Hoe je als TOP trainer een TOP inkomen verdient…

Het PDF rapport “Hoe je als TOP trainer een TOP inkomen verdient” geeft je veel waardevolle informatie en praktische adviezen over hoe je jouw hoogste trainersambities kunt waarmaken.

krachtige boodschap – volle zalen – spectaculaire verkoopcijfers

Hieronder lees je hoe je het rapport in bezit kunt krijgen.

En misschien wil je wel weten waarom we het rapport niet direct beschikbaar maken?

De reden: De informatie uit het rapport is alleen bedoeld voor ondernemers die serieus werk willen maken van hun trainerschap en het Train the Trainer programma als een unieke kans zien.

Dus, om het PDF rapport in bezit krijgen… beantwoord alsjeblieft de onderstaande vraag in het commentaarveld onderaan deze pagina: 

Wat is jouw motivatie om top trainer te worden?

Zodra jouw comment is geplaatst, ontvang je per e-mail de link naar het rapport “Hoe je als TOP trainer een TOP inkomen verdient”

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy

PS. Als je interesse hebt, schrijf je dan zo snel mogelijk in voor het Train the Trainer introductie seminar dat plaatsvindt op 15 april aanstaande.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
297 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gerdy Heek
6 years ago

Ik kan it-ers op een andere manier een project laten benaderen waardoor dit veel succesvoller wordt. Hoe meer mensen meedoen hoe meer resultaat. Hoe betere trainer hoe meer mensen dus ook meer resultaat…

Roy Martina
6 years ago
Reply to  Gerdy Heek

Trainer zijn is de ultieme manier om te blijven groeien en leren! Geld verdienen met je missie is een 2e ‘benefit’, veel geld verdienen met je passie als trainer is een optie die je niet voorbij kunt laten gaan. Ik doe het 35 jaar en beveel het iedereen aan! Investeer in je zelf!

Rozelinde Warmoes
Rozelinde Warmoes
6 years ago

IK HOU ERVAN OM TRAINGEN EN LES TE GEVEN!

– Ik vind alle interacties met mensen heerlijk!
– Ik wil mensen helpen om gelukkiger te zijn, hun dromen na te streven, meer vervullende relaties te hebben en hun talententen te gebruiken!

Onno Jongerius
6 years ago

It is my mission and vision that companies can introduce and use (chemical) products safe in the supply chain and at the workplace in compliance with the EU Chemicals legislation (REACH & CLP).

As such, I am motivated to be a TOP trainer to offer maximal value for the companies participating in my REACH Compliance trainings and workshops.

Meta Groot Antink
6 years ago

Mijn motivatie is dat ik het zo druk heb met 1:1 klanten dat ik echt meer mensen kan helpen als ik maandelijks of misschien zelfs vaker een training geef met goede nazorg achteraf. Dus meer klanten en toch persoonlijke aandacht zodat ze echt verder komen met hun business.

Poul Bakker
6 years ago

Ik ben al lang gefascineerd door de vraag hoe het komt dat kinderen spelenderwijs leren en volwassenen veelal druk van buiten nodig hebben om te leren. Ik wil het spelend leren ook voor volwassenen verder ontwikkelen.

Lieve Vereycken
Lieve Vereycken
6 years ago

Zo veel mogelijk mensen bereiken om praktische tools te delen om onze volgende fase van welvaart in te zetten.

Bart Jansen
6 years ago

Naast de expertise binnen mijn vakgebied (grafisch en illustratief ontwerp) barst ik, in brede zin, van de kennis, kunde, best practices en verhalen die anderen verder kunnen helpen. Het geven van trainingen en workshops lijken mij een prachtige manier om mijn kennis en kunde te delen. Hoewel ik wel eens voor een groep heb gestaan om bijvoorbeeld een presentatie of instructie te geven, kan ik nog veel leren op het gebied van trainersvaardigheden.

Ron de Joode
6 years ago

Ik wil graag toptrainer worden, omdat ik dan in een klap honderden mensen tegelijk kan inspireren en motiveren. Behalve dat is het geven van seminars een leuk en bovenal lucratieve manier om veel geld te verdienen. Het zal mijn bedrijf dus een flinke boost geven.

Christine Boers-Doets
Christine Boers-Doets
6 years ago

Ik heb heel veel kennis in huis betreffende bijwerkingen management van kanker therapieën. Die kennis verspreid ik. Ik wil niet alleen kennis overdragen, maar nog belangrijker is het implementeren ervan. Dat dienen mijn cursisten meer te doen, maar zij weten niet hoe. Ik wil leren hoe ik hun kan helpen in korte tijd te implementeren.

Wendy van der Steen
Wendy van der Steen
6 years ago

Ik word toptrainer omdat ik een goede, heldere en concrete boodschap heb.

Eric de Groot
6 years ago

Ik wil mensen en organisaties leren hoe door toepassing van “de juiste communicatie” ze het maximale uit zichzelf, hun medewerkers en teams en hun organisatie kunnen halen. Meer rendement en betere, meer tevreden en gelukkiger medewerkers en teams, beter teamwerk en minder ziekteverzuim.

Robert Vlekke
6 years ago

Ondanks meer dan 20 jaar ervaring blijft een oude uitspraak nog altijd van toepassing: aan de TOP komen is één; aan de TOP blijven is twee! Je bent nooit uitgeleerd en mij doel is om mijzelf continu te blijven ontwikkelen naar een niveau dat voor de deelnemers aan mijn trainingen als ‘TOP’ wordt ervaren en als TOP wordt (h)erkend.

Leo Neeleman
Leo Neeleman
6 years ago

Ik wil graag meedoen omdat ik de 1000 mensen in mijn miljonairsclub te woord wil staan per e-mail, per webinar en per workshop en als trainer.

Corina de Boer-Vreeke
6 years ago

Ik wil graag top trainer worden omdat ik vind dat ieder kind recht heeft op ontspanning op school. Daarvoor moeten volwassenen in beweging komen door onderlinge kindermassage en aanraakspel aan te bieden op ALLE scholen in Nederland. Ik wil daarvoor de docenten trainen middels trainingen, lezingen en/of workshops.

Mijn droom….

Onderlinge kindermassage en aanraakspel als middel tot ontspanning op alle scholen in Nederland!

Te beginnen bij de basisscholen…

Harry Jorritsma
6 years ago

Mijn kennis en ervaring overdragen aan anderen

Karin Kagenaar
6 years ago

Graag zou ik mijn missie onder een zo groot mogelijke doelgroep brengen, een toptrainer is in staat om in een keer misschien wel honderden mensen hun levens ‘aan te raken’. Dat wil ik ook!

Cristien Temmink
Cristien Temmink
6 years ago

Er zijn zoveel trainingen vandaag de dag en mijn ervaring is dat maar weinig echt leiden tot diepe verandering en leren bij de mensen die worden getraind. Mijn ambitie is een training neer te zetten die dat wel doet: van leren en inzichten tot daadwerkelijke diepe verandering op persoonlijk -organisatie – en maatschappelijk level.

Paula-Willemijn van Rooijen

Met het geven van trainingen hebben veel meer mensen profijt van mijn kennis en inzicht dan een-op-een. Dat is heel waardevol!

Max vd Berge
Max vd Berge
6 years ago

Om toptrainer te worden moet ik zelf best nog wat leren en dat lijkt me erg mooi. Kennis doorgeven vind ik t mooiste om te doen!

Sterre Mense
Sterre Mense
6 years ago

Ik heb de ambitie om mijn gesystematiseerde kennis over te brengen aan anderen, hierbij is het essentieel dat ik dit zo goed mogelijk over breng. Ik ben er van overtuigd dat mijn product van enorme waarde kan zijn met name voor Young Professionals, en daarbij moet ik dit zo duidelijk en inspirerend mogelijk worden verwoord.

Margreet Noordanus
6 years ago

Ik wil mensen leren van de natuur te leren! Hoe meer hoe beter, want als we maar 1% van de natuur leren, wordt deze wereld een beter wereld!

Greet Selderslaghs
6 years ago

Omdat ik anderen wil doen groeien, en zelf daardoor ook groei

Wilma van Dartel
6 years ago

Ik heb een verhaal te vertellen. Een verhaal waar ik anderen mee kan helpen en op z’n minst kan inspireren dat je meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Dat je zélf die keuze kunt maken: Be Your Own Hero!

That’s why I want to learn from the best! 😉

Ricardo Akkal
6 years ago

Het delen van mijn unieke kennis over de echte werking van de economie en wat nog staat te gebeuren

Nicole Zonderhuis
6 years ago

Niet gedeelde kennis is verloren kennis. Ik heb zo veel kennis te delen, zo veel waardevolle content te delen, dat ik graag voor grotere groepen sta. Daar kan ik best nog wat in leren.

Erica Hooft
6 years ago

Ik zit boordevol expertise en wil dat met de wereld delen, volgens mij is dat via trainingen de beste manier.

Jeroen van Mierlo
6 years ago

Trainen is mijn vak – en het trainerschap stroomt door mijn bloed. Van juridische opleidingen (werk) geef ik nu landelijk erkende wijncursussen (passie). Als trainer ben ik natuurlijk erg benieuwd naar de ‘ins-and-outs’ van Nisandeh en Vered!

Willem Broer
6 years ago

Mensen inspireren met belangwekkende ideeën en het overdragen van inzichten en ervaringen geeft veel energie. Zowel aan de aanbieder als de ontvangers. Een training is pas effectief als er sprake is van actieve wederkerigheid.
Om die stelling waar te maken is het nodig om je voortdurend te ontwikkelen. Open Circles Academy zegt dat te kunnen waarmaken. Ik ben benieuwd.

Tibor Olgers
6 years ago

Drukke mensen op leidinggevende posities weer de touwtjes in handen geven.
De controle teruggeven over hun agenda, energie, invloed, productiviteit en prestaties.
Zodat ze niet alleen meer rust en overzicht hebben, maar daardoor groter kunnen gaan denken: In termen van zakelijke prestaties als persoonlijke dromen.

Birgit Snelleman
6 years ago

Omdat er zoveel informatie en inzichten over “het heft in eigen handen nemen” te delen is, en zoveel kennis te delen is over hoe je je eigen vitaliteit kunt beinvloeden. Er zijn zoveel talenten onbenut door belemmeringen van diverse aard (veelal mindset) en daarom wil ik TOP trainer worden: om mensen te helpen al dit moois te ontdekken en in te zetten ook weer anderen te helpen: #letsmakethisworldahappierplace

An Deckers
6 years ago

Ik wil toptrainer worden. En dit vanuit een diep verlangen mijn kennis te delen rond hoe we een nieuwe aarde kunnen maken.

Ik maak mensen bewust van hun essentie, van hun kracht en van hun mogelijkheden. En dit in alledaagse omstandigheden. Ik maak mensen bewust hoe ze anders kunnen kijken en reageren op concurrentie, onrecht, ziekte, talenten, … .

Het is tijd om met z’n allen op te staan en van binnenuit een nieuwe maatschappij vorm geven!

Lucia Sandaal
6 years ago

Ik wil mijn boodschap met zoveel mogelijk mensen delen. Door dit als spreker en top trainer te doen, beinvloed ik niet alleen de mensen die ik op dat moment train of toespreek, maar indirect ook de mensen die zij vervolgens weer helpen. Zo kan ik dus mijn invloed en impact vergroten.

Jean Vercruysse
6 years ago

Mijn motivatie? Om mijn expertise, die ik doorgaans in grotere organisaties inzet ook beschikbaar te maken voor KMO’s (MKB) en zodoende een ‘hefboomeffect’ te verkrijgen. Omdat ook Kleine en Middelgrote organisaties mijn expertise verdienen, niettegenstaand ze over de ruime budgetten niet beschikken.

Nick de Kort
Nick de Kort
6 years ago

Mijn kennis delen met zoveel mogelijk mensen is mijn belangrijkste motivatie om een goede trainer te worden

Mark C Hoogenboom
Mark C Hoogenboom
6 years ago

Wat ik hoop te lezen is hoe je naast kennis ook de vaardigheid tot implementeren gaat trainen. Dat lijkt mij de grootste contributie die je de wereld kunt bieden: leer mensen implementeren wat je ze hebt geleerd.

Gerard du Buf
6 years ago

Ik geef al trainingen en ben benieuwd wat jullie onderwerpen zijn.

Sjoerd Jantjan
Sjoerd Jantjan
6 years ago

maakt lifestyle mogelijk

Ruud van Diepen
6 years ago

Trainer of toptrainer?

Mijn antwoord is natuurlijk toptrainer. De reden is dat op mijn gebied, echtscheiding en relatiecoaching de impact van de training op het leven van cursisten megagroot is.
Er is zoveel goed materiaal beschikbaar. Mijn drive is daarom om zoveel mogelijk mensen of paren hiervan te laten profiteren.

Ruud van Diepen
Ruud van Diepen Coaching & Mediation

Inge van Oosterhout
6 years ago

Vervullen van mijn purpose!

Maria van den Bekerom
Maria van den Bekerom
6 years ago

Omdat ik financieel onafhankelijk wil worden, en iets wil doen wat ik echt leuk vind.

Luc Vanderroost
Luc Vanderroost
6 years ago

Het is belangrijk het allerbeste uit je organisatie en je mensen te krijgen, daar heb je de juiste methodiek en skills voor nodig !

Robert van der Wulp
6 years ago

Ik hou van het delen van kennis en het motiveren van anderen. Hoe groter de zalen des te meer mensen ik kan bereiken. En hoe groter mijn bedrijf kan groeien.

Tanja Dijkhuizen de Jong
Tanja Dijkhuizen de Jong
6 years ago

Ik wil een toptrainer worden omdat ik met mijn ervaring mensen kan helpen met hun eetstoornis.

Roel van der Wielen
Roel van der Wielen
6 years ago

Ik denk het al te doen

Marjolein de Nooijer
Marjolein de Nooijer
6 years ago

Ik vind samenwerking tussen verschillende disciplines fascinerend. Ik wil bijdragen met het geven van trainingen en workshops om de interdisciplinaire samenwerking te verbeteren met een specifieke focus op de zorg en onderwijs sector. En daarin wil ik een topper zijn.

Anna Hovanesian
6 years ago

Ik heb ruim ervaring opgebouwd. Ik wil graag door geven aan starters. Maar mijn engels is niet zo goed meer.

Kristien Detailleur
Kristien Detailleur
6 years ago

Mijn motivatie om toptrainer te worden is mensen inspireren, hun persoonlijke ontwikkeling aanwakkeren en stimuleren om hun groter potentieel te laten zien.

Anneke Otten
6 years ago

Ik wil graag na jaren loondienst
Een eigen praktijk opzetten om uiteindelijk genoeg geld en nog wat meer te verdienen . Daarna kan ik hopelijk voor ik 59 ben zonder werkgever en verplichtingen mijn geld met veel plezier verdienen

Leni Minderhoud
6 years ago
Reply to  Anneke Otten

Hi Anneke, Wat een goed plan! Ga je ook trainingen geven?

Ik heb hetzelfde gedaan 7 jaar geleden. Ik kan je verzekeren het brengt heel veel plezier.

Succes!
Leni

Lynn Hogendoorn
Lynn Hogendoorn
6 years ago

Alle waar naar z’n geld, maar hoe wordt je zo’n top-trainer? Zelf het plezier van top-trainers ervaren: alle nieuwe leren gaat tig keer sneller. Dat doorgeven… ‘t ultieme!

Carla Ketelaar
6 years ago

Ik wil een toptrainer worden omdat ik dan een veel groter bereik heb om zoveel mogelijk vrouwen de ware liefde te laten vinden. Ik kan ze dan inspireren en leren hoe ze een stabiele en liefdevolle relatie kunnen opbouwen juist ook als ze heel zelfstandig en hoogopgeleid zijn. Ik leer ze hoe ze weer meer vanuit hun vrouwelijke kant kunnen gaan leven en een daadkrachtige, masculine man aantrekken ipv afstoten. Door veel meer liefdevolle relaties wordt de wereld een steeds betere plaats om te leven