Excellent Health

Ontdek jouw ‘dieet voor succes’

Een gezonde onderneming wordt geleid door een gezonde entrepreneur!

Met de juiste aandacht voor voeding, beweging en rust versterk je het ‘instrument’ waarmee je jouw business leidt. Als je gezond bent en je lekker voelt, ben je veel beter in staat om de juiste beslissingen te nemen voor een duurzaam succes van je business.

Dat klinkt heel mooi en logisch, maar HOE doe je dat?

In deze 3-daagse training ontdek je hoe je die noodzakelijke gezonde balans bereikt tussen ondernemerslichaam en ondernemersgeest.

Je gaat werken aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid en je gaat op een andere manier ervaren dat ‘onmogelijk’ een idee is en niet de realiteit.

Je krijgt speciale oefeningen, voedings- en beweegadviezen die je gemakkelijk kunt integreren in jouw leven en activiteiten als ondernemer.

Je gaat inzien en ervaren welke impact voeding en bepaalde gewoonten hebben op JOUW gestel. Je komt erachter welke voeding goed is voor jouw constitutietype. Want niet iedereen is gebaat bij hetzelfde voedsel en hetzelfde bewegingspatroon.

In Excellent Health ontdek je jouw ‘dieet voor succes’.

De impact op je gezondheid en je resultaten is enorm. Maar… een waarschuwing is gepast. Hoewel je van deze training absoluut geen spijt gaat krijgen, zou je wel berouw kunnen ervaren bij de gedachte:

“Waarom heb ik dit niet jaren eerder gedaan!”

Excellent Health
20 t/m 22 maart 2015

Zet een belangrijke stap in jouw leven.

Neem nu contact op voor gratis persoonlijk advies en meer informatie.