Maaltijdpakket Financial Freedom

Vrijdag 13 mei

Lunch
Belegde broodjes

Ciabatta brood belegd met Reypenaar kaas, rucola en creamcheese
Hoeck brood belegd met scharrelei, lamellen van komkommer en piment boter
Baquette belegd met smeuïge tonijn salade
Kloosterbol belegd met Brie de Meaux en notenboter

Heldere gevogelte bouillon met preiringen en geknipte bieslook

Handfruit

Bij de lunch schenken wij koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange vanaf een drankenbuffet

Dinerbuffet
Risonne pasta aangemaakt met verse tuinkruiden en bospaddenstoelen
Gebakken gamba’s met palm hart en aangemaakt met een milde chili saus
Wedges potatoes gearomatiseerd met cajun kruiden
Ratatouille van seizoen groenten geglaceerd met Fresco
Mesclun van slasoorten
Diverse rauwkost met bijpassende dressings en toppings los gepresenteerd

Brood met kruidenboter / tapenades

Bij het diner kunnen de deelnemers tegen inlevering van een consumptiebon een frisdrank verkrijgen

Zaterdag 14 mei

Lunch
Belegde broodjes

Rozemarijnzeezout hoeck belegd met zalmsalade en wasabi mayonaise
Italiaanse bol belegd met een Mediterrane spread  en Italiaanse rauwkost
Ruitbrood belegd met licht gezouten roomboter en jonge Beemster kaas
Baquette meergranen met roomkaas en seizoen sla

Velouté van asperges waarin crème fraiche en gehakte kervel

Handfruit

Bij de lunch schenken wij koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange vanaf een drankenbuffet

Dinerbuffet
Vegetarische Singapore Noodles; noodles met groenten en een kruidenmelange uit Singapore (o.a. met koriander, koenjit en knoflook)
Vegetarische Lasagne met een dakje van oude Beemster
Stoofpotje van diverse vissoorten zoals zalm, heekfilet, pangasius en mosselen in een romige kreeftensaus met muskaatdruiven
Mesclun van slasoorten (andere dan dag 1)
Diverse rauwkost met bijpassende dressings en toppings los gepresenteerd (andere dan dag 1)

Brood met kruidenboter / tapenades

Bij het diner verzorgen wij een select assortiment frisdranken die wij vooraf inschenken vanaf buffet

Zondag 15 mei

Lunch

Belegde broodjes
Ciabatta belegd met Old Alkmaar en rucola
Focaccia Rozemarijn met een salade van Noorse garnalen
Baquette met een salade van courgette, paprika en mais aangemaakt met roomkaas
Kloosterbol belegd met scharrelei, vleestomaat en komkommer.

Toscaanse tomatensoep met verse basilicum

Handfruit

Bij de lunch schenken wij koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange vanaf een drankenbuffet