Na de Business bootcamp – juni 2015

Ben je ook nog aan het nagenieten?

Nu is het tijd om van jouw slimme 2-daagse tijdsinvestering te profiteren.

Je hebt niet alleen krachtige strategieën, systemen en tools meegenomen, maar ook de inspiratie en motivatie om serieus te werken aan de groei van jouw business.

Maar het hebben van kennis, inspiratie, structuur, tools, etc… is nog maar het begin. Wil je succes hebben, dan is het belangrijk dat je met het materiaal aan de slag gaat.

En snel! Geef jouw VIP kaarten cadeau

Heb jij al 1 of 2 VIP tickets aan een bevriende ondernemer gegeven? Doe het alsjeblieft deze week nog, want het VIP-ticket voor de speciale prijs van €47 (normaal: €990) is slechts geldig t/m 10 juli 2015. Maar als de Business Bootcamp eerder is volgeboekt, sluiten we ook de VIP inschrijving.

Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich zo snel mogelijk aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart:

http://opencircles.nl/vip

Onthoud ook dat je echt succes nooit alleen bereikt. Het is essentieel dat je elkaar helpt bij het implementeren. Deze pagina biedt je – via het commentaarveld onderaan – alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Maak er gebruik van!

IMPLEMENTATIE is waar het nu op aankomt!

Nog even voor jou op een rij:

  • Neem jouw Business Bootcamp Implementation Plan erbij en… doe wat je van plan was!
  • Klik hier voor de beloofde Success Inventory
  • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
  • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom.
  • Ga slim om met Social Media – dit zijn jouw top 2 prioriteiten: Blog en LinkedIn.
  • Start met bloggen. Klik hier om meer te leren over bloggen
  • Klik hier voor een artikel en het GRATIS 3-delig rapport LinkedIn Geheimen voor jouw business
  • In de Facebook groep Nisandeh Unplugged beantwoord ik jouw prangende vragen over van alles en nog wat. De reacties zijn laaiend enthousiast. Meld je hier aan voor Nisandeh Unplugged
  • En… heb je de enquête van maandag 29 juni al ingevuld? Als je het nog niet gedaan hebt, vind de e-mail met het onderwerp “Beloofd! Cadeau voor jouw eerlijke mening” of “[Reminder]… “. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Extra Bonus!

We zijn ontzettend dankbaar voor de visuele weergave van de inhoud van de Business Bootcamp, gemaakt door Kanai.
Klik hier en download de Business Bootcamp Visual Notes

Het is niet alleen prachtig gemaakt, het is van onschatbare waarde als reminder voor wat je hebt geleerd tijdens de Business Bootcamp. Ik stel voor dat je het print en boven je bed hangt!

Business Bootcamp Facebook Groep

Jij bent nu officieel ‘Business Bootcamp Graduate’. Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Graduates Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Business Bootcamp foto’s

Zodra we een uitgebreide selectie foto’s van de Business Bootcamp op Facebook hebben geplaatst, laten we het je weten en delen we de link op deze pagina.

Stay in touch

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!

Door jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten te delen, vergroot je niet alleen je commitment om het Bootcamp materiaal te implementeren… je inspireert en motiveert anderen ook om hetzelfde te doen.

Deel dus jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

En kom regelmatig terug op deze pagina om te leren, te sparren en je voordeel te doen met de comments van anderen. Het is echt een waardevolle resource die je niet onbenut mag laten.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

PS.
De Schools for Laos crowdfunding campagne is officieel ten einde, maar je kunt nog wel een bijdrage leveren (elk bedrag is welkom) door jouw donatie rechtstreeks over te maken op de bankrekening van Open Circles Foundation:

NL42 ABNA 0603 0403 65 ten name van Stichting OC Foundation
Onder vermelding van “Schools for Laos”
Graag ook jouw voornaam en achternaam erbij vermelden.

Ook namens de kinderen in Laos… onze dank is groot!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elene Simone
7 years ago

De afgelopen Business Bootcamp was een geweldige ervaring. Voor mij was het echt een eye opener. En door de manier waarop het werd gebracht kwam de boodschap bij mij echt aan, net alsof er een knop werd omgezet. Ook met zoveel passie en humor. Ik zou dit aan iedereen aanraden. En Nisandeh en The E-team keep the good work going and thumbs up!

Britta van Arman
6 years ago

Altijd weer leuk en leerzaam bij Open Circles!

Ik was eerder op de Business Bootcamp geweest en was erst daarna begonnen een website te bouwen, producten te ontwikkelen, te bloggen, feedback te verwerken en het aanbod weer aan te passen.

Deze keer kwam ik er dus met een aangepast dienst en een heel andere kijk op mijn taken. En weer ben ik met een hele to-do-lijst naar huis gegaan.

Het is altijd weer waardevolle informatie! Dus waarmee ga ik aan de slag? Eerst met alle nieuwe contacten linken (done), doelgroep beter bepalen, regelmatiger bloggen en dat ook beter communiceren via social media en nieuwsbericht…. ja en dan veel meer netwerken, om hulp vragen en samenwerkingen leggen.

Om hulp vragen… dat is echt buiten mijn comfortzone, maar misschien goed hier meteen een begin aan te doen:
Dus als mij iemand kan helpen met makelaars in regio Amsterdam kennis te maken (om samen te werken en win-win-win situaties te creëren voor mensen die hun huis verkopen, de makelaar en mij) dan hoor ik dat graag.

Dank je wel Nisandeh voor een geweldig evenement met enorm veel energie! Tot ziens!

Valentine Berning
6 years ago

Ik vond de business bootcamp echt geweldig! Ik heb een verzoek, ik ben op zoek naar samenwerkingspartners voor mijn stichting Eureka en concreet voor het nieuwe theaterproject 5th Dimension. Stichting Eureka is opgericht om een stuk bewustwording over te brengen op een komische manier. Daarin produceren we theatervoorstellingen, films, radioprogramma’s en tv programma’s. 5th Dimension is een nieuwe voorstelling waarbij ik als artistiek leider en theatermaker erop uit ben mensen te inspireren op een nieuwe wereld. De wereld van mogelijkheden, een plek waar je helemaal kunt zijn wie je wilt zijn.

Deze voorstelling combineert de theater-en uitgaanswereld met elkaar d.m.v. muziek, live visuals en theater. Het is een totaalbeleving die in premiere gaat in een club in A’dam op het Amsterdam Fringe Festival in september. Wil jij hierin een bijdrage leveren financieel gezien? Laat het me dan weten, dan geef ik door wat jij als samenwerkingspartner daar allemaal voor terugkrijgt!