2-Day MBA met Brian Tracy

Brian TracyEr is heel goed nieuws voor jou. We halen Brian Tracy naar Nederland om jou te helpen met zijn beste materiaal.

Brian Tracy is DE internationale succes-expert. Hij is best-selling auteur en de absolute nummer 1 op het gebied van High Performance in Business.

Als je zijn UITERST PRAKTISCHE adviezen, methoden en systemen toepast, dan stijgen je productiviteit en je business resultaten in ongekende mate. Op zijn vakgebied mag je hem gerust een legende noemen. Lees hier meer over Brian Tracy (Engels)

Voor full-time succes hoef je echt geen full-time business opleiding te volgen. Met het materiaal dat je op 3 en 4 juli 2014 krijgt aangereikt, weet je precies hoe je het voortaan moet aanpakken.

Brian heeft in meer dan 30 jaar tienduizenden zelfstandige ondernemers geholpen met het succesvol laten groeien van hun business. Tijdens de 2-Day MBA profiteer je van materiaal dat zich keer op keer bewijst in de praktijk van de nieuwe economie.

Je ontdekt ook WAAROM zijn strategieën, tools en methoden voor je werken. Met deze inzichten heb je de meest krachtige houvast, structuur en focus om zonder twijfel jouw (nieuwe) business doelen te bereiken.

Een groot deel van het succes van Open Circles hebben we te danken aan de praktische wijsheid van Brian Tracy. Ik (Nisandeh) zie Brian als mijn grote leermeester en ik ben heel trots dat we hem nu voor jou naar Nederland kunnen halen.

In de 2-Day MBA krijg je een gestructureerd programma, stappenplannen en praktische acties waarmee jij jouw business in de JUISTE RICHTING stuurt. Maar let op! Het wordt geen easy ride. Deze 2-Day MBA is een intensieve training (met een werkboek van maar liefst 200 pagina’s!). Zorg dus dat je goed uitgerust bent en scherp blijft, want hier wil je niets van missen.

Programma 2-Day MBA
Het programma van de 2-Day MBA is opgehangen aan 10 kritieke factoren die je moet beheersen. Volg de juiste aanpak en jouw organisatorische en commerciële activiteiten worden zo effectief en efficiënt dat je verkopen en winstmarge als AUTOMATISCH gevolg zullen stijgen – zonder dat jij je 5, 6 of 7 dagen per week een slag in de rondte hoeft te werken.

Als je bekend bent met Brian Tracy, weet je dat deze 2-Day MBA een kans is die je niet mag missen. Als je hem nog nooit hebt gezien of gehoord, bekijk dan hieronder het webinar dat ik (Nisandeh) onlangs met Brian Tracy heb opgenomen.

In onderstaande video geeft hij haarfijn uitleg over de 10 kritieke business factoren die in de 2-Day MBA aan bod gaan komen.

Je ziet het. Deze opname geeft je al zo veel waardevolle content! En dit is nog maar een tipje van de sluier van de complete 2-Day MBA training.

Nog even de 10 onderwerpen van het 2-Day MBA programma op een rijtje:

  • leadership
  • remarkable product
  • business planning
  • marketing planning
  • the right metrics for success
  • selection & hiring the right people
  • the optimal sales process
  • identifying and developing success qualities
  • great customer experience
  • reaching your highest goals

Met de inzichten, de aanpak en het concrete actieplan dat je ontwikkelt tijdens de 2-Day MBA ga je verbeteringen realiseren op elk van deze gebieden. En heel belangrijk: je ontdekt welke verbeteringen het meeste effect op JOUW resultaten hebben. Je krijgt dus helderheid over wat je prioriteiten moeten zijn.

Dit is heel krachtig materiaal. Wees er dus snel bij om te kunnen profiteren van zijn komst naar Nederland.

Praktische details

2-Day MBA met Brian Tracy
Datum: 3 en 4 juli 2014

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Jouw investering voor deze 2-daagse training is €1.995 excl. BTW

aanmelden

 

 

 

Wacht niet te lang met beslissen. De 2-Day MBA is een intensieve training met een beperkt aantal deelnemers. Zodra het maximum is bereikt, sluiten we de inschrijving.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy