Aanbod Educational Package Memberships

Open Circles Academy helpt ZZP’ers en ondernemers succesvol te zijn met hun business. In de Business Bootcamp heb je kennis kunnen maken met ons materiaal en onze aanpak. 

De kern van ons aanbod zijn onze trainingen, live-evenementen en online trainingsmateriaal. Deze bieden we nu ook aan in de vorm van een membership. Voor degenen die de Master Entrepreneur een te hoge instap vonden, adviseren wij het Silver of Gold membership van het Educational Package.

Je kunt je aanmelden via de knoppen onderaan de tabel.

Overzicht Open Circles Education Package Memberships*

[table “25” could not be loaded /]

Toelichting content

 • Masterclasses
  In deze 1-daagse trainingen wordt gedetailleerd ingegaan op verschillende thema’s. Iedere Masterclass is gekoppeld aan 1 onderwerp. Voor 2014 staan er ondermeer Masterclasses op het programma op het gebied van Video Marketing, Remarkable Product, Financial IQ en nog veel meer. Vanaf het Gold membership heb je GRATIS toegang tot al deze Masterclasses.
 • Business Campus Online
  Als voorloper van het huidige Masterclass programma, zijn in 2012 een aantal Business Campus dagen geweest. Deze intensive eendaagse trainingen zijn vergelijkbaar met de huidige Masterclasses. In iedere Business Campus is een onderwerp uitgediept. Deze waardevolle content van deze trainingsdagen wordt online aangeboden en bevatten andere onderwerpen dan de Masterclasses.
 • Webinar
  Iedere maand op een vaste dag en tijd word je een webinar met Nisandeh aangeboden. In deze webinar bespreekt Nisandeh iedere maand een ander onderwerp. Op 19 Februari om 20.30h is dat bijvoorbeeld de WOW-factor. De webinar duurt 1 uur. Verdere tijden en data volgen zo spoedig mogelijk.
 • Q&A
  Net als de webinar wordt iedere maand op een vaste dag en tijd een online Q&A met Nisandeh aangeboden. Voor deze Q&A kun je jouw vragen vooraf op Nisandeh afvuren en zal hij je tijdens de sessie van een antwoord voorzien. De exacte tijden en data volgen zo spoedig mogelijk.

*wijzigingen voorbehouden

membership silver buttonmembership gold button

 


 

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over het Education Package, bel dan 020-691 61 22 of e-mail naar office@opencircles.nl