Business Bootcamp VIP Upgrade


Let op!
De aanbieding om voordelig te upgraden naar VIP deelname voor de Business Bootcamp van januari 2015 was geldig tot maandag 29 december 2014, 16:00 uur

De Business Bootcamp van 24 en 25 januari 2015 is tot de nok toe uitverkocht.

VIP voordelen:

Unieke opname seminar met Rich Schefren (event t.w.v. € 975)
Als je deelneemt als VIP, dan ontvang je de unieke live-opname van een evenement met Rich Schefren, de befaamde online marketing expert. Hij wordt ook wel de business goeroe voor de goeroes genoemd. Het succes van Open Circles Academy (en daarmee jouw succes) is voor een groot deel te danken aan de lessen die Nisandeh leerde van Rich Schefren. Als VIP profiteer je rechtstreeks van de lessen van de online master. Rich Schefren gaat in deze video diep in op de strategieën die van jouw business een ware (online) omzetmachine maken.

ONLINE Social Media videocursus (t.w.v. €475)
Jouw VIP bagage is nog niet compleet met het materiaal van Rich Schefren. Je krijgt ook de complete opname van de Social Media Secrets Master Class cadeau. Met dit materiaal weet je precies hoe je social media inzet om van jouw business een klantenmagneet te maken.

Exclusieve Hot Seat sessie met Nisandeh Neta (onbetaalbaar)
Tijdens deze unieke sessie neemt Nisandeh in 1-op-1 coaching sessies de business van VIP deelnemers onder de loep. Hij stelt gerichte vragen en komt met heel specifieke adviezen. Hier moet je echt bij willen zijn, want een 1-op-1 met Nisandeh is zeer zeldzaam en de oplossingen die hij aanreikt zijn letterlijk goud waard. En wie weet… beland jij ook in de Hot Seat bij Nisandeh op het podium.

We verheugen ons je te ontmoeten op de Business Bootcamp van januari 2015.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy