Passive Business Income

Laat je onderneming werken VOOR jou! (In plaats van andersom)

Als je inkomen afhankelijk is van jouw persoonlijke inzet – het uurtje-factuurtje principe – dan WEET JE ZEKER dat de groei van jouw business eindig is. Je weet ook dat het groeien van je onderneming automatisch meer moeite en meer tijd kost.

Maar zo hoeft het niet te zijn. Je kunt jouw kennis, jouw expertise op een anderen manier te gelde maken. Met een eenmalige inspanning – als je het goed doet – kun je zorgen voor de regelmatige instroom van geld op je bankrekening terwijl je ligt te slapen! Hoe je dat doet, ontdek je in de training Passive Business Income.

Na deze 3-daagse training weet je precies wat je moet doen en hoe je met je onderneming passief inkomen voor jezelf genereert. Je leert systemen op te zetten waarmee je jouw expertise in de markt zet en klanten jouw dienst of product afnemen zonder jouw persoonlijke bemoeienis.

Afhankelijk van je inzet en ambitie om het materiaal van de Passive Business Income te implementeren, krijg je per maand een paar honderd euro extra binnen, een paar duizend of je wordt binnen een paar jaar financieel vrij zoals Merijn Kegel – zie onderstaande video.

Ik hoop dat je beseft dat er meer komt kijken bij passief inkomen dan simpelweg een website in de lucht gooien. Als je steeds moet denken aan slapend rijk worden, dan heb ik nieuws voor je:

Deze training is NIET voor dromers.

Passief inkomen groeit niet aan bomen. Je moet er VOORAF hard voor werken en 100% bereid zijn om te doen wat nodig is. En om snel te kunnen profiteren van het krachtige materiaal van deze training, moet je al een goed (werkend) inkomen kunnen genereren met je business en je moet een klantenbestand (mailinglijst) hebben.

In de 3-daagse training Passive Business Income ontdek je:

  • De beste strategie voor jouw business
  • Alle ins en outs van het Continuity Program
  • Hoe je de inhoud bepaalt van jouw specifieke Continuity Program
  • Welke systemen het beste bij jou en je bedrijf passen en bij je klanten
  • Hoe je op verschillende manieren jouw kennis en expertise kunt inzetten
  • Hoe je honderden, duizenden euro’s per maand extra kunt genereren als passief inkomen
  • En meer…

Als je bereid bent te implementeren, dan is deelname aan de Passive Business Income training de beste keuze om passief inkomen voor jou zo snel mogelijk realiteit te maken.

Passive Business Income

€3.960 excl. btw

Neem contact op voor meer informatie en bestellen.