Business Bootcamp FAQ

Voor wie is de Business Bootcamp bedoeld?

De Business Bootcamp is ontwikkeld voor zelfstandige professionals die minimaal 1 jaar als ondernemer actief zijn en een (nog) groter succes van hun onderneming willen maken.

Kan ik één van de twee dagen komen?

Wanneer jij je opgeeft voor de Business Bootcamp registreer jij je voor 2 dagen. Het is niet mogelijk om alleen de zaterdag of de zondag te komen.

Kan ik binnenkomen en weggaan wanneer ik wil?

De Business Bootcamp is geen inloopevenement. De programmaonderdelen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en als je een sessie niet aanwezig bent, mis je ook te veel waardevolle informatie.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Business Bootcamp?

Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop op opencircles.nl

Hoe laat begint de Business Bootcamp en tot hoe laat duurt het?

De registratie is op zaterdag vanaf 8.30 uur. Het programma loopt zowel op zaterdag als op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Ik kan toch niet naar de Business Bootcamp komen. Kan ik nog annuleren?

De Business Bootcamp van 25 en 26 juni is de allerlaatste editie ooit. Daarom is het niet mogelijk om doorgeplaatst te worden naar een volgende editie.

Tot één dag voor de Business Bootcamp is het mogelijk om jouw ticket over te dragen aan iemand anders als je zelf onverhoopt niet kunt deelnemen. Neem ook in dat geval telefonisch contact met ons op, of stuur een e-mail support@opencircles.nl

Waarom duurt de Business Bootcamp 2 dagen?

Tijdens de Business Bootcamp krijg je heel veel waardevolle informatie en ervaringen in een zorgvuldig samengesteld programma waarmee jij jouw ondernemerschap kunt vormgeven en jouw bedrijfsresultaten kunt laten groeien.

Voor een maximaal effect is het belangrijk dat je de volle 2 dagen meemaakt. We begrijpen dat het weekend belangrijk is voor mensen met een drukke agenda. Maar als jij na de Business Bootcamp veel slimmer gaat werken in plaats van harder – dan blijken deze 2 weekenddagen de beste (tijds)investering die je kon doen voor het groeien van jouw business EN jouw vrije tijd.

Kan ik met iemand meerijden naar de training?

In de weken voor de training krijg je van ons een e-mail met alle informatie, inclusief een link naar een carpool-pagina waarbij je kunt aangeven dat je met iemand mee wilt rijden of dat je in jouw eigen auto plaats hebt voor meerijders.

Mijn vraag is niet beantwoord, wat nu?

Stel jouw vraag hier en we doen ons best om jou binnen 1 werkdag van een antwoord te voorzien.