Business Campus

De Business Campus is een serie van negen krachtige, maandelijkse Master Classes – bedoeld om jou als ZZP’er of kleine ondernemer te helpen met implementeren van de beste strategieën in jouw zakelijke, financiële en persoonlijke leven.

Wat deze Master Classes zo bijzonder en waardevol maakt:

  • Elke Master Class geeft je alle informatie die je nodig hebt in één compacte dag
  • Elke Master Class behandelt één onderwerp – diepgaand
  • Je krijgt voor elke Master Class een simpel, duidelijk 4-weken implementatieplan
  • De meeste van de Master Classes zijn op doordeweekse dagen – en maken dus geen inbreuk op je gezinsleven
  • Wanneer je meer Master Classes doet, betaal je minder en je blijft in een constant groeiproces.

 

De Business Campus beslaat de volgende onderwerpen:

Blogging Master Class          
In deze Master Class maak je een begin met jouw blog. Je krijgt antwoorden op vragen als: Hoe vind ik voldoende onderwerpen om over te schrijven? Hoe krijg ik mensen zover dat ze comments achterlaten op mijn blog? Hoe zorg ik dat mensen mijn blog gaan lezen? Na deelname aan deze Master Class ben je in staat om een goedwerkend, succesvol blog te maken en bij te houden.

Networking Master Class
In deze Master Class ga je aan de slag met het nieuwe netwerken. Je leert hoe dat moet en welke stappen je moet zetten om succesvol in netwerken te zijn. Uiteraard oefen je veel in deze Master Class, zodat je na afloop al aardig bedreven bent en de stap naar het netwerken in de ‘echte wereld’ gemakkelijk kunt maken.

Expert Master Class
In deze Master Class leer je alles over het EXPERT business model,  het business model dat grote namen als Tony Robbins, Robert Kiyosaki, Deepak Chopra en anderen gebruiken. Je leert wat de bouwstenen zijn van dit business model en welke stappen je moet zetten om van jouw expertise een succesvolle business te maken.

Communication Master Class
In deze Master Class leer je de verschillende stijlen die door mensen worden gehanteerd in hun communicatie. Je begrijpt ineens waardoor conflicten en misverstanden ontstaan én je bent in staat zo te communiceren dat je deze conflicten en misverstanden kunt voorkomen. Een zeer verhelderende Master Class, die een grote, positieve impact zal hebben op je relaties.

Elements of Success
‘Succes is gemakkelijk, als je weet hoe het moet’. In deze Master Class leer je hoe het moet. Je krijgt een aantal tools aangereikt waarmee je succes kunt creëren ongeacht in welk gebied in je leven: persoonlijk, financieel of zakelijk. Als je deze succeselementen onder de knie hebt, staat niets je meer in de weg.

Partnership Master Class
In deze Master Class leer je competitie om te buigen in samenwerking. En je leert hoe je deze samenwerking kunt vormgeven, zodat er voor alle betrokkenen een win-win-win situatie ontstaat. Wanneer je de handen ineen slaat, zijn de mogelijkheden oneindig veel groter dan wanneer je in je eentje blijft doorploeteren.

Financial IQ Master Class
In deze Master Class worden een aantal mythen omtrent rijkdom en geld ontkracht en leer je jouw mindset in te stellen op financieel succes. Jouw financiële IQ ligt niet vast, deze kun je verhogen en dat is precies wat je in deze Master Class doet.

Business Acceleration Master Class
In deze Master Class leer je hoe je jouw succes kunt versnellen. Hoe je slimmer werkt in plaats van harder. En dit geldt niet alleen voor jouw business, maar ook voor je financiële en persoonlijke leven. Stop met tijd verspillen en creëer jouw succes sneller en gemakkelijker.

Social Media Master Class
In deze Master Class leer je sociale media in te zetten als strategische marketingtool in plaats van energie-rovend tijdverdrijf. Na de Social Media Master Class weet je waar je op moet focussen, welke keuzes je moet maken en heb je een plan klaar om sociale media effectief in te zetten voor jouw business succes.

Praktische zaken:

  • Wanneer: elke maand een eendaagse Master Class van 10 tot 17 uur
  • Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegein
  • Voertaal: Engels
  • Investering: 975 euro per Master Class