Financial Freedom

Laat geld voor jou werken in plaats van andersom

Heb je stress over je banksaldo? Voel je je overgeleverd aan de economische situatie? Ga je gebukt onder een hoge schuldenlast? Blijf je maar ploeteren in je werk en denk je “wordt het dan nooit eens gemakkelijker?

Beleef je meer de lasten van geld dan de lusten?

In de Financial Freedom training leer je het heft in eigen handen te nemen en financieel vrij te worden.

Wat is financieel vrij?

Stel je eens voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je financiële situatie. Je hoeft zelfs niet meer te werken voor je geld. Je doet wat je graag wilt, omdat je het niet meer voor het geld doet, maar helemaal voor jezelf. Je weet wat je moet doen om geld voor jou te laten werken, in plaats van andersom.

Voor velen klinkt dit te mooi om waar te zijn, omdat ze nooit hebben geleerd te denken en te doen als iemand voor wie financiële vrijheid wél waar is. Toch zijn er mensen – zoals jij – die het voor elkaar hebben gekregen om financieel vrij te worden. Dus waarom jij niet?

Voor Financial Freedom

 • Je werkt hard voor je geld
 • Je gaat gebukt onder hoge schuldenlast
 • Je zit in een ratrace, het leven schiet aan je voorbij
 • Gedachten aan geld beheersen jou
 • Je bent bang alles te verliezen in deze onzekere tijden
 • Je denkt: er is niet genoeg voor iedereen

Na Financial Freedom

 • Geld werkt hard voor jou
 • Je ziet je schulden verdwijnen
 • Je leven wordt overzichtelijker, vrijer en rijker
 • Jij ervaart rust, want je hebt volledige controle over je financiën
 • Je leeft zorgeloos, want je vermogen en je familie is goed beschermd.
 • Jij wint het geldspel, zonder dat een ander van jou verliest

Wat mag je tijdens de training verwachten

Je krijgt veel praktische gereedschappen om een gezonde financiële situatie te creëren die jouw leven in vele opzichten verrijkt. Toch is de grootste impact tijdens de training de persoonlijke transformatie die plaatsvindt. Dit is niet zo gek. Je gaat namelijk denken, voelen en doen als iemand die weet hoe hij financieel vrij moet worden en die persoon is in vele opzichten anders dan je nu bent.

Het kan een grote schok zijn als je ineens gaat begrijpen waarom het in al die jaren niet is gelukt. Als je belemmerende overtuigingen over geld plaatsmaken voor ondersteunde overtuigingen. “Oh, had ik dit maar eerder geweten, al die verloren tijd…” Dat is wel even slikken.

Het is nooit te laat

Vergelijk het leren om financieel vrij te worden met het leren fietsen. Stel je eens voor dat jij nu niet kan fietsen? Dat is best moeilijk, omdat je weet dat je het wel kunt. Omdat je ooit als kind bent getransformeerd van een niet-fietser naar een fietser. Zo wordt het voor jou straks moeilijk om je voor te stellen hoe het is om NIET financieel vrij te zijn. In de Financial Freedom training krijg je de duw, zijwieltjes en handvatten die je helpen sturen naar jouw financiële vrijheid.

“Zijwieltjes voor €3.960, is dat niet een beetje duur?”

Ja, voor een kinderfiets is dat inderdaad een grote investering. Maar voor een training die het 10-, 50-, 100-voudige of meer opbrengt gedurende de rest van je leven…

De voornaamste reden dat sommigen deze kans laten schieten – is dat ze niet beseffen hoe je je geld voor je moet laten werken – en dat is nou juist wat je in deze training leert.

Financial Freedom
€3.960 excl. btw

Neem contact op voor meer informatie en bestellen.