Powerful Relationships

Je hebt als ondernemer te maken met een grote verscheidenheid aan connecties: vrienden, familie, collega’s, prospects, klanten, leveranciers, noem maar op. Zelfs je concurrenten staan op de lijst.

Maar wanneer spreek je van een echte relatie?

Met alle mogelijkheden van internet, social media en de nieuwe ‘sociale druk’, is het begrip ‘relatie’ behoorlijk aan verandering onderhevig. Wie noem je bijvoorbeeld een ‘echte’ vriend?

Maar er is goed nieuws. Gelukkig blijven de principes en blauwdrukken voor relaties die jouw succes ondersteunen staan als een huis.

In de 3-daagse Powerful Relationships training ontdek je welke relaties echt belangrijk zijn voor jou en jouw succes als ondernemer en hoe je deze relaties cultiveert.

Want het ware succes bereik je nooit alleen.

In deze training verbeter en verfijn je je communicatie, relaties, samenwerking en de manier waarop je omgaat met veranderingen en crises. Je krijgt hiervoor hele heldere, praktische tools en handvatten. Maar let op…

Het kan erg confronterend zijn wanneer je je bewust wordt van jouw eigen rol in het niet goed functioneren van een relatie of samenwerking.

Tijdens Powerful Relationships ga je zien welke relaties jou meer kwaad doen dan goed. Je ontdekt wanneer je het beste afscheid kunt nemen van een relatie en HOE je dit kunt doen. Het is een van de moeilijkste dingen die een mens kan doen, maar met het meest krachtige effect.

Je gaat jouw succes-ondersteunende relaties voeden, vormgeven of opnieuw creëren. Je versterkt je eigen positie en vergroot de ruimte waarin je relaties en je business kunnen bloeien tot hun volle wasdom.

Het is een essentiële voorwaarde voor het waarmaken van je volle potentieel.

Zet een belangrijke stap in jouw leven.

Neem nu contact op voor gratis persoonlijk advies en meer informatie.