angelique
11 years ago
Reply to  Linda

Ik blijf er ook in geloven

Marjolein van Hees
Marjolein van Hees
11 years ago
Reply to  Linda

Lieve Linda , heel veel succes met deze stap om je verder te gaan ontplooien, ja zo hebben we allemaal onze weg te gaan. Ga ervoor! liefs Lein

Astrid v.d. Broek
Astrid v.d. Broek
11 years ago
Reply to  Linda

Linda, mijn steun heb je. met hart en ziel. hoe meer mensen je kunt bereiken met je boek hoe beter. hartelijke groet, Astrid v.d. Broek

H. Aitlhaj
H. Aitlhaj
11 years ago
Reply to  Linda

Linda, jouw verhaal heeft zoveel cursisten geholpen. Het opschrijven ervan zal zeker een groter publiek bereiken en dat is alleen maar goed!

Jeannette Kirkham
Jeannette Kirkham
11 years ago
Reply to  Linda

Een absolute dikke duim voor het vertalen en publiceren van Linda’s Levensverhaal.

Hierbij probeert ze het uit de anonimiteit te halen en Opent de ogen van velen met het taboe op het fenomeen loverboys waardoor seksualiteit veel toegankelijker en directer wordt.

Het publiceren van dit boek is een absolute must voor onze seksgeorienteerde maatschappij.

Zij verdient het om haar passie en levenswerk te delen voor maatschappelijk belang voor jonge meiden die met Open Ogen in de Seksindustrie worden gedwongen.

Keep up the good work and blijf het fenomeen Loverboys belichten!

Liefs en sterkte
Jeannette

Gerda van den Top
11 years ago
Reply to  Linda

ik geef je graag mijn support en ik ben nieuwsgierig naar je boek.

Coby
11 years ago
Reply to  Linda

Alsjeblieft beste Linda,
hierbij mijn steuntje in jouw rug!
Veel suc6!!
Warme groet,
Coby

Carla Stroyckens
11 years ago
Reply to  Linda

Hoi Linda,

Ik geloof in je verhaal en de noodzaak om dit naar buiten te brengen!
Een gedeelte van je verhaal heb ik al mogen mee maken toen ik de grime heb kunnen verzorgen voor de informatie DVD “open ogen”
GO FOR IT GIRL………………………!

Carla Stroyckens

Linda
11 years ago

He meiden; Sandra, Carla, An

super hoor bedankt kus Linda

Edie
Edie
11 years ago
Reply to  Linda

Hoi schat,
wat heb ik veel respect voor jou, bij deze mijn duim.

xxxx, Edie

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Edie

He Edie… mijn ex collega Edie? of… dat is leuk je hier met je duim te zien echt super

Hartelijk dank

jolanda
11 years ago
Reply to  Linda

Ik geloof erin dat jouw verhaal verteld moet worden. Jouw verhaal zal echt ogen openen. Niet zomaar weer een verhaal maar echt een indrukwekkend verhaal wat een aanvulling zal zijn!
Succes met het schrijven!

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  jolanda

Hoi Jolanda,

bedankt, ik reageer even op jou bericht want ik heb net via Gravatar mijn foto geupload, ben benieuwd of die zichtbaar wordt?

lieve groet

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  jolanda

Jolanda, Benita
bedankt voor de duim en jullie mooie berichtje

Voor alle andere ik heb nog veel duimen nodig hoor…

Els Stam
Els Stam
11 years ago
Reply to  Linda

Linda,

je hebt door je lezingen/voorlichtingen al heel veel info gegeven en heel veel mensen aan het denken gezet, een boek van jouw hand is nog nodig over dit onderwerp. En inderdaad: degelijk en betrouwbaar.

Succes ermee.

Groeten, Els (en de medewerkers van het JIP)

Linda Futa van Goch
11 years ago
Reply to  Els Stam

Hoi Els
wat super je hier te treffen, bedankt voor je mooie duim

lieve groet,
Linda

Tim
Tim
11 years ago
Reply to  Linda

Hi Linda,

Tuurlijk een duim terug.
We gaan samen schrijven!

Groet,
Tim

Alix Adams
Alix Adams
11 years ago
Reply to  Linda

Lieve Linda,
Mijn steun heb je! Ik kijk nu al uit naar je boek. Ik volg met bewondering en verwondering wat je aan het doen bent.
Moed , passie en levenslust! Zet m op,
Alix

Bonita
Bonita
11 years ago
Reply to  Linda

succes

Ed
Ed
11 years ago
Reply to  Linda

Het wordt een hardstikke mooi boek. Ik weet het zeker.
Ik wens je heel veel succes.
Gr Ed

Angelique
Angelique
11 years ago
Reply to  Linda

Heel veel succes, het komt er gewoon! Ik geloof in je.
Angelique

Ine oerlemans
11 years ago

Ik wil graag een plaats in de training omdat ik een boek in mijn hoofd heb waar veel mensen plezier aan zullen beleven en tevens hun creativiteit verder mee kunnen ontwikkelen.
Graag wil ik hier een bijdrage aan leveren door het schrijven van een boek over een speciale etstechniek, die heel simpel te leren is maar waar je verbluffende resultaten mee kunt bereiken. Iedereen die zijn of haar creativiteit wil ontwikkelen moet hier zeker kennis mee maken. Ik kan helaas niet op 9 oktober maar zou heel graag bij de volgende gelegenheid van dit aanbod gebruik maken.

groetjes Ine

Liesbeth
11 years ago

Mijn reden om een boek te willen schrijven is dat ik al 25 jaar getrouwd ben met een alcoholist en op deze manier met ons verhaal alle verslaafden en co-verslaafden(partners) wil laten weten hoe ik er mee om ben gegaan en dat onze liefde voor elkaar zo sterk was, dat we er voor hebben gevochten om toch zonder de drank gelukkig te kunnen worden. Dat het kan, daar ben ik wel het bewijs van, maar het hoe en waarom wil ik graag aan iedereen vertellen. Daarom vraag ik iedereen om mij een duimpje te geven zodat ik deze workshop kan gaan volgen.

Annebet Nolen
11 years ago
Reply to  Liesbeth

Geweldig, wat zal dat een ontroerend en prachtig verhaal worden.

Doron Oogjen
11 years ago
Reply to  Liesbeth

Ik wou gewoon eens weten hoe het nu staat met het boek.
Heeft de training al vruchten afgeworpen?

Carolien Roodzant
11 years ago

Tsjee, … spannend zeg … daad bij het woord voegen als het aankomt op het dáádwerkelijk realiseren van je droom …

Nou, … de eerste stap …daar gaat ‘ie:

Ik ga een boek schrijven en volgend jaar, op 31 december 2011, is deze gepubliceerd.

Het volgen van deze training, het schrijven van dit boek, het publiceren ervan … Ik gebruik het als een groeiproces voor mijzelf, waarin ik werk met de gereedschappen waarover ik schrijf. Met als tastbaar resultaat:
Mijn eerste boek over leiderschap in communicatie!

In mijn werk zie ik steeds weer dat de sleutel tot effectieve samenwerking ligt in de kwaliteit van de communicatie. Of dit nu gaat om samenwerking tussen collega’s onderling, leidinggevenden en hun teamleden, levenspartners of tussen ouder en kind.

Inzicht en bewustwording in de eigen communicatie is de eerste stap naar het verhogen van de kwaliteit en effectiviteit van samenwerking.

In de praktijk valt dit niet altijd mee. Ik ontmoet vaak mensen die niet weten hoe ze stappen kunnen zetten in het effectiever maken de samenwerking met de mensen om hen heen.

Het vraagt lef om in eerste instantie naar jezelf te durven kijken en vervolgens de vraag te stellen: wat kan ík anders doen teneinde wél die resultaten te bereiken die belangrijk zijn voor mij én de ander?

Met plezier en op humoristische wijze deel ik je mijn ervaringen met eenvoudige en praktische tools om leiderschap in communicatie vorm te geven. Ik bied je verschillende’ brillen’ aan die je kunt opzetten als je dat wilt. Zodat je eens vanuit een ander oogpunt naar situaties en jouw vraagstukken kunt kijken. Dit levert je nieuwe keuzemogelijkheden op: blijf ik doen wat ik altijd al deed ? Of ga ik iets anders doen? Zodat ik andere resultaten creëer?

Edwin
11 years ago

Hoi Carolien,

Ik zal je een steuntje in de rug geven!
Hier mijn Thumbs Up!

Edwin

Carolien Roodzant
11 years ago
Reply to  Edwin

Dankjewel Edwin, voor je steun in de rug!!

Gerda Venema
11 years ago

Carolien,
Wat een goede gedachte; je dromen omzetten in werkelijkheid. Dat is ook de enige manier om je dromen bewaarheid te maken. Dat je daarnaast in je boek ook nog wijze lessen mee wilt geven, is voor ons dan weer mooi meegenomen. Communicatie is weliswaar een containerbegrip, maar als jij het door middel van je boek handen en voeten kunt geven en kunt meegeven waarom communiceren op de werkvloer zo belangrijk is, dan heb je daarmee meteen twee hele mooie doelen bereikt.
Ik ben dan ook heel benieuwd naar de uitkomst en wens je met je reis daar naartoe heel veel succes.
Groetjes,
Gerda.

Carolien Roodzant
11 years ago
Reply to  Gerda Venema

Gerda, dankjewel voor je reactie & support!
Groet, Carolien

Anita
Anita
11 years ago

Echt een boek waarop ik zit te wachten, ik sta 2 januari 2012 in de boekenwinkel. Wens je veel succes en sterkte bij het schrijven!

Carolien Roodzant
11 years ago
Reply to  Anita

Fantastisch, das boek nummer 3 dat verkocht is 😉
Dankjewel Anita voor je duim!
Hartelijke groet, Carolien

Olaf
Olaf
11 years ago

Hallo Carolien,

Ik heb zin in een leuk en luchtig boek over leidend communiceren.

Ik ben benieuwd naar het humor deel. Valt humor ook tot een methodiek van leidend communiceren? En wat zijn je ideeen om dit toe te passen? Humor kan per persoon verschillen en bij sommige zelfs per dag, :-).

Benieud naar je reactie.

Groet,
Olaf

Carolien Roodzant
11 years ago
Reply to  Olaf

Hi Olaf,

Dankjewel voor je leuke reactie & vragen!

En ja, je hebt gelijk,….verschillende mensen,….verschillende voorkeuren …..óók wat betreft humor.

Mijn voorstel is …. koop mijn boek, lees het en laat mij weten wat jouw ervaringen zijn in het ‘humorstuk’ ;-))

Groet,
Carolien

Olaf
Olaf
11 years ago

Carolien,

Bedankt voor je leuke en luchtige reactie. Dat belooft wat voor het boek en ik heb vertrouwen over de snelheid van realisatie!!!

Ik kan niet wachten.

groet,
Olaf

Marijke Faling
Marijke Faling
11 years ago

Hallo Carolien,
‘k Ben bij het scrollen naar mijn eigen bijdrage toe al een paar keer bij jouw naam blijven hangen. Omdat hij zo lijkt op de naam van een schrijfster over mijn thema: Carolien Roodvoets, die ‘Niemandskinderen’ heeft geschreven.

Jouw boek lijkt me zeker de moeite waard. Communicatie (of het mislukken ervan) bepaalt eigenlijk ons hele leven. En vaak zien we niet wat we anders zouden kunnen doen, omdat we vastzitten aan patronen waarvan we denken dat het alléén maar zo kan en niet anders.

Mijn duim heb je!
En ik ga je deadline + naam in mijn agenda zetten.
Succes!

Marijke

Carolien Roodzant
11 years ago
Reply to  Marijke Faling

Dankjewel Marijke, voor je hartelijke reactie.

En fijn om op deze wijze ´een stok achter de deur´ te hebben.

Met groet,
Carolien

Marijke Faling
Marijke Faling
11 years ago

Carolien,
Ik moest wel lachen om je reactie; net of ik zò veel invloed heb… Maar als je nog flink wat aardige mensen inlicht over je deadline, en die dan zo nu en dan eens vragen hoe het ermee gaat… Tenzij het er natuurlijk te veel worden, of mensen negatief reageren. Ik heb ooit op mijn blog eens een opmerking gekregen in de geest van: en aan je boek zul je òòk wel niet bezig zijn… dat stimuleert natuurlijk niet echt. Aan de andere kant ben ik het nog niet vergeten en denk ergens: wacht maar af jongetje, dat boek komt er écht wel, zodra ik er klaar voor ben.

ciao,
Marijke

Robert Benninga
11 years ago

Ik heb tot nog toe 5 boeken geschreven, wat een schitterende ervaring was en is op vele gebieden. Het is een unieke kans voor jezelf vast te leggen en uit te spreken wat jou bezig houdt, het verscherpt je focus enorm en maakt jouw oppoRtiniteiten groter. Het mooiste bij-effect is dat je daarmee jouw kennis, ervaring en mogelijk beetje wijsheid deelt met anderen en daardoor anderen de kans geeft ook meer succes en geluk te manifesteren via meer focus. Een boek is een pareltje dat je hangt aan het snoer van het leven en waar iedereen van kan genieten. Een boek is één van de beste manieren om het beste uit jezelf en anderen te halen. Voor nu en vooral ook later via anderen. Gewoon²Doen³ dus! Ik deel mijn ervaringen ook graag met je. Tot 9 oktober. Robert (benninga@mindpower.nl)

Peter Bosch-Jansen
Peter Bosch-Jansen
11 years ago

Waarom ik een gratis plek verdien?
Omdat ik al 47 jaar op deze wereldbol leeft en bol sta van verhalen en ervaringen die ik graag wil delen.
Omdat het me heel goed lijkt om een boek te schrijven over hoe het mij gelukt is om een zoals Bert Hellinger het noemt: “zwaar lot” te transformeren en er iets goeds van te maken. Het leven heeft me aangeraakt in de vorm van allerlei persoonlijk leed en het is me gelukt om dat in persoonlijke groei om te zetten. Ik heb me zelf uiteindelijk laten uitdagen en ben bewust geworden van mijn persoonlijke levensvraag: “wil je wel blijven leven?”
Inmiddels durf ik te stellen dat ik een bruisende gezondheid ervaar in weerwil van de chronische ziekte, die ik dus als levensleerles heb meegekregen.
Het lijkt me geweldig om een succesvolle methode te kunnen toepassen om anderen in staat te stellen hun persoonlijke situatie te transformeren opdat ze meer mogelijkheden ervaren dan nu.
Om deze nog veel meer redenen, verdien ik die gratis plek op dit seminar. Kortom stem op mij en geef mij jouw duim.;-)

Groet, Peter Bosch – Jansen

Indra Radjkoemar
11 years ago

Wat mij tot nu toe heeft tegen gehouden is: orde in de chaos aan info in mijn hoofd.
Ik heb zoveel informatie over levenshouding, mentale houding die alles mogelijk of onmogelijk maken en over bewust leven.
Beginnen vind ik vaak moeilijk, maar als ik eenmaal ben begonnen is er geen houden aan. Ik ben bang dat ik dan onderwerpen ook door elkaar haal, omdat ik geneigd ben in twee zinnen het hele verhaal te proppen. Mijn lezers vinden vaak dat ik te lange zinnen schrijf.

Begeleiding hierin zou wel erf fijn zijn.

Ik heb mijn vrienden niet gevraagd om duimpjes, aangezien ik geef om echte duimpjes, geen duimpjes uit loyaliteit.

Hartelijk dank,

Indra Radjkoemar

Linda Futa van Goch
11 years ago

Hoi Indra,

Misschien zitten tussen je vrienden ook mensen die je een duim geven uit liefde en niet alleen loyaliteit… zonde dat je ze niet de kans geeft je tre duimen…

Mijn vrienden hebben geduimd uit liefde en vriendschap en niet loyaliteit

laat die kans niet liggen

veel succes
Linda