Business Connector Live Event

Netwerken is een essentieel onderdeel van de Nieuwe Economie. Maar het speelveld en de regels zijn veranderd. We hebben een nieuwe structuur en mindset nodig om maximaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die het ‘nieuwe netwerken’ biedt.

Netwerken in de Nieuwe Economie is onderdeel van crowdsourcing waarbij je gebruik maakt van de kracht en mogelijkheden die jouw netwerk en de crowd jou bieden.

Tijdens het Business Connector Live evenement kun jij jouw netwerk verder uitbreiden. Je krijgt tools en handvatten voor een nieuwe manier van netwerken en samenwerken; inzicht in een krachtige aanpak die nieuwe mogelijkheden voor jou schept en joint ventures die zorgen voor de gewenste groei van jouw business.

Als jij serieuze stappen wilt zetten, wil je dit niet missen.

Business Connector Live!

Woensdag 3 december 18-21 uur

Locatie

Open Circles Academy – Zuidpark
Spaklerweg 50-52
1099 BC Duivendrecht (Amsterdam)

Jouw investering: 0 Euro

Jouw commitment tot deelname is belangrijk bij dit GRATIS evenement
We hopen dat je begrijpt dat we dit netwerk-evenement alleen gratis kunnen aanbieden als we kunnen rekenen op de komst van iedereen die zich aanmeldt. Daarom brengen wij een no show fee van 150 euro in rekening aan degene die niet komt opdagen zonder zich minimaal 3 werkdagen van tevoren af te melden.

Tot ziens op 3 december!

Op jouw succes,

Team Open Circles Academy