Profiteer van deze kans: Business University 2014

De Business University is HET programma dat je helpt om van jouw kleine business een échte onderneming te maken. Het programma kan HET verschil maken voor jouw business en jouw leven.

Daarom deze pagina… als jij in 2014 van jouw business een goedlopende onderneming wilt maken, dan is dit je kans!

Uiteraard vraagt deelname aan de Business University van jou een flink dosis energie en inzet.

Dus, ik begrijp dat je erover wilt nadenken voordat je de beslissing neemt om de sprong te wagen.

Om het je wat gemakkelijker te maken geeft ik je tijdens het Meet the Expert seminar een speciaal aanbod voor de vijf modules van de Business University.

Wat de prijs precies zal zijn, ga ik je nog niet verklappen… maar ik beloof je dat het zéér de moeite waard zal zijn!

Lees hieronder de informatie over de Business University, zodat je zondag goed beslagen ten ijs komt en een beslissing kunt nemen.

Uiteraard ben ik tijdens het Meet the Experts seminar in de pauzes beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Op jouw succes,

Nisandeh


Business owner? Jij?

Ja, jij! Ben jij keihard aan het werk om je onderneming te laten bestaan? Wat gebeurt er als jij niet aanwezig bent? Kun jij je bedrijf voor jou laten werken in plaats van andersom en het laten groeien naar een volwassen onderneming? Wil jij eruit kunnen stappen, terwijl je de verdiensten behoudt? Dan ben jij toe aan de Business University!

In dit jaartraject maakt jouw business een enorme verandering door. Een sprong naar volwassenheid en zelfstandigheid. Zodat jij niet of nauwelijks meer nodig bent terwijl je er toch inkomsten uit haalt. Je leert hoe je op andere manieren je business inzet. Met eenvoudige en praktische systemen zorg je ervoor dat jij steeds minder hoeft te werken terwijl je meer verdient.

 

De Business University bestaat uit 5 driedaagse trainingen:

Write Your Book in 28 Days
In deze training ga je aan de slag, met je eigen boek. Je leert hoe je een opzet voor je boek maakt, hoe je een goed onderwerp en een titel kiest. Je maakt een start met schrijven en je zult verbaasd zijn over het gemak waarmee je dat doet. Je ontdekt dat ook jij een boek kan schrijven en verkopen, op een makkelijke manier!

 

Master Presenter
In deze training leer je presenteren op een energieke, interactieve en doelgerichte manier, waardoor je werkelijk impact hebt op de business en levens van jouw klanten. Je beheerst de kunst van het creëren van een goede opbouw in je presentatie. Je bent in staat jouw boodschap zó over te brengen dat iedereen hem begrijpt.
Kortom: je verandert van een presentator in een geïnspireerd leider.

 

Passive Business Income
In deze driedaagse training leer je hoe je jouw business voor je kunt laten werken in plaats van andersom. Je ontdekt nieuwe manieren om jouw kennis te verpakken en te delen met je klanten en prospects. Op basis van jouw product/dienst en business ontwikkel je een programma dat passief inkomen gaat genereren. Het resultaat is iedere maand opnieuw honderden of zelfs duizenden euro’s extra inkomen.

 

Master Influencer
In deze training leer je hoe je bij jouw klanten en prospects onder de aandacht brengt dat jij de oplossing voor hun problemen hebt. Je leert kristalhelder over te brengen wat jij te bieden hebt. Je leert de relaties met je klanten te optimaliseren en te benutten. Je verkoopresultaten verbeteren significant en je tilt jouw business daarmee naar een hoger niveau.

From self-employed to business owner
Met deze driedaagse training zet jij definitief de stap van ZZP’er naar ondernemer. Je maakt van jouw business een systeem. Zodat jij niet meer voor je business hoeft te werken. Jouw business wordt een systeem dat zichzelf in stand houdt en blijft groeien. Nu kun je je vrijmaken om meer en meer bij te dragen aan de wereld.

 

Tenslotte zie je in onderstaande video wat deelnemers haalden uit het Business University programma!