Ultimate Business Machine

In Ultimate Business Machine ontdek je hoe je systemen, automatisering en teamwork gebruikt om je business onafhankelijk te maken van jouw persoonlijke inspanning.

Je gaat nog groter – durven te – denken en doen. Je krijgt het vertrouwen en de praktische vaardigheden om de juiste taken te delegeren en uit te besteden. Je maakt winstgevende, win-win verbindingen met andere ondernemers.

In deze 3-daagse training laten we je zien hoe je dit precies aanpakt. Als jij de strategieën, stappen en tools die je krijgt aangereikt, gaat gebruiken, gaat jouw business werken als een geoliede machine.

Als je het materiaal van de Ultimate Business Machine implementeert, zeg je definitief vaarwel tegen de uurtje-factuurtje gevangenis en hallo tegen de vrijheid.

Natuurlijk moet je – vooral in het begin – flink aan de slag en ga je hobbels overwinnen, maar zonder stress, omdat je weet dat je goed bezig bent. In deze training ontdek je ook hoe je effectief, snel en efficiënt implementeert.

Als jouw winstgevende programma’s en team(s) eenmaal onafhankelijk van jou werken, wat zou je dan met de vrijgekomen tijd doen?

Je kunt je tijd besteden aan jezelf, je passie, je gezin, je levensdoel… wat je maar WILT. En dat kan nog steeds heel goed BINNEN je eigen bedrijf zijn.

Wat het ook is voor JOU… dáár doe je het voor. En Ultimate Business Machine maakt het mogelijk.

Ultimate Business Machine
€3.960 excl. btw

Neem contact op voor meer informatie en bestellen.