Business Bootcamp VIP

Kies jij voor het hoogst haalbare?

Ga naar de Business Bootcamp als VIP

Open Circles oprichter Nisandeh Neta heeft het Business Bootcamp programma samengesteld met de meest effectieve strategieën, tools en systemen die jou gaan helpen een doorbraak voor jezelf en je business te bereiken in de nieuwe economie.

En… ga je deelnemen als VIP, dan profiteer je van de volgende EXTRA voordelen:

Annemarie van Gaal over Ondernemen met Passie

Kleine zelfstandige ondernemers zijn de motor zijn van onze economie, met PASSIE als belangrijkste brandstof. Maar je moet jouw passie niet blindelings volgen. Laat jouw ogen openen door niemand minder dan Annemarie van Gaal, top zakenvrouw, internationaal ondernemer, – investeerder en tv-persoonlijkheid. Niemand is beter in staat om jou te vertellen hoe jij jouw passie in de juist banen kunt leiden, paden die leiden naar maximaal succes en maximale impact in de wereld. Ga goed voor deze sessie zitten, want Annemarie blaast je anders omver met haar inzichten, principes en aansprekende voorbeelden. Dit is krachtig spul en je zult niet de eerste zijn die zijn tranen voelt opwellen bij het zien van deze unieke opnamen.

Social Media videocursus

Als VIP krijg je de complete 4-uur durende online videocursus Social Media Secrets (t.w.v. €475). Met de lessen uit deze cursus weet je precies hoe je social media moet inzetten om de juiste klanten aan te trekken. EN – heel belangrijk – je ontdekt ook welke veelgemaakte fouten je absoluut moet vermijden. Deze cursus is een absolute MUST voor elke zichzelf respecterende ondernemer die zijn invloed op de juiste manier online wil laten gelden.

Exclusieve Breakthrough VIP sessie met Nisandeh Neta

Tijdens deze unieke live VIP sessie neemt Nisandeh jou – figuurlijk – op schoot. Je gaat van dichtbij de kracht ervaren van zijn specifieke, gouden adviezen in antwoord op vragen van VIP deelnemers. Maar dat niet alleen. Deze sessie is erop gericht om een doorbraak te bereiken in jouw business mindset en jou de inzichten te geven die de groei van jouw business (en jezelf) spectaculair doen versnellen. Grotendeels unscripted, leert de ervaring dat deze sessie het beste in Nisandeh en deelnemers naar boven brengt.

Je moet er live bij zijn, want er ontstaat een magie die we (helaas) nog niet op video hebben weten vast te leggen.

Jouw investering voor dit exclusieve Business Bootcamp VIP arrangement is normaal €990

Maar… je boekt jouw VIP ticket nu voor slechts €247 (excl. BTW)

Doe er je voordeel mee!

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

Business Bootcamp VIP
12 en 13 september 2015
NBC Congrescentrum