Het Open Circles Academy E-team

Wil jij helpen om levens te veranderen?

We zijn op zoek naar service-georiënteerde mensen die ons willen helpen de Business Bootcamps en de gevorderde trainingen van Open Circles Academy als een geoliede machine te laten verlopen.

Als jij dacht dat je een geweldige tijd had tijdens de laatste Open Circles training, bereid je dan voor op een totaal nieuwe beleving wanneer je een Open Circles Event Teamlid wordt!

Als jij blij wordt van mensen helpen, deel wilt uitmaken van een energiek en geolied team en jezelf wilt uitdagen, dan is het Open Circles Event Team (E-team) zeker iets voor jou!

Dit opmerkelijke gezelschap van mensen biedt je niet alleen de kans om de krachtige lezingen en oefeningen uit de trainingen nog eens te horen en te ervaren, je beleeft ook het genoegen om anderen aan te moedigen en toe te juichen wanneer zij door transformationele processen gaan.

Als E-teamlid ervaar je de kracht die van mensen- en groepswerk uitgaat. Je leert (nieuwe) mensen kennen die jou iets te leren hebben. Je komt in de gelegenheid om te ontvangen door middel van geven. Het is iedere keer weer een feestje om erbij te zijn…

Jos Zwart

Ik wilde wel eens ervaren hoe het is om deel uit te maken van een team dat altijd lacht, altijd service-gericht mensen helpt, zoals ik zelf graag geholpen wil worden. Het is geen trucje, in het E-team gebeurt het vanzelf. Als team verzet je bergen, doordat je samenwerkt en elkaar steunt om de energie hoog te houden. Er  is ook aandacht voor jouw eigen leerproces. Iedereen pakt zijn taak serieus op en probeert dit als beste te doen. De deelnemers merken dit, voelen dit en dat krijg je terug in heel bijzondere ontmoetingen.

Caroline Hoogerwerf

De reden dat ik zo graag E-teamlid ben, is dat ik zo kan genieten van de onovertroffen sfeer die daar heerst. Het voelt iedere keer weer bijzonder; de unieke en ongeëvenaarde saamhorigheid, het on purpose zijn, de clearing, enz. Wat er in die groep gebeurt, heb ik elders in het bedrijfsleven of privé nog nooit meegemaakt. Wat ik er voor mijzelf uithaal is, naast het plezier en de voldoening, is het iedere keer weer leren. Telkens heb ik weer nieuwe (of herhaalde) inzichten en ideeën. Het e-team geeft Inspiratie en een boost om verder te gaan met mijn eigen ontwikkeling. 

Peter van Goor

Als Open Circles E-team lid, krijg je onder andere:

  • Een unieke kijk in de keuken van Open Circles Academy's event organisatie
  • Een ongeëvenaarde kans om de energie van de trainingen weer te beleven
  • Een geweldige gelegenheid nieuwe contacten te leggen en bestaande banden aan te halen
  • Coaching met betrekking tot een persoonlijk doel in jouw business en leven
  • En... een limited-edition Open Circles E-team Polo-shirt

Vereisten:

  • Je bent enthousiast en gecommitterd om bij te dragen aan het succes van deelnemende ondernemers
  • Je bent deelnemer (geweest) van de Master Entrepreneur, Breakthrough to Success en/of de Financial Freedom training
  • Je hebt deelgenomen of je bent ingeschreven voor de gratis Open Circles E-team Trainingsdag

De Open Circles E-team trainingsdag is een 1-daagse training waarin je waardevolle professionele tools krijgt aangereikt die je kunt inzetten tijdens de training en die je kunt implementeren in jouw eigen business en leven.

Tevens is deze dag bedoeld om je kennis te laten maken met de werkwijzen binnen het E-team, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen of je deel van het team wilt uitmaken of niet.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de E-team trainingsdag

​Tot dan!

Anja Gielen
Event Manager Open Circles Academy