High Performance

EXPERIENCE “NO LIMITS”

Timmeren aan je business, betekent timmeren aan je performance. En dan hebben we het niet alleen over jouw kwartaal- en jaarcijfers. Als ZZP’ er en kleine zelfstandige is jouw PERSONAL PERFORMANCE een kritieke succesfactor.

In deze training ontdek je hoe je innovatiever en creatiever kunt denken. Je leert krachtige technieken waarmee je met vertrouwen er altijd op kunt rekenen dat je een oplossing vindt voor elke uitdaging die op je pad verschijnt.

En dit gaat ook over jouw ‘performance’ op het gebied van persoonlijk uitstraling, je gezondheid en je capaciteiten om (jezelf) te promoten. Hoe beter jij voor “jouw zaak” kunt staan, hoe beter jij presteert in de interactie met anderen; tijdens netwerkbijeenkomsten, een presentatie van jouw product of dienst, op het podium of daarbuiten…

Je ontdekt hoe je je NU moet gedragen als een (Bewuste) Miljonair, zodat je ALS GEVOLG VAN dit gedrag het proces versnelt waarmee die miljoenen inderdaad op je bankrekening verschijnen.

Deze training laat je ervaren hoe het is om met een NO LIMIT mindset te werken aan het succes van je business. Dit is krachtig spul.

High Performance
18 t/m 20 september 2015

Zet een belangrijke stap in jouw leven.

Neem nu contact op voor gratis persoonlijk advies en meer informatie.