Het laatste WOORD over de Business Boost Day

Ja, ik ben echt verbaasd dat je je nog niet hebt ingeschreven voor de Business Boost Day.

En ik zoek naar verklaringen , dus vraag ik me af: MES_Gradv4

  • Heb ik de waarde van de Master Entrepreneur wel duidelijk gemaakt? Is het duidelijk dat er OOK gestructureerde netwerkactiviteiten plaatsvinden?
  • Is het duidelijk dat de Business Boost Day zelf al zo veel waardevol materiaal biedt uit de Master Entrepreneur, dat je direct kunt implementeren?
  • En is het je wel duidelijk dat mijn aanbieding van 17 november voor de Master Entrepreneur in GEEN OPZICHT lijkt op de Crazy Bonus deal die je ‘normaal’ tijdens de Business Bootcamp krijgt?

Als ik kijk naar mijn eerste uitnodiging voor de Business Boost Day en de pagina met testimonials, resultaten en uitleg over de inhoud van de dag (Mijn 7 Business Growth Secrets), dan hoop ik toch niet dat je denkt:

“Ach Nisandeh, die deal zal wel zoiets zijn als de ‘normale’ Crazy Bonus deal. Als ik de Master Entrepreneur wil doen, dan wacht ik wel tot de volgende Business Bootcamp.”

Nou, ik zeg je hierbij:

NIETS IS MINDER WAAR!

De deal voor de Master Entrepreneur krijg je ZEKER NIET tijdens de volgende Business Bootcamp.

De Business Boost Day van 17 november is je enige kans!

Daarom zoek ik naar de juiste woorden, zonder de aanbieding weg te geven. Ik hoef je niet meer uit te leggen waarom de aanbieding alleen bestemd is voor hen die echt serieus zijn hierover (je bewijst het door je aan te melden voor 97 euro). En voor entrepreneurs die geloven dat de Master Entrepreneur succes in business zoveel gemakkelijker maakt.

Oké, meer dan het volgende laat ik niet los… ik heb een woord gevonden dat slaat op de aanbieding die je krijgt (alleen voor de Master Entrepreneur)…

…GEDECIMEERD!

Je kunt niet precies weten wat het is, maar het moet duidelijk zijn dat je het je kunt veroorloven, want boven alles gun ik je de Master Entrepreneur training.

Nu is het genoeg.  Het is net als bij de Business Bootcamp, ook bij de Business Boost Day, daar moet je zijn geweest! Een ding is zeker: of je nu wel of niet besluit de Master Entrepreneur te gaan doen, op 17 november, maak je een weloverwogen beslissing.

Dit is hoe we werken, dit is hoe ons succes ontstaat, dit is hoe JOUW succes ontstaat.

Dus, nu… voor de laatst keer.

Take it or leave it!

Schrijf je in voor de Business Boost Day voor Business Bootcamp Graduates

Meld_je_nu_aan_blue

Business Boost Day voor Business Bootcamp Graduates
Datum: zondag 17 november 2013, 10-17 uur
Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein
Prijs: 97 euro (inclusief lunch, koffie/thee)

En die 97 euro krijg je terug als je op 17 november besluit de Master Entrepreneur te gaan doen.

Tot 17 november!

Op jouw succes,

Nisandeh

P.S. Als je geen tijd hebt om de Business Boost Day bij te wonen, kun je je rechtstreeks inschrijven voor de Master Entrepreneur. Let op! De normale prijs is 2.975 euro. Dus, zet alles op alles om er op 17 november wel bij te zijn.