Na de Business Bootcamp – september 2015

Nu is het tijd om de vruchten te plukken van jouw slimme 2-daagse tijdsinvestering.

Als je resultaten wilt behalen, dan is het belangrijk dat je nu met het materiaal van de Business Bootcamp aan de slag gaat.

Maar eerst…

Jouw antwoorden zijn goud waard

Heb je de enquête van donderdag 17 september al ingevuld? Als je het nog niet gedaan hebt, vind snel de e-mail met het onderwerp:

Beloofd! Unieke kans voor jouw antwoorden

De aanmeldingen na onze speciale uitnodiging stromen binnen. Zodra je de vragen hebt beantwoord, snap je direct waarom!
Mis het niet, want het aantal plaatsen is beperkt.

En nadat je jouw buitenkans hebt gegrepen, is het de hoogste tijd voor…

IMPLEMENTEREN

Onthoud dat je echt succes nooit alleen bereikt. Het is essentieel dat je elkaar helpt bij het implementeren. Deze pagina biedt je – via het commentaarveld onderaan – alle gelegenheid om met elkaar in contact te komen.

Nog even voor jou op een rij:

  • Neem jouw Business Bootcamp Implementation Plan erbij en… doe wat je van plan was!
  • Klik hier voor de beloofde Success Inventory
  • Herhaal 10 minuten per dag de aantekeningen uit je werkboek (denk aan de kluis met code 10-24-7)
  • Volg de contacten op uit het netwerk proces. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en andersom.
  • Ga slim om met Social Media – dit zijn jouw top 2 prioriteiten: Blog en LinkedIn.
  • Start met bloggen. Klik hier om meer te leren over bloggen
  • Klik hier voor een artikel en het GRATIS 3-delig rapport LinkedIn Geheimen voor jouw business
  • In de Facebook groep Nisandeh Unplugged beantwoord ik jouw prangende vragen over van alles en nog wat. De reacties zijn laaiend enthousiast. Meld je hier aan voor Nisandeh Unplugged

En snel! Geef jouw VIP kaarten cadeau

Heb jij al 2 VIP tickets gegeven aan bevriende ondernemers in jouw netwerk? Doe het alsjeblieft deze week nog, want het VIP-ticket voor de speciale prijs van €47 is slechts geldig t/m 25 september 2015. Maar… als de Business Bootcamp eerder is volgeboekt, sluiten we ook de VIP inschrijving.

Onderschat nooit het belang van “giving first“. Laat jouw contacten zich zo snel mogelijk aanmelden via de URL die staat vermeld op de VIP-kaart:

http://opencircles.nl/VIP

Business Bootcamp Facebook Groep

Jij bent nu officieel ‘Business Bootcamp Graduate’. Om de Business Bootcamp voort te laten duren en de energie hoog te houden, ga naar de Business Bootcamp Graduates Facebook groep en klik op ‘Lid worden’.

Join the Club!

Weet jij van het bestaan van onze NIEUWE LinkedIn groep, de Conscious Entrepreneurs Club?

Iedere werkdag houden we er een enerverende discussie (over mindset, marketing strategies, productiviteit, time management, oplossingen voor persoonlijke uitdagingen en meer…)

Als jij jouw kennis en ervaring wilt delen met gelijkgestemde ondernemers en open staat voor de kennis, wijsheid en expertise van anderen… dan is de Conscious Entrepreneurs Club voor jou gemaakt.

Klik hier en meld je aan voor de Conscious Entrepreneurs Club

Business Bootcamp foto’s

Klik hier voor de prachtige foto’s van het weekend. Tag jezelf en je vrienden, zodat zo veel mogelijk deelnemers kunnen nagenieten van de sfeer en energie van deze Business Bootcamp.

Stay in touch

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook, maak een connectie met me op LinkedIn (je kunt linkedin@opencircles.nl gebruiken, als er om gevraagd wordt).

Delen is vermenigvuldigen!

Door jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten te delen, vergroot je niet alleen je commitment om het Bootcamp materiaal te implementeren… je inspireert en motiveert anderen ook om hetzelfde te doen.

Deel dus jouw ervaringen, inzichten, kennis, vragen en resultaten in het commentaarveld onderaan deze pagina.

En kom regelmatig terug op deze pagina om te leren, te sparren en je voordeel te doen met de comments van anderen. Het is echt een waardevolle resource die je niet onbenut mag laten.

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Judith Makkenze
6 years ago

Maandag genomen om met rust in het lijf de boel te laten zakken. Dinsdag on the move. LinkedIn profiel aangepast en nieuwe ontmoetingen van het afgelopen weekend toegevoegd, lid geworden van groepen, recommandation gevraagd. Facebookpagina prive geprobeerd te sluiten (dat is nog wel een dingetje zeg).

En met product de boer op onder het mom van marktonderzoek. Veel goeie tips ontvangen en afspraak gemaakt, oa met Naturals (een bloemspeciaalzaak met eerlijke bloemen) In januari richten ze in ieder geval 2 van hun zaken in met mijn werk (de vaasschalen…zitten gaten in dus als je de schaal op een vaas plaatst en je steekt er 2 á 3 mooie bloemen in dan heb je al echt een blikvanger).
Een van hun zaken zit als je binnenkomt precies bij de ingang van de Markthal in Rotterdam. 160.000 bezoekers per week. Vind ik dus wel tof om daar met werk zichtbaar te zijn.

Vandaag bij Bokaal (hot and happening in Rotterdam) heel brutaal aangegeven dat zij een probleem hebben met een enorme nis en ik daar graag een oplossing voor maak. 1 oktober gaan we aan tafel zitten want ze waren erg blij met mijn voorstel.

Komende week donderdag de etalages van de uitvaartwinkel in Amstelveen van Yarden inrichten….
Geen afleiding in de vorm van radio 1 in atelier of auto, mails en andere media alleen in de avond…
Kortom, ik implementeer me een ongeluk.

En de grootste move ver buiten de gebaande paden is een mail aan iemand in mijn netwerk om te vragen of ie wil investeren in mijn bedrijf en uiteraard een voorstel gedaan hoe ik dat op mijn manier kan belonen.

Daar moet nog een vervolg op want die mail is als enige deze week nog niet beantwoord.
Ben nu bezig met ‘get in line’, stay in line is de volgenden.

Lekker weekend mede businessbootcampers

Yuka Groenenberg
6 years ago

Wauw..Judith.. wat een acties.. geweldig ! Zo zie je maar .. gewoon een kwestie van doen. Heel veel succes.. als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het graag. Groetjes Yuka. ( eerste rij Business Bootcamp 2de dag )

Martine Verweij
6 years ago

Hallo,

Na de Business Bootcamp ben ik weer lekker door elkaar geschud en heb ik weer een flinke schop onder mijn kont gekregen. Ik was lekker een beetje ingesukkeld…nieuwe doelen gesteld en met volle energie vooruit!

In de Facebook groep Business Bootcamp zal ik mijn digitale versie van Succes Inventory delen. Deze tool laat automatisch de laagste scores zien en kan je iedere 6 maanden invullen aan de hand van het pdf van Open Circles. Tof om te zien dat al mijn getallen sinds maart 2014 omhoog zijn gegaan! Joepie!

Warme groet,
Martine Verweij