Business Clarity Now Seminar

Dankjewel voor het beantwoorden van de vragen in de enquête.

Nu krijg je de kans om je in te schrijven voor het Business Clarity Now Seminar. We hebben dit seminar speciaal in het leven geroepen om je te helpen 100% helderheid te krijgen op 3 cruciale gebieden:

  • Het bepalen van jouw doelgroep
  • Jouw front-end en back-end producten (de trechter)
  • De meeste krachtige positionering van jezelf en je business. (“I believe…”)

Hoe zou het voor je zijn als je helemaal geen twijfel meer hebt over wie jouw doelgroep is?

Wat zou het betekenen als je front-end en back-end producten zo goed gekozen en gemaakt zijn… dat ze zichzelf verkopen?

En stel je eens voor dat je positionering zo krachtig is dat je hiermee jouw meest ideale, best betalende klanten als magneten naar je toetrekt?

Dit seminar gaat je zoveel opleveren. We hebben gekozen voor de Hot Seat aanpak. De reacties na de afsluitende Hot Seat sessie van de Master Entrepreneur op zondag waren enorm enthousiast en door velen is deze sessie als de beste van het hele weekend bestempeld.

Ik hoop dat je erbij was, zodat je weet dat je het Business Clarity Now seminar zeker niet moet missen. Jouw collega-ondernemers die erbij waren – hadden het zeker voor geen goud (en geen WK-voetbal) willen missen.

Bekijk de video’s hieronder voor een indruk van de Hot Seat aanpak.

Op het Clarity Now seminar zetten we een hele dag zoveel mogelijk ondernemers uit de 12 branches op het podium voor een Hot Seat sessies. En of je nu wel of niet op het podium belandt, er zijn altijd krachtige cases die heel veel met jouw business gemeen hebben.

Wat is het je waard om je doelgroep kristalhelder te krijgen? Of wat heb je over voor een (nieuwe) positionering die zo krachtig is dat het jouw ideale klanten aantrekt. € 1000? €3000? €10,000? of vind je het misschien onbetaalbaar?

Je hebt de Master Entrepreneur gedaan, dus je weet dat ik nu wil dat je voor ogen hebt wat de inzichten uit dit seminar je gaan opleveren. En dat je direct ziet hoe minimaal de investering is vergeleken met de waarde die je krijgt.

We bieden je deze dag aan voor slechts €47 (ex BTW)

En dat is nog niet alles. We willen je zo goed mogelijk ondersteunen in het vormgeven van jouw business en het implementeren van alle inzichten, strategieën en tools die je tijdens de Master Entrepreneur hebt gekregen.
Daarom krijg je bij je deelname aan dit seminar als BONUS 2 DVD cursussen naar keuze. (t.w.v. €200)

Je kunt 2 cursussen kiezen uit de volgende ‘Secrets’ DVD’s:

  • Business Blogging
  • Social Media
  • Joint Venture
  • Business Acceleration (10X Your Business)

Als jij maximaal gebruik wilt maken van de ondersteuning die ik (Nisandeh) je via de Hot Seat aanpak in het Business Clarity Now seminar en de extra bonus kan geven, schrijf je dan snel in.

Praktische zaken

Business Clarity Now Seminar (Hot Seats voor Master Entrepreneur Graduates)
Datum: 27 september 2014
Tijd: 10-17 uur

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Jouw investering: €47 (exclusief BTW, inclusief lunch en koffie/thee en 2 bonus DVD cursussen naar keuze)

[Meld je nu aan]

In de aanloop naar het event gaan we je vragen naar JOUW grootste uitdaging over de onderwerpen (doelgroep bepalen, front-end/back-end producten en positionering). Je krijgt de kans om jouw brandende vragen te stellen. Op basis van jouw input bepalen we wie ik op het podium ga ondervragen en ondersteunen met het krijgen van de gewenste inzichten.

Maar let op! Als we jou uitnodigen voor een Hot Seat, dan HOEF je natuurlijk niet op het podium. We zijn geïnteresseerd in je verhaal, maar jij profiteert net zo veel van andermans Hot Seat als die van jezelf (of zelfs nog méér omdat je het van een afstand objectiever kunt beoordelen)

Waar wacht je nog op?

[Meld je nu aan]

Op jouw succes,

Nisandeh en team Open Circles Academy