Communication for Success

Wil jij af van ruzies, conflicten en misverstanden?

Wil jij de relaties met de mensen om je heen verbeteren en verdiepen?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Want het Communication for Success seminar vindt plaats op 13 oktober van 10 tot 17 uur in het NBC in Nieuwegein!

Misschien herken je wel… dat je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt overbrengen aan een ander, je uitleg is duidelijk, je hebt alle belangrijke punten genoemd… maar de ander blijkt iets heel anders te begrijpen…

Of je vertelt met heel veel enthousiasme jouw verhaal, in de verwachting dat de ander daar ook heel enthousiast over wordt. Maar de ander reageert heel minimaal en lijkt er niet warm voor te lopen.

Het lijkt wel of je verschillende talen spreekt…
En als je nou maar wist in welke taal je de ander moest benaderen, dan zou het een stuk beter gaan.

Dat is ook zo!

In het Communication for Success seminar op 13 oktober in Nieuwegein leer je efficient en succesvol te communiceren in verschillende stijlen, waardoor je je relaties met partner, kinderen, vrienden en zakelijke relaties direct verbetert.

Denk je maar eens in hoe de verstandhouding en samenwerking met je partner, je klanten, je kinderen, je werknemers etc. zouden verbeteren wanneer je elkaar écht zou verstaan…

“In dit seminar heb ik meegekregen hoe ik met iedereen een effectieve en succesvolle communicatie kan opbouwen. Ook met ‘lastige’ collega’s. Ik heb meer inzichten in mijn eigen communicatiestijl(en) gekregen, waardoor ik nu ook makkelijker kan herleiden waarom voorgaande gesprekken moeizaam verliepen. Dit doe ik nu anders”.

Robert van der Wolk

“In dit seminar leer je hoe je, eenvoudigweg door je communicatiestijl enigszins aan te passen, makkelijker met anderen kunt communiceren. Dat scheelt misverstanden en voorkomt dat er ruzie ontstaat”.

Ron de Joode

Kortom, een dag vol communicatieve handvatten zodat je leert effectief en succesvol te communiceren. Je kunt het je haast niet veroorloven om hier niet bij te zijn!

Meld je HIER snel aan, het aantal plaatsen in dit seminar is beperkt.