Entrepreneur van de Week

Anonymous
De trainingen van Open Circles Academy maken een groot een verschil in het zakelijke en persoonlijke succes van anderen.

Tijdens de trainingen deel ik vaak mijn persoonlijke verhalen. Over wat wel werkte en wat niet werkte. Omdat het inspireert en motiveert. En ik deel ook graag de inspirerende verhalen van anderen.

Lees daarom de persoonlijke verhalen van onze Entrepreneurs van de Week en stel je open voor nieuwe inzichten, inspiratie en motivatie om jezelf en je eigen business naar een hoger plan te tillen.

En deel vooral je inzichten of vragen in het commentaarveld bij ieder succesverhaal dat je aanspreekt.

Veel succes en leesplezier!

Nisandeh

Entrepreneurs van de Week

Mariëtte Schouten – “Ik had nooit verwacht dat ik nu al een expert en een auteur zou kunnen zijn! Het is een kwestie van open staan voor nieuwe dingen en je mindset veranderen.”

Martha Muntjewerf – “Je moet doen waarvan je eigenlijk deep down al weet dat het klopt. En doorgaan! Niet te snel opgeven, dingen uitproberen en bijstellen.”

Dolores Dimic – “Voor mij waren de vijf vragen van Nisandeh: Wie ben ik? Wie help ik? Waarom wil ik helpen? Waarom kan ik helpen? Waar ga ik naartoe? een eyeopener. ”

Anouk Beekman – “Implementatie en nazorg zijn het belangrijkst en ik heb nu de handvatten om mijn potentie volledig tot bloei te laten komen!”

Suzanna van der Laan – “In mijn bedrijf Boekenbusiness werk ik met 2 andere ondernemers die ik via Open Circles heb ontmoet. We vullen elkaar ontzettend goed aan en ervaren de kracht van partnerschap.”

Eelko Vooijs – “De grootste eye opener was: ‘Who cares, it’s not about you!'”

Anne Buiskool – “Met een diep besef van less is more heb ik mij op een specifiek gebied kunnen richten: ouders helpen om bewust te scheiden.”

Leni Minderhoud – “Ik ging met de systemen die ik had geleerd aan de slag en in 2013 had ik dubbel zoveel omzet als het jaar daarvoor.”

Nancy van der Heide – “Bij Open Circles werd ik gestimuleerd om af te rekenen met middelmatig denken en te volgen wat bij mij past.”

Mariken van der Loo – “Het werd me duidelijk dat je als ondernemer vooral in en aan je bedrijf moet werken en niet alleen met de inhoud bezig moet zijn.”

Jeannette Bal – “Ik ben van 100 eenmalige naar 900 herhalende klanten gegaan, mijn omzet is verdubbeld en ik heb meer vrije tijd.”

Wesley Weerdenburg – “Met mijn ervaring help ik jonge ondernemers om hun plan uit te voeren. Ik ben zelf een mooie business case.”

Stance van Heijst – “Met de abonnementen op de SubsidieKalender heb ik een passief inkomen gecreëerd waarmee ik continu een goede dienst kan bieden.”

Monique Stevens – “Door mijn niche duidelijk te communiceren(…) had ik in een paar maanden meer omzet dan ik ooit met mijn oude bedrijf had gerealiseerd!”

Anouk Plantinga – “Door werkelijk contact te maken en belangstelling te tonen, ontstaat er een gesprek waarin blijkt wat iemand nodig heeft.”

Kemal Wesenhagen – “In 2013 heb ik mede door deze samenwerking meer dan 10 keer zo veel omzet behaald als de jaren daarvoor.”

Elsje Visser – “De combinatie van focussen, energie en mindset zorgt ervoor dat ik barrières weg kan halen.”

Thorsten Meininger – “Door Open Circles durf ik te kijken naar mijn mogelijkheden, hulp te vragen en de uitdagingen aan te gaan.”

Ralph van der Sanden – “De focus ligt op de MKB en grotere bedrijven. Dat zijn voor mij de juiste klanten.”

Jørgen Welsink – “Voor Open Circles heb ik twee blokken over sport en voeding voor de Life Skills University verzorgd en daar ben ik trots op!”

Madeleine Bletterman – “De vraag of ik een hobby had of een bedrijf was een eyeopener.”

Brigitte Klijn – “Ik heb de structuur gekregen waarmee ik mijn plannen kan realiseren. Dat geeft mij vrijheid”

Matthieu Wijnen – “Ik weet nu wáár ik met mijn bedrijf wil staan en welke klantengroep daarbij past.”

Bianca Minkman – “Ik kies nu voor datgene wat mij het meest ligt en waar ik goed in ben.”

Paul Golembiewski – “Door die trainingen heb ik geleerd om te laten zien wie je bent en te durven vragen wat je nodig hebt.”

Coen Tuerlings – “Het verwezenlijken van mijn missie is nu veel dichterbij dan ik ooit voor mogelijk hield.”

Maria Simons – “De grootste eyeopener ‘everything is energy’ (…) heeft mijn mindset veranderd.”

Saskia van Velzen – “Ik vind het zelfs leuk om mijn product onder de aandacht te brengen!”

Boele Ytsma – “Op de 1e dag… zeven verkopen van mijn cursus á 79 euro …terwijl ik die €47 voor de Bootcamp had moeten lenen.”

Bart Bouman – “In mijn ogen staat ondernemer zijn gelijk aan avontuur.”