Breakthrough Partner aanbod

Als jij deelnemer bent aan de Breakthrough to Success training van 12-14 september 2014, komt jouw partner in aanmerking voor een speciaal partner aanbod.

Waarom zou jij je partner erbij willen hebben? (Waarom NIET, kan ik beter stellen)

De Breakthrough to Success is bij uitstek dé training die je samen met je partner doet.

Instant begrip
Jij gaat in 3 dagen een enorme sprong maken. Als je die sprong samen met je partner maakt, is dat voor jullie beiden niet alleen veel waardevoller, het wordt ook een stuk gemakkelijker om wat je leert in de training samen te implementeren.

Het is de ervaring van deelnemers dat het een behoorlijke uitdaging is om de impact van de training achteraf aan de partner over te brengen.

En de Breakthrough to Success training geven we slechts 1 keer per jaar.

Je wilt echt niet een jaar wachten. Daarom maken we de drempel tot deelname voor jouw partner NU superlaag.

Je partner kan deelnemen voor slechts €800 excl. BTW (normale prijs: € 3690)

Het is een investering waar je geen spijt van krijgt. Als je samen deelneemt, beleef je niet alleen je persoonlijke doorbraak, je geeft ook een ongekende boost aan je relatie. Ook als je nu denkt dat je die boost niet nodig hebt.

Wil jij samen met je kind deelnemen? Ook dat is mogelijk (mits hij of zij ouder is dan 17 jaar) voor slechts €250 excl. BTW

Je kunt je partner of kind aanmelden door een e-mail te sturen naar office@opencircles.nl met onderwerp BTS partner. We nemen dan contact met je op om je partner in te schrijven.

Je kunt ons ook zelf bellen via telefoonnummer 020 691 61 22 (tijdens kantooruren)

Tot snel ziens in de Breakthrough to Success!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy