Open Circles Educational Memberships

Open Circles Academy helpt ZZP’ers en ondernemers succesvol te zijn met hun business. De Business Bootcamp is voor velen de eerste kennismaking met ons materiaal en onze aanpak.

Onze trainingen, live-evenementen en online trainingsmateriaal vormen de kern van ons aanbod. Via een Open Circles Educational Membership profiteer je van de grote hoeveelheid strategieën, structuren en tools waarmee je binnen een jaar je inkomen verdubbelt (of meer), maar niet ten koste van je vrije tijd.

Je gaat slimmer werken en met meer plezier als je dezelfde strategieën toepast waarmee wij de snelst groeiende business in onze branche zijn geworden. Als je weet WAT je moet doen, HOE en met WIE – EN JE DOET HET – dan bereik je het gedroomde succes met je onderneming.

Open Circles Educational Memberships*

[table “25” could not be loaded /]

Klik hier voor agenda en programma

Toelichting

 • Masterclasses
  In deze 1-daagse trainingen gaan we gedetailleerd in op actuele thema’s. Iedere Masterclass is gekoppeld aan 1 onderwerp. Voor 2014 staan de volgende Masterclasses op het programma: Video Marketing, Remarkable Product, Communication Skills, Financial IQ en High Performance. Met het Gold membership heb je GRATIS toegang tot de Masterclasses. Met het Silver membership krijg je per jaar toegang tot 2 live-streams van 2 Master Classes.
 • Business Campus Online
  De Business Campus is de voorloper van het huidige Masterclass programma met 1 onderwerp per seminar. De waardevolle content van deze intensive 1-daagse trainingen is online beschikbaar voor Silver en Gold members.
 • Webinar
  Iedere maand geeft Nisandeh Neta op een vaste dag en tijd een 1 uur durend webinar. In dit webinar deelt Nisandeh praktische succes-strategieën, -tools en inzichten waarmee je direct je voordeel doet als je ze implementeert. Silver en Gold members profiteren iedere maand van de kracht Nisandeh’s succesmateriaal. De exacte data en tijden vind je hier
 • Q&A
  Nisandeh beantwoordt iedere maand de vragen die je hebt over de actuele thema’s en de uitdagingen waar jij voor staat. Je krijgt de gelegenheid om je vragen VOORAF te stellen, zodat Nisandeh je tijdens de 1 uur durende Q&A sessie goed voorbereid van een antwoord voorziet. De exacte tijden en data vind je hier

membership silver button

membership gold button

 


 

Heb je nog vragen over het Educational Membership?
Bel dan 020-691 61 22 of e-mail naar
office@opencircles.nl

*wijzigingen voorbehouden